|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
Serum - pod krem. Chyba ktoś się pomylił.
|
|
|
|
#2882 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie.
Chciałam zapytać co to oznacza: BO - Produkt objęty backorder? |
|
|
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
BO - produkt wskoczy Ci sam do koszyka po dostawie na magazyn w cenie jak z zamówienia gdy był w brakach
|
#2885 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź
![]() A i mam jeszcze pytanie jak mi dodadzą to do koszyka, to będę musiała od nowa za przesyłkę zapłacić??? Edytowane przez Gaga1995 Czas edycji: 2013-06-16 o 11:30 |
|
|
|
#2886 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli odbierasz produkty z braków w placówce to opłata się nie wliczy, jeśli dom/paczkomat to płacisz. Możesz poczekać i odebrać te produkty z następnym zamówieniem.
|
|
|
|
#2887 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mogli usunąć moje konto?
|
|
|
|
#2888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
#2889 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No tak, ostatnie miałam w marcu 2012
Czyli teraz musiałabym od nowa zakładać konto?Przypomnijcie mi proszę: jak założę teraz konto i zamówię to przy pierwszym zam. płacę od razu czy też mam kredyt? |
|
|
|
#2890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dopiero jak doślesz im wniosek i ksero dowodu ozyskasz kredyt Jeśli chcesz to możesz się zapisać podemnie A teraz masz wpisowe 1zł Edytowane przez Ania1367 Czas edycji: 2013-06-16 o 12:55 |
|
|
|
|
#2891 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Skąd mogę wziąć wniosek i czy mogę przesłać im skan wniosku + dowodu na mail? Wtedy pierwsze zamówienie na kredyt, tak?
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powinien ci przyjść na maila |
|
|
|
|
#2893 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mam. Tam jest miejsce na podpis sponsora, a ja z nikim spotykać się nie zamierzam. Ech, wszystko pod górkę. Czyli nie mogę sama podpisać tego wniosku, zeskanować i dzisiaj wysłać?
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- OK, to zapytam inaczej. Czy jest tutaj konsultantka z Wrocławia, która może mi załatwić dwie rzeczy z katalogu w fajnej cenie, żebym nie musiała walczyć z systemem rejestracji Oriflame? To dość pilne. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chcesz jutro składam zamówienie i mogę ci to wysłać pocztą ok środy |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za odzew, niestety to już nieaktualne, kosmetyki zamówiłam. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#2897 |
|
Raczkowanie
|
Gdy to serum zwężające pory było nowością to w opisie napisane było,żeby używać na krem,więc wysłałam zapytanie do Ori.Odpisali,że można używać pod krem i na krem a także solo jak komu pasuje,więc trzeba próbować.
|
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pomocy.
Moja mama zawsze kupowała w ogi kremu biomaximum +, a teraz nie widzę ich w katalogu a ona nie umie bez nich żyć... czy one są wycofane całkiem czy zastąpione czymś innym i czy ewentualne coś inne jest tak dobre jak tamte kremy. Proszę o pomoc.
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastąpione którymś z nowej serii Optimals. Mogą się pojawić na wyprzedaży czy w ulotkach. Poszukam przewodnika do Optimals i Ci wyślę.
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
Biomaximum zostało zastąpione przez Smooth Out.
|
|
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy ma któraś z Was ulotkę do katalogu 10 i miałaby możliwość ją zeskanować? Chciałabym ją już pokazać klientkom. Ktoś wrzucił zdjęcia na fb, zapisałam je na komputer, ale niestety opisy są niewyraźne, a chciałabym, żeby klientki mogły też o produkcie coś przeczytać...
|
|
|
|
#2903 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Strasznie mnie to wpienia, że nie potrafią sobie na poniedziałek rano tych ulotek przygotować, parodia jakaś zamówisz rano - nie masz ulotki, zamówisz wieczorem - nie masz zestawu od 40 PP jeśli jest atrakcyjny. |
|
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Ktora woda toaletowa z tych sun, moon, eclipse jest najładniejsza i odpowiednia na lato?
|
|
#2905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to prawda, zawsze zamawiam w poniedziałki z samego rana, zestawy od 40 PP przeważnie dostaję ale dodatkowe ulotki od następnego katalogu nigdy ... |
|
|
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
Mi się najbardziej Sun z tych wód podoba
|
|
|
|
#2907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie zacytować temat z Fb:
"Otrzymałam przed chwilą telefon od centrali w sprawie maila, który wysłałam odnośnie letniego programu lojalnościowego. Mail dotyczy możliwości uzyskania dwóch zestawów za 4.90 i 9.90 dla osób, które złożą zamówienia na 120pp. Każdy mail zostanie przekazany do dyrekcji i tam będzie nasza propozycja rozpatrywana. Im więcej maili, tym większe szanse ![]() Treść maila: Witam, Proszę w imieniu swoim i całej swojej grupy o drobną zmianę w Letnim Programie Lojalnościowym. W związku z brakiem opcji kupowania produktu 90% taniej proszę o możliwość zakupu dwóch zestawów dla osób, które zrealizują zamówienia na 120 punktów, tego za 4.90 i za 9.90 bez konieczności wyboru jednego z nich. Myślę, że byłaby to bardzo dobra motywacja dla osób, które zwykle składają zamówienia za 80pp, aby przez okres wakacyjny składały na 120pp. Wiem, że wiele osób z mojej grupy ucieszyłaby taka wiadomość. Wierzę również, że w Oriflame nie ma rzeczy niemożliwych i każda prośba od konsultantów jest w miarę możliwości pozytywnie rozpatrzona. Pozdrawiam Proszę, aby każdy z Was rozesłał wiadomość o tej akcji do osób ze swoich grup. Wierzę, że skoro nie mamy produktu 90% taniej uda nam się coś wspólnymi siłami zdziałać, aby móc się cieszyć dwoma zestawami kupionymi taniej Może w ten sposób osoby z naszych struktur zamiast zamówień 80pp w tym katalogu złożą zamówienia 120pp W końcu jeszcze trochę czasu zostało do końca katalogu "Może akurat kogoś to zainteresuje i wesprze akcje ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, powiedzcie mi czy macie gdzieś zdjęcia torby Paradise na żywo? Macie o niej jakieś opinie?
I pytania drugie, być może widziałyście gdzieś na szkoleniach lub w biurach torbę ze str. 80 i naszyjnik ze str. 81 z kat. 10 na zywo? Zastanawiam się nad kupnem i nie wiem którą torbę wybrać. |
|
|
|
#2910 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Dziewczyny mam kilka pytań o produkty z k10. Klientka zasypała mnie pytaniami na które niestety nie znam odpowiedzi ![]() Str.94, jest ten balsam brązujący i pytanie czy on robi plamy czy raczej nie i na ile mocno brązuje? str.9 jest tusz do rzęs kolor Prune, czy on jest tak jak oberżyna czyli tak ciemny fiolet lub fiolet zmieszany z czerwienią? str.95, czy ten żel do golenia jest dobry? str. 109. czy myjka, jest z gąbki czy raczej taka siatkowa czy z czegoś innego i na ile to jest chłonne? Który krem do stóp dobrze nawilża? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Mogli usunąć moje konto?

Czyli teraz musiałabym od nowa zakładać konto?

zamówisz rano - nie masz ulotki, zamówisz wieczorem - nie masz zestawu od 40 PP jeśli jest atrakcyjny.