|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witam
Nuna podjedz na IP.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie bój się, będzie dobrze. po prostu obserwuj się i czekaj na skurcze. a do mlecznej wydzieliny to ja też taką mam, od początku ciąży. a jeszcz jedno, czasami "przed" można miec biegunkę również. Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-06-17 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nuna ja to Ci wróżę poród na dzień ojca ![]() Jak Cię martwi ta wydzielina to podjedź do lekarza albo na ip. Ja już po wizycie. Karty ciąży jeszcze mi lekarz nie założył. Założy za 2 tygodnie. Serduszko bije ładnie, wszystko ok. To krwawienie to mówi, że może jakiś polip, ale uspokoił, że to nic groźnego. Że mam się oszczędzać, zakaz przytulanek. Pytał czy chcę zwolnienie, powiedziałam, że jeśli konieczne to wezmę, ale jak dowiedział się jaka moja praca jest spokojna to przyznał mi rację. Dostałam skierowanie na badania, morfologia, mocz, toksoplazmoza, różyczka, TSH i coś tam jeszcze. Dziś mam niezłe mdłości, prawie pawia puściłam w toalecie w przychodni, ale jakoś się powstrzymałam. Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na wątku mamusiowym, niektóre też miały tego polipa i przez to plamiły, ale tak jak piszesz.. to nic groźnego, po jakimś czasie się wchłonie. Nuna, zadzwoń do swojego gina...bo może nie potrzebnie się stresujesz. Witam się poniedziałkowo ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
witam w 1dc nowej ciąży ![]()
#2767 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witamy ![]() A ja się witam w 27 tc, jak już pisałam brzuszek ładnie wybiło na wczasach, dziś się zważyłam i mam już 6kg na plusie od początku ciąży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny melduję , że wróciłam od swojego gina. Dostałam opiernicz, że latam tak od czwartku. Możlliwe, że coś tam pękło i wody się sączą. Mówi, że narazie to mu wygląda na śluz ale jest zdecydowanie za rzadki i możliwe, że między tym się sączą wody. Kazał dopakowac torbę i przyjmują mnie na oddział. Szyjka ju.ż pięknie skrócona-zrozumiałam, że brak. Jeśli to faktycznie wody to będa indukowac poród.
cebulova gratuluję wizyty. Jak urodze napisze do Luny.
#2772 |
Raczkowanie
|
Witam się z kawusią w poniedziałek, w 4 dc.... czytam was regularnie dziewczyny, ale jakoś nie piszę, bo nie za bardzo jest o czym. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i te którym się udało i mają już pod serduszkiem swoje upragnione maleństwa
![]() Nuna trzymam kciuki żeby poród był możliwie najmniej bolesny i szybki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
przepraszam,ze sienie odzywam ale prawie nie siedzena kompie. czytam was codziennie na tablecie ale tu mi sie masakryczne pisze wiec woledarowac sobie nerwy. przezywalam zbiorowe ciaze..swoja droga jestescie nieziemskie ![]() ![]() u mnie bez zmian... wyleguje sie...cos sie krece i leci. dzisiaj mam wizyteu gin,prosze trzymajcie kciuki... postaramsie czesciej pisac ale na tablecie to dla mniemeczarnia..... aaaa nuna trzymam kciuki Edytowane przez magbes Czas edycji: 2013-06-17 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Magbes - kciuki za wizyte. Ty jestes w ciazy jakos podobnie do mnie co? Na kiedy masz TP? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!!!
![]() Przykro mi, ze ciąża zbiorowa będzie trwała miesiąc dłużej ![]() Nuna - to trzymam kicukasy za szybkie rozwiązanie no i bezproblemowe ![]() Cebulowa - ![]() ![]() ![]() ![]() Laseczka z Lipca na słodkich mamach już dziś urodziła zdrowego chłopca ![]() Ja się witam w 36 tygodniu i 9 MIESIĄCU ![]() ![]() Wczoraj mieliśmy pierwsza rocznice ślubu ![]() Zdjęcie wkleję w K ![]() V |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2779 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj miał 5,1mm, dziś gin mówił że coś koło 6mm. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
o! to już królik taki namacalny! prawdziwa fasolusia
![]() Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-17 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
Nuna
![]() ![]() ![]() ****** mało pisze, ale zaglądam do Was regularnie. bardzo fajnie się Was czyta, zbiorowa ciąża to jest to ![]() pół żartem pół serio, ale to tak jest, że jak się udaje to stadnie ![]() u mnie 11 tc więc jeszcze na wdechu ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
A ja mam tp ok 22 wrzesnia takze bedziemy w podobnym czasie sie meczyc ;-)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szybkiego i bez problemowego rozwiązania ![]() Cytat:
![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
laski która z was ma okulary korekcyjne ale przyciemnione???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zadomowienie
|
Hejka baby w ten piękny, słoneczny dzień!
Nunka powodzenia! Trzymam za Was kciuki! Maru co z tą naszą ciążą zbiorową? Ile mamy w niej chodzić??? Na na tym teście też cosik widziałam ale też takie miewam, więc nie chciałam studzić twojego zapału... U nas od wczoraj GRZEJE!! więc rozłożyliśmy basen i leje się woda już kilkanaście godzin - nie chcę teraz myśleć o rachunku, wolę patrzeć na szczęśliwą minę mojego dziecka ( i psa ![]() Po powrocie połówka (w pt) zaliczyliśmy już kino i zakupy ![]() miłego ![]()
#2786 |
Zakorzenienie
|
w ciązy zbiorowej sie chodzi...aż do rozwiązania :P tego prawdziwego..
może trwac 9 miesięcy a może 19..nawet 29 ![]() u mnie fajnie ciepło..zamiast pracować czytam gazetkę na ogrodzie ( przed pracą) |
![]() ![]() |
![]() |
#2787 |
Zakorzenienie
|
To już duża fasolka
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-06-17 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2789 |
Zadomowienie
|
#2790 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.