Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-16, 18:49   #2791
Jagoda_w6
Zaczytana online

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Dziękuję
A nie ma za co Mama je kupuje i dodaje do sałatek,pysznie smakuje

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 19:20   #2792
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
teraz nie wiem, zobaczylam to chyba na 3 miejscu i odlozylam nie czytaja dalej

to kupuj, 3 kolorki jeszcze byly, wzielam te czerwona
Jak tylko będę w okolicach wyprzedażowej Biedro to zajrzę i zobaczę czy mają kafeterki

Cytat:
Napisane przez Zsim Pokaż wiadomość
Pryncypałki
Składniki: biała czekolada 40% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; aromat) krem kokosowy 39% [tłuszcz roślinny utwardzany (palmowy); cukier, wiórki kokosowe 17%, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), zagęstnik: mąka pszenna; emulgator: lecytyna sojowa; aromat]; wafel 17%[mąka pszenna, olej roślinny, skrobia ziemniaczana, mleko w proszku odtłuszczone, żółtko w proszku, sól, substancje spulchniające: E500(ii), E503(ii); emulgator: lecytyna sojowa; barwnik : E160a(ii)];wiórki kokosowe 4%
Ech, ta skrobia wszędzie No i tłuszcz utwardzony też nieładnie. I olej roślinny mnie nie pasuje osobiście. Chociaż generalnie AŻ tak źle nie wyglądają jak myślałam
Stary 2013-06-16, 19:38   #2793
Ashira
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie serków camembert. Czy któraś z was kupowała już w tym nowym opakowaniu z drewnianym spodem?
Mnie podkusiło i serem śmierdzi w całej lodówce i przy jej otwarciu. Nie wiem, czy tak powinno być
Dziś rano TŻ skwitował, że kiedyś już też kupiliśmy serek Brie i był mimo daty taaak śmierdzący a na białej skórce miał taką zgniliznę, jak stara kapusta przy przy głąbie
Zaznaczę, że już podśmierdywał w sklepie jak sięgałam z półki. Kilka nawet obwąchałam i tak samo
Bo to, że tak powiem prawdziwy camembert. No chyba, że faktycznie przeterminowany.
Te które znamy są produkowane masowo i koło prawdziwego camemberta nawet nie leżały. Prawdziwy śmierdzi okropnie, ale jest przepyszny.
Tylko ja zawsze staram się zjeść jak najszybciej bo śmierdzi cała lodówka jak mówisz. polecam nasypać na spodeczek sody oczyszczonej i wstawić do lodówki, powinna wyciągnąc trochę smrodku

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 19:38   #2794
TheDocha
Dossisława I

Niektórych kosmetyków z gazetki kosmetycznej nie ma nawet na stronie Bell więc na KWC też ich nie będzie. One są chyba produkowane specjalnie dla Biedronki.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 20:43   #2795
agateq
goniąca własny ogon..

Skoro o kosmetykach mowa Przekopałam stare wątki, ale że są tam stare odpowiedzi zasięgnę nowszych.

Są w B jakieś masła do ciała, balsamy? W oczy mi się nie rzuciły, ale rzadko patrzę w stronę kosmetyków. Chodzi mi o jakieś takie Biedronkowe z serii Be Beauty.
Może mogłybyście mi coś polecić?

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 20:50   #2796
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Skoro o kosmetykach mowa Przekopałam stare wątki, ale że są tam stare odpowiedzi zasięgnę nowszych.

Są w B jakieś masła do ciała, balsamy? W oczy mi się nie rzuciły, ale rzadko patrzę w stronę kosmetyków. Chodzi mi o jakieś takie Biedronkowe z serii Be Beauty.
Może mogłybyście mi coś polecić?

Są mleczka do ciała i balsamy. Ja ci nie polecam balsamu do ciała w dużym pojemniczku, wzorowanym na Nivea Soft. Dziwnie się wchłania i nieładnie pachnie i wydaje mi się, ze wysusza skórę. Innych nie miałam, więc nie wiem.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:12   #2797
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
U mnie jest Kolastyna Dax i Nivea
U mnie Kolastyna, Dax, Nivea i Soraya

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:14   #2798
agateq
goniąca własny ogon..

Dogrzebałam się jakiegoś stosunkowo świeżego wątku, Dziewczyny niby polecają, a niby nie
Chyba nie będę ryzykować..
Ale jutro spojrzę.

No i skorzystam z arbuzowej promo!

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:23   #2799
Toadie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Toadie Pokaż wiadomość
Czy nada się on do olejowania włosów?
Cytat:
Napisane przez Isanka Pokaż wiadomość
jasne
Dzięki za odpowiedź. U mnie go nie widziałam, ale na pewno kupię w innej Biedronce jak spotkam
Toadie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:31   #2800
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

czy chipsy grilowane warzywa ( czy jakoś tak ) to jest limitowanka? już ze dwa tygodnie ich nie widziałam a chodzą za mną strasznie

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:41   #2801
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
czy chipsy grilowane warzywa ( czy jakoś tak ) to jest limitowanka? już ze dwa tygodnie ich nie widziałam a chodzą za mną strasznie
niestety tak. pojawiają się dość często, ale w stałej ofercie ich nie ma. a szkoda, bo to chyba moje ulubione biedronkowe chipsy

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:58   #2802
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa
Konto usunięte

Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI

Mam gazetke w wersji papierowej i skusze się na odżywke do rzes z bell i na maszynki do golenia.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:13   #2803
mandragona
Marudziara

Dot.: Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI

Czy u Was w biedronkach są śpiwory? Widziałam gazetkę miałby być, ale u mnie już w kilku biedronkach nie było ...

Jak oceniacie balerinki skórzane to po ok 40zł, które były ostatnio ? Warto je kupić?

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:19   #2804
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
niedawno widziałam gazetkę z butami do wody, kojarzycie moze czy juz były czy dopiero beda?
buty do wody od 17.06 i były w gazetce o podróży i wypoczynku ale nie wiem jak się nazywała dokładnie

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
a z gazetki urodowej kompletnie nic ;c cały czas to samo. Ew. zakupię antyperspirant Garnier fioletowy, bo jest świetny
ja też skuszę się na jakiegoś garniera i ew. lip tinta no i tarkę do stóp
Cytat:
rekawic do warzyw nie znalazlam , gdzie one leżą i jak wygladaja?
wyglądają jak większe rękawiczki zimowe i są szorstkie jak rękawice do masażu i pisze na nich vegetables a leżą w koszykach na przecenach

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Czy u Was w biedronkach są śpiwory? Widziałam gazetkę miałby być, ale u mnie już w kilku biedronkach nie było ...

Jak oceniacie balerinki skórzane to po ok 40zł, które były ostatnio ? Warto je kupić?
nie widziałam żadnych śpiworów. a co do butów mierzyłam te niby skórzane i były wygodne nigdzie nie gniotły.
Stary 2013-06-16, 22:30   #2805
Teanetante
Raczkowanie

A ja mam szorty z materiału z troczkami w pasie, w kolorze beżowym i granatowym Co prawda obawiam się, czy granacik nie wyblaknie od słońca, ale za niecałe 27zł jakość i fason są naprawdę super!
Teanetante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 07:49   #2806
mehja
Zakorzenienie

dziewczyny czy były u was te wkładki do butów zapachowe za 9,99zł? byłam w dwóch biedronkach i ani śladu
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 07:51   #2807
fejs
Wtajemniczenie

U mnie były, ale za taką cenę to ja ich nie chcę.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 09:30   #2808
hot_trend
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość

Balerinki super na pierwszy rzut oka... Kupiłam. Założyłam je raz, temperatura może z 22 st. C. Całe obszary pod palcami poodparzane, pięty poobcierane. Mam brązowe, podczas deszczu robią się na nich plamy (na szczęście wysychają ładnie i nie zostaje ślad). Może to wina moich bardzo delikatnych stóp ale jedyne buty jakie się u mnie sprawdziły to gumowe melisy.
hot_trend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:20   #2809
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez hot_trend Pokaż wiadomość
Balerinki super na pierwszy rzut oka... Kupiłam. Założyłam je raz, temperatura może z 22 st. C. Całe obszary pod palcami poodparzane, pięty poobcierane. Mam brązowe, podczas deszczu robią się na nich plamy (na szczęście wysychają ładnie i nie zostaje ślad). Może to wina moich bardzo delikatnych stóp ale jedyne buty jakie się u mnie sprawdziły to gumowe melisy.
oj tak meliski sie super nosi, a na takie obtarcia podobno przed jest dobrze sprsykac jedwabiem, w ccc mi ostatnio proponowala i chyba zakupie, skora sie taka robi sucha, z powlaczka i ladnie to pachnie

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:34   #2810
Percival
Raczkowanie

Witam, mam małe zaległości z Biedronką i wątkiem, więc proszę o wyrozumialość: o jakich rękawicach do warzyw mówicie? Tzn. do czego służą?
Percival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:14   #2811
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Tak. Pakowana po 2 sztuki
O a u mnie jest żelatyna ale w pojedynczych opakowaniach. Z Gellwe jest.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Tak, tylko że są one zupełnie nietrwałe. Miałam trzy opakowania adasiów (2x żółty i taki morski) i zapach bardzo krótko się utrzymuje (gdzie Beyonce w atomizerze jest super trwała! )
No są nietrwałe, to fakt.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
dobrze, ze mnie pryncypalki nie kusza, bo nie lubie bialego niczego, a jak przeczytalam, ze maja w skladzie utwardzony tłuszcz ( palmowy ) to odetchnelam z ulga , ze nie kusza

kupilismy kafeterke , bo za 12 zl, to chyba spoko, a chcielismy sprobowac jak kawka z takiego cuda smakuje

rekawic do warzyw nie znalazlam , gdzie one leżą i jak wygladaja?
U mnie rękawice tez leżą w koszach z wyprzedażami. Tak jak whenee napisała, mają napis vegetables, u mnie są czarne, takie bardzo szorstkie a cenówkę mają 3.99. Ale nie sprawdzałam pod czytnikiem czy się zgadza. A często się nie zgadza

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Wczoraj maciupeńkie zakupy w wyprzedażówej zrobiłam, spray na komary, czyściki do żaluzji za 1.50 tak samo za tyle dwie gąbki z mikrofibry saszetki zapachowe po 39 groszy i pzreceniony sześciopak puszek Gourmet dla kota, za 6.99.

Zupełnie inne produkty mam w drugiej wyprzedażowej. No muszę chodzić chybha do jednej i do drugiej
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:20   #2812
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
U mnie rękawice tez leżą w koszach z wyprzedażami. Tak jak whenee napisała, mają napis vegetables, u mnie są czarne, takie bardzo szorstkie a cenówkę mają 3.99. Ale nie sprawdzałam pod czytnikiem czy się zgadza. A często się nie zgadza

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Wczoraj maciupeńkie zakupy w wyprzedażówej zrobiłam, spray na komary, czyściki do żaluzji za 1.50 tak samo za tyle dwie gąbki z mikrofibry saszetki zapachowe po 39 groszy i pzreceniony sześciopak puszek Gourmet dla kota, za 6.99.

Zupełnie inne produkty mam w drugiej wyprzedażowej. No muszę chodzić chybha do jednej i do drugiej
noto u mnie są jeszcze bordowe do skrobania warzyw rękawice cena 2,99 na kartce.
ten czyścik do żaluzji fajny, ale trzeba się omachać żeby dobrze wyczyścić żaluzje, pomocny jest. za 1,50 brałabym. kupiłam w normalnej cenie za 5 zł.

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2013-06-17 o 11:21
whenee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:26   #2813
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
noto u mnie są jeszcze bordowe do skrobania warzyw rękawice cena 2,99 na kartce.
ten czyścik do żaluzji fajny, ale trzeba się omachać żeby dobrze wyczyścić żaluzje, pomocny jest. za 1,50 brałabym. kupiłam w normalnej cenie za 5 zł.
No już wczoraj popróbowałam No coś tam czyści
Stary 2013-06-17, 11:28   #2814
paulinia18
Zadomowienie

skusiłam się na serek ciasteczkowy i wogule mi nie posmakował :-( spróbowałam też tych chipsów śmietanowych i czuć sam olej i taki posmak jakby placki ziemniaczane których bardzo nie lubie ble...

włosy: 98cm

paulinia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:42   #2815
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashira Pokaż wiadomość
Bo to, że tak powiem prawdziwy camembert. No chyba, że faktycznie przeterminowany.
Te które znamy są produkowane masowo i koło prawdziwego camemberta nawet nie leżały. Prawdziwy śmierdzi okropnie, ale jest przepyszny.
Tylko ja zawsze staram się zjeść jak najszybciej bo śmierdzi cała lodówka jak mówisz. polecam nasypać na spodeczek sody oczyszczonej i wstawić do lodówki, powinna wyciągnąc trochę smrodku
Wielkie dzięki za odpowiedź. Dziś go otworzę i pooglądam, ale przez prawie transparenty pergamin widać, że ser jest biały więc zdatny do spożycia (data chyba do początku lipca).
Pewnie z niego taki śmierdziel

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Są mleczka do ciała i balsamy. Ja ci nie polecam balsamu do ciała w dużym pojemniczku, wzorowanym na Nivea Soft. Dziwnie się wchłania i nieładnie pachnie i wydaje mi się, ze wysusza skórę. Innych nie miałam, więc nie wiem.
A ja mam ten balsam i go polubiłam. Zapach prawie identyczny, jak Nivea, konsystencja ciut rzadsza i troszkę inaczej się wchłania. Po balsamach Nivea zostaje dość długo ciężki, lepki film. Ten zostawia film ale błyszczący przez chwilę a potem wchałania się do matu. Nie zauwazyłam, żeby wysuszał skórę. Mam normalną cerę więc nie wiem, jak będzie sobie radził z mocno podsuszoną.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
oj tak meliski sie super nosi, a na takie obtarcia podobno przed jest dobrze sprsykac jedwabiem, w ccc mi ostatnio proponowala i chyba zakupie, skora sie taka robi sucha, z powlaczka i ladnie to pachnie

Meliski nie obcierają??? Mam właśnie z CCC i od początku czytałam opinie, że mogą obcierać i odparzać. Ja swoje kupiłam do chodzenia tylko po domu, bo mięciuchne i w dodatku bezszelestne. I co? i obcierają na piętach i odparzają w wielu miejscach. I na drugi dzień poodpadały mi z nich kwiatki musiałam poprzyszywać. Cóż na nodze wyglądają pięknie, mam model z zapiętką i paskiem nad palcami, całe w dziurki więc niby miały być przewiewne, a tu kaszana
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:54   #2816
Sasabina
maskott

Cytat:
Meliski nie obcierają??? Mam właśnie z CCC i od początku czytałam opinie, że mogą obcierać i odparzać. Ja swoje kupiłam do chodzenia tylko po domu, bo mięciuchne i w dodatku bezszelestne. I co? i obcierają na piętach i odparzają w wielu miejscach. I na drugi dzień poodpadały mi z nich kwiatki musiałam poprzyszywać. Cóż na nodze wyglądają pięknie, mam model z zapiętką i paskiem nad palcami, całe w dziurki więc niby miały być przewiewne, a tu kaszana

nie wiem o jakich groszek pisała, ale ja mam oryginalne melissy i mnie nie obtarły. te z ccc są widocznie z innej gumy i źle wyprofilowane może?
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:58   #2817
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Jaki to jedwab?
Cytat:
Z tego co czytałam to są różne opinie jednak w większości, że obcierają. Mam bardzo, bardzo delikatne stopy więc ostatecznie z nich zrezygnowałam. Ale jeżeli ktoś, kogo obcierają wszystkie buty i w każdym miejscu, że nie obcierają to się zastanowię nad zakupem

Spróbowałam nowe stixy śmietanowe, jak dla mnie bez szału, jakieś bez smakowe. Ktoś porównał kiedyś do Lay's fromage, absolutnie nie smakują podobnie.
Kupiłam jeszcze sos cygański i czosnkowy, w butelkach szklanych. Czosnkowy zdecydowanie wolę sama zrobić, wtedy przynajmniej czuję czosnek, a cygański to taki zwykły ketchup pikantny
Troszkę ponarzekałam

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 12:04   #2818
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

nie wiem o jakich groszek pisała, ale ja mam oryginalne melissy i mnie nie obtarły. te z ccc są widocznie z innej gumy i źle wyprofilowane może?
no ja wlasnie tez mam z ccc te w dziurki chabrowe i zielone i mi sa super, uwielbiam je

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2013-06-17, 12:06   #2819
alamirka
Moderator

Mi sticksy śmietankowe smakują Delikatne są. ale jak fromage to nie smakują
Za to spróbowałam wafelków o smaku octu balsamicznego i cebulki i dziwne.Octu balsamicznego to ja tam nie czuję ani trochę, jedynie cebulkę. Smakują mi jak zielona cebulka I na niektórych jest tyle tej przyprawy nawalone że aż musiałam obtrzepywac, bo starsznie słone. Po zrzuceniu wielkich zlepów przyprawy były ok
Stary 2013-06-17, 12:13   #2820
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Jaki to jedwab?
to taki spray do stop na obtarcia

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości