Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 13:12   #1261
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Niby się pożegnałam, ale jeszcze podczytuję

Oliath!! Kobieto! Myślałam w pierwszej chwili, że urodziłaś!
Ale córeczka cudna

Ghia rób burzę TŻ Niech się chłopak ogarnie, bo macie na serio bardzo mało czasu, a to się tak wydaje-tylko pomalować, odświeżyć, coś poskręcać, a takie rzeczy bardzo często zajmują więcej czasu niż się wstępnie zakładało

Ewusia pokoik Małego 100% w moim stylu! Uwielbiam jasne wnętrza i minimalizm. Pięknie!!

Dotka widzę, że Twój TŻ się zorientował, że dzieco mu się urodzi Fajnie się dziwią Ci nasi TŻ Mój też ma takie chwile olśnienia, że pękam ze śmiechu
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:13   #1262
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Surka zapytam ginki, ale to już chyba w szpitalu. Może dadzą mi coś podobnego do tego co w kroplówce dostanę.

Roxi a jak było u Ciebie po cięciu? coś dostałaś do domu przeciwbólowego? mogłaś po tym karmić?

Na Tzta nawet nie musiałam sie az tak bardzo drzec wystarczyły gromy z moich oczu. Dostalam juz sniadanko i zaraz zabiera sie za komode.

Ewusia pokoik piękny zazdroszczę
Stary 2013-06-15, 13:17   #1263
surka
Zakorzenienie

Muszę się pochwalić, w sumie to teścia. Przyniósł mi wiadereczko czereśni Objadłam się nim, jak bąk, musiałam wyjść z kuchni, żeby brzuch mi nie pękł
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:19   #1264
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, w sumie to teścia. Przyniósł mi wiadereczko czereśni Objadłam się nim, jak bąk, musiałam wyjść z kuchni, żeby brzuch mi nie pękł
Czereśnie
Ciekawe ile robaczków zjadłaś
Stary 2013-06-15, 13:23   #1265
ita83
Wtajemniczenie

witam sie szybko i uciekam bo dalej bawie sie w perfekcyjna pania domu - dzis w planach ogarniecie dolu ale i takkorony bym nie wygrala hehehe ale wazne ze mam w koncu sile zeby cos ogarnac

paaaa
Stary 2013-06-15, 13:26   #1266
Neni1984
Zakorzenienie

Aaaaa i muszę się pochwalić, bo się bardzo cieszę - TŻ wynegocjował cenę 2500 zł za szafę do pokoju Małego Szafa nie byle jaka, bo 2,5 m na 2,5 m + 60 cm schowka u góry. Mieliśmy odłożone 3400 na nią, bo tyle wołali w Komandorze, a tu taka niespodzianka
W poniedziałek przyjeżdża firma na pomiar do domu

No i teraz już się żegnam.
Amen.

Tzn pa
Stary 2013-06-15, 13:27   #1267
fiazo
Zakorzenienie

wróciłam, wszystkie wpisy w indeksie otrzymałam i zdany mam wakacje
co ja teraz w weekendy będę robić
patrzę parę stron naprodukowałyście... idę nadrabiać

już pobawiłam się w fryzjera i skróciłam włosy dla tż
zupka meksykańska się grzeje

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:28   #1268
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

Nie martw się, jeszcze trochę i będziesz miała zajęcie
Stary 2013-06-15, 13:35   #1269
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Czereśnie
Ciekawe ile robaczków zjadłaś
Nie wiem, ale białko w ciąży potrzebne

Cytat:
Aaaaa i muszę się pochwalić, bo się bardzo cieszę - TŻ wynegocjował cenę 2500 zł za szafę do pokoju Małego Szafa nie byle jaka, bo 2,5 m na 2,5 m + 60 cm schowka u góry. Mieliśmy odłożone 3400 na nią, bo tyle wołali w Komandorze, a tu taka niespodzianka

Amen.

Tzn pa

Cytat:
przygotowywać na przyjście dziecka
Stary 2013-06-15, 13:37   #1270
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Jesteśmy już po 2 śniadanku i udało mi się cyknąć telefonem kilka fotek pokoiku Tymusia, mam nadzieję, że macie ochotę pooglądać. Dziś odpoczywam po wczorajszych przygodach, więc planuję cały dzień paradować w piżamce i się nie ogarnywać, dlatego moich zdjęć brzuszka dziś nie zrobię, ale może jutro będę na siłach i zamieszczę aktualny apartament Tymusia

Fotki pokoiku w załączeniu - to jest mały pokoik 9metrów kwadratowych więc ciężko uchwycić cały na raz, dlatego są osobne zdjęcia jednej strony i drugiej strony osobno.

piękny: oklaski:

wcale nie taki mały ten pokoik my we 3 musimy w 12 metrach się zmieścić
Stary 2013-06-15, 13:41   #1271
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Dobry!
A ja dzis znowu spac nie moglam a jakzasnelam to wstalismy po9.
Zaliczone juz zakupy. Duchota straszna. Nie mam sil wiec tylko spozywcze i do rossa juz nie szlam.
Zaraz bierzemy sie za ogarnianie burdeliku. Ja musze w garazu pobuszowac by zdecydowac gdzie co ulozyc z domowych niepotrzebnych tymczasowo gratow. Tz auto jedno oporzadzi bo na jutro sie umowil na eieczor ze podprowadzi do mechanika.
Muli mnie.
Zdjecia Lali i pokoiku Tymusia obejrze pozniej na lspku.

PERSE no jwszcze migrena. Buziaki i kciuki.
CYNAMONKI Wy tez tam sie trzymajcie!

Ide zajrze pozniej.

ELAINE PODSYLAM CI TONE SLONCA

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:42   #1272
iwona335
Zakorzenienie

Dzień dobry

Przeleciałam Was

Od rana ogarniam chatke, ze złości na Tzta zrobilam prawie wsyzstko to co On powinien zrobic (tzn to co wiedział ze ma zrobic) ale ja nie bede sie prosic
wiec dywany mam wyczyszczone, nie ma na nich siersci, ani innych nieciekawych plamek, podłogi zmylam- skomentował to tylko, że nie powinnam tego robic to ciekawe kto by to zrobil
no i jak widział ze ja pracuje jak mrówka to zaczal sam od siebie sprzatac łazienke, a potem poszedł i zaczal szlifować ta nieszczesną szafke- jednak boki szafki są ze sklejki i chyba nie bedzie malowania tylko okleine sie przyklei (to stara szafka po mojej prababci która dużo przeszła- stało na niej akwarium długie lata wiec kontakt z woda byl nieunikniony)
no i pewnie dzisiaj tego nie oklei bo przeciez jak wróci z castoramy to bedzie zmeczony

przepraszam, ze Wam to opisuje ale ja jak jestem wsciekla po prostu jestem wredna dla domownikow i czesto nie mowie wprost o co chodzi tylko pół żartem pół serio komus dowalam a Tżt chodzi dzisiaj jak na paluszkach i widze ze boi sie ze za chwile wybuchne i mu czymś dowale że mu w piety pójdzie- jest taki milusi nawet do brzuszka podchodzi co chwile a jak mu kaze sie odsunąć i nie dotykać, to stwierdził, ze to tez jego dziecko i ma do tego prawo

the end, a chcialam sie tylko przywitac

Edytowane przez iwona335
Czas edycji: 2013-06-15 o 13:46
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:42   #1273
fiazo
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41331202]Hej. U nas ok, bez zmian, Mały sie lepiej rusza, za to na mam od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... U nas jak jedno jest lepiej, to drugie sie wali.[/QUOTE] super, że dalej ok, szkoda tylko, ze męczą Cie migreny, żeby przeszły i dla Was, trzymajcie się

Cytat:
Niby ma być fajnie, bo będziemy grilować, ale przy takim upale to nie wiem na ile będzie to przyjemne No i jeszcze przyjeżdża brat TŻ ze swoją superpiękną dziewczyną i będą patrzeć jak się zesłoniłam :
a Tobie co brakuje wcale się nie zesłoniłaś, wyglądasz super

Cytat:
Może zrób sobie peeling
zrobię, ale jak mi nie przejdzie do poniedziałku to skoczę do jakiegoś dermatologa bo zwariuję

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Witam sie w 37 tyg ) )

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Dotka, ale macie super! Mi gin nie mowil nic o spodziewanej dacie, ani jaka szyjka krotka - tylko ze krociutka i mieciutka... wiec nic nie wiem a tak bym chciala, moze by mi to pomoglo nastawic sie na porod...
Moj maz wczoraj po tym, jak Lilo pajacowala mu pod reka (wrazenie teraz jest takie, jakby byla tuz tuz bliziutko pod sama skora :LOVE mowi do mnie: - A CHODZ, KOCHANIE, DZISIAJ URODZIMY...
Sie naogladal zdjec malenkiej Lali tuz po narodzinach i go wzielo
W zalaczniku Lala - pierwsze foty z kamery (sorki za kiepska jakosc, rece sie trzesly tatusiowi ) :
śliczna

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, że zaczęłyśmy z małą 33 tydzień

Cytat:
Jesteśmy już po 2 śniadanku i udało mi się cyknąć telefonem kilka fotek pokoiku Tymusia, mam nadzieję, że macie ochotę pooglądać. Dziś odpoczywam po wczorajszych przygodach, więc planuję cały dzień paradować w piżamce i się nie ogarnywać, dlatego moich zdjęć brzuszka dziś nie zrobię, ale może jutro będę na siłach i zamieszczę aktualny apartament Tymusia

Fotki pokoiku w załączeniu - to jest mały pokoik 9metrów kwadratowych więc ciężko uchwycić cały na raz, dlatego są osobne zdjęcia jednej strony i drugiej strony osobno.
pokoik prześliczny

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:44   #1274
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
dla teścia

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
witam sie szybko i uciekam bo dalej bawie sie w perfekcyjna pania domu - dzis w planach ogarniecie dolu ale i takkorony bym nie wygrala hehehe ale wazne ze mam w koncu sile zeby cos ogarnac

paaaa
To widze ze mam konkurencje do korony tez dzis sie bawie w perfekcyjna

Cytat:

Amen.

Tzn pa
super

Cytat:

zdolniacha. To teraz mozesz leżeć do góry brzuchem

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:44   #1275
surka
Zakorzenienie

Oliath mam takie pytanko mam nowe łóżeczko pomalowane jakąś farbą, ale boję się, że ono szybko się zetrze i chciałabym nałożyć, jakąś wasrtwę bezbarwną, żeby było ładne na dłużej, co mogę do tego użyć, żebym ja się nie potruła
Stary 2013-06-15, 13:46   #1276
iwona335
Zakorzenienie

jedynka z przodu - 19 dni do porodu
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:52   #1277
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:

Ewusia pokoik śliczny, Tymusiowi będzie sie w nim fajnie mieszkało
Komoda cudna
Zastanawiam sie tylko czy będzie ci sie dobrze przewijało małego, bo jeśli dobrze widze na zdjęciu to masz do przewijaka dojście tylko z boku. To tak trochę trudno wyczyścić doopencje

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:54   #1278
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Roxi a jak było u Ciebie po cięciu? coś dostałaś do domu przeciwbólowego? mogłaś po tym karmić?
bezpośrednio po porodzie dawali coś domięśniowo w razie bólu (pyralgina albo ketonal?), po wyjściu nie brałam nic - nie wymagał tego ból - ciągnęło, trochę bolało, ale nie na tyle, żeby coś łykać. Nie pamiętam, co było wolno.

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:58   #1279
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

ja sie czasem zastanawiam czy nasz maly bedzie miec wloski na glowie podobaja mi sie takie dzieciaczki z bujna czarna czupryna
ja mam oczywiscie mysi blond i geste wlosy, tz ma brazowe i bardzo sztywne, oczywisce zakola juz mu sie robia nie chcialabym zeby nasz synek odziedziczyl wloski po tacie, a tym bardziej jakby w przyszlosci trafila sie dziewczynka

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:59   #1280
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sofina Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak pisałam, że moje dziecko się bardzo mało rusza? Lekarka stwierdziła, że wszystko jest ok więc starałam się o tym nie myśleć. A tu dzisiaj mała odstawia takie harce jak nigdy, kręci się w każdą stronę, super uczuciewiem, że dla Was to nic nowego, ale dla mnie przy jej wczesniejszych 5-6 ruchach na cały dzień to jest niesamowite.

Lecę trochę popracować bo mi znowu cały dzień ucieknie.
i żeby tak już harcował do końca..

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Na Tzta nawet nie musiałam sie az tak bardzo drzec wystarczyły gromy z moich oczu. Dostalam juz sniadanko i zaraz zabiera sie za komode.
no! i tak ma być!

Cytat:
łakomczucha

Cytat:

Amen.

Tzn pa
no .. taka oszczędność zawsze cieszy

Cytat:

gratulacje

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Od rana ogarniam chatke, ze złości na Tzta zrobilam prawie wsyzstko to co On powinien zrobic (tzn to co wiedział ze ma zrobic) ale ja nie bede sie prosic
wiec dywany mam wyczyszczone, nie ma na nich siersci, ani innych nieciekawych plamek, podłogi zmylam- skomentował to tylko, że nie powinnam tego robic to ciekawe kto by to zrobil
no i jak widział ze ja pracuje jak mrówka to zaczal sam od siebie sprzatac łazienke, a potem poszedł i zaczal szlifować ta nieszczesną szafke- jednak boki szafki są ze sklejki i chyba nie bedzie malowania tylko okleine sie przyklei (to stara szafka po mojej prababci która dużo przeszła- stało na niej akwarium długie lata wiec kontakt z woda byl nieunikniony)
no i pewnie dzisiaj tego nie oklei bo przeciez jak wróci z castoramy to bedzie zmeczony

przepraszam, ze Wam to opisuje ale ja jak jestem wsciekla po prostu jestem wredna dla domownikow i czesto nie mowie wprost o co chodzi tylko pół żartem pół serio komus dowalam a Tżt chodzi dzisiaj jak na paluszkach i widze ze boi sie ze za chwile wybuchne i mu czymś dowale że mu w piety pójdzie- jest taki milusi nawet do brzuszka podchodzi co chwile a jak mu kaze sie odsunąć i nie dotykać, to stwierdził, ze to tez jego dziecko i ma do tego prawo

the end, a chcialam sie tylko przywitac
najgorsze w tym, że ma rację i musisz mu brzucha udostępniać

Cytat:

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:03   #1281
surka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
łakomczucha
Czereśnie i truskawy mogę jeść bez ograniczeń
Stary 2013-06-15, 14:03   #1282
dzoan
Zakorzenienie

Mój mężul wrócił wcześniej z pracy, żeby mieć weekend na regenerację mięśni po tej tyrce i zabrał się od razu za sprzątanie łazienki i mycie podłóg... normalnie wymiata
A ja przygotowałam składniki do pizzy, ciasto już ładnie spuchło, czas wszystko połączyć i upiec

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:06   #1283
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
bezpośrednio po porodzie dawali coś domięśniowo w razie bólu (pyralgina albo ketonal?), po wyjściu nie brałam nic - nie wymagał tego ból - ciągnęło, trochę bolało, ale nie na tyle, żeby coś łykać. Nie pamiętam, co było wolno.
Roxi normalnie Cie kocham jak mi ulżyło dałaś mi nadzieję że nie będzie tak źle
Stary 2013-06-15, 14:15   #1284
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mój mężul wrócił wcześniej z pracy, żeby mieć weekend na regenerację mięśni po tej tyrce i zabrał się od razu za sprzątanie łazienki i mycie podłóg... normalnie wymiata
A ja przygotowałam składniki do pizzy, ciasto już ładnie spuchło, czas wszystko połączyć i upiec

Dla tż pizza
Stary 2013-06-15, 14:18   #1285
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
witam i ja z rana)
popijam kawę inkę i za chwilę idę do szkoły do pracy))
a w ogólne dzis 15 czerwiec, ja według skanu mam 15 lipca termin...
miesiąc został.... o jejku
Domi, dajesz rade jeszcze pracowac? Podziwiam

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Cześć Brzuchatki, Witam się z rana i w nowym wątku
Podczytuję Was dziewczyny,ale jakoś nie mam weny,żeby się wbić w temat Idę dzisiaj na dwie imprezki urodzinowe i mam zamiar dobrze się bawić(choć bez alko) za 2 tygodnie zaczynam wkońcu urlop macierzyński i nie mogę się doczekać kiedy zostanę etatową spamiarą Z nowości poczyniłam trochę zakupów dla Szkodnika( nadal bezimienny) typu pampersy,kolorowe tetry,chusteczki nawilżane w 99.9% wodą bez chemii w składzie.Dostałam kolejną reklamówkę ciuszków
Życzę udanej soboty
Pamietam, ze mamy podobne terminy z zakonczeniem pracy, aby i Tobie czas minal jak najszybciej. Ty za 2tygodnie juz rozpoczynasz macierzynski? Ja zaczynam dopiero od 01.08, wiec na 2 tygodnie przed planowanym porodem, a do tego czasu wykorzystuje swoj normalny urlop, dzieki temu dluzej zostane z Edziem po porodzie
Udanego imprezowania

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
dzień dobry
Ja to od jutra mogę dzisiaj zaczynamy 38tydzienwiec dziecko donoszone
to juz bezpieczny termin

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41331202]Hej. U nas ok, bez zmian, Mały sie lepiej rusza, za to na mam od 2 dni takie migreny, że nie widzę na oczy... U nas jak jedno jest lepiej, to drugie sie wali.[/QUOTE]

Najwazniejsze, ze synek sie rusza lepiej! Zycze aby bol minal

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Witam się weekendowo,ale pracowicie.Już mieszkanko ogarnięte,pranie wyprasowane,kałapołuch mój wyspacerowany i trzeba jechać na jakieś zakupy.A taką miałam nadzieje,że mąż zjedzie wczoraj i choć tą jedną rzecz za mnie załatwi,a okazuje się ,że zjedzie dziś wieczorem i prawdopodobnie już jutro znów w trase Ciężkie życie żony kierowcy ciężarówki....Ale cóż zrobić.Tylko mi czasem tak źle być ciągle samej!
Ostatnio wogóle mi jakoś tak smutno...Piasałam wam o koleżance ,która urodziła córeczke z rozszczepem wargi i podniebienia.....Niestety okazało się że z malutką jest bardzo nie dobrze....Z wyników krwi wynika że ma Zespół Pataua .Mam taką nadzieje,że jednak to nie prawda,koleżanka pokazała mi filmik z nią mimo rozszczepu jest taka śliczna i taka maleńka...Nawet teraz jak o tym pisze chce mi się płakać.
Dobrze,że nasz wątek jest taki szczęśiwy i napewno każda z nas urodzi zdrowe pulchniutkie dzieciaczki! Miłego weekendowania!!!
O jej, tak mi przykro z powodu malenkiej Oby wyniki sie mylily!
A Tobie zycze duzo wytrwalosci w samotnosci, domyslam sie ze nie jest Ci latwo

Dotka - za 37tc no i fajnie, ze do TZ zaczelo docierac, ze to juz juz Fajnie, ze tak mysli co dziecku jest potrzebne

Oliath - Lala jaka cudowna !! Jak widze takie slodkie kruszynki to juz nie moge doczekac sie az wtule w siebie Edziunia

Roxi - za 33tc i brawa dla Norberta za medal

Ewusia - sliczny ten pokoik Tymusia Juz wszystko gotowe i czeka tylko na Niego

Witamy sie z Edziuniem
Pospalam dzis az do 10.30 Wczoraj TZ oznajmil mi, ze zaczelam chrapac jak stary chlop, juz widze ten obraz - ja rozwalona na lozku, pulchna z duzym brzuchem i chrapiaca na caly pokoj

U nas padal deszcz, a teraz zaczelo sie rozpogadazac, mam wiec nadzieje na jakis spacerek albo spotkanie ze znajomymi.

A poki co zycze Wam milego i bezbolowego dnia!!!
Stary 2013-06-15, 14:21   #1286
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

jakierka ja mam dwie rpace.
jedna to w domu starców, 30 godzin tygodniowo, 5 dni w tygodniu, i z tego juz zrezygnowalam 4 tygodnie temu.

druga to praca w szkole, nauczam, soboty, kilka godzin, i to staram sie pociagnac do zakonczenia roku szkolnego

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:24   #1287
skylie
Wtajemniczenie

Witam się i ja Tż z Wojciechem wyekspediowani do Warszawy, szpital obejrzany, zakupy zaliczone, pranie nastawione, sprzątanie zaczęte, truskawki zjedzone, wku.rw zaliczony (pojechałam specjalnie po czereśnie na Plac, a tam plaga egipska tyle ludzi i korki do zaparkowania, więc wróciłam bez ). Teraz tylko kończę sprzątanie i się relaksuję 2 dni Może spakuję torbę do szpitala i ogarnę rzeczy dla Małej. Po 20tym rozpoczyna się wyprzedaż w Mothercare

Lecicie jak szalone. Kiedy mam Was nadrabiać/ przelatywać?

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-06-15 o 14:25
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:26   #1288
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Cześć Myszki
Enlevee- super, że macie już imię pozdrawiamy Tomaszka

Cynamonku- ale mieliście przejścia. .teraz to faktycznie nic tylko leżeć i sie nie ruszać. .dobrze, ze w domku jesteście

Perse- ważne, że Arturo się rusza współczuję migreny, tez mialam w ciąży :banghead: Ty sie nacierpisz..

Dotka- brawo za tygodnie! To sie sprezaj, moze otworzysz kolejke i sie posypiemy potem

Roxy- brawa za 33 tydzień

Ghia- popedz tż, bo 25 juz tuż tuż! ale będzie maluchów :p

Nie pamiętam co jeszcze komu wiec gratuluje ogólnie nowych tygodni

U nas bez zmian, na dodatek w nocy nawet pół skurczu nie mialam :banghead:
Tż po dwóch dniach wolnego poszedł do pracy i znów jestem sama...
Hanka mi tak napina brzuch, ze zaraz mnie rozerwie, czuje kazdy jej najmniejszy ruch :banghead: lepiej niech juz wychodzi, bo wyhoduje dziecko 5kg..

Bylam na konsultacji u tego anestezjologa i w razie chęci moge miec zzo tylko, ze je podają tylko do 3-4cm rozwarcia

A to wyrko juz ubrane i moja kapa na przewijaku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1371299195013.jpg (43,6 KB, 65 załadowań)
Stary 2013-06-15, 14:32   #1289
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Super Chyba też pomyślę o takiej falbance
Stary 2013-06-15, 14:36   #1290
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
jakierka ja mam dwie rpace.
jedna to w domu starców, 30 godzin tygodniowo, 5 dni w tygodniu, i z tego juz zrezygnowalam 4 tygodnie temu.

druga to praca w szkole, nauczam, soboty, kilka godzin, i to staram sie pociagnac do zakonczenia roku szkolnego
Jasne, w takim razie zostalo Ci juz niedlugo

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość

Fajny kacik ma Hania

Tak fajnie wygladaja te gotowe pokoiki, a my dopiero zacznemy remont pod koniec czerwca o ile nie na poczatku lipca, wszystko sie ociaga, mam nadzieje, ze zdazymy do porodu ze wszystkim

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości