Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 15:06   #1891
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ładne też zamawiałam u tego użytkownika

Myślę, że nie będziesz żałować, tylko jak do ciebie przyjdzie to sprawdź go, bo u mnie niestety bok był lekko zadrapany, ale Pan wysłał mi nowy
zwrócę uwagę na to. Fajnie ze nie robił wam problemów tylko wymienił

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

misiaczka bardzo ładne to łóżeczko

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Wiedzę mam stąd, że w naszej pralce posypał się tachometr i nie wirowała
W serwisie powiedzieli nam, że trzeba kupić nowy silnik, bo takiej części na sprzedaż nie ma A mój mąż skleił go super glue i pralka służyła nam jeszcze rok
W serwisie oczywiście powiedzieli, że sklejanie nic nie da, bo to jest magnes i pralka będzie sklejone części czytała jako dwa bieguny i nadal wirować nie będzie ... Ale co oni się znają
Hehe no właśnie co oni sie tam znają

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
jest prześliczne i tanie
też bym chciała takie, ale mam 30letnie, odmalowałabym je żeby jakoś fajniej wyglądało, ale się boje trochę, żeby teściowa nie gadała

niestety nie pomogę

A czemu ma gadać? Od niej dostałas? Zrób tak żebyś ty była zadowolona

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Hello My juz po usg i po glukozie. Bylam z mama na usg i mama w sumie wiecej widziala niz ja. Gabi wazy juz 3300
+/- 490 i z wymiarow jest juz w 38tygodniu,czyli tydzien do przodu En,jesli mozesz,dopisz na 1str wage mojej ksiezniczki Wszystko dobrze, ale nie udalo sie zrobic sweet foci buzi,bo ilosc wod za mala do dobrych zdjec,choc w normie sie miesci. Pierwsze co lekarka powiedziala,to ze to dziewczynka,pokazujac mi to na ekranie Teraz czekam w napieciu czy zadzwonia ze szpitala,bo jesli obciazenie wyjdzie ponad normy,maja dzwonic dzis lub jutro. Prosze dziewczyny o kciuki za ta glukoze Jestem szczesliwa ze widzialam Gabi i ze wszystko u niej dobrze,tak ladnie przybrala na wadze Jedno usg a tyle radosci
Brawa dla córeczki i za glukoze

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Piekne

Cytat:
Napisane przez BelleFramboise Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj wzięłam ostatnia tabletkę podtrzymującą i chyba coś zaczyna się dziać od rana skurcze co 5 min ale lekkie, raz bolesne a raz nie. Ciśnienie mi skacze nawet 150/110. Głowa boli. Nic poza tym się nie dzieje. Chyba nie ma co panikować cochociaż te wysokie ciśnienie mnie niepokoi . Kurde albo niech się rozkręca, albo coś bo te czekanie jest okropne, mogłabym już jechać na porodówkę marzenie

A tak w ogóle to co tutaj nikt nie rodzi?
Dużo za wysokie to ciśnienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość

bardzo ładne

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41359332]ale klocuszek !!! cudnie, że wszystko w porządku!

z tym ciśnieniem to lepiej jedź sprawdzić...

w załączniku wklejam naszą sypialnię uszykowaną dla Leośka, potem dojdzie jeszcze fotel do karmienia [/QUOTE]
pięknie. Moje klimaty, i nawet kocurek sie wyleguje

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:08   #1892
surka
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
w ramach odpoczynku między ogarnianiem, a ogarnianiem zrobiłam zakupy na allegro za 300 zł dla Fi
Kupiłam materac - gryka-pianka-kokos jednak, jakieś pieluszki, podkłady i inne pierdoły, także jak mi to przyjdzie, to już będę mieć większość rzeczy
A jak usuniemy kartony i wory z pokoi to zamówimy wózek z fotelikiem

I kolejna info z ZUSu - w tym tyg. dostanę kasę za maj dobrze, bo po tym remoncie ciężko :P a w ogóle a propos remontu, chciałam przestawić narożnik z jednego miejsca na drugie, tak już sobie kontakty zaplanowaliśmy, żeby tv było w innym miejscu... i zapomniałam zmierzyć łóżka, nie mieści mi się we wnęce także szybko muszę kupić planowaną sofę :P budyń, budyn i jeszcze raz budyń :P

Ja czekam na kieszonkowe z zusu i na razie cisza
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:10   #1893
lachryma
Zakorzenienie

kupiłam w promocji materac+ nakładka antysiuśki, do tego była załączona taka poduszko- klin. i pytanie: używać tego czy dzidzia powinna leżeć w 100% na płasko?
to jest coś takiego
http://www.materacyk.pl/pl/produkty/...szka-klin.html
Stary 2013-06-17, 15:12   #1894
BelleFramboise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ze skurczami co 5 minut to bym juz sie pakowala powoli a cisnienie jak Ci skacze, w jakich granicach??
Cały czas mam ok 140/100 raz więcej raz mniej
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
dziwne to trochę, bo masz skurcze co 5 minut, ale one raczej wraz z biegiem czasu nasilają się i bolą coraz mocniej... długo już je masz? no i to ciśnienie wysokie. może zadzwoń do gina co?
Skurcze mam od 6 rana są w miarę regularne ale nie nasilają się dlatego nie wiem co mam myśleć?! nie są jakieś silne, po prostu brzuch się napina i zaraz jest dobrze. Siedzę w domu jeszcze, ja nie wiem.

Kocham

Razem od 23.08.2009
03.11.2012.- II kreseczki

Maleństwo

Nelly
BelleFramboise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:12   #1895
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
kejt daj tego linka do materaca, prosze
obejrze bo ja jeszcze nic nie wybralam
zamówiłam ten, najbardziej popularny na allegro, poza tym sprzedawca ma dużo innych pierdół i wszystkie zakupy zamówiłam właśnie u niego

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:14   #1896
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:

Skurcze mam od 6 rana są w miarę regularne ale nie nasilają się dlatego nie wiem co mam myśleć?! nie są jakieś silne, po prostu brzuch się napina i zaraz jest dobrze. Siedzę w domu jeszcze, ja nie wiem.
nie siedz w domu tylko jedz!!!!!!!!!! masz duzo za wysokie to cisnienie i nie moze ci tak skakac. Kolezance jak tak skakalo, to polozyli do szpitala i dobrze, bo sie okazalo, ze dostala zaraz krwotoku i musiala miec biegiem cc bo jej sie lozysko odklejalo. A u ciebie w dodatku skurcze, a jesli mowisz ze sie napina i zaraz przechodzi, to ci sie porod zaczyna. Rodzilam wiec wiem.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:15   #1897
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
kupiłam w promocji materac+ nakładka antysiuśki, do tego była załączona taka poduszko- klin. i pytanie: używać tego czy dzidzia powinna leżeć w 100% na płasko?
to jest coś takiego
http://www.materacyk.pl/pl/produkty/...szka-klin.html
Jak dla mnie dziecko powinno leżeć na płasko. A tą poduszkę zaczęłabym używać ewentulanie jak dziecko będzie ulewać. Choć nie wiem czy poporstu nie podłożyłabym książki pod tylne nóżki łóżka, żeby był spad

Domi, ja zastanawiam się nad takimi materacami

http://allegro.pl/dwustronny-materac...316419373.html

http://allegro.pl/materac-lateks-60x...311441891.html
Stary 2013-06-17, 15:16   #1898
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Jedz ze względu na ciśnienie. Nie ma co zwlekać. Niech ci zmierzą, nich cię zobaczą. Albo chociaż zadzwoń do gina!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:17   #1899
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

ja nie wiem jaki materac kupic.
chce jeden z mothercare ale kosztuje 150 funtow (750 zloty!!)
a moj tz sie za glowie zlapal.

mysle aby cos z polski sciagnac taniej, ale nie wiem jak z dostawa, sama nie wiem co wybrac

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:18   #1900
surka
Zakorzenienie

Teraz w rosmanie są takie zestawy do paznokci dla maluszków za niecałe 10 zł

Bella jedź na IP z ciśnieniem nie ma żartów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 68rozowy.jpg (14,2 KB, 7 załadowań)
Stary 2013-06-17, 15:19   #1901
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

a i ja mam lozeczko 140X70. ... ktos ma takie??

Stary 2013-06-17, 15:21   #1902
Niunia20
Rozeznanie

wybrałam wózek:j upi: przemiły pan który sam osobiście robi te wózki wyjął mi z samochodu z 10 szt choć chciałam 3 po 3 minutach przyglądania się wiedziałam który chcę a raczej to on krzyczał WEŹ MNIE i już żadnego innego nie chciałam oglądać kolory na stronie nijak mają się do oryginału... nie ma to jak wymacać. Do tego 30 minut prezentował mi co i jak w tym wózku nie to co kobietki ze sklepu które nic nie były mi w stanie o nim powiedzieć no i pare trików mi pokazał o których muszę pamiętać...gratis dostałam dętki jedną na przód jedną na tył i wniósł mi wózek i wszystkie pierdółki na 1 piętro do pokoju. no i taniej o 140 zł niż w sklepie tylko teraz parasolkę muszę dokupić ....... teraz mam banana na twarzy od ucha do ucha siedzę od godziny i się w niego gapię ... teraz mogę rodzić . moja mama była ze mną i do niej ten wózek też krzyczał WEŹ MNIE i mogę wam zdradzić że to ten wózek który WY wybrałyście no jestem happy.... mąż zobaczy jak wróci z pracy nic mu nie mówiłam który wybrałam.... ale po głosie słyszał że jestem bardzo zadowolona....

a któraś pytała o pościel od Juramby wybrałam niebieską z misiem i motylkami bałam się że ten niebieski będzie za ciemny a on jest bladziuchny że w pierwszej chwili myślałam że białą pościel mi przysłali więc też jestem zadowolona że jest jasna... jeszcze teraz drugą na zmianę muszę kupić ... tylko ta będzie już z jakimiś rysunkami i może zielona??

co kupujecie pod prześcieradło a na materac żeby dziecko nie przemoczyło i od kogo jeśli przez internet??
Stary 2013-06-17, 15:23   #1903
surka
Zakorzenienie

Niunia dawaj zdjęcia wózka
Stary 2013-06-17, 15:25   #1904
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

niunia dawaj zdjecia wozka ja nie uzywalam nic na materac i tez nie kupowalam teraz. Na lozko mlodej teraz musze tylko kupic, bo juz tylko na noc ma pieluche, wiec jak i na noc bede chciala jej zdjac pieluche musi miec.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-06-17, 15:26   #1905
Niunia20
Rozeznanie

malaczarnakejt

bardzo fajny ten materac ja jutro idę go kupić w sklepie wymacałam go porządnie z mężem i był najporządniejszy ze wszystkich a sama chciałam na początku kokos pianka kokos ale jak porównaliśmy z tym to się na tą firmę i na ten z gryką zdecydowaliśmy.....
Stary 2013-06-17, 15:26   #1906
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
dzwonilam do kadr dowiedziec sie cos o nowym macierzynskim, ale pani mowi, ze jeszcze nia miala czasu zajrzec co i jak i jak sie zapozna z lektura, to zadzwoni i mi powie
O własnie, trzeba pozałatwiać te mniej przyjemne rzeczy i zacząć interesować się co i jak z całą papierologią przed i po porodzie

Teso piękna, przestronna sypialnia
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:27   #1907
Niunia20
Rozeznanie

później wstawię zdjęcia i wózka i pościeli teraz muszę zjeść bo od rana ze stresu nic nie jadłam
Stary 2013-06-17, 15:27   #1908
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość

co kupujecie pod prześcieradło a na materac żeby dziecko nie przemoczyło i od kogo jeśli przez internet??
ja mam na materac takie jakby ochraniacz, pozniej dam na to przescieradlo dopiero

Stary 2013-06-17, 15:30   #1909
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ja nie wiem jaki materac kupic.
chce jeden z mothercare ale kosztuje 150 funtow (750 zloty!!)
a moj tz sie za glowie zlapal.

mysle aby cos z polski sciagnac taniej, ale nie wiem jak z dostawa, sama nie wiem co wybrac
Domi, ja wiem ze w UK sa polskie firmy online, ktore sprzedaja towar dla niemowlat. Z jednej z nich juz zamawialam rzeczy i byly ok. Wiem tez, ze niektore z nich maja takze i materace, koszt ok 50-70£ wraz z dostawa. Wpisz w google towary dla niemowlat uk i powinno Ci cos wyskoczyc. Ja jak bede w domu, to przesle Ci linki.
Najpewniej bede zamawiac od nich

Teso, dorwalam sie do komputera i rzeczywiscie bardzo ladny pokoj Bardzo w moim stylu

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Domi, ja mam lozeczko 140x70 z Mamas&Papas, jest ogromne
Stary 2013-06-17, 15:30   #1910
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
O własnie, trzeba pozałatwiać te mniej przyjemne rzeczy i zacząć interesować się co i jak z całą papierologią przed i po porodzie

Teso piękna, przestronna sypialnia
ja tez chcialam sie dopytac, bo pozniej moze nie byc czasu, a z drugiej strony nie chce aby mi cos umknelo.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-06-17, 15:32   #1911
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Hej brzuszki
Na bieżąco jestem ale nie mam bardzo weny do pisania, ten upał mnie wykańcza taka jakaś jestem nijaka dzisiaj. Ale stwierdziłam, że chociaż przywitać się by wypadało

OLIATH, BELLE ja bym na waszym miejscu jechała na IP

DZOAN na pewno wszystko będzie dobrze, przebadają cię i puszczą do domku

MELA zabiłaś mnie swoją wersją mojego ciasta takiego smaka mi narobiłaś, że chociaż z truskawkami może dziś upiekę

Gratuluję udanych wizyt

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:33   #1912
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Domi, ja wiem ze w UK sa polskie firmy online, ktore sprzedaja towar dla niemowlat. Z jednej z nich juz zamawialam rzeczy i byly ok. Wiem tez, ze niektore z nich maja takze i materace, koszt ok 50-70£ wraz z dostawa. Wpisz w google towary dla niemowlat uk i powinno Ci cos wyskoczyc. Ja jak bede w domu, to przesle Ci linki.
Najpewniej bede zamawiac od nich

Teso, dorwalam sie do komputera i rzeczywiscie bardzo ladny pokoj Bardzo w moim stylu

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Domi, ja mam lozeczko 140x70 z Mamas&Papas, jest ogromne
o widzisz jakierka, przeslij mi linka bede szukac.
ja teraz na ebay patrze, i rzeczywiscie cos znalazlam)

no te lozeczka 140X70 sa bardzo duze... a ja sie dziwie ze ja miejsca na nic nie mam hahaha

Stary 2013-06-17, 15:34   #1913
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
wybrałam wózek:j upi: przemiły pan który sam osobiście robi te wózki wyjął mi z samochodu z 10 szt choć chciałam 3 po 3 minutach przyglądania się wiedziałam który chcę a raczej to on krzyczał WEŹ MNIE i już żadnego innego nie chciałam oglądać kolory na stronie nijak mają się do oryginału... nie ma to jak wymacać. Do tego 30 minut prezentował mi co i jak w tym wózku nie to co kobietki ze sklepu które nic nie były mi w stanie o nim powiedzieć no i pare trików mi pokazał o których muszę pamiętać...gratis dostałam dętki jedną na przód jedną na tył i wniósł mi wózek i wszystkie pierdółki na 1 piętro do pokoju. no i taniej o 140 zł niż w sklepie tylko teraz parasolkę muszę dokupić ....... teraz mam banana na twarzy od ucha do ucha siedzę od godziny i się w niego gapię ... teraz mogę rodzić . moja mama była ze mną i do niej ten wózek też krzyczał WEŹ MNIE i mogę wam zdradzić że to ten wózek który WY wybrałyście no jestem happy.... mąż zobaczy jak wróci z pracy nic mu nie mówiłam który wybrałam.... ale po głosie słyszał że jestem bardzo zadowolona....

a któraś pytała o pościel od Juramby wybrałam niebieską z misiem i motylkami bałam się że ten niebieski będzie za ciemny a on jest bladziuchny że w pierwszej chwili myślałam że białą pościel mi przysłali więc też jestem zadowolona że jest jasna... jeszcze teraz drugą na zmianę muszę kupić ... tylko ta będzie już z jakimiś rysunkami i może zielona??

Amen!
To fajnie, ze jestes zadowolona.

Na przescieradlo mam nieprzemakalna nakladke, cos jakby dodatkowe przescieradlo nieprzemakalne.
Stary 2013-06-17, 15:36   #1914
malaczarnakejt
Zakorzenienie

lecę ogarniać, ale zanim, wrzucę Wam foty z dnia dzisiejszego.

34 tydzień, bok i tył :P

I zdjęcia najbardziej ogarniętego miejsca w domu - łazienki
i jedno foto ze specjalną dedykacją dla Was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 34.jpg (22,5 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34tyl.jpg (16,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz.jpg (14,0 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l1.jpg (35,1 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l2.jpg (36,1 KB, 55 załadowań)

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:38   #1915
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

dziewczyny znalazlam cos takiego na ebay:

http://www.ebay.co.uk/itm/BABY-COT-M...item3f243f17ea

kokos -pianka- gryka

co sadzicie??

Stary 2013-06-17, 15:39   #1916
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Teraz w rosmanie są takie zestawy do paznokci dla maluszków za niecałe 10 zł

Bella jedź na IP z ciśnieniem nie ma żartów.
ja to z babyOno kupilam w mini hurtowni za 7,50

Bell jedz na IP...

Gratuluje wizyt

Juz nie mozna wyjść na osiedle kto by mnie nie spotkał to
-"jeszcze nie urodzilas"
-"ojej takie upały,a Ty jeszcze w dwupaku"
-itp.. ale kolega mi powiedział ze wygladam swietnie.. chociaz tyle..

nie mowiac o tym ze ubralam dzis jeansy bo wstyd mi nog wystawiać i kapa mi sie prawie ugotowala.. wiec mam gdzies swoje nogi i jak bede wychodzic to w krotkich spodenkach !

Kupilam sukienke w lidlu-rozmiar S :p nie jest ze mną zle ( rozmiarowka tam jest kijowa:P) i fajna akurat na teraz i po porodzie ..

ambitny plan mam dowiedzenia sie wszystkiego o becikowym zwykłym/samorzadowym itp.

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:40   #1917
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:

wszystko śliczne
ale fajną puszkę coli trafiłaś
Stary 2013-06-17, 15:42   #1918
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

NIUNIA super, że udało ci się wybrać ten wózek

EVEEWE biedna Marysia, nadrabia choróbskami za kilkoro dzieci wyściskaj ją mocno od ciotki wizażowej

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:43   #1919
jakierka
Zadomowienie

Cytat:

Lazienka przepiekna , ale nie tak ladna jak Ty i Twoj brzusio!! Jestes chudziutka, jak Ty to zrobilas??
Stary 2013-06-17, 15:44   #1920
BelleFramboise
Raczkowanie

Kochane nie mogę się dodzwonić do gina, więc jadę zaraz na IP. Nr tel napisałam eveewe na priv. Trzymajcie kciuki buziaki

Kocham

Razem od 23.08.2009
03.11.2012.- II kreseczki

Maleństwo

Nelly
BelleFramboise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości