|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje Jeże czekają i dzielnie egzaminy zdają cz.X
Malwina nie do końca. Nie znoszę robactwa, nie żebym jakąś paniusią była, ale jak coś po mnie chodzi to od razu mnie całe ciało swędzi. A tu tyle tego jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
maszyna, nie człowiek
|
Nie no, ale z tym obijaniem jajników - no jak ktoś ma taki problem, że facet jajniki obija i po kręgosłupie smyra to to chyba kwestia niezbyt bogatego (w tknaki oczywiście
![]()
#334 |
Konto usunięte
|
Ja tylko do much mam obrzydzenie, po tym jak idąc Doliną Chochołowską widziałam jak się gromadami osadzały na końskich odchodach
![]() ![]() Fan, a ty już po sesji, bo nie doczytałam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
nou dopiero przed, ładuję akumulatory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam poprawiać pracę mgr. Może jutro dostanę zielone światełko, pozwolenie na drukowanie i przyniesienie mu do podpisu. Byłabym w siódmym niebie.
Muszę Was w końcu nadrobić bom ciekawa o czym pisałyście. Uzależnienie od wizażu
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
maszyna, nie człowiek
|
No nie jest, ale mimo wszystko sądzę, że jest coś jeszcze w tym wszystkim.
A co do pożądania to też nie kwestia tego, że na widok brzydkiej kobiety nie staje, to raczej chodzi o to, że jednak widząc partnera chorego, zmęczone, styranego życiem, jak partner ma gorszy dzien to - moze jestem dziwna - raczej nie mysli się o seksie. A pewnie widział ją każdego dnia styraną, zaniedbaną, niechętną do czegokolwiek ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-06-14 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Zniszczyłyście mnie wątkiem o jajnikach.
![]() Poczytam jeszcze notatki i idę upiec biszkopt, bo jutro bratowa ma urodziny i torcik robię - KLIK - odrobinę zmodyfikuję przepis i zobaczymy co mi wyjdzie ^^ ![]() Aaaa, no i jeszcze muszę się pożalić, że ząbkuję i cały dzień strasznie mnie dziąsło boli. ![]() ![]() ![]()
#340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też uważam, że 30 kg nadwagi to przesada. Poza tym wkurza takie tłumaczenie, że nie, bo dzieci. Kurfa, malutkie dziecko i tak przesypia większość dnia, większe wystarczy zapakować do kojca np i już, jak pół godziny pobędzie samo to świat się nie skończy, a w tym czasie spokojnie można poćwiczyć z jakichś filmików z neta. Wiadomo przecież, że z taką nadwagą nie będzie od razu przebiegała 10 km, rozsądku trochę. Ale to jest moje głupie podejście, bo ja naprawdę uważam, że nie ma sensu poświęcać dziecku każdej sekundy życia, bo takie pieluchowe zapalenie mózgu naprawdę może się źle skończyć, np właśnie rozwalić małżeństwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
maszyna, nie człowiek
|
No heloł, Ty nie masz linijki pod poduszką?! phhhhh!
#343 |
Zakorzenienie
|
Musiałabym się rozpisać co do wątku, a mi się spieszy bo idę na spacer z kumpelą
![]() ![]() ![]() Co do ciąży - to nie usprawiedliwienie, ale rozumiem kobiety którym ciężko wrócić do poprzedniej wagi po urodzeniu dziecka. Naprawdę, to nie zawsze jest do końca taka łatwa sprawa - ululać bobasa i pójść ćwiczyć. każdy organizm jest inny. Znam osobę, która po ciąży zgrubła te 30 kg i mimo, że chodzi do dietetyk i się stara, nie potrafi schudnąć. Tylko w tym wypadku mąż widzi to, że jego kobieta również widzi problem, i stara się wrócić do poprzedniej wagi. Ale dba o siebie - ubiera sie kobieco, chodzi do kosmetyczki i fryzjerki. A Autorka watku z tego co wiem, to konkretnie sprawę olała, osiadła na laurach chyba po ślubie. Ciekawa jestem co wizażanki by powiedziały gdyby ich mąż po ślubie przestał się golić, chodzić do fryzjera i gdyby przytył te 30 kg. Dalej by go broniły bo przecież miłość? ![]() Malwina - te klopsy co robię na parze są super ![]() ![]() Edytowane przez shine_sky Czas edycji: 2013-06-14 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Nie mam parowaru, ale nie wiem, czy umiałabym go wykorzystać, gdybym miała do dyspozycji...
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() akto nie powinnaś się użalać, studiujesz i pracujesz jednocześnie, w końcu sama będziesz miała mgr przed nazwiskiem ![]() Mandy przykro mi ![]() ![]() szajn mi się marzy parowar ![]() byłam dziś odebrać wyniki i na szczęście wszystko jest w porządku (najważniejsze, że tarczyca też jest w normie ![]() jeszcze jutro do pracy, weekend ![]() ![]() zapowiadają deszcze na weekend ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
maszyna, nie człowiek
|
Shine, zgadzam się z Tobą. Dlatego wpierw poszłabym do lekarza by mieć pewność że problem nie leży gdzieś głębiej i pogadała z lekarzem od czego zacząć zmianę by sobie nie zaszkodzić... No i sama pisała, że jest zaniedbana "bo kosmetyczka, bo fryzjer". Ja też nie mam kasy na chodzenie co rusz do fryzjera a u kosmetyczki nie byłam nigdy i... no cóż, dbam o to by oglądając serial po kąpieli np. wyregulowac brwi. Niewiele, a zmienia już wygląd buzi. Dziewczyny tam pisały, że mimo nadmiaru ciała nie miały takich problemów... Ale czym innym jest nadwaga połączona z dbaniem zarówno o zdrowie by ciut balastu zrzucić jak i o to by po prostu łądnie wyglądać, gdy jednak patrzy się na siebie samą z uśmiechem w lustrze, a czym innym "olaboga, dzieci, ciąże, nadwaga, nie mam kasy na kosmetyczke, aż szkoda mi włosy dobrze uczesać!". To drugie zniechęca.
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
maszyna, nie człowiek
|
Suwmiarką to średnicę
![]() Ale takiego cienkiego co włazi w trakcie do jajowodu w jajnik poszturchać to chyba mikrometrem...
#351 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Od dłuższego czasu weekeendy są deszczowe i burzowe
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |||
Zakorzenienie
|
samara poczekaj na wyniki.
![]() Nooo! nou kto Ci powiedział, że ładnie wyglądasz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() goszzi super, że TŻ jest zdrowy! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#353 |
Konto usunięte
|
Girl, tak. Ja wiem, że to było takie spontaniczne, bo dawno się nie widzieliśmy i w ogóle, dzisiaj casual friday, więc wszyscy w tshirtach, a ja odstrzelona, bo od razu po egzaminie i wiem, że to takie zupełnie naturalne było, ale jakoś tak niezręcznie, biorąc pod uwagę, że nie pierwszy raz już to od niego usłyszałam (ba, kiedyś przy osobie trzeciej powiedział, że jestem najładniejsza w całym biurze). I pewnie niejedna głupia dziunia by na to poleciała, ale mnie to krępuje zwyczajnie, no ale co mam powiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Nou wówczas trzeba powiedzieć po prostu "Dziękuję" i nie krępować się, tylko cieszyć, że ktoś mówi nam cos milego
![]() ![]() Nie mogę już czytać tego wątku. Tymi postami mogą się tak w nieskończoność przerzucać... |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
nou - tak, jak Malwina mówi, podziękuj grzecznie i tyle. Nie ma co się nad tym długo zastanawiać.
![]() Dobra laski idę spać, napisałam Wam coś w klubie. Do napisania pewnie po weekendzie. Trzymajcie kciuki jutro od 12. ![]() ![]()
#356 |
Raczkowanie
|
Siemka.
Chyba Was nie nadrobię dzisiaj. Od 13 byłam na uczelni do 17. Zaliczyłam podstawy informatyki (mathcada), ale się wystraszyłam trochę, bo niby zrobiłam wszystkie zadania, ale koleś jak wyszedł wyniki nam podać to powiedział, że ma marne wiadomości i w ogóle nie spodziewał się tak zlych wyników. Pisaliśmy chyba w 8 osób, moja praca była ostatnia, a przede mną zdał jeden kolega. Na 3. Przyszła kolej na moją pracę i dostałam 5 ![]() A mechanikę też pisałam dzisiaj i coś tam nadziubdziałam, ale wiem, że na pewno mam jeden błąd. Chciałabym 4... ![]() ![]() Dobrze, że chociaż jakoś zaliczenia idą...
#357 |
maszyna, nie człowiek
|
A aj dzis zrobie wszystkie zadania z tego dzialiku za ktory sie wzielam. Za dnia bolala mnie glowa wiec czytalam angielski, teraz czas na zadania :/
#358 |
Zakorzenienie
|
Jestem jedyną samotną tutaj? Wybaczcie mi to pytanie ni stąd, ni zowąd, ale tak się zastanawiam...
![]()
#359 |
Konto usunięte
|
Samotną, ale że bez tż? Nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Samotną w sensie, że nie jestem w żadnym związku
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.