|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Hej!
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam do domu.. po tych 3.5 dnia bez mlodego mam wrażenie że urósł
gada milion razy więcej i wyraźniej ehss ![]() ![]() szkolenie mega mega za je bi ste.. tyle rzeczy się dowiedziałam o motoryce o rece o trzymaniu narzędzi manipulacji chwytach o tym kiedy jakim się trzeba posługiwać o ustawianiu ręki, terapii diagnozie.. mega.. przede mna jeszcze czyste 3 dni praktyk ![]() dużo było o kłopotach z napięciem mieśniowym - osłabionymnapięciu, o czuciu głebokim, masaż sensoryczny konczyn, diagnoza manipulacji, o róznych rodzajach chwytu (tych przy zabawie i narzędziu pisarskim) o tym jak ustawiać barki ramie przedramie nadgarstek dłoń palce)o tym jak z jakiej pozycji wyjść na prawidłową, duzo z biologii fizjologii - budowy reki oka, o tym jak szybko sprawdzic dziecku pole widzenia konwergencje ruchy skakadowe i te wszytkie rzeczy których nazw pisać wam nie będę bo i tak nie będziecie wiedzieć o co chodzi, o wspolpracy kończyn.. dużo rzeczy jak popatrze na dziecko to wiem(tzn póki co jeszcze musze pomyslec bo automatyzacja wiedzy wlaczy mi sie po jakimś tam okresie pracy) czy ma dobre ustawienie reki co ma zle i jak to zmieniać... nie obyło się bez nawidzonych pań które starały się udowodnić prowadzącej że jestesmy w warszawie (dosłownie haslo "heloł to jest warszawa" padało najczęsciej - ich conwersy i taczpady buhahaha będą śnić mi się długo.." nie ma to jak iść na kurs i poprawiać specjalistę... ale co tam wiele wyniosłam więc się cieszę ![]() przy okazji spotkałam się z przyjacielem z dawnych lat.. było super (bez podtekstów proszę) wyskoczyłam do królikarium na koncert ani dąbrowskiej skubasa i dyjaka no i na koniec zrobiłam ciuchowe zakupy w złotych tarasach ![]() idę was nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- przyjechali po 24 ![]() Cytat:
![]() ![]() Scio najlepszego dla Agatki!! dużo uśmiechu i radosci!!! moj mąż ma dziś egzamin kończący - teoretyczny jutro praktyczny.. troche sie denerwuje
|
|
|
#4893 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4894 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Scio - wszystkiego najlepszego dla małej
Cytat:
India to jest najważniejsze, od tego zależy czy dasz radę wykorzystać swój aparat, im wyższa klasa szybkości tym lepiej, bo aparat będzie w stanie zapisać przesyłane zdjecia i filmy. Pogooglaj sobie na forum fotogr. albo wyślij zapytanie do Nikon Polska, myślę, że pomogąCytat:
Cytat:
![]() Jednym słowem fajnie było! Super, przydałby mi się taki wypad. Hej!
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-06-17 o 18:43 |
|||
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie u nas takie ceny są kart, muszą być szybkie z tego co mi kolega mówił
|
|
#4896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie, że tak na maksa wykorzystałaś ten czas. no cóż... warszawskie towarzystwo nie pogadasz byłam kiedyś na szkoleniu w Wawie, no cóz czułam sie conajmniej dziwnie, ale to olałam co kupiłaś?? i kciuki za egzam Wu a co on zalicza?Cytat:
więc babka chyba dobrze mi doradzała. I jak się zdecyduję to tam mam zamiar kupić całośc właśnie w tym salonie. Ale już się nakreciłam i nie mogę się doczekać ![]() Mogę Wam powiedzieć, że dziś oficjalnie skończyła się pewna sprawa, która ostatnio bardzo nam ciążyła i trochę namieszała w naszym życiu. Ale wszystko skończyło sie dobrze A gdzie jest Gucia?
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie mam na nic siły... Praca + latanie z Mają po placu zabaw 3 godziny + sprzątanie (przewalanie papierow) bo do czasu aż tego nie zrobię, nie mogę ruszyć z przemeblowaniem u Mai. |
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dziewczynki ciachnęłam sobie palca nożem Katunia kiedyś mówiła o czymś "sklejającym" któraś pamięta co to było, jak się nazywało?
|
|
|
|
#4899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo było fajnie, za 3 tygodnie znowu ![]() Cytat:
na szczescie nie wszyscy tacy ![]() Wojtek konczy szkole - akademie nowoczesnych technik grzewczych, dzis mial teoreytyczny egzamin (jest zadowolony) a jutro praktyczny.. a ja kupilam mlodemu koszulke (bokserke) wojtkowi dwie bluzki tshirty a sobie kupiłam trzy dwie bokserki w new look http://www.newlook.com/shop/womens/t...est-_288576783 szara http://www.newlook.com/shop/womens/t...vest_286801140 niebieska no i w bershce na nowo polubilam ten sklep bluzke http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2Bplecach/800 to wiazanie mnie urzekło, z tym ze ja mam jednolitą zieloną taka zgnila zielen
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ła jakie szkolenie, super
? jaki temat szkolenia? chyba przegapiłam. Kciuki za męża!
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Marta kciuki dla męża.
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka siostra ma lepszą lustrzankę i też zdjęcia robi w wysokiej jakości i filmy w hd kręci a i tak spora ilość zdjęć się mieści na tych 4gb
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski
nie mam kompletnie czasu na wizaz slecze nad ostatnimi poprawkami w pracy magisterskiej, bo moge juz skladac teraz w weekend mialam 2 ostatnie egzaminy jeden zdany, drugi cos czuje ze zawalilam, ale przekonam sie w piatek sajgon w pracy, do tego azs mnie meczy i nic nie pomaga do tego troche problemow wychowawczych z corka, co napisalam w klubie po prostu klody pod nogi
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2013-06-17 o 21:24 |
|
|
|
#4905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4906 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Mąż przytargał piwonie, w parę godzin się rozwinęly, piękne są a jak pachną!!! Cytat:
Fajnie, że się nakręciłaś, posiadanie zajawki to coś cudownego ![]() No i przede wszystkim super, że sprawa się rozwiązała po Waszej myśli. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja spędzam 2-3 tyg. bez możliwości zgrania zdjęć i zazwyczaj dlugich filmików więc potrzebuję sporo pamięciCytat:
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Przepadłam na cały dzień, dorwałam świetną książkę i połknęłam ją w jeden dzień. Nie mogłam się oderwać! Dobrze, że córka pospała dzisiaj 3,5 godziny w ciągu dnia to miałam kiedy poczytać
![]() Pod wieczór poszliśmy na baaaaardzo długi spacer i aktualnie nogi mi odpadają ![]() Na weekend jedziemy nad jezioro Marta super! Rewelacja! Tak fantastycznie o tym napisałaś, że sama bym pojechała na taki kurs! Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-06-17 o 22:29 |
|
|
|
#4908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() nie dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() abokserki tez uwielbiam sa super bo i do spoodni wsadzisz na to marynarka i masz cos eleganckiego i do luznych spodni ![]() uwielbiam takie bo sa dlugieeee i moge je do moich alladynek nosic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystko sprzedam ![]() ale szkolenie serio fantastyczne ![]() ![]() a co to za ksiazka?
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś książka to "Mamusiu, wróć" Cathy Glass. O 4-letniej dziewczynce, umieszczonej w rodzinie zastępczej, ponieważ jej matka zażywa narkotyki. Ryczałam chyba z 5 razy podczas jej czytania
Historia prawdziwa.A w marketingu możesz pracować
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam mega energie ![]() ![]() ![]() ![]() cieplo na dworze ubralam sie w moim "lumpiarskim" stylu poszlam do przedszkola, do urzedu pracy, słuchawki w uszach bednarek na caly regulator na zmiane z tabu i gutkiem ide kece dupskiem i mi tak fajnie... ![]() ![]() ![]() no i kupilam jeszcze duzoooooo czerecni takich czarnyc miesistych mrrr ![]() chcialampiec z nich tarte ale nie.. te jeszcze po prostu zjemy ![]() ![]() dzis mam ustawowy dzien lenia! ![]() ![]() tylko delikatnie ogarne kuchnie i zrobie szybki obiad ![]() potem idziemy rodzinnie na piknik do przedszkola.. ![]() ![]() od jutra dwa dni sprzatania ale mam dzisnastroj ![]() ![]() :
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
marta, no ciciaz ktos pozytywnie nastawiony
ja po wczorajszym dniu bez histerii tez czuje sie lepiej, ale i takas klapnieta jestem, przydaloby sie pocwiczyc by energie zwiekszyc, roweru zakupic nie moge bo wyboru nie ma Generlanie mam humor po srodku, jedna rzecz pojdzie niepomyslnei i bedzie dol, a jak sie jakas rzecz wydarzy pozytywna to bedzie euforia! yeah ktosia a co Ty za ksiazki czytasz, na sam Twoj opis mnie ciarki przeszly! Poszukalam tej autorki i ona wszytskie ma w tej tendencji ksiazki ![]() Moze sie skusze
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-06-18 o 09:42 |
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
mega pozytywnie
![]() ![]() zreszta znalazlam podprogowe powiazanie uśmiechu z tą buźką im więcej tym bardziej zielony post ![]()
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
maaaaaaaaartaaaaaaaaa
cos dla Ciebie: w sensie dziś też tak zarazaj smiechem! http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Wk9-gkT2bI8 |
|
|
|
#4915 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie tak dzis mam ![]() ![]() ![]() kradne to kradne ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4917 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nie też ciężki czas jeszcze tak z... 2 tygodnie z chwilkami przerwy ale jednak w jednej nie mieli, a w drugiej zrobili oczy jak 5zł ale za to nabyłam plastry z szwem czy jakoś tak ![]() Pulsowało i sikało... krwią ![]() Cześć
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-06-18 o 16:22 |
|
|
|
|
#4919 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
mnie choroba dopada
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

gada milion razy więcej i wyraźniej

co kupiłaś?? i kciuki za egzam Wu 

Katunia kiedyś mówiła o czymś "sklejającym" któraś pamięta co to było, jak się nazywało?

Historia prawdziwa.
jeszcze tak z... 2 tygodnie
z chwilkami przerwy ale jednak