Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 15:28   #301
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

A ja nie mam dziś na nic ochoty... ani na pisanie, ani na oglądanie, bleeee

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:30   #302
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A ja nie mam dziś na nic ochoty... ani na pisanie, ani na oglądanie, bleeee
a ja mam ochotę coś porobić ale nie wiem co
Stary 2013-06-17, 15:31   #303
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Boze daj sile zebysmy przetrwaly to zapowiadane upalne lato
noooo, nie ma czym oddychać, tżet nawet niech nie wraca do domu bez wiatraka
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:34   #304
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
noooo, nie ma czym oddychać, tżet nawet niech nie wraca do domu bez wiatraka
Albo bez "murzyna" z wachlarzem

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
To dawaj do mnie ja mam spro do robienia

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:34   #305
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Boze daj sile zebysmy przetrwaly to zapowiadane upalne lato
Aż tak źle ma być?

Ja tez nie mam na nic ochoty... w ogóle uznałam,że u rodziców chyba czuję się na wakacjach, tylko mógłby ktoś ugotować i pozmywać. Jakoś u siebie zawsze więcej obowiązków. No ale niebawem trzeba będzie sprzątać po remoncie...na tyle, na ile mąż pozwoli. Nie mogę się doczekać

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:38   #306
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Ja po grillowym weekendzie mam dość mięsa więc u mnie dziś na obiad gotowane brokuły i szparagi z sosem śmietanowo-jogurtowym
(może być bezmięsnie bo męża na obiedzie dziś nie ma)

Moje już wyprane i dzięki słoneczku suche - naprawdę super są, bardzo cieniutkie

Był kurier Pochwalę się Wam moimi pierwszymi zakupami dla małego
słodki ten misiak

Cytat:
dłonie puchną, zwłaszcza wieczorem, bardziej prawa. nogi nie bardzo jeszcze na szczęście
a mnie dłonie i stopy, ehh

Cytat:
a ja mam ochotę coś zjeść ale na nic nie mam smaka zjadłam tylko rosół i czuję głoda

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:38   #307
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
a ja jutro idę na glukozę
Nie ma się czym stresować Ja myślałam, po opiniach tutaj, że to takie okropne ale bez problemu do przejścia

Ladan wpisałabyś mi następną wizytę na 1 lipca? godzina chyba 11.00.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:39   #308
dirtymagic85
Zadomowienie

właśnie zadzwoniłam żeby mu przypomnieć, że wiatrak MUSI BYĆ, to już oznajmił, że zakupiony, takze czekam jeszcze ze dwie godziny i będzie wiaterek
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:39   #309
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
bo mi się zły link wkleił hahahahaahh

wsadz linka z tymi trampkami bo wlasnie szukam dla tz i dla mnie

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:40   #310
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Albo bez "murzyna" z wachlarzem

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

To dawaj do mnie ja mam spro do robienia
gdybym tylko mogła
Stary 2013-06-17, 15:45   #311
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

faaaajne

u mnie też był kurier !!!!!! rany jaram się jak nie wiem już rozumiem i Ladan i Tancerkę które w dzień dostawy też wariowały
no więc wózio jest prze cudny!! jeszcze bardziej mi się podoba niż na zdjęciach i jest w ogóle nie zniszczony nic a nic!! jakieś tam ryski na ramie z jednej strony a tak to tyle ! ale się cieszę trochę się namęczyłam przy składaniu, aż się spociłam
oto on tako perso
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (114,2 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (101,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (121,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (109,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (106,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (117,9 KB, 25 załadowań)
Stary 2013-06-17, 15:47   #312
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Nie ma się czym stresować Ja myślałam, po opiniach tutaj, że to takie okropne ale bez problemu do przejścia

Ladan wpisałabyś mi następną wizytę na 1 lipca? godzina chyba 11.00.
ciekawe co ja jutro na ten temat powiem, jakoś wypiję, bardziej myślę o wynikach,oby dobre były

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:48   #313
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A byliście na nie mocno nakręceni?
Ja to bym chyba rozniosła takich... Może poczuli że za dużą macie "władzę" i chcą pokazać że jednak nie... albo że wam zależy i powiecie że dopłacicie...
Dla mnie to jednak dziwna sprawa...jakby chcieli coś ukryć Jak wspomniałam, u nas też wyszło coś w księdze wieczystej, ale właściciele bez żadnej ściemy zajęli się rozwiązaniem problemu i nie było żadnego "ale" z ich strony.
Stary 2013-06-17, 15:48   #314
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wasze konczyny gorne i dolne? Tez puchna? Niby upalu jeszcze nie ma ale ja powoli odczuwam tegoroczne lato.
ja nie puchnę, ale obrączkę zdjęłam
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ogólnie mam dzisiaj płaczliwy dzień, patrzę na tą moją buzinkę na zdjeciu, jest taki śliczny. Ma nosek pa tatusiu, bo pierwsze jak TŻ zobaczył buzię to mówi, patrz jakiego ma nochalka.

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
I to jest to... w pierwszej ciąży to jednak jest 100% inaczej. To spanie do oporu. leniuchowanie ile wlezie i planowanie czasu pod siebie ahhh ja dzis padam na twarz a mam 2 babcie do pomocy aż zła na siebie jestem że od razu się nie chowałam w innym pokoju i spać nie poszłam bo zaraz opieka się ulatnia
no, za drugim razem już tak łatwo nie będzie bo Mikim będę się musiała zająć babcie się może czasem zlitują
Cytat:
właśnie zadzwoniłam żeby mu przypomnieć, że wiatrak MUSI BYĆ, to już oznajmił, że zakupiony, takze czekam jeszcze ze dwie godziny i będzie wiaterek

zakochałam się dzisiaj w małżu moim niby nic, a jak człowiek wie, że ma wsparcie to tak super

moje pranie już wyschło normalnie express 2h i suche na wiur

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:49   #315
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
A w ogóle tak się zastanawiam, co zrobić. Dzisiaj mi się kończy zwolnienie i gin zapyta czy chce przedłużyć. Jeżeli będą jakiekolwiek powody medyczne np. skracająca się szyjka to na pewno. Brzuch mi ciągle trochę twardnieje, głównie jak się zdenerwuję, a w pracy raczej spokoju nie będę miała. No i generalnie w temp powyżej 25 stopni schodzę - w sobotę zemdlałam w autobusie, a przecież upały dopiero przed nami
Z drugiej strony, nie chciałabym tak zupełnie wypaść z obiegu (szczególnie, że planuje potem roczny macierzyński), no i nadchodzi impreza, w której przygotowanie byłam przez rok zaangażowana....
No i co ja mam zrobić
Lecę nadrabiać stary wątek...
Jak tylko możesz, a nie czujesz sie całkiem dobrze, to zostałabm na l4

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
super
ja co prawda mieszkac bede gdzie indziej wiec musze obczaic zlobki i przedszkola bo nie wiem ile bede siedziala w domu i nie wiem ile w ogole bede tam mieszkac;p

ale mieszkac zraz kolo zlobka czy przedszkola to jest rarytas
Ja mam 2 publiczne przedszkola w promieniu kilkuset metrów
i do teego prywatny żłobek... Ale w ogóle ekstra by było, jakbym pracowała dalej w jakimś przedszkolu, to by byla wygoda!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja właśnie jestem wredną s... i aż czekam,żeby komuś coś powiedzieć niemiłego jak mnie wnerwi. Mam wtedy dziką satysfakcję. A tak ogólnie to jestem miła i kulturalna, nigdy się nikomu nigdzie nie wpuszczam, a wręcz zawsze przepuszczałam w kolejce u lekarza ciężarne lub kobiety z małymi dziećmi.Natomiast nie znoszę niektórych starych bab, co udają głupie i wpychają się gdzie mogą...Zawsze takim zwracam uwagę,bo mega mnie irytują...
Zazdroszczę, ja nie umiem się kłócić...
A też miałam ostatnio niefajną sytuację w poczekalni do lekarza. Echhh zresztą, w laboratorium nie ma zadnej kartki że ciężarne poza kolejnością i już sie stresuję przed glukozą...

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
w Holandii, przyjezdza raz na kilka mscy... w sumie moze np raz na dwa ale czasami sie to ie kalkuluje

bylismy razem w tamtym roku ale musialam wrocic do Pl skonczyc studia, no i zaszlam w ciaze takze juz skonczylam studia ale wiesz ograniecie mieszkania itd D. chce bysmy mieli wszystko zorganizowane na ti top, a tu mam gdzie mieszkac wygodie, mam pomoc rodziny cieple mieszkanko itd
Brzmi jakby się to stało bez udziału męża ;>
Współczję rozłąki, ale chociaż finansowo na pewno jakoś łatwiej to wszystko teraz ogarnąć... JEszcze trochę

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
ależ jestem dzisiaj przytomna... dzwoni tż żeby po niego przyjechać jak skończy pracę, wiec wydumałam że niebawem wyjeżdżam, jakoś mi się pomieszało, byłam na 1000000% pewna że poszedł do pracy na 5 a nie na 6

co macie dzisiaj na obiad?? ja mam zamarynowane piersi kurze z wczorajszego grilla, kilka sztuk skrzydełek i plaster karkówki... mam ochotę na fasolkę szparagowa do tego...
Zapraszam, mam jeszcze trochę zamrożonej Truskawek mrozonych tez nie wyjadłam...

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
musisz zainwestować w wiatrak

no co za ściema! teściowa dała mi pierogów ruskich, uwielbiam podgrzałam je ,zasiadam do jedzenia a tu zonk z mięsem
nie robi się takich rzeczy kobietom w ciąży, ja chce ruskie!
Ojjjjj nieładnie faktycznie! Nie lubię takich "niespodzianek" jak się na coś nastawię...

Cytat:
teraz walczę o odratowanie prania, bo mi jakieś plamy powyskakiwały na pięciu rzeczach nie wiem skąd i to zółte, a nic żółtego nie prałam Na szczście tżet mnie nie zabije ( w tych pięciu rzeczach była jego koszula którą lubi...), bo już go poinformowałam telefonicznie, że lipka...
W rossmannie jest coś na odplamianie zafarbowanych ubrań.. ale kosztuje chyba 7 czy 8 zł, nie próbowałam.

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
Ha!!! Właśnie zadzwonił do mnie mąż z informacją, że sprzedający się wycofują!!! MASAKRA!!! Chociaż z drugiej strony może to i lepiej! Może jednak mieli coś do ukrycia i jak my zaczęliśmy "węszyć" to się przestraszyli!!! No ale straszna lipa! I znów zaczynamy szukać mieszkania od początku. A w związku z tym szanse na to, że zamieszkam w nowym mieszkanku przed porodem z dnia na dzień maleją. No ale nic na siłę. Ważne żeby się w nic nie wpakować.

Przynajmniej nie będziecie sie z nimi bujać.
U nas sprzedający miał dług na 3 tysiace, tyle przy umowie przedwstępnej mu zaplaciliśmy... w sumie niby zabe3zpieczeni w umowie byliśmy, że jak coś to zwraca dwukrotnosć tej kwoty, ale... jakoś dopiero teraz do mnie dotarło, że mogło nie pójść tak gładko. A jesteśmy "tylko" piwnice w plecy

Cytat:
Piękne!!

Cytat:
Julek przez to zyskal 3pak bodow ze sloniem w "kerfurze" za nie cale 10 zl.
Czyżbyś trochę zmiękczyła Tża w kwestii zakupów dla małego? Dobrze, dorbze

my na szybko wciągniemy obiadek i do ginaaaaaa. Stęskniłam się za buźką córci, mam nadzieję, że się ładnie pokaże

Do usłyszenia
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:50   #316
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
faaaajne

u mnie też był kurier !!!!!! rany jaram się jak nie wiem już rozumiem i Ladan i Tancerkę które w dzień dostawy też wariowały
no więc wózio jest prze cudny!! jeszcze bardziej mi się podoba niż na zdjęciach i jest w ogóle nie zniszczony nic a nic!! jakieś tam ryski na ramie z jednej strony a tak to tyle ! ale się cieszę trochę się namęczyłam przy składaniu, aż się spociłam
oto on tako perso
no widzisz, nie taki zły ten kurier, późno przyjechał ale za to jakie cudo przywiózł, piękny wózek, super ze ma czerwony stelaż

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:50   #317
teacherka
Zakorzenienie

LARYSAAAAAAAA!!!! Nie lubię Cie:P:P:P:P Musze go mieeeeeeeć! I będę, choćby nie wiem co :P
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:50   #318
kaska87
Zakorzenienie

Larysa super bryczka tez już chcę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:52   #319
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
faaaajne

oto on tako perso
Piękny, gratuluję!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:53   #320
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
LARYSAAAAAAAA!!!! Nie lubię Cie:P:P:P:P Musze go mieeeeeeeć! I będę, choćby nie wiem co :P

też będziesz miała aaaaaaaaaaa ))))))))))))))))))
Stary 2013-06-17, 15:55   #321
misia332
Zakorzenienie

Wyobraźcie sobie, że u mnie jest 32 stopnie, chmury wiszą dwa metry nad ziemią i nie ma grama wiatru.

Jem zimnego arbuza, wyciągłabym wiatrak, ale mi się nie chce.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:55   #322
Larysa88
Zakorzenienie

a mój brat przed chwilą wrócił i ogląda go tak z podziwem i do mnie mówi " a to nowy kupowałaś? nie lepiej używany" to mu powiedziałam że to używka zdziwiony i też powiedział, że jak nowy
Stary 2013-06-17, 15:56   #323
misia332
Zakorzenienie

Larysa super wózek !!

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:56   #324
Larysa88
Zakorzenienie

no nic dziewczyny ja już muszę lecieć do tż, wrócę na dniach pewnie

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Larysa super wózek !!
Stary 2013-06-17, 15:57   #325
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
faaaajne

oto on tako perso
Przepiękny Mnie też bardzo urzekły te wózki Tako w kolorystyce Polka Dots, bardzo podoba mi się ten jasny, ale boję się że trochę niepraktyczny - pewnie trzebaby często go prać...

Doświadczone mamuśki - mam pytanie odnośnie kombinezonów. Tak sobie wykombinowałam, że na początek potrzebuję pewnie kombinezon cieńszy, polarkowy. Pewnie będę synka ubierała w niego w październiku - listopadzie i tak sobie myślę jaki kupować rozmiar... 62? A na zimę gruby to już 68?
Stary 2013-06-17, 16:01   #326
Snow_White1
Wtajemniczenie

Laryssa - gratuluję zakupu wózka dobrze mieć to odhaczone na liście
Choć przyznam, że ja się na modelach generalnie nie znam, my tylko sprawdzaliśmy ten model, który kupiliśmy od znajomych.
Stary 2013-06-17, 16:02   #327
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
a mój brat przed chwilą wrócił i ogląda go tak z podziwem i do mnie mówi " a to nowy kupowałaś? nie lepiej używany" to mu powiedziałam że to używka zdziwiony i też powiedział, że jak nowy
gratuluję udanego "połowu"
a wózek śliczny

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 16:02   #328
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Przepiękny Mnie też bardzo urzekły te wózki Tako w kolorystyce Polka Dots, bardzo podoba mi się ten jasny, ale boję się że trochę niepraktyczny - pewnie trzebaby często go prać...

Doświadczone mamuśki - mam pytanie odnośnie kombinezonów. Tak sobie wykombinowałam, że na początek potrzebuję pewnie kombinezon cieńszy, polarkowy. Pewnie będę synka ubierała w niego w październiku - listopadzie i tak sobie myślę jaki kupować rozmiar... 62? A na zimę gruby to już 68?
Ja odkładam kupno kombinezonu do narodzin, bo nie wiem, jaki rozmiar. Zakładam, że we wrześniu będzie ciepło.
Stary 2013-06-17, 16:05   #329
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
obejrzałam wczorajszy wystep Natalii Niemen w Opolu....rozwaliło mnie przed chwilą.........mistrzostw o dla mnie......
mi się nawet podobał, aczkolwiek końcówkę myślę, że zrypała
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kropla miałam Ci pisać, że ja 300zł daję na chrzciny

my już po obiadku, małż zaraz do pracy, ale jutro ma wolne no i czwartek i piątek też akurat mamy wtedy SR
ej wiem, że Wy daliście 300 zakodowałam to już wcześniej :P ale to do kogo wyście w końcu szli? do rodziny, prawda? bo mój TŻ będzie chrzestnym u kumpla (znają się kupę lat....a on nie ma kogo wziąć bo jedynak, nawet kuzyna nie ma żadnego ) no i nie wiem kurde chyba damy 200 zł i do tego to http://www.zatrzymajczas.net/index.p...mid=60&lang=pl

Cytat:
Ja po grillowym weekendzie mam dość mięsa więc u mnie dziś na obiad gotowane brokuły i szparagi z sosem śmietanowo-jogurtowym
(może być bezmięsnie bo męża na obiedzie dziś nie ma)

Moje już wyprane i dzięki słoneczku suche - naprawdę super są, bardzo cieniutkie

sliczne! szczególnie ten misio mi się podoba, w sensie śpiochy genialne są
Cytat:
faaaajne

oto on tako perso
ej, ej, ej a ja się w nim ostatnio zakochałam jak byłam oglądać wózki ale jeszcze TŻ nie uświadomiłam ale może mi się go uda namówić an typowo dziewczyński wózio ? super wygląda! faktico jak nóweczka a ile dałaś?
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 16:07   #330
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
bo na mojej wiosce jeszcze dużo ludzi wierzy w zabobony
ta sama znajoma od tych rzeczy powiedziała ostatnio, że jej dziecko starsznie płakało więc jej mama stwierdziła, że to na pewno ktoś urok na nie rzucił i lizała je po oczach żeby urok zdjąć

toż to szok......

Ika współczuję cukrzycy, oby po ciąży wszystko wróciło do normy

Amelko ja bym się zastanowiła nad łóżeczkiem z płozami, bo faktycznie niektóre dzieci jak się nauczą to później nie ma że boli... będziesz bujała... my mamy po młodym zwykłe sosnowe...
ale numer z pierogami... ja przygarnęłabym tez z mięsiwem... swoją drogą dawno nie robiłam...

Larysko świetny zakup

Lolaaa ja w pierwszej ciąży żyłam z tż na odległość, on na szkole był przez całe 9 m-cy praktycznie, ja po skończeniu studiów w Białym zamieszkałam u rodziców aby nie płacić wynajmu mieszkania i suma sumarum na stałe osiedliliśmy się w mojej rodzinnej miejscowości... dopiero teraz tż widzi jak rosnę z dnia na dzień, jest bardziej zafascynowany tą ciążą...

Rubinko może i dobrze że Ci ludzie sie wycofali, myślę że zadłużenie w spółdzielni to tylko kropla w morzu, skoro czynsz nie był regulowany to w elektrowni tez mogły być niespodzianki

aaaaaa miałam na obiadek fasolkę... sama połowę wciągnęłam... na deserek Algida śmietankowo orzechowa
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości