|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III
ostatnio w lumpach coraz wyższe ceny i coraz mniej można dostać. Ja w ostatnim czasie niewiele kupiłam, dzisiaj taką dłuższą bluzę sportową całkiem spoko ale używane rzeczy często w fajnej cenie można dostać na allegro, także te "markowe", moja mama np. Desiguala kupuje na allegro, w sklepie normalnie można dostać koszule czy bluzy tej marki za ponad 300.
ja chciałam powiedzieć, że też schudłam chociaż mój brzuch z racji zawirowań chorobowych znowu nie wygląda jakoś super a.... moje cycki zniknęły. Tak już całkiem na amen ![]() ![]()
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III
A bo się stęskniłam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam rowera! Jutro idę pojeździć ![]()
![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Jak miło! ![]() Zazdroszczę! Ja mam tylko stacjonarny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Yooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
no tak całkiem to nie ale... Boże serio nigdy w życiu nie miałam takich małych cycków, no dobra jak byłam mała miałam, jak zaczęły rosnąć to od razu do C dojechały a teraz
![]() ![]()
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#157 | ||
...po prostu być.
|
Cytat:
Matko promocje na lumpkach... do czego to dochodzi ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
wiecie przyzwyczaiłam się do innego rozmiaru, zawsze coś mi odstawało a teraz coś przymierzam i gorzej leży, wiem można zainwestować w push up i inne tego typu rzeczy i to nie jest jakaś mega tragedia, ale w sytuacji psychicznej w jakiej jestem obecnie chroby/Alzhaimer babci wszystko jest taką moją małą tragedią i człowiek ze wszystkiego robi dramę bo już jest po prostu ciężko, jest zmęczony itd.
ja właśnie czekam na 50% bo chcę dwa kocyki dla kotów kupić ![]()
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, zaraz jadę na rowerek! ![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Odp: Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III
Czesc
![]() Jak wiekszosc nie mam ostatnio czasu. Wlasnie jestem w drodze do TZta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | ||
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za 1 kg ceny nie rzadko z kosmosu, a na sztuki to zależy w jaki dzień. Ale miałam parę razy sytuację, że kupiłam używaną bluzkę w szmateksie, a za taką samą cenę są nowe w chińczyku lub na jakimś targu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Co tam? Jak tam?
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
a to nie takie ja mam buty, tylko o:
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-4062/308544 ![]() heja ho! ![]() próbowałam się dostać do neurologa dzisiaj na ładne oczy i niestety... i tak cudem mnie lekarka wcisnęła na koniec czerwca, bo gdyby nie ciąża to bym miała.. na koniec roku dopiero ![]() ooo i pokażę Wam hacjendę mojej Nelki ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-06-14 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
lineczka ładnie wyglądacie z Nelą.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Idealna Źona; )
|
Cytat:
ja to bym chcialam miec mniejszy biust....chociaz po schudnieciu mysle ze ok.5kg od Stycznia mam pare cm mniej w obwodzie...ale i tak jest duzyyy Cytat:
![]() ![]() a ja wam powiem ze od rana mam tak chrypke ze nic nie mohe wydusic z siebie;( Znacie moze jakies dobre leki na chrypke? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie tak chudłam, że.... zawsze miałam fajne cycki, kiedyś nawet na polsacie sport leciał flesh właśnie z moimi piersiami z trybun jak falę robiłam w wersji slow motion zbliżenie główne na dekolt, lubiłam je no nie były gigantami ale miseczka D to już takie konkretne, a teraz... owszem jak znajdę super dobrany z małym obwodem to 65C jest idealny ale coraz częściej jest to B, zawsze mi coś odstawało a teraz... muszę nakładać push upa i wieszać sobie wisiorki, żeby sukienka się lepiej układała. Fakt mam mniejszy tyłek, biodra, brzuch i uda, chociaż fajnie by było stracić jeszcze te kilka cm przynajmniej na wysokości bioder. No ale szkoda mi tych cycków no
![]() ![]() z plusów w końcu mój pies zaczął łapać. ogarnięty chłopak nauka nie idzie w las, będziemy się potem uczyć bardziej skomplikowanych tricków (w formie zabawy oczywiście) na chwilę obecną i tak osiągneliśmy więcej niż myślałam, zwłaszcza, że Platon od ponad miesiąca ma w domu kota (pogryziony Filo nadal ma problemy z łapką) i nauczył się nim bawić (właśnie uprawiają zapasy :P). Więc jestem zadowolona (jedyne czego nie umiem ogarnąć to chodzenia na smyczy to jest taki postrzał czasami :P on się potrafi cieszyć ze wszystkiego a że cieszy się mega entuzjastycznie to czasami ciężko go na smyczy utrzymać :P).
![]() |
#168 | |
...po prostu być.
|
Cytat:
![]() A co psa, my też się uczymy różnych rzeczy sami, nauczyła się już wróć, czekaj (nie pcha się do drzwi lub do miski), smycz jako tako, ale najgorzej jak idą inne psy z konieczności obwąchania wyrywa się skamle i szczeka a mnie szlag trafia ![]() Łapy nie bardzo podaje, ale to mnie najmniej martwi... Jeśli chodzi o smycz uczyłam moją suczkę z tego co wyczytałam. Sprawdziło się, jak idziesz z psem i on ciągnie to zatrzymaj się nic nie mów i stój do momentu aż zluzuje smycz i trochę do Ciebie wróci pochwal i idźcie dalej. I tak za każdym razem, żeby pies skumał ze spacer to chodzenie i przyjemność, a jak ciągnie to nie ma spaceru i przyjemności. Wiem że takie chodzenie i zatrzymywanie to kłopot, ale działa u nas przynajmniej zadziałało a takie rozwiązanie proponuje dużo treserów. My samouki opanowałyśmy: do mnie, zostaw (np. śmieci), czekaj przy misce i wychodzeniu z domu, chodzenie jako tako na smyczy (oj to ciągnięcie do psów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
dziękujemy
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Minka ja też nie cisnęłam na te siad czy podaj łapę. Pierwsze co zaczęliśmy *(z racji choroby babci) to nauka ignorowania babci (na 6+ babcia może sobie gadać do psa a pies jakby nie słyszał, traktuję ją jak powietrze), zostaw/wypluj/nie! (to chyba moj jedyny pies, który to załapał poprzedni co złapał w ziapę to jego a wiadomo, że teraz na spacerach można na chodniku znaleźć różne rzeczy...), w zabawie rozpoznaje rzeczy np. mówię podaj lalę (bo ma takiego gałgana do ciągania :P miała to być zaje*ista zabawka okazało się, że przepłaciłam i jest nie taka jak się spodziewałam ale do tarmoszenia idealna
![]() ![]() Najgorsza ta smycz - nie jest jakoś tragicznie, bo Platon nie jest wielkich rozmiarów ale on ciągnie do ludzi, on by chciał wszystkich całować o psach nie wspomnę chociaż go to nawet listek podnieca :P ale to jeszcze szczenior mam nadzieję, że mu się potem uspokoi (Rodman przestał ciągać jak skończył 3 lata, Rex - 8 :P).
![]() |
#172 |
Idealna Źona; )
|
chora jestem::
![]() ![]() ale za to poranne zakupy udaly sie super! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Ja mam coś z prawym ramieniem barkiem od środy mnie boli.
Dzisiaj promotor zaakceptował mi pracę. Za tydzień do podpisu i do dziekanatu
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ja ogladam Sopot i wystepuje Donatan czy jakos tak z jakas Dziewczyna masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Konto usunięte
|
Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Idealna Źona; )
|
dziekuje ![]() ![]() musze jutro byc na chodzie bo ide na sesje fot ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Kurujcie się ![]() Cytat:
![]() A co ciekawego kupiłaś? ![]() Cytat:
Dajcie mi moc, żeby się wziąć za naukę! ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Konto usunięte
|
Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III
Ja czytam książki w łóżku jedyne co mi sie zostało
![]() A tak pięknie na dworze masakra a ja muszę w łóżku leżeć :/ Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2013-06-16 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
u mnie gorąco na dworze
2017 ![]() picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Lineczka, piękny masz brzuszek!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.