|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s
BASIU bardzo widoczna przemiana metamorfoza
WOWtak sobie ogladam Twoje zdjecia z chlopakiem i on stwierdzil, ze kiedys w ubieglym roku to wygladalas na starsza zaniedbana pania..!!! gratuluje Ci!szczerze! masz bardzo piekne rzesy tez chce walczyc ze swoim cialem aby czuc sie w nim dobrze-doskonale nadwagi nie mam nigdy nie mialam ale kiedys bylam kosciotrupem (doslownie) a teraz z rozmiaru 32 najmniejszego skoczylam w 36-38 wiem rozmiar rozmiarowny ale czuje sie jak zapasony slonik po tych swietach zaokroglilam sie strasznie trzymajcie za mnie kciuki tez chce zaczac dbac o siebie! bo jak pomysle o urlopie i plazy... |
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s
dziewczyny dzis byl najgorszy dzien w dwu tygodniowym dietkowaniu
mialam ochote rzucic tym w cholere i isc zjesc cos slodkiego pierwszy raz mi sie to zdarzylo;((( nie dalam sie ale walka byla przeogromna .Kurcze jakos czuje sie jak bym wogole nie chudla niby waga pokazuje ze co nie co mniej ale po sobie nie widze , chyba mam jakas obsesje ... |
|
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
Basienko przeczytalam twoje posty i naprawde musze ci powiedziec,ze
cie bardzo podziwiam. Chce schudnac lecz moje liczne proby konczyly sie fiaskiem. Mam nadzieje,ze tym razem mi sie uda.Choc nie do konca w to wierze. Jak tu zrezygnowac z ukochanych slosyczy,z milk carmelowej,z kinderka?! Najgorsze,ze mieszkam sama zTZ i on czesto kupuje duzo jedzenia,(ja staram sie mniej kupowac),slodycze,coca cole i inne jedzonko.Pozniej trzeba jesc to wszystko bo sie psuje.I jeszcze kusi to jedzenie.
|
|
|
|
|
#514 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
169, a co?? Cytat:
wiec wiesz. Ja zaakceptowalam np swoje znamie na prawym policzku, zawsze marzylam o tym by je wyciac, a moje kochanie mowi, jak bede wygladala bez tego znamienia... ze ono jest takie slodkie. No i w sumie juz mi nie przeszkadza przemowilam sama do siebie. Co do konkursu to juz sie akurat skonczyl, trwal do 10.04. Na opakowaniach batonow, w srodku byl kod, jego sie w ysylalo i co godzine bylo losowanie, i wygralismy dwa razy, raz marsy,raz snicerksy. Chcielismy jeszcze twixy i milky waye, ale sie nie udalo ![]() Ciesze sie,ze glod cie tak bardzo nie zbiera. Ja teraz mialam bardziej glodowite dni. Ale to przez okres. Ale nie jest zle. Aplefit mam nadzieje,ze bedzie dzialac. Tego zycze ![]() Pogoda cudowna, morduchna sie usmiecha, zyc nie umierac. Mleczyków jest bardzo duzo, wiec dla mnie wiosna w pełni, i jeszcze tak cieplutko i tak slonecznie ahhh zyc nie umieracCytat:
![]() Cytat:
oby... i obys sie nie meczyla w swoim postanowieniu. Oby wszystko przyslzo latwo i bez problemu.Cytat:
ja to mam teraz cini minis. Hahaha. Nawet jak schudniesz to nie będzie problemu z piersiami. Choc z drugiej strony to tez problem,bo akurat za duze. Ja zawsze chcialam miec takie ladne C... ale coz, moze w ciazy dorobie sie duzego biustu tym sie pocieszam. Ale ogolnie nie jest zle. Choc kiedys na punkcie biustu mialam kompleksy,ale to przez mojego bylego faceta. Na szczescie moj obecny mnie wyleczyl. Tak samo jak minela mi obsesja na punkcie mojego brzucha, moj byly niestety spowodobal,ze kompleksy sie pojawily. Dobrze,ze jest Damian i wszystko ponaprawial choc i tak brzuch idealny nie jest,ale jest i tak ok. Co do zakupow to calkiem ladne, nawet bardzo... ja sie wzbogacilam o fajne kolczyki, takie coś na szyje, drobne perelki na zylkach, takie zwyczajne, spodenki 3/4 na kantke. I w sumie tez jestem zadowolona, tylko, ze spodnie beda szly do przerobienia. Juz jest naszykowana kupeczka rzeczy dla tesciowej, by przerobila a swoja droga co to Body Shop? Coz tam fajnego jest?Co do fryzrurki, to prawda,ze lepiej w sumie w krotkich, bo nawet jak nic z nimi nie zrobie to jest dobrze, a przy dlugich roznie to bylo... na jednych zdjeciach sie sobie podobalam, a na drugich cholernie nie ![]() Wogole to juz nie moge sie doczekac zdjec,bys je zmniejszyla i wrzucila tutaj... ja zawsze zmniejszam sobie w Irfan View. Avartarek super, choc malo cie widac, z checia bym cie zobaczyla z bliska na normalnych zdjeciach Cytat:
ale prawda jest,ze za dobrze to ja nie wygladalam mimo wszystko. Dziękuje za komplement o rzęsiorach, pierwszy raz sie z takowym spotkalam, czesciej mowia o duzych oczach i ladnych oczach. Ale dziekuje. Wiesz co rozmiar 36-38 to wg mnie bardzo dobry rozmiar i wygladasz kobieco. 32 rozmiar dla mnie to totalny kosciotrup, a i nawet 34 to duzo za duzy. Najlepiej jak juz cos to dziewczyny 36 i to takie ksztaltniejsze... bo kobieta musi miec tu i tam ![]() ale trzymam kciuki, to przeciez twoje cialo i ty sie w nim do konca dobrze nie czujesz,wiec powodzenia Cytat:
Jeszcze raz gratuluje Cytat:
Powodzenia |
||||||||
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu - pytalam o wzrost poniewaz chcialam porownac wzrost do wagi
Oj ja dzisiaj dalej sie przygotowuje a od jutro ostro ruszam A teraz zegnam i zmykam sie uczyc
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia w nauce zycze |
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Basia, wiesz co? Ja też kiedyś miałam faceta, który potrafił mi powiedzieć, że nie za ładne nogi mam. Coś okropnego! Ale mój przyszły mąż tylko mnie chwali, jak jest za co, a jak nie ma to nic nie mówi... Mądrze, nie?
Jak wstanie moje Misio(jeszcze śpi, bo wczoraj mała balanga była), to go poproszę by mi pomógł z tym Irfan View, bo ja wiem co to za program i jestem pewna, że on go ma ale nie wiem gdzie i nie chce m i się szukać ![]() The Body Shop to zdaje mi się amerykańska drogeria, z tego co wiem w Posce mają 1 sklep w Warszawie. Właściwie wszystkie rodzaje kosmetyków można tam kupić, są one nie testowane na zwierzętach i najczęściej oparte o naturalne składniki. Np. żele pod prysznic, czy balsamy mają zapachy owoców, co jest super. Ja np mam żel o zapachu passiflory, i masełko do ciała kakowe, są super i bardzo długo pachną na skórze. A teraz postanowiłam wypróbować ich kolorowe kosmetyki, na razie jestem zadowolona. A dzionek dziś piękny, myślę, że zrobię sobie spacer do solarium, to i paru kalorii się pozbędę. Miłego dnia życzę wszystkim!!! |
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Głownie to jest przegladarka internetowa, moge znalezc link do niego jakby ktos chcial... ja go uzywam do zmniejszania zdjec, do zmiany np na odcienie szarosci czy sephii itd...
Juz nie moge sie doczekac zdjec Rosalyn od ciebie... ja moze dzisiaj cos wrzuce, jak bede miala chwile by fotki z telefonu pozrzucac... wiadomo jakosc idealna nie bedzie,ale zawsze cos ![]() A u nas nadal tak pieknie za oknem, chce juz byc po pracy, jeszcze tylko 3,5 godziny |
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.instalki.pl/programy/down.../IrfanView.php link do pobrania przeglądarki
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywam jako przegladarki mozilli i jestem bardzo zadowolona
![]() A ta przegladarke moze sciagna jak tylko znajde chwilke czasu!
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi ale to jest przeglądarka grafiki, a nie normalna przeglądarka...
![]() sorki, zapomnialam dopisac - fujara ze mnie
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie tak sie zastanawialam
CO ma przegladarka zwykla do zdjec ![]() Oj ja juz prawie wszystkie pisemne rzeczy zrobilam na jutro Jeszcze tylko maaaase nauki ![]() I czeka mnie robienie porzadku w pokoju <chociaz w szafie mam posprzatane>, bo od jutro ruszam znow z cwiczonkami
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie tez jutro sprzatanie,ale wyrobie sie szybko i chyba pojedziemy z moim kochaniem na mecz
jego oczywiscie mecz
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
witam
)Tak Basiu masz racje chciala bym zeby juz bylo widac zmieny ;P strasznie niecierpliwa jestem )) wczoraj pocwiczylam troche po 50 brzuszkow skosnych na kazda strone i 50 zwyklych i takie tam rozne hehe. a dzis bylam na zakuuupach i kupilam pierwszy raz kiecke !!!! a w zasadzie mini jestem w szoku ze to kupilam jest cudna ) wieczorem jak znajde czasu troche zrobie fotki i wrzuce .dzis troche lepiej sie czuje ) mam nadzieje ze to co wczoraj bylo juz jest za mna i nie wroci .Zamelduje sie tu jeszcze dzis wieczorem a narazie spadam na obiadek pa;***
|
|
|
|
|
#528 |
|
Przyczajenie
|
Basiu.... ah to co napisałaś dało mi takiego kopa ze (dopiero) od dwóch dni zaczynam przechodzić na normalny tryb życia
trzymaj kciuki żeby mi sie udało!! Ja może nie jestem taka gruba ale rosnę w oczach nie wiem ile ważę ale wymiary mam : 92:80 :90.... i 161cm wzrostu ale to jeszcze pikuś.. zaczynają mi sie problemy ze zdrowiem.. małe ale i tak mam tego dość ja w sumie dużo nie jem.. ale jem tylko raz dziennie do syta.. i potem widać efekty:/ organizm nie spala jednego posiłku dziennie, takiego porządnego.. a przynajmniej nie spala go w całości.. Wiec biorę sie za siebie!! będę tu częściej wpadać to będę miała więcej motywacji dziękuję za to co napisałaś!! pomoże to nie tylko mi!! dziękuję baaardzo![]() a te zdjęcia.. ah.. Twój wygląd jest powalający utrzymaj go! pozdrawiam gorąco![]()
|
|
|
|
|
#529 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki... Odważyłam sie napisać do Was... bo potrzebuję może prawdziwego KOPA żeby w siebie uwierzyć... Mam ok. 173 cm wzrostu... Wazyłam 76 kg... Jeszcze jakiś miesiąc temu, góra półtorej miesiąca... Teraz moja waga to 72.5 kg... Wszytsko dlatego, że ledwo mó TŻ wyszedłz wojska... zaraz wyjechał mi do Angli... i jest tam do tej pory... i będzie do LIPCA Później przyjedzie po mnie Po twarzy bardzo schudłam, nie zauważyłam by mój brzuszek sie zmniejszył A patrząc na fotki BASI widze ze to MOŻLIWE !!! Gratuluje Basieńko Prześlę Wam fotki... Chciałabym stracić te fałdki... od zawsze marzę o założeniu biodrówek i ładnej krótkiej bluzeczki ;( Ale gdzie z takim wyglądem Czy dam radę to zrzucić ?? I JAK Pozdrawiam Kochane [/B]Mój nieszczęsny brzuch ;( [img=http://aycu17.webshots.com/image/14496/2002113628825964547_rs.jp g]
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja jak się udało zmniejszyć....
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Hurrra, udało się!!! Dziś ładnie się trzymam dietki, w ogóle mnie nie ciągnie do niedobrego jedzenia. A tak w ogóle to kupiłam sobie dziś znów nowe kosmetyki - bazę pod cienie i korektor, no i bluzeczkę zieloną z konikiem. Ale ja szaleję.....
|
|
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
Chcę schudnąć, bo czuję się ociężąła i obawiam się, że jak się tak nie będę kontrolować z tym co jem to jako 40 nie będę tak wyglądała jak to sobie obiecałam.
Metabolizm miałam zawsze do kitu a teraz jeszcze się spowolnił. wzrost 164 waga 60 talia 80 aaaa biodra hmmm 103 biust 92 nie mieści mi się obecnie w biustonoszu
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim!
Ja dopiero wróciłam do domku i jestem na siebie troszkę zła.. Tak się złożyło, że cały dzień byłam poza domkiem i przyjaciółka zaprosiła mnie na obiadek. Dziwnie było tak odmówić więc zjadłam troszeczkę grillowanej piersi z kurczaka, kilka kawałeczków kalafiorka w panierce (o zgrozo!) i kawałeczek tosta (sam spieczony chlebek). Porcja zdecydowanie mniejsza niż kiedyś (jakaś 1/3 tego, co jadłam), ale zawsze Strasznie jestem na siebie zła Zaraz zabieram się za ćwiczenia, żeby to wszystko spalić ![]() Poza tym widzę chyba po sobie już pewne właściwości Aplefitu. Zdecydowanie pozytywne, gdyż jem mniejsze porcje (po prostu mniej mi potrzeba, żeby czuć się najedzoną) i dłużej towarzyszy mi uczucie sytości. Gdyby jeszcze wpłynął na moją przemianę materii i rzeczywiście ułatwiał spalanie tłuszczu, to było by super ![]() sieweczka, miło Cię widzieć Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj źródło swojej mobilizacji (tak jak np. ja ) i jestem pewna, że jak tylko będziesz tego chciała, to uda Ci się pozbyć zbędnych kilogramów Wierzę bardzo mocno, że nie ma sytuacji beznadziejnych i nawet jeśli potrzeba czasu, to warto zrobić coś dla siebie. Spróbować. Tym razem musi się udać I bardzo dużo właśnie tej pozytywnej wiary Ci życzę ![]() Basiu, oczywiście masz rację, że nieraz rzeczy, których u siebie nie lubimy są tak naprawdę naszą ozdobą, czymś charakterystycznym, rozpoznawalnym, całkiem sympatycznym. Mam nadzieję, że buźka mi też troszkę schudnie, ale ogólnie nawet jeśli policzki nie znikną (na co nie liczę za bardzo ), to i tak jestem w stanie je polubić i dopatrzeć się w nich pewnego mniej lub bardziej wątpliwego uroku
|
|
#534 |
|
BAN stały
|
Gratuluję Ci takiego sukcesu !! Ja mam taki problem co Ty... prznajmniej podobny. Ważę 66 kg przy wzroście 169. Już kilka lat usiłuję schudnąć. Powoli tracę nadzieję.. idzie lato, a ja ciągle widzę ten tłusty, wylewający się spod bluzki brzuch. Tyle razy już spóbowałam, zapierałam się... ale co z tego... wielkie N I C . Gratuluje jeszcze raz i zazdroszczę zarazem.
|
|
|
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
Ja również się cieszę, że zmobilizowałam się i w końcu po ponad roku czasu odświeżyłam swoje LOGO na wizażu
Wydaje mi się, że mam silną wolę, to znaczy potrafię odmówić chipsów, pizzy i tego typu rzeczy gdy ktoś proponuje mi ich zjedzenie. NAwet gdy wchodze do sklepu kolezanka kupuje pakę chipsów a ja 2 jabłka jakoś lepiej się z tym czuje, nie pakuje w siebie chemi :P Moim marzeniem jest zgubić ten brzuch i pokazac się mojemu narzeczonemu w pełnej krasie Marzy mi sie 2 częsciowe bikinii do lipca jeszcze troszkę czasu więc zabieram się za siebie! Już dziś dziękuję za motywację Bądźcie ze mna !!
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
|
#536 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bylam neicierpliwa i moj Ukochany non stop powatrzal,ze nic nie ma od razu, ze trzeba poczekac, ze nie mozna sie zalamywac i stresowac za bardzo. Ze dla chcacego nic trudnego. Gratuluje tylu brzuszkow... ja trwam przy moich 50... co do sukienki to licze na zdjecia, z checia bym poogladala... ja wzbogacilam sie w tym roku o trzy... no i wogole chetnie chodze w spodniczkach i sukienkach... a disiaj chcialam ubrac ta bluzeczke czarna z sylwestra, ktora praktycznie byla juz za mala, a wygladalam w niej jak swinka... i co? i bede musiala tescioa poprosic o przerobienie, tzn zwezenie, bo wisi na mnie... Ja rowniez mam nadzieje,ze dzien wczorajszy jset juz calkowicie za toba Pamietaj o fotkach kieckiCytat:
Jedzenie jednego posilku na dzien nie jest rozsadne... 4-5 polecam... Dziekuje za mile slowa, i zycze by tobie rowniez sie udalo ![]() Cytat:
ta czesc ciala byla najbardziej zapuszczona i w najgorszym stanie... a teraz widzisz na fotkach, da sie... wierze ze ci sie uda, i przed wyjazdem wkleisz swoje aktualne zdjecia takie jak marzyszCytat:
choc szkoda,ze nie masz bardziej wyraznych zdjec... bo tutaj tak zamaskowana w kurtce i wogole a baze pod cienie z jakiej firmy? ja tez bym chciala i daj znac czy skuteczna... a ja ostatnio lubie kolor zielonY ![]() Cytat:
da sie, da sie... mysle,ze ty rowniez dasz rade... zmotywuj sie,zabierz sie za siebie i do wakacji bedziesz laskaCytat:
Swoja droga nie masz o co byc zla, nie zjadlas tak duzo, i ogolnie nie ma co sobie wyrzucac... takie jest moje zdanie. ciesze sie,ze aplefit dziala... mnie rowneiz zapychal, nie jadlam juz tak duzych porcji i wogole do teraz dziala na plus ja jestem bardzo zadowolona. Mam nadzieje,ze i u ciebie kg beda spadac.Ciesze sie swoja droga ze sie tak wspieracie wzajemnie dziewczyny, oj cieszy to ogromnie ![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy pytalam, mozliwe ze tak, ile chcesz zrzucic, i ile wazysz, jaki wzrost, moze wymiary... ja tam w bikini chodze, ukochanemu sie pokazuje i nawet jako tlusciocha mnie ogladac musial. Choc prawda jest ze chetnie sie nie pokazywalam jemuale nie narzekam tobie zycze powodzenia i mam andzieje,ze sie uda |
||||||||
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#538 |
|
BAN stały
|
dziękuję Basieńko. Muszę powiedziec, ze im bardziej wczytuje sie w ten temat, tym mam wiecej mobilizacji. Jak narazie postanowiłam kupic hula-hop
|
|
|
|
|
#539 |
|
Rozeznanie
|
Basiu jak bylas grupsza to powaznie wygladalas dos powaznie aby nie powiedziec staro teraz Twoja twarz wyglada mlodziutko
a kiedy masz slubik?? masz juz wyznaczona date?? przepraszam za ciekawosc tez moj mnie napiera ale ja jeszcze nie czuje sie gotowa..a i tak zyjemy razem wiec to bedzie formalnoscdzis przegladalam oferty turystyczne musze zaplanowac urlop ale musze popracowac nad soba basiu powaznie skok z 45kg na 58kg przy prawie 170cm jest znaczacy ale pogon za praca , angielskie jedzenie i lenistwo doprowadzily mnie do takiego stanu bede tu Cie odwiedzala aby troszke wsparcia dostac ok?? pozdrawiam WAS wszystkie |
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie
) ze dzisiejszy dzien jest o niebo lepszy od wczorajszego )zrobilam fotki zebyscie mogly sie posmiac hehe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

WOW

Z resztą i tak najważniejsze że Ty się w nich dobrze czujesz 
przemowilam sama do siebie. 

trzymaj kciuki żeby mi sie udało!! Ja może nie jestem taka gruba ale rosnę w oczach

Zaraz zabieram się za ćwiczenia, żeby to wszystko spalić