Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 07:02   #1741
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez smokeyeye Pokaż wiadomość

A jaka sceneria,moze ta lampa jest w gratisie
szukałam tej lampy jak o niej napisałaś i nie mogłam znaleźć !! dopiero dziś zauważyłam
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 07:15   #1742
ollka1994
Rozeznanie

Dlatego napisalam ze o gustach sie nie rozmawia bo kazdemu podoba sie co innego. nie krytykuje ale jak dla mnie to nie! Poprostu mnie to nie zachwyca

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:55   #1743
vixena
Rozeznanie

Bry

wybywam dziś na budowę, pogoda świetna się zapowiada więc wszytkim miłego weekendu

opiumalfa, foto rewelacyjny

A co do Dżołany, to mi ta kiecka do niej pasuje, pewnie dziwnie wyglądałaby w czymś prostym i skromnym, ale fryzury miewała lepsze. Ważne, żeby ona była zadowolona
Stary 2013-06-15, 08:58   #1744
magdulaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smokeyeye Pokaż wiadomość
Dziewczyny ogladacie filmiki urodowe na youtube?
Dzis Maxineczka dodala makijaz slubny,mi sie bardzo podoba
http://www.youtube.com/watch?v=zEe4O343Orw
Podoba mi się Fajna alternatywa dla pasteli.
Na ostatnim weselu na którym byłam PM miała właśnie podobny makijaż. Ma bardzo delikatną i dziewczęca urodę a tak zrobiony makijaż dodał jej troszkę pazura...

Opiumalfa
Gratuluje świetnego wyboru! Będziecie mieli piękne zdjęcia

A ja dzisiaj cieszę się wolną, słoneczną sobotą
magdulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:23   #1745
say-hello
Zakorzenienie

dzień dobry tż zrobił mi kawkę, a ja zabieram się do roboty. sesja mi się w środę zaczyna
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:36   #1746
exist_
Zakorzenienie

Ja kończę sprzątać popijając mrożoną kawkę, później będę gotowała jakiś lekki obiadek
Stary 2013-06-15, 09:50   #1747
Kate Noir
Zakorzenienie

też mi się podoba

Widziałam, że była mowa o sztucznych rzęsach. Wypowiem się jako niedawna posiadaczka owego cudu. (edit: metodą 1:1)
Zaraz po powrocie do domu uznałam, że wyglądam komicznie... jednak po zrobieniu kresek i pomalowaniu dolnych rzęs uznałam, że może być. Opinie były podzielone... przyjaciółka jak mnie zobaczyła to stwierdziła, że mam ślicznie pomalowane oczy, dopiero później sobie przypomniała, że byłam na doklejaniu. Mamie zdecydowanie się nie podobało. Sama stwierdziłam, że następnym razem poszukam jakiś cieńszych... ale ogółem podobało mi się.

Problemy zaczęły się po jakimś tygodniu. Zaczął mi się robić "bałagan". Z czasem pojedyncze rzęsy zaczęły się odklejać i podczas czesania troszkę bolało. Mam dość słabe rzęsy, więc szybko zaczęły mi wypadać pod wpływem obciążenia. Po jakiś trzech tygodniach zaczęłam sobie domalowywać rzęsy tuszem (nie miałam czasu pójść na zdjęcie ).

Po zdjęciu rzęs, oczywiście spodziewałam się, że moje będą w opłakanym stanie, ale nie było aż tak źle (jestem posiadaczką słabych, cienkich rzęs). Wiadomo, było ich mniej i część nie zdążyła jeszcze odrosnąć, ale tusz sobie poradził. Po miesiącu wszystko już było ok.

Co do higieny... do demakijażu można używać płynu micelarnego. Samych rzęs z wiadomych przyczyn lepiej nie dotykać patyczkami kosmetycznymi, a tym bardziej płatkami. Do tego należy je codziennie czesać. Nie odczułam, żebym była brudna, ponieważ rzęsy myły mi się same pod prysznicem. Tutaj nie widzę żadnego problemu. Śmiesznie było jak przez obciążenie wodą miałam problem z otwarciem oczu jednak szybko się przyzwyczaiłam i nabrałam pewnych nawyków.

Polecam, jednak radzę zrobić je sobie raz przed ślubem... by na ślubie nie okazało się, że to jednak nie to.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-06-15 o 13:21
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 09:52   #1748
KasiaK_080290
Zadomowienie

dzień dobry

ja też po kawie i po zrobieniu opłat na dobry początek dnia teraz prysznic i zasiadam do sprawozdawczości finansowej ( we wtorek piszą ) a jeszcze tak w czarnej nie byłam chyba

Opiumalfa fotograf świetny, nie mogłam wczoraj przestać oglądać tych zdjęć

makijaż, który któraś z Was wrzuciła też super w coś takiego będę szła tylko żeby pasowało kolorystycznie do pastelowych kwiatów

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:53   #1749
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez alloffkowa
trzymam kciuki abyście odłożyli tyle ile Wam potrzeba
Dziękuję Kochana

Dzisiaj jestem na uczelni do 18tej... Wczoraj do późnego wieczora siedziałam nad tymi zmiennymi na seminarium... Ale zrobiłam w końcu

Jak wracaliśmy wczoraj z zakupów to pod blokiem stały 2 dziewczynki w wieku mniej więcej 9-10 lat. Wpadła im piłka na daszek (nad wejściem do klatki) i nie mogły jej ściągnąć. Poprosiły mnie o pomoc, ale powiedziałam, że nie dam rady, że jestem za niska. Więc C. im pomógł. Dziękowały mu tak, że szok A potem powiedziały: "Jest Pan bohaterem! Naszej piłki" Myślałam, że się posikam ze śmiechu
Od tego momentu C. każe do siebie mówić "Super bohater"

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 10:03   #1750
exist_
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie

Właściwie nigdy nie byłam w solarium i myślałam że nigdy nie pójdę... Ale chyba nie mam wyjścia...

Nie opalam się od dobrych 5 lat - zawsze byłam blada, krem z filtrem 50+ załatwiał sprawę Nie umiem leżeć plackiem na słońcu bo zaraz znajduję milion innych ciekawszych rzeczy do roboty. I nigdy mi ta moja karnacja nie przeszkadzała, ale w tym roku jestem wyjątkowo jasna... Nogi aż straszą - i chciałam się naturalnie trzasnąć w solarium. Na delikatną opaleniznę, żadna skwarka - ale nigdy nie byłam w solarium i nie wiem nic Ile czasu wziąć, czy trzeba być w stroju kąpielowym czy w bieliźnie, czy smarować się kremem z filtrem?
Pomożecie?
Stary 2013-06-15, 10:16   #1751
handzia600
perfumowe ADHD

dzień dobry miałam przebojową noc.. Wypiłam z gośćmi kawę po 19 i nie mogłam spać do 4 było już jasno jak zasypiałam
hahah a najlepsze jest to że postanowiłam rozglądać się za sukienkami używanymi i tak na 820 sukni jakie przejrzałam przypadło mi do gustu i wymiarów 19 zastanawiam się nad kupnem jakiejś sukni i po prostu przerobienie jej u krawcowej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 10:17   #1752
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Mam takie same obserwacje, moi znajomi dzienni przez całe 5 lat studiów NIGDZIE nie pracowali, nawet w wakacje. Jednej koleżance potencjalny pracodawca rzucił aluzją, że dla niego to lenistwo i brak ambicji bo lepiej ciągnąc od rodziców
Ze studiami dziennymi i pracą, to jest trochę tak, że jak się zbierze dużo stypendiów, to nie ma po co pracować, bo za stypendia można się spokojnie utrzymać W tym roku mój TŻ za stypendia naukowe (trzy różne) zgarniał 3500 miesięcznie. I zauważcie, że od stypendiów nie ma podatków, więc to już na rękę. Więc ja uważam, że lepiej do nauki się dobrze przyłożyć, niż trochę zawalać studia i pracować.
Aczkolwiek jeśli ktoś nie lubi się uczyć, to niech pracuje a nie się leni

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 10:18   #1753
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dzień dobry tż zrobił mi kawkę, a ja zabieram się do roboty. sesja mi się w środę zaczyna
a mi sie wczoraj skonczyla ;d

powodzonka

witajcie
zaraz TZ przyjezdza, wiec zmykam chwilowo

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 10:25   #1754
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie

Właściwie nigdy nie byłam w solarium i myślałam że nigdy nie pójdę... Ale chyba nie mam wyjścia...

Nie opalam się od dobrych 5 lat - zawsze byłam blada, krem z filtrem 50+ załatwiał sprawę Nie umiem leżeć plackiem na słońcu bo zaraz znajduję milion innych ciekawszych rzeczy do roboty. I nigdy mi ta moja karnacja nie przeszkadzała, ale w tym roku jestem wyjątkowo jasna... Nogi aż straszą - i chciałam się naturalnie trzasnąć w solarium. Na delikatną opaleniznę, żadna skwarka - ale nigdy nie byłam w solarium i nie wiem nic Ile czasu wziąć, czy trzeba być w stroju kąpielowym czy w bieliźnie, czy smarować się kremem z filtrem?
Pomożecie?
Ja co prawda chodziłam do solarium tylko kilka razy przed studniówką, czyli już jakieś 5 lat temu
Ja chodziłam jakieś 3 tygodnie po 2 razy w tygodniu, zaczęłam od 5 minut, a maksymalnie byłam na 10, bo bałam się o oparzenia i nic mi się nie stało. Ja rozbierałam się do gaci
I polecam nie chodzić na solarium z rana, ponieważ, lampy muszą trochę "pochodzić", aby zaczęły działać, a zapewne nikt ich nie włącza przed pierwszym klientem, więc lepiej iść z wieczora
Mam nadzieję, że trochę pomogłam

Ja przed swoim ślubem wybiorę się najpewniej na opalanie natryskowe.
Napiszę o nim więcej w tym poradniku o zabiegach przedślubnych

Dziewczyny, znalazłam super kanał z fryzurami, mnóstwo inspiracji!
http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon/videos

http://www.youtube.com/watch?v=wZykS1hBPyg
Ta fryzura mi się bardzo podoba
I gdyby nie to, że mam wysokie czoło, którego nie lubię to bym chciała taką na ślub

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Ze studiami dziennymi i pracą, to jest trochę tak, że jak się zbierze dużo stypendiów, to nie ma po co pracować, bo za stypendia można się spokojnie utrzymać W tym roku mój TŻ za stypendia naukowe (trzy różne) zgarniał 3500 miesięcznie. I zauważcie, że od stypendiów nie ma podatków, więc to już na rękę. Więc ja uważam, że lepiej do nauki się dobrze przyłożyć, niż trochę zawalać studia i pracować.
Tylko pieniądze to nie wszystko - dzisiaj liczy się to co umiesz i gdzie już wcześniej pracowałaś i co tam robiłaś. Takie są moje obserwacje z ostatnich tygodni intensywnego poszukiwania pracy
Stary 2013-06-15, 10:35   #1755
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja co prawda chodziłam do solarium tylko kilka razy przed studniówką, czyli już jakieś 5 lat temu
Ja chodziłam jakieś 3 tygodnie po 2 razy w tygodniu, zaczęłam od 5 minut, a maksymalnie byłam na 10, bo bałam się o oparzenia i nic mi się nie stało. Ja rozbierałam się do gaci
I polecam nie chodzić na solarium z rana, ponieważ, lampy muszą trochę "pochodzić", aby zaczęły działać, a zapewne nikt ich nie włącza przed pierwszym klientem, więc lepiej iść z wieczora
Mam nadzieję, że trochę pomogłam

Ja przed swoim ślubem wybiorę się najpewniej na opalanie natryskowe.
Napiszę o nim więcej w tym poradniku o zabiegach przedślubnych

Dziewczyny, znalazłam super kanał z fryzurami, mnóstwo inspiracji!
http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon/videos

http://www.youtube.com/watch?v=wZykS1hBPyg
Ta fryzura mi się bardzo podoba
I gdyby nie to, że mam wysokie czoło, którego nie lubię to bym chciała taką na ślub

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Tylko pieniądze to nie wszystko - dzisiaj liczy się to co umiesz i gdzie już wcześniej pracowałaś i co tam robiłaś. Takie są moje obserwacje z ostatnich tygodni intensywnego poszukiwania pracy
Pewnie że trochę pomogłaś Jeszcze poczytam coś w internecie i wybiorę jakieś fajne solarium STOJĄCE - bo w leżącym mogę mieć mini klaustrofobię, żeby wypytać jeszcze obsługę

http://www.youtube.com/watch?v=O2YYlVuC6_w ja widziałam ostatnio na ulicy dziewczynę w tej fryzurze, robi wrażenie
Stary 2013-06-15, 10:51   #1756
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Pewnie że trochę pomogłaś Jeszcze poczytam coś w internecie i wybiorę jakieś fajne solarium STOJĄCE - bo w leżącym mogę mieć mini klaustrofobię, żeby wypytać jeszcze obsługę

http://www.youtube.com/watch?v=O2YYlVuC6_w ja widziałam ostatnio na ulicy dziewczynę w tej fryzurze, robi wrażenie
mnie się ta fryzura średnio podoba, bo dziwnie zniekształca kształt głowy :P
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:02   #1757
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
mnie się ta fryzura średnio podoba, bo dziwnie zniekształca kształt głowy :P
Ta dziewczyna z filmiku miała dość wysokiego kucyka a ta co ja ją widziałam - płaskiego i myślę że robiło to różnicę. No i sam kształt głowy ma znaczenie

Jeśli chodzi o filmiki włosowe lubię Luxyhair - http://www.youtube.com/user/LuxyHair
Stary 2013-06-15, 11:04   #1758
KaEs
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

nie nadrabiam, wpadłam na chwilę

Cytat:
No to gratulacje dla Twojego Tż, że jest taki sumienny, ambitny
Ja równiez miałam stypendium naukowe i w zależności od roku - sumy były różne, ale nigdy nie wychodziły ponad 500zł. Za IV rok nie udało mi się zdobyć, co jest równoznaczne z tym, że w tym roku nic mi z uczelni pieniążków nie wpływa (nie nauka mi była w głowie, a zdrowie mamy ) ale do czego zmierzam... W dzisiejszych czasach liczy się doświadczenie, więc ja uważam, że owszem lepiej porządnie przykładać się do nauki studiując jeden kierunek, ale robiąc przy tym też praktyki, pracować, by tego doświadczenia mieć jak najwięcej. Bo wszelkie konkursy, gdzie można wykorzystać swoją wiedzę coraz mniej wierzę.

A dobre wyniki w nauce z pracą można pogodzić jeśli się chce

Edit; Exist ja myślę że w Twoim przypadku małymi kroczkami z solarium, proponowałabym na sam początek 5 minut, ale na najsłabszych lampach - stopniowo zwiększając minuty

U mnie w galerii dziś szałowe (ponoć) przeceny, więc może i na zakupy się skuszę a póki co... Spadam do nauki, do wieczora?

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-06-15 o 11:07 Powód: dopisanie informacji
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:08   #1759
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Zdaję sobie sprawę, że kasa to nie wszystko Ale wszystko zależy od tego co chcesz robić po studiach i jakiej pracy poszukujesz Do niektórych rzeczy naprawdę liczą się wyniki ze studiów A zdobywanie doświadczenia jest ważne, ale niekoniecznie w formie zwykłej pracy. Mogą to być bezpłatne staże
Z osobistego doświadczenia uważam, że warto jest się uczyć i dostawać stypendia. Ale każdy zawód ma inną specyfikę a każdy pracodawca inne wymagania.

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
Stary 2013-06-15, 11:15   #1760
KasiaK_080290
Zadomowienie

exist_ ja podobnie jak KaEs uważam, zacznij od 5 minut bo skoro masz jasną karnację to i tak już będzie dużo i stopniowo zwiększaj (o minutę, dwie) ja też zwykle zaczynam od 5 i przez 3 tygodnie chodzę 2-3 razy w tygodniu
jestem wtedy optymalnie opalona jak dla mnie nie "zjarana"
wybierałam zwykle leżące ale to kwestia upodobań, na pewno kobiety w salonie Ci doradzą co i jak

7.06.2014
Stary 2013-06-15, 11:19   #1761
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
No to gratulacje dla Twojego Tż, że jest taki sumienny, ambitny
Ja równiez miałam stypendium naukowe i w zależności od roku - sumy były różne, ale nigdy nie wychodziły ponad 500zł. Za IV rok nie udało mi się zdobyć, co jest równoznaczne z tym, że w tym roku nic mi z uczelni pieniążków nie wpływa (nie nauka mi była w głowie, a zdrowie mamy ) ale do czego zmierzam... W dzisiejszych czasach liczy się doświadczenie, więc ja uważam, że owszem lepiej porządnie przykładać się do nauki studiując jeden kierunek, ale robiąc przy tym też praktyki, pracować, by tego doświadczenia mieć jak najwięcej. Bo wszelkie konkursy, gdzie można wykorzystać swoją wiedzę coraz mniej wierzę.

A dobre wyniki w nauce z pracą można pogodzić jeśli się chce
No dobra dziewczyny, bo chyba nie całkiem się zrozumiałyśmy. Uważam, że zdobywanie doświadczenia w zawodzie jest bardzo ważne.

Ale idea pracy, żeby zarabiać, a nie zdobywać doświadczenie w przyszłym zawodzie jest dla mnie kiepska. Uważam, że lepiej się przykładać do nauki, odbywać staże, niż pracować, bo nie ma kasy i pracować trzeba. A praca ta nie ma związku z tym co chcielibyśmy robić po studiach.

Zresztą, jak to czytam, to widzę, że nie potrafię dokładnie przekazać co mam na myśli

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
Stary 2013-06-15, 11:35   #1762
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Czyli już koniec? jak tak to gratulacje!!!
Pewnie 85% stresu było spowodowane okresem
Dziękuję, kochana , ale to jeszcze nie koniec... Konferencja była wczoraj, a termin oddania pracy jest pod koniec sierpnia (wiem- zupełnie bez sensu). Póki co przeprowadziłam mój eksperyment, mam wyniki, wprawdzie nie do końca opisane, ale pracy nie napisałam. Także od poniedziałku znów zaczynam masakrę uczelnianą- 10 tys. słów do napisania
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:36   #1763
ollka1994
Rozeznanie

Cytat:
No dobra dziewczyny, bo chyba nie całkiem się zrozumiałyśmy. Uważam, że zdobywanie doświadczenia w zawodzie jest bardzo ważne.

Ale idea pracy, żeby zarabiać, a nie zdobywać doświadczenie w przyszłym zawodzie jest dla mnie kiepska. Uważam, że lepiej się przykładać do nauki, odbywać staże, niż pracować, bo nie ma kasy i pracować trzeba. A praca ta nie ma związku z tym co chcielibyśmy robić po studiach.

Zresztą, jak to czytam, to widzę, że nie potrafię dokładnie przekazać co mam na myśli
U mnie sytuacja wygląda tak, że jestem po maturze noi chce isc na grafika komputerowego i patrzylam ze czyms z tym zwiazanym ale nie znalazlam a praca jest mi potrzebna nie wiem wlasnie co mam robic bo mam mozliwosc pracy jako pomoc dentystycza. dziewczyny pomocy nie wiem co zrobic

Tak z innej beczki to zalaczam wam makijaz który podesłała mi kuzynka i jestem nim zauroczona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ec49b362b33e53e4c9fbc4e510983f52.jpg (28,8 KB, 20 załadowań)

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
Stary 2013-06-15, 11:50   #1764
magdulaa
Raczkowanie

Zgadzam się z Wami dziewczyny, również uważam, że dla przyszłego pracodawcy najważniejsze jest doświadczenie.
Mimo, że jeszcze jestem jeszcze w trakcie studiów udało się dostać satysfakcjonująca pracę a to dlatego, że już od pierwszego roku studiów próbowałam zdobywać doświadczenie.
Uważam, że bardzo ważna jest również znajomość języków i pomysł na siebie

Mam do Was pytanie.
Widzę, że na stronie Madonny jest wyprzedaż sukien z kolekcji 2013.
Nie planowałam kupna sukienki z takim wyprzedzeniem ale ceny naprawdę kusza. Sukienki przecenione z 6 tys. na 2/3 tys.
Orientujecie się do kiedy może trwać ta wyprzedaż?
magdulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:01   #1765
ollka1994
Rozeznanie

Co do sukienki to górę i tył (te wspaniałe guziczki) chcę od:
http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#8
Chodzi mi tu o koronkę do paska na tali a co do dekoltu to też w serce tylko troche mniejsze
gorset marzy mi się delikatnie obnizany coś jak tu:
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8612
może deko niższy i właśnie na brzuchu chce żeby było gładko
dół w sumie też mi się podoba ale wymarzyłam sobie jak ze zdjęcia.
Nie wiem jak by to wyglądało ale wydaje mi sie że dobrze
co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1322_gina_a15bef23a9.jpg (55,8 KB, 13 załadowań)

- Clemens von Brentano
Stary 2013-06-15, 12:09   #1766
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość
Co do sukienki to górę i tył (te wspaniałe guziczki) chcę od:
http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#8
Chodzi mi tu o koronkę do paska na tali a co do dekoltu to też w serce tylko troche mniejsze
gorset marzy mi się delikatnie obnizany coś jak tu:
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8612
może deko niższy i właśnie na brzuchu chce żeby było gładko
dół w sumie też mi się podoba ale wymarzyłam sobie jak ze zdjęcia.
Nie wiem jak by to wyglądało ale wydaje mi sie że dobrze
co sądzicie?

jeśli chodzi o koronkę z pierwszej sukni, którą wrzuciłaś to to jest bolerko zapinane z tyłu na guziczki tylko, suknia sama w sobie tego nie ma

7.06.2014
Stary 2013-06-15, 12:10   #1767
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

http://www.youtube.com/watch?v=G9n6a25rDls
Ta mi się podoba, tylko przeraża mnie ta ilość wsuwek

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:17   #1768
mala_czarna_21
Zakorzenienie

witam sie tylko i sadam do nauki

jutro wpdaja teście z wizytacją

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2013-06-15 o 12:18
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:24   #1769
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość
U mnie sytuacja wygląda tak, że jestem po maturze noi chce isc na grafika komputerowego i patrzylam ze czyms z tym zwiazanym ale nie znalazlam a praca jest mi potrzebna nie wiem wlasnie co mam robic bo mam mozliwosc pracy jako pomoc dentystycza. dziewczyny pomocy nie wiem co zrobic
Jeśli naprawdę nie masz możliwości szkolenia się w zawodzie, to możesz pracować i jako pomoc dentystyczna. Trudno, żeby ktoś na grafika zatrudnił osobę bez żadnego wyszkolenia, prosto po LO. Ale może na uczelni będziesz mogła gdzieś się zaczepić? Ja bym stawiała na różnego rodzaju staże.

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
Stary 2013-06-15, 12:26   #1770
ollka1994
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o koronkę z pierwszej sukni, którą wrzuciłaś to to jest bolerko zapinane z tyłu na guziczki tylko, suknia sama w sobie tego nie ma
Ale generalnie chce takie nie jako bolerko tylko jako gore od sukienki

- Clemens von Brentano
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości