Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 22:33   #3541
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Wiecie co, ja Was regularnie podczytuję, ale jakoś nigdy nie miałam odwagi wcinać się jako nowa w środek dyskusji (czy to o pierogach czy naszych kochanych jutjiuberkach ). Ale! jeśli przyjmujecie dalej w swe szeregi to ja chętnie będę się pojawiać częściej, zawsze to miło pozrzędzić i poofftopować z osobami, które często myślą podobnie co ja
Hej hej
Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Całkiem ok ten GB był, ale nie za 50 zł
Ja już w ogóle nie oglądam tych filmików, z rzadka.
Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
To i ja napiszę, bo zwykle tylko podczytuję, co piszecie na temat filmików

Mogę do was dołączyć ?
Juhu, jak dla mnie luuuzik

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
No nawet spoko, ale za 50 zł to mogłabym kupić sobie coś innego. Filtr na przykład.
Ja dziś widziałam sławetny filtr z Vichy ten matujący 30 za 24.90
Stary 2013-06-14, 22:34   #3542
agnieszka0790
Raczkowanie

Kiedyś spotkałam Karolinę na imprezie, kojarzyłam ją tylko z tego kanału o włosach, a ja miałam wtedy okres gdy filmiki oglądałam raz na ruski rok. Jakbym wiedziała jakie emocje będzie wzbudzać to bym jej się lepiej przyjrzała
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:35   #3543
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Skoro już piszecie o GB, to się wtrącę Pierwszy raz jestem zainteresowana zamówieniem, bo od daawna myślałam o zakupie porządnej zalotki, ale w internecie nie ma żadnych opinii o tej Szkoda, że nasze kochane vlogerki zamiast zaprezentować, co jest w stanie zrobić ta zalotka i stwierdzić, czy jest warta uwagi, to tylko rozpakowują te pudełka i nic z tego nie wynika.

TheDocha, widziałam, że inne dziewczyny miały ten sam cień w jasnobeżowym kolorze

A to można zamówić to pudełko, które pokazują w danym miesiącu dziewczyny? Myślałam, że tylko ewentualnie można kupić sobie następne (i dostać kota w worku)?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:36   #3544
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Misianka, nudzi Ci się ? Idź na spacer, może na rolki? Mam w poważaniu Twoje żenujące ostrzeżenia i za to co powiem też mogę dostać. Trudno. Zrobiła się nagonka na ten wątek i czego tu się nie napisze to źle. Może poszłabyś i strzegła czystości gdzie indziej? Bo temu wątkowi dostaje się za to, że jest. Żenua jak się patrzy.
Eva2 - bo pewnie Ty zgłosiłaś wątek - serdecznie gratuluję.
W ogoóle są tu jeszcze jacyś normalni moderatorzy - truskawko, gdzie Cię wywiało?
do usług

a na urlopie proponuję przejrzenie listy swoich ostrzeżeń i regulaminu

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2013-06-14 o 22:42
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:38   #3545
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A to można zamówić to pudełko, które pokazują w danym miesiącu dziewczyny? Myślałam, że tylko ewentualnie można kupić sobie następne (i dostać kota w worku)?
Można kupić czerwcowe jeszcze

dostałam dziś swojego ostatniego GB- na szczęście ...
Ta zalotka całą pewnością nie jest warta 100zł, dałabym za nią max. 15-20 zł.
Stary 2013-06-14, 22:38   #3546
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
dziewczyny z LGS robią coś na kształt recenzji GB wiec jest szansa, że u nich coś się dowiesz na temat tej zalotki
Wielkie dzięki, bo nie mam ich w subskrybcjach i oglądam tylko, jak wstawicie link. Mam nadzieję, że masz rację i powiedzą, czy zalotka jest warta zakupu pudełka, czy nie

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:41   #3547
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

Starałam się przekonać do innych dziewczyn, ale:
Callmeblondie- dla mnie taka trzpiotka.... nie mogę oglądać żadnego jej filmiku dłużej niż 4-5 minut.

Szusz może tylko akurat pechowo trafiłam na takie jej filmiki, ale miałam wrażenie, że nie ma w niej życia, że jest przemęczona, znudzona, że kręci je na siłę... Poza tym jej wygląd nie przekonuje mnie do słuchania porad urodowych...

maxineczka - ma talent i niektóre filmiki mnie bardzo zainteresowały, ale wydaje mi się niesympatyczna, trochę sztuczna i w każdym filmiku największą uwagę zwracałam na jej brwi, które raz po raz unoszą się, jakby żyły własnym życiem
witamy witamy i zapraszamy, w gratisie można u nas dostać różne gifty, if you know what i mean

co do Basi to mi sie teraz nasunęła taka konkluzja - ona ma dobry sposób bycia do nagrywania filmików, nadała by się do telewizji itp. ale w prawdziwym życiu bym z nią nie wytrzymała coś czuje

co do Szusz to myślę że na 99% jest właśnie tak jak piszesz

a co do Maxi - kumam o co Ci się rozchodzi miałam to samo jakiś czas, w pierwszych filmikach, które były takie zwyczajne była bardzo sympatyczna i pogodna, potem zrobiła się pełna profeska i nastrój oklapł, sztywno było i nieprzyjaźnie.. ale teraz jakoś wróciło życie do Maxi, nie jest tak jak na początku ale daje rade ją oglądać

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
Kiedyś spotkałam Karolinę na imprezie, kojarzyłam ją tylko z tego kanału o włosach, a ja miałam wtedy okres gdy filmiki oglądałam raz na ruski rok. Jakbym wiedziała jakie emocje będzie wzbudzać to bym jej się lepiej przyjrzała
mało tego! zdjęcie byś zrobiła i autograf wzieła
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:42   #3548
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Można kupić czerwcowe jeszcze

dostałam dziś swojego ostatniego GB- na szczęście ...
Ta zalotka całą pewnością nie jest warta 100zł, dałabym za nią max. 15-20 zł.
Nie no, wiem, że nie jest warta 100 zł, ale jeśli to jest dobra zalotka (w zasadzie nie wiem, czym się objawia bycie dobrą zalotką, ale ufam, że polskie bjuti guru wiedzą ), to pudełko i tak się opłaca.
Chociaż jeśli jest to zalotka takiej samej jakości, co taka za 15 zł, to oczywiście pudełka nie chcę, bo znając życie dostałabym twarzowy żarówiasty cień.

Stary 2013-06-14, 22:43   #3549
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
witamy witamy i zapraszamy, w gratisie można u nas dostać różne gifty, if you know what i mean

co do Basi to mi sie teraz nasunęła taka konkluzja - ona ma dobry sposób bycia do nagrywania filmików, nadała by się do telewizji itp. ale w prawdziwym życiu bym z nią nie wytrzymała coś czuje

co do Szusz to myślę że na 99% jest właśnie tak jak piszesz

a co do Maxi - kumam o co Ci się rozchodzi miałam to samo jakiś czas, w pierwszych filmikach, które były takie zwyczajne była bardzo sympatyczna i pogodna, potem zrobiła się pełna profeska i nastrój oklapł, sztywno było i nieprzyjaźnie.. ale teraz jakoś wróciło życie do Maxi, nie jest tak jak na początku ale daje rade ją oglądać
Też lubię Maxi, ale nie wszytskie jej filmy oglądam.

BUBUŚ...
Stary 2013-06-14, 22:46   #3550
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
BUBUŚ...
wirtualna kendl[*]
Stary 2013-06-14, 22:46   #3551
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
właśnie, bo chodzi krótko mówiąc o to, że na takich wątkach rodzą się często ściślejsze relacje
i to jest bardzo ok
ale jednocześnie w wątkach o konkretnym przeznaczeniu, tytule, infomacyjnych biorą udział,osoby spoza kręgu
i też by chciały po prostu śledzić informacje, nowości tematyczne
a tak, przy kilometrowych OT jest im bardzo trudno, bo muszą sie przebijać przez pierdyliony postów, nie na temat, ba! nawet z dialogami, których znaczenie znają tylko osoby z kręgu i zanim sie dokpią do właściwych postów, to już siwe są i na emeryturze

no niestety - to publiczne forum i kazdy ma prawo oczekiwać, że wchodząc na Filmiki czyta głównie o filmikach, anie pierogach, chodzi po prostu o fukcjonalność dla ogółu tego typu wątków
Wszystko jasne.Dziewczyny,piszmy posty dla ogółu.Sucho ,zwięzłe, na temat.Na pewno taki wątek będzie bardzo ciekawy.Ale ostrożnie niewinny żart- i strzał w tył głowy.
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:47   #3552
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
Ja widziałam pod filmikiem z ddtvn na ich stronce jak tam jakaś osoba pisała, że miała" wątpliwą przyjemność poznania jej osobiście i że to było negatywne doświadczenie, że była zupełnie inna niż na filmikach" możecie tam sobie popatrzeć pod ten film, dokładnie nie zacytowałam, ale sens oddałam

Bubuś to nie na moje nerwy

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-14 o 22:50
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:49   #3553
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Nie no, wiem, że nie jest warta 100 zł, ale jeśli to jest dobra zalotka (w zasadzie nie wiem, czym się objawia bycie dobrą zalotką, ale ufam, że polskie bjuti guru wiedzą ), to pudełko i tak się opłaca.
Chociaż jeśli jest to zalotka takiej samej jakości, co taka za 15 zł, to oczywiście pudełka nie chcę, bo znając życie dostałabym twarzowy żarówiasty cień.
Ale to taka zwykła zalotka,, tak? nie taka elektryczna (aż sobie przypomniałam, że taką kupiłam w outlcie tchibo, ale zapomniałam użyć, jak użyję zdam relację)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:49   #3554
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
na moje oko zalotka to taki przyrząd, który ciężko stuningować tak, by była warta te 50zł + (dedukuje że w Mac'u czy innym cudzie zalotki pewnie po tyle chodzą i są takie fajne że można nimi blache falować)
Stary 2013-06-14, 22:50   #3555
akasha84
Zadomowienie

Bogu co tu się dzieje??
Komuś ewidentnie coś przeszkadzało, że zadymę zrobił
Jeśli to jest wyjście z dopisaniem jednego słowa w tytule i to faktycznie rozwiąże sprawę to fajnie. Toć chyba normalne, że wśród osób, które się tu udzielają nawiązują się dyskusje, a z czasem nowe osoby są już "swoje" i mogą się udzielać jak reszta. Trochę szukanie dziury w całym...

A wracając do tematu wątku...
http://www.youtube.com/watch?v=3FHrqzXnxXY ja nie wiem jak ona to robi noo. ma liche włosy, cieniutkie a zawsze wyczaruje cuda na głowie, fakt, że z dopinkami ale zawsze. Jestem pod wrażeniem nieustająco
Stary 2013-06-14, 22:52   #3556
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Pisała już któraś do Chanel i Canona??
Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
wirtualna kendl[*]
Bubiasta moniczorek jak wróci to będzie miałą co czytać
Stary 2013-06-14, 22:52   #3557
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Starałam się przekonać do innych dziewczyn, ale:
Callmeblondie- dla mnie taka trzpiotka.... nie mogę oglądać żadnego jej filmiku dłużej niż 4-5 minut.

Szusz może tylko akurat pechowo trafiłam na takie jej filmiki, ale miałam wrażenie, że nie ma w niej życia, że jest przemęczona, znudzona, że kręci je na siłę... Poza tym jej wygląd nie przekonuje mnie do słuchania porad urodowych...

maxineczka - ma talent i niektóre filmiki mnie bardzo zainteresowały, ale wydaje mi się niesympatyczna, trochę sztuczna i w każdym filmiku największą uwagę zwracałam na jej brwi, które raz po raz unoszą się, jakby żyły własnym życiem

Karolina ze stylizacji - no tu niestety nie jestem w stanie pojąć na czym polega jej fenomen i skąd ta popularność. Mam w stosunku do niej praktycznie same negatywne odczucia i budzi we mnie jakiś taki niesmak, ale lepiej nie będę się rozkręcać w temacie

Lubię nieesię, nissię, brunetkę- oglądam filmiki, które zainteresują mnie tytułem, ostatnio niestety jest ich trochę mniej
Ostatnio polubiłam dziewczyny z LGS- jakoś tak poprawiają mi humor

Z zagranicznych- uwielbiam MakeupByCamila

Mogę do was dołączyć ?

Też nie lubię oglądać Callmeblondie- nie podoba mi się jej styl bycia i mówienia. Co do szusz to mam podobne odczucia - nie wiem jak ona się wybiła na yt z takim podejściem.
Maxineczkę oglądam od jej początków, ale tylko wybrane filmiki te co mnie zaciekawią. Ona ma już po prostu taki sposób bycia - albo się to lubi albo nie.

Dojdźmy do 5000 postów jak najszybciej i zakończmy ten wątek, bo nawet nie mam słów na to co się tu ostatnio dzieje. A kolejny musi mieć koniecznie inną nazwę
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:53   #3558
evvelinek
Zakorzenienie

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;41329053]Wszystko jasne.Dziewczyny,piszmy posty dla ogółu.Sucho ,zwięzłe, na temat.Na pewno taki wątek będzie bardzo ciekawy.Ale ostrożnie niewinny żart- i strzał w tył głowy.[/QUOTE]

wytrzymajmy te ok. 1400 postów do końca wątku starając się nie schodzić z tematu, a wszystkie ewentualne offtopy piszmy na jakiś jasny kolor! potem dopiszemy do tematu wątku "plotki" i będzie w porządku.
Stary 2013-06-14, 22:53   #3559
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ale to taka zwykła zalotka,, tak? nie taka elektryczna (aż sobie przypomniałam, że taką kupiłam w outlcie tchibo, ale zapomniałam użyć, jak użyję zdam relację)
No zwykła, zwykła. Kurczę, definitywnie muszę się jednak dowiedzieć, czym się objawia bycie dobrą zalotką, bo nie chcę płacić za to, że jest czarno czerwona. O taka.

Edit. nie wiem, czy to o zalotce to offtop, czy jeszcze nie, na wszelki wypadek zaznaczę na jasno

Edytowane przez arrachne
Czas edycji: 2013-06-14 o 22:56
Stary 2013-06-14, 22:53   #3560
Labirynth
Zakorzenienie

akaska84 oglądasz Judy?? I Sacconych??
Stary 2013-06-14, 22:54   #3561
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=3FHrqzXnxXY ja nie wiem jak ona to robi noo. ma liche włosy, cieniutkie a zawsze wyczaruje cuda na głowie, fakt, że z dopinkami ale zawsze. Jestem pod wrażeniem nieustająco
Ja jak ją odkryłam to byłam pewna, że ona ma naturalnie takie piękne włosy, dopiero później zorientowałam się, że to dopinki
Stary 2013-06-14, 22:55   #3562
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

Ona jest niesamowita, uwielbiam jej filmiki. I jestem ciągle pod wrażeniem że robi to sama na sobie a nie na modelce.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:55   #3563
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Skąd ona jest? ma jakiś znajomy akcent
Stary 2013-06-14, 22:56   #3564
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
No zwykła, zwykła. Kurczę, definitywnie muszę się jednak dowiedzieć, czym się objawia bycie dobrą zalotką, bo nie chcę płacić za to, że jest czarno czerwona. O taka.

Podobno nie wszyscy dostali zalotki... Pudełka róznily się nie tylko kolorem cienia...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3990.jpg (89,1 KB, 138 załadowań)
Stary 2013-06-14, 22:56   #3565
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Skąd ona jest? ma jakiś znajomy akcent
Ukraina chyba Ale zna polski, bo tutaj studiowała(?)
Stary 2013-06-14, 22:57   #3566
Gofrzyca
Zakorzenienie

ubaw po pachy no :/
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:58   #3567
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Bubiasta moniczorek jak wróci to będzie miałą co czytać
moniczorek sobie nie wybaczy tego pisała przed wyjazdem "nie róbcie afer!", no i masz.. nie wyszło

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Podobno nie wszyscy dostali zalotki... Pudełka róznily się nie tylko kolorem cienia...
calkiem co innego?! tego jeszcze nie było chyba
Stary 2013-06-14, 22:59   #3568
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Ale to jest polskie pudełko? Przecież tam nie tylko zalotki nie ma, tam nie ma niczego, co było u Olesski

Stary 2013-06-14, 22:59   #3569
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Bogu co tu się dzieje??
Komuś ewidentnie coś przeszkadzało, że zadymę zrobił
Jeśli to jest wyjście z dopisaniem jednego słowa w tytule i to faktycznie rozwiąże sprawę to fajnie. Toć chyba normalne, że wśród osób, które się tu udzielają nawiązują się dyskusje, a z czasem nowe osoby są już "swoje" i mogą się udzielać jak reszta. Trochę szukanie dziury w całym...

wiesz niektóre podgladające maja zapewne problem z czytaniem, w koncu tyle liter

ja ostatnio mam jakies wypalenie YT, zaden filmik mi nie pociaga, nuuuuda.

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:59   #3570
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

Edit. nie wiem, czy to o zalotce to offtop, czy jeszcze nie, na wszelki wypadek zaznaczę na jasno
o zalotce mówiła Oleśka w filmiku można walić na czarno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości