|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
sam zakończył, bo wypaliło się, a przez to mam rozumieć, że nie widzi w tej dziewczynie swojej partnerki życiowej, z którą chciałby stworzyć rodzinę
|
|
#482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tak z dnia na dzien Cie zostawił czy jak?
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Nie jest to pocieszające niestety
, ale może jest w tym trochę prawdy skoro tak się stało.
|
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierogi ! Woeki nie jadłam z truskawkami. Będzie z 15 lat? ![]() Cytat:
Dziewczyny, cieszcie się, że nie mieszkacie z Eksem. Dzisiaj usłyszałam, że powinnam mu wybaczyć, bo przed trzema laty pomógł mi sie usamodzielnić, kiedy zaczynałam samodzielne życie za granicą. Sił juz nie mam do niego.Ja sie dzisiaj rozpieściłam i kupiłam sobie korektor z MACa Każde Twoje słowo pasuje idealnie do mojego eksa. |
||
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
Tak tak z dnia na dzień. Mieliśmy się spotkać jak zawsze i spotkać się spotkaliśmy, ale powiedział mi, że to jednak nie jest to, że mu przykro i tyle, chciałam żeby zastał, porozmawiał, ale powiedział tylko, że jest pewny swojej decyzji.
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
pomylony post
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#488 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
A wytłumaczył to? Jak mnie denerwują tacy tchórze, którzy nie potrafią zakończyć związku i powiedzieć co było nie tak, ja do teraz nie wiem dlaczego jestem sama. Każda z nas na tyle zasługuje, a nie wiadomość sms, że to koniec i tyle
|
#490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zabawny gościu![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- mój po 2 latach przyjechal z wakacji wszedł i powiedział że odchodzi bo mu sie wypaliło i czy mozemy porozmawiać. POwiedziałam mu ze nie mamy już o czym, pokazałam drzwi wywalilam rzeczy na srodek przedpokoju i zajelam sie obiadem wazniejsza dla niego byla opinia kolegow ze mnie nie zaakceptowali ( długa historia i mdła wiec nie bede opowiadac dlaczego) i ze jestem aspołeczna czego nikt nigdy o mnie by nie powiedzial bo ludzie to moj zywiol![]() no ale zostawil, jak wyszedl to ryczalam przez pare dni......... miesiac potem mamusia zadzwonila ze chcialaby kołdre odebrac bo to po babci no boki zrywałam ze sam nie dal rady tylko mamusie wyslal, ale im wszystkim pokazalam palec wiec nawet nie wie ze cierpialam a wrecz odrwotnie
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo duże tchórze ! |
|
|
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
A mój eks zachował się wobec mnie naprawdę w porządku, mimo że ze mną zerwał. Tzn. przynajmniej ja tak to teraz oceniam. I chyba dlatego tyle czasu nie mogę przeboleć, że go straciłam.
Ale przynajmniej byłam dzisiaj na mega wielkich i przepysznych lodach z przyjaciółką!
|
|
|
|
#497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i 10 dni. A on już spotyka się z inną... Miało być lepiej, ale ja już nie mam siły by żyć, nie mam ochoty wychodzić z domu, nie widze w tym celu. Gadki typu "jesteś wolna, możesz robić co chcesz, możesz zadbać o siebie!" do mnie nie przemawiają. Nie, nie zrobię sobie ekstra amatorskiej sesji zdjeciowej i nie wstawię tych zdjęć na facebooka żeby wszyscy widzieli jaka jestem szczęśliwa i wolna. To jest wszystko na siłę, ja tego nie chce i nie lubię robić. Tak, siedzę teraz na tyłku, bo nie mam nic innego do roboty, nie czytam książek, bo nie mogę się na nich skupić, nie oglądam filmów bo albo są za wesoła albo za smutne. Siedzę i po tych wszystkich tygodniach od rozstania dalej płaczę, bo wiem, że już do końca życia pozostanę sama. Jakoś przeżyłam jak mój ojciec zdradzał mamę i nas zostawił. Teraz zostawił mnie on i to był ostateczny gwóźdź do trumny... Już nikomu nie zaufam.. Wybaczcie, że tak smęcę i narzekam... |
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to niby ludzie są ze sobą we wszystkim, a tu przy rozstaniu faceci nie potrafią nam spojrzeć w twarz i wytłumaczyć jak dorośli ludzie dlaczego to się kończy, coś, czemu większość z nas się poświeciła. Głupia sytuacja nawet jak z tą pościelą, coś się kończy ale wypada zachować trochę klasy, a nie wysyłać sms ważne wiadomości lub przysyłać swoją mamusię
Nie rozumiem tego.. No może kiedy sytuacja jest kryzysowa, kiedy ktoś kogoś zdradził, ale kiedy ktoś się "wypala"? Tracę nadzieję, że spotkam normalnego faceta.
|
#499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Niech mi to ktoś wyjaśni po cholerę przyjmowac oswiadczyny jeśli wiadomo było że ten związek zmierzał ku upadkowi..dzisiaj facebook to jeden album ślubny. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#501 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Eileen_Prince jeszcze z pewnością się zakochasz, ale musi minąć trochę czasu, byłaś z kimś 6 lat i nie zapomnisz o nich w miesiąc czy dwa. Nie ma co udawać szczęśliwej na siłę, za jakiś czas w końcu się taka poczujesz. Musisz wyrzucić wszystko z siebie co jest negatywne. Łzy też się w końcu muszą skończyć
|
#503 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale.. myślę, że nie zostaniesz sama! minie trochę czasu i znowu się otworzysz na ludzi, mam dwóch znajomych jeden po 5 latach drugi po 7 się rozstali teraz są szczęśliwi na nowo, więc jakoś się da, a jak? mam nadzieje że każdy z nas się przekona. |
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
impressive20 a bo teraz liczy się sam fakt, że zaręczyny, ludzie nie patrzą w przyszłość, bo misiaczek ma parę wad ale może się zmieni. Oświadczyny powinno się przyjmować, kiedy ma się pewność, że z taką osobą chcemy mieszkać, stworzyć dom i może kiedyś rodzinę. Nie wyobrażam sobie inaczej.
Mnie to jeszcze przerażają małżeństwa, ostatnio na ogromną skalę młodych ludzi, którzy wpadają. A po roku nagle zmiana statusu znów na wolne.
|
#506 |
|
Rozeznanie
|
Nie wymażę niczego z mojego życia. Każda rzecz, każda najmniejsza rzecz doprowadziła mnie do tego, kim jestem teraz. Rzeczy piękne nauczyły mnie kochać życie. Rzeczy złe nauczyły mnie jak żyć.
Bob Marley |
|
|
|
#507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żeby zrobić coś z klasą, trzeba mieć odwagę, widocznie nasi faceci jej nie mieli, więc nie byli nas warci! )
|
|
|
|
|
#508 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pogrubione - skąd wiesz? Tak naprawdę możesz kogoś poznać w każdej chwili. Najgorsze co można zrobić to celowo się nakręcać i pogrążać w smutku. Jak teraz patrzysz wstecz to naprawdę myślisz, że to najlepsze, co mogło Cię spotkać? Było dokładnie tak jak chciałaś? Możesz odpowiedzieć, że tak, ale czy naprawdę chciałaś być z facetem, który zaraz po rozstaniu biegnie do innej? Chyba jednak nieJa jestem pewna, że będę jeszcze w związku, bo jestem wspaniała, a na ostatnim związku nauczyłam się bardzo dużo
|
|
#509 |
|
Rozeznanie
|
kiedys mi kolega powiedzial ze oni tak rozladowuja napiecie po rozstaniu, nie siedza nie placza tylko szukaja tego co sie rusza i biorą szybko co sie nadarzy, nie zawsze to jest miłosc......
|
|
|
|
#510 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

sam zakończył, bo wypaliło się, a przez to mam rozumieć, że nie widzi w tej dziewczynie swojej partnerki życiowej, z którą chciałby stworzyć rodzinę

, ale może jest w tym trochę prawdy skoro tak się stało.
W międzyczasie dostałam telefon, który świdaczył o tym, że być może dostanę pracę
Wszystko okaże się w czwartek 
Dobrze mi idzie praca i po raz pierwszy od tych kilku tygodni mam myśl, że jak super, że wyszło jak wyszło i zobaczyłam jego prawdziwą twarz zanim było za późno