|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
![]() Cytat:
przy moim brzuchu to już praktycznie nie możliwe [QUOTE-Anulka2205]Hej dziewczynki, już myslałam że Was nigdy nie dogonię, wczoraj jak wrćóciłam od rodzicó to padłam jak dętka i nie wchodziłam nawetna kompa, a dziś od rana próbowałam nadrobić i ciągle coś mi przerywało. Wizyta- hmm niby ok wszystko, tylko maluch tak się ułożył buziakiem nizutko, że nic nie było widać, także mam badanie do powtórki, bo głowy zupełnie nie mogła ocenić. W każdym razie ciągle dziewuszka a kolejne badanie w czwartek[/QUOTE] że wszystko superowo i że malutkiej nie urosły jajeczka ![]() Cytat:
Cytat:
najważniejsze że wszystko ok . A jak przeczucia co do maluszka ? On czy ona ? Na połówkowym na pewno Ci już powie - daj znać koniecznie jak będziesz wiedziała ![]() Cytat:
\próbowałam wczoraj z tymi fugami walczyć , ale ledwo się za to wzięłam i odpuściłam .. nie jestem w stanie. Może to wystarczyło żebym się czuła jak się czuje? a macierzyńskie zdacznę chyba od 15 lipca jednak .. Cytat:
![]() I dalej ..
|
|
#2132 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
No wreszcie nadrobiłam
![]() Gratuluję udanych wizyt Ciesze się, że z dzieciaczkami wszystko w porządku Cytat:
![]() Cytat:
za dobre wyniki Cytat:
Cytat:
Teraz on siedzi w firmie a ja w domu i wszyscy są zadowoleni Cytat:
Cytat:
![]() Ja ciągle zasmarkana Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-06-17 o 21:54 |
||||||
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
Przecież to jedne z większych miast w Polsce!---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() Masz alergię? |
||
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie ma szans,żeby była na bieżąco ![]() i wogole ten wątek strasznie mi się wiesza ![]() jestem już trakcie 16 tygodnia - chyba ![]() wklejam mój buń sprzed kilku dni, byłam chyba wtedy w 15 tc. mam wrazenie,ze strasznie szybko rośnie ![]() mam nadzieje,ze wszystko u Was ok u nas z przygotowań nic nowego, wciąż brak jakichkolwiek zakupów
|
|
|
|
#2135 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny juz wszystko wyjasnilam z moim testem PAPPA, niepotrzebnie sie tylko zestresowalam.... jak dostalam ten koszmarny wynik to zadzwonilam do swojego gina, powiedzial ze to niemozliwe zeby byl taki wynik, ze za dobre mam inne wyniki no i ze norm nie mam (wynik odebralam przez neta) poszlam do laboratorium... w skrocie wielkie zamieszanie i przeprosiny ze POMYLONO WYNIKI
![]() Po 18 otrzymalam juz swoje wyniki z cala rozpiska ( wszystko ok ryzyko Zd 1:10000 a inne 1:1578 itd.) tak sie zestresowalam dzisiaj ze cos strasznego, gdybym tego nie zglosila w laboratorium to bym miala stresa przez cala ciaze..... Edytowane przez Messsuah Czas edycji: 2013-06-17 o 22:10 |
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli leci ci 17 tydzień ![]() co nas tak rzadko nawiedzasz? ![]() Ja mam wrażenie że mój suwak strasznie szybko mknie do przodu Dopiero było 190,170 dni a teraz już 150.Ja się pytam normalnie kiedy to zleciało :brzyda l:
|
|
|
|
|
#2137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
Dzidzia czy masz wrażenie jakby Twoje jelita były teraz zupełnie w innym miejscu ? Tak bardziej po bokach brzucha ? Jak jestem zgubiona JAk mam poznać czy bolą mnie jelita , żołądek a dzidziusiowi brzuch ? Cytat:
Prawda , prawda , prawda !!!Cytat:
Dziekuje dziewczyny Mam nadzieje że jutro wstanę jak nowonarodzona i będę mogła się chwalić jak wspaniale się czuję
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Nie...ale od jakichś 2 tygodni albo mam nos zapchany albo leci jak z kranu
fajny brzusio!!Kiedy planujesz shopping?? Messuah ale cyrk z tymi wynikami ![]() Dobrze, że to wyjaśniłaś i że Twoje wyniki są ok |
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Mesuah To się nerwów najadłaś
Ważne że się wyjaśniło.
|
|
|
|
#2140 |
|
Raczkowanie
|
Maluszek cały i zdrowy ale z naszej córeczki zrobił się synuś mamusi
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
No pamiętam jak narzekałaś/asz na ciągły katar.Ale od czego to?Pytałaś lekarza?
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rosnie mój mąż jak mu pokazałam tą 'macicę' to " Wow, takie cos jest? ile to kosztuje... a to moze kupimy" ![]() ale jestem padnięta. doszłam do domu po robocie i pewnie zaraz kąpiel i nyny odezwę sie jutro po badaniach i zakupach ciuchowych
|
|
#2143 |
|
Raczkowanie
|
Messsuah najważniejsze że się wyjaśniło! teraz tylko się cieszyć że wszystko OK
lusesita23 śliczny pomponik
|
|
|
|
#2144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się biedna nastresowalas! ale super,ze ok wszystko ![]() Cytat:
![]() może jak pójdę na urlop to będę częściej...już za miesiąc! na caly miesiąc Cytat:
chyba dopiero jak poznamy plec ale siostra już mi pierze ubranka po chrzensiaku bo te maleńkie body są unisexi dopiero później przejrze i zobaczę co mi brakować będzie ![]() bardziej się stresuję innymi rzeczami: kosmetyki itp. musze poczytać co w ogole trzeba kupic
|
|||
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niezły numerek
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Raczkowanie
|
Byle było całei zdrowe ale troche musze się oswoic hehe :P
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale samemu można taką macicę zrobić he he |
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Messuah współczuje ile to nerwów się najadłaś!Ale dobrze że wszystko dobrze się skończyło
O to widzę że już niektóre sobie kompletują rzeczy?No przyznam że mam ogromną ochotę zająć się wyprawką i zacząć sobie ją kompletować.Swoją drogą dzięki za post o wyprawce na początku strony-meega przydatne!!
|
|
|
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Gratuluję synusia Jejciu ja mam nadzieję, ze u mnie się już nie zmieni ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Troszkę byłam zawiedziona ale jak zobaczyłam jakie fikołki robi, macha rączkami to naprawdę nie ma różnicy B edzie Borysek albo Marcel
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh ależ to moje dziecię jest wybredne, najpierw mu się chciało soku pomarańczowego, później zaczęłam mieć od niego zgagę, zaczęło mnie ciągnąć do jabłkowego i znowu po pewnym czasie zgaga, już nie wiem co pić
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też się jeszcze wstrzymuję do niedzielnej wizyty i wtedy już zakupy będa większe |
|
|
|
|
#2158 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super!Cytat:
Cytat:
![]() ![]() na jakej uczelni studiowała?
|
|||
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Trele ten wyjazd to z pracy etatowej. W niej w ogóle jest bardzo fajnie. Nawet byście nie uwierzyly w jakiej atmosferze można pracować
. Ale Łukasz zaczyna wlasnie pierwszy projekt dla grafika dodatkowo. Tfu tfu, oby się udało. A jelita bolą jak wzdecia głównie u góry i na bokach. Brzuch jest po prostu jakby wrażliwy delikatnie ale uciazliwie. zoladek gniecie na środku pod zebrami a dzidziuch albo w krzyżach muli albo brzuch jest twardy na dłużej niż chwile. Ale ten ból wyraźnie można odroznic. Pamiętam moja pierwsza akcje przygotowawcza-poltorej godziny nieregularnych bolesnych skurczy.nie pomagala nospa, kapiel, nic. I nagle jak ręką odjal jak byliśmy w połowie drogi do szpitala. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Budowniczko Collegium Medicum UJ. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
) I przeciagna do tego ;P tak Ryba?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

On jak wieśniak miesiąc się nie goli to co ja sobie będę szczedzic
przy moim brzuchu to już praktycznie nie możliwe
a kolejne badanie w czwartek[/QUOTE]
że wszystko superowo
i że malutkiej nie urosły jajeczka
KCIUKI DLA ANI 

jak nie to jutro ide do lekarza .. Pociesza mnie tylko to że brzuch raczej nie jest twardy , i mała się rusza tak jak powinna 
:brzyda l:
Mam nadzieje że jutro wstanę jak nowonarodzona i będę mogła się chwalić jak wspaniale się czuję