|
|
#15721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
A ja rozkminiam czy na obóz brac koszulke Ebiego czy nie...? ![]() Mes Ty masz taka samą więc mi doradź...
|
|
#15722 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra Sun ide wysylac
tylko to moze potrwac bo zanim sie zaladuja to lu hu hu, ktore chcialas?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#15723 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() anialuksza@gmail.com |
|
|
|
|
#15724 |
|
MUSEarka
|
Poznajcie mojego chłopaka
to jest MANFRED Manfred jest bardzo niesmiały ![]() kilka waznych momentów w dzisiejszym dniu Manfreda: first Manfred wie co dobre! second Manfred słucha MP3 third Manfred zawiera znajomości fourth Manfred lata fifth Manfred zapoznaje się Misiem-Borussiem [pileczka od niego odleciała dlatego wisi ta nitka z boku ]sixth Manfred umie różne sztuczki... seventh Manfred złamał sobie skrzydełko! ![]() eighth Już opatrzony! nineth A to wszystko aby zająć zaszczytne miejsce.. ![]() jutro kolejca porcja przygód Manfreda - jedziemy na wieś ![]() a zarazm spylam do siostry wienc mnie nie będzie do jutra Edit: Sys.. hymm.. ja bym wzięła, ale bym w niej spała miałam brać w tamtym roku na wycieczke, ale się tak szybko pakowałam, że zapomniałam ok.. teraz już naprawdę lece
|
#15725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Manfred the best!!
|
|
#15726 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo fajne rzeczy Cytat:
a one pewnie z jakiejs strony internetowej... ale na onecie tego nie widzialam... [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4131898]Ola, Ty sie tu lepiej nie pokazuj. WLASNIE!!!!!!!! ja tez nie mam fotek... ja chcialam te z Wami, tak jakby cos Cytat:
ladnie to tak?????![]()
|
|
|
#15727 |
|
Zakorzenienie
|
Manfred jest boski
dobra jedno sie zaladowalo dawac maile!
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#15728 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez tak do wniosku doszłam że taka dieta to niezbyt dobra IDEJA
![]() Dlatego postanowiłam zastosowac się do diety MŻ ![]() A poza tym jeździłam dzis na rowerku ponad 3 godziny a potem jescze poszłam na rolki na których spendziłąm jakieś 1,5 h... Reasumując. Od roweru napierdziela mnie poopa (ledwo siedze) a od rolek łydki (ledwo stoję) ![]() ![]() ![]() ![]() Mes!!!! Ale gift od mamusi... Ja tek nie mam ![]() I latający Manfred był najlepszy ![]() A ten opatrunek to mu chyba ciąży trochę ![]() ![]()
|
|
|
|
#15729 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#15730 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#15731 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() A dziękuję Lahm taki mały bobelek jest A poza tym on jest Talci, więc się strzeż ![]() Cytat:
Cytat:
O mama, my black sister madafaka, ale z Ciebie laska jak sto pięćdziesiąt! (Z akcentem na ć i ą Jak Makłowicz ) Ja bym w sumie tez mogła dodać zdjęcie biurka...ale właśnie na mim posprzątałam, i nie byłoby co oglądać ![]() Cytat:
Ja w sumie mam wagę dobrą, ale brzuch daleeeeki od ideału A może jest jakiś inny, skuteczniejszy sposów na ładne wymodelowanie brzuszka i pozbycia się oponki? ![]() Cytat:
![]() Co to witamin to racja! Najlepsza jest dieta MŻ jak już ktoś powiedział ![]() Cytat:
Mnie by nie puścili do Krakowa, gdyby nie to, że jadę z bratem Jeszcze nie jest powiedziane, że mnie puszczą, ale obstawę mam, więc argumentów im brakuje ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie dziś bolą mięśnie stóp Bo pomimo ciągłego, nawracającego bólu mięśnia w lewej stopie (przeziębiłam go sobie, jak mi buty przemokły ) to dziś popylałam cały dzień w szpilkach (konkurs)
|
|||||||||
|
|
|
#15732 |
|
Zakorzenienie
|
Boze jak te zdjecia sie wolno laduja :/ wrzuce je na imageshack
|
|
|
|
#15733 |
|
Zakorzenienie
|
O Matko, okazuje się, że ja mam niezłe znajomości!!!
Dzisiaj do mnie przyszedł wujek (już kiedyś wspominałam - były piłkarz, obecny wiceprezes pierwszoligowego klubu siatkarskiego) i mówi coś takiego, że jeden mój brat podobny do mamy, jeden do taty, a Magda... A tata mówi, że do wujka, bo też kibic jestem I potem tata powiedział o meczu, a wujek od razu chciał foty oglądać. No, to wrzuciłam na telewizor fotki.Jak wujek zobaczył Leosia, to się spytał, czy chcę go poznać, bo może mi załatwić spotkanie z Leosiem ![]() A potem powiedział, że ja głupia jestem, bo trzeba było powiedzieć, że idę na mecz, bo on ma znajomości w Legii i by mi spokojnie załatwił miejsce w honorowej. A poza tym po meczu, jakbym mu powiedziała, to ma też znajomości w jakiejś gazecie i mogliby nasze zdjęcia wrzucić do gazety i nawet napisać jakiś krótki artykuł o naszych wrażeniach z meczu!!! (relacja z jego wyjazdu na jakiś wyścig F1 zajęła 2 strony!) Kurde, że ja wcześniej nie pomyślałam, że mam takiego przydatnego wujka ![]() Ale na następnym meczu na Legii siedzę z VIPami Kurde, teraz, to już nawet Ally nie ma ze mną szans
|
|
|
|
#15734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie klubu jesli moge spytac? ![]() haha chyba sie musimy do ciebie czesciej usmiechac a do jakiej gazety? bysmy byly slawne
|
|
|
|
|
#15735 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4132663]Omg! To zdjęcie skopało mi morde i wdeptało w beton
A nie wiem, nie wiem, bo zdjęcia Twojego jak nie było, tak nie ma! ![]() A dziękuję Lahm taki mały bobelek jest A poza tym on jest Talci, więc się strzeż ![]() O mama, my black sister madafaka, ale z Ciebie laska jak sto pięćdziesiąt! (Z akcentem na ć i ą Jak Makłowicz ) Ja bym w sumie tez mogła dodać zdjęcie biurka...ale właśnie na mim posprzątałam, i nie byłoby co oglądać [/quote]No to tak 1) To Kamil Kosowski (a więc spoko loko luz i spontan JOŁ JOŁ to nie Ebi ![]() 2) Dziekuję ![]() He he he. Fajny opis ![]() Madzia! Ale nie zapomnij o swoich siostrach z wizażu
|
|
|
|
#15736 |
|
Zakorzenienie
|
ej no ja juz nie wiem co jest
zdjecia nie chca sie na imaguu zategowac
|
|
|
|
#15737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gazeta, to jakaś miejscowa... Oczywiście jakby co, to nie zapomnę o wizażowych siostrach Jeśli wujek się za bardzo nie przechwala, to może kiedyś coś mi się uda przez niego załatwić ![]() Ech, ale już się nakręciłam. Już widzę siebie na trybunie dla VIPów, obok teściów. Ebi strzela gola. A po meczu teściu mnie z Ebim zapozna
|
|
|
|
|
#15738 |
|
Konto usunięte
|
Karola, w końcu ten wątek spokojnie można nazwać mafią...
Bo my jesteśmy takie faaaaajne A nasz Ojciec chrzestny to Ebi Joł joł
|
|
|
|
#15739 |
|
Zakorzenienie
|
A to damska siatka, myslalam ze meska bo w tej jestem bardziej obeznana
|
|
|
|
#15740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny naprawde jestem debilem i nie umiem wrzucic fot na imageshacka
|
|
|
|
|
#15742 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=9ycTL8sT3eM <-wpadki piłkarzy Fajny filmik. Jakoś mnie naszło na śmieszne filimki piłkarskie ![]() A tak a propo tego naszej mafii, tu się pojawia napis 'gangsta': http://www.youtube.com/watch?v=N2egfGoYDng Ale ten filmik z Crouchem jest jeszcze lepszy: http://www.youtube.com/watch?v=mBPzs47odLM |
|
|
|
#15743 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4132924]Karola, w końcu ten wątek spokojnie można nazwać mafią...
Bo my jesteśmy takie faaaaajne A nasz Ojciec chrzestny to Ebi Joł joł [/quote]I musimy go w ten słynny sygnet całować ![]() MADAFAKA ![]() Asia. Jeszcze Ci avka niepogratulowałam. Normalnie WPORZO MADAFAKA Nooo. Nasze madafaka zatacza coraz szersze kręgi. Nawet 50 Cent to potwierdzi
|
|
|
|
#15744 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4132663]A nie wiem, nie wiem, bo zdjęcia Twojego jak nie było, tak nie ma!
![]() O loooool! Co Was tak wzięło na odchudzanie wszystkie? Ja w sumie mam wagę dobrą, ale brzuch daleeeeki od ideału A może jest jakiś inny, skuteczniejszy sposów na ładne wymodelowanie brzuszka i pozbycia się oponki? ![]() Co to witamin to racja! Najlepsza jest dieta MŻ jak już ktoś powiedział ![]() I moi też Mnie by nie puścili do Krakowa, gdyby nie to, że jadę z bratem Jeszcze nie jest powiedziane, że mnie puszczą, ale obstawę mam, więc argumentów im brakuje ![]() To połóż się na brzuchu Mnie dziś bolą mięśnie stóp Bo pomimo ciągłego, nawracającego bólu mięśnia w lewej stopie (przeziębiłam go sobie, jak mi buty przemokły ) to dziś popylałam cały dzień w szpilkach (konkurs)[/quote]Bo ja brzydok jestem... i nie chcę was straszyć... ![]() Wejdź na fitness tam jest wątek o nazwie "Aerobiczna szóstka Weidera" Ćwiczenia na brzuch... Jestem na 25 dniu i wymiękam... jeszcze 17 muszę dociągnąć... :/ Ale mięśnie czuję juz takie twarde tylko trochę tłuszczyj wolno schodzi, ale schodzi ![]() Mnie na szczęście z bratem nie muszą puszczać... (jak to brzmi... Przeziębiony mięsień? Cytat:
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4132924]Karola, w końcu ten wątek spokojnie można nazwać mafią... Bo my jesteśmy takie faaaaajne A nasz Ojciec chrzestny to Ebi Joł joł [/quote]
|
|
#15745 |
|
Zakorzenienie
|
A wracając do Ebiego... Skoro jestesmy takie joł joł madafaka to może powymyślamy jakieś rymy o Ebim...
Ja tak o tym bo mi się przypomniał jeden mojej siostry ciotecznej ![]() ![]() ![]() Ebi siedzi na łóżku moim Chyba zaraz cos razem spier***lim Jak mi to napisała to myslałam że się zsikam
|
|
|
|
#15746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie zaczyna sie tzw "okres przedsesyjny" i jem 2,3 razy dziennie . Dobra jesteś ...Cytat:
.W życiu liczą sie też inne rzeczy , takie jak na przykład kultura osobista .Cytat:
.
|
|
#15747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o jakiej tematyce mają być te rymy ? Bo ja już jeden mam : Ebi , Ebi mój kochany , czas najwyższy odejść od mamy.
|
|
#15748 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ten filmik pierwszy mnie powalil
najlepsi sa ci co przez banery przelatuja w meczu bodajze belgia polska tez jeden belg tak przekoziolkowal dobry tez jest ten lekarz na koncu
|
|
|
|
#15749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
filmik super ale sie uśmiałam i właśnie wołam siostre bo chce jej pokazać ale ja chyba nie zabardzo to obchodzi bo oglada jakąś Góre Dantego czy coś takiego
|
|
|
#15750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Treśc i tematyka dowolna. Mogą być nawet ilustracje. Może jakis komiks złozymy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

]