|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczynki, jestem po wizycie ...serduszko mojej kruszynki bije Libra, możesz mi wpisać wstępny termin 07.02.2014
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2013-06-15 o 15:00 |
|||
|
|
|
|
#3572 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystko gotowe tylko czekać jak się ogarniesz po porodzie daj znać i poproszę foteczkę małej Zosi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba każda dłużej starająca ma sie chwile zwątpienia,a jak doświadczamy ,że nam się udaje to zaczyna się wierzyć,że każda się doczeka prędzej czy poźniej.Trudno zrozumieć to starającym sie,ale jak się dotknie tego szczęścia to jednak człowiek inaczej na to spogląda Jeszcze raz gratki kochana i wypoczywaj sobie póki mozesz
|
|
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gratuluję wszystkim, którym gratulacji nie zdążyłam złożyć, po prostu same radosne wieści Malinka, Pacierpku - śliczne brzuszki ![]() Mam pytanie. W jakich dniach cyklu najlepiej zrobić badanie progesteronu, LH i FSH?
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Cherubinko, śliczna data
Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 3 staraczki KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Libra22 (Monika, 28 lat, Bydgoszcz) cykl 17, last @ 09.06 Magdulec (Magda, 31 lat, lubelskie) cykl 4, last @ 18.06 Magduś2 (Magda, 27 lat, warszawa) cykl 2, last @ 02.03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 6 zafasolkowanych: Kadia83 (Anna, 28 lat, Anglia) gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu (t.p 13-18.03.2013r.) yolanda9 (Jola, 31 lat, Pomorze) gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu - (tp. 13.08.2013 r.) Coralady gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu - (tp. 12.11.2013 r.) paulinaizabela(Paulina, 29 lat, Irlandia) gratulujemy! dwie kreseczki w ... cyklu - (tp. 18.11.2013 r.) Malinka123108 (Marlena, 22 lata, Podkarpacie) gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu - (tp.28.11.2013 r.) Cherubinka (Aga, 31 lat, Podlasie) gratulujemy! dwie kreseczki w 52 cyklu (tp. 07.02.2014 r.) Szczęśliwe mamusie i ich maleństwa, czyli nasze "wątkowe" spełnione marzenia !! Dra - Rafał - ur.14.09.2010r. Lisica1 - Małgorzata - ur.26.10.2010r. Kotek81 - Izabela - ur.21.11.2010r. Coralady - Liliana - ur.08.04.2011r. Bella7 - Lena i Liliana - ur.26.04.2011r. Nadiazloto1 - Amadeusz i Sergiusz - ur.14.06.2011r. Edzia - Camilla - ur.24.06.2011r. Malinka123108 - Lena - ur.13.07.2011r. Egwene6 - Gabriel i Emma ur.12.09.2011r. Magdulec - Gabriel - ur.27.09.2011r. Danika - Olga - ur.04.10.2011r. Tincia - Liliana - ur.04.11.2011r. Karolca - Ewelina - ur. 22.03.2012r. Rinco - Sebastian - ur. 20.05.2012r. Tacca - Piotr - ur. 17.06.2012r. Sas - Lena - ur.07.07.2012r. Irmusia81 - Leon - ur.11.07.2012r. Agasobo(Agnieszka, 29 lat, Łódź) (II w 17 cs)- Antoni (3900g 59 cm) ur. 13.11.2012 cc Kobra913 - Mateusz - ur. 10.01.2013 r Ewakol - Jan - ur. 21.04.2013 r.
Tutuszka Edytowane przez libra22 Czas edycji: 2013-06-18 o 20:42 |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne uczucie posłuchać serduszka Wszystkiego dobrego dla Was |
|
|
|
|
|
#3577 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek!
W koncu spokój po weselu, trzy dni balangi to juz dla mnie za duzo, na szczescie mam dzisiaj wolne wiec troche zregeneruje siły i ogarnę w domu. @ dzisiaj przylazła niespodziewanie, 4dni za wczesnie i bez ostrzeżeń zreszta jak zwykle po ciązy jest ze nic mnie nie boli czasami piersi i to jest w tym fajne wiec proszę libra o zmiane na last @ 18.06.Gabryś jeszcze spi wiec korzystam i zaglądam co tam u WAS. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
Cherubinka jeszcze raz gratulację to pewnie niesamowite wrażenie zobaczyć bijące serduszko. Ja jutro mam wizytę u gina mam nadzieje ze i ja zobaczę ten cudowny punkcik na USG
Na razie chyba jeszcze do mnie nie dociera że się udało moze jak jutro lekarz potwierdzi to uwierzę. Teraz zastanawiam się jeszcze ile dzieciątek w brzuchu noszę bo ten cykl miałam monitorowany i w 11 dc były piękne trzy pęcherzyki i nie ukrywam że jedno dzieciątko w zupełności mi wystarczy Trzymam kciuki za staraczki i owocnych cykli życzę "Stosunkowo udanych nocy"!!
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny widze, że u Was super wiadomości... i taki optymizm
![]()
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
agusias13 i jak tam po wizycie? mam nadzieję że wszystko ok
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
cherubinka ciesze sie razem z Tobą
To cudowne zobaczyć i usłyszeć bijące serduszko
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny jestem po wizycie i JEST na razie piękny pęcherzyk ciążowy ale wszystko ładnie wygląda jak powiedział gin i za 2 tyg kolejna wizyta i powinien już być zarodek
|
|
#3583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje Takie informacje można czytać codziennie ![]() Popieram nie wolno się poddawać, trzeba walczyć o to co się pragnie ![]() Ja walczyłam prawie trzy lata, a dziś mój Skarbek kończy dwa miesiące Czas tak szybko leci...
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3586 | |||
|
Zadomowienie
|
Mi też się podoba
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki, trzymam kciuki za każdą z osobna
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Mam łzy w oczach, wasze wiadomości napawają nadzieją, moje rok i 3 miesiące to przy Was pikuś...pan pikuś
Ale mnie też jest ciężko...Gdybym tylko wiedziała co jest przyczyną, to byłoby mi łatwiej, wiedziałabym na co się leczyć.Dziewczyny jakie powinnam jeszcze zrobić badania? Hormony były, monitoring był, drożność była...mąż miał badane nasienie, w poniedziałek idzie powtórzyć badania. Jak będą kiepskie to zastosuję się do witaminek o których pisała mezaga Idę jeść obiad...dziś leczo
|
|
|
#3588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeszcze przyszły mi do głowy zioła o. Sroki. Musiałabyś poczytać. Wiem, że wielu osobom pomogły, na innych nie działały, ale myślę, że warto próbować. Składniki mieszanki ziołowej: lebiodka - 50gr koszyczek rumianku - 50gr macierzanka - 50gr pokrzywa - 50gr dziurawiec - 50gr rdest ptasi - 50gr ruta - 20gr nagietek - 20gr nostrzyk - 20gr Dawkowanie:Małą łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny, odcedzić, pić szklankę naparu przed snem. Będzie dobrze, zobaczysz ...wspomnisz moje słowa A planujesz teraz jakiś urlop? Fajnie by było, gdybyście mieli możliwość wyjechać gdzieś sobie, odpocząć troszkę, zwłaszcza psychicznie Pamiętaj, że ja cały czas trzymam kciuki P.s. ...ale mi narobiłaś smaku na leczo, a uwierz, że na mało rzeczy mam teraz ochotę, żeby mnie nie zemdliło
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2013-06-21 o 21:46 |
|
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() Wchodzę, bo z tęsknoty usychałam i co widzę: same brzuszki już są prawie!!! Ale się cieszę! Kochane moje, wczoraj na fejsie mi mignęła PaulinaIzabela, że Majeczka... I ściągnęłam tutaj, i humor mi się od razu poprawił! Chyba nadrobić, nie nadrobię, ale Z CAŁEGO SERCA GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM!!! Aż mi się łzy szczęścia w oczach zakręciły!!! I nie wiem, nie pamiętam czy już podziękowałam... NADIAZLOTO - dziękuję Ci za to, że poleciłaś nam ten biorezonans! Odczuliliśmy wszystko co było i teraz moje kochanie je wszystko z apetytem i w zdrowiu. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Libra kochana, głowa do góry! Widzę, że idziecie tak jak my i wpadasz w stres. Czasem to po prostu tak jest. My też robiliśmy wszystkie badania, drożność, 2 albo 3 inseminacje bez skutku, a oboje mieliśmy wszystkie wyniki świetne, wszystko było w porządku... Udało się po 4 latach, Tobie życzę, żeby się udało znacznie wcześniej i mocno trzymam kciuki! ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- MĘZAGA, specjalnie zaczęłam przeglądać wątek, żeby przeczytać co u Ciebie bo jakoś od samego rana o Tobie myślałam... I ściskam Cię mocno, najmocniej jak potrafię! Nawet sobie nie wyobrażasz jak się ucieszyłam!!! Wiecie co, normalnie aż chyba porozmawiam z mężem, może i my jakieś staranka zaczniemy, bo jak nam znowu tyle zejdzie, to lepiej wcześniej zacząć... Chociaż on pewnie nie będzie chciał, bo z jednym Piotruniem sobie nie radzi...
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Tak, tak potwierdziliśmy wczoraj płeć i będzie Majeczka Wszystkie pomiary są ok a mała waży już 250g ![]() Jutro zaczynam 20tc Libra specjalne fluidki od Majeczki |
|
|
|
|
#3594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aby wszystko sie ułożyło.Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i dziękuję za fluidki Dzięki Magda
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetnie
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przyszłam sprawdzić czy wiecie i nie wiecie ![]() [B]Pacierpek[/B] została mamusią!!! Zosia przyszła na świat przez cc. Wielkie gratulacje Pacierpku Paulinko gratuluję potwierdzonej córci Libra wpisz mnie proszę na listę staraczek. Cykl I last @ 05/06. Dziękuję
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2013-06-29 o 22:29 |
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy urodziła?? Pacierpku Gratulacje Kochana, dużo zdróweczka dla Was i czekamy na fotkę Zosieńki |
|
|
|
|
|
#3599 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To już myślcie,bo jak się odkłada topoźniej trudniej się zdecydować Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę skłamać, ale siostra Pacierpka jest ze mną na wątku mamusiowym i nam się chwaliła, a że nie czytałam wątku przez 3 dni, to nie napiszę Wam dokładnej daty urodzenia Zosi. Zresztą Paciepek na pewno sama się pochwali
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

najwyzej przekształcimy watek jak nie bedzie staraczek na "Wywalczyły swoje marzenia:
Może w końcu się uda, że na liście staraczek nie będzie nikogo 

POWODZENIA!!!

Na razie chyba jeszcze do mnie nie dociera że się udało moze jak jutro lekarz potwierdzi to uwierzę. Teraz zastanawiam się jeszcze ile dzieciątek w brzuchu noszę bo ten cykl miałam monitorowany i w 11 dc były piękne trzy pęcherzyki

Chociaż on pewnie nie będzie chciał, bo z jednym Piotruniem sobie nie radzi...