Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 19:37   #2851
rena5
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Ja się nie poddaję zamierzam jedynie odpuścić sobie na jakiś czas. Może największym moim problemem jest za duże parcie na to wszystko?
to ja mam ten sam problem

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Rena świetna fryzura, sama bym się na taką nie odważyła.
Sama się wybieram do swojego fryzjera, ale dojść nie mogę
ja jestem otwarta na zmiany siadam na fotel u mojej fryzjerki i daję jej wolną rękę

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
160zl.
Fryzura w sumie podobna do frzyury Tatiany Okupnik. Kolor mamy identyko, długość podobna.
Sie nie pokaże bo sie wstydzę
no ładnie to ja wstawiłam a Ty co? obrażam się...

Hosenko jak się czujesz??

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-06-14 o 19:42
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:39   #2852
Kubek29
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Pani, no nie chciałam zdradzać, ale teraz godzina albo lepiej w jedna sttrone w korku to ja dziękuje.
Za dużego stracha mam o ciążę, zeby sie tak wypuszczać
Do gina jeżdżę tyle i tez mnie to dobija... Ale tu zdrady ni bedzie

Tak.

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-06-14 o 19:41
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:40   #2853
adunia89
Zadomowienie

Dziękujemy za wszystkie komplementy

Ewel, też poproszę o Twoją Laurkę, bo nie widziałam

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
sliczna!!!!!!!!!!!1
a Ty jak sie czujesz???
(Torres ma taka sama podusie w wozku )
A dziękuję Panika, czuję się dobrze tylko szwy czasem zabolą, bo mnie ciachnęli Poród też dobrze wspominam, końcówka tylko traumatyczna, bo Mała za długo schodziła i już była rozmowa o cięciu, ale lekarz mnie zmotywował (dał mi dotknąć główki Małej...) i nagle dostałam takiego powera... Niesamowite.

A poduszeczka jest z rożka

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 20:14   #2854
BERBIE
Zakorzenienie

cytowałam i wszystko mi wcięło,
Adunio cudną masz córcię.
Agatko coś ty robiła palcami?
Rena super, fryz, pewnie mega wygodny.
Kubek cena fryzjera mnie powaliła, ja płacę 50 zł. za farbowanie i podcięcie końcówek.
więcej nie pamiętam
Stary 2013-06-14, 20:58   #2855
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dziękujemy za wszystkie komplementy

Ewel, też poproszę o Twoją Laurkę, bo nie widziałam

A dziękuję Panika, czuję się dobrze tylko szwy czasem zabolą, bo mnie ciachnęli Poród też dobrze wspominam, końcówka tylko traumatyczna, bo Mała za długo schodziła i już była rozmowa o cięciu, ale lekarz mnie zmotywował (dał mi dotknąć główki Małej...) i nagle dostałam takiego powera... Niesamowite.

A poduszeczka jest z rożka
Zazdroszczę tych emocji!!

Mi jak położna powiedziała że widać główkę to jej odpowiedziałam "Pani kłamie!" a co mi będą ściemniać przecie czułam że nie wychodzi..

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:15   #2856
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Aniołkową Mamą dla której po ogromnej burzy z piorunami zaświeciło najpiękniejsze słońce jakie mogła sobie wymarzyć...
poryczałam się...tak pięknie to napisałaś.....
a Kaja cudowna i jaka piękna!! aaaa ja też chcę...

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
dziewczyny mam wyniki cytologi - grupa 2,
bardzo liczne nabłonki gruczołowe
liczne leukocyty
reakcja nablonka pochwy estrogenna

co to znaczy? trzeba isc do gina teraz czy za miesiac moze byc?
jak grupa II to jest dobrze moim zdaniem! a skąd masz wynik? gdzie to robiłaś??

Cytat:
Wiem, wiem, ale ja nie mam tyle cierpliwości do obserwowania siebie, liczenia dni, śluz itp i jeszcze to czekanie.... Ja odpuszczam to nie dla mnie. Jakoś pierwszy i drugi raz zaszłam teoretycznie wtedy kiedy nie powinnam a teraz jak chcę to nie mogę. Tak miało być... trudno. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki a ja pasuję.
Nie licz, nie obserwuj! Żyj jak do tej pory...!!

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Agatko coś ty robiła palcami?
kroiłam cebulę...o prosze bardzo....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0111.jpg (66,6 KB, 42 załadowań)

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:47   #2857
ewel28
Rozeznanie

Mała śpi więc zajrzałam na chwilę żeby dodać jeszcze jej zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Laura 1.jpg (27,1 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg laura 2.jpg (23,8 KB, 56 załadowań)
Stary 2013-06-14, 22:10   #2858
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Rena super, fryz, pewnie mega wygodny.
zgadza się - dziękuję

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
poryczałam się...tak pięknie to napisałaś.....
a Kaja cudowna i jaka piękna!! aaaa ja też chcę...
to do roboty

Stary 2013-06-14, 22:15   #2859
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
to do roboty
ja już nie wiem co lepsze....czekać?? działać?? heh....wiem czekać nie mam za bardzo na co...ale ...w poniedziałek mam wizytę u ginka na NFZ i chciałam zrobić cytologię...no ale cos tam jeszcze brudzę....a jak będa przytulaski to do poniedziałku mi się to nie skończy...nosz....a na kolejną wizytę na NFZ musze czekać miesiąc....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-14, 22:18   #2860
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
ja już nie wiem co lepsze....czekać?? działać?? heh....wiem czekać nie mam za bardzo na co...ale ...w poniedziałek mam wizytę u ginka na NFZ i chciałam zrobić cytologię...no ale cos tam jeszcze brudzę....a jak będa przytulaski to do poniedziałku mi się to nie skończy...nosz....a na kolejną wizytę na NFZ musze czekać miesiąc....
no to od poniedziałku

Stary 2013-06-14, 22:28   #2861
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
no to od poniedziałku
robota była wczoraj....heh u mnie w pon 19dc będzie...a owu kiedy była/jest/będzie? tego nie wie nikt....
u mnie to bez spinania teraz jest....sexy jak jest ochota....ale większych nadzieii sobie nie robię także luzik....już mi to wszystko obojętne jest....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-14, 22:34   #2862
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

A dziękuję Panika, czuję się dobrze tylko szwy czasem zabolą, bo mnie ciachnęli
dobrze, że "czasem" ja tydzień łazić nie mogłam. na czopkach jechałam
karmisz piersią? Mała śpi z Wami?

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Tak.

ooo, :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
zdjęcie z butelką jest prze-zaje-fajne. Mała ssawka

Cytat:
...czekać?? działać??
działać

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:36   #2863
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Czekamy razem Ja zapisywałam się na początku maja, a mam na koniec czerwca
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 00:06   #2864
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Witajcie!

Adunia, jeszcze chyba Ci nie gratulowałam...
Wszystkiego dobrego dla Waszej córeczki i dla Was! A Kaja jest śliczna...

Iza , po pierwsze cieszę się, że udało Wam się z mężem dogadać.
A po drugie cieszę się, że z Dzidzią wszystko dobrze! A krwiaka na następnej wizycie już pewnie nie będzie

Hosenko, sobie nie wyobrażam, ile stresu Cię to musiało kosztować.
Strasznie dużo na tym wątku wyleżanych ciąż

Luna, Alfa, Natalka- ale przystojniaki Wam rosną

Perse, cały czas trzymam kciuki za Ciebie i Artusia! Kilka razy dziennie odświeżam wątek, żeby zobaczyć, czy są nowe wieści od Ciebie. Trzymaj się tam. Już tak niewiele Wam zostało...

Kocurku, i Tobie również! Będzie dobrze, na pewno!

Eliza, trzymam kciuki za Ciebie! Wierzę, że Ci się uda. Musi!

Wika, cieszę się, że Wasza sytuacja się poprawiła. Może ten rok będzie zupełnym przeciwieństwem tego poprzedniego i po tych niepowodzeniach będziecie teraz mieli coraz więcej powodów do radości... Tego Wam życzę

Agatko, widzę, że u Ciebie zrezygnowanie... Hmm... Może paradoksalnie z takim nastawieniem będzie Ci łatwiej zajść w ciążę?
Tulę mocno!
A masz jakieś zdjęcie z wesela?

Ewel, zdjęcie z butlą boskie!

Edytte, przykro mi...
Daj sobie trochę odetchnąć, odpocząć... Sama wiem, jak taka nadzieja może nadszarpnąć psychikę... Raz miałam taką sytuację. Tak bardzo pragnęłam znów być w ciąży, że bez sensu zaczęłam robić testy, a nawet pojechałam na betę. Potem po odczytaniu wyniku (oczywiście negatywnego) nie mogłam się pozbierać...

Jana, :gasiu:

Rena, łał! W życiu bym się nie odważyła na tak drastyczne cięcie Przez kilka dni pewnie bym była zachwycona wygodą, a potem by był tyk i 3 lata zapuszczania

Wieka, ojej, to już?! Aaale zleciało...

Też się zastanawiałam dzisiaj, co tam u Anusi. Aganieszka też się nie odzywa... Czy ona już przypadkiem nie urodziła?

W zeszłym tygodniu byliśmy w naszym mieście rodzinnym. Bratanica męża, która ma półtora roczku i której mama jest w drugiej zaawansowanej już ciąży, dwa razy zaglądała mi pod bluzkę i wołała: Dzidzi?

A potem byliśmy na weselu naszych znajomych. Fajnie było A w niedzielę po weselu miałam zadanie bojowe- dowieźć nas do Warszawy. Droga miała 300 km, a jeszcze po drodze złapało nas totalne oberwanie chmury z gradem i piorunami. Myślałam, że, za przeproszeniem, zrobię ze strachu pod siebie

Edytowane przez Mmedeah88
Czas edycji: 2013-06-15 o 00:14
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 00:11   #2865
wieka22
Rozeznanie

Hosenko dobrze, że już opanowana sytuacja, pewnie najadłaś się stresu...odpoczywaj teraz dużo i dawaj znać co u Ciecie

Adunia, Ewel
jakie słodkie te Wasze córeczki:love :
2 małe Słoneczka po burzachno ja się rozklejam...

Mlebidakin II grupa jest ok, ale myślę, że trzeba to i tak pokazać ginowi, nie zaszkodzi, a chociaż się upewnisz o co chodzi z tym opisem

Edytte zazwyczaj jak się na coś nastawia to często to nie wyjdzie - u mnie też tak było zaraz po poronieniu (nastawiłam się - nic...odpuściłam i w najmniej spodziewanym momencie - II na teście), głowa do góry

Panika aż tak bardzo bolały szwy? a jakie czopki miałaś? Przepisane przez lekarza czy jakieś bez recepty? Pytam na zaś...

Agatko przed cytologią zalecana wstrzemięźliwość

nie zapomnę historii, którą opowiadała koleżanka jak była w liceum medycznym...jako że uczyły się na sobie głównie(pobieranie krwi itp) pewnego dnia miały do analizy mocz...jedna koleżanka zgłosiła się na ochotniczkę i pod mikroskopem wszyscy łącznie z prowadzącym zajęcia podziwiali potem piękne plemniki... ciągnęło się to za nią do matury

Rena zawsze marzyłam o takiej krótkiej fryzurze jak Twoja, ale mó mąż się nie zgadza...

a ja Wam wczoraj zaczęłam pisać, ale musieliśmy jechać na IP z Julkiem, bo znalazł mąż kleszcza na jego główce...byliśmy wczoraj na wsi u mamy, a w tych rejonach zawsze było tego pełnomąż był zły bo chciał sam go wyciągnąć, a ja spanikowałam bo to małe dziecko...suma sumarum w poczekalni sam wyszedł i go wyrzuciliśmylek arz obejrzał i kazał wracać spać...mąż na mnie zły bo zarwał noc, ale ja chociaż spokojniejsza...

po za tym wczoraj odebrałam wyniki paciorkowca...oczywiście kopnął mnie ten "zaszczyt" posiadania go...trady cyjnie już się naczytałam o konsekwencjach i schizuję....

piszecie o ruchach - ja teraz też czuję głównie takie wypychanie leniwe, albo naciskanie w środku, a czasami nic nie czuję a widzę na powierzchni brzucha...Więc rozumiem Was jak się denerwujecie, bo ja mam tak samo
Mój gin powiedział, że mam naliczyć min 10 ruchów dziennie.

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 06:46   #2866
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry wszystkim Nawet nie nadrabiam, bo jestem nadal w trakcie "ogarniania się" po powrocie ze szpitala, co nie zmienia faktu, że moja Kaja daje mi dużo czasu i możliwości, bo większość dnia i nocy przesypia, resztę wcina mleczko, ogląda kolorowe kwiatki na swojej ścianie i uśmiecha się cały czas do rodziców

Wstawiam zdjęcie 3dniowej Kajki i cieszę się, że mogę być kolejną Aniołkową Mamą dla której po ogromnej burzy z piorunami zaświeciło najpiękniejsze słońce jakie mogła sobie wymarzyć...
Kaja - jaka ona brązowiutka bardzo ładną karnację ma
EDYTTE - przykro mi, ale trzymam kciuki za następny miesiąc

AGATKA - cytologię robiłam na Sławkowskiej w Krakowie, dodatkowo ureaplazme, chlamydie, wymaz i mykoplazme

Edytowane przez 201704210903
Czas edycji: 2013-06-15 o 08:36
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:11   #2867
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Witam! Dziękuję bardzo za wszystkie słowa wsparcia . Żyjemy dalej. Wczoraj byłam trochę zła może zawiedziona, ale nie jest tak źle.
Trzeba zająć się czym innym, mam tyle papierów, że masakra.

Rena fajna fryzura ( wczoraj zapomniałam dodać). Bardzo odważna. Przyznam, że ja pewnie nie odważyłabym się na takie cięcie.

Może czas na mnie, aby coś ze sobą zrobić. Z włosami? Może przejdę na dietę, bo ostatnio zajadam smutki słodyczami i aż dziwne, że utyłam tylko kilogram.

Wracając do cięć Agatka jak zobaczyłam Twoje na palcach... powiem musiało boleć. Agatka ja myślę, że powinniście zacząć się starać. Nie wiadomo ile to potrwa, więc lepiej zacząć wcześniej. Oczywiście ja z całego serca życzę szybciutko upragnionej fasolki .

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:59   #2868
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień doberek...

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Czekamy razem Ja zapisywałam się na początku maja, a mam na koniec czerwca
No ja też jakos tak pod koniec kwietnia i mam termin an poniedziałek....

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Agatko, widzę, że u Ciebie zrezygnowanie... Hmm... Może paradoksalnie z takim nastawieniem będzie Ci łatwiej zajść w ciążę?
Tulę mocno!
A masz jakieś zdjęcie z wesela?

Też się zastanawiałam dzisiaj, co tam u Anusi. Aganieszka też się nie odzywa... Czy ona już przypadkiem nie urodziła?

Droga miała 300 km, a jeszcze po drodze złapało nas totalne oberwanie chmury z gradem i piorunami. Myślałam, że, za przeproszeniem, zrobię ze strachu pod siebie
Może będzie łatwiej choć ja nie sądze że bez leków zajdę w ciążę....przerabiałam to już długi czas...a nie mam zamiaru starać się co miesiąc przez 2 lata
Zdjęcia mam ale czytnik kart mi nie działa i nie moge wstawić nic ;/

No ciekawe co tam u Naszej Anusi...tak długo jej nie było
A Agnieszka jeszcze nie urodziła...

No to jesteś WIELKA Kochana!!

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
Agatko przed cytologią zalecana wstrzemięźliwość
wiem....dlatego się waham....

Cytat:
AGATKA - cytologię robiłam na Sławkowskiej w Krakowie, dodatkowo ureaplazme, chlamydie, wymaz i mykoplazme
wszystko ujemne??

Cytat:
Wracając do cięć Agatka jak zobaczyłam Twoje na palcach... powiem musiało boleć. Agatka ja myślę, że powinniście zacząć się starać. Nie wiadomo ile to potrwa, więc lepiej zacząć wcześniej. Oczywiście ja z całego serca życzę szybciutko upragnionej fasolki .
Boli do tej pory próbujemy przez 2 miechy a jak nic to idę do ginki....nie zamierzam czekać znów X miesięcy....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-15, 09:06   #2869
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Dzień doberek...

wszystko ujemne??

ujemne - jeszcze tylko kariotypy i te badania na trombofilie i koniec badań
postanowiliśmy próbować od grudnia, bo dłużej w pracy nie wytrzymam - te pół roku to może jakoś dam radę

a jak u Was? czekacie na kariotypy?
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:07   #2870
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Hej. U nas bez zmian, mam za to od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... Ale Mały sie znowu lepiej rusza. U nas jak jedno jest ok, to drugie sie wali.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:23   #2871
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
[/COLOR]Była mała nadzieja w sercu...szkoda. Za pięknie, by było. Mówi się trudno

Cytat:

wstawiam zdjęcie, ale bez mojej buzi bo brzydka jestem nie wiem czy to widać, ale bok (lewy) jest bardziej wygolony a prawy mam lekko dłuższy uwielbiam tą fryzurę, bo przy codziennym myciu szybko się układają - w sumie same a poza tym mam cieniutkie włosy i jest ich bardzo mało...
Bardzo fajna
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41322412]No ją tu mam usg na ponoć świetnym sprzecie, ktg 2-3 razy dziennie, tetno co 2 h, więcej już sie nie da, a ją i tak siwieje...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Spokojnie
Cytat:
Dzień dobry wszystkim Nawet nie nadrabiam, bo jestem nadal w trakcie "ogarniania się" po powrocie ze szpitala, co nie zmienia faktu, że moja Kaja daje mi dużo czasu i możliwości, bo większość dnia i nocy przesypia, resztę wcina mleczko, ogląda kolorowe kwiatki na swojej ścianie i uśmiecha się cały czas do rodziców

Wstawiam zdjęcie 3dniowej Kajki i cieszę się, że mogę być kolejną Aniołkową Mamą dla której po ogromnej burzy z piorunami zaświeciło najpiękniejsze słońce jakie mogła sobie wymarzyć...
Popłakałam się

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Jaka śliczna
Cytat:
dzieckiem (2 lata) jest i dziś pogadałyśmy o moich # i znów się poryczałam...wszystko wróciło...

Cytat:
nie zapomnę historii, którą opowiadała koleżanka jak była w liceum medycznym...jako że uczyły się na sobie głównie(pobieranie krwi itp) pewnego dnia miały do analizy mocz...jedna koleżanka zgłosiła się na ochotniczkę i pod mikroskopem wszyscy łącznie z prowadzącym zajęcia podziwiali potem piękne plemniki... ciągnęło się to za nią do matury

a ja Wam wczoraj zaczęłam pisać, ale musieliśmy jechać na IP z Julkiem, bo znalazł mąż kleszcza na jego główce...byliśmy wczoraj na wsi u mamy, a w tych rejonach zawsze było tego pełnomąż był zły bo chciał sam go wyciągnąć, a ja spanikowałam bo to małe dziecko...suma sumarum w poczekalni sam wyszedł i go wyrzuciliśmylek arz obejrzał i kazał wracać spać...mąż na mnie zły bo zarwał noc, ale ja chociaż spokojniejsza...

po za tym wczoraj odebrałam wyniki paciorkowca...oczywiście kopnął mnie ten "zaszczyt" posiadania go...trady cyjnie już się naczytałam o konsekwencjach i schizuję....
Haha koleżanaka dobra
Dobrze że z kleszczem tak się skończyło

Wrzucam fotke brzuszka.Na żywo jest większyDziś zaczynamy 13 tydzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06646.jpg (68,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06647.jpg (81,7 KB, 29 załadowań)

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:27   #2872
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
postanowiliśmy próbować od grudnia, bo dłużej w pracy nie wytrzymam - te pół roku to może jakoś dam radę

No to super....tak My w poniedziałek jedziemy na pobranie krwi na kariotypy....

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41331191]Hej. U nas bez zmian, mam za to od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... Ale Mały sie znowu lepiej rusza. U nas jak jedno jest ok, to drugie sie wali.

Uf...a migreny współczuję...

Iza widać brzuszek się zaokrągla ładnie!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-06-15, 09:32   #2873
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość

Panika aż tak bardzo bolały szwy? a jakie czopki miałaś? Przepisane przez lekarza czy jakieś bez recepty? Pytam na zaś...
hehe podobno przy kolejnych porodach nie boli Ciebie na bank nie będzie
no ja dostawałam czopki Diclofenac. bez nich nie chciałam wypisu ze szpitala - dzięki nim chodziłam

Nie martw się paciorkiem; dobrze, że o nim wiesz

Cytat:
Myślałam, że, za przeproszeniem, zrobię ze strachu pod siebie
ale nowe doswiadczenie jest

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41331191]mam za to od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... [/QUOTE]nie daja Ci nic?

Cytat:
..nie zamierzam czekać znów X miesięcy....
podoba mi sie to co piszesz! klask i:

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 09:44   #2874
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Pani sama sobie biorę apap po konsultacji z polozna...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 10:02   #2875
Kubek29
Zadomowienie

Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Perse, a lekarzowi mówiłas o tych bólach głowy?

Iza, rosnie brzuchol

Ewel, Mała Pyzunia śliczna. A zdjęcie z butelka świetne jest!
Stary 2013-06-15, 10:07   #2876
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze że wynik okTo za starania

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 10:10   #2877
fiolusiek
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41331191]Hej. U nas bez zmian, mam za to od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... Ale Mały sie znowu lepiej rusza. U nas jak jedno jest ok, to drugie sie wali.

Spróbuj przespać ból głowy, daj sobie coś zimnego na czoło. Powinno pomóc A co do ruchów, to też tak miała, że raz lepiej, a raz gorzej. Na ktg było podobnie, słychać było, a ich nie czułam. Tylko, że u mnie Mały miał bardzo dużą amortyzację

Iza rośniecie

Wieka Sprawdzałaś jak wygląda miejsce po usunięciu kleszcza Julek dobrze się czuje

Witam

Wczoraj był jeden z piękniejszych dni w moim życiu.
Stasio leżał na dywanie na środku pokoju, a ja wyszłam mu mleko zrobić, a on doczołgał się do drzwi i płakał, bo chciał za mną iść.
Czuję, że on mnie kocha
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 10:12   #2878
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Iza piękny brzuszek. Zazdroszczę .

Rena, Agatka jednak doszłam do wniosku, że chcę walczyć dalej. Tylko mój Tż jakoś nie chce. Nie wiem, czy uda mi się go przekonać

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 10:32   #2879
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
podoba mi sie to co piszesz! klask i:
co mam zrobić...walczyć będe póki siły starczy...jedno jest pewne 2 cykle naturalne licząc już ten...więcej się nie dam...

Cytat:

Rena, Agatka jednak doszłam do wniosku, że chcę walczyć dalej. Tylko mój Tż jakoś nie chce. Nie wiem, czy uda mi się go przekonać
będzie dobrze...tylko nie świruj! Nic nie licz nie obserwuj! Wiem co mówię...inaczej będziesz popadała w coraz większy dół!

Czy mogę Was prosić o oddanie 3 głosów na PAWEŁ PISKORZ!
http://chrzanow.naszemiasto.pl/artyk...71344151d91e1c

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-06-15 o 10:33
Stary 2013-06-15, 10:37   #2880
Kubek29
Zadomowienie

Cytat:
co mam zrobić...walczyć będe póki siły starczy...rl]
Super sie to czyta!

Głos oddany,
To rodzina?

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-06-15 o 10:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości