|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki piękna 14
Ja też nie umiem pływać, ale ja jestem przypadkiem beznadziejnym i raczej się już nie nauczę
Jak próbuję się utrzymać na wodzie to mi dupa idzie na dno i tyle z mojej nauki A poza tym się boję Najwyżej kupię sobie kółko do pływania i z nim będę śmigać jak będzie trzeba Biegania też nie lubię bo nie umiem oddychać, ale rower uwielbiam
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() a ja umiem pływac od kiedy skonczylam 4 lata, nauczylam sie jezdzac z tatą na ryby ![]() Siwa, a co z raktywacją bloga?
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tyłek idzie na dno zawsze jak próbuję żabką płynąć
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus tego stylu taki, że jak już umiesz poprawnie pływać to się mniej męczysz. A z tym nadmuchaniem to myślałam o leżeniu na plecach. Jak płyniesz na brzuchu to przewijaj nogami rękami i na dno nie polecisz ![]() Tutaj jest fajny filmik jak poprawnie płynąć żabką https://www.youtube.com/watch?v=WSiufH6k4sk jak widać najpierw ręce potem nogi Dużo osób robi to jednocześnie i jest to pierwszy podstawowy błąd. Drugie to biodra są zgięte, gdy robisz ruch nogami. Ja osobiście preferuje kraula
|
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietaj ze to styl w ktorym paluszkow nie obciagamy tylko stopa jest zgieta tak jakbys stala
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jednak zaczynam pływanie we wrzesniu poniewaz sekcja do której mialam dolaczyc jest juz po 10 godzinach nauki (czyli połowa) a tam sa opanowywane 3 techniki pływania. Skoro chce sie uczyc od podstaw to najlepiej od samego poczatku a nowy kurs jest od wrzesnia, wiec juz sie nie moge doczekac
![]() A tak poza tym, dzisiaj szał rosmanowy, troszke nazbierałam tych rzeczy na -40%, i schodze z czerni na wakacje, dekoloryzator w szafce, rozjasniacz do ewentualnej kapieli rozjasniajacej kupiony i Loreal OMBREEEEEEEEEEEEEEEE bede kombinowac ale z głowa zeby włosów nie scinac |
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby jakoś odżyły
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa, widze, że to Tobie nigdy nie minie
tzn. kombinatorstwo ![]() Powodzenia, pokaż efekty! ![]() no i co z tym blogiem?
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem jak powzechnie wiadomo ![]() za mną chodzą wciąż clipy
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty pokazałaś już?
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
no nie
![]()
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietacie moze jak rozpływalam sie nad odzywka do wlosow Garnir na moim blogu? Ta co wycofali. Otóz znalazłam ideał nr 2 a nawet nie wiem czy nie nie lepsza http://www.☠☠☠☠☠☠.pl/pid,39280/n,TIM...sk/stn,product |
|
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyjrze sie odzywce
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Ok więc ja jestem po wczorajszej dekoloryzacji :P ... która składała sie z 3 etapów, 2x konce i 1x całe włosy omijajac własne odrosty
Otóz jestem dzisiaj brunetką, wyszedł średni brąz w ciepłej tonacji i chyba juz ta brunetka zostane bo sie nie moge napatrzec hehe kupie roslinna farbe jakas w aptece bez PPD bo po ostatniej Joannie fryzjerskiej stracilam polowe wlosów i do tej pory wypadaja. Jak nic alergia na PPD :/ A i doszłam do wniosku ze potrzeba moim włosom cieniowania bo zaczynaja opadac jak kotara/firana :P
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
tą odżywkę z Timoteia nawet mój TŻ zachwala, gdy jej użył to ciągle mi mówił "patrz jakie mam mięciutkie włosy"
A mnie kusi farbowanie, by podkreślić swój brązowy kolor włosów, ale znów z drugiej strony chciałabym mieć jaśniejsze o jakieś 3 tony xD A z trzeciej strony to szkoda mi włosów niszczyć na farbowanie i rozjaśnianie, bo już mam na całej długości naturalne i powoli wracają do zdrowia
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
właściwie tak
ale chyba dość wysoko malowałam, więc końcówki będę miała prawdopodobnie jeszcze jasne właśnie się zastanawiam czy obciąć teraz więcej czy po wakacjach, bo od słońca też będą suche i mogą się rozdwajać
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hoooop
![]() dziewczyny potrzebuję dobrego samoopalacza... i taniego polecicie coś dla bladziocha?
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Alverde, albo Lavera (ale to już droższa opcja)
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Macie moze jakies fajne propozycje krotkiego ciecia? Ale na tyle dlugiego by zrobic kitke
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, chciałabym się pochwalić, że założyłam aparat na zęby
Mam pytanko, czy jest możliwość zrobienia trwałej, aby wyszły takie loki? https://www.facebook.com/photo.php?f...size=376%2C750 |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy jest taka możliwość, ale pewnie jeśli się da to niewiele fryzjerek potrafi to zrobić
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za gore placilam 2500zl a za dol 2000. Gore mam bialy aparat w ogole go nie widac.
W sumie prawda z tymi wlosami. Myslalam tez nad ombre hair |
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za 4 miechy sciagam góre ![]() Co do trwalej to da sie na bardzo grube wałki, takie do podnoszenia fryzuru od skalpu ale pewnie wg 95% naszych fryzjerek nie bedzie sie dało Weź pod uwage ze trwała bardzo niszczy, moze 1sza nie robi takiego spustoszenia ale kolejne juz tak, wiem to z autopsji jako fanka trwałej przez wiele lat, kiedys tam
|
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zjadłam kisiel i mi albo pofarbował gumki z przodu (1) bądź chamsko się dokleił i mycie nie pomaga. Są teraz lekko żółte;/ Jak nie zejdzie to za tydzień pójdę wymienić
|
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja już jakiś czas temu zrobiłam ombre i nawet dobrze mi się z nim "żyje" Zawsze to jakaś odmiana, ale na początku się nie mogłam w ogóle przyzwyczaić do koloru moich jaśniejszych końcówek ![]() A co do trwałej to chyba rzeczywiście większość fryzjerów nie uzyska takiego efektu Moja mama też kiedyś poszła sobie zrobić lekką trwałą i do domu wróciła z barankiem na głowie. Jak nigdy prostownicy nie używała, tak wtedy zaczęła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Jak próbuję się utrzymać na wodzie to mi dupa idzie na dno i tyle z mojej nauki
A poza tym się boję

bede kombinowac ale z głowa zeby włosów nie scinac 
żeby jakoś odżyły