|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Cytat:
To wpisanie do księgi z tego co miałam styczność wklepuje się w system, kiedy przesyłka jest awizowana i potem wpisują jej nr do księgi na poczcie ![]() ![]()
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Perfuzja śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() Ja właśnie tak myślę... Chciałabym, żeby wszystko pasowało do siebie, żeby było tak ![]() ![]() ![]() Znacie greenweddingshoes.com? Dzisiaj siedzę i oglądam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wyglada to tak i zastanawiam sie, czy gdyby ja odeslali do nadawcy to bylaby inforacja? Zdarzenia przesyłkiLiczba pozycji: 10 Data zdarzenia Jednostka pocztowa Zdarzenie Szczegóły 2013-05-31 20:26 WER Warszawa Przyjęcie przesyłki w Polsce 2013-06-01 12:25 WER Warszawa Wysłanie z ładunkiem 2013-06-01 19:11 WER Kraków Przyjęcie z ładunkiem 2013-06-03 05:33 WER Kraków Wysłanie z ładunkiem 2013-06-03 10:00 Kraków 73 Wydanie doręczycielowi 2013-06-03 17:17 Kraków 73 Nieudane doręczenie Doręczyciel nie zdążył 2013-06-04 09:36 Kraków 73 Wydanie doręczycielowi 2013-06-04 14:33 Kraków 73 Awizo Nie zastano adresata 2013-06-04 19:06 Kraków 73 Wpis przesyłki do księgi wydanych 2013-06-12 07:16 Kraków 73 Ponowne awizo Niepodjęta
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odsyłają po 2 tygodniach od pierwszej próby doręczenia.
![]() |
#485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawdzałam nawet przebieg jednej zwrotki u mnie w firmie ostatnio i cała procedura zajęła wtedy poczcie w sumie miesiąc. Info o odesłaniu pojawiło się po 20 dniach od pierwszej próby doręczenia ![]() Tylko tak jak mówię - między 2 próbą doręczenia, a odesłaniem nie ma żadnych zdarzeń na trackingu, więc trzeba po prostu w podskokach szorować na pocztę ![]() ![]()
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Perfuzja, Eszanka, dziekuje
![]() Powinna ona jeszcze lezakowac, bo mam 14 dni liczac od dnia nastepnego po dostarczeniu pierwszego awizo.No zobaczymy ![]()
#487 |
Raczkowanie
|
perfuzja mi pokażesz pilzz obiecuje 100% dyskrecji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Tak sobie siedzę i szukam kolczyków... Mały wybór
![]() Muszą być srebrne/posrebrzane/z białego złota Długie Z perłami/sztucznymi Znalazłam coś takiego, mogą być? Jeszcze coś takiego znalazłam...
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2013-06-16 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Witam się po fajnie spędzonym weekendzie. Nadrobiłam to co naskrobałyście od wczoraj i teraz mogę iść spać, a jestem mega zmęczona.
Także życzę Wam dobrej nocy. Jutro poniedziałek i kolejny ciężki 6 dniowy tydzień pracy przede mną.
#491 |
Zakorzenienie
|
No żeście oszalały z ilością postów... właśnie wróciłam z panieńskiego i jestem mega pijana.
Branoc ![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Znaczy ja twierdziłam że wrócilam trzeźwa. Ale szafka na buty mnie zaatakowała. Więc albo z nią coś nie tak albo ze mną...
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie racje, było bosko… Wracam do Was już jako szczęśliwa żonka. Relację zdaję już teraz bo mam chwilkę, a później nie będę miała czasu za bardzo bo wyjeżdżamy. A więc po kolei…
TYDZIEŃ PRZEDŚLUBNY Tydzień przedślubny to był jeden wielki młyn i bardzo gorący czas. Na szczęście lista rzeczy do zrobienia systematycznie się zmniejszała a efekty naszej pracy były zadowalające. W czwartek przyjechała moja świadkowa i dzięki niej troszkę się wyluzowałam jeszcze bo oprowadziłam ją po mieście i miałam chwilę dla siebie. W czwartek staraliśmy się zrobić jak najwięcej się dało, żeby na pt nie zostawiać zbyt dużo. Ze szwagierką ![]() ![]() SOBOTA PRZYGOTOWANIA Pierwszy raz w sobotę obudziłam się o 4.30. Ale było by to zbyt wielkie przegięcie aby wstawać więc zmusiłam się jeszcze do spania – efekt był taki, że równo co godzinę budziłam się sprawdzając godzinę na zegarku czy aby przypadkiem nie zaśpię ![]() ![]() Zgarnęłam mamę i świadkową i pojechałyśmy do fryzjera. Wszystko bardzo sprawnie poszło, więc miałam 40 minut zapasu czasu. A fryzura wyszła fantastyczna! Po próbnej nie byłam za bardzo zadowolona, ale fryzjerka wzięła sobie do serca moje uwagi i wyszłam stamtąd bardzo zadowolona. Niestety za oknem zaczęło trochę padać, a mąż zadzwonił że na sali są problemy bo stoły się nie mieszczą tak jak zaplanowaliśmy. Na odległość za dużo zrobić nie mogłam, ale mąż się spisał wspaniale. W piątek dostał ode mnie listę co ma sprawdzić i zrobić i rzeczywiście odhacza punkt po punkcie. Kilka osób do nas dojechało i auto za autem pojechaliśmy na salę. A tam co – wchodzę i managerka do mnie leci i mówi, że za mało tortu przyjechało ![]() Poszłam do swojego pokoju i zaczęli się do mnie schodzić goście, którzy przyjechali z Wrocławia., Było to niezwykle przyjemne gdy każdy przychodził, zaglądał do mnie i pytał jak się czuje na dwie godziny przed ślubem. Makijaż wyszedł wspaniały – nic nawet nie musiałam Pani mówić –wspomniałam jedynie że nie przepadam za fioletem, a ona wyczarowała cudo. Jak się przejrzałam, aż nie chciałam od lustra odchodzić ![]() I przyszedł czas na ubieranie… Trwało to dłużej niż przewidywałam, myślałam, ze wyjdzie z 10 minut a chyba siedziałyśmy tam z pół godziny. Przy wpinaniu welonu było dopiero problemów, ciągle coś odstawało, brzydko się układało aż w końcu patrzę a my odwrotnie wpinamy ten welon ![]() Zeszłam po schodach na dół, mąż już czekał… I gdy tylko mnie zobaczył uśmiechnął się od ucha do ucha – i tak już ten jego szeroki uśmiech utrzymał się do końca wieczoru. Widziałam, że jest zaskoczony, ale bardzo pozytywnie. I on także wyglądał niesamowicie przystojnie. Kłamczuszek powiedział mi, że kupił garnitur a był w smokingu. Przyniósł mi bukiet i aż zaniemówiłam – przerósł moje najśmielsze oczekiwania., Florystka zrobiła kawał dobrej roboty… Błogosławieństwo w ogrodzie było dobrym pomysłem. Do 15 po chmurach burzowych śladu nie było, a jedynie piękne słońce. Dziadkowie nas pobłogosławili, ja zrobiła pierwszą próbę klęknięcia w halce i nie mogłam się później podnieść ![]() Powitaliśmy resztę gości z hotelu i auto za autkiem potoczyliśmy się wolno w stronę kościoła… Do tego czasu mój żołądek już był jednym wielkim supełkiem, ale mając – jeszcze wtedy – narzeczonego pod ręką jedyne co mnie przepełniało to niesamowite podniecenie i radość na myśl, że za godzinę będziemy już małżeństwem… Jutro part II, jeśli macie ochotę jeszcze czytać.. bo już mi się oczy niesamowicie kleją.. Edytowane przez jjulkaaa Czas edycji: 2013-06-16 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny - padam!
Po fazie szaleńczego klepania mgr ![]() ![]() ![]() Mam 3 rozdziały, skończyłam metodologię ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za wszelkie posty motywacyjne ![]() ![]()
#496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jakaś malutka focia?
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zadomowienie
|
Wracam po weekendzie
![]() wczorajszym PMkom pogoda się niesamowita udała ![]() ![]() zaliczyliśmy dziś ostatnie spotkanie w poradni, także wszystkie religijne i urzędowe sprawy mamy odhaczone. Została tylko ostatnia spowiedź przedślubna (w piątek przed ślubem) i drugie-ostatnie spotkanie z księdzem ale to już bliżej ślubu. Byliśmy wczoraj oglądać nasz lokal i powiem Wam, że bardzo się cieszę, że go wybraliśmy bo jest przeboski i ma klimat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perfuzja a mi prześlesz linka do zdjęć? ![]() ![]() ![]() a teraz idę czytać relacje julki bo widzę, że naskrobała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- zaczytałam się w relacji a ta mi się w połowie urwała ![]() ![]() ![]() eszanka powodzenia w dalszym klepaniu mgr ![]() ![]() AnonimowaMoni śliczna na morelkowa sukienka ![]() właśnie zobaczyłam, że już siódemka mi zniknęła z przodu i zostało 68DDŚ
![]() i 5 dni do drugiej przymiarki sukni ![]() dobranoc ![]()
Edytowane przez bride88 Czas edycji: 2013-06-16 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Normalnie spać nie mogę. I od ponad godziny pisałam relacje z panieńskiego. Szczegóły wiecie gdzie. Tutaj mogę tylko napisać że było fajnie, dziewczyny bardzo się postarały, co prawda nie wszystkim udało się dojechać, ale i tak było sympatycznie
![]() 5 dni do ślubu Rano jadę odebrać buciki, po południu przymiarka kiecki a wieczorem próbna fryzurka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Witam się znad śniadania
![]() Jak mi się dzisiaj nie chce iść ![]() Julka, czekamy na resztę relacji ![]() Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-06-17 o 06:22 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
404 Not Found
|
Odp: Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Julka, fajna relacja. Czekam na ciąg dalszy.
![]() Eszanka trzymam kciuki. ![]() I znów poniedziałek. Echhh...... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
![]() Właśnie się szykuje po buty ![]() Siostra przyszła sprawdzić czy żyje. Wchodziła po cichutku żebym się nie obudziła przypadkiem ![]() ![]() I podobno wczoraj bardzo babcię zgorszyłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Wtajemniczenie
|
Hejka Babki
![]() Witam w słoneczny poniedziałek ![]() ![]() ![]() ![]()
#506 |
Zadomowienie
|
Jak gorąco!!
Lece do szkoły brata, spróbuję pogadac z jego nauczycielami o ocenach - jakos tak dziwnie:P Chociaz chyba mam doświadczenie ze studiow ![]() I... chyba kupujemy mieszkanie ![]() ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Uzależnienie
|
Witam z rana, a mnie wczoraj komary pocięły
![]() Julka za relacje ![]()
#508 |
Zakorzenienie
|
mnie tak samo
![]()
![]() |
#509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia ![]() zielona87 super ![]() ![]() ![]() jjulkaaa ![]() ![]() A wracając do kolczyków... Może te?
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
agassek te juz lepsze
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.