|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
najwyzej wyjdzie ci czerwonawo-rudy blond ktory spierze sie do splowialo rudawego kasztana.. skoro przyciemniasz to po co chcesz mieszac te oksy? na dlugosci daj na 3%, a na odrosty na 9%- jezeli chcesz pojasnic o 2 tony... albo na 7.5% ale nie wiem czy wtedy nie bedzie rudawego odrostu- zalezy od twoich naturali. wpadlam na moment i zmykam ![]() po imieninach u mojej mamy i powrocie wczoraj o 2 rano niezbyt sie czuje... kac morduje ;/ moja obraczka poszla do zwrotu- za duza, bede pomniejszac na gwarancji, odbior w przyszlym tyg. obraczka tz jest cudowna czeko gratki z okazji nowej pracy i tyle zdarzylam naczytac
|
|
#1592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
a no to na dlugosc na 6%.
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
Kolor po dwóch myciach, teraz mi się najbardziej podoba mega naturalny na zywo i chłodny
|
|
|
|
#1596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro lecę na poszukiwania tegoż to cappuccino
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swietny jest tylko na poczatku w miejscu rozjasniacza moze wyjsc lekko fioletowo, ale teraz jest pieknie w rossmanie nie ma jej, ale szukaj w jakis małych sklepikach z kosmetkami. :Ppierwsze zdjecie najlepiej oddaje kolor w realu |
|
|
|
|
#1599 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ja właśnie zafarbowalam kolestonem 12/89 super farbka bo pokryły odrosty równomiernie wcześniej miałam 12/0 i żółc miałam. Fajny kolorek bo preferuje ciepłe blondy.
|
#1600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
przymierzam się do niej
|
|
#1601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Koleston 12/89 z woda 120 ml 9% mam na pasemka położona farbę. Kolor jest ładny naprawdę.
|
#1603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Robiłaś ta Inebrya 9.0 ??
|
|
#1604 |
|
Rozeznanie
|
Hej
wstawiam zdjęcia po tej Alfie 11.21 1,2,3 - nie sugerujcie się tą zielono-żółtą poświatą na włosach bo jej w rzeczywistości nie ma niestety odbija mi się kolor mojego paskudnego zgniło zielono-żółtego balkonu nie wiem kto wymyślił żeby malować blok na takie paskudne kolory no ale wpływu na to nie mamy.4,5,6 - zdjęcia w różnych pomieszczeniach bo nie mam pojęcia w którym pokoju kolor wygląda najlepiej 6 jest w kuchni przy oknie i chyba najbliżej do realnego koloru7,8 - na dworze ![]() Dodam że to kolor po dwóch myciach więc się jeszcze za mycie lub dwa zmieni nie będzie tak chłodno ale we wtorek spróbuję jeszcze coś cyknąć
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-06-16 o 17:28 |
|
|
|
#1605 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas to tak, że kilka dni po farbowaniu już narzekamy na odrosty ![]() Wytrzymasz te dwa tygodnie, nie patrz w lustro po prostu ![]() Cytat:
Pewnie to kwestia wprawy i później to wchodzi w nawyk ale mnie byłoby chyba ciężko się przystosować, nigdy tak nie pracowałam. Cytat:
![]() Jak Ty będziesz tak lecieć z wagi to jeszcze ze trzy razy będzie trzeba ją zmniejszać ![]() Jasne, że wstawię, chyba że nie wyjdzie to nie będę Was straszyć ![]() Muszę niestety zrobić podkład z rozjaśniacza, bo mam za ciemne włosy, później będę farbować już tylko samą farbą. Robię wszystko za radą Bunny, więc jestem dobrej myśli ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Jak zwykle bardzo ładnie
|
|
#1606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie , bo czekam na przesylke z allegro, jak tylko przyjdzie to robie pytałam sie laski, ktora nia robiła czu rudzieje i napisala mi na to :,,Hej, nie, nie rudzieje wcale, co mnie zaskoczyło, bo wszelakie blondy mi rudziały już po 2 tygodniach '' |
|
|
|
|
#1607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej,hej FALUBAZ
Cytat:
![]() koniecznie informuj nas jak Ci sie pracuje i w ogole ![]() Cytat:
czaje sie na ta 11,21 juz nie wiem ile ale jakos nie moge sie zebrac, tylko ,że ja na wodzie 12 bez wstepnej kapieli ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1608 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo bardzo jasno
|
|
#1609 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Telemarketing wcale nie jest zły- moi znajomi w tym pracują i bardzo sobie chwalą. Są dobre zarobki dosyć ![]() z z Tż to na pewno chwilowy kryzys Cytat:
ja dzisiaj i wczoraj cały dzien na słonku u Tż-ta byłam i cała sie spiekłam - jak buraczek teraz wyglądam szczególnie ramiona i buzia mnie pieką Cytat:
ja tam też mam kompleksy najbardziej jesli chodzi o nogi - większość moich koleżanek jest ode mnie sporo wyższa i ma długie i szczupłe, zgrabne nogi a ja mam 166cm waże 50kg i wydaje mi się że nogi mam bardzo krótkie ;// i nie jestem gruba ale po prostu przy takim wzroscie proporcje inaczej sie układaja i juz sie po prostu staram pogodzić z tym bo wiem że nic nie zrobie ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
zawsze podobały mi się takie kobiety, które potrafią o siebie zadbać odpowiednio, są pewne siebie i znają swoją wartość ![]() widać że umiesz zatuszować swoje mankamenty a uwydatnić swoje walory ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
chyba wykupili jak na złość ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
|
|
#1610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszukaj w zwykłych sklepikach kosmetycznych |
|
|
|
|
#1611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kylie Kochana nie czaj się tylko próbuj przynajmniej się przekonasz a wydaje mi się że wyjdzie Ci ładnie i czysto. Ja na tej 12% już nie będę próbować bo jak mi żółtko na odroście wyjdzie to będzie ogromny kontrast z długością bo mam białe więc nie ryzykuję ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Dziękuję
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Poczytałam Wasze opinie na temat farb,a także bloga Bunny
i również skusiłam się na szamponetkę Joanny. Wybrałam naturalny blond. Szamponetkę nakładałam na rozjaśniane włosy. Kolor wyszedł idealny. Jaśniutki, ale bardziej naturalny blond. Taki jak chciałam. Czy jeżeli zdecyduję na na farbę z Joanny również w tym odcieniu, to kolor wyjdzie również tak samo?
|
|
|
|
#1614 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam ,,kochaj i tańcz" i ryczę
normalnie wzruszam się dziś jak jakaś nienormalna... co mi jest ?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1616 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my jesteśmy najlepsze, najpiękniejsze i w ogóle naj, naj, naj ![]() Cytat:
Dzisiaj np. pojechaliśmy nad wodę, mój Tż od razu na ręcznik na słoneczko a ja pod drzewko Muszę się przejść z raz na solarium bo strasznie blada jestem ![]() Oby, wierzę w to Cytat:
|
|
#1617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety, sprzedaż po prostu ![]() Pięknie Cytat:
![]() Głowną wadą jest to że trzeba po prostu telefon za telefonem, i sprzedać jak najwięcej a prawda jest taka że wszystko zależy od bazy i szczęścia, bo wbrew powszechnej opini którą wciskają trenerzy nie mozna sprzedac czegos kazdemu ![]() Cytat:
![]() TŻ dzisiaj wraca ![]() Cytat:
![]() Ja generalnie jak na swoje 160 nogi mam chyba w miare długie, tzn nie mocno, ale są ok, nie są krótkie i wiem ze np niektore kolezanki maja kilka cm wiecej wzrostu a nogi mojej dlugosci. wiec nie jest zle ![]() Ale za to mam tendencje do tycia w udach wiec musze bardzo uwazac bo chwila moment i mam wielkie, tak samo boczki. Coś za coś, każda ma zalety i wady, grunt to pokochać zalezy a zaakceptować wady
|
||||
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana to był komplement, może trochę źle to ujęłam, nie zaprzeczam że figurkę pewnie też masz cudowną (nie widziałam). Taka blondynka jak Ty w połączeniu ze świetną figurą to i faceci zwracają uwagę
![]() Robiłam palette truflą Dzisiaj porobię jakieś zdjęcia to Wam postaram się na dniach pokazać ![]() Paulinko cudowna, kobieca figurka! Wyglądasz pięknie Carolajn super wyszło |
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem,ze nie mialas nic zlego na mysli ![]() koniecznie pokaz jak ci wlosy wyszly ![]() matko jak mi sie nie chce isc do pracy ![]() czaem mam ochote je*nac to wszystko i wracac do domu, ale co ja tu bede robic... |
||
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny mam takie małe pytanko, czy garnier 111 nałożony na włosy na całość na pół godzinki + jakaś farba na poziomie 5/6 da mi jasny brąz?
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Dziewczyny polecam Wam wypróbować tą nową odżywkę z fructisa, jest teraz w kaufie za 5,99zł Mam na myśli tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ra-wersja.html Moje włosy są po niej takie fajne mięciutkie, a sama odżywka ma gęstą konsystencje dzięki czemu jest bardziej wydajna. Służy mi teraz tak jak garnier avokado i karite dawniej Tzn. jak narazie bo dopiero zaczęłam jej używać Mam nadzieję że zostanie już ze mną na dłużej. Ma w składzie jakieś tam ekstrakty różne Ale to by już bunny musiała rozszyfrować. Króliczku jak będziesz zerkniesz na skład na zdjęciu i powiesz co o niej sądzisz i co może robić na włosach? Oczywiście w naprawę zniszczeń włosów w tydzień nie wierzę ->> http://makeupandbeauty.com/wp-conten...e-Damage-8.jpg
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-17 o 11:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

jutro lecę na poszukiwania tegoż to cappuccino

nie wiem kto wymyślił żeby malować blok na takie paskudne kolory no ale wpływu na to nie mamy.
Mam nadzieje ze kryzys w koncu minie
chyba wykupili jak na złość
Ale to by już bunny musiała rozszyfrować. Króliczku jak będziesz zerkniesz na skład na zdjęciu i powiesz co o niej sądzisz i co może robić na włosach? Oczywiście w naprawę zniszczeń włosów w tydzień nie wierzę