|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! |
|
0 | 0% |
| Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
1 | 1,56% |
| Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! |
|
9 | 14,06% |
| Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
16 | 25,00% |
| Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
13 | 20,31% |
| Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! |
|
5 | 7,81% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
skylie- u mnie w mieści też jest taki szpital, który jest prywatny, ale jednocześnie ma umowę z nfz. uważam, to za świetne rozwiązanie. bo ciężarnamoże normalnie rodzić bezpłatnie itd, ale jednocześnie jeśli ktoś ma potrzebę prywatnej opieki położnej/ lekarza odbierającego poród/ jedynki z łóżkiem dla męża itd. to ma taką możliwość za kaskę.
elaine- pochwal się fotkami z imprezki Asiunia- co to tżta... może nie sprzątaj, nie myj i nie lataj ze ścierką za nim? bez przesady, nie daj robić z siebie służącej
|
#1442 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Dzień dobry niedzielnie
![]() Przede wszystkim gratuluję wszystkim naprzytulanym nawet jeśli potem coś tam boli liczą się chęci ![]() Cytat:
z tym to nawet liście malin lepiej smakują ![]() Cytat:
którą na pieszczotliwie nazywam szafą na brudne gary choć to nie rozwiązuje problemu bo naczynia i tak lądują w zlewie z argumentem: Ty sobie i tak tam po swojemu to układasz ![]() Co do reszty urządź strajk i nie rób nic, a niech się piętrzą brudy ja mojemu od czasu do czasu taki detox robię, że wieczorem pierze skarpetki w zlewie co by na rano mieć co kolwiek czystego potem wraca z pracy i sobie grzecznie pranie wrzuca do praleczki ![]() Cytat:
chyba przetestuję ![]() Cytat:
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Gratuluję rozpoczątych tygodni Margoś, u ciebie to już 41tydzień Ale jeszcze z tydzień-góra dwa i napewno będziesz miała już Gluciątko po drugiej stronie Asiunia moim zdaniem dajesz się wykorzystywać i to bardzo. Szkoda,że się na to zgadzasz. Dziewczynki, chciałam przypomnieć o darmowym usg w czerwcu: 15/16 czerwca, Centrum Handlowe AUCHAN, Bydgoszcz 22/23 czerwca, Centrum Handlowe WOLA PARK, Warszawa 29/30 czerwca, Centrum Handlowe AUCHAN, Gdańsk Więcej info----> http://www.szczesliwe.macierzynstwo....czesliwa-mama/ Sama się zastanawiam,czy skorzystać z tego w Wawie Zobaczymy, jutro mam usg na NFZ, jeśli znów nawet przez chwilę nie zobaczę Gabi jak ostatnio-to chyba skorzystam z tej opcji w weekend. Idę zaraz z tż oraz z kotem na działkę, niech sobie poje świerzej trawki (kot,nie tż ). A po powrocie bierzemy się za obiadek- kotleciki mielone z indyka, frytki i sałatka pomidor,ogórek,śmietana Miłej niedzieli, kobietki!
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Moj kochany maz wybyl z najstarszą larwą po telefon dla niej i nową umowę, mlodsza od rana tresuje Eye-Peta na PS3, farsz do francuzow miesny sobie skwierczy, podloga umyta, sklep dowiozl chemie i spozywke i grzecznie wniosl na moje poddasze pod sama lodowke - zyc nie umierac.
Mam dla Lilo chusteczki Pampers Baby Fresh, te same ktore kupuje dla Lali, poza tym oliwke w zelu Johnsona, krem ochronny Bambino, mydelko Bambino, mala probke Sudocremu, jalowe gaziki, platki i patyczki, zwykle gaziki... Jutro paczusia z Octeniseptem, witaminkami K i D oraz Tantum Rosa... Lilo, przybywaj! Jesli mi sie uda w cos stopy wlozyc, pojedziemy dzis wypowiedziec meza umowe z Play, on i tak tylko sluzbowego tel. uzywa ![]() Jutro musze oddac siurki na posiew i zafarbowac wloski, skad u mnie tyle siwych??!! Tak mnie piersi bolą i laskocza, ze ledwo wytrzymuje ![]() Ciasto - jakby ktora byla ciekawa - prosciutkie - zagniatamy/walkujemny kruche na spod, na to przestudzone usmazone jablka i porzeczki z polki przetworow domowych zeszlorocznych, potem kruche podarte na wiorki, potem czekolada w proszku szczodrze, potem popryskac zaprawa do kawy amaretto szczodrze, na wierzch resztka wiorkow z kruchego i pieczemy godzinke w 200 stopniach. Sie nie napracowalam, a efekt zabija
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Fiazo: gratuluję wakacji! i wpisów do indeksu. A tż miał jakieś życzenia odnośnie Twojej fryzury że dla niego ścinałaś włosy? Woli krótkie jak nosisz? :P fajne łupy!
Ewusia: bardzo ładnie urzadzony pokoik )))czarownica: baardzo dziękuję za słonce ) dzisiaj dotarło!dzoan: wow, niesamowity TZ - a to tak samz siebie zaczął sprzątać? karolajn: śliczny kącik ) a Hani postanowiła wziąć mamę na przeczekanie że ani skurcza? mój tez się tak pchał a od dwóch dni jakoś spokojniej...więc zaczynam mieć wątpliwości, czy na pewno w tym tygodniu coś z tego będzie.. wprawdzie dzisiaj jest mi jakoś niedobrze (ale to może po uczcie wczorajszej), i mały ciśnie w dól od rana, ale skurczów brak...tylko ćmienie jak na okres..Perse: brawa za tgodnie! Soleilka: dziękujemy ) jak wasze maluszki sie chowają? bo to juz rok, jak napisałaś mija?envl: brawa dla Pieska )))) zdolniacha i faktycznie wysoko Bezikowi-Tomaszowi stawia poprzeczkęmagolinka Jakierka: brawa za 8my miesiąc! marionette: brawa za wizytę ) jak urlop?Oliath: jakoś nie chce mi się wierzyć, że jeden dzień przeleżałaś )ASiunia: fajnie że zajrzałaś, a z TZ to widzę że pod tym względem nic się nie zmieniło w porównaniu do tego co było przed ślubem
|
#1446 | |||
|
Konto usunięte
|
nooo młodzi
razem w sumie 70 kończymy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
miałam nawet trochę podobnie lata temu... i od momentu "oświecenia" jestem straszną zołzą i wymagam duuużo i będę wymagać, tak samo jak od siebie nikt nie jest niczyim służącym czy obsługiwaczem! czasy niewolnictwa bezpowrotnie minęły! i postaw sprawę jasno i o tym mu przede wszystkim powiedz, nie nakręcaj się bez rozmowy bo pewnie i tak będzie bardzo zdziwiony o co Ci chodzi, przecież do tej pory było ok... niestety musisz wprowadzić zasady od nowa i też sama się ich trzymać powodzenia i głowa do góry! Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-16 o 14:02 |
|||
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41345413]nooo młodzi
razem w sumie 70 kończymy przec chwilę też tak było, za to teraz ... ufff pewnie najemy się jak świnki i następnego dnia pójdziemy rodzić ![]() wiesz co... myślę, że pewnie sama go tego nauczyłaś ;( że jak coś zostawi, rzuci, nie sprzątnie to chodzisz za nim i to robisz... i pewnie nawet do tego pory tego nie zauważałaś ...bo w sumie co za problem coś na szybko zmyć czy wytrzeć... ale teraz gdy sama potrzebujesz pomocy i wsparcia to dopiero wyszło miałam nawet trochę podobnie lata temu... i od momentu "oświecenia" jestem straszną zołzą i wymagam duuużo i będę wymagać, tak samo jak od siebie nikt nie jest niczyim służącym czy obsługiwaczem! czasy niewolnictwa bezpowrotnie minęły! i postaw sprawę jasno i o tym mu przede wszystkim powiedz, nie nakręcaj się bez rozmowy bo pewnie i tak będzie bardzo zdziwiony o co Ci chodzi, przecież do tej pory było ok... niestety musisz wprowadzić zasady od nowa i też sama się ich trzymać powodzenia i głowa do góry![/QUOTE] mam nadzieje, że Twoja przepowiednia sie sprawdzi ja juz wczoraj obżarłam sie kiełbasy z grila i boczku a dzisiaj doprawilam kurczaczkiem z frytkownicy- w zyciu tyle miesa nie jadłam, bede mieć miesną dziołszke a pić bedzie śmeitane bo tyyyle jej wchłaniam że kupujemy całymi zgrzewkami
|
|
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
ja znow tylko na chwilke powiedziec dziendobry
i troszke sie poskarzyc tzn od wczoraj cos dziwnego dzieje sie z moimi stopami najpierw mnie lapaly skurcze takie ze az mi stopy wykrzywialo a od rana mam wrazenie jakby stado mrowek przez nie przebiegalo i jakby wazyly tone wyglada to troche jak jakies zaburzenia krazenia ale sama nie wiem teraz mocze te stopy w wodzie z sola moze pomoze pozdrawiam wszystkie brzuszki i uciekam moze mi sie uda odezwac wieczorkiem
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
surka - nie dziękuje kochana
P.S. nie pamietam która z Was wymysliła tytuł tego wątku , ale jak mój Tż go wczoraj zobaczył to śmiał się chyba z 5 min ![]() wczoraj z Tżtem postanowiliśmy że od początku lipca ostro bierzemy sie za wyprawke , bo przeraza mnie myśl ze praktycznie oprócz góry ciuchów nic jeszcze nie mamy nasz maluch musi grzeczni poczekać do sierpnia bo inaczej to nie wiem
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!gratuluje nowych tyg
![]() ja wczoraj po calym dniu padlam ..a tz ogladal walke do 1w.nocy chyba eh.. dzis wsumie mi sie nic nie chce,leniwa niedziela..jedziemy tylko wkoncu ogladnac porodowke..a pozniej wracam i cos zrobie w domciu moze posprzatam musze pare rzeczy wypradowac..alr to tak na legaliku spokojnie. czy ktoras kupuje papierek lakmusowy czy cos takiego zeby patrzec na eofy?tzn sprawdzic czy wody to wody::P cos mi sie obilo o uszy o tym papierku i sie zastanawiam..? ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Wogole En ja tez nie chodze w krotkich spodenkach i parze sobie kape i tylek w leginsach..mam nadzieje ze trochu celluitu mi zniknir po porodzir..bo jak nie to marnie widze lato:-P i zeby brzuch szybki spadl co bym miala co ubrac oprocz paru tunik w ktorych chodze caly czas teraz.i chcialabym jakies buty kupic alr mojr nogi sie w nic nie mieszcza wiec czekam az opuchlizna zejdzie.zyc nie umierac,milego dnia
|
|
|
|
#1451 |
|
Zadomowienie
|
Chyba nic nie wyjdzie z mojego nadrabiania niestety- przepraszam ![]() Śpię praktycznie cały czas. Wstaję na późne śniadanie- pokręcę się z godzinę, idę spać na kolejne dwie. Wczoraj do 1 w nocy pakowaliśmy torbę dla Małego- jakoś tak mnie naszło. Oporządziłam siebie , umyłam włosy, powrzeszczałam na męża (w zasadzie sama nie wiem o co- Biedny ![]() Mały się wierci strasznie, ja ledwo daję radę z samopoczuciem, puchnę jeszcze bardziej (nie sądziłam, że jeszcze da się bardziej No to czekam cierpliwie- niech się dzieje co chce. Jak to pisałyście- natura wie co robi i choćbym chciała na siłę wstrzymać poród to i tak nie dam rady ![]() Z drugiej strony mam nieodparte wrażenie, że Młody sobie znowu ze mnie jaja robi i pewnie chwilę posiedzi- miał ostatnim razem wyjść w przeciągu 24h a tutaj proszę- ponad 5 dni już wytrzymaliśmy Gdyby analizować wszystkie znaki na niebie i ziemi to rodzimy we wtorek- jakoś te wtorki wyjątkowo dla nas szpitalne są- z zatruciem ciążowym trafiliśmy do szpitala we wtorek prawie 4 tygodnie temu, "przedwczesny poród" zaliczyliśmy w ubiegły wtorek, to teraz co? Wstępnie klepiemy sobie z Młodym 18 czerwca jak coś |
|
|
|
#1452 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie dzisiaj odpoczywają
![]() A ja czuję się taka biedna Od wczoraj męczą mnie biegunki Dzisiaj już 6 razy zaliczyłam Na poród nic nie wskazuje, więc chyba coś mi zaszkodziło. Pojechaliśmy nawet z TŻ zrobić te zdjęcia, ale zaraz musieliśmy wracać
|
#1453 |
|
Konto usunięte
|
Hej Kochane...
my już odpoczywamy ![]() naganiałam się dzisiaj strasznie, wiec Leosiek od rana prawie się nie rusza, pewnie śpi ![]() z nowości: - mamy zmontowane łóżeczko i przewijak, wszystko ładnie już stoi w naszej sypialni muszę jeszcze dokupić w ikei pojemniki na wodę i waciki + zamykane pudełka na pieluchy, kosmetyki i pierdoły na przewijak... Cynamonka- w takim razie trzymam kciuki za wtorek magdalennne - a może może coś się szykuje... za chwilę przychodzą znajomi na grilla więc zmykam buziaki Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-16 o 15:55 |
|
|
|
#1454 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c
Ja też tylko na chwile od rodziców sie melduje :p
Skurczy pare bylo, ale mam wrażenie ze Hance jednak sie nie spieszy ![]() Walkuje pilke za to od mamy to moze klocek zechce zejść nizej ![]() Elaine- moze jednak u Ciebie sie cos rozkreci
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi sie JAKOS udalo w ciagu kwadransa wbic stopy w tenisowki i zalatwilismy tego Playa, a potem restauracje w okolicy - lody w szklanych pucharkach dla mnie i dla Lali z wafelkami, owocami, posypkami, polewami, a dla meza tortilla z mieskiem. Jaka fajna niedziela.Szkoda tylko, ze od wczoraj mam cisnienie albo graniczne albo powyzej 140/90 z lekka... Lilo aktywna, ale mierze czesto i troszke mnie to martwi, wiec zachowujemy czujnosc... ja w ogole normalne mam wysokie, bo od 125/80 w gore, ale bezzasadne 145/95 niepokoi, a nawet kawki nie pilam przeciez...
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonowa dobrze, ze póki co mały siedzi
![]() Oliath, monitoruj ciśnienie dalej ![]() Ogoliłam kapę i strasznie się pozażynałam |
|
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
witamy sie objedzeni do syta goframi z sosem TOFFI
dziś dzień obżarstwa zjadłam prawie całą białą czekolade
|
#1458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() aaa z Bezikiem ![]() ![]() ![]() Gratki za tygodnie kobitki ![]() Ja wróciłam ze szkoły,pospałam.Tz zrobił na obiad mega bombe kaloryczną;frytki i pieczone golonko
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
lachryma: pewnie jutro dostanę zdjęcia z samego babyshower, bo koleżanka dzisiaj w trasie jest, a ja sie zgapiłam i w ogóle aparatu swojego nie wyciągnęłam...ale wrzucam fotkę prezentów dla Igorka.. dodatkowo powiem że były balony serpentyny i robienie odlewu gipsowego z brzucha
![]() Karolajn: sama nie wiem. Od 2-3 dni jestem rozdrażniona, mdli mnie, śpiąca i jakaś połamana, ćmi mnie na okres i w krzyżu, ale żadnych skurczów nie mam, w przeciągu tygodnia może ze 3 które odczułam.. z drugiej strony może się przeziębiłam, nie wyspałam, objadłam wczoraj..poza tym jak pisałam w klubie Igorek chce Panie i Glutciątko przodem puścić..ale kto wie, może mu cierpliwości jak tatusiowi zabraknie.. a piłka fajna sprawa, ja od kilku dni siedzę głównie na niej, bo inaczej mi niewygodnie..Cynamonkowa: dzielna kobietka jesteś, widzę że walczysz.. ale Adaś chyba pcha się n aten świat dość mocno, tak mi się wydaje.. Teso: brawo, jeden dzień na odpoczynek ![]() surka: heh.. współczuję.. trzeba przyznać że obecnie jest to zadanie które wymaga ogromnej gimnastyki i umiejętności strzyzenia na oślep ![]() Zmykam bo i tak więcej nic sensownego tu nie popiszę...
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-06-16 o 17:35 |
|
|
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
Surka – ja też już zaczynam mieć z tym pomału problem, jeszcze troszkę i chyba zacznę uzywać lusterka tak jak dziewczyny radziły
![]() sarna405- no i teraz ja musze iść zjeść coś słodkiego ![]() ![]() elaine-blath – czyżby w załączniku prezenty z babyshower ?
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
ile ja dzisiaj zjadłam
to jest nieprawdopodobne, na obiad podwójna porcja
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zadomowienie
|
coś za bardzo zamula mnie przed tym komputerem , uciekam sie przewietrzyć i dotlenić maleństwo
![]() 3majcie kciuki za mój jutrzejszy egzamin. udanej niedzieli wszystkim mamom ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
magdalenne: biedna z ta tą biegunką...oby przeszła..
Kiss: tak, w odpowiedzi do Lachrymy wpisałam że to fotki tylko prezentów (zapomniałam odlew z gipsu wstawić), a same z imprezy pewnie jutro dopiero wstawię.. przed lusterkiem długo się broniłam,a le teraz to nie ma wyjścia ![]() Dziewczyny mam pytanie o opryszczkę wargową. Mam wirusa odkąd pamiętam, wyskakuje mi w momentach osłabienia.. wywaliło mi na samiutkim początku ciąży i teraz czuję że znowu mi wyłazi. Czytałam gdzieś, że jeśli się zarażę w ciąży to jest niebezpieczna, ale jeśli mam wirusa to już niekoniecznie - chyba że przeniosę na dolne partie ciała.. tylko że dzisiaj zaczęłam znowu czytać i już zwątpiłam.. któraś może zgłębiała temat lub konsultowała z lekarzem?
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
hejooo
nie nadrabiam - nie dam rady Dzis u nas gorac, wiec dopadlo mnie zmeczenie. Wczoraj mielismy rodzinnego grilla, zanim co zanim jak poszlam spac kolo polnocy i tyle co usnelam obudzila sie mala - dalam jej syrop przeciwkaszlowi i przytulona usnela. Ja sie przenioslam do sypialni. A dzis na 9 msza za tescia, dla odmiany chcialam isc ja bo jak do tej pory na zadnej nie bylam. Po rosolku padlam i sie przespalam do 15. Marysia lata po podworku, kaszle i woda jej sie leje z nosa - zyc nie umierac. Myslalam, ze pojdzie jutro do zlobka, ale nie ma rady, zostaje w domu. Tesciowa musi ja jutro popilnowac, bo szwagierka ma mi te wlosy robic, a juz nie moge odkladac w nieskonczonosc. Lece paaaaaaaaa
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
Witam się po 2 dniowej nieobecności i melduję, że wróciłam do domku cała i zdrowa ale niezemsko zmęczona
Lecę nadrabiać!
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj
Urodziła któraś? ![]() Wróciliśmy już do domu, ale już chyba nie dla mnie podróże autem Po 40 min jazdy mam bóle brzucha jak na okres To samo wczoraj i dzisiaj. Co te bóle właściwie oznaczają? Nie są to skurcze tylko ból ciągły jakbym miała dostać okres za minutkę ![]() U teściów całkiem fajnie było-prawie cały czas spałam ![]() Idę nadrabiać
|
|
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
Przyczłapałam się tylko przywitać i pochwalić, że zdałam ten cholerny egzamin z prawa pracy i ubezpieczeń społecznych Poza tym zauważyłam zmianę śluzu tuż przed wyjściem na egzamin i wydaje mi się, że jest taki bardziej glutowaty i był nawet leciutko podbarwiony nietczką krwi więc chyba powoli się u mnie zaczyna. Mam nadzieję jednak, że wytrzymam do przyszłego tygodnia ![]() Cynamonku ja też chcę wytrwać do wtorku, ale następnego Więc trzymam kciuki za Ciebie i Adasia z całych sił.Kończę pomidorówkę, która ma ochotę?? |
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i czekam na porodzik ![]()
|
|
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
elaine-blath
Fajne zakupki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz uciekam, idziemy dzisiaj z tż na dni Oleśnicy i fajerwerki
|
||
|
|
|
#1470 |
|
Wtajemniczenie
|
Ghia
za egzaminy, z głowy![]() Śluz z krwią Anulka Ci powie co będzie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

nawet jeśli potem coś tam boli liczą się chęci 

.
. Aczkolwiek juz go prawie nie ma, mimo ze tak zapychajace, ze praktycznie maly kawalek wystarczy do sytosci
. A on mi na to bez zajakniecia - Po schodach bedziesz latac 

ja mojemu od czasu do czasu taki detox robię, że wieczorem pierze skarpetki w zlewie co by na rano mieć co kolwiek czystego
I w sumie do pelni szczescia brakowalo mi jedynie soku z cytryny. Kto nie zna tego, niech sprobuje! Jest to najprostrzy angielski sposob na cudne nalesniki - polewa sie nalesniczki sokiem z cytryny i posypuje cukrem pudrem. Jakie proste, a jakie pyyyyszne

Ale jeszcze z tydzień-góra dwa i napewno będziesz miała już Gluciątko po drugiej stronie 

Na poród nic nie wskazuje, więc chyba coś mi zaszkodziło. Pojechaliśmy nawet z TŻ zrobić te zdjęcia, ale zaraz musieliśmy wracać
to jest nieprawdopodobne, na obiad podwójna porcja
12.06.2010