|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zaczytana online
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
A nie ma za co
Mama je kupuje i dodaje do sałatek,pysznie smakuje
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i tłuszcz utwardzony też nieładnie. I olej roślinny mnie nie pasuje osobiście. Chociaż generalnie AŻ tak źle nie wyglądają jak myślałam
|
|
#2793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te które znamy są produkowane masowo i koło prawdziwego camemberta nawet nie leżały. Prawdziwy śmierdzi okropnie, ale jest przepyszny. Tylko ja zawsze staram się zjeść jak najszybciej bo śmierdzi cała lodówka jak mówisz. polecam nasypać na spodeczek sody oczyszczonej i wstawić do lodówki, powinna wyciągnąc trochę smrodku
|
|
#2794 |
|
Dossisława I
|
Niektórych kosmetyków z gazetki kosmetycznej nie ma nawet na stronie Bell więc na KWC też ich nie będzie. One są chyba produkowane specjalnie dla Biedronki.
|
|
|
|
#2795 |
|
goniąca własny ogon..
|
Skoro o kosmetykach mowa
Przekopałam stare wątki, ale że są tam stare odpowiedzi zasięgnę nowszych. Są w B jakieś masła do ciała, balsamy? W oczy mi się nie rzuciły, ale rzadko patrzę w stronę kosmetyków. Chodzi mi o jakieś takie Biedronkowe z serii Be Beauty. Może mogłybyście mi coś polecić?
|
|
|
|
#2796 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
Są mleczka do ciała i balsamy. Ja ci nie polecam balsamu do ciała w dużym pojemniczku, wzorowanym na Nivea Soft. Dziwnie się wchłania i nieładnie pachnie i wydaje mi się, ze wysusza skórę. Innych nie miałam, więc nie wiem. |
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie Kolastyna, Dax, Nivea i Soraya
|
#2798 |
|
goniąca własny ogon..
|
Dogrzebałam się jakiegoś stosunkowo świeżego wątku, Dziewczyny niby polecają, a niby nie
Chyba nie będę ryzykować.. Ale jutro spojrzę. No i skorzystam z arbuzowej promo! |
|
|
|
#2799 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
czy chipsy grilowane warzywa ( czy jakoś tak
) to jest limitowanka? już ze dwa tygodnie ich nie widziałam a chodzą za mną strasznie
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2802 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Mam gazetke w wersji papierowej i skusze się na odżywke do rzes z bell i na maszynki do golenia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2803 |
|
Marudziara
|
Dot.: Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Czy u Was w biedronkach są śpiwory? Widziałam gazetkę miałby być, ale u mnie już w kilku biedronkach nie było ...
Jak oceniacie balerinki skórzane to po ok 40zł, które były ostatnio ? Warto je kupić?
|
#2804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() wyglądają jak większe rękawiczki zimowe i są szorstkie jak rękawice do masażu i pisze na nich vegetables a leżą w koszykach na przecenach![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
nigdzie nie gniotły.
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam szorty z materiału z troczkami w pasie, w kolorze beżowym i granatowym
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy były u was te wkładki do butów zapachowe za 9,99zł? byłam w dwóch biedronkach i ani śladu
|
|
|
|
#2807 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie były, ale za taką cenę to ja ich nie chcę.
|
#2808 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Balerinki super na pierwszy rzut oka... Kupiłam. Założyłam je raz, temperatura może z 22 st. C. Całe obszary pod palcami poodparzane, pięty poobcierane. Mam brązowe, podczas deszczu robią się na nich plamy (na szczęście wysychają ładnie i nie zostaje ślad). Może to wina moich bardzo delikatnych stóp ale jedyne buty jakie się u mnie sprawdziły to gumowe melisy. |
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Witam, mam małe zaległości z Biedronką i wątkiem, więc proszę o wyrozumialość: o jakich rękawicach do warzyw mówicie? Tzn. do czego służą?
|
|
|
|
#2811 | ||
|
Moderator
|
O a u mnie jest żelatyna ale w pojedynczych opakowaniach. Z Gellwe jest.
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Wczoraj maciupeńkie zakupy w wyprzedażówej zrobiłam, spray na komary, czyściki do żaluzji za 1.50 tak samo za tyle dwie gąbki z mikrofibry saszetki zapachowe po 39 groszy i pzreceniony sześciopak puszek Gourmet dla kota, za 6.99.Zupełnie inne produkty mam w drugiej wyprzedażowej. No muszę chodzić chybha do jednej i do drugiej
|
||
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena 2,99 na kartce.ten czyścik do żaluzji fajny, ale trzeba się omachać żeby dobrze wyczyścić żaluzje, pomocny jest. za 1,50 brałabym. kupiłam w normalnej cenie za 5 zł.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2013-06-17 o 11:21 |
|
|
|
|
#2813 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Zadomowienie
|
skusiłam się na serek ciasteczkowy i wogule mi nie posmakował :-( spróbowałam też tych chipsów śmietanowych i czuć sam olej i taki posmak jakby placki ziemniaczane których bardzo nie lubie ble...
|
#2815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie z niego taki śmierdziel ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Meliski nie obcierają??? Mam właśnie z CCC i od początku czytałam opinie, że mogą obcierać i odparzać. Ja swoje kupiłam do chodzenia tylko po domu, bo mięciuchne i w dodatku bezszelestne. I co?
|
|||
|
|
|
#2816 | |
|
maskott
|
Cytat:
nie wiem o jakich groszek pisała, ale ja mam oryginalne melissy i mnie nie obtarły. te z ccc są widocznie z innej gumy i źle wyprofilowane może?
|
|
|
|
|
#2817 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spróbowałam nowe stixy śmietanowe, jak dla mnie bez szału, jakieś bez smakowe. Ktoś porównał kiedyś do Lay's fromage, absolutnie nie smakują podobnie. Kupiłam jeszcze sos cygański i czosnkowy, w butelkach szklanych. Czosnkowy zdecydowanie wolę sama zrobić, wtedy przynajmniej czuję czosnek, a cygański to taki zwykły ketchup pikantny ![]() Troszkę ponarzekałam
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2819 |
|
Moderator
|
Mi sticksy śmietankowe smakują
Za to spróbowałam wafelków o smaku octu balsamicznego i cebulki i dziwne.Octu balsamicznego to ja tam nie czuję ani trochę, jedynie cebulkę. Smakują mi jak zielona cebulka I na niektórych jest tyle tej przyprawy nawalone że aż musiałam obtrzepywac, bo starsznie słone. Po zrzuceniu wielkich zlepów przyprawy były ok |
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

No i tłuszcz utwardzony też nieładnie. I olej roślinny mnie nie pasuje osobiście. Chociaż generalnie AŻ tak źle nie wyglądają jak myślałam

) to jest limitowanka? już ze dwa tygodnie ich nie widziałam a chodzą za mną strasznie