![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój TŻ ma stulejkę i nie chce leczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ma on stulejkę nie wrodzoną tylko nabytą. A nabywa się przez brak higieny prącia. Nie odciągał sobie , nie mył i się dorobił. Nie obrażę się jeśli mnie ktoś poprawi i powie , że są jeszcze inne powody nabytej stulejki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Nie o to mi chodzilo - zycie w jakies wspolnocie tlumaczyloby czemu u dziecka nie zdiagnozowano stulejki wczesniej. Wszystko co zwiazane z seksualnoscia to tabu, nie ogladac, nie mowic o tym.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
sakartwelo
nie czekaj aż facet się łaskawie zdecyduje na prosty zabieg usiądź i szczerze porozmawiaj, daj namiary na lekarza niech dzwoni przy Tobie i się rejestruje, nadmierna religijność i tematy tabu prowadzą właśnie do takiego zachowania nie wolno się dotykać w tamte miejsca bo to grzech, nie wolno spróbować przed ślubem bo to grzech, nie oszukujmy się seks jest równie ważny w związku i jeśli nie będzie dopasowania cielesnego to na dłuższą metę taka asceza nie pomoże, ba po co wychodzić za mąż jak po jakimś czasie dociera do Nas, że jednak nie pasujemy do siebie albo tkwimy w związku na zawsze się unieszczęśliwiając. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ok, może wyolbrzymiam, ale
a) brzydziłabym się o prostu zbliżać do krocza takiego faceta, nawet w sytuacjach mało intymnych jak położenie głowy na kolana. Facet może tego nie czuć, bo zapach towarzyszy mu całe życie ale niestety niedomycie miejsc intymnych wydziela ogromną woń, nawet po jednym dniu kiszenia tego w gaciach. Nie wyobrażam sobie jaki bukiet musi mieć 24 letni zapas ![]() b) logika tego pana jest tak durna, że w życiu bym nie uwierzyła. Jestem wręcz przekonana, że za wymówką stulejki stoi coś więcej: strach przed seksem, kompleks prawiczka, trudności z potencją etc. On się zoperuje, ale dostaniesz w dniu ślubu faceta, który dalej będzie szukał wymówki żeby nie uprawiać seksu, bo on ma jakieś problemy, które ukrywa, zakładam, że najpewniej psychologiczne. (pominę już fakt, że chociaż rozumiem czekanie ze współżyciem do ślubu, to nie pojmuję jak można w takim wieku po 2 latach związku nie widzieć partnera w negliżu?) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Ślub ma być dopiero za kilka lat. Nawet nie chce mi się wyobrażać sobie co tam się dzieje w jego sprzęcie i co jeszcze przez te kilka lat się będzie działo.Brrrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast nie uprawianie seksu z obawy przed ciążą, w tym wieku, to po prostu niedojrzałość - a brak dojrzałości mocno gryzie się z planowaniem ślubu. Innymi słowy, autorko wątku, zejdź na ziemię. Życie, a szczególnie życie z kimś to nie jest słodka bajeczka, że jakoś to będzie, samo się ułoży, za kilka lat będzie ślub i nagle będzie super. Związek tworzysz dzisiaj, a co będzie jutro, za miesiąc, czy rok - tego nie wiesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przecież się naraża na poważne problemy. Zapalenie dróg moczowych i nasiennych, sepsa. To nie jest błahostka . Zaczniesz nowe życie z facetem ,który z własnej głupoty musi iść do szpitala i leczyć miesiącami to co można było załatwić w jednym dniu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie już nic nie zdziwi. Raz byłam świadkiem jak dentysta zrobił awanturę rodzicom 7latki (!!!!!!) bo rodzice nie nauczyli dziecka myć zębów, argumentacja matki: no bo ona się tak zawsze złościła jak jej próbowałam myć ząbki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przykład z 'górnej' połowy ciała ale i tak przerażający. 24latek ze stulejką? Jak widać to możliwe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie mówię tu, że jak ktoś miał popapranych rodziców to zaraz będzie taki sam, ale jak widać w tym wypadku facetowi odpowiada taka dziwna logika...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a) albo chłopak sam sobie wkręcił coś takiego b) albo lekarz go poinformował, że eee proszę pana, to nic takiego, co pan się będzie narażał, zabieg chirurgiczny bla bla. Ciężko uwierzyć, ale są i lekarze z ciemnogrodu, niby człowiek myśli, że takie ciężkie studia i w ogóle, ale czasem takie perełki można spotkać. Mam znajomą, która po latach dowiedziała się że cierpi na Pcos raz udała się do endokrynologa z problemem nadmiernego owłosienia to usłyszała: co mi tu pani głowę zawraca, ludzie poważniejsze problemy mają niż włosy na plecach. Dopiero 2 lata (!) później trafiła na lekarza, który zdiagnozował i zajął się nią jak trzeba. c) ktoś mu tą stulejkę zdiagnozował a on się naczytał internetowych mędrców na forach, samosiach i innych i efekt jest jaki jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
A czym cię ma zarazić? Stulejką?
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Infekcje od tego co się zbierze 'pod kapturkiem'. Przynajmniej ja tak zrozumiałam wypowiedź o zarażeniu. Mastka, czyli to co się gromadzi pod napletkiem to siedlisko bakterii. A taki 24 letni zapas, 'nie odciągany' to myślę prawdziwa bomba masowego rażenia. Zależy jeszcze czy ta stulejka jest całkowita (uniemożliwia) czy częsciowa (utrudnia) utrzymanie ptaszka w czystości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Wyobraż sobie ilość bakterii jaka się przez 24 lata rozwinęła na sprzęcie tego pana i zastanów się jaki mogą mieć wpływ na kobiece częsci ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Watpię aby było możliwe żyć 24 lata przy pełnej stulejce - już dawno wdałby się stan zapalny i trzeba by ten napletek obciąć. Sakartwelo - usiądź z chłopakiem i namów go na ten zabieg. To naprawdę nic skomplikowanego - często pacjent wychodzi do domu tego samego dnia. Jeśli erekcja jest dla niego bolesna to może już utrwalił sobie że to nic przyjemnego i póżniej będzie miał problemy z normalnym życiem seksualnym.
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
A ja sobie podywaguję, pogdybam.
Może to wcale nie jest stulejka tylko coś innego w sensie fizycznym,anatomicznym. Doprowadzi dziewczynę do ołtarza i : "skoroś przysięgała przed Bogiem i ludźmi to masz mnie takiego jakiego mnie Pan Bóg stworzył i nie możesz opuścić aż do śmierci". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Gwoli kolejnych wyjasnien:
- tak, jego rodzice o tym nie wiedza, - nie byl w tej sprawie u lekarza, - zdiagnozowal sie sam, to przeciez nie jest jakies trudne ![]() - stulejka jest calkowita, ale nie utrudnia oddawania moczu i nie jest bolesna. Oczywiscie wszystkie te informacje pochodza od niego, ale moj ukochany nigdy nie zawiodl mojego zaufania, wiec nie mam powodow sadzic, zeby byly nieprawdziwe. Myslalam tez o tym, zeby mu pokazac sciagniete z sieci drastyczne zdjecia roznych zakazen penisa itp. Sama nie wiem, czy go to jednak zacheci, czy wrecz przeciwnie, jeszcze bardziej odrzuci od robienia czegokolwiek z tym wsytdliwym problemem. Co o tym myslicie? Przepraszam za brak polskich czcionek, nie sa zainstalowane na komputerze, na ktorym redaguje ten post. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro dziewczyna go nago nie widziała, chociaż są razem od dwóch lat, rodzice o żadnej stulejce nie słyszeli, to może on jest zdrów jak ryba a stulejka to wygodna wymówka, żeby nie uprawiać seksu bo a) religia b) impotencja c) coś innego ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bo chyba nie ciebie skoro ci powiedział. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cóż, tak samo jak wcześniej nie miałaś powodów sądzić, że coś jest nie tak z jego zdrowiem. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- O ile to nie jakiś sposób na wytłumaczenie, że seksu nie będzie. ![]() Tu nie chodzi o to, czy facet ma jakieś schorzenie, czy nie, ale o to, że jego tłumaczenie i plany są po prostu z tyłka wzięte. Kosmos, Matrix i nie wiem co jeszcze. O ile zrozumiałabym w przypadku bardzo młodego chłopca, o tyle w przypadku faceta 24-letniego nijak mi się to nie klei. No i mający normalny popęd facet, kochający swoją dziewczynę (która dziewczyną jest od 2 lat, jest pełnoletnia i chyba byłaby chętna), który nawet się z własną panną nie znalazł w jakiejś bliższej sytuacji (nie mówię o od razu uprawianiu seksu), ale jednak, że coś by było, chociażby wiedza o tym jak się wygląda bez ubrania - dla mnie to po prostu jest dziwne. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-06-18 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||||||
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Mój TŻ ma stulejkę i nie chce leczenia
Nie wierze w to, co czytam.
Cytat:
Cytat:
To dziwne i, jak dla mnie, malo logiczne. Cytat:
Ja tez nie ogarniam. Cytat:
Zaraz puszcze pawia :rzyg: Cytat:
Tez o tym pomyslalam. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
A może on tej stulejki nie ma i po prostu Cię, Autorko, okłamuje żeby coś ukryć? Swój brak pewności seksualnej, albo jakąś inną wadę przyrodzenia. Kto to wie takich. Tak czy inaczej, czekając do ślubu gotujesz sobie niezłe bagienko.
![]() |
#59 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Oczywiscie ze nie zdiagnozowal sie teraz. To byloby co najmniej dziwne. Mowi ze wie o tym od okresu dojrzewania.
Teraz po prostu powiedzial, ze chce mnie poinformowac o stanie swojego zdrowia, bo uwaza, ze nasz zwiazek jest juz na tyle powazny. Wraz z informacja o stulejce przekazal mi tez informacje o alergiach, o chorobach, ktore mial, ale wyleczyl itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.