Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 08:21   #271
Effie121
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez killka Pokaż wiadomość
Ja też pierwsze dni a nawet tygodnie zaczynałam dzień i kończyłam na płaczu. Z czasem przyzwyczaisz się do tego stanu i będziesz płakać coraz mniej. U mnie niedługo będzie mijał 2 miesiąc od rozstania i rzadko płaczę ale czuję, że jestem na etapie takiego zawieszenia. Niby normalnie funkcjonuję ale codziennie wieczorem mam doły, chodzę zamyślona, czegoś mi brak, czasem najdzie mnie ochota na płacz zwłaszcza gdy coś przypomni mi o eksie, np. piosenka Ale czas już robi swoje, zaczynam przyzwyczajać się do tego, że jestem sama i powoli zapominam jak to jest być z kimś.
Ja już się przyzwyczajałam, a potem znowu wracała nadzieja, przez tydzień chodziłam cała w skowronkach, żeby po raz kolejny się rozczarować i dlatego rozstanie przeżywam już kolejny raz z kolei. Oj źle robię, źle, czasem się zastanawiam jakich to czarów usidlających eks na mnie zastosował.

Budzące skojarzenia piosenki są najgorsze. Ale trzymam za nas kciuki, żebyśmy już niedługo mogły ich słuchać z uśmiechem na wspomnienie, że kiedyś było fajnie i jednoczesnym przekonaniem, że teraz jest jeszcze lepiej.

Cytat:
u mnie niedługo minie rok od rozstania i dalej mam doły itp i płacze często, ale u mnie to chyba problem taki, że przez ten rok nie poznałam ani jednego faceta lepszego lub takiego jak eks. Kazdemu tak wiele brakowało, że nawet nie miałam ochoty poznawać bliżej, więc coraz bardziej mnie martwi, że nikogo lepszego już nie ma.
Mam to samo. Co prawda od mojego rozstania nie minął aż rok, tylko 3 miesiące, w których i tak z eksem się spotykałam, ale cały czas mnie martwi, że nikogo lepszego nie znajdę. To był mój pierwszy chłopak,wcześniej nie byłam nawet w nikim zakochana. A teraz nie mam ani nikogo na oku, ani nie mam pomysłu, gdzie mogłabym kogoś poznać, tym bardziej kogoś takiego.

Edytowane przez Effie121
Czas edycji: 2013-06-15 o 08:24
Effie121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:25   #272
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Effie121 Pokaż wiadomość

Znów zaczęłam dzień od płaczu. A już tyle razy sobie postanawiałam, że tak nie będzie.
Przybij piątkę. Ja już od dwóch dni nie płakałam, a dzisiaj przy śniadaniu nie wytrzymałam. W końcu to pierwszy weekend osobno, siedzę w domu, robie notatki do nauki, to nie jest coś, co zajmuje mi cały czas głowę. Normalnie bylibyśmy dzisiaj razem.
Cytat:
Napisane przez killka Pokaż wiadomość
Ja też pierwsze dni a nawet tygodnie zaczynałam dzień i kończyłam na płaczu. Z czasem przyzwyczaisz się do tego stanu i będziesz płakać coraz mniej. U mnie niedługo będzie mijał 2 miesiąc od rozstania i rzadko płaczę ale czuję, że jestem na etapie takiego zawieszenia. Niby normalnie funkcjonuję ale codziennie wieczorem mam doły, chodzę zamyślona, czegoś mi brak, czasem najdzie mnie ochota na płacz zwłaszcza gdy coś przypomni mi o eksie, np. piosenka Ale czas już robi swoje, zaczynam przyzwyczajać się do tego, że jestem sama i powoli zapominam jak to jest być z kimś.
Ja też jestem ciągle w takim zawieszeniu. Niby widzę, co dzieje się dookoła, ale jakoś mnie to wszystko nie obchodzi. Nic mnie specjalnie nie cieszy. Dzień mija mi na dołach. Eh...
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:45   #273
Effie121
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Przybij piątkę. Ja już od dwóch dni nie płakałam, a dzisiaj przy śniadaniu nie wytrzymałam. W końcu to pierwszy weekend osobno, siedzę w domu, robie notatki do nauki, to nie jest coś, co zajmuje mi cały czas głowę. Normalnie bylibyśmy dzisiaj razem.

Ja też jestem ciągle w takim zawieszeniu. Niby widzę, co dzieje się dookoła, ale jakoś mnie to wszystko nie obchodzi. Nic mnie specjalnie nie cieszy. Dzień mija mi na dołach. Eh...
Ja też od rana się uczę, ale tak naprawdę myśli wędrują wiadomo gdzie. A najgorsze jest takie poczucie bezsilności -bardzo chciałabym, żeby on chciał do mnie wrócić, ale zdaję sobie sprawę, że zrobiłam już wszystko co mogłam i teraz po prostu trzeba się z tym pogodzić. I również nic mnie specjalnie nie cieszy. Chyba pójdę na spacer, bo w domu jedyne na co mam humor, to zażeranie smutków słodyczami.

Mimo wszystko życzę Ci miłego dnia, trzymam kciuki, żeby po południe było lepsze niż poranek!
Stary 2013-06-15, 11:47   #274
Naomi21
Zakorzenienie

Ech, byłam wczoraj w kinie i na piwie z przyjaciółką. Specjalnie unikam miejsc, w których może być eks, ale klub był bezpieczną opcją, bo on NIGDY na imprezy nie chodzi. Wchodzimy, patrzę, a tam on z przyjaciółmiDopók i byłam trzeźwa to jak do mnie podchodził i gadał bzdury, to kazałam mu spadać, ale później niestety już nie. Popełniłam straszny błąd Naprawdę nie chciałam go już więcej widzieć, specjalnie wychodzę z domu, żeby nie myśleć, a tu taki pech Nic się między nami nie zmieniło, gada bzdury jak wcześniej i nic do niego nie dociera (a nasze rozstanie jest oczywiście moją winąbo w ogóle się nie starałam) . Niedobrze mi z tego wszystkiegoI oczywiście dalej mnie tak strasznie kocha, jestem tak cudna i on nie wie co ze mną zrobić Nie wiem czemu życie jest takie złośliwe. Stwierdziłam, że nasza relacja jest jakąś patologią, co to ma być w ogóle Jak mogę być normalna skoro on się czai za każdym rogiem? A nawet nie mieszkamy w tym samym mieście.
Stary 2013-06-15, 12:38   #275
Tindomerel_
Zadomowienie

Mi też się wydaje,że już będę sama, bo nie potrafię już być z kimś, bo się nie otworzę, bo się boję,że mnie ktoś zrani,że sobie nie poradzę,że nie dam rady kogoś uszcześliwić, że już nikogo tak nie pokocham,że juz nikogo NIE POZNAM,mija 8 miesięcy,dalej sama, jest stabilnie, ch*owo ale stabilnie i żaden z tego mnóstwa facetów,których poznałam nie nadaje się na związek.
Stary 2013-06-15, 12:45   #276
Effie121
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
żaden z tego mnóstwa facetów,których poznałam nie nadaje się na związek.
A ja z kolei nawet nikogo nie poznaję albo kończy się po jednym spotkaniu. Zresztą gdyby nie internet, to nawet swojego eksa bym nie poznała.
Stary 2013-06-15, 12:54   #277
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też od rana się uczę, ale tak naprawdę myśli wędrują wiadomo gdzie. A najgorsze jest takie poczucie bezsilności -bardzo chciałabym, żeby on chciał do mnie wrócić, ale zdaję sobie sprawę, że zrobiłam już wszystko co mogłam i teraz po prostu trzeba się z tym pogodzić. I również nic mnie specjalnie nie cieszy. Chyba pójdę na spacer, bo w domu jedyne na co mam humor, to zażeranie smutków słodyczami.

Mimo wszystko życzę Ci miłego dnia, trzymam kciuki, żeby po południe było lepsze niż poranek!
Dziękuję Tobie życzę tego samego

Ja z kolei toczę walkę między głosem serca, a rozumem. To ja zostawiłam eksa, bo po raz kolejny mnie oszukał. I on stara się, aby mnie odzyskać, co nie ułatwia mi słuchania rozumu. Tyle razy dostał ode mnie szansę, bo kierowałam się uczuciami i za każdym razem dostałam po dupie. Teraz powiedziałam "koniec!" i kazałam zamknąć się sercu. Tym razem nie ma ono nic do gadania.
Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ech, byłam wczoraj w kinie i na piwie z przyjaciółką. Specjalnie unikam miejsc, w których może być eks, ale klub był bezpieczną opcją, bo on NIGDY na imprezy nie chodzi. Wchodzimy, patrzę, a tam on z przyjaciółmiDopók i byłam trzeźwa to jak do mnie podchodził i gadał bzdury, to kazałam mu spadać, ale później niestety już nie. Popełniłam straszny błąd Naprawdę nie chciałam go już więcej widzieć, specjalnie wychodzę z domu, żeby nie myśleć, a tu taki pech Nic się między nami nie zmieniło, gada bzdury jak wcześniej i nic do niego nie dociera (a nasze rozstanie jest oczywiście moją winąbo w ogóle się nie starałam) . Niedobrze mi z tego wszystkiegoI oczywiście dalej mnie tak strasznie kocha, jestem tak cudna i on nie wie co ze mną zrobić Nie wiem czemu życie jest takie złośliwe. Stwierdziłam, że nasza relacja jest jakąś patologią, co to ma być w ogóle Jak mogę być normalna skoro on się czai za każdym rogiem? A nawet nie mieszkamy w tym samym mieście.
Jej, to trzeba mieć pecha, zeby jeszcze natknąć się na eksa Ważne jest, żebyś olewała jego gadki i była przekonana, że to Ty masz rację.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 13:02   #278
Effie121
Raczkowanie

Cytat:
Ja z kolei toczę walkę między głosem serca, a rozumem. To ja zostawiłam eksa, bo po raz kolejny mnie oszukał. I on stara się, aby mnie odzyskać, co nie ułatwia mi słuchania rozumu. Tyle razy dostał ode mnie szansę, bo kierowałam się uczuciami i za każdym razem dostałam po dupie. Teraz powiedziałam "koniec!" i kazałam zamknąć się sercu. Tym razem nie ma ono nic do gadania.
Bardzo Cię podziwiam, bo u mnie niestety cały czas serce krzyczy głośniej, dlatego wciąż się z byłym spotykam, mimo, że to on 'dyktuje warunki' naszej znajomości, tzn. cieszę się, kiedy mnie gdzieś zaprasza, czy kiedy zadzwoni albo napisze, ale mnie samej głupio to zrobić.

A Ty na pewno dobrze zrobiłaś - skoro oszukał Cię i to więcej niż jeden raz, zdecydowanie nie zasłużył na kolejną szansę. Gratuluję rozsądku.
Stary 2013-06-15, 13:16   #279
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
:
No i brawo.Ja już się nauczyłam,że drugiej szansy nie opłaca się dawać, bo jesli ktoś nie wykorzystał pierwszej i nadal się nie poprawił, to już tego nie zrobi.
Stary 2013-06-15, 13:22   #280
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo Cię podziwiam, bo u mnie niestety cały czas serce krzyczy głośniej, dlatego wciąż się z byłym spotykam, mimo, że to on 'dyktuje warunki' naszej znajomości, tzn. cieszę się, kiedy mnie gdzieś zaprasza, czy kiedy zadzwoni albo napisze, ale mnie samej głupio to zrobić.

A Ty na pewno dobrze zrobiłaś - skoro oszukał Cię i to więcej niż jeden raz, zdecydowanie nie zasłużył na kolejną szansę. Gratuluję rozsądku.
W ciągu ostatnich dwóch i pół roku trzy razy wybaczałam mu profile na portalach randkowych. W między czasie, przez to, że tak często łamał obietnice straciłam zaufanie do niego, szacunek do samej siebie, popadłam w wielkie kompleksy i całkowicie straciłam poczucie własnej wartości. Czwarty raz szansy nie dostanie, bo i ja muszę pomyśleć o sobie, wreszcie zmądrzeć.

Tobie też się uda. Wierzę w to.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
No i brawo.Ja już się nauczyłam,że drugiej szansy nie opłaca się dawać, bo jesli ktoś nie wykorzystał pierwszej i nadal się nie poprawił, to już tego nie zrobi.
Też doszłam do takiego wniosku. Raz można coś wybaczyć, ale jeśli się to powtórzy, nie ma co tego przedłużać. Taka moja nauka na pryszłość, na kolejny związek. Jeśli jestem dla kogoś ważna, to nie będzie chciał, abyśmy mieli problemy. Ludzie z miłości wygrywają z alkoholizmem, a eks nie potrafił zostawić swojej rozrywki w internecie. No to ja go zostawiłam i lepiej mi z tym.
Stary 2013-06-15, 13:23   #281
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaj się On nie zasługuje na Ciebie. Wiadomo, że łatwo powiedzieć, bo sama nie wiem co bym zrobiła, gdyby eks błagał mnie o wybaczenie Ale na szczęście mi to nie grozi, on jest tak przekonany o tym, że jestem beznadziejna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 13:33   #282
Effie121
Raczkowanie

Cytat:
W ciągu ostatnich dwóch i pół roku trzy razy wybaczałam mu profile na portalach randkowych. W między czasie, przez to, że tak często łamał obietnice straciłam zaufanie do niego, szacunek do samej siebie, popadłam w wielkie kompleksy i całkowicie straciłam poczucie własnej wartości. Czwarty raz szansy nie dostanie, bo i ja muszę pomyśleć o sobie, wreszcie zmądrzeć.

Tobie też się uda. Wierzę w to.
Trzy szanse to i tak bardzo dużo, że też on ma jeszcze czelność prosić o czwartą. :/ Zwłaszcza, ze taki profil to jego własny wybór. Już alkoholika łatwiej by się dało zrozumieć, serio. :/

Mój eks sobie trzy dni temu taki profil założył. A jeszcze tydzień temu mówił mi, że powoli sobie uświadamia, że jednak chce ze mną być. Ja nie nadążam za jego odmianami. Druga faza na płacz w ciągu jednego dnia własnie minęła. Ych.
Stary 2013-06-15, 13:45   #283
mychamycha
Zakorzenienie

Znacie tę piosenkę? Mnie ona baaaardzo pomaga.
Stary 2013-06-15, 14:05   #284
Effie121
Raczkowanie

Nie znałam, ale jest motywująca!!

I ja też zarzucę tym co mnie inspiruje do bardziej pozytywnego myślenia:

Stary 2013-06-15, 14:18   #285
pewnaKa
Zadomowienie

jak to jest dziewuszki,że do tych dziewczyn co nie chcą, exy się odzywają i zatruwają życie, a do tych co by chciały, to nawet sms głupiego nei napisze.
chyba jednak trzeba żyć zasadą: miej wy☠☠☠ane a będzie Ci dane
pozytywny dzień byłam na rolkach piękna pogoda,troszkę mnie słoneczko opaliło
a tak odnośnie piosenek, to ja po rozzstaniu słuchałam tej:
http://www.youtube.com/watch?v=hFlHsKExcYg

bossski tekst polecam sobie zerknąć na tłumaczenie,jesli ktoś nie wyłapie z słuchania samego! i tak mamy się zachowywać!

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 14:35   #286
mychamycha
Zakorzenienie

Bardzo fajne piosenki!

A u mnie przed chwilą lało i wiało, teraz wyszło słoneczko. Ale chciałabym więcej stopni na termometrze, bo jest tylko 16.
Stary 2013-06-15, 14:47   #287
Effie121
Raczkowanie

U mnie od rana słoneczko i ciepło, ale poza krótkim wypadem do spożywczaka nigdzie nie byłam, sesja głośno krzyczy, że powinnam siedzieć w domu. :P

Dlatego mychamycha przesyłam ode mnie ciepełko, bo mi się póki co nie przyda.
Stary 2013-06-15, 15:24   #288
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
U mnie od rana słoneczko i ciepło, ale poza krótkim wypadem do spożywczaka nigdzie nie byłam, sesja głośno krzyczy, że powinnam siedzieć w domu. :P

ja też powinnam się uczyć ale ciiii...

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:31   #289
Effie121
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
ja też powinnam się uczyć ale ciiii...
Haha ja się tak uczę, że co chwilę coś w internecie robię.

Czego się musisz uczyć?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 15:34   #290
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:

A dziękuję Słoneczko przyszło
Cytat:
Haha ja się tak uczę, że co chwilę coś w internecie robię.
Ja spisując notatki, robię sobie przerwy na wizaż.
Stary 2013-06-15, 15:44   #291
Effie121
Raczkowanie

Cytat:
A dziękuję Słoneczko przyszło
Ha, no to jestem skuteczna w pogodowych czarach. Mi słońce jest potrzebne dopiero od środy - koniec sesji.

Cytat:
Ja spisując notatki, robię sobie przerwy na wizaż.
U mnie to samo Tyle że ja nie notatki, tylko wkuwanie na pamięć mam teraz.
Stary 2013-06-15, 15:46   #292
mychamycha
Zakorzenienie

Effie, u mnie sesja dopiero za trzy tyg się zaczyna. A ja robię notatki i jutro też będe je wkuwać na pamięć :/
Stary 2013-06-15, 15:49   #293
Effie121
Raczkowanie

mychamycha, , niefajnie że tak późno zaczynasz, bo pewnie i późno skończysz, ale jaka potem będzie radość na koniec! na którym roku jesteś?
Stary 2013-06-15, 15:50   #294
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
mychamycha, , niefajnie że tak późno zaczynasz, bo pewnie i późno skończysz, ale jaka potem będzie radość na koniec! na którym roku jesteś?
na drugim
Stary 2013-06-15, 15:54   #295
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
jak to jest dziewuszki,że do tych dziewczyn co nie chcą, exy się odzywają i zatruwają życie, a do tych co by chciały, to nawet sms głupiego nei napisze.
Lepiej jak nie pisze, przynajmniej jest zrównoważony umysłowo, bo mój zachowuje się jak psychol. Myślę, że specjalnie polazł do tego klubu, żeby mnie spotkać (sam twierdził, że wiedział, że tam będę - zabawne, że ja do końca nie wiedziałam), później usłyszałam, że: to wcale nie jest tak jak myślę i we wszystkim się mylę (?? o 23, podszedł do mnie jak gadałam z jakimś kolesiem, przeżyłam taki szok na jego widok i ten tekst, co to ma być?), jestem dziewczyną na imprezy, a nie na życie (1 rano, zmiana frontu), kocha mnie i tęskni za mną (3 rano, kolejna zmiana), rzucił mnie (?), bo nie wytrzymał i się w ogóle nie starałam, jestem taka beznadziejna i wredna (coś nowego), i nad ranem "co ja mam z tobą zrobić, co?"Dod atkowo snuł się jak menel, masakrycznie pijany, nieudolnie próbował poderwać jakieś laski, a później gapił się na mnie jak z kimś tańczyłam z miną mordercy. Aaa, jeszcze dostałam wyrzut, że tydzień temu byłam na kawie z naszym kolegą ("przecież byliśmy jeszcze wtedy razem" - taa, po miesiącu nie odzywania się i gadania jaka to jestem fatalna i nie nadaję się na żonę i matkę). Czy tak się zachowuje normalna osoba po 3-letnim związku? Naprawdę, wolałabym, żeby nie pisał i zachował się z klasą, a nie pokazywał się z najgorszej strony (z siebie też nie jestem dumna). Zobacz, Ty masz przynajmniej dobre wspomnienia po swoim związku, wiesz, że nie żyłaś kilka lat w kłamstwie.

Rzygać mi się chce po tym wszystkim. Chłop 31 lat!!! W ogóle nie wiem po co z nim gadałam, ale upiłam się i nie mogłam słuchać tych bzdetów. Bezczelny, gdybym mogła to bym go rozniosła, o matko!!! Przez niego wszyscy mają mnie za taką samą, jego znajomi to już ręką machnęli jak chcieli go zabrać ze sobą jak wychodzili, a on stwierdził, że zostaje ze mną

Jadę dzisiaj na imprezę na odtrutkę, muszę zabić niesmak
Stary 2013-06-15, 16:38   #296
ama09
Zakorzenienie

Hm, trafiłam na ten wątek w poszukiwaniu rozwiązania... Zastanawiam się czy nie zerwać z TŻ. Ba, nie dlatego że coś między nami nie tak. Po prostu za dużo przeciwności losu i nie chcę go krzywdzić.. Jest mi tak trudno...
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:13   #297
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Hm, trafiłam na ten wątek w poszukiwaniu rozwiązania... Zastanawiam się czy nie zerwać z TŻ. Ba, nie dlatego że coś między nami nie tak. Po prostu za dużo przeciwności losu i nie chcę go krzywdzić.. Jest mi tak trudno...
A kochasz go? Co to za przeciwności?
Stary 2013-06-15, 17:18   #298
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
A kochasz go? Co to za przeciwności?
Kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Jesteśmy razem niecały rok.

Głównym powodem jest moja matka. Nie podoba jej się TŻ i jest przeciwko naszemu związkowi, kategorycznie kazała mi z nim skończyć. Ale ja sobie nie wyobrażam, że może go nie być w moim życiu - na samą myśl o tym ciekną mi łzy...

Jestem uzależniona od matki, bo mieszkam w domu rodzinnym. Pomimo, że mam stypendium (mieszkam w akademiku w mieście gdzie studiuję) to rodzice nadal mnie utrzymują.

Mam 23 lata i nie potrafię zrozumieć tego, że wciąż jestem zależna od niej i musi być tak jak ona chce...
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:28   #299
Naomi21
Zakorzenienie

Ama, nie do końca rozumiem Skoro go kochasz to bądź z nim, to nie jest życie Twojej mamy, tylko Twoje. A co ona ma do Waszego związku, jakiś konkretny powód?
Stary 2013-06-15, 17:37   #300
killka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Jesteśmy razem niecały rok.

Głównym powodem jest moja matka. Nie podoba jej się TŻ i jest przeciwko naszemu związkowi, kategorycznie kazała mi z nim skończyć. Ale ja sobie nie wyobrażam, że może go nie być w moim życiu - na samą myśl o tym ciekną mi łzy...

Jestem uzależniona od matki, bo mieszkam w domu rodzinnym. Pomimo, że mam stypendium (mieszkam w akademiku w mieście gdzie studiuję) to rodzice nadal mnie utrzymują.

Mam 23 lata i nie potrafię zrozumieć tego, że wciąż jestem zależna od niej i musi być tak jak ona chce...
Chyba nie muszę pisać, że powinnaś odciąć się od tego co uważa mama i robić po swojemu. Mama za Ciebie życia nie przeżyje Jesli Tż jest dla Ciebie dobry i kochacie się to dla mnie wybór jest prosty.

Dziewczyny alarm Właśnie wzięłam łopatę i kopię swój dół, który robi się coraz większy To wszystko przez to, że przed chwilą się dowiedziałam, że moja koleżanka ma dzisiaj ślub Smutno mi się zrobiło i zaczęłam rozmyślać Zabierzcie ode mnie tą łopatę
killka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości