|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co masz tam pod spodem? O ten jasny lakier mi chodzi ![]() A holo wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() Oby ![]() ![]() Dzięki ![]() Serio? Który? ![]() Cytat:
![]() ![]() Mogę oddać, to znaczy nie oddać tylko się wymienić - moje za Twoje ![]() Ooooooo ![]() Poproszę przepiękny słocz czerwonego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Też byśmy chciały ![]() ![]()
![]() |
#932 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() i gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kształt coraz fajniejszy ![]() Cytat:
![]() piasek super! tzn sam w sobie fajny, choć wg mnie za drogi, ale jakoś tak... pasuje Ci ![]() W ogóle pazurki chyba Ci się poprawiły ![]() ![]() W temacie piasków - jak któraś chce zielonkawego baltica to możecie poszukać piasków Adosa. Mam Adosowego dupa Wibo ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwie, ale tyle namachałam się pędzelkiem, że w sumie mogły zrobić się z tego trzy ![]() Ados też ma piaski? A ładne jakieś? ![]()
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od siebie tzn od mojej babci mogę polecić Ci tabletki (jej zawsze pomagają, bierze kiedy już czuję że zbliża się migrena, a ma je potężne, bóle głowy, światłowstręt, wymioty, omdlenia, leży w łóżku czasem przez tydzień) Dosyć ciężko je dostać są to proszki przeciwbólowe z apteki ziołoleczniczej w Łodzi. To jest Apteka Ziołolecznicza Konwentu Bonifratów. Mi przy silniejszych bólach głowy równiez pomaga. ![]() Ja w oczekiwaniu na TŻa pomalowałam paznokcie piaseczkiem GR ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz znikam się pouczyć gdyż w poniedziałek mam egzamin ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ma kilka, wiesz na żywo w butelkach ciężko poznać... Szafirowy kolor fajny, biały sprawiał wrażenie jakby perłowego... Ten Balticowy chyba jedyny z grubszym brokatem. Wpisz sobie Ados Texture, coś tam wyskakuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
leśny stwór
|
u mnie ciągle ich nie ma jescze :/ chyba, że nie będzie w ogóle.. Szkoda w sumie, że tylko 3 kolory wypuścili.
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#938 | ||
Wtajemniczenie
|
Paznokcie pięknie dziękują za pochwały
![]() ![]() [QUOTE=Yenotek;41328400] Cytat:
![]() Pokaż ![]() Cytat:
![]() |
#939 | |
Oby do wiosny
|
Równie dobrze mogłabyś zjeść łyżezke cukru...
Na migrenę trzeba szybko i konkretnie zadziałać. Wtedy jest szansa, że nie rozwinie skrzydeł Cytat:
Mani na dziś. Musiałam zmyć po wczorajszych porządkach. Skórki się zmasakrowały niestety.... DSCF76.jpg DSCF769.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem wyglądają coraz lepiej ![]() Nie wiem czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że masz jeszcze pozostałości jajek, czyli to nie jest ostateczna forma Twoim kwadratów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na czym malowałaś? ![]()
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Śniegowa ale cudo!
![]() ![]() Ja przez Kawkę zachorowałam na holo z allepaznokcie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | ||
Zakorzenienie
|
zazdroszczę CI tych praktyk, jak dobrze pójdzie może i mi znajomy załatwi na sierpień
![]() ![]() Cytat:
![]() i moja mami też ma takie niestety migreny.. ![]() pazurki pokazałaś pięknie pomalowane, pięknym piaseczkiem, szkoda że się łopatkują, ale nie poddawaj się, Viv już tu sugerowała co robić ![]() Cytat:
![]() a mani boskieeeeeeeeee ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |||
Zakorzenienie
|
Nie dziękuje, co by nie zapeszczać
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a jeśli nie wyjdzie zapuszczę i będę musiała zaokrąglić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie poddaję się dzielnie walcze ![]() Dziękuje dziewczyny ![]() ![]() Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-06-15 o 11:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Pogoda do grilowania więc chabanina się marynuje będzie wieeelkie żarcie ![]() Cytat:
![]() ![]() EEEe mama zaraz mnie opierniczy że na złą drogę sprowadzam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja wiem że długo ale tak pięknie przyrastało przez ostatnie 2 miesiące i taką miałam cichutką nadzieję że jakoś takoś szybciej pójdzie ![]() Poka ![]() Cytat:
![]() Viv ale wiesz jak to jest. Mi się też te moje pazurki w piaskach zwłaszcza, coraz bardziej podobają i nie widać spod lakieru braku przyrostu, ale ja wiem że go tam nie ma ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki Waszym radom ![]() Ten baltic z Lovelka to taki bardziej niebieski niz zielony - idę zobaczyc w necie tego zieloniaka może mi Zoyke zastąpi ![]() Cytat:
![]() Możesz wstawić zbliżenie w dziennym tego piaseczka bo tak go porównuję z Misslynem i mam wrażenie że on bardziej błyszczący i ma większe brokatowe drobinki . Ten z Mysslina to dla mnie sóli pieprz. Dla obgryzających może służyć jako odstraszacz bo na języku zostaje wrażenie lizania papieru ściernego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak zwykle cudnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
szef wszystkich szefów
|
Przez Kawkę, zaczęłam mieć chrapkę na to holo
![]() ![]() Śnieguś, ale cudo ![]() ![]()
#946 | ||
Strażnik Wizażu
|
Buuu...
Brzydal ![]() Gdzie to foto? Cytat:
![]() Zdjęcie gdzie...? Mruuuu Nr 60 ![]() Cytat:
![]() O nie...u mnie Adosa niet ![]() O! To jest właśnie nr 60 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
szef wszystkich szefów
|
Jak zwykle kiedy ja jestem, to nie ma nikogo
![]() Ech, szkoda, że nie mogę z Wami posiedzieć częściej. Ostatnio zrobiłam sobie dwa dni luźniejsze, ale teraz będę musiała je nadrobić.
#948 |
Zakorzenienie
|
ja jestem i zaraz pazurki Wam dam
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Hean, 163, obłędna śliwka ![]() i z fleszem ![]() mam ciapniętą skórę, suszę na łapkach po przygotowaniach do imienin mami i... jaram się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dokładnie tak ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
po tuningu:
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | ||||
Oby do wiosny
|
Fantasy Fire na boxowym Confetti
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam kiedyś kilka miesięcy non stop. Jak się budziłam tylko z ćmieniem, to byłam szczęściwa, bo najczęściej z gwiżdżącą lokomotywą w głowie.... Jak się akcja lokomotywa zaczynała, w ciągu dnia, to musiałam natychmiast łyknąć ketonal, bo jak nie..... Zaczynało się uczuciem, jakby mi ktoś ciepły wosk lał w uszy. Któregoś dnia jechałam tramwajem do pracy i się zaczęło. Myśle... poczekam może. W pracy łyknę.... Przejechałam 2 przystanki i głowa tak zaczęł boleć że ciemno przed oczami się robiło. Jak dojechała- nie pamiętam. Urwanie filmu. Następne co pammiętam to siedziałam na schodach w metrze i kołysałam się jak w sierocej chorobie. Nikt do mnie nie podszedł.... Przez kilka lat przyjmowałam leki na "wyrównanie" eeg. Jest niebo lepiej. Teraz sporadycznie mam ![]() Cytat:
![]() Dzięki. To kolejne boxowe cudeńka. Te drobinki to fantasy fire.... Marzyłam o nim Cytat:
Niom U mnie jak bordo wygląda A ja mam jeszcze foto w słońcu.... ![]() DSCF7693.jpg
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-06-15 o 12:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Oby do wiosny
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama miewa takie że z łóżka wstać nie moze, a jak wstanie to tylko do kibelka i żółcią wymiotuje ![]() ![]() Cytat:
![]() jejku, Twoje mani mnie zabiło ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- oczywiście! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
No. Aż tak. Ale juz za mną to ![]() Może też neurologa powinnaś odwiedzić? Mi lekarze uświadomili, ze dla organizmu gorsze jest przeczekanie bólu, niż łyknięcie mocnej tabletki i stłumienie w zarodku. Testowałam wtegy tramal i ketonal. Po tramalu chodziłam jak zombie.... Jak pomalowałam to mi się spodobało, ale jak zobaczyłam w słoncu.... To szłam po ulicy i patrzyłam sie na łapki ![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę, bo my się nie polubiliśmy ![]() Ani mi ani Wiedźmusiowi nie podszedł
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-06-15 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |||
leśny stwór
|
Cytat:
kurczę! Chyba go chcę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze piękniej ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Smoo mi również podoba się ta śliwka
![]() ![]() Śniegusku świetnie wygląda w słońcu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
witam !!
Nie nadrobię Was ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
No to dzisiaj...
Viviniaste Ka-Boom! Nadrabiam kolejne Święto Pazurkowe ![]() Kochana Vivinn ![]() W pierwszej wersji bardzo chciałam namalować na paznokciach kokardy, bo to, co mi się z Tobą najbardziej kojarzy to szał w oczach przy pakowaniu kolejnych pakuneczków w okolicach drugiej w nocy ![]() Postanowiłam namalować coś, co kojarzyć się będzie z wakacjami, lasem, paprociami, poranną rosą (bo nie lubię upałów, to wolę rano), jagodami (a ściślej mówiąc koktajlem z tychże). Chciałabym, żeby to zdobienie przywołało do Ciebie myśli o wypoczynku na łonie natury. Dla większej hecy sama stworzyłam lakier podkładowy (z fioletu, bieli, czarnego brokatu i kilku innych dodatków w ilościach śladowych). Zrobiłam przy okazji jeszcze trzy inne, ale ten mieszałam specjalnie z myślą o jagodowym napoju dla Ciebie (przy okazji zalałam sobie lakierem włosy od nasady aż po same końce ![]() No to... Proszę ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2013-06-15 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chcę te lakierki, są przeboskie!
Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek Edytowane przez cooone Czas edycji: 2013-06-15 o 15:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Porównanie niżej ![]() Pięknie i z i bez ![]() Cytat:
![]() No właśnie Śniegusiu sa takie kubeczki z dzióbkiem więc sie nie wyleje a jak zapomnisz to upa ![]() Jej wygląda jak bursztyn - gdyby nie było widać że to paznokieć to mozna pomylić z wisiorkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.