Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 21:52   #2131
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
a ja od bratowej taki wózek będę miała, nie wygląda źle, chyba zostanę przy nim, w sumie gdyby nie te koła na obiciu to tez klasyczny byłby
Jak dla mnie też bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez Mya1989
hahhaa, no mi tez się zdarza, bez jaj On jak wieśniak miesiąc się nie goli to co ja sobie będę szczedzic
Śmiejcie się przy moim brzuchu to już praktycznie nie możliwe

[QUOTE-Anulka2205]Hej dziewczynki, już myslałam że Was nigdy nie dogonię, wczoraj jak wrćóciłam od rodzicó to padłam jak dętka i nie wchodziłam nawetna kompa, a dziś od rana próbowałam nadrobić i ciągle coś mi przerywało.
Wizyta- hmm niby ok wszystko, tylko maluch tak się ułożył buziakiem nizutko, że nic nie było widać, także mam badanie do powtórki, bo głowy zupełnie nie mogła ocenić. W każdym razie ciągle dziewuszka a kolejne badanie w czwartek[/QUOTE]
że wszystko superowo i że malutkiej nie urosły jajeczka

Cytat:
Napisane przez kyte
Witajcie dziewczyny bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć!Jestem szczęśliwą przyszłą mamusią córeczki
- ciągle nowe mamuśki

Cytat:
Napisane przez Babku
Hej melduję się, ale niestety nadal nie będę udzielać się intensywnie. Na razie wpadnę co jakiś czas napisać czy wszystko w porządku. Musicie mi wybaczyć, bo większość czasu spędzam na wsi, a tam jak już pisałam neta brak.
Nadal czuję się świetnie, choć brzuszek powoli zaczyna utrudniać życie codzienne Byłam na wizycie. Wszystko w porządku, badania idealne, przyrost wagi idealny, szyjka idealna. Doktorek nazwał mnie idealną pacjentką Oby tak do samego końca. Niestety uparcie nie chce mi powiedzieć ani słowa o płci. Na połówkowym, które mam 3 lipca ma mi powiedzieć. Także czekam sobie grzecznie.
Poczytam teraz trochę co tam u Was
No gdzie Ty byłaś najważniejsze że wszystko ok . A jak przeczucia co do maluszka ? On czy ona ? Na połówkowym na pewno Ci już powie - daj znać koniecznie jak będziesz wiedziała

Cytat:
Napisane przez Ryba91
kręgosłup mnie też boli, wiec może to ten okres ciąży.. mże idź na te l4 szybciej, co? bo ty w tym Twoim magazynie w te upały to nam padniesz! może sie przemęczyłaś? nie dzwigałaś coś ciezkiego??
JA nie dźwigam - nie oszalałam \próbowałam wczoraj z tymi fugami walczyć , ale ledwo się za to wzięłam i odpuściłam .. nie jestem w stanie. Może to wystarczyło żebym się czuła jak się czuje?
a macierzyńskie zdacznę chyba od 15 lipca jednak ..
Cytat:
Napisane przez Ryba91
a co do twrdnienia.. jakieś 40-50 minut jak leżałam to ustąpiło, ból po jakiś dwóch godzinkach, ale nic sie nei działo to nie panikowałam
JA Cię podziwiam , ja przy tej częstotliwości bóli , twardnień i innych takich już dawno bym ześwirowała

I dalej ..

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 21:53   #2132
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

No wreszcie nadrobiłam

Gratuluję udanych wizyt Ciesze się, że z dzieciaczkami wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Witam
Dziękuję wszystkim za sobotnie życzenia - imprezka się udała
Do rzeczy - byłam dziś na wizycie i dr powiedziała mi, że będziemy mieli synka . Jak ja się cieszę
Dobra uciekam nadrabiać to , co naskrobałyście
Gratulacje chłopaczka

Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Witam się
Dzisiaj byłam u Pani Doktor już na wstępie mowi "o moje ulubione bliźniaki" :P

Maluchy mają po 16 cm, i ok 150 gram wagi każdy jedno z nich mi pomachało, bo na każdej wizycie mam USG
Prawdopodobnie za miesiąc zalożymy krażek na szyjkę macicy. wyniki CRP mam złe i do zbadania od nowa. Jutro ide na czczo na pobranie krwi i moczu. Mam nadzięje, że wszystko bedzie ok
Ale już duże masz dzieciaczki
za dobre wyniki

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć!Jestem szczęśliwą przyszłą mamusią córeczki
Witaj u nas

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
to u Was same zmiany- zaraz Córcia, nowy domek chwilę temu, teraz mąż zmienia pracę?
My mamy swój biznesik a do tego mąż jeszcze pracował. Do tej pory ja siedziałam w naszej firmie, ale już jestem na L4 - lekarka chętnie wypisuje to korzystam. A u męża w tej pracy co się zwolnił to się lipa robiła, mało godzin i wypłaty kiepskie, niewiele mniej ja mam za zwolnienie Teraz on siedzi w firmie a ja w domu i wszyscy są zadowoleni

Cytat:
Napisane przez katarzyna2500 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny czytam was już długo i jakoś nie miałam odwagi spytać czy przyjmiecie mnie do grona szczęśliwych przyszłych mam. Mam nadzieję że znajdzie się dla mnie troszkę miejsca
Witamy nową mamusię

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Jestem już w domu , leze plackiem .. Wszystko mnie boli , a ja jak zawsze panikuje . Może to ta pogoda , niby 20 pare stopni ale ani słońca , zachmurzone , ani deszczu .. tylko umrzeć Może tylko się nie wyspałam i jutro będę jak nowa ? jak nie to jutro ide do lekarza .. Pociesza mnie tylko to że brzuch raczej nie jest twardy , i mała się rusza tak jak powinna ) Tylko ten okropny ból pleców
Jak ja już chcę wrzesień ? Mogę rodzić dzień i noc , byle mieć już to maleństwo ze sobą , i ten okropny ciążowy strach zniknoł ..
Poproszę o , co by mi głupoty z głowy wybić - a ja idę Was nadrabiać bo widziałam że pisałyście o wielu ciekawych rzeczach
współczuję samopoczucia...oby szybko przeszło

Ja ciągle zasmarkana średnio co drugą noc sie budzę z cieknącym nosem i męczę się około 2h, żeby spowrotem zasnąć Poza tym też coraz częściej mnie plecy bolą...

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2013-06-17 o 21:54
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:00   #2133
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Nemosku a jak ja studiowałam w Krakowie (a jestem z Bydgoszczy) to nikt nie wiedział gdzie ona leży

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No co Ty Przecież to jedne z większych miast w Polsce!

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
My mamy swój biznesik a do tego mąż jeszcze pracował. Do tej pory ja siedziałam w naszej firmie, ale już jestem na L4 - lekarka chętnie wypisuje to korzystam. A u męża w tej pracy co się zwolnił to się lipa robiła, mało godzin i wypłaty kiepskie, niewiele mniej ja mam za zwolnienie Teraz on siedzi w firmie a ja w domu i wszyscy są zadowoleni
I tak ma być
Masz alergię?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:04   #2134
lusesita23
Zakorzenienie

Hej

nie ma szans,żeby była na bieżąco

i wogole ten wątek strasznie mi się wiesza

jestem już trakcie 16 tygodnia - chyba

wklejam mój buń sprzed kilku dni, byłam chyba wtedy w 15 tc.

mam wrazenie,ze strasznie szybko rośnie

mam nadzieje,ze wszystko u Was ok

u nas z przygotowań nic nowego, wciąż brak jakichkolwiek zakupów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15 tc.jpg (54,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-06-17, 22:08   #2135
Messsuah
Raczkowanie

Dziewczyny juz wszystko wyjasnilam z moim testem PAPPA, niepotrzebnie sie tylko zestresowalam.... jak dostalam ten koszmarny wynik to zadzwonilam do swojego gina, powiedzial ze to niemozliwe zeby byl taki wynik, ze za dobre mam inne wyniki no i ze norm nie mam (wynik odebralam przez neta) poszlam do laboratorium... w skrocie wielkie zamieszanie i przeprosiny ze POMYLONO WYNIKI
Po 18 otrzymalam juz swoje wyniki z cala rozpiska ( wszystko ok ryzyko Zd 1:10000 a inne 1:1578 itd.) tak sie zestresowalam dzisiaj ze cos strasznego, gdybym tego nie zglosila w laboratorium to bym miala stresa przez cala ciaze.....

Edytowane przez Messsuah
Czas edycji: 2013-06-17 o 22:10
Messsuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:12   #2136
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hej

O fajny
Czyli leci ci 17 tydzień
co nas tak rzadko nawiedzasz?

Ja mam wrażenie że mój suwak strasznie szybko mknie do przodu
Dopiero było 190,170 dni a teraz już 150.Ja się pytam normalnie kiedy to zleciało:brzyda l:

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-17, 22:12   #2137
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:

Kurde mnie od 2 dni tak jelita i zoladek męczą, że tylko ciągle mam nerwa. Ł. jedzie jutro w delegacje nad morze. Ojjj będą szaleć. Ale należy mu się. Bardzo się stara.
Czyli u Was wszystko na dobrej drodze ??

Dzidzia czy masz wrażenie jakby Twoje jelita były teraz zupełnie w innym miejscu ? Tak bardziej po bokach brzucha ? Jak jestem zgubiona JAk mam poznać czy bolą mnie jelita , żołądek a dzidziusiowi brzuch ?

Cytat:
Napisane przez Anulka2205
Rybka ale no-spy to akurat jak ognia unikać nie trzeba. Ja jestem panikara i boję się wszytskiego co nawet obok apteki leżało w ciązy brać ale już gorszy apap, którego łykałaś sporo
Prawda , prawda , prawda !!!

Cytat:
Napisane przez katarzyna2500
Witajcie dziewczyny czytam was już długo i jakoś nie miałam odwagi spytać czy przyjmiecie mnie do grona szczęśliwych przyszłych mam. Mam nadzieję że znajdzie się dla mnie troszkę miejsca
nie możliwe że jeszcze się tyle mamusiek uchowało ..?

Dziekuje dziewczyny Mam nadzieje że jutro wstanę jak nowonarodzona i będę mogła się chwalić jak wspaniale się czuję

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-17, 22:13   #2138
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
I tak ma być
Masz alergię?
Nie...ale od jakichś 2 tygodni albo mam nos zapchany albo leci jak z kranu i co najgorsze, wyczytałam ,że tak może być już do końca ciąży Strasznie męczące to jest!

Cytat:
fajny brzusio!!
Kiedy planujesz shopping??

Messuah ale cyrk z tymi wynikami
Dobrze, że to wyjaśniłaś i że Twoje wyniki są ok
Stary 2013-06-17, 22:14   #2139
nemosek
Zakorzenienie

Mesuah To się nerwów najadłaśWażne że się wyjaśniło.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-17, 22:16   #2140
24Kasiula24
Raczkowanie

Maluszek cały i zdrowy ale z naszej córeczki zrobił się synuś mamusi
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:17   #2141
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie...ale od jakichś 2 tygodni albo mam nos zapchany albo leci jak z kranu i co najgorsze, wyczytałam ,że tak może być już do końca ciąży Strasznie męczące to jest!
No pamiętam jak narzekałaś/asz na ciągły katar.Ale od czego to?Pytałaś lekarza?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-17, 22:18   #2142
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

super rosnie

mój mąż jak mu pokazałam tą 'macicę' to " Wow, takie cos jest? ile to kosztuje... a to moze kupimy"
ale jestem padnięta. doszłam do domu po robocie i pewnie zaraz kąpiel i nyny odezwę sie jutro po badaniach i zakupach ciuchowych
Stary 2013-06-17, 22:18   #2143
katarzyna2500
Raczkowanie

Messsuah najważniejsze że się wyjaśniło! teraz tylko się cieszyć że wszystko OK
lusesita23 śliczny pomponik widzę że jesteśmy z tej samej krainy geograficznej
katarzyna2500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:20   #2144
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Dziewczyny juz wszystko wyjasnilam z moim testem PAPPA, niepotrzebnie sie tylko zestresowalam.... jak dostalam ten koszmarny wynik to zadzwonilam do swojego gina, powiedzial ze to niemozliwe zeby byl taki wynik, ze za dobre mam inne wyniki no i ze norm nie mam (wynik odebralam przez neta) poszlam do laboratorium... w skrocie wielkie zamieszanie i przeprosiny ze POMYLONO WYNIKI
Po 18 otrzymalam juz swoje wyniki z cala rozpiska ( wszystko ok ryzyko Zd 1:10000 a inne 1:1578 itd.) tak sie zestresowalam dzisiaj ze cos strasznego, gdybym tego nie zglosila w laboratorium to bym miala stresa przez cala ciaze.....
o matko!

to się biedna nastresowalas!

ale super,ze ok wszystko

Cytat:
O fajny
Czyli leci ci 17 tydzień
co nas tak rzadko nawiedzasz?

Ja mam wrażenie że mój suwak strasznie szybko mknie do przodu
Dopiero było 190,170 dni a teraz już 150.Ja się pytam normalnie kiedy to zleciało:brzyda l:
hm, nie mam czasu

może jak pójdę na urlop to będę częściej...już za miesiąc! na caly miesiąc
Cytat:

fajny brzusio!!
Kiedy planujesz shopping??

Messuah ale cyrk z tymi wynikami
Dobrze, że to wyjaśniłaś i że Twoje wyniki są ok
dzięki

chyba dopiero jak poznamy plec

ale siostra już mi pierze ubranka po chrzensiaku bo te maleńkie body są unisex
i dopiero później przejrze i zobaczę co mi brakować będzie

bardziej się stresuję innymi rzeczami: kosmetyki itp.
musze poczytać co w ogole trzeba kupic
Stary 2013-06-17, 22:21   #2145
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
OOOOOOOOOOOOł

To niezły numerek

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-17, 22:22   #2146
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Córeczce pojawiły się jajeczka? Po emotikonkach domyślam się, że się cieszycie, gratulacje
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:24   #2147
24Kasiula24
Raczkowanie

Byle było całei zdrowe ale troche musze się oswoic hehe :P
Stary 2013-06-17, 22:25   #2148
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
super rosnie

mój mąż jak mu pokazałam tą 'macicę' to " Wow, takie cos jest? ile to kosztuje... a to moze kupimy"
ale jestem padnięta. doszłam do domu po robocie i pewnie zaraz kąpiel i nyny odezwę sie jutro po badaniach i zakupach ciuchowych
139 zł bodajże za kawałek materiału...

Ale samemu można taką macicę zrobić he he

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-17, 22:26   #2149
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Byle było całei zdrowe ale troche musze się oswoic hehe :P
Racja, mówił Wam lekarz coś więcej?
Stary 2013-06-17, 22:27   #2150
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
i gdzie te penisy się chowają? teraz nie chcą pokazywać a jak są wieksi to się opędzić nie można Gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee ee
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:30   #2151
kyte
Wtajemniczenie

Messuah współczuje ile to nerwów się najadłaś!Ale dobrze że wszystko dobrze się skończyło O to widzę że już niektóre sobie kompletują rzeczy?No przyznam że mam ogromną ochotę zająć się wyprawką i zacząć sobie ją kompletować.Swoją drogą dzięki za post o wyprawce na początku strony-meega przydatne!!
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:31   #2152
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2500 Pokaż wiadomość

witam
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:32   #2153
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo kolejna zmiana
To Gratuluję synusia A nastawiłaś się już na córeczkę? miałaś coś kupionego, imię wybrane?
Jejciu ja mam nadzieję, ze u mnie się już nie zmieni

Cytat:
No pamiętam jak narzekałaś/asz na ciągły katar.Ale od czego to?Pytałaś lekarza?
Wyczytałam, że nieżyt nosa wynika ze zmian hormonalnych i powoduje obrzękniecie śluzówki...po porodzie podobno mija
Stary 2013-06-17, 22:36   #2154
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
i gdzie te penisy się chowają? teraz nie chcą pokazywać a jak są wieksi to się opędzić nie można Gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee ee

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-17, 22:36   #2155
24Kasiula24
Raczkowanie

Cytat:
Ooo kolejna zmiana
To Gratuluję synusia A nastawiłaś się już na córeczkę? miałaś coś kupionego, imię wybrane?
Jejciu ja mam nadzieję, ze u mnie się już nie zmieni

Wyczytałam, że nieżyt nosa wynika ze zmian hormonalnych i powoduje obrzękniecie śluzówki...po porodzie podobno mija
No miała być Kornelka, raczej kupowałam uniwersalne, tylko chyba swa półśpiochy mam różowe hehe
Troszkę byłam zawiedziona ale jak zobaczyłam jakie fikołki robi, macha rączkami to naprawdę nie ma różnicy
B edzie Borysek albo Marcel
Stary 2013-06-17, 22:41   #2156
Anoula
Zakorzenienie

ehhh ależ to moje dziecię jest wybredne, najpierw mu się chciało soku pomarańczowego, później zaczęłam mieć od niego zgagę, zaczęło mnie ciągnąć do jabłkowego i znowu po pewnym czasie zgaga, już nie wiem co pić
Stary 2013-06-17, 22:42   #2157
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

No miała być Kornelka, raczej kupowałam uniwersalne, tylko chyba swa półśpiochy mam różowe hehe
Troszkę byłam zawiedziona ale jak zobaczyłam jakie fikołki robi, macha rączkami to naprawdę nie ma różnicy
B edzie Borysek albo Marcel
Ja bardzo chcę córcię i już mam kilka różowych ciuszków, wiec lepiej, zeby się nie zmieniło Ale też się jeszcze wstrzymuję do niedzielnej wizyty i wtedy już zakupy będa większe
Stary 2013-06-17, 23:03   #2158
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Hej

super!

Cytat:

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Siostra jak studiowała w Bydgoszczy jako że jedyna z południa to ją nazywali góralką

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

No mnie na Śląsku na zywali gorolem? dobrze mowie Rybcia? Właśnie do tej powry nie wiem czym się różmi Góral od Gorola?

Cytat:
Nemosku a jak ja studiowałam w Krakowie (a jestem z Bydgoszczy) to nikt nie wiedział gdzie ona leży

na jakej uczelni studiowała?
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:04   #2159
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Trele ten wyjazd to z pracy etatowej. W niej w ogóle jest bardzo fajnie. Nawet byście nie uwierzyly w jakiej atmosferze można pracować . Ale Łukasz zaczyna wlasnie pierwszy projekt dla grafika dodatkowo. Tfu tfu, oby się udało.

A jelita bolą jak wzdecia głównie u góry i na bokach. Brzuch jest po prostu jakby wrażliwy delikatnie ale uciazliwie. zoladek gniecie na środku pod zebrami a dzidziuch albo w krzyżach muli albo brzuch jest twardy na dłużej niż chwile. Ale ten ból wyraźnie można odroznic.

Pamiętam moja pierwsza akcje przygotowawcza-poltorej godziny nieregularnych bolesnych skurczy.nie pomagala nospa, kapiel, nic. I nagle jak ręką odjal jak byliśmy w połowie drogi do szpitala.

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Budowniczko Collegium Medicum UJ.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:08   #2160
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
super!

No mnie na Śląsku na zywali gorolem? dobrze mowie Rybcia? Właśnie do tej powry nie wiem czym się różmi Góral od Gorola?

na jakej uczelni studiowała?
Gòral to gòral - ktos Kto w gòrach mieszka . A gorol to kazdy Kto nie jest ślàzakiem tak naprawde ) I przeciagna do tego ;P tak Ryba?

KCIUKI DLA ANI

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości