|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
siadam na fotel u mojej fryzjerki i daję jej wolną rękę Cytat:
Hosenko jak się czujesz??
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-06-14 o 19:42 |
|||
|
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Pani, no nie chciałam zdradzać, ale teraz godzina albo lepiej w jedna sttrone w korku to ja dziękuje.
Za dużego stracha mam o ciążę, zeby sie tak wypuszczać ![]() Do gina jeżdżę tyle i tez mnie to dobija... Ale tu zdrady ni bedzie ![]() Tak. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-06-14 o 19:41 |
|
|
|
#2853 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękujemy za wszystkie komplementy
Ewel, też poproszę o Twoją Laurkę, bo nie widziałam Cytat:
Poród też dobrze wspominam, końcówka tylko traumatyczna, bo Mała za długo schodziła i już była rozmowa o cięciu, ale lekarz mnie zmotywował (dał mi dotknąć główki Małej...) i nagle dostałam takiego powera... Niesamowite.A poduszeczka jest z rożka
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
cytowałam i wszystko mi wcięło,
Adunio cudną masz córcię. Agatko coś ty robiła palcami? Rena super, fryz, pewnie mega wygodny. Kubek cena fryzjera mnie powaliła, ja płacę 50 zł. za farbowanie i podcięcie końcówek. więcej nie pamiętam
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi jak położna powiedziała że widać główkę to jej odpowiedziałam "Pani kłamie!" a co mi będą ściemniać przecie czułam że nie wychodzi..
|
|
|
|
|
#2856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Kaja cudowna i jaka piękna!! aaaa ja też chcę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kroiłam cebulę...o prosze bardzo....
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadza się - dziękuję
![]() Cytat:
![]() ____________________ u nas od tygodnia siostra TŻta z dzieckiem (2 lata) jest i dziś pogadałyśmy o moich # i znów się poryczałam...wszystko wróciło...
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie wiem co lepsze....czekać?? działać?? heh....wiem czekać nie mam za bardzo na co...ale ...w poniedziałek mam wizytę u ginka na NFZ i chciałam zrobić cytologię...no ale cos tam jeszcze brudzę....a jak będa przytulaski to do poniedziałku mi się to nie skończy...nosz....a na kolejną wizytę na NFZ musze czekać miesiąc....
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
robota była wczoraj....heh u mnie w pon 19dc będzie...a owu kiedy była/jest/będzie? tego nie wie nikt....
![]() u mnie to bez spinania teraz jest....sexy jak jest ochota....ale większych nadzieii sobie nie robię także luzik....już mi to wszystko obojętne jest....
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tydzień łazić nie mogłam. na czopkach jechałam ![]() karmisz piersią? Mała śpi z Wami? ooo, ![]() :brzyda l:zdjęcie z butelką jest prze-zaje-fajne. Mała ssawka działać ![]()
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zapisywałam się na początku maja, a mam na koniec czerwca
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Adunia, jeszcze chyba Ci nie gratulowałam... Wszystkiego dobrego dla Waszej córeczki i dla Was! A Kaja jest śliczna... Iza , po pierwsze cieszę się, że udało Wam się z mężem dogadać. A po drugie cieszę się, że z Dzidzią wszystko dobrze! A krwiaka na następnej wizycie już pewnie nie będzie ![]() Hosenko, sobie nie wyobrażam, ile stresu Cię to musiało kosztować. Strasznie dużo na tym wątku wyleżanych ciąż ![]() Luna, Alfa, Natalka- ale przystojniaki Wam rosną ![]() Perse, cały czas trzymam kciuki za Ciebie i Artusia! Kilka razy dziennie odświeżam wątek, żeby zobaczyć, czy są nowe wieści od Ciebie. Trzymaj się tam. Już tak niewiele Wam zostało... Kocurku, i Tobie również! Będzie dobrze, na pewno! Eliza, trzymam kciuki za Ciebie! Wierzę, że Ci się uda. Musi! ![]() Wika, cieszę się, że Wasza sytuacja się poprawiła. Może ten rok będzie zupełnym przeciwieństwem tego poprzedniego i po tych niepowodzeniach będziecie teraz mieli coraz więcej powodów do radości... Tego Wam życzę ![]() Agatko, widzę, że u Ciebie zrezygnowanie... Hmm... Może paradoksalnie z takim nastawieniem będzie Ci łatwiej zajść w ciążę? Tulę mocno! ![]() A masz jakieś zdjęcie z wesela? Ewel, zdjęcie z butlą boskie! ![]() Edytte, przykro mi... Daj sobie trochę odetchnąć, odpocząć... Sama wiem, jak taka nadzieja może nadszarpnąć psychikę... Raz miałam taką sytuację. Tak bardzo pragnęłam znów być w ciąży, że bez sensu zaczęłam robić testy, a nawet pojechałam na betę. Potem po odczytaniu wyniku (oczywiście negatywnego) nie mogłam się pozbierać... Jana, :gasiu: Rena, łał! W życiu bym się nie odważyła na tak drastyczne cięcie Przez kilka dni pewnie bym była zachwycona wygodą, a potem by był tyk i 3 lata zapuszczania ![]() Wieka, ojej, to już?! Aaale zleciało... ![]() Też się zastanawiałam dzisiaj, co tam u Anusi. Aganieszka też się nie odzywa... Czy ona już przypadkiem nie urodziła? W zeszłym tygodniu byliśmy w naszym mieście rodzinnym. Bratanica męża, która ma półtora roczku i której mama jest w drugiej zaawansowanej już ciąży, dwa razy zaglądała mi pod bluzkę i wołała: Dzidzi? ![]() A potem byliśmy na weselu naszych znajomych. Fajnie było A w niedzielę po weselu miałam zadanie bojowe- dowieźć nas do Warszawy. Droga miała 300 km, a jeszcze po drodze złapało nas totalne oberwanie chmury z gradem i piorunami. Myślałam, że, za przeproszeniem, zrobię ze strachu pod siebie
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2013-06-15 o 00:14 |
|
|
|
#2865 |
|
Rozeznanie
|
Hosenko
![]() Adunia, Ewel 2 małe Słoneczka po burzach no ja się rozklejam...Mlebidakin II grupa jest ok, ale myślę, że trzeba to i tak pokazać ginowi, nie zaszkodzi, a chociaż się upewnisz o co chodzi z tym opisem Edytte zazwyczaj jak się na coś nastawia to często to nie wyjdzie - u mnie też tak było zaraz po poronieniu (nastawiłam się - nic...odpuściłam i w najmniej spodziewanym momencie - II na teście), głowa do góry Panika aż tak bardzo bolały szwy? a jakie czopki miałaś? Przepisane przez lekarza czy jakieś bez recepty? Pytam na zaś...![]() Agatko przed cytologią zalecana wstrzemięźliwość ![]() ![]() nie zapomnę historii, którą opowiadała koleżanka jak była w liceum medycznym...jako że uczyły się na sobie głównie(pobieranie krwi itp) pewnego dnia miały do analizy mocz...jedna koleżanka zgłosiła się na ochotniczkę i pod mikroskopem wszyscy łącznie z prowadzącym zajęcia podziwiali potem piękne plemniki... ciągnęło się to za nią do maturyRena zawsze marzyłam o takiej krótkiej fryzurze jak Twoja, ale mó mąż się nie zgadza... ![]() _________________ a ja Wam wczoraj zaczęłam pisać, ale musieliśmy jechać na IP z Julkiem, bo znalazł mąż kleszcza na jego główce...byliśmy wczoraj na wsi u mamy, a w tych rejonach zawsze było tego pełno mąż był zły bo chciał sam go wyciągnąć, a ja spanikowałam bo to małe dziecko...suma sumarum w poczekalni sam wyszedł i go wyrzuciliśmy lek arz obejrzał i kazał wracać spać...mąż na mnie zły bo zarwał noc, ale ja chociaż spokojniejsza...![]() po za tym wczoraj odebrałam wyniki paciorkowca...oczywiście kopnął mnie ten "zaszczyt" posiadania go... ![]() ![]() trady cyjnie już się naczytałam o konsekwencjach i schizuję....![]() piszecie o ruchach - ja teraz też czuję głównie takie wypychanie leniwe, albo naciskanie w środku, a czasami nic nie czuję a widzę na powierzchni brzucha...Więc rozumiem Was jak się denerwujecie, bo ja mam tak samo ![]() Mój gin powiedział, że mam naliczyć min 10 ruchów dziennie.
|
|
#2866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo ładną karnację maEDYTTE - przykro mi, ale trzymam kciuki za następny miesiąc AGATKA - cytologię robiłam na Sławkowskiej w Krakowie, dodatkowo ureaplazme, chlamydie, wymaz i mykoplazme Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2013-06-15 o 08:36 |
|
|
|
|
#2867 |
|
Zadomowienie
|
Witam! Dziękuję bardzo za wszystkie słowa wsparcia
Trzeba zająć się czym innym, mam tyle papierów, że masakra. Rena fajna fryzura ( wczoraj zapomniałam dodać). Bardzo odważna. Przyznam, że ja pewnie nie odważyłabym się na takie cięcie. Może czas na mnie, aby coś ze sobą zrobić. Z włosami? Może przejdę na dietę, bo ostatnio zajadam smutki słodyczami i aż dziwne, że utyłam tylko kilogram. Wracając do cięć Agatka jak zobaczyłam Twoje na palcach... powiem musiało boleć. Agatka ja myślę, że powinniście zacząć się starać. Nie wiadomo ile to potrwa, więc lepiej zacząć wcześniej. Oczywiście ja z całego serca życzę szybciutko upragnionej fasolki .
|
#2868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek...
![]() Cytat:
Cytat:
Zdjęcia mam ale czytnik kart mi nie działa i nie moge wstawić nic ;/ No ciekawe co tam u Naszej Anusi...tak długo jej nie było A Agnieszka jeszcze nie urodziła... No to jesteś WIELKA Kochana!! ![]() wiem....dlatego się waham.... Cytat:
Cytat:
próbujemy przez 2 miechy a jak nic to idę do ginki....nie zamierzam czekać znów X miesięcy....
|
|
#2869 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Hej. U nas bez zmian, mam za to od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... Ale Mały sie znowu lepiej rusza. U nas jak jedno jest ok, to drugie sie wali.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2871 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41322412]No ją tu mam usg na ponoć świetnym sprzecie, ktg 2-3 razy dziennie, tetno co 2 h, więcej już sie nie da, a ją i tak siwieje... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Spokojnie Cytat:
Jaka śliczna Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze że z kleszczem tak się skończyło ![]() Wrzucam fotke brzuszka.Na żywo jest większy Dziś zaczynamy 13 tydzień
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||||
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41331191]Hej. U nas bez zmian, mam za to od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... Ale Mały sie znowu lepiej rusza. U nas jak jedno jest ok, to drugie sie wali. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Uf...a migreny współczuję... Iza widać brzuszek się zaokrągla ładnie!!
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie na bank nie będzie no ja dostawałam czopki Diclofenac. bez nich nie chciałam wypisu ze szpitala - dzięki nim chodziłam ![]() Nie martw się paciorkiem; dobrze, że o nim wiesz ![]() ale nowe doswiadczenie jest ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41331191]mam za to od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... [/QUOTE]nie daja Ci nic? podoba mi sie to co piszesz! ![]() ![]() klask i:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2874 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Pani sama sobie biorę apap po konsultacji z polozna...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2875 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Perse, a lekarzowi mówiłas o tych bólach głowy?
Iza, rosnie brzuchol ![]() Ewel, Mała Pyzunia śliczna. A zdjęcie z butelka świetne jest! |
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41331191]Hej. U nas bez zmian, mam za to od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... Ale Mały sie znowu lepiej rusza. U nas jak jedno jest ok, to drugie sie wali.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Spróbuj przespać ból głowy, daj sobie coś zimnego na czoło. Powinno pomóc A co do ruchów, to też tak miała, że raz lepiej, a raz gorzej. Na ktg było podobnie, słychać było, a ich nie czułam. Tylko, że u mnie Mały miał bardzo dużą amortyzację Iza rośniecie Wieka Sprawdzałaś jak wygląda miejsce po usunięciu kleszcza Julek dobrze się czuje![]() Witam Wczoraj był jeden z piękniejszych dni w moim życiu. Stasio leżał na dywanie na środku pokoju, a ja wyszłam mu mleko zrobić, a on doczołgał się do drzwi i płakał, bo chciał za mną iść. Czuję, że on mnie kocha |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2878 |
|
Zadomowienie
|
Iza piękny brzuszek. Zazdroszczę
.Rena, Agatka jednak doszłam do wniosku, że chcę walczyć dalej. Tylko mój Tż jakoś nie chce. Nie wiem, czy uda mi się go przekonać
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
co mam zrobić...walczyć będe póki siły starczy...jedno jest pewne 2 cykle naturalne licząc już ten...więcej się nie dam...
Cytat:
![]() Czy mogę Was prosić o oddanie 3 głosów na PAWEŁ PISKORZ! ![]() http://chrzanow.naszemiasto.pl/artyk...71344151d91e1c
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-06-15 o 10:33 |
|
|
|
|
#2880 |
|
Zadomowienie
|
Super sie to czyta!
![]() Głos oddany, To rodzina? Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-06-15 o 10:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

siadam na fotel u mojej fryzjerki i daję jej wolną rękę 

przecie czułam że nie wychodzi..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a jakie czopki miałaś? Przepisane przez lekarza czy jakieś bez recepty? Pytam na zaś...

klask i: