![]() |
#2581 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Szaja myślisz że to chodzi o to wywijanie góry panela? Myślałam o tym ale nie jestem pewna bo jak oglądałam zdjęcia to góra wszędzie wyglądała tak samo a tylko przy niektórych pisało że są dwurozmiarowe. Ta góra chyba w każdym mt da się wywinąć. Ale może rzeczywiście to w tym rzecz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
Mala współczuję
![]() Mam pytanie, jak myslicie, czy codzienne wożenie dziecka w foteliku samochodowym na spacery (tzn wpiętym w stelaż) nie zaszkodzi mu?? Bo moj mały gondoli już niet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
Kiju, ostatnio któraś pytała o chustę, tylko nie pamiętam która.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zadomowienie
|
A nie byłaby lepsza spacerówka od wózka wielofunkcyjnego? Chyba że nie masz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za opinię ![]() Cytat:
o kolejny szczęśliwy dzieć z sophie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja używam kapturka od silnego wiatru lub deszczu [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41320217]Dziewczyny, na raty was czytam, bo wsio na raz robię - odkurzałam, podłogi, jedna i druga córa, obiad... ![]() ![]() Marsi! ty o coś pytałaś, mam wrażenie, ale przepraszam cię bardzo ![]() Idę obiad kończyć, kartofliska, fasolka i jajo ![]() dziękuje za odp ![]() obiad mniam!!!!! ![]() Cytat:
miłego !!! ![]() Cytat:
![]() Ja byłam w lumpie ![]() ![]() Kupiłam tez dwie chłopczykowe koszule i spodnie no i teraz nie wiem czy któraś by chciala haha w sumie to nie wiem musiałabym chyba kupić dla kazdej żeby żadna sie nie poczuła pokrzywdzona :PP dużo nas 88' ![]()
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
Scotasia, ja bardzo często wożę moją małą w foteliku, bo ostatnio jesteśmy ciągle w rozjazdach (śluboszał) i nie bierzemy ze sobą gondoli, jak gdzieś jedziemy samochodem, tylko wstawiamy fotelik w stelaż właśnie... No Oliwka nie narzeka, chyba lubi tak jeździć, no i to chyba nie ma złego wpływu na kręgosłup - możesz czasem wyjąć maleństwo i wziąć na ręce, żeby trochę odpoczęło od tego ułożenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dokladnie wiem o co chodzi, bo tez bym dostala szalu gdyby tz na moich rodzicow najezdzal. tu chyba nie ma zlotego srodka ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
ucaluj Amelke od Boryska ![]()
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
Deli.
![]() ![]() ![]() Ja Wam się z kolei przyznam, że zdarza mi się objeżdżać ostro mojego teścia. ![]() ![]() ![]() Ostatnio z teściową zasugerowali, żeby dać małej... skórkę od chleba, jeśli ją swędzą dziąsła. WTF? ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-14 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
marsi, ja bym chciala byc Twoim TZ-tem ![]() a te osmiorniczki (lidlowe? czy jakies innef marki?) dobre byly? narobilas mi smaka
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41321572]
w każdej, podtrzymuje, przeciwdeszczowo chyba nie, to taki... pseudo kapturek ![]() [/QUOTE] I tak jeszcze musze czekac az glowka Kuby calkowicie nie bedzie latac... Cytat:
![]() Ja bym poszla prywatnie, nie wytrzymalabym do wizyty! Debrah, a ile Twoja mala wazy? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-14 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
authentic - poszaleliscie ![]() ![]()
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo, masakra, następne dziecko to nie wcześniej, niż za 3 lata planujemy dopiero... Biorę tabletki już 3. miesiąc, a i tak się boję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
dziewczyny czy Wasze dzieci chowają jeszcze kciuk do środka pięści?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Fewcia moja nigdy, zawsze ma na zewnatrz
![]() |
#2599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fewciu, Bartun juz nie, ale on z 3 stycznia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
co taka cisza? jak ja mam czas to wy milczycie
![]()
#2601 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
GRATULUJĘ ![]() Cytat:
O jejus współczuję ![]() Cytat:
Co najlepsze ja jak zaciskam dłoń to bardzo często kciuk chowam do środka, nigdy sobie z tego sprawy nie zdawałam, mąż mnie uświadomił :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dziękuję!
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jemu można wybaczyć ale niedawno spotkałam kolegę ze studiów z synkiem 5-miesięcznym i on powiedział że: 1) nie dają dziecku żadnych witamin, kilka dni po urodzeniu dawali K i D ale odstawili bo młodego wysypało (potem powiedział też że jest on na nutramigenie więc moim zdaniem to skazowa wysypka była a nie od witamin)' 2) daje mu skórę od chleba bo mu zęby idą 3) dał mu ostatnio kiełbasy bo jak jadł to mały chciał to co mu będzie żałował ![]() Jutro mamy to wesele. Trzymajcie kciuki żeby Igi dobrze zniósł ten czas jak będzie z nami i żeby później sprawnie poszło dojeżdżanie na karmienie. Nawijko pytałaś gdzie wyjeżdżamy: do męża rodziny na wieś jakieś 60 km. Tam właściwie będzie tylko męża chrzestnego żona bo on na TIRach jeździ i akurat go nie będzie. A ta jego żona to raptem ode mnie i od TŻta o 2 lata starsza ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Fewciu nie ale jak Igi był w wieku Twojej Blaneczki to mu się zdarzało ![]()
![]() |
#2603 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz jak test wychodzi pozytywnie to raczej niema wątpliwości, że to ciąża. Na Twoim miejscu poszłabym wcześniej do lekarza A tak poza tym to odzywaj się do nas częściej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Raz ciach dzieci odchowane i po 30 można jeszcze poszalać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
Insolito, w sensie te chłopakowe?
#2605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak, chłopakowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Mała, zjadło mi cytat. Nie zazdroszczę przeżyć ![]()
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
Illusion-
![]() ![]() Fewcia- Oskar ma rozłożone graby ale jak był w wieku Blanki (tak jak Ill pisze) to też jeszcze chował. Teraz z kciukiem robi co innego ![]() ![]() Ile ja z nim walczę zanim zacznie normalnie pić ![]() Bokeh-ja wsiąkłam ale na chwilę. Była kąpiel ![]() ![]() I ja też boję się kolejnej ciąży-biorę piguły i nie chciałabym żadnej niespodzianki ![]() Psychicznie nie odpoczęłam od warunków szpitalnych poza tym ![]()
#2607 | ||
Wtajemniczenie
|
A zapomniałam, pozwoliłam sobie looknąc na Bokehowego bloga..
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia na weselu i udanego wypoczynku ![]() Authentic jezeli to ciąża to gratulacje ![]() ![]() Moje dziecko jak się choć trochę wyśpi to zupelnie inne jest, usmiechniete i pogodne. Bo ostatnie dwa dni to prawie wcale nie spał. Silver ja Ci serdecznie współczuję tego, że Daria nie chce spać. Mala piszesz o tym kciuku, mi się przypomniało jak karmię małego i nagle czuję, że tak jakby przestał jeść. Ale głową wtulony, słychać mlaskanie... a on sobie pod cycem piąstkę upchnął i pomylił sutek z kciukiem i kciuka w najlepsze ciągnie... łobuz moj kochany Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-14 o 19:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zrobiło się ciepło wieć znów mam jeszcze mniej czasu na forum, stron mnostwo do nadrobienia wiec wybaczcie ze tylko tyle pocytowalam ale za duzo tego bylo ![]() Co do spania to moje dziecko duzo spi w dzien a jak juz nie spi to nic tylko marudzi - aa no i pozyczylam chuste od kolezanki i dzis mialam pierwszy chustowy spacer ![]() ![]() Debrah sliczne jestescie ![]()
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Ilusion wyslałam na fb zdjęcie
![]() Mała, co do twojego przeżycia, ja np często podchodze sprawdzić czy oddycha... tzn teraz i tak już jest tak że jak Hania zaśnie to ide do salonu i siedze np 2h bez nasłuchiwania ale keidyś non stop. No ale np wczoraj miałam podobną sytuacje do Twojej, nachylam się nic nie słyszę czy dycha dotykam jakaś taka nieruchoma, no ale westchnęła se i ok ale noralnie aż mnie przytkało... niestety już do końca życia będziemy drżeć o te nasze małe skarby ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
o toto ! identyko! a co ciekawe ogólnie nie wkłąda kciuka do buzi ![]()
![]() |
#2610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też mam czasem takie jazdy, że budzę się w nocy i wpatruje się w Piotrka czy oddycha. Ale to nic Moja siostra jak urodziła to nocami były dyżury czuwania przy małym, bo inaczej ona nie spała, tak się bała śmierci łóżeczkowej. całe szczęście rodzice i teściowa mieszkają w tej samej miejscowości
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.