Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-16, 21:22   #3361
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Powinnaś dostać lanie, ja też pewnie polecę.
EdizA, to co, spuszczamy M. lanie razem? Nim trafiłam na wizaż miałam 1 szampon, 1 olej i 1 maskę. Chyba tęsknię za luzem w szafe
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:23   #3362
martaakow
Zakorzenienie

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41350218]Meeedzik, jak mogłaś - ledwo ledwo wytrzymałam w tym miesiącu bez uzupełniania zapasów masek, a teraz siedzę i zastanawiam się czy zdążę jutro do IM skoczyć [/QUOTE]

Ja sprawdziłam Intermarche i jest u mnie na wielkim zad*piu na końcu Łodzi, pewnie z 40 minut bym tam jechała, a i tak się zastanawiam, czy się nie udać.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:25   #3363
say-hello
Zakorzenienie

a co jest w tym IM w promocji? bo nie doczytałam, a teraz znaleźć nie mogę ...
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:27   #3364
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Say nie ma co panikować, na pewno zaraz wszystko ogarniesz i nie będzie problemu z oddaniem projektu. Ale rozumiem Twoje zdenerwowanie, sama bym pewnie tak zareagowała. Będzie dobrze
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:37   #3365
EdizA
Zakorzenienie

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41350978]EdizA, to co, spuszczamy M. lanie razem? Nim trafiłam na wizaż miałam 1 szampon, 1 olej i 1 maskę. Chyba tęsknię za luzem w szafe [/QUOTE]
Ja miałam tylko szampon ( jakiś Elseve zamiennie z Nivea ) i odżywkę z alkoholem wysoko w składzie.
No i olej, ale to w kuchni i nawet mi się nie śniło na głowę go nakładać.

Chyba trzeba dorwać ją z
Ja mam specjalny kosz na kosmetyki już
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:37   #3366
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Karmazynko, włosy będą. Wieczorem
super!!!
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
tatuaż chcę robić już od jakichś 3 lat i jak na razie pomysł mi się nie znudził nigdy nie mamy 100% pewności co będzie nam się podobać za 40 lat, ale podejrzewam, że wielkiej tragedii nie będzie
mam tak samo tez juz tyle sie zastanawiam ale na razie jeszcze mysle ale bardzo mnie ciągnie
tak z tym masz racje ze nie wiadomo co nam się będzie podobac

a gdzie chcesz go sobie zrobić?

Cytat:
jezzuuuu mam dość! prawie już ryczę... jutro mam oddanie semestralnego projektu z projektowania urbanistycznego.. ogólnie makieta, 4 plansze 100x70cm i baaaardzo dużo roboty. mamy z dziewczynami już prawie wszystko, a tu nagle w moim komputerze zmieniły się ustawienia jasności ekranu na jakieś egipskie ciemności i za nic nie chcą wrócić do stanu normalnego.. gdzieś w necie przeczytałam, że na moim laptopie tak się robi po jakichś aktualizacjach windowsa... ja się pytam WTF?! nic na laptopie nie mogę zrobić, przesiadłam się teraz na swojego starego który mega zamula i co chwilę się wyłącza... dodam, że nie mogę zgrać plików z tego laptopa z czarnym ekranem, bo nie widzę nic po prostu....
do tego nie mogłam na win 8 zainstalować swojej drukarki i skanera... po prostu cały sprzęt w moim mieszkaniu dzisiaj przeciwko mnie ;/
dodatkowo tż się wkurza, że panikuję.. no ale jak inaczej reagować? teraz mam mega problem. jeszcze głupie wytłumaczenie, że w 'tych laptopach po prostu tak jest'. mogli mnie uprzedzić, żebym nie dotykała funkcyjnego klawisza od jasności ekranu albo wymalować go na czerwono.... albo żeby te cholerne aktualizacje windowsa przestały się robić ;/
wybaczcie, ale musiałam się wygadać...
biedaku nie wiem jak cię pocieszyć, ale moze być tak ze w najmniej spodziewanym momencie odzskasz projekt

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów

Edytowane przez karmazynka99
Czas edycji: 2013-06-16 o 21:41
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:38   #3367
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
tatuaż chcę robić już od jakichś 3 lat i jak na razie pomysł mi się nie znudził nigdy nie mamy 100% pewności co będzie nam się podobać za 40 lat, ale podejrzewam, że wielkiej tragedii nie będzie
możesz sobie zamówić na próbę tatuaż- naklejkę. Trzy dni się trzyma, ocenisz, czy Ci się w danym miejscu podoba (szukaj na fb TOTU TATU)
Stary 2013-06-16, 21:38   #3368
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Say, meedzik pisała, że w Inter Marche widziała maski Eva Naturia: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-therapy.html za ok. 6 zł
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:38   #3369
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
jezzuuuu mam dość! prawie już ryczę... jutro mam oddanie semestralnego projektu z projektowania urbanistycznego.. ogólnie makieta, 4 plansze 100x70cm i baaaardzo dużo roboty. mamy z dziewczynami już prawie wszystko, a tu nagle w moim komputerze zmieniły się ustawienia jasności ekranu na jakieś egipskie ciemności i za nic nie chcą wrócić do stanu normalnego.. gdzieś w necie przeczytałam, że na moim laptopie tak się robi po jakichś aktualizacjach windowsa... ja się pytam WTF?! nic na laptopie nie mogę zrobić, przesiadłam się teraz na swojego starego który mega zamula i co chwilę się wyłącza... dodam, że nie mogę zgrać plików z tego laptopa z czarnym ekranem, bo nie widzę nic po prostu....
do tego nie mogłam na win 8 zainstalować swojej drukarki i skanera... po prostu cały sprzęt w moim mieszkaniu dzisiaj przeciwko mnie ;/
dodatkowo tż się wkurza, że panikuję.. no ale jak inaczej reagować? teraz mam mega problem. jeszcze głupie wytłumaczenie, że w 'tych laptopach po prostu tak jest'. mogli mnie uprzedzić, żebym nie dotykała funkcyjnego klawisza od jasności ekranu albo wymalować go na czerwono.... albo żeby te cholerne aktualizacje windowsa przestały się robić ;/

<gadka informatyka>
Masz czarny ekran od samego włączenia, czy dopiero odkąd wystartuje windows?
Jeśli to pierwsze, to obawiam się, że windows nie może mieć z tym nic wspólnego. Jeśli to drugie - przed startem przytrzymaj f8 (możesz go trzymać od samego początku, jest krótki moment gdzie komp reaguje na ten klawisz podczas startu). Pokaże Ci się menu z kilkoma opcjami do wyboru - spróbuj przywrócić system do poprzedniego stanu albo odpalić w trybie awaryjnym. A nuż.
Kolejna opcja - masz w domu monitor? Zwykły, normalny, jakikolwiek - możesz go podpiąć pod laptopa na jakiś czas i korzystać. Trochę chwilowe rozwiązanie, ale zawsze coś.
A jak nie uda Ci się tego zreperować samej to podaj mi model lapka i popatrzę, co się da (lub nie) z tym zrobić.
Ogólnie dziwny wydaje mi się fakt czarnego ekranu. Mój ojciec miał tak, jak siadło mu podświetlenie matrycy. Poświeć lampą/latarką w ekran i sprawdź, czy wtedy coś widać.
</gadka informatyka>

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:38   #3370
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
EdizA jeszcze będziecie dziękować jak maska będzie robiła wow na włosach :d samą mnie będzie kusić, bo w Inter jestem tylko raz na tydzień w sobotę i teraz będę myśleć czy nikt mi jej nie swędzi z pod nosa

Jutro na testy idzie olej arachidowy z Lidla

To nie Ty czasem pokazywałaś olej ze słodkich migdałów z IM?
Jeśli tak, to dzięki tobie poczułam się skuszona i go tydzień temu kupiłam. Właśnie siedzi na włosach.
No ja tam jestem jak "muszę" coś do włosów kupić, więc specjalnie jutro pójdę
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:42   #3371
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:

Bo sprzęt nie ma serca, dlatego zawsze jest przeciwko nam popróbuj pomysłów halb, może nie wszystko stracone

Kurde, coś mnie przyklapnęło... Za ciężkie już są ? jedyny plus to niesamowita mięsistość
Muszę je jutro odbić od nasady

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:49   #3372
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
super!!!

mam tak samo tez juz tyle sie zastanawiam ale na razie jeszcze mysle ale bardzo mnie ciągnie
tak z tym masz racje ze nie wiadomo co nam się będzie podobac

a gdzie chcesz go sobie zrobić?

biedaku nie wiem jak cię pocieszyć, ale moze być tak ze w najmniej spodziewanym momencie odzskasz projekt

rozważam 3 miejsca albo pod piersią na żebrach (tak z boku), albo na stopie, albo na nadgarstku. trzecia opcja raczej odpada, bo trudno będzie ukryć tatuaż w momentach kiedy będę tego potrzebowała.

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
<gadka informatyka>
Masz czarny ekran od samego włączenia, czy dopiero odkąd wystartuje windows?
Jeśli to pierwsze, to obawiam się, że windows nie może mieć z tym nic wspólnego. Jeśli to drugie - przed startem przytrzymaj f8 (możesz go trzymać od samego początku, jest krótki moment gdzie komp reaguje na ten klawisz podczas startu). Pokaże Ci się menu z kilkoma opcjami do wyboru - spróbuj przywrócić system do poprzedniego stanu albo odpalić w trybie awaryjnym. A nuż.
Kolejna opcja - masz w domu monitor? Zwykły, normalny, jakikolwiek - możesz go podpiąć pod laptopa na jakiś czas i korzystać. Trochę chwilowe rozwiązanie, ale zawsze coś.
A jak nie uda Ci się tego zreperować samej to podaj mi model lapka i popatrzę, co się da (lub nie) z tym zrobić.
Ogólnie dziwny wydaje mi się fakt czarnego ekranu. Mój ojciec miał tak, jak siadło mu podświetlenie matrycy. Poświeć lampą/latarką w ekran i sprawdź, czy wtedy coś widać.
</gadka informatyka>
kochana spadasz mi z nieba!! nie pomyślałam o podpięciu monitora, zaraz to zrobię! dziękujęęę
ekran zgasił się po naciśnięciu klawisza fukcyjnego (tam gdzie mam f12) odpowiedzialnego za ściemnianie ekranu. najpierw jakby ściemnił się o jeden ton, a zaraz do czerni. to wygląda tak, jakbym wygasiła ekran. coś tam pod światło widać..
mam lenovo z500.
zaraz spróbuję z tym monitorem zgrać pliki, jak się uda to wypróbuję jeszcze z tym f8 przy włączaniu.
jeszcze raz bardzo bardzo bardzo dziękuję
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41351265]Say, meedzik pisała, że w Inter Marche widziała maski Eva Naturia: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-therapy.html za ok. 6 zł [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Pokaż wiadomość
możesz sobie zamówić na próbę tatuaż- naklejkę. Trzy dni się trzyma, ocenisz, czy Ci się w danym miejscu podoba (szukaj na fb TOTU TATU)
trochę śmieszne rozwiązanie, ale w sumie nie głupie! dziękuję ! zaraz się rozejrzę za tymi naklejkami.

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Say nie ma co panikować, na pewno zaraz wszystko ogarniesz i nie będzie problemu z oddaniem projektu. Ale rozumiem Twoje zdenerwowanie, sama bym pewnie tak zareagowała. Będzie dobrze

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Bo sprzęt nie ma serca, dlatego zawsze jest przeciwko nam popróbuj pomysłów halb, może nie wszystko stracone
często tak mam. ostatnio przed oddaniem projektu z projektowania arch. wyłączył mi się photoshop i cała plansza przepadła.. oczywiście zapomniałam zapisać w trakcie robienia...
czasem przeklinam moje studia za to, że bez komputera nie masz szans na nic...
Stary 2013-06-16, 21:50   #3373
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:

trochę śmieszne rozwiązanie, ale w sumie nie głupie! dziękuję ! zaraz się rozejrzę za tymi naklejkami.

polecam sama chcę zamówić swój projekt (kiedy już go będę miała), bo tatuaż też mnie kusi. Ale ja to bym chciała całe plecy zrobić
Stary 2013-06-16, 21:50   #3374
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:

rozważam 3 miejsca albo pod piersią na żebrach (tak z boku), albo na stopie, albo na nadgarstku. trzecia opcja raczej odpada, bo trudno będzie ukryć tatuaż w momentach kiedy będę tego potrzebowała.

kochana spadasz mi z nieba!! nie pomyślałam o podpięciu monitora, zaraz to zrobię! dziękujęęę
ekran zgasił się po naciśnięciu klawisza fukcyjnego (tam gdzie mam f12) odpowiedzialnego za ściemnianie ekranu. najpierw jakby ściemnił się o jeden ton, a zaraz do czerni. to wygląda tak, jakbym wygasiła ekran. coś tam pod światło widać..
mam lenovo z500.
zaraz spróbuję z tym monitorem zgrać pliki, jak się uda to wypróbuję jeszcze z tym f8 przy włączaniu.
jeszcze raz bardzo bardzo bardzo dziękuję

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

często tak mam. ostatnio przed oddaniem projektu z projektowania arch. wyłączył mi się photoshop i cała plansza przepadła.. oczywiście zapomniałam zapisać w trakcie robienia...
czasem przeklinam moje studia za to, że bez komputera nie masz szans na nic...
Rozumiem, że nie jesteś w stanie go z powrotem rozjaśnić klawiszami funkcyjnymi.
Skoro najpierw skoczył o ton w dół, a potem się wygasił, mogła walnąć świetlówka (podświetlenie matrycy). Masz gwarancję?

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:54   #3375
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
polecam sama chcę zamówić swój projekt (kiedy już go będę miała), bo tatuaż też mnie kusi. Ale ja to bym chciała całe plecy zrobić
całe plecy to poważniejsza decyzja niż jakieś tam mikro piórko oczywiście jak się zdecydujesz to pokaż efekty!
Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Rozumiem, że nie jesteś w stanie go z powrotem rozjaśnić klawiszami funkcyjnymi.
Skoro najpierw skoczył o ton w dół, a potem się wygasił, mogła walnąć świetlówka (podświetlenie matrycy). Masz gwarancję?
nie, te klawisze przestały reagować. tzn pokazują niby zmianę na suwaczki, ale sam ekran nic się nie zmienia. tak samo nie daje rady przy zmianie z poziomu panelu sterowania..
ale chociaż uda mi się zgrać pliki, bo właśnie monitor podłączyłam
mam gwarancję, jutro będę lecieć do tego salonu.
jeszcze raz dziękuję
Stary 2013-06-16, 21:56   #3376
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:

fajna opcja 2

tez własnie chciałam na nadgarstku,ale stwierdziłam ze moze byc z tym problem w przyszłości wiec ciesze sie z nie doszło to do skutku

Moja pielęgnacja włosów
Stary 2013-06-16, 22:01   #3377
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
całe plecy to poważniejsza decyzja niż jakieś tam mikro piórko oczywiście jak się zdecydujesz to pokaż efekty!
najpierw musiałabym zarobić na taki tatuaż ale, cholera, kusi cały czas. Nie chcę w bardzo widocznym miejscu mieć. Ale plecy, bok, uda? Może jednak

będę czynić płukankę dziś
Stary 2013-06-16, 22:05   #3378
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
No widzisz dwa dni się czaiłam na nią i nie kupiłam, bo nie byłam pewna czy ok będzie, a teraz żałuję. Tym bardziej, że kosztowała jakoś 6zł ciekawi mnie czy ta kokos i migdał ma podobny skład ? jeszcze będę szukać, może znajdę miałam nic nie kupować, a zaś mnie kusi
Jak chcesz to mogę Ci kupić i wysłać jak nie dostaniesz jej u siebie
Dziękuję, ale sama kupiłam niedawno litrową maskę

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Scarrabeo, przedstawisz mi swoje proporcje płukanki gencjanowej i przypomnisz, ile Ci się kolor trzyma?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:22   #3379
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
najpierw musiałabym zarobić na taki tatuaż ale, cholera, kusi cały czas. Nie chcę w bardzo widocznym miejscu mieć. Ale plecy, bok, uda? Może jednak

będę czynić płukankę dziś
a co chcesz miec jako tatuaz? wim ze to będzie duże ale moze jakieś pojedyncze elementy ?

Moja pielęgnacja włosów
Stary 2013-06-16, 22:34   #3380
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Scarrabeo, przedstawisz mi swoje proporcje płukanki gencjanowej i przypomnisz, ile Ci się kolor trzyma?
Oł, też się chętnie dowiem, bo mój sposób jest do
Zmieszałam wczoraj wodę z gencjaną (2:1) i dałam na włosy na ok 15 min. Włosy oczywiście były fioletowe, ale tylko do mycia, bo potem już niestety znowu żółte
Nie chyta mi już ta gencjana, czy co?

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:36   #3381
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Oł, też się chętnie dowiem, bo mój sposób jest do
Zmieszałam wczoraj wodę z gencjaną (2:1) i dałam na włosy na ok 15 min. Włosy oczywiście były fioletowe, ale tylko do mycia, bo potem już niestety znowu żółte
Nie chyta mi już ta gencjana, czy co?
to dziwne, bo mi z 8 kropli na litr wody zabarwiło włosy na prawie tydzień po twoich megaultraniskichporach chyba wszystko spływa
Stary 2013-06-16, 22:44   #3382
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
to dziwne, bo mi z 8 kropli na litr wody zabarwiło włosy na prawie tydzień po twoich megaultraniskichporach chyba wszystko spływa
No weź mnie nie denerwuj
Co mycie walczę z coraz cięższym kalibrem, a te cholery mnie w nosie mają..

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:45   #3383
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
a co chcesz miec jako tatuaz? wim ze to będzie duże ale moze jakieś pojedyncze elementy ?
podobają mi się łąpacze snów. albo motyw-kobieta i drzewo i sowy!
Stary 2013-06-16, 22:49   #3384
martaakow
Zakorzenienie

A co z tym pigmentum castellani, który farbuje na różowo?
Próbowała któraś?
Bo strasznie różne rzeczy o tym przeczytałam, a w sumie ciekawi mnie to. Fioletu nie będę robić na rudym, ale róż już czemu nie. A nie chcę wydawać 30zł na toner, który mam przy farbowaniu całych włosów na raz i w dodatku wypłukuje się niemal do zera po 2 tygodniach.
Stary 2013-06-16, 22:50   #3385
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
oo łapacze snów!! tak tak tak!

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
No weź mnie nie denerwuj
Co mycie walczę z coraz cięższym kalibrem, a te cholery mnie w nosie mają..
nie narzekaj, masz piękne włosy!
Stary 2013-06-16, 22:56   #3386
Pani_Herbatka
Rozeznanie

poczyniłam olejowanie kokosem, potem AiK na chwilę i płukanka lipowa na koniec mokre, ale spodobało się moim włoskom
Stary 2013-06-16, 22:58   #3387
Inspire
Kuźnia inspiracji

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41351265]Say, meedzik pisała, że w Inter Marche widziała maski Eva Naturia: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-therapy.html za ok. 6 zł [/QUOTE]
Mamo, dobrze, że nie ma u mnie IM, ani w Krakowie

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 23:07   #3388
deszczowypies
Zakorzenienie

Say już doczytałam, że dałaś radę z komputerem. Ten wizaż to jednak cudo, że takie złote dziewczyny tutaj mamy, które się na wszystkim znają

wrzucam Wam swoje włosy, bo jednak mimo zapowiadanego puchu całkiem ładne się zrobiły

otworzyłam sezon rowerowy z kołem naukowym, do którego niedawno wstąpiłam. wycieczka z doktorem z którym miałam zajęcia na pierwszym roku - przeciągnęli mnie 20 km z tekstami 'a jak pani dojedzie do lasku młocińskiego, to kupię pani w pobliskim macu bigmaca'
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0753.jpg (124,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0752.jpg (145,0 KB, 31 załadowań)

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 23:09   #3389
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
wrzucam Wam swoje włosy, bo jednak mimo zapowiadanego puchu całkiem ładne się zrobiły
Ale super.
Stary 2013-06-16, 23:10   #3390
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
o łapacze snów super

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
nawet bardzo ładne

Moja pielęgnacja włosów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości