Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 10:10   #1711
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
nie łapię tego?
bo ja mam jeszcze pessar a ochota ogromna

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:13   #1712
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Witamy się porannie.. coś wczoraj nie miałam weny na pisanie jak już wróciłam od Mamy i padłam jak mucha.. ale najadłam się za wszystkie czasy bo mama zrobiła szparagi z szynką parmenską zapieczone pod sosem beszamelowym, potem kurczaka z opiekanymi ziemniaczkami w rozmarynie z solą morską, następnie tarta limonkowa i na koniec dopasła mnie lodami
Ruszyc się potem nie mogłam i jak wróciłam do domu to szybko zasnęłam.
Ale pyszności Ci mama zafundowała!!!!
A "Twój Tż co jada, jak Ty u mamy jesz takie dobrocie?

A i nie wiem czy nadrabiałaś bo pytałam o Twojego pieskowego synkaw

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:

Ja dzisiaj o 14 mam spirometrię, a po niej wizytę u mojej pani alergolog, więc proszę też o kciuki mimo, że malucha dzisiaj nie podglądam
TRZYMAM

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:15   #1713
fiazo
Zakorzenienie

en

a słodka mama później zda relacje jak się ogarnie, dała tylko znać, że urodziła zdrowego Patryka o 8.20 2600 i 53 cm

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:15   #1714
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
bo ja mam jeszcze pessar a ochota ogromna
heh widzisz, ja mam to samo i jakoś nie skumałam
Choć i tak teraz jesteśmy na odległość
Mężul mnie przywiózł i wróćił, tak, ze ja tydzień bez niego bede:/

28.07.2013r.
Stary 2013-06-17, 10:16   #1715
fiazo
Zakorzenienie

margoś moja koleżanka skakała po schodach, pisałam już o tym, także wiesz jak masz ochotę - działaj

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:16   #1716
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

No Dotkaaa Tż jest wtedy nieoceniony, ale listonosz też daje rade
U mnie na wsi mamy listonoszkę, więc mam nadzieję, że mąż sobie sam poradzi.

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
MArgosia, to po prostu trzeba wyluzować i pomyśl, że dziecko pewnie chce w jakiś szczególny dzień się urodzić i Cię zaskoczy)
ma charakterek
17?? tak brzmi dziwnie, ale 20, to juz okragły dzień co nie? łatwiej zapamiętać, ładniejsza data, 25 tez)
Taaak! I dzieci urodzone tego dnia są wspaniałe. Grzeczne, spokojne, z czasem dorastają i pomagają swoim rodzicom. Są uczynne, rozsądne, dobrze się uczą. (Kilka razy zaliczyłam czerwony pasek na świadectwie, nie na tyłku). Ja tam polecam poczekać do czwartku!

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Slodka mama z 19.07 URODZILA!!!!!!!!!!!!!

Brawa dla Niej!!!!!!!!!!
A ty Margoś nie zazdrość. W Adolfa urodziła.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:17   #1717
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pyszności Ci mama zafundowała!!!!
A "Twój Tż co jada, jak Ty u mamy jesz takie dobrocie?

A i nie wiem czy nadrabiałaś bo pytałam o Twojego pieskowego synkaw

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

TRZYMAM
Tztowi jak wychodziłam o 13 zrobiłam dwie wielkie bułki i sobie je odgrzal zawsze tak jest jak jadę do mamy i już nie narzeka

A, nadrabiałam to, ale to było w sobotę i też jakaś taka nie do konca byłam
Ja tam się na wystawach średnio znam, ale on zupełnie inaczej wygląda niż psy, które są z polskich hodowli i jest taka jakby świeża krew, co się podoba.. ma zupełnie inny kształt jakby pyska, bo z racji tego, ze jest to rasa rzadka i przywieziony zza granicy to znacznie się różni od psów, które non stop rodzą się w tej samej hodowli w Polsce

Odstawiłaś ten fenoterol Madi? jak się czujesz, mam nadzieję, że lepiej?
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:20   #1718
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Laseczki, wrocilam juz z labka (wynik z posiewu po 7 dniach dopiero ), zjadlam sniadanie, zmierzylam cisnienie i wyszlo znow 154/98 najdziwniejsze, ze ja tego nie czuje wcale zaraz zmierze jeszcze raz, no i co mam robic wg Was?? IP? W sumie cisnieniomierz chyba nie zawyzalby mi NON STOP, szczegolnie ze wczoraj Iza z ciekawosci mierzyla i pokazal normalnie 113/65.... Lilo kopie.... nie wiem, moze faktycznie przepakuje sobie w wygodny sposob torbe, co i tak mialam w planach, dopakuje do drugiej rzeczy Lili, ogarne i poszykuje rzeczy dla Lali na kilka dni w przod i zadzwonie do meza, co?..... tylko powiedzcie DLACZEGO zawsze u lekarzy mam prawidlowe cisnienie i czuje sie jak kretynka hipochondryczka, a w domu takie jazdy?.... umiem mierzyc, robie to prawidlowo, wiec nie tutaj pies pogrzebany....
Oli - ja miałam w Lux-Medzie wynik posiewu po 4 dniach więc spokojnie
zawsze możesz jeszcze jechać własnie do luxmedu i poprosić położną o zmierzenie ciśnienia... mi zawsze mierzą..

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
nasi męzowie to bliźniacy, no nie ma co (ale jak tyle zrobił to znaczy, ze jednak można, i potrafi- widze światełko w tunelu )
no mój już od dawna robi bardzo dużo (tylko wymaga to przypomnienia , poza tym pracuje 12 h/dobę wiec w tygodniu pada na twarz ;(

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry !!!

Nadrobiłam wszystkie newsy, dołączam się do kciuków dla Margoś i Malinki

Ja dziś w nocy jak wstałam siku to miałam stres, że brzuch mi się obniżył, nie wiem dlaczego wydawało mi się że mam brzuch bardzo nisko, a Tymuś leży poprzecznie, a nie tak jak cały czas główka w dół, dupka do góry. Moja mama mnie wczoraj wystraszyła bo powiedziała, że jak brzuch opadnie to w ciągu 2 dni poród, więc zestresowałam się konkretnie jak zobaczyłam mój brzuch w lustrze. Na szczęście to były tylko moje dziwne zwidy bo rano wstałam i brzuch jest jaki był wcześniej, więc nic się nie dzieje.

Ja już od wczoraj zestresowana tym, że pod koniec tygodnia muszę się już zameldować w szpitalu i leżeć znów, nie wiadomo ile będę leżeć zanim zrobią mi CC, ale gin prowadzący mówił, że czekają do 40stego tygodnia, aby mieć pewność, że dziecko jest już gotowe i dojrzałe. No a dla mnie to oznacza tydzien lub dwa leżenia na patologii, czego bardzo chciałabym uniknąć. Tymczsem gin twierdzi że u mnie to cud, że wszystko jest dobrze i że nie możemy tego zmarnować i ryzykować, więc lepiej jak będę pod profesjonalna opieką i będą mieć na mnie oko. Zwolnienie lekarskie kończy mi się w czwartek, wizyt już nie mam umówionych tylko skierowanie do szpitala, więc wypada tak, że do tego szpitala będę musiała iść czy mi się to podoba, czy nie. Czas wziąć się za pranie piżam i pakowanie torby na patologię.
nie stresuj się, przecież w domu nie urodzisz i musisz być pod opieką lekarzy więc spokojnie, poleżysz trochę na patologii, co przyjemne nie jest, ale konieczne pakuj się, nastaw optymistycznie i będzie wszystko dobrze
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:21   #1719
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj o 14 mam spirometrię, a po niej wizytę u mojej pani alergolog, więc proszę też o kciuki mimo, że malucha dzisiaj nie podglądam

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
U mnie na wsi mamy listonoszkę, więc mam nadzieję, że mąż sobie sam poradzi.

Taaak! I dzieci urodzone tego dnia są wspaniałe. Grzeczne, spokojne, z czasem dorastają i pomagają swoim rodzicom. Są uczynne, rozsądne, dobrze się uczą. (Kilka razy zaliczyłam czerwony pasek na świadectwie, nie na tyłku). Ja tam polecam poczekać do czwartku!

A ty Margoś nie zazdrość. W Adolfa urodziła.
Do samych sutków listonoszka wystarczy Nie wymagajmy już za dużo

Ja tam jestem z 16 i nie narzekam

I mam wrażenie wiecie dziwne, ze Dotkaaa mnie osacza
Gdzie nie spojrzę tam Dotka;p

Wczoraj nawet Tż mówi:
Chyba widziałem Dotkę
ja: tak? i jak wyglądała?
Tż: No taka blondynka w ciąży

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:23   #1720
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Powedz mi jak schodziłaś z tego dziadoskiefo Fenoterolu?
Stopniowo czy odstawiłąś od razu?
Bo ja od wczoraj schodze po tabletce żeby znów mi sie coś nie wydarzyło...i jak go odstawie to mam na Duphaston przejść...

Ty jeszcze się nie zdecydowałaś???? o ludzie... skoro wszystkie Ci się podobają a różnią się szczegółem to zrób wyliczankę....i tak jak kupisz bedziesz niezadowolona bo mogłas inny...ale to bez sensu...
t
pytanie nie do mnie ale ja brałam 4 fenoterole dziennie i gin kazał odstawiać po pół tabletki co kilka dni i też tak zrobiłam... a i tak czułam brak każdej połówki od piątku nie biorę już wcale ale brzuch zaczął się mocno stawiać a wczoraj 3 skurcze były...

mąż i nie chciał pomóc wybrać bo sam nie mógł się zdecydować ale już dzisiaj napisał mi smsa że zdecydował się na model więc ja tylko kolor mam wybrać więc uffffff model mam z głowy
Stary 2013-06-17, 10:23   #1721
d0tkaaa
Zakorzenienie

Ambitny plan na dzis,sprzatanie prasowanie spacerowanie i moze pakowanie torby.lece milego dnia!)

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:23   #1722
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ja dopiero 36 tydzien, wiec tylko herbate zaczynam pic. pomysle w 38 i wiekszym wysilku, jakies dluzsze spacery, seks czesciej itp.
a juz po 39 zaczne jesc ostre i tego ananasa.
no i do 40 urodze!
musze! i koniec

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

MArgosia a pobudzenie brodawek??
probowalas??
hehe ambitne plany, swoja drogą pierwszy raz widze u Ciebie takie zniecierpliwienie
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:25   #1723
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj nawet Tż mówi:
Chyba widziałem Dotkę
Jak mozesz mowic ze Cie osaczam!Nie moja wina ze mieszkasz na sr osiedla i zawsze ide kolo Ciebie do kauflanda hahhaha !ale nawiasem mowiac Ty mnie widzisz a ja Cie nie wiec podejrzewam ze chybs chowasz sie za krzakami lol hahahaha)))

moj tz boi sie ze jak za mocno nacisnie to mu prysnie w oko wiec niewiem jak to z ta stymulacja hahahahab

Zuza

Razem
Stary 2013-06-17, 10:27   #1724
sarna405
Zadomowienie

Witam
Rano wstałąm wyprawiłam synka do szkoły wstawilam pranie i poszlam spać wstałam i poszłam do biedrony
Kupiłąm chusteczki nawilzane FITTI 3 paczki po 72szt taki zestaw po 9,99-bardzo tanio wypróbuję 1 paczkę. Były jeszcze podkłady dada 10 szt po 9,99 ale nie brałam z 1 dzieckiem nie używałam i wydają mi się zbedne
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:27   #1725
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Jak mozesz mowic ze Cie osaczam!Nie moja wina ze mieszkasz na sr osiedla i zawsze ide kolo Ciebie do kauflanda hahhaha !ale nawiasem mowiac Ty mnie widzisz a ja Cie nie wiec podejrzewam ze chybs chowasz sie za krzakami lol hahahaha)))

moj tz boi sie ze jak za mocno nacisnie to mu prysnie w oko wiec niewiem jak to z ta stymulacja hahahahab
Mi nic nie leci to mam łatwiej

Muszę się na obrzeża przeprowadzić

Mały
Stary 2013-06-17, 10:27   #1726
Niunia20
Rozeznanie

zapomniałam 30 dni do terminu

a i zapomniałam przyszłą pościel od juramba
Stary 2013-06-17, 10:28   #1727
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Tztowi jak wychodziłam o 13 zrobiłam dwie wielkie bułki i sobie je odgrzal zawsze tak jest jak jadę do mamy i już nie narzeka

A, nadrabiałam to, ale to było w sobotę i też jakaś taka nie do konca byłam
Ja tam się na wystawach średnio znam, ale on zupełnie inaczej wygląda niż psy, które są z polskich hodowli i jest taka jakby świeża krew, co się podoba.. ma zupełnie inny kształt jakby pyska, bo z racji tego, ze jest to rasa rzadka i przywieziony zza granicy to znacznie się różni od psów, które non stop rodzą się w tej samej hodowli w Polsce

Odstawiłaś ten fenoterol Madi? jak się czujesz, mam nadzieję, że lepiej?
Czyli coś w tym jest, tzn w tych rasach najwazniejsze, ze wygrywa skubaniec
Zeszłąm już z 4 tablet do 3 jutro spróbuję do 2...
Jak odstawię to będzie sukces

28.07.2013r.
Stary 2013-06-17, 10:28   #1728
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
zapomniałam 30 dni do terminu

a i zapomniałam przyszłą pościel od juramba

Mały
Stary 2013-06-17, 10:29   #1729
sammi24
Zadomowienie

Cześć brzuszki

Witam się po weekendzie u rodziców i teściów

Gratuluję rozpoczętych nowych tygodni i trzymam kciuki za wizytujące Podczytywałam chwilkę w sobotę co się u nas dzieje na wątku, oczywiście zero porodów u czerwcówek

Ale bardzo pocieszające były wieści od Perse i Cynamonka (chociaż na info o wypuszczeniu ze szpitala ze skurczami i odchodzącym czopem wywołało we mnie efekt wow...). Trzymam kciuki za Was dziewczyny

Oliath jedź na IP z tym ciśnieniem...

Dzisiaj do 13.00 kurier ma dostarczyć wózek mamy też łóżeczko ale zostało w samochodzie bo wczoraj późno wróciliśmy i Tż nie wypakowywał. Od brata Tż dostaliśmy wanienkę, którą wiózł z żoną z samego Londynu też jest w aucie, jak mi dzisiaj to Tż poprzynosi to Wam pokażę.

Zmykam, jutro mam USG o 8.30, a o 10.00 prowadzę godzinny wykład Muszę się trochę przygotować, mam nadzieję, że nie zemdleję...

Będę chwilkami zaglądać co tam piszecie
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:29   #1730
d0tkaaa
Zakorzenienie

Ja juz wiem Margos jak jest z Twoja ciaza!i porodem..Ty poprostu zaczniesz.rodzic wtedy co ja:-P i wtedy bedziemy obok w salach i pozniej jeszcze w pokojach tych samych to dopiero bylo osaczanie hahahahaha

Zuza

Razem
Stary 2013-06-17, 10:30   #1731
madi82
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj nawet Tż mówi:
Chyba widziałem Dotkę
nie wiesz, ze Dotka to wątkowy pędziwiatr
nie usiedzi na dooopcechyba chce by Zuza się szybciej urodziła

28.07.2013r.
Stary 2013-06-17, 10:31   #1732
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
hehe ambitne plany, swoja drogą pierwszy raz widze u Ciebie takie zniecierpliwienie
no bo to czekanie na Margosie i Malinke mnie tak pobudziły) haha
poza tym mam juz całą wyprawkę, pokój gotowy prawie,
no i już mam dosyć opuchnięcia, skurczy i drętwienia kończyn.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:31   #1733
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Dzień dobry poniedziałkowo

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Slodka mama z 19.07 URODZILA!!!!!!!!!!!!!

Brawa dla Niej!!!!!!!!!!
już??? toż to mój termin

Dziewczyny czy jak się obniża brzuch to przestaje się mieć zgagi??? Czy to nie ma związku? Mój podobno się obniżył już i zgagi jak ręką odjął

Nie rozumiem czemu wam się tak spieszy do porodu ja w pierwszej ciąży miałam tp 1.10 urodziłam 11.10 i jakoś wcale nie cierpiałam z tego powodu potem się zaczyna zabawa więc teraz korzystajcie i śpijcie ile się da, potem nie będzie spania, katarki, ząbki, brzydkie kupki itp ja tam się napawam ostatnimi chwilami z jednym dzieckiem

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:31   #1734
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz wiem Margos jak jest z Twoja ciaza!i porodem..Ty poprostu zaczniesz.rodzic wtedy co ja:-P i wtedy bedziemy obok w salach i pozniej jeszcze w pokojach tych samych to dopiero bylo osaczanie hahahahaha
Też mi to przeszło przez myśl

Mały
Stary 2013-06-17, 10:31   #1735
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi nic nie leci to mam łatwiej

Muszę się na obrzeża przeprowadzić
Piszesz takie rzeczy a pozniej dziewczyny sobie pomysla ze Dotka nawiedzona wystaje pod Twoja klatka hahhaahahh nawiasem mowiac to Ty masztakie ladne zaslony ?hahhaahahaha:-P

Zuza

Razem
Stary 2013-06-17, 10:32   #1736
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
ja czasami jak dotykam sutków/ściskam delikatnie to mam nadzieję, że coś poleci, ale nigdy nic

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość

już??? toż to mój termin

Dziewczyny czy jak się obniża brzuch to przestaje się mieć zgagi??? Czy to nie ma związku? Mój podobno się obniżył już i zgagi jak ręką odjął

Nie rozumiem czemu wam się tak spieszy do porodu ja w pierwszej ciąży miałam tp 1.10 urodziłam 11.10 i jakoś wcale nie cierpiałam z tego powodu potem się zaczyna zabawa więc teraz korzystajcie i śpijcie ile się da, potem nie będzie spania, katarki, ząbki, brzydkie kupki itp ja tam się napawam ostatnimi chwilami z jednym dzieckiem
obniżenie brzucha może mieć związek z zanikiem zgagi, oraz niektórym dziewczynom się lżej oddycha, bo i płuca są odciążone.

a to zniecierpliwienie Ciebie nie dotyczy, bo to już drugie Twoje i wiesz co i jak.
my pierwiastki czekamy, nieświadome:P

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:33   #1737
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość

już??? toż to mój termin

Cierpliwości będziemy uczyć się dopiero po porodzie

Dobra idę z psem bo już 2 godziny w domu siedzimy
Miłego dziewczęta )

Mały
Stary 2013-06-17, 10:34   #1738
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiesz, ze Dotka to wątkowy pędziwiatr
nie usiedzi na dooopcechyba chce by Zuza się szybciej urodziła
Cos w tym jest
Cytat:
Też mi to przeszło przez myśl
no to widzisz..juz wiemy czemu u Ciebie nic sie nie dzieje..

dlatego nie narzekaj ze mnie ciagle widzisz bo przynajmniej spaceruje zeby sie cos dziac zaczelo hahahahaha

Zuza

Razem
Stary 2013-06-17, 10:35   #1739
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Cześć brzuszki

Dzisiaj do 13.00 kurier ma dostarczyć wózek mamy też łóżeczko ale zostało w samochodzie bo wczoraj późno wróciliśmy i Tż nie wypakowywał. Od brata Tż dostaliśmy wanienkę, którą wiózł z żoną z samego Londynu też jest w aucie, jak mi dzisiaj to Tż poprzynosi to Wam pokażę.

Zmykam, jutro mam USG o 8.30, a o 10.00 prowadzę godzinny wykład Muszę się trochę przygotować, mam nadzieję, że nie zemdleję...

Będę chwilkami zaglądać co tam piszecie
jak bedziesz miała powóz to wiesz...fotusie
PS. a co to za wykład..na jaki temat!
DASZ RADE

28.07.2013r.
Stary 2013-06-17, 10:35   #1740
sarna405
Zadomowienie

fiazo i skakanie po schodach nie pomoze i wieszanie firanek też nie wiem cos o tym mój synek też nie chciał wyjsć urodziłam go 10 dni po terminie w wywoływanym porodzie. Biegałam po schodach, wieszałam firanki i nie chciał wyjsc
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości