![]() |
#751 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, no rewelka
![]() ![]() A zeby wrocic do topiku watku to zrobilam sobie kapu kapu z kulka z Lusha. Nawet fajny gadzet, ladnie i bardzo intensywnie pachnie i woda od niej byla tlusta bo kulka zawiera maslo, chyba shea, wiec smarowanie odwloka mam dzis z glowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze szkod na kompie nie wyrzadzilas tym opluciem ![]() ![]() EDIT: Kasiu, tego nawet najstarsi gorale nie wiedza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A moja wanna biala (oliwkowa byla margo chyba?) ale faktycznie sliska teraz potwornie, musze ostrzec malza bo orla wywinie. Dzieki za przypomnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwierzun, na tym watku to dzis jedna wielka komedia pomylek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 | |
BAN stały
|
Cytat:
jak to kurde dlaczego? ![]() ![]() ![]() No i teraz sugerujecie, ze niby cale zamieszanie przeze mnie? ![]() ![]() ![]() edit: ja tu Was grzecznie zostawiam i ide do wanny z moja rozana pianka ;p a Wy jeszcze przybiegniecie i powiecie, ze mialam racje z tym plynem i bedziecie zalowaly, ze predzej nie popedzilyscie go kupic ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez chce ten plyn rozany! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdy ja czytałam odpowiedź Kasi, to ten post wygladał tak: " Fakt, jest taki lekko metny i na moje oko zielonkawy. Moze od tego aloesu i panicum miliceum (proso zwyczajne ), bo talku nie zawiera. Jesli chcesz to moge wklepac dokladny sklad, chociaz wydaje mi sie, ze na tym w KWC jest ten sam." i zrozumiałam, że to jest odpowiedź na moje pytanie o metność toniku. I dopiero potem Kasia zaczełam kombinować z edycją i nakombinowała ![]()
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja juz chyba nie chce w to glebiej wnikac, bo zaraz mi sie wszystko jeszce bardziej pozajaczkuje ![]() ![]() a wracajac do Milda, to wlasnie sie nim maznelam drugi raz i kurcze fajny jest. Zostawia napieta skore (ale nie sciagnieta, tak jak mialam po lotionie2) i taka fajna gladka i pory tez delikatnie sciaga. ![]()
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
ale ja pytałam o to czemu metny wiec kasia stwierdziła że jak napisze skąłd to sie dowiemy czemu mętny
![]() ![]() ale przeciez nie ważne do kogo (chyba) ![]() ![]()
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
O ludzie, czlowieka pol dnia nie ma a tu tyle zamieszania! I nawet temat mojej wanny oliwkowej sie pojawil, naprawde jestem wzruszona (wanna tez
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Rozeznanie
|
ale zamieszanie wczoraj zrobilyscie - nic juz nie wiem, ale wiem jedno - ja tez Magda:P
Tymczasem posluguje sie moim magicznym zestawem pod nazwa Clinique i coraz bardziej jestem zadowolona, buzka naprawde mi sie poprawia, mniej dziwnych niespodzianek i coraz ladniejszy koloryt...juz nie musze sie wstydzic wyjscia rankiem bez fluidu ... ale jeszcze go stosuje delikatnie, coby sie samej przyzwyczaic do innej skory ![]() tymczasem nadal nie znalazlam zlotego srodka na filtry wiec narazie stosuje clinique Superdefense ktorego probke otrzymalam i wzasadzie jest calkiem fajny! AniuWila, widze ze powoli wpadasz w szal kapielowy ![]()
#767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
dwa razy sie wyslalo
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jestem cala w skowronkach, ze moglam Ci doradzic te super specyfiki i ze piekniejesz z dnia na dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Magda,ja tez Magda ![]() Powiedz mi kochana czy widzialas moze w Dublinie filtry ROC?? A wogole czy w Irlandii tez sa te slynne Primarki czy inne sklepy gdzie mozna za grosze kupowac???? A moze jakies inne polecisz z dobrej jakosci oddzierza ale po przystepnych cenach??? Wybieram sie do Dublinu w maju,ale nie bede miala zbyt duzo czasu wiec fajnie byloby wiedziec od razu gdzie sie skierowac na zakupy.. Dzieki bardzo ![]()
![]() |
#772 |
BAN stały
|
yyyyyyyyy wlasnie mi sie przypomnialo, ze ja tez wybieram sie do Dublina
![]() ![]() ![]() Aaliyah jak kupisz rozany plyn do kapieli to dopiero pogadamy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
BAN stały
|
e tam...wydawac Ci sie moze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie jakos minimmizer nie ujmuje za bardzo...chociaz powodem moze byc nieregularne stosowanie, bo ja jak zwykle chwytam kilka srok za ogon ![]() A jak juz jestesmy przy testerach to jeszcze napisz jak Ci sie Shiseido podoba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i polecam TRIBE w St. Stephen shopping St <na koncu Grafton st> -dla tych bardziej sportowo i na luzie lubujacych sie ![]() ![]() no i zawsze jest jeszcze TKmaxx...he. Ponadto ROCa widuje w Bootsie i innych wiec powinien byc ![]() a w dublinie trzeba koniecznie: napic sie Guinnessa< dla poczucia ze jest sie naprawde w irlandzkim swiecie, najlepiej w jakims pubie z muzyka na zywo> zjesc BANNOFEE PIE!!! ooo maaaaaaaaaaaatko....mniam nie jesc frytek z octem!!! ,oni je tu pochaniaja kilogramami> nie jesc chipsow z octem - uwaga na to co sie kupuje ![]() ...
![]() |
#776 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
Co do Clinique, to niestety slawne "3 steps" mi nie pasowalo, ale i tak wiele kosmetykow tej firmy bardzo lubie
![]() ![]() ![]() Aaliyah, a co testowalas Shiseido ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ojej dzieki Ci bardzo za taka wyczerpujaca odpowiedz....az sobie wydrukuje,zeby niczego nie pominac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Shiseido probke (duza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
Zakupy zrobione, najpierw zawitalam w BOOTSie i po wielu wachaniach, wahaniach (nie mam polskich liter, wybaczcie) kupilam moj zapaszek na wiosne-lato mianowicie EUPHORIA BLOSSOM, aczkolwiek juz teraz wiem, ze bedzie i drugi mianowicie opryskalam sie zupelnie przypadkowo DIOR ADDICT EAU FRAICHE no i sie zakochalam! Szykuje sie nastepny zakup
![]() Z cieni do powiek wybralam L'OREAL ColorAppeal Trio Pro by Laetitia Casta (juz sie czuje jak ona ![]() nastepny cien to BOURJOIS nr 90 Blanc Diaphane Co tam jeszcze...aaaaa, chcialam cos wyprobowac z serii SANCTUARY i wybralam BODY SOUFFLE MANDELULAR, zapach bardzo mi sie spodobal, chcialam cos z serii cynamonowej ale NIC nie bylo, skandal! A z rzeczy, ktore kupilam poprzednio i ktore teraz uwielbiam to: Korektor MAYBELLINE EVER FRESH, swietnie kryje, mila konsystencja, tylko troszke wysusza skore pod oczami KHOL AND CONTOUR BOURJOIS, czyli po prostu kredke do oczu, kolor fantastyczny jak dla mnie, nie chcialam zupelnie czarnego tak wiec nr 02 czyli GRIS INGENIEUX jest wymarzony! Nie za miekka nie za twarda, w sam raz, nie rozmazuje sie, moja ulubiona jak na razie. Blyszczyk RIMMEL SWEET JELLY LOVE IT, pieknie blyszczy, nie za gesty, tylko za dobry w samaku wiec szybko go zjadam, moj TZ tez ![]() Nastepnie odwiedzilam The Body Shop i stamtad wyszlam z: Olejkiem rozanym (uklon w strone AniaWila ![]() TEA TREE OIL Blackhead Minimising Mask (uklon w strone Aaliyah ![]() oraz z dwoma zelami pod prysznic SATSUMA i SHEA (ukochany zapach) To tyle, wiecej grzechow nie pamietam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.