Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 15:44   #1921
surka
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
lecę ogarniać, ale zanim, wrzucę Wam foty z dnia dzisiejszego.

34 tydzień, bok i tył :P

I zdjęcia najbardziej ogarniętego miejsca w domu - łazienki
i jedno foto ze specjalną dedykacją dla Was
Super łazienka, bardzo jaśniutko. Fi pcha się do przodu, a z tyłu tak jak myślałam, nie widać wogóle ciązy

A teraz uciekam
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:46   #1922
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
o widzisz jakierka, przeslij mi linka bede szukac.
ja teraz na ebay patrze, i rzeczywiscie cos znalazlam)

no te lozeczka 140X70 sa bardzo duze... a ja sie dziwie ze ja miejsca na nic nie mam hahaha
Tu masz te firmy:
http://bobasshop.co.uk/index.php?cPath=1_100

http://babyabcd.co.uk/materace-70x140cm-c-13_72.html

Na ebay jest rowniez sporo polskich producentow z materacami
Stary 2013-06-17, 15:46   #1923
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BelleFramboise Pokaż wiadomość
Kochane nie mogę się dodzwonić do gina, więc jadę zaraz na IP. Nr tel napisałam eveewe na priv. Trzymajcie kciuki buziaki
powodzenia!
Stary 2013-06-17, 15:47   #1924
Sofina
Raczkowanie

Troszkę Was nadrobiłam i spadam do nauki

Malaczarnakejt bardzo ładnie wyglądasz! łazienka zupełnie w moim stylu

Coś miałam napisać i mi uciekło, chyba nic mądrego dziś nie wymyślę
Sofina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:49   #1925
d0tkaaa
Zakorzenienie

powiedzcie mi jak na stronie BIP kRAKOW mozna pobrac druczki do becikowego zwyklego i Krakowskiego to ja mam to wydrukować /wypelnic i zawiesc czy jak pojade do urzedu miasta to oni mi dadza i tam mam wypelnic?

i z kad mam wziasc zaswiadczenie o zarobkach do becikowego ..? ( to jest za 2011 rok czy za ktory?)

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 15:57   #1926
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:

Piękna łazienka, jak czysciutko i jasno
Brzuszek duży

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Obczailam biznes, chyba ze to inaczej funkcjonuje. U mnie TZ zarabia dużo wiecej niz ja i jak by poszedł na ten urlop rodzicielski aja bym wcześniej wróciła do pracy to on by dostawał 80% swojego wynagrodzenia. Czyli wiecej niz ja bym miała 100 %

Dobrze myśle?

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 16:09   #1927
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
powiedzcie mi jak na stronie BIP kRAKOW mozna pobrac druczki do becikowego zwyklego i Krakowskiego to ja mam to wydrukować /wypelnic i zawiesc czy jak pojade do urzedu miasta to oni mi dadza i tam mam wypelnic?

i z kad mam wziasc zaswiadczenie o zarobkach do becikowego ..? ( to jest za 2011 rok czy za ktory?)
Z urzędu skarbowego za 2011. co do druku to wpisz w google. Powinno być;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 16:25   #1928
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A i jeszcze zdjęcie z dzisiaj i niech mi któraś powie, że nie mam apartamentu
Rośnie
Cytat:

Możesz wydrukować a możesz wypełnić na miejscu
Zaświadczenie o zarobkach z urzędu skarbowego za 2011r. idziesz tam i wypełniasz wniosek i potem w zależności od urzędu wystawiają Ci na miejscu albo każą czekać
I nie do końca jestem pewna, ale chyba jeszcze jest potrzebne zaświadczenie z zus o zapłaconych składkach + pit 11

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 16:26   #1929
paulinka777
Raczkowanie

Witam dziewczynki Witam się znad miski- robię ciacho :P

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Piękna łazienka, jak czysciutko i jasno
Brzuszek duży

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Obczailam biznes, chyba ze to inaczej funkcjonuje. U mnie TZ zarabia dużo wiecej niz ja i jak by poszedł na ten urlop rodzicielski aja bym wcześniej wróciła do pracy to on by dostawał 80% swojego wynagrodzenia. Czyli wiecej niz ja bym miała 100 %

Dobrze myśle?

Hmmm.... chyba nie do końca
Po pierwsze, jeśli Ty masz mieć 100% przez pierwsze pół roku- to TŻ w drugim pół roku będzie miał 60%. Można też zdecydować się na 80% przez cały okres urlopu (najpierw Ty 80% swojego wynagrodzenia, półźniej TŻ 80% swojego). A Nawet gdybyś się zdecydowała na tę pierwszą opcję to chyba lepiej mieć 60% mniejszego wynagrodzenia i 100% większego- mniej się traci, niż 100% mniejszego i 60% większego. Tak mi się wydaje bez większych obliczeń

Kejt - dużo Wam jeszcze zostało go ogarniania? Kuchnię też remontowaliście?
Stary 2013-06-17, 16:31   #1930
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Rośnie

Możesz wydrukować a możesz wypełnić na miejscu
Zaświadczenie o zarobkach z urzędu skarbowego za 2011r. idziesz tam i wypełniasz wniosek i potem w zależności od urzędu wystawiają Ci na miejscu albo każą czekać
I nie do końca jestem pewna, ale chyba jeszcze jest potrzebne zaświadczenie z zus o zapłaconych składkach + pit 11
mhm ależ duzo zalatwiania z tym wszystkim:P

zaraz sie stopię jest mi tak goraco ze dramat

Zuza

Razem
Stary 2013-06-17, 16:34   #1931
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Misiaczka tak, ale z drugiej stronyb 20% z jego wynagrodzenia obcięte to dużo więcej niż z Twojego

A co do zaświadczenia to nie wystarczy pit? Jeśli nie to urząd skarbowy powinien wydac takie zaświadczenie.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:

za 2012 raczej

Stary 2013-06-17, 16:37   #1932
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Spoko, Melcia, bede Cie zarzucac smsami jakby co tylko Ciebie mam, moja astronomiczna blizniaczko .
Aczkolwiek wciaz mam nadzieje, ze utrzyma mi sie sto dwadziescia z czyms i nie pojade wcale...............
A zarzucaj, bylebyś,u wiedziały co i jak u ciebie.

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
MELA zabiłaś mnie swoją wersją mojego ciasta takiego smaka mi narobiłaś, że chociaż z truskawkami może dziś upiekę
Dowaliłam tyle owoców, że raczej to są owoce w cieście niż ciasto z owocami. Ale jest rewelacja i pół zeżarłam. Nie wiem czy dotrwa do powrotu męża.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 16:40   #1933
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
wybrałam wózek:j upi: przemiły pan który sam osobiście robi te wózki wyjął mi z samochodu z 10 szt choć chciałam 3 po 3 minutach przyglądania się wiedziałam który chcę a raczej to on krzyczał WEŹ MNIE i już żadnego innego nie chciałam oglądać kolory na stronie nijak mają się do oryginału... nie ma to jak wymacać. Do tego 30 minut prezentował mi co i jak w tym wózku nie to co kobietki ze sklepu które nic nie były mi w stanie o nim powiedzieć no i pare trików mi pokazał o których muszę pamiętać...gratis dostałam dętki jedną na przód jedną na tył i wniósł mi wózek i wszystkie pierdółki na 1 piętro do pokoju. no i taniej o 140 zł niż w sklepie tylko teraz parasolkę muszę dokupić ....... teraz mam banana na twarzy od ucha do ucha siedzę od godziny i się w niego gapię ... teraz mogę rodzić . moja mama była ze mną i do niej ten wózek też krzyczał WEŹ MNIE i mogę wam zdradzić że to ten wózek który WY wybrałyście no jestem happy.... mąż zobaczy jak wróci z pracy nic mu nie mówiłam który wybrałam.... ale po głosie słyszał że jestem bardzo zadowolona....

a któraś pytała o pościel od Juramby wybrałam niebieską z misiem i motylkami bałam się że ten niebieski będzie za ciemny a on jest bladziuchny że w pierwszej chwili myślałam że białą pościel mi przysłali więc też jestem zadowolona że jest jasna... jeszcze teraz drugą na zmianę muszę kupić ... tylko ta będzie już z jakimiś rysunkami i może zielona??
za wózek! Najważniejsze, ze jesteś zadowolona
Cytat:

Łazienka wymiata
A Brzuszek śliczny
Cytat:
ja to z babyOno kupilam w mini hurtowni za 7,50

Bell jedz na IP...

Gratuluje wizyt

Juz nie mozna wyjść na osiedle kto by mnie nie spotkał to
-"jeszcze nie urodzilas"
-"ojej takie upały,a Ty jeszcze w dwupaku"
-itp.. ale kolega mi powiedział ze wygladam swietnie.. chociaz tyle..
Ja Cię tak nie będę pytać o jestem na bieżąco
Cytat:
Kochane nie mogę się dodzwonić do gina, więc jadę zaraz na IP. Nr tel napisałam eveewe na priv. Trzymajcie kciuki buziaki

Cytat:
zaraz sie stopię jest mi tak goraco ze dramat
Mój pies też tak myśli
Zrobiliśmy dziś około 13 km w 3 turach i Bogu dziękował za każdym razem jak przechodziliśmy koło strumyczka i mógł się napić
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Misiaczka tak, ale z drugiej stronyb 20% z jego wynagrodzenia obcięte to dużo więcej niż z Twojego

A co do zaświadczenia to nie wystarczy pit? Jeśli nie to urząd skarbowy powinien wydac takie zaświadczenie.

za 2012 raczej
Pit nie wystarczy- musi być zaświadczenie z us
I jeżeli ktoś składa wniosek do 31.10 liczą się dochody za 2011rr jeżeli po 1 listopada liczą się dochody za 2012- pytałam u pani w urzędzie więc sprawdzona informacja

Mały
Stary 2013-06-17, 16:45   #1934
karolajn1987
Wtajemniczenie

Margoś- ja wiem czemu Ty nie rodzisz
bo wszystkie techniki na przyspieszenie porodu Ty stosujesz od początku ciąży i normalnie Ci organizm sfiksował i nie wie co dalej
Stary 2013-06-17, 16:48   #1935
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:

teso śliczna sypialnia

kejt świetna łazienka i super brzusio
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 16:49   #1936
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
za wózek! Najważniejsze, ze jesteś zadowolona

Łazienka wymiata
A Brzuszek śliczny

Ja Cię tak nie będę pytać o jestem na bieżąco

Mój pies też tak myśli
Zrobiliśmy dziś około 13 km w 3 turach i Bogu dziękował za każdym razem jak przechodziliśmy koło strumyczka i mógł się napić

Pit nie wystarczy- musi być zaświadczenie z us
I jeżeli ktoś składa wniosek do 31.10 liczą się dochody za 2011rr jeżeli po 1 listopada liczą się dochody za 2012- pytałam u pani w urzędzie więc sprawdzona informacja
ok racja doczytałam czyli do członków rodziny doliczamy naszego nowo urodzonego malucha i dzielimy dochód? nie przychód?

Stary 2013-06-17, 16:51   #1937
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
NIUNIA super, że udało ci się wybrać ten wózek

EVEEWE biedna Marysia, nadrabia choróbskami za kilkoro dzieci wyściskaj ją mocno od ciotki wizażowej
dziekuje - wstala i dokazuje. Poza kaszlem nic wiecej nie widac ehhh

Pisalam do belle, ale cisza. Jak bede cos wiedziec napisze.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 16:51   #1938
karolajn1987
Wtajemniczenie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41359332]

w załączniku wklejam naszą sypialnię uszykowaną dla Leośka, potem dojdzie jeszcze fotel do karmienia [/QUOTE]

jak pięknie

mamy to samo łóżeczko?
Stary 2013-06-17, 17:00   #1939
Margosia__
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41359332]
w załączniku wklejam naszą sypialnię uszykowaną dla Leośka, potem dojdzie jeszcze fotel do karmienia [/QUOTE]
i jaka przestronna...
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
A ja sie wypieknilam, tzn. blond wloski sobie fundnelam i jak wychodzilam od szwagierki mowie, ze teraz moge isc rodzic.
Ja się do fryzjera wybieram po porodzie co by od razu ściąć włosy (teraz nie chce tego robić co by w szpitalu dały się związać...

Ale już mam takie odrosty, że nawet Tż nie może na nie patrzeć, a Glut się do wyjścia nie zbiera
Cytat:
U mnie obiadek się robi, pokoik maluje a Antek ma czkawkę
A glut nie miał czkawki od kilku tygodni:brzydal :
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Zmykam laseczki, bede pisała sms-ki.

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Hello My juz po usg i po glukozie. Bylam z mama na usg i mama w sumie wiecej widziala niz ja. Gabi wazy juz 3300
+/- 490 i z wymiarow jest juz w 38tygodniu,czyli tydzien do przodu En,jesli mozesz,dopisz na 1str wage mojej ksiezniczki Wszystko dobrze, ale nie udalo sie zrobic sweet foci buzi,bo ilosc wod za mala do dobrych zdjec,choc w normie sie miesci. Pierwsze co lekarka powiedziala,to ze to dziewczynka,pokazujac mi to na ekranie Teraz czekam w napieciu czy zadzwonia ze szpitala,bo jesli obciazenie wyjdzie ponad normy,maja dzwonic dzis lub jutro. Prosze dziewczyny o kciuki za ta glukoze Jestem szczesliwa ze widzialam Gabi i ze wszystko u niej dobrze,tak ladnie przybrala na wadze Jedno usg a tyle radosci

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
i

ja lece do diabetologa a potem jeszcze po sklepach drzewnych bo chcemy jutro fronty zamówić, żeby zrobić z dziury w starej szafie półeczkę dla synka
do później pa
Miłego wybierania
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
a moja mała tez tyle ważyła dokładnie w ten sam dzień ciazy i lekarz mówił, ze raczej bedzie należeć do maluszkow, ale ja juz nic nie wiem jak to z tą waga jest
A Gluciątko ważyło 3200 w zeszły wtorek (tj. 39+3) i mówili, że średniak
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Margoś- ja wiem czemu Ty nie rodzisz
bo wszystkie techniki na przyspieszenie porodu Ty stosujesz od początku ciąży i normalnie Ci organizm sfiksował i nie wie co dalej

Coś w tym jest
Cytat:
ok racja doczytałam czyli do członków rodziny doliczamy naszego nowo urodzonego malucha i dzielimy dochód? nie przychód?
.

Mały
Stary 2013-06-17, 17:03   #1940
mela1234
Zakorzenienie

Dziewczyny ja nie mam firanek bo nie mogę wiercić dziur w ścianach. Taki stary ten dom, że od razu mega wielka dziura się robi i jest lipa. Czy jest coś co można delikatniej zainstalować? Coś na zasadzie stalowej linki zamiast takiego karnisza?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 17:20   #1941
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Ja się do fryzjera wybieram po porodzie co by od razu ściąć włosy (teraz nie chce tego robić co by w szpitalu dały się związać...

Ale już mam takie odrosty, że nawet Tż nie może na nie patrzeć, a Glut się do wyjścia nie zbiera
ha ha ha Ja zrobilam odroscik i delikatnie scielam, ale da sie je zwiazac bo i tak byly dlugie.

Jemy z Marysia pomidorowke i jedziemy z moja mama zalatwic jedna sprawe. Lekarza dzis odpuszczam bo juz pozno i sie nie dostaniemy. Jutroo jestem w domu to najwyzej z rana pojade

Belle nie odpisuje, wiec pewno cos sie dzieje.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja nie mam firanek bo nie mogę wiercić dziur w ścianach. Taki stary ten dom, że od razu mega wielka dziura się robi i jest lipa. Czy jest coś co można delikatniej zainstalować? Coś na zasadzie stalowej linki zamiast takiego karnisza?
ja w oknach kuchni i korytarza mam takie montowane w okno plastikowe na krotkie firaneczki.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-06-17, 17:21   #1942
Anulka_p
Zakorzenienie

Lenia mam. A wy? A gary muszę pomyć z obiadu. Skąd tu wziąć motywację?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 17:22   #1943
d0tkaaa
Zakorzenienie

a czemu bell wzieli do szpitala bo nie doczytalam?

ja chyba sie garne do h&m bo sa sukienki takie luzne za 39 zł do kolan i chyba kupie bo nie mam juz w czym chodzic ... i bedzie na wypis ze szpitala taka luzna a nie.. eh ( kazdy pretekst jest dobry zeby sobie cos kupić )

Zuza

Razem
Stary 2013-06-17, 17:22   #1944
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja juz mam dość tej ciazy niech mi wyciągną juz Majke z brzucha bo psychicznie nie wyrabiam mam DOŚĆ

Cukry mi skaczą, juz nie wiem co jeść.
Odebrałam wyniki z labo i rycze w pracy
- białko w moczu 30
- ketony 16
Jestem zrozpaczona

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 17:23   #1945
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Lenia mam. A wy? A gary muszę pomyć z obiadu. Skąd tu wziąć motywację?
tez mam,jeszcze tak goraco jak dzis to mi nie było.. i duszno...ufff... mialam sprzatac prasować itp ale zrobie to jutro,padlabym dzis jakbym to chciala zdzialać

Zuza

Razem
Stary 2013-06-17, 17:24   #1946
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
a czemu bell wzieli do szpitala bo nie doczytalam?

ja chyba sie garne do h&m bo sa sukienki takie luzne za 39 zł do kolan i chyba kupie bo nie mam juz w czym chodzic ... i bedzie na wypis ze szpitala taka luzna a nie.. eh ( kazdy pretekst jest dobry zeby sobie cos kupić )
belle pisala ze od 6 rano ma skurcze co 5 minut i w dodatku o roznym stopniu nasilenia, a brzuch wtedy sie stawia i puszcza. W dodatku wysokie cisnienie 150/110. Namowilam ja aby jechala na IP, dala nr do siebie, napisalam ale cisza. moze cos sie dzieje. Jak nie sprobuje pozniej zadzwonic.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-06-17, 17:24   #1947
moonlightdancer
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Teso kocham twoją sypialnię! Uwielbiam taki styl! I biało! Zastanawiam się, czemu sama kupiłam czarne łóżko!!
My mamy wszystkie meble w domu czarne bądź ciemne Mąż szykował nasze gniazdko zanim przyjechałam tutaj i meble wybierał z kolegami więc wszystko wyglada fajnie ale jak dla kawalera.

Cytat:
Kupilam sukienke w lidlu-rozmiar S :p nie jest ze mną zle ( rozmiarowka tam jest kijowa:P) i fajna akurat na teraz i po porodzie ..
U nas upały i cały czas noszę maxi sukienki. Teraz w ciąży też się sprawdzają bo super przewiewne i zakrywają te mega zgrabne kacze nóżki.
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 17:25   #1948
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
belle pisala ze od 6 rano ma skurcze co 5 minut i w dodatku o roznym stopniu nasilenia, a brzuch wtedy sie stawia i puszcza. W dodatku wysokie cisnienie 150/110. Namowilam ja aby jechala na IP, dala nr do siebie, napisalam ale cisza. moze cos sie dzieje. Jak nie sprobuje pozniej zadzwonic.
a juz wiem,przeciez czytalam i sama napisalam zeby jechała na ip o jezu ale mozg

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość

U nas upały i cały czas noszę maxi sukienki. Teraz w ciąży też się sprawdzają bo super przewiewne i zakrywają te mega zgrabne kacze nóżki.
no wlasnie,przekonalas mnie

Zuza

Razem
Stary 2013-06-17, 17:25   #1949
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz mam dość tej ciazy niech mi wyciągną juz Majke z brzucha bo psychicznie nie wyrabiam mam DOŚĆ

Cukry mi skaczą, juz nie wiem co jeść.
Odebrałam wyniki z labo i rycze w pracy
- białko w moczu 30
- ketony 16
Jestem zrozpaczona

Cytat:
tez mam,jeszcze tak goraco jak dzis to mi nie było.. i duszno...ufff... mialam sprzatac prasować itp ale zrobie to jutro,padlabym dzis jakbym to chciala zdzialać
Jutro ma być cieplej
Dobrze, ze w mojej chałupce jest chłodno )

Mały
Stary 2013-06-17, 17:26   #1950
malinka0525
Zadomowienie

Jestem po wizycie.
Na ktg nawet jednego skurczyka oczywiście. Ale jutro rano mam się zgłosić do szpitala Ginka powiedziała, że w tym tygodniu muszę bezwzględnie urodzić

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości