|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cebulova- dopiero ja miałam takiego kropka
Brawo Kochana!! ![]() klask i:
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cebulak jejku, jeszcze niedawwno moje maleństwo było taką kropeczką. A my po połówkowym. Synuś zdrowy i śliczny. Mamy piękne zdjęcie profilu, bo maluszek sobie leżał i wkładał paluszki do buzinki. Pan doktor powiedział, że wydaje mu się, że malusi bedzie duży. Ale to sprawdzimy na następnej wizycie. W ogóle to nie podobało się mu badanie, bo kopał prosto w pelote od USG, ale również na koniec bezwstydnie rozłożył nóżki i pokazał siusiaka. W ogóle to ja się popłakałam na tym Usg, a pan doktor poklepał mnie po rece i powiedział, że jeszcze trochę i przytulę malutkiego.
|
|
#2795 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
No i pięknie Misia. Ale bezwstydnik z Kornelka
![]() Dawaj nam tu fotke. ![]() Ale mi niedobrze...
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Przynajmniej ma dużego siurka i laski nie będą narzekać...
|
|
#2797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja byłam w piątek na usg bo bardzo mnie dr zestresował mięśniakiem. znalazłam więc wolną wizytę i poszłam do innego gina. odpala usg, patrzy w ekran, uśmiecha się i mówi "dzień dobry młody człowieku! jak się masz? mama się o ciebie martwi, wiesz?"
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
||
|
|
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cebulova, ahh jaki malutki kropek
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wagę oznaczają dopiero ok. 30 tygodnia. ja się Ja się bardziej martwię położeniem Kornela.
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
u mnie wszystko przebiega prawidlowo wiec i u ciebie bedzie ;-)
|
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
chyba więc zmieniam lekarza prowadzącego... ten, u którego byłam na weryfikacji tej opinii jest mi znany, bo kiedyś do niego chodziłam i właściwie byłam zadowolona. ma jeden minus - nie pracuje w żadnym szpitalu w moim mieście. ale przynajmniej mnie uspokoił, powiedział, że zdarzało mu się prowadzić ciąże z mięśniakami jak pięść a kończyło się dobrze itd. powiedział co prawda, że ciąża jest osadzona dość nisko, ale absolutnie nie mam się czym przejmować bo w 70% wraz ze wzrostem dziecka ciąża się podnosi. trzeba o tym pamiętać i to monitorować ale się nie stresować. i takie podejście mnie przekonuje przynajmniej mam banana na twarzy i się nie denerwuję.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#2802 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() I kiedy ja mam nadrabiac jak taka ładna pogoda? ale że chyba burza idzie to zostajemy w domu. Jestem wykonczoona i nawet mi sie nie chce pisac dlaczego Cytat:
![]() Cytat:
myślę że to zależy od gumki Cytat:
Cytat:
![]() Do ciąży nie można się przygotować! Będziesz w ciąży, to nie będziesz mieć wyjścia, urodzić musisz a zawsze są alternatywy znieczulenie, CCJa też na samym początu się bardzo bałam, później w 37tc plakalam ze strachu ale jak mały dalej nie wychodził to go błagałam żeby to było już.. i uwierz mi do puki nie zaczęło naprawdę boleć to nawet nie pomyślalam że to ma być bolesne. Jarałam się że w końcu rodze Cytat:
![]() a tak że w pokarmie jest tyle alkoholu co we krwi matki (albo mniej) więc jak mały zasypia o 20:30 to pije sobie piwko bo do 4 rano nie ma szans żeby coś we mnie zostało jeśli pije dwa piwa to wybieram radlery które mają 2% więc to samo co jedno zwykłe. A jak mnie suszy w dzień to pije pyszne zimne karmi (którego nienawidziłam wcześniej i nadal uważam że do piwa sie nie umywa ale napoj zimny jest)Najczęściej pije jedno piwo na pół z TŻ, albo jednego całego radlera ![]() Cytat:
Dasz dokładny przepis? a Kamilek jak mu przeszła wysypka tak wróciła taka mała kaszka raczej.. już nie mam pojęcia co to jest, jutro ide do lekarza, bo przecież nabiału nie jem Cytat:
Cytat:
Też miałam takie jednorazowe krwawienie i jak pojechałam na IP to już nic nie było.. ale jaki strach najważniejsze jednak że wszystko wporządku i jest serducho nie musiałaś czekać do dziś ![]() Cytat:
zostawał mi tylko taki ślad na majtkach po plamie, ale nie biały tylko jakbym wode wylała. Też schizowałam ale co poradzić na końcówce to już nie jest takie groźne. Jak się boisz bardzo że to wody to unikaj kąpieli i seksu
|
|||||||||
|
|
|
#2803 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z tym ze ja badałam się paskamiJak będą indukowac to też dobrze, nie przenosisz. Aaaaa czekam na smsa! Cytat:
![]() Witaj Kropku ej ja też chce, ale mi się tęskni.. mojajeszcze mniejsza plamka ma już 7 kg i gapi sie z maty na TV ja mu dam ![]() Kochana jeszcze przekaż TŻ że masz prawo się schizować bo każde ale to każde chociażby maleńkie plamienie krwią trzeba natychmiast sprawdzić. Cytat:
![]() Cytat:
odrazu człowiek inaczej się nastawiaDo klubu zajrze później bo lecimy jednak na mały spacerek
|
|||||
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze czytać, że u Was wszystko ok
każda udana wizyta cieszy ![]() A u mnie 1 dc i jak to 1 dc, brzuch boli i generalnie do bani .. jeszcze w taki upał mnie musiała @ nawiedzić..
|
#2805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki u mnie życie wywrócone do góry nogami .
Nawet nie mam czasu pisać i nadrabiać ale uspokajam że nic strasznego się nie dzieje tylko tyle że się będziemy przeprowadzać do Warszawy. Tż tam dostał pracę i jadę z nim bo nie chce jechać sam. Pracę zaczyna już 1 lipca a do tego czasu musimy znaleźć jakieś mieszkanie. Ja leniem nie pozostanę tylko też czegoś poszukam. Plus kolejny jest taki że z Kejthx może się pozanamy w końcu
|
|
|
|
#2807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moni,wow ale zmiany ![]() 1.07 tuż,tuż... wiec za wiele czasu Wam nie zostało na ogarnięcie tego wszystkiego ![]() W koncu uwolnicie się od teścia :P
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-17 o 19:48 |
|
|
|
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
melduje sie po ginekologu. Wszystko jest ladnie, slyszalam serduszko, szyjka bez zmian... no ale ta glukoza
nie mam pojecia co moge czego nie.... nie wiem nawet co na kolacje moge zjesc
|
|
|
|
#2809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocurek i Bajka mają podobny problem z cukrem wiec pewnie zaraz Ci coś podpowiedzą, masz też wątek w poczekalni "słodkie mamy" przepisy,porady itp
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buuuu masz identyczne wyniki jak ja ![]() Dawaj do nas do słodkich mam.. masz pełno przepisów informacji itp. Pierwsza i podstawowa to się nie stresuj, idź do diabetologa i będziesz na diecie
|
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kocurku i bajko w jakiej poradni bylyscie? mi kazala isc na arkonska do dr ogonowskiego.... jutro bede sie rejestrowac.. |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę jutro w przychodni ok 7:50-8:00 Jak się będziesz rejestrować top idź jak najwcześniej, bo później jest Sajgon- może się spotkamy?? |
|
|
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziesz rano i idziesz do rejestracji. Później po wypełnieniu dokumentów masz wizytę. Następnie masz szkolenie z glukometru itp. |
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
kurka no :/ jutro bede tam dzwonic bo i tak nie mam jak jutro pojechac. najwyzej w srode pojade.
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dziś nastraszyły skurcze ![]() Wystraszyłam się bo mąż pracuje cały tydzień od rana do nocy ![]() Nuna daj znak co u Ciebie!! Komu Nuna zostawiła nr telefonu? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-17 o 21:51 |
|
|
|
|
#2819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Niedługo do Ciebie dołączę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za 9 miesiąc. Niedługo będzie kolejna nasza dzidzia ![]() i za rocznicę ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie wieczorowa porą
miałam fajną przygodę..pojechalam sama na wycieczkę moim nowiutkim rowerem..trafilam na 'jeziorko' miedzy blokami..zobaczyłam kaczuszki to polecialam po chleb do sklepiku..i tak mi szło karmienie ze ludzie zatrzymywali się i robili zdjęcia wariatce..na rowerze siedziały gołębie , mnie deptału kaczki po stopach. Jeden goląb usiadł na rece w której miałam chleb, spanikowałam i zapiszczałam a ludzie zaczeli brawo bić...jak w cyrku!!!! ....jutro tez tam jadę ! ps1 czemu jak tak poźno odkryłam takie coś? ![]() ps2 nażarlam sie chleba z cebulą i pomidorkiem ...i mi niedobrze bleeeee
Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-17 o 22:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

klask i:

a zawsze są alternatywy znieczulenie, CC
Nuna to rodzenia i to już 
taka mała kaszka raczej.. już nie mam pojęcia co to jest, jutro ide do lekarza, bo przecież nabiału nie jem 
Przed wyjazdem było 4,5 także w ciągu tygodnia nieźle waga mi skoczyła w górę... Zaraz przejrzę zdjęcia i coś tam wrzucę do K
z tym ze ja badałam się paskami
nie mam pojecia co moge czego nie.... nie wiem nawet co na kolacje moge zjesc