|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)
mówicie o biuscie? ja oddam z miła chęcia... ja gdybym była płaska decha nie rozpaczałabym...
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#5552 |
|
Rozeznanie
|
Aż głupio się przyznać jaka jestem roztrzepana
Wyjęłam z torby serum, zeby napisać dokładną nazwę i patrzę to z AA a nie Eveline A nazywa się Expresso Slim Intensywne serum antycellulitowe w żelu. Jedyny problem, że ma bardzo intensywny, a niespecjalnie przyjemny zapach, ale tłumaczę sobie, że na pewno lepiej przez to działa Moim skromnym zdaniem roxi za mało je i za rzadko. mademoiselle jeanne, to nie jest niewydolność płuc, tylko brak kondycji, wystarczy troche potrenować i powinno byc ok. Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 161.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 3 kg (zostało 8 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 14 kg 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 3 kg (zostały 5 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 3 kg (zostało 3.5kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 3 kg (zostało 6.5 kg...) 62. buzichocho zrzuciła 0.5 kg (zostało 3.5 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 zrzuciła 1 kg (zostało 9 kg...) 66. Wirgaa zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 67. Dolot zrzuciła 2.5 kg (zostało 8.5 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 zrzuciła 2 kg (zostało 8 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 77. Marta1106 (nadal 16 kg...) 78. Monika=) (nadal 10 kg..) 79. Magiuska (nadal 2 kg...) 80. szi 81. śnieżka_ (nadal 12 kg...) 82. mademoiselle jeanne (nadal 14 kg...) 83. AdelajdaG (nadal 8 kg...) 84. (:Iza (nadal 5 kg...) 85. myszeczka00 86. truskava (nadal 7 kg...) 87. kar0luch (nadal 4 kg...) 88. roxi1980 (nadal 15 kg...) |
|
|
|
#5553 |
|
Zakorzenienie
|
norrtalje zapewniam sie ze twoje "roztrzepanie" ujawnia sie bardzo heh skromnie u mnie jest gorzej
![]() dziewczyny co cwiczyc zeby nozki schudły o ile moga bo nie włoze sukienki
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#5554 |
|
Rozeznanie
|
Ja zaczelam cwiczyc na skakance
![]() No wiec dziś mam egzamin z etyki, pierwszy na studiach bo jestem na zaocznych i mam jedną sesję ciągłą, oooooooo jak ja się boję, POMOCY!!!!!! Chyba się powieszę, trzymajcie kciuki o 10 pa *****To moj szosty dzien diety
|
#5555 |
|
Zakorzenienie
|
Myszeczka, masz oczywiście rację, że raz w tygodniu to stanowczo za mało. Dla mnie pod względem czasowym tak optymalnie było by chyba dwa razy. Ale zobaczymy. Dam znać, jak znajdę jakiś odpowiedni fitness club. Swoją drogą, może ktoś może polecić coś w Warszawie
![]() norrtalje_girl, domyślam się, że jak troszkę nad nią popracuję to ten problem zniknie Póki co oczywiście śmieję się, że to niewydolność płuc, bo np. ćwiczyć bym dalej mogła, ale płuca nie nadążają ![]() AdelajdaG, w takim razie powodzenia! Trzymam mocno kciuki i koniecznie napisz, jak poszło ![]() Dzisiaj kolejny piękny dzień się zapowiada. Właśnie wstałam, zjadłam Aplefit i śniadanko: serek wiejki z rzodkiewkami, teraz piję herbatkę waniliową bez cukru ![]() A zaraz chyba pójdę poćwiczyć, tak mnie jakoś dziwnym trafem chęć naszła Albo pojeździłabym gdzieś na normalnym rowerku, tylko trzeba by zobaczyć, czy on jeszcze jest w stanie jakkolwiek funkcjonować (nie używałam go ładnych kilka lat.. )A co Wy macie zamiar porabiać w to piękne sobotnie przedpołudnie? Jak tam dieta?
|
#5556 |
|
Zakorzenienie
|
ja wybieram się na miasto po jakieś szmatki i butki
![]() a dieta dobrze dziś zaczynam 3 dzien bez slodyczy ![]() a nie słodze już jakoś ponad rok wiec jak mi ktoś posłodzi to mi się niedobrze robi tak się przyzwyczaiłam
|
|
|
|
#5557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co studiujesz? ja też jestem na pierwszym roku, ale na dziennych
|
|
|
|
|
#5558 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi milo, ze mnie jeszcze pamietacie
Czujemy sie dobrze. Dzidzius sie dobrze rozwija, ma teraz 38mm, wiec jeszcze malutki, ale to dopiero 11 tydzien. Potem to dopiero bede tyla Ale wierze, ze potem wszystko zrzuce. Przy dziecku tez bedzie duzo do roboty, wiec pewnie sie uda. Teraz tez nie zamierzam biernie siedziec i objadac sie slodyczami. Spacerki codziennie, na basen nadal chodze (oczywiscie nie plywam jak dawaniej, ale zawsze troszke ruchu jest). Mam tylko nadzieje, ze przytyje ksiazkowo (12kg), a nie jakies 20-25 kilo Na razie wykopuje z szafy stare ciuchy kiedy wazylam 65 kilo, bo te z wagi 59-60kg juz nie wchodze (brzuchol powoli zaczyna wystawac). Na razie stan wagi 61,4kg. I faktycznie mysle ze troche przed ciaza lepiej schudnac, zeby startowac z nizszej wagi (bo potem to juz ciezko, stawy, nogi obciazone). Zreszta tak sobie mysle ze nawet po ciazy jak mi zostanie 65-66 kilo to tez przezyje, bo w koncu juz kiedys tyle wazylam i schudlam do 59kg(wiec teraz tez mi sie uda ). Buzka dla Was wszytkich Trzymajcie sie moje drogie. Bede jeszcze zagladac i pisac ile juz....przytylam
|
|
|
|
#5559 |
|
Rozeznanie
|
Za pół godziny lecę do pracy
A taaak mi się nie chce...Do tego tak mi strasznie źle.......... Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 161.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 3 kg (zostało 8 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 14 kg 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 3 kg (zostały 5 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 3 kg (zostało 3.5kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 3 kg (zostało 6.5 kg...) 62. buzichocho zrzuciła 0.5 kg (zostało 3.5 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 zrzuciła 1 kg (zostało 9 kg...) 66. Wirgaa zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 67. Dolot zrzuciła 2.5 kg (zostało 8.5 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 zrzuciła 2 kg (zostało 8 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 77. Marta1106 (nadal 16 kg...) 78. Monika=) (nadal 10 kg..) 79. Magiuska (nadal 2 kg...) 80. szi 81. śnieżka_ (nadal 12 kg...) 82. mademoiselle jeanne (nadal 14 kg...) 83. AdelajdaG (nadal 8 kg...) 84. (:Iza (nadal 5 kg...) 85. myszeczka00 86. truskava (nadal 7 kg...) 87. kar0luch (nadal 4 kg...) 88. roxi1980 (nadal 15 kg...) |
|
|
|
#5560 |
|
Wtajemniczenie
|
celka oby dzidzius zdrowo sie rozwijal
norrtalje czemu ci zle? ![]() ~~~~ I nic nie schudlam, a nawet mam ciut wiecej na wadze, oj, swieta mnie rozleniwily, ale juz od dzisiaj ostro wzielam sie do pracy, staram sie nie zamartwiac, tylko wziac sie w garsc i wtedy mysle ze bedzie dobrze.. bo musi byc! A co dzisiaj planuje? W sumie to nic, musze z kumpela na gegre zrobic prezentacje w Power Point, oj, troche posiedzimy a taka ladna pogoda.. a teraz ide sprzatac. Czyli sobota bez specjalnych planow Wczoraj bylo tak pieeeeknie, wiec zwialismy prawie cala klasa z bioli Jak narazie nie zaluje , zobaczymy w poniedzialek na godzinie wychowawczej No i w srode na bioli Pozdrawiam
|
#5561 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny dzien
))Słonko świeci, ptaszki śpiewają ohh ahh ![]() ja dzisiaj musze sie uczyc, mam kolosa z kultury brytyjskiej w srode i korki na 16tą- trzeba troszke kasiorki nazbierac ![]() A ja dzisiaj zjadlam na sniadanko jogobelle z musli 2 wafle ryzowe pozniej troszke serka waniliowego i pomidorka, 2 kubki YERBA MATE ![]() przydałoby się zaraz coś zjesc ![]() Dzisiaj mam zamiar isc na stadion zrobic interwały, ohh az sie boje myslec jak to bedzie. Może też skocze na orbitreka do siostry ![]() ps. wczoraj farbowałam sobie włosy na sredni brąz, miałam trzymać farbe 30 minut i ......zapomniałam całkiem o niej, bo w tym samym czasie robiłam sisotrze harki i trzymałam ją 42 minuty i wyszły takie ciemne ![]() ![]() ![]() ![]() A buźki nie moge opalać bo biore Retin-A ![]() Ehh.....
|
#5562 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po powrocie ze spacerku. Pogoda jest po prostu cudowna, aż żal człowiekowi troszkę tego słonka nie złapać
Niedawno miałam drugie śniadanko: Activia Naturalna + duża szkolanka soku marchewkowo-jabłkowego własnej produkcji. A teraz kawka Nescafe Frappe na mleczku 0,5% Niestety w sprawie mojego jeżdzenia na rowerku nic jeszcze nie wiadomo. Muszę zejść zaraz do piwnicy, zobaczyć, czy na moim starym da się jeszcze wogóle jeździć ![]() Myszeczka, nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale po liku myciach włosów kolor powinien troszkę zejść. Wiem po sobie i swoich ekperymentach z domowym farbowaniem włosów ![]() Wpadłam też dzisiaj na pomysł, który mam nadzieję będzie dla mnie dodatkową mobilizacją do odchudzania: jeśli np. uda mi się stracić określoną ilość kilogramów/centymetrów np. przez miesiąc, nie jeść słodyczy czy ograniczyć ilość jedzonego przykładowo pieczywa, to po upływie dni, których miało to dotyczyć, mogę pozwolić sobie na małą nagrodę. Wiem, banalne, ale bardzo miłe uczucie, kiedy można nawet samej sobie coś kupić w nagrodę Ja np. obiecałam sobie już, że jeśli 29 kwietnia zobaczę na wadze lub centymetrze jakieś pozytywne zmiany od ostatniego ważenia, to zafunduje sobie herbatkę wanioliowo-cynamonowo-miodową W następnej kolejności mam upatrzone już spodenki (oczywiście w rozmiarze conajmniej mniejszym o jeden ), a pod koniec czerwca (bo do tego czasu chciałabym stracić zbędne kilogramy, nie mówię, że wszystkie, ale te, które są mi potrzebne do dobrego samopoczucia, a to pewnie się dopiero okaże z czasem tracenia ) zrobię sobie włoski (akurat będe musiała iść skrócić grzywkę, to i jakiś kolorek sympatyczny chętnie bym sobie dla odmiany zrobiła). Wydaje mi się, że to całkiem dobry pomysł
|
#5563 |
|
Zakorzenienie
|
norrtalje-
Qrcze to mi jest strasznie milo, ze Tobie jest milo Ja sie strasznie ciesze, ze rozumiesz mnie, bo wiesz co to znaczy koszykarska milosc Milosc do pilki.. heheKochana nie smuc sie.. A u mnie biust?Mialam wiekszy ale jak schudlam to mi sie zmniejszyl Teraz mam 75B Chcialabym ciut wiekszy
|
|
#5564 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5565 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ide zaraz biegac z koleżanka
hehe :P chudniemy razem jutro postaram sie zważyc i napisze wam wynik mam nadzieje ze schudlam chociaz ten 1kg...
|
|
|
|
#5566 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z zakupów
![]() kupiłam spódniczke bo zamierzam zacząć chodzić w takiej częsci garderoby wprawdzie moje nogi się nie nadają z taką ilością tłuszczu ale co mi tam przynajmniej zasłoni moje grube uda i bluze fajniusią żóóółciutką ![]() a noi piłam dzisiaj sok marchwiowy jednodniowy uwielbiam je tylko że u mnie narazie spotkałam je tylko w leclercu.. a akurat dla mnie to drugi koniec miasta..
|
|
|
|
#5567 |
|
Wtajemniczenie
|
o a mam jeszcze takie male pytanko
czy któraś z Was testowala herbatke Bio-active szczupla sylwetka 4 x ja aktywna ??? co możecie powiedzieć o jej skutecznosci? bo pije ją już drugi dzień a w smaku jest bardzo dobra i co możecie powiedziec na temat jej składu?? ( hibiskus, dzika róza, aronia, naowoconia gorzkiej pomaranczy, trawa cytrynowa, skórka grejpfruta [ 2%], skrzyp polny [1%], mniszek lekarski [1.5 %], l karnityna [1%], naturalny olejek grejpfrutowy [1.5%] dobry skłąd czy raczej odpada?
|
|
|
|
#5568 |
|
Zakorzenienie
|
mysle,ze te herbatki nie zaszkodza... owocowe, dobre i ogolnie lubie takie smakowe
a co do zakupow... to ja wczoraj buciki ogladalam,ale sama nie wiem, Tż chcial mi kupic, tylko ze przymierzalam takie na 12cm obcasie i sama nie wiem, musze to rpzemyslec ;d
|
|
|
|
#5569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak lubisz obcasy to czemu nie :P ja tam nie lubię żadnych, bo czuję się ...za wysoka hehe a mam 163/4 wzrostu ( nie wiem dokładnie )
|
|
|
|
|
#5570 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam 169cm wzrostu... i jeszcze te dwunastki... no nie wiem, nigdy az tak wysokich nie mialam, wiec nie wiem jakby mi sie w nich chodzilo i tego sie obawiam
|
|
|
|
#5571 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5572 |
|
Zakorzenienie
|
stawalam kolo niego... wyzsza nie jestem, nawet o jakis 1-2cm nizsza
|
|
|
|
#5573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym na takich nawet nie ustała, co dopiero mówić o chodzeniu
|
|
#5574 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ustac bez problemu... ale wlasnie boje sie o chodzenie,tzn byloby ok gdyby nie piekne polskie prawie rowne chodniki :/
|
|
|
|
#5575 |
|
Raczkowanie
|
ja kupiłam sobie kiedyś buty na 8 cm obcasie i miałam je raz jedyny na nogach
![]()
|
|
|
|
#5576 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5577 |
|
Wtajemniczenie
|
a jeszcze cos
ostatnio dużo czytam na tym forum o tabletkach Aplefit czy jakos tak czy orientujecie sie ile to kosztuje? i czy jest skuteczne?
|
|
|
|
#5578 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5579 |
|
Zakorzenienie
|
w jednym watku o apleficie wypowiedzialam sie obszernie na jego temat...
|
|
|
|
#5580 |
|
Raczkowanie
|
ja właśnie wróciłam z pół godzinnego biegania
jutro rano też zamierzam i od jutra zaczynam z powrotem skakać na skakance
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

Wyjęłam z torby serum, zeby napisać dokładną nazwę i patrzę to z AA a nie Eveline
A nazywa się Expresso Slim Intensywne serum antycellulitowe w żelu. Jedyny problem, że ma bardzo intensywny, a niespecjalnie przyjemny zapach, ale tłumaczę sobie, że na pewno lepiej przez to działa 
bo nie włoze sukienki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

W następnej kolejności mam upatrzone już spodenki (oczywiście w rozmiarze conajmniej mniejszym o jeden
Qrcze to mi jest strasznie milo, ze Tobie jest milo