|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
http://www.youtube.com/watch?v=1gJ7bPE7lhg vlog u thekretki.
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kretka ładnie wygląda w okularach. Fajne ma życie.
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie da się ich słuchać. pomijając zaciągnie jej koleżanki.
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Przyjmiecie mnie do swojego grona? Podczytuję Was już od dobrych kilku miesięcy, więc wypadałoby się w końcu ujawnić. A w temacie filmików, to jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie porannej kawy bez You Tube. Byłam na bieżąco, a teraz rzadko znajduję coś ciekawego. Najczęściej włączam filmik np. podczas malowania się i szykowania do wyjścia, a w tle dziewczyny gadają coś o ciuchach i kosmetykach. Za to nieprzerwanie lubię CallMeBlondieee i jej filmiki oglądam w pierwszej kolejności. Ma dziewczyna talent do nawijania, bo mówić przez 15 minut bez żadnych cięć i przerywników typu eeeee yyyyy to też trzeba umieć. Poza tym jest sympatyczna i bardzo energetyczna. W kwestii pielęgnacji ufam zaś Nissiax, bo zna się na rzeczy i można się od niej czegoś dowiedzieć. Lubię też LoveAndGreatShoes, bo to fajne laski, z którymi mogłabym się zakumplować, dlatego na masę współprac z firmami przymykam oko. |
|
|
|
#4385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do plotek o Nissiax, to uważam, że ktoś tutaj sobie żarty robił... (Zdjęcie "MamaSary1988" zaczerpnięte od Mamy Julki z Warki, nie z NY [http://forum.parenting. pl/ konkursy/2635900,konkurs-opaska-dla-malej-miss,6) Edytowane przez baggy Czas edycji: 2013-06-17 o 14:20 |
|
|
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
napiszcie w skrócie o co chodziło z Nissiax i mango ? A przewinęło się tu coś więcej o jej mężu? Czy jest od niej starszy itp. |
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
ojejjj Księżniczka :
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2013-06-17 o 14:35 |
|
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
żenua.
|
||
|
|
|
#4389 |
|
Zadomowienie
|
Agnieszka wstawiła na Twittera zdjęcie mango na tle certyfikatu obywatelstwa amerykańskiego, czy jakoś tak. Jedna z dziewczyn wstawiła to zdjęcie tutaj i wtedy Nissia znalazła ją po nicku wśród obserwujących i zablokowała, a następnie wycięła ze zdjęcia mango część certyfikatu. A potem chyba w ogóle usunęła tę fotkę.
|
#4390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Raczkowanie
|
Hej ho dziewczyny!
Podczytuję Was potajemnie już ze 2 miesiące ale skoro już trochę takich jak ja się ujawniło to ja też Z góry przepraszam jeśli moim postem właduję się w środek dyskusji ![]() Moją ulubioną Youtubowiczką jest Nissiax (czytałam o aferach ale jakoś mi to wisi, lubię jej filmiki bo są o CZYMŚ, są dobrze zrobione i przyjemnie mi się słucha głosu Agnieszki ) ale ostatnio odkryłam Kajmanową ![]() Kiedyś kiedyś, daaawno temu oglądałam jeszcze Nieesię ale ostatnio ją wywaliłam bo jej filmiki przestały mnie interesować. Próbowałam niedawno obejrzeć coś produkcji RGP ale nie wytrzymałam... no same wiecie... ![]() Karolina Stylizacje - nie przemawia do mnie. Coś mi w niej nie pasuje, ale sama nie wiem dokładnie co wyczuwam jakiś taki delikatny fałsz... RLM - miałam ją w subach ale też wywaliłam, tak jak w przypadku Karoliny, coś mi w niej nie pasi Radzka - nie mogę znieść jej słowotoku lubię czasem obejrzeć któryś z jej dłuższych filmików, inspiracje albo sylwetki.Z innych to oglądam jeszcze Megi, Andreas Choice, Mimi Icon, LuxyHair. Ogólnie to mało ich mam w subskrypcjach, wciąż szukam kogoś kto mnie zachwyci i zainteresuje :P |
|
|
|
#4392 |
|
Przyczajenie
|
Jestem nissiax I zrobilam sobie z was jaja
Buuuuaaaahhhhaahhhaaaa Nie wszystko co pisalam to prawda ale dziecko mam Ale jestescie pazerne na tania sensacje Get a live ! |
|
|
|
#4393 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
I te buziaczki do aparatu
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po kim jak po kim ale po Nissiax nie spodziewałam się takiego dziecinnego zachowania i w ogóle zagrywek w tym stylu. Żałosne to bardzo Jestem zaskoczona bo Nissiax to moja ulubiona youtubowiczka, ceniłam ją bardzo za rzeczowość i obiektywizm w recenzjach, niby tego typu zagrania na to wpływu nie mają ale jakiś niesmak pozostaje Szkoda...
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wręcz przeciwnie, większość broniła Agnieszki i ciecie przechytrzyła. Twoje życie musi być bardzo smutne skoro udajesz kogoś innego w internecie.
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gadajcie z tą osobą, to jest ogólnie chyba jakiś wał, ignorujcie to po prostu. Kompletnie omijac tego użytkownika i tyle. ktoś se robi jaja, nie dajcie się sprowokować.
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy Cię tu wyśmiał i kilkakrotnie miałaś zwróconą uwagę , że wywlekasz czyjąś prywatność. Zresztą i tak nic się kupy nie trzymało
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Przyczajenie
|
Od 4 z Was dostalam wiadomosc prywatna z pytaniami o szczegoly, na forum trzyma Was regulamin ale w PW juz takie poprawne nie jestescie zwlaszcza te najbardziej sie tu udzielajace
Nic was to nie obchodzi o pytan na priv pelno |
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4401 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
kojarzy któraś z was która firma ma najwięcej plastrów z woskiem w opakowaniu ?
stwierdziłam że bez sensu kupować te cienkie do twarzy i że mogę przecinać te większe. Na razie wydaje mi się że te będą ok http://www.rossnet.pl/Produkt/Veet-P...ej,101513,1705 zwykle kupuję Joannę do twarzy
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Rozbroiły mnie dziś smsy Karoliny Baszak do RGP... ile ona ma lat? Koszmar...
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Co Księżniczka studiuje ?
|
|
|
|
#4407 |
|
Łotewa
|
cały dzień Was nadrabiałam!!
Nie Książe ( Jack) tylko Księciuniu się mówi ![]() Pani Baszak nie będę komentowała bo to bardzo narcystyczny typ człowieka..... Koleżance <nissiax> chyba slońce przygrzało w głowę zbyt mocno więc wybaczamy... ale nie pojawiaj sie już tutaj... Propaganda modana była w latach 80 a nie teraz... |
|
|
|
#4408 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=patisia123;41359800]ojejjj Księżniczka :
[CENTER] [FONT=Georgia] Relax - bath time z kulami i pączkami do kąpieli z aromatella.pl Tak patrze, i myślę.Jak musi być płaskie i ograniczone życie tej osoby która spędza dzień w dzień robiąc zdjęcia swoim posiłkom ,bombom do wanny,swoim odbiciom w lustrze ... ![]() Chyba się starzeje.... |
|
|
|
#4410 |
|
Rozeznanie
|
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;41361048]Tak patrze, i myślę.Jak musi być płaskie i ograniczone życie tej osoby która spędza dzień w dzień robiąc zdjęcia swoim posiłkom ,bombom do wanny,swoim odbiciom w lustrze ...
![]() Chyba się starzeje....[/QUOTE] Tym bardziej śmieszą mnie te wszystkie Instagramy, po prostu rzy... to znaczy wymiotować mi się chce od tego Nie wyobrażam sobie np. wyjść ze znajomymi na obiad i wyciągać przy nich aparat czy telefon, żeby sfotografować żarcie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

nie da się ich słuchać. pomijając zaciągnie jej koleżanki.

Z góry przepraszam jeśli moim postem właduję się w środek dyskusji 

13.03.2008