![]() |
#2731 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio też miałam , a małemu nic nic nie było Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak noc u Fewci ?
![]() |
#2732 |
Rozeznanie
|
Szajka wygoniłam Rumunów na rynek, niech zarobią trochę na siebie, zawszę mogę podesłać na wskazany adres po wcześniejszym pokazaniu zdjęć
![]() Na nic nie mam ostatnio czasu, do tego popsuł mi się laptop i nie miałam z Wami kontaktu, wracam a tu 40 stron nadrabiania. Wiecie co, dałam Nadii, 2 dni temu, gruszkę z Gerbera, taką biegunę miała,że nie nadążyłam pampy zmieniać, wczoraj też jeszcze trochę, ciekawe jak bedzie dzisiaj. Na szczęście,Dzieciątko dużo piję. Właśnie się zastanawiam czy to po gruszkach, czy to te upały tak na nią działają, a może przez zęby ![]()
#2733 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
hej
![]() lepiej pocytuję bo już mi głupio się żalić na nasze noce ![]() Bokeh super łowy ! Illusion udanej zabawy,mam nadzieję że Niunio będzie grzeczne. Meneq trzymamy kciuki całym sercem! Lady chyba większość z nas ma schizy na punkcie dziecka. Moja nie śpi długo,ale jak jej się kiedyś,raz zdarzyło spać 6godz to co godzinę sprawdzałam czy wszystko ok. Eff Black chce odsprzedać chustę więc może akurat? Skoro dzieciaczkowi się podobało? ![]() Szaja,oryginalną spowiedź. Czytam na raty i odpisuje na raty żeby o niczym nie zapomnieć ![]() Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedź dot kciuka. Moja trzyma często w środku i troszkę mnie to martwi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Cytat:
kciuki kochana ![]() Ojacie! ![]() Szaja nawet do Japonii dotarla? My wstalismy, ale ciemno u nas jak w d.upie, taka pogoda ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
U nas pobudka o 3:30 :banghead: zasnęła potem ale nie wiem o której.
Zuzia ma 1 drzemkę teraz, mąż śpi jeszcze po imprezie a ja wsuwam śniadanko. Meneq trzymam kciuki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Wtajemniczenie
|
Hej...
przepraszam Was, że nie jestem na bieżąco i nie będę pewnie do poniedziałku, bo jestem sama z dziewczynkami, bo mąż w pracy, potem musi się przespać, bo zahaczy całą noc podróżą w okolice Opola ![]() Wczoraj miałam taki dzień, że nic tylko się rozpłakać... Już miałam wysłać helikopter po Fewcię, co by mi dom odgruzowała (było by co pokazać w Perfekcyjnej), Marsi co by mi obiad ugotowała (bo lubi gotować), Szaję, żeby pedagogicznie się Karinką zajęła i jeszcze którąś Mamusię o spokojnego dziecia żeby się Mai udzieliło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zadomowienie
|
hejka moja wojuje od 5 a mi sie wyc chce ... wstala o 2 i juz mi ja tz do lozka dal ... mamy masakrycznie niewygodne lozko, mega jajo do kt sie wpada. spanie na nim to tragedia, a jeszcze z blanka to juz wogole ... jestem wsciekla i polamana. a ten szarpidrut sie wije steka kweka kopie ... ile mozna ... tz niby ja teraz wzial , ale do tej pory spal niewzruszony ... co z tego jak mamy 1 lozko i ich slysze jak sie szarpia razem
![]()
#2738 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kuchnia też w twoich kolorach, ładnie macie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Achhhhh! moje wpływy sięgają obcych krajów! ta potęga oddziaływania... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
Co do spowiedzi, nie wiem, co mnie podkusiło, zeby pojsc do spowiedzi w czasie, gdy mieszkalam z tż bez ślubu. Nie dostać rozgrzeszenia i zebrać op..dol od księdza- bezcenne uczucie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ja co rano jestem w szoku, jak tż podchodzi do łóżka i daje mi buziaka. Ja patrze, a on już w butach i w kurtce a ja nic nie czułam... Super! Też myslimy o wiaderku. Moim zdaniem to b.bezpieczne, nawet na SR połozna nam mówila, ze nawet takie maciupkie maluchy mozna tak kąpać i że to bardzo dobry sposob na kolkę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje dziecko pospało dzis do 7. Ale się wyspalam. Mialam go powoli na spacer zbierać, a tu taka chmura za oknem ![]() Gratisowo zdjecie w załączniku ( zdjecie zawiera lokowanie produktu ![]() ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-15 o 07:33 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej ho ![]() U nas nocka koszmar - ubzduralo mu sie wstawanie co 1h-1,5h ![]() ![]() Nie kumam, w nocy ladnie je na lezaco na spiocha, ale np dzis kolo 6 juz nie chcial, wil sie przeokrutnie (Aska, szarpidrut ![]() A najgorsze to kopanie po brzuchu...... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-15 o 07:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zadomowienie
|
Najgorsze to kopanie po brzuchu masz racje ... szczegolnie jak brzuch jest poszyty ... wtedy kopie sie matke najlepiej ;(
![]() |
#2742 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41330914]stuknij się ![]() no bo pasują ![]() Kuchnia też w twoich kolorach, ładnie macie ![]() masakra ![]() a wiesz, że myślałam o Tobie właśnie? ![]() ja olałam wanienkę i teraz w brodziuku kąpię spokojnie, miałam, było ok ![]() no ja się domyślam ![]() Achhhhh! moje wpływy sięgają obcych krajów! ta potęga oddziaływania... ![]() Dobra dobra, teraz sie przyznaj jaki procencik ze sprzedazy dostalas ![]() Jako, ze moje dziecko dorasta i konczy dzis 4 miesiace! mamy dzis z TZ wychodne i idziemy na firmowy piknik, a dzidzia zostaje z babcia i kuzynka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2743 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zadomowienie
|
Little gratki z powodu 4miesiecy ... kawal dziecia juz :d
#2745 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, przeleciałam Was tak piernikiem i tylko niektóre rzeczy mi się w oczy rzuciły.
Bokeh, super zdobycze ![]() ![]() ![]() Charlitz ![]() Black nie mogę się doczekać Twojego próbnego ślubnego makijażu ![]() Ostatnio trafiłam na tanią drogerię ezebra. pl - chyba mają końcówki serii dlatego tak tanio ![]() Authentic gratuluję ![]() ![]() Lady bardzo ładna kuchnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() poczytałam własnie w necie o tym, no to nie trafiłam ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-15 o 08:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
To jest do ucha
![]() Rozciaga sie tym dziurke na kolczyka zeby wlozyc tunele ![]() Black, a boli to roziaganie? Moja sis chciala robic tunele ale w koncu sie nie odwazyla ![]() Dziekujemy za komplementy kuchni ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Piaseczna Fewciu, ja dzisiaj dodatkowo pierwsza nocka bez tz....masakra, wymagające te nasze dzieci... Nawijko ja sie długo czailam na to wiadro i w sumie pojechaliśmy juz je nawet kupić i koniec końców ze sklepu wyszliśmy ze zwykła wanienka. Fajnie Kubus wyglada, wydaje sie, ze mu wygodnie, bo to w sumie wiecej wody dla niego niż w zwykłej wanience. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba ze ktoras jest juz chetna na ta chuste ?? U nas noc kiepska no ale to raczej normalka ![]() ![]()
![]() |
#2753 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41330914]stuknij się
![]() no bo pasują ![]() Kuchnia też w twoich kolorach, ładnie macie ![]() masakra ![]() a wiesz, że myślałam o Tobie właśnie? ![]() ja olałam wanienkę i teraz w brodziuku kąpię spokojnie, miałam, było ok ![]() no ja się domyślam ![]() Achhhhh! moje wpływy sięgają obcych krajów! ta potęga oddziaływania... ![]() Ja tam walę prosto na środek kościoła, niech się wszyscy co chcą dobrze napatrzą. A to taki mały wiejski kościółek gdzie wszyscy siedzą w ławkach albo stoją pod chórem, niewątpliwie rzucam się w oczy na tym pustym środku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Wtajemniczenie
|
Ja już nie mam siły do mojego dziecka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej!!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko wy dwie zauwazylyscie nam maly sukces ![]() ![]() tak jak to ktoras pisala ale niestety takie rzczy sie zdrzaja, nie jestesmy w stanie wszystkiego przewidziec ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o kurcze, trzymam kciuki zeby mala sie uchronila przeed tym dziadostwem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
udanego wychodnego! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zadomowienie
|
UWAGA moje dziecko od około 40 minut bawi sie SAMO
![]() Na chrzciny dostał muzyczne centrum aktywności, dopiero dzisiaj rozpakowalam, bo dostał wiele innych zabawek i nie chciałam wszystkiego od razu pokazywać, ale to jest po prostu strzał w 10 ![]() Mam nadzieje,ze zainteresowanie zabawka nie minie mu w dniu dzisiejszym. |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze poprostu dziecie nie jest spiace? moj czasem tez sie wirzga na rekach jak chce go uspic ale przetrzymuje go i po minucie, dwoch sie uspokaja, ponosze chwilke i odlatuje.. moze za szybko sie podajesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ![]()
![]() |
#2760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jaka to radosc nie? ![]() az spr na all jak to wyglada - fajna sprawa. ale i cena tez fajna. kuzwa, jak cos fajnego to kosztuje majatek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.