|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5521 |
|
CraftMod
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Solagne bardzo się cieszę. Gratuluję!
|
|
|
|
#5522 |
|
Zadomowienie
|
SOL-BRAWOOO!!
malijko jesli pracuje w budce z kebabami no to ja bym poszła zjeść kebab ![]() Co do facetów.Kocham się w jednym u którego nie mam szans.Pozatym w szkole zaden mnie nie lubi..ech moz e to prze zemnie moze przez NIĄ? nie wiem
|
#5523 |
|
Wtajemniczenie
|
Sol gratulacje
![]() Asiu nie lubię motyli w brzuchu już dawno tak nie miałam (ojjjjj dawno) bo wtedy jestem totalnie rozkojarzona. Nie lubię gdy mnie coś tak absorbuje.
|
#5524 | |||||
|
Chi~
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko bym przed kompem siedziała, ewentulnie bym spała ![]() Cytat:
a wracając do tematu "zakochania" to powiem wam że lepiej nie mieć chłopaka, niż mieć natrętnego "fana" który ciągle wysyła sms, zagaduje itd, a tak naprawde jest cóż tu mówić - niefajny. uwierzcie i przez niego nie mogę sobie nikogo "znależć" bo wszyscy myślą że z nim jestem xD
|
|
|
#5525 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysiu ... niestety jestem względem nieznanych facetów nieśmiała potrafię spojrzeć w oczy i wytrzymać, ale zagadać ..... język kołkiem staje.
Couver hmm możekiedyś nakebaba pójdę ![]() W zasadzie są dwie rzeczy, które mogłyby mnie zatrzymać w Polsce - studia magisterskie i tż
|
#5526 |
|
CraftMod
|
tysiu co do natrętnego fana to się zgadzam, dość denerwujące to. Ja kiedyś takowego miałam, zupełnie mi się nie podobał, ale jakoś go spławiłam, ale to dawno już było
|
|
|
|
#5527 |
|
Zakorzenienie
|
soluś gratuluję...
malijko nie lubisz motyli w brzuchu?... piękny stan...i nie poddawaj sie tak szybko...kebaby są super...trzymam kciuki...
|
#5528 |
|
Chi~
|
z tym, to nie takie proste xd on nie kapuje że go nie lubię
|
|
#5529 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilcia to nie tak, lubię, ale nie lubię zawodów, nie lubię tego stanu, bo wtedy mam problemyz koncentracją ... myślę nie o tym co trzeba. Codziennie chodzę z psiakiem tą samą trasę obecnie żeby iść obok w jedną i obok w drugą stronę. Bo kurcze mam nadzieje. A że nie jestem pewna siebie wręcz ciągle mam wrażenie, że jestem jakaś taka, że nikt mnie nie chce.
Jutro lekcja, troszkę się stresuję ... mam nadzieje, że będzie ok
|
#5530 |
|
Wtajemniczenie
|
tysiu wlasnie dzis kupilam sobię piżamę z takim wzorkiem jak masz avatarek hehe
. byla taka śmieszna to wzielam .
|
|
|
|
#5531 |
|
Raczkowanie
|
nirshya.dwbh a no i ja wychodze z takiego zalozenia
![]() kamilcia_w wiem o tym... i boje sie, ze sie zlamie... ale mam nadzieje ze on do tego nie dopusci tak samo powiedzial moj kolega: "juz malo nam braklo, ale w przeciwienstwie do innych dziewczyn, ja naprawde kocham i wiem ze bedziemy mieli na wszystko czas"malijka motylki w brzuchu, to dobry znak! sproboj sie na niego patrzec i usmiechnac delikatnie, tak tajemniczo albo pusc mu oczko xD i idz na kebab a na lekcji powodzenia tez sie bardzo stresuje Solagne gratki ![]() bydgoszczanka dziekuje
|
|
|
|
#5532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Hmm no tak jesli nie wyjdzie z tym oczkiem albo uśmiechem to zawsze mogę przestać chodzić tamtędy, albo ignorować wsio hehe.A co do lekcji nie dziękuję co by nie zapeszać ... ehh ciężkie to będzie bo mam dużo do gadania i pytania. Mam nadzieje, że załapią po praktach jestem zmęczona i mi wszystko wisi tak naprawdę. Psychiczne wycieńczenie jest zdradzieckie dla nauczyciela.
|
|
#5533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ;(;(
|
|
#5534 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam tylko Sowiso ... więc nie pomogę niestety. Ale się dziewczyna wkopała
|
#5535 |
|
Zadomowienie
|
wkopała się.Ale nie znacie jej mamy i jej sytuacji więc blagam nie oceniajcie ej tak negatywnie.Jakbyście mialy na głowie cały dom 3 braci,kroliki i milion innych spraw to teżbyscie czasu na nauke nie miały O____O
|
#5536 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja jej nie oceniam Couver ... w której linijce Ty to widzisz? Ja tylko powiedziałam, że się wkopała współczuję, bo nie będzie łatwo jej tego nadrobić.
|
#5537 | ||
|
Chi~
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#5538 |
|
Raczkowanie
|
malijka no dokladnie
co masz do stracenia? ![]() no zobaczymy co to bedzie jak przyjedzie... teraz go juz znam zdecydowanie lepiej, wiec tez inne podejscie... aczkolwiek no fajny jest fajny... ( http://www.fotka.pl/profil/AbandonedByAngel/ ) a w lekcje postaraj sie wlozyc troche serca i uczucia - to zdecydowanie lepsze niz bezsensowne prowadzenie zajec, mimo iz sie starasz... daj cos "od siebie", z wnetrza, a zobaczysz ze bedzie dobrze ja tak zawsze robie jesli mam cos przedstawiac, recytowac, itp i naprawde jest super chodzi o to, zeby innych zainteresowac, nie czytac na sucho - lepiej mowic czasem nawet troszke sie zakopujac w tym wszystkim, niz bezsensowie recytowac wykuty na pamiec tekst z kartki, czy tez realizowac oschle program... powodzenia Couver de Neige o rany... masakra |
|
|
|
#5539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Ahh fajny, ale nie w moim typie ... nie wiem czemu ale lubie takich .... niegrzecznych chłopców zarościk ... itp ![]() Chociaż PanKebab zarostu nie ma, ale tee oczy takie niebieskie ![]() 2. Zawsze daje coś z siebie ... jutro będziemy robić herbatkę (będą odmierzać pół litra hehe) na wprowadzenie buteleczki z kolorowymi korkami (papierowe) i muszą ułożyć według kodu (pasek z prosotkątami jak butelki powinny pokolei być przyklejone) Bęę pokazywać o,5 litra i pół litra dwa kolory czerwony jeden i drugi niebieski i połączenia pół i pół daje fioletowy litr . Także super ![]() Poza tym zawsze jestem pogodna raz na 3tyg. praktyce jedna uczennica moja powiedziała, że ja zawsze mam dobry humor. Powiedziałam, że pewnie bo życie jest piękne
|
|
#5540 |
|
Zadomowienie
|
Couver de Neige - ja chyba miałam ale nie jestem pewna chyba wyniosłam do piwnicy skoczę poszukać zaraz
Solagne - gratuluję Kupiłam sobie waniliowy body spray mniaaam ! Przed chwilką przeczytałam "przebicie samemu języka" totalna głupota ! chciałam napisać niech sobie sama mózg przekłuje ale się powstrzymałam ;p nerwy mnie biorą jak czytam takie głupoty... :P Malijko - "PanKebab" hehe |
|
|
|
#5541 |
|
Wtajemniczenie
|
Waniliowy mniam
![]() Ehh też czytałam własnie to o przebijaniu języka. Jakaś nastka z chęcia na bycie kimś innym. Noo co tak prościej Mr.Kebabo
|
#5542 |
|
Zakorzenienie
|
Blue aż się zaśmiałam...ty nerwus jesteś....ale ja też tak zareagowałam stad ten mój uśmiech...
oki jakby ktoś szukał jestem na dole kolorowych senków Wam życzę...papa
|
#5543 |
|
Raczkowanie
|
malijka no mi tam w sumie sie podoba chyba :P na zywo lepszy
zdecydowanie bardziej niegrzeczny... jemu blizej do diabelka [oooo tak!] niz aniolka... :Pco Ty wlasciwie za lekcje przeprowadzasz? i swietnie, ze sie w to angazujesz Mr.Kebabo a co do kolczykow: jak ja bylam w 1 gim, to takie 3 dziewczyny z 3 klasy sobie przebily agrafkami pepki ;| |
|
|
|
#5544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie no tak serio .... zawsze mi się podobali faceci z lekkim zarostem bruneci ... Mr Kebabo też jest brunetem ale zarostu nie ma. :P i bardzo śmieszne ksywkę nadałam bo ileż mozna mówić chłopak z budki kebabowej :P zaaaa długie :PA lekcja ... matematyka klasa 4 SP szkoła specjalna ![]() Jestem na olgiofrenopedagogice rok III obrona licencjatu za 2 miesiące praktykuję się w szkołach specjalnych z dziecmi upośledzonymi umysłowo w tym roku rzucili nas do 4-6 sP i gimnazjum . Gimnazjaliści są suuuper ![]() Angażuję się ... tzn wiem że gdybym była nauczycielką na codzień to w 100% bym nie robiła dzień w dzień takich rzeczy bo bym wysiadła po miesiącu pewnie. Ale wiadomo że z czasem gdy staż wzrasta to jednego roku można przygotować dwa tematy takie na tydzień a w następnym roku dwa dodatkowe ... itp itd. potem tylko pracować na tym co się ma i ewentualnie modyfikować. Poziom ustawiać do uczniów. Wiesz uczniowie wymagają wiele od nauczyciela czasami sami nie dając nic z siebie ... ale nauczyciel też nie zawsze może dać siebie na 100% bo to naprawdę dużo czasu zajmuje. Ehh będąc nauczycielem oceniam swoje postępowanie ze szkoły w bardzo krytyczny sposób, bo wiele się wymaga ale nie ułatwia się sprawy.
|
|
#5545 |
|
Zakorzenienie
|
Sol gratulacje! ja jestem u rodziców, mam mało czasu na net, więc macie być grzeczne!!! prosze ładnie obiecać moderatorowi
|
#5546 |
|
Zakorzenienie
|
Solagne gratuluję! Zdolniacha+Pracuś daje wyniki. Powodzenia na kolejnych stopniach maratonu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
#5547 |
|
Zadomowienie
|
Couver de Neige - niestety mam tylko z I klasy
![]() Taaak... ja to jestem straszny nerwus a w szczególności jak czytam takie pierdoły ![]() Hejasz - no nareszcie jesteś... co tam :P ?Elianko - obiecuję |
|
|
|
#5548 |
|
Zakorzenienie
|
Blue jestem, jestem. Jednak wpadłam w wir porządkowania domowiska i doprowadzenia wszystkiego do poziomu kobiecego. Mam nadzieje umyć jutro okna. Trochę to zajmuje mi czasu, ale takiej frajdy to mi porządki nie sprawiału już dawno. Dwa miesiące "nicnierobienia" ; zrobiły swoje. Teraz cieszy mnie najmniej przyjemne zajęcie jakim jest mycie kibelka.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
#5549 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, jest tu kto ?
![]() Malijko zamiast cał czas mówić Mr.Kebabo , lepiej by było poznać jego imię ![]() Couver niestety ma tylko Deutch Aktuell, czy jakoś tak. Sol moje gratulacje! Hejasz witam, też cię nie widziałam tu ostatnio
|
#5550 |
|
CraftMod
|
Witajcie!
Couver nie mam książek z niemca, bo się go nie uczyłam hejasz znam to. Ja po wręcz całodobowej opiece nad dzieckiem z przyjemnością robie inne rzeczy. Dobrze czasem takiej odmiany zaznać, bo z małym to truudno, mała blyskawica. A propo wątku o dziurawieniu języka, jak dla mnie głupota totalna. Może nie powinno mnie dziwić, ale czasami dziwi, jak widzę dyskusję do czegoś co było już rok czasu temu i dziewczyna już pewnie jest po, albo zrezygnowała. No chyba, ze ma to służyć ostrzeżeniu innych. Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-04-14 o 09:55 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zabiegana ostatnio jestem. Święta spędziłam w tym roku w gronie moich najbliższych ( mąż i syn) i wiecie , to były najlepsze święta do tej pory