Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-12, 21:55   #751
kasiahan
Rozeznanie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Olaboga! Kamilo, ja myslalam, ze Kasia do mnie pisze o tych kwasach, a moze ona pisala do nas obu, co Kasiu? Matko, co za zamieszanie Dobra, dla pewnosci napisze - mam na imie Magda i b. lubie Clinique
No nie mogeCo za zamieszanie Myslalam, ze post ==> 748 rozwiewa wszelkie watpliwosci

kasiahan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 21:58   #752
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiahan Pokaż wiadomość
No nie mogeCo za zamieszanie Myslalam, ze post ==> 748 rozwiewa wszelkie watpliwosci
Kasiu lapie (chyba) - do mnie bylo o kwasach a do Hosenko-Kamili o metnosci-zielonkawosci Ufff!
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 21:59   #753
zwierzun
Rozeznanie

Dziewczyny, no rewelka Oplulam przez was monitor

A zeby wrocic do topiku watku to zrobilam sobie kapu kapu z kulka z Lusha. Nawet fajny gadzet, ladnie i bardzo intensywnie pachnie i woda od niej byla tlusta bo kulka zawiera maslo, chyba shea, wiec smarowanie odwloka mam dzis z glowy.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33723698

zwierzun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 22:01   #754
kasiahan
Rozeznanie

Cytat:
Kasiu lapie (chyba) - do mnie bylo o kwasach a do Hosenko-Kamili o metnosci-zielonkawosci Ufff!
Magdo dobrze lapiesz Jedno tylko mnie ciekawi, dlaczego Ania napisala, ze "Aaliyah to tez Magda"?

Stary 2007-04-12, 22:03   #755
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zwierzun Pokaż wiadomość
Dziewczyny, no rewelka Oplulam przez was monitor

A zeby wrocic do topiku watku to zrobilam sobie kapu kapu z kulka z Lusha. Nawet fajny gadzet, ladnie i bardzo intensywnie pachnie i woda od niej byla tlusta do kulka zawiera maslo, chyba shea, wiec smarowanie odwloka mam dzis z glowy.
Zwierzun , smarowanie "..." masz z glowy. Za to wanne (oliwkowa? ) musisz wypucowac, zeby sie przy nastepnej kapieli nie zabic (poslizgnawszy sie... ).

Mam nadzieje, ze szkod na kompie nie wyrzadzilas tym opluciem

EDIT: Kasiu, tego nawet najstarsi gorale nie wiedza
Stary 2007-04-12, 22:06   #756
zwierzun
Rozeznanie

Cytat:
Zwierzun , smarowanie "..." masz z glowy. Za to wanne (oliwkowa? ) musisz wypucowac, zeby sie przy nastepnej kapieli nie zabic (poslizgnawszy sie... ).

Mam nadzieje, ze szkod na kompie nie wyrzadzilas tym opluciem
Monitor przezyje tylko musze obczyscic.

A moja wanna biala (oliwkowa byla margo chyba?) ale faktycznie sliska teraz potwornie, musze ostrzec malza bo orla wywinie. Dzieki za przypomnienie

Stary 2007-04-12, 22:09   #757
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zwierzun Pokaż wiadomość
Monitor przezyje tylko musze obczyscic.

A moja wanna biala (oliwkowa byla margo chyba?) ale faktycznie sliska teraz potwornie, musze ostrzec malza bo orla wywinie. Dzieki za przypomnienie
Cale szczescie dla monitora

Zwierzun, na tym watku to dzis jedna wielka komedia pomylek Faktycznie - oliwkowa wanne to ma Margo Orla nie wywijaj (malz tez nie)!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-12, 22:29   #758
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Magdo dobrze lapiesz Jedno tylko mnie ciekawi, dlaczego Ania napisala, ze "Aaliyah to tez Magda"?

jak to kurde dlaczego? bo zaraz po Twoim poscie ze zwrotem per ''Magdo'' Hosenka napisala, ze jednak to bylo do niej Wiec biorac pod uwage moja wysoce rozwinieta sztuke dedukcji, wymyslilam sobie sprytnie, ze Hosenka to Magda

No i teraz sugerujecie, ze niby cale zamieszanie przeze mnie?

edit: ja tu Was grzecznie zostawiam i ide do wanny z moja rozana pianka ;p a Wy jeszcze przybiegniecie i powiecie, ze mialam racje z tym plynem i bedziecie zalowaly, ze predzej nie popedzilyscie go kupic ;p
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 22:44   #759
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
jak to kurde dlaczego? bo zaraz po Twoim poscie ze zwrotem per ''Magdo'' Hosenka napisala, ze jednak to bylo do niej Wiec biorac pod uwage moja wysoce rozwinieta sztuke dedukcji, wymyslilam sobie sprytnie, ze Hosenka to Magda

edit: ja tu Was grzecznie zostawiam i ide do wanny z moja rozana pianka ;p a Wy jeszcze przybiegniecie i powiecie, ze mialam racje z tym plynem i bedziecie zalowaly, ze predzej nie popedzilyscie go kupic ;p
Ania, Twoja zdolnosc dedukcji nie pozostawia nic do zyczenia

Ja tez chce ten plyn rozany!
Stary 2007-04-12, 22:56   #760
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Ale to przez Kasie bo zachciało sie jej edytować posty

Gdy ja czytałam odpowiedź Kasi, to ten post wygladał tak:

" Fakt, jest taki lekko metny i na moje oko zielonkawy. Moze od tego aloesu i panicum miliceum (proso zwyczajne ), bo talku nie zawiera.
Jesli chcesz to moge wklepac dokladny sklad, chociaz wydaje mi sie, ze na tym w KWC jest ten sam."

i zrozumiałam, że to jest odpowiedź na moje pytanie o metność toniku.
I dopiero potem Kasia zaczełam kombinować z edycją i nakombinowała

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 23:01   #761
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

" Fakt, jest taki lekko metny i na moje oko zielonkawy. Moze od tego aloesu i panicum miliceum (proso zwyczajne ), bo talku nie zawiera.
Jesli chcesz to moge wklepac dokladny sklad, chociaz wydaje mi sie, ze na tym w KWC jest ten sam."

No ale Hosenko, to ja pytalam o sklad Wiec druga czesc byla do mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-12, 23:09   #762
kasiahan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Hehe
Ja juz chyba nie chce w to glebiej wnikac, bo zaraz mi sie wszystko jeszce bardziej pozajaczkuje

a wracajac do Milda, to wlasnie sie nim maznelam drugi raz i kurcze fajny jest. Zostawia napieta skore (ale nie sciagnieta, tak jak mialam po lotionie2) i taka fajna gladka i pory tez delikatnie sciaga.

Stary 2007-04-12, 23:14   #763
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
No ale Hosenko, to ja pytalam o sklad Wiec druga czesc byla do mnie
ale ja pytałam o to czemu metny wiec kasia stwierdziła że jak napisze skąłd to sie dowiemy czemu mętny A zresztą petem uzupełniła post o "Hosenko" :P

nieźle nieźle

ale przeciez nie ważne do kogo (chyba) Fajne zamieszanie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 23:23   #764
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe
Ja juz chyba nie chce w to glebiej wnikac, bo zaraz mi sie wszystko jeszce bardziej pozajaczkuje

a wracajac do Milda, to wlasnie sie nim maznelam drugi raz i kurcze fajny jest. Zostawia napieta skore (ale nie sciagnieta, tak jak mialam po lotionie2) i taka fajna gladka i pory tez delikatnie sciaga.
I slusznie, ze nie chcesz wnikac Kasiu. Pozostawmy to Mildowi Dla mnie wszystko jasne
Stary 2007-04-13, 00:07   #765
margo2
Raczkowanie

O ludzie, czlowieka pol dnia nie ma a tu tyle zamieszania! I nawet temat mojej wanny oliwkowej sie pojawil, naprawde jestem wzruszona (wanna tez ) Hehe, podsumowujac: Hosenka-Kamila, Aaliyah-Magda, kasiahan-Kasia (ja tez z Poznania!), AniaWila-Ania, Zwierzun-nie wiem ale ma biala wanne ) ja zawiadamiam, ze w sobote wybieram sie na duze kosmetykowe zakupy (sponsorowane przez Inland Revenue-zwrot podatku jejeje ), zdam relacje po powrocie, spedze pewnie pol dnia poniewaz chce miedzy innymi kupic perfum (jakies letnie propozycje?)a to zawsze zabiera mi duzo czasu, bo sie zdecydowac dlugo nie moge. Ok, smigam do lozeczka. Dobranoc
margo2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-13, 09:16   #766
AfroJAzz
Rozeznanie

ale zamieszanie wczoraj zrobilyscie - nic juz nie wiem, ale wiem jedno - ja tez Magda:P

Tymczasem posluguje sie moim magicznym zestawem pod nazwa Clinique i coraz bardziej jestem zadowolona, buzka naprawde mi sie poprawia, mniej dziwnych niespodzianek i coraz ladniejszy koloryt...juz nie musze sie wstydzic wyjscia rankiem bez fluidu ...
ale jeszcze go stosuje delikatnie, coby sie samej przyzwyczaic do innej skory
tymczasem nadal nie znalazlam zlotego srodka na filtry wiec narazie stosuje clinique Superdefense ktorego probke otrzymalam i wzasadzie jest calkiem fajny!

AniuWila, widze ze powoli wpadasz w szal kapielowy
Stary 2007-04-13, 12:25   #767
zwierzun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margo2 Pokaż wiadomość
O ludzie, czlowieka pol dnia nie ma a tu tyle zamieszania! I nawet temat mojej wanny oliwkowej sie pojawil, naprawde jestem wzruszona (wanna tez ) Hehe, podsumowujac: Hosenka-Kamila, Aaliyah-Magda, kasiahan-Kasia (ja tez z Poznania!), AniaWila-Ania, Zwierzun-nie wiem ale ma biala wanne ) ja zawiadamiam, ze w sobote wybieram sie na duze kosmetykowe zakupy (sponsorowane przez Inland Revenue-zwrot podatku jejeje ), zdam relacje po powrocie, spedze pewnie pol dnia poniewaz chce miedzy innymi kupic perfum (jakies letnie propozycje?)a to zawsze zabiera mi duzo czasu, bo sie zdecydowac dlugo nie moge. Ok, smigam do lozeczka. Dobranoc
Hahahahaha, zeby dodac jeszcze do tej konfuzji to powiem ze ja tez Ania, na dodatek tez z Poznania i jakby tego bylo malo to chyba mieszkamy w tym samym miescie w UK z margo2

Stary 2007-04-13, 12:26   #768
zwierzun
Rozeznanie

dwa razy sie wyslalo

Stary 2007-04-13, 16:13   #769
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AfroJAzz Pokaż wiadomość
ale zamieszanie wczoraj zrobilyscie - nic juz nie wiem, ale wiem jedno - ja tez Magda:P

Tymczasem posluguje sie moim magicznym zestawem pod nazwa Clinique i coraz bardziej jestem zadowolona, buzka naprawde mi sie poprawia, mniej dziwnych niespodzianek i coraz ladniejszy koloryt...juz nie musze sie wstydzic wyjscia rankiem bez fluidu ...
ale jeszcze go stosuje delikatnie, coby sie samej przyzwyczaic do innej skory
tymczasem nadal nie znalazlam zlotego srodka na filtry wiec narazie stosuje clinique Superdefense ktorego probke otrzymalam i wzasadzie jest calkiem fajny!

AniuWila, widze ze powoli wpadasz w szal kapielowy

Jestem cala w skowronkach, ze moglam Ci doradzic te super specyfiki i ze piekniejesz z dnia na dzien zreszta Aaliyah tez sie powoli przekonuje a z Superdefense tez jestem zadowolona. kwestie jego watpliwych filtrow przemilczam A co do szalu kapielowego to mam go od zawsze. mam potrzebe tworzenia z tego rytualu pianka, winko albo drineczek olejki zapachowe, ladne widoki...no i moj nieodlaczny niebieski ptak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-13, 16:47   #770
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem cala w skowronkach, ze moglam Ci doradzic te super specyfiki i ze piekniejesz z dnia na dzien zreszta Aaliyah tez sie powoli przekonuje a z Superdefense tez jestem zadowolona. kwestie jego watpliwych filtrow przemilczam A co do szalu kapielowego to mam go od zawsze. mam potrzebe tworzenia z tego rytualu pianka, winko albo drineczek olejki zapachowe, ladne widoki...no i moj nieodlaczny niebieski ptak
Aaliyah juz sie calkiem przekonala, bez dwoch zdan Juz choruje na nastepny Clinique...bo to jeden. Ania, polec cos jeszcze
Stary 2007-04-13, 17:25   #771
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:

Hej Magda,ja tez Magda
Powiedz mi kochana czy widzialas moze w Dublinie filtry ROC??
A wogole czy w Irlandii tez sa te slynne Primarki czy inne sklepy gdzie mozna za grosze kupowac???? A moze jakies inne polecisz z dobrej jakosci oddzierza ale po przystepnych cenach??? Wybieram sie do Dublinu w maju,ale nie bede miala zbyt duzo czasu wiec fajnie byloby wiedziec od razu gdzie sie skierowac na zakupy..
Dzieki bardzo
Stary 2007-04-13, 18:00   #772
AniaWila
BAN stały

yyyyyyyyy wlasnie mi sie przypomnialo, ze ja tez wybieram sie do Dublina i to na dniach Afro moge tam kupic cos czego tutaj nie ma a co koniecznie trzeba posiadac?

Aaliyah jak kupisz rozany plyn do kapieli to dopiero pogadamy a swoja droga gadaj tutaj szybko jak Ci sie sprawuje pore minimmizer Clinique ???
Stary 2007-04-13, 18:15   #773
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Aaliyah jak kupisz rozany plyn do kapieli to dopiero pogadamy a swoja droga gadaj tutaj szybko jak Ci sie sprawuje pore minimmizer Clinique ???
Zakupie na pewno Pore minimizer uzylam dopiero 2 razy, ale oczywiscie mi sie spodobal (kolejny wydatek ) Taka mieciutka matowa buzka po nim jest Za to plejek Hauschki zuzylam. Czy on jest z marchewki? Bo tak marchewkowo pachnie Fajny jest, ale ja na dluzsza mete nie lubie jakos tluszczu na twarzy, wydaje mi sie wtedy ze jest brudna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-13, 18:28   #774
AniaWila
BAN stały

e tam...wydawac Ci sie moze ten olejek i tak lepiej sie wchlania niz np olejek Huile Lotus Clarinsa. A juz w ogole rewelacja to olejek na noc Este Lauder. Skora go pije lepiej niz lekki krem nawilzajacy. A co do marchewki to nie mam pojecia czy jest w skladzie...chcialam teraz sprawdzic, ale wyrzucilam pudelko a na buteleczce nie ma skladu musisz w tej sprawie napisac do dyrektora internetu

Mnie jakos minimmizer nie ujmuje za bardzo...chociaz powodem moze byc nieregularne stosowanie, bo ja jak zwykle chwytam kilka srok za ogon
A jak juz jestesmy przy testerach to jeszcze napisz jak Ci sie Shiseido podoba?
Stary 2007-04-13, 18:44   #775
AfroJAzz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sunapee Pokaż wiadomość
Hej Magda,ja tez Magda
Powiedz mi kochana czy widzialas moze w Dublinie filtry ROC??
A wogole czy w Irlandii tez sa te slynne Primarki czy inne sklepy gdzie mozna za grosze kupowac???? A moze jakies inne polecisz z dobrej jakosci oddzierza ale po przystepnych cenach??? Wybieram sie do Dublinu w maju,ale nie bede miala zbyt duzo czasu wiec fajnie byloby wiedziec od razu gdzie sie skierowac na zakupy..
Dzieki bardzo
hehe oczywiscie PRIMARK -czyli Pennney's jest i tu - i to na glownej ulicy ze szpila czyli ze SPIRE'em - a takze na Henry st...z ciuchowych sklepow co ja moge polecic - ja bardzo lubie A wear, Oasis, acha no i Bershka wszystkie sa w centruma gdy sie wyjdzie bocznym wyjsciem ze sklepu Jervis Shopping Centre, pojdzie na lewo w kierunku tramwajowych przystankow i tuz za Insomnia wejdzie sie w uliczke kierujaca sie przy rzece, to tam jest na koncu, przed restauracyjkami -faajowy sklepik...ciuchy i torby itd...bomba.
No i polecam TRIBE w St. Stephen shopping St <na koncu Grafton st> -dla tych bardziej sportowo i na luzie lubujacych sie z "butowych" lubie Schuh'a i Zerep'a, a kosmetycznie...no coz, Brown Thomas na Grafton St. to krolestwo ale ceny tez krolewskie
no i zawsze jest jeszcze TKmaxx...he.

Ponadto ROCa widuje w Bootsie i innych wiec powinien byc

a w dublinie trzeba koniecznie:
napic sie Guinnessa< dla poczucia ze jest sie naprawde w irlandzkim swiecie, najlepiej w jakims pubie z muzyka na zywo>
zjesc BANNOFEE PIE!!! ooo maaaaaaaaaaaatko....mniam

nie jesc frytek z octem!!! ,oni je tu pochaniaja kilogramami>
nie jesc chipsow z octem - uwaga na to co sie kupuje
...
Stary 2007-04-13, 18:45   #776
AfroJAzz
Rozeznanie

Cytat:
yyyyyyyyy wlasnie mi sie przypomnialo, ze ja tez wybieram sie do Dublina i to na dniach Afro moge tam kupic cos czego tutaj nie ma a co koniecznie trzeba posiadac?

ja tak sobie mysle ze Ty Aniu masz wszystko - ba nawet wiecej niz w Dublinie jest sam dublin jest drogi i napewno nie znajdziesz tu czegos czego nie masz u siebie
Stary 2007-04-13, 21:00   #777
Camomile
Zadomowienie

Co do Clinique, to niestety slawne "3 steps" mi nie pasowalo, ale i tak wiele kosmetykow tej firmy bardzo lubie. Np. dzisiaj pedem (ryzykujac, ze samolot odleci beze mnie, hehe, zartuje, nie mogliby) na bezclowce kupilam All About Eyes w wersji Rich. Na KWC ma b. pozytywne opinie, wiec mam nadzieje, ze sie sprawdzi.

Aaliyah, a co testowalas Shiseido ?

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-14, 05:15   #778
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
hehe oczywiscie PRIMARK -czyli Pennney's jest i tu - i to na glownej ulicy ze szpila czyli ze SPIRE'em - a takze na Henry st...z ciuchowych sklepow co ja moge polecic - ja bardzo lubie A wear, Oasis, acha no i Bershka wszystkie sa w centruma gdy sie wyjdzie bocznym wyjsciem ze sklepu Jervis Shopping Centre, pojdzie na lewo w kierunku tramwajowych przystankow i tuz za Insomnia wejdzie sie w uliczke kierujaca sie przy rzece, to tam jest na koncu, przed restauracyjkami -faajowy sklepik...ciuchy i torby itd...bomba.
No i polecam TRIBE w St. Stephen shopping St <na koncu Grafton st> -dla tych bardziej sportowo i na luzie lubujacych sie z "butowych" lubie Schuh'a i Zerep'a, a kosmetycznie...no coz, Brown Thomas na Grafton St. to krolestwo ale ceny tez krolewskie
no i zawsze jest jeszcze TKmaxx...he.

Ponadto ROCa widuje w Bootsie i innych wiec powinien byc

a w dublinie trzeba koniecznie:
napic sie Guinnessa< dla poczucia ze jest sie naprawde w irlandzkim swiecie, najlepiej w jakims pubie z muzyka na zywo>
zjesc BANNOFEE PIE!!! ooo maaaaaaaaaaaatko....mniam

nie jesc frytek z octem!!! ,oni je tu pochaniaja kilogramami>
nie jesc chipsow z octem - uwaga na to co sie kupuje
...

ojej dzieki Ci bardzo za taka wyczerpujaca odpowiedz....az sobie wydrukuje,zeby niczego nie pominac A o Guinessa i Jamesona tez bede musiala zahaczyc,to sa wlasciwie jedyne powody dla ktorych moj maz bedzie mi towarzyszyl w tej wyprawie
Stary 2007-04-14, 09:20   #779
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Co do Clinique, to niestety slawne "3 steps" mi nie pasowalo, ale i tak wiele kosmetykow tej firmy bardzo lubie. Np. dzisiaj pedem (ryzykujac, ze samolot odleci beze mnie, hehe, zartuje, nie mogliby) na bezclowce kupilam All About Eyes w wersji Rich. Na KWC ma b. pozytywne opinie, wiec mam nadzieje, ze sie sprawdzi.

Aaliyah, a co testowalas Shiseido ?
Camomile , tak uzywam 3 steps - mam zel do mycia twarzy, tonik nr3 i DDMG. Jestem z nich zadowolona. Ale zachwycam sie repairwear na noc i 15 minute turnover mask - ostatnie nabytki, sa cudowne, rano az milo w lustro spojrzec Uzywam tez All About Eyes, testowalam obie wersje i bardziej przypadla mi do gustu wersja "nie-rich" Ale jestem pewna, ze bedziesz z wersji rich zadowolona, wg mnie obie sa b. dobre, kwestia tylko jaka konsystencje wolisz - kremowo-zelowa czy bogatsza

A Shiseido probke (duza ) od Ani dostalam, ale jeszcze nie przetestowalam. Boje sie, ze znowu sie rozchoruje na cos i bedzie konieczny kolejny zakup
Stary 2007-04-14, 12:04   #780
margo2
Raczkowanie

Zakupy zrobione, najpierw zawitalam w BOOTSie i po wielu wachaniach, wahaniach (nie mam polskich liter, wybaczcie) kupilam moj zapaszek na wiosne-lato mianowicie EUPHORIA BLOSSOM, aczkolwiek juz teraz wiem, ze bedzie i drugi mianowicie opryskalam sie zupelnie przypadkowo DIOR ADDICT EAU FRAICHE no i sie zakochalam! Szykuje sie nastepny zakup Tak na marginesie ADDICT oryginalny mnie nie zachwycil ale ten, jak najbardziej!

Z cieni do powiek wybralam L'OREAL ColorAppeal Trio Pro by Laetitia Casta (juz sie czuje jak ona ) kolorki bardzo mi sie podobaja, chcialam tu wkleic zdjecia ale jeszcze tej wiedzy nie ogarnelam, tzn. nie moje zdjecia tylko jakies ze strony pokazujace kosmetyk.

nastepny cien to BOURJOIS nr 90 Blanc Diaphane

Co tam jeszcze...aaaaa, chcialam cos wyprobowac z serii SANCTUARY i wybralam BODY SOUFFLE MANDELULAR, zapach bardzo mi sie spodobal, chcialam cos z serii cynamonowej ale NIC nie bylo, skandal!

A z rzeczy, ktore kupilam poprzednio i ktore teraz uwielbiam to:

Korektor MAYBELLINE EVER FRESH, swietnie kryje, mila konsystencja, tylko troszke wysusza skore pod oczami

KHOL AND CONTOUR BOURJOIS, czyli po prostu kredke do oczu, kolor fantastyczny jak dla mnie, nie chcialam zupelnie czarnego tak wiec nr 02 czyli GRIS INGENIEUX jest wymarzony! Nie za miekka nie za twarda, w sam raz, nie rozmazuje sie, moja ulubiona jak na razie.

Blyszczyk RIMMEL SWEET JELLY LOVE IT, pieknie blyszczy, nie za gesty, tylko za dobry w samaku wiec szybko go zjadam, moj TZ tez

Nastepnie odwiedzilam The Body Shop i stamtad wyszlam z:

Olejkiem rozanym (uklon w strone AniaWila ), ktory absolutnie fantastycznie pachnie rozami! Nigdy nie lubilam rozanych zapachow w kosmetykach ale ten jest jedyny, ktory naprawde pachnie fantastycznie, nie sztucznie, nie za slodko, po prostu ROZANIE

TEA TREE OIL Blackhead Minimising Mask (uklon w strone Aaliyah ), zakup glownie z mysla o moim TZcie.

oraz z dwoma zelami pod prysznic SATSUMA i SHEA (ukochany zapach)

To tyle, wiecej grzechow nie pamietam Wrocilam do domu szczesliwa
margo2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości