![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po jakim czasie zrobić test ciążowy??
Cytat:
![]() @ przyjdzie bo teraz juz sie nie stresujesz - wiec spodziewaj sie jej w najblizszych dniach ![]() pozdrawiam pa ![]()
![]() |
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wesołych Świąt dziewczyny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co nie mam pojecia jak to jest wkoncu -ja tez mialam plamienia ale to okres nie byl bo ginka mi mowila kazala czekac i zrobic test wiec jak u ciebie wyszla 1 kreska to nic sie nie martw napewno to nie ciaza. - a moze do lekarza sie wybierz - lepiej sie przebadac i sprawdzic dlaczego okres byl taki skapy i ogolnie dla swietego spokoju... Ja ide w czwartek - wkoncu bede wiedziec co mi dolega - bo watpie ze to ciąża ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Adatka,dzięki. Po takim czasie jedna kreska to jedna kreska,prawda?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
Adatka dodam,że test wczorajszy zrobiłam jak jeszcze były plamienia.3ci dzień.To coś zmienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
mysle ze jesli te plamienia wystapily w dniu spodziewanej @ to test powinien juz cos pokazac-ale nie martw sie wątpie zeby to byla ciaza - a masz wogole jakies objawy albo cos ... bole brzucha inne niz na @ ? bol piersi ?
Dla 100% pewnosci powtorz test za 3 -4 dni wtedy juz wszystko bedzie jasne. ![]() bedzie dobrze - ![]() No ja dostalam plamien po odstawieniu luteiny i odrazu pojechalam do ginki sie przebadac, no i powiedziala ze to moze byc wczesna ciaza albo torbiel - mialam powtorzyc test jak wyjda dwie kreski znow mialam zaczac brac luteine a jak nic nie wyjdzie to mialam poczekac do nastepnej @ i przyjsc w 2 d.c ma mi robic badanie usg podczas okresu -ale ja juz dwa miesiace okresu nie dostaje dlatego nie bede dluzej czekac tylko teraz w czwartek musze jechac na wizyte- boje sie ze znow mam torbiel bo juz raz mialam tylko ze na jajniku a teraz byl pecherzyk na macicy (z krwia w srodku) i tu jest problem ![]() A mnie akurat testy nic nie chca pokazac w tym miesiacu zrobilam juz z 6 testow i co drugi mi cos pokazuje -wiec wiesz nadal mam nadzieje ![]() narazie czekam i sie mecze brzuch ciagle boli jakos dziwnie i kluje raz z prawej raz z lewej strony - oj cos czuje ze znowu leczenie bedzie ![]()
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Piersi wcale nie bolą,nawet ściskam je i nic
![]() @ dziś 5 dzień,czyli 3 dni normalne ( w moich oczach troszkę słabsze ) + 2 ostatnie końcówka,tak jak zwykle,skrzepy ( przepraszam za obrazowość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Hej Adatko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadzieja umiera ostatnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie jest dzis termin @ ale oczywiscie nie dostalam okresu tylko plamień-martwie sie ![]() ![]() Moze u ciebie to jednak dzidzia bedzie - ![]() czekam na wiesci - moze @ nie przyjdzie - a do lekarza sie umawialas ? Ale by super bylo - ja nie licze juz na ciaze bo to za dlugo wszystko trwa to juz rowne 2 miesiace -to juz bym cos czula - chocby bol piersi -a tu flaki ![]() boje sie tylko zeby znowu leczenia nie bylo - bo chyba sie załamie ![]() kochana trzymam kciuki nadal - ![]()
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Adatko,mam w rodzinie taki przypadek,że dziewczyna prócz braku okresu nie miała absolutnie żadnych objawów. Czuła się świetnie do samego 9ego miesiąca. Sama mówiła,że nawet biegać może
![]()
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie sa i takie przypadki i trzeba myslec pozytywnie i byc dobrej mysli Nadzieja umiera ostatnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
@ pojawiła się dopiero po 6 dniach od terminu. 2 testy negatywne. jednak to przez antybiotyki to opóźnienie.
ani się nie cieszę, ani nie jest mi przykro. hm... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz drugi miesiac plamie zamiast okresu -no chyba ze to taki skompy okres ![]() jutro juz wszystkiego sie dowiem ,dzis na szczescie dodzwonilam sie do ginki - chociaz juz nie ma miejsca bo juz jest komplet pacjetek na caly dzien kazala mi przyjsc ale dopiero wtedy jak powiedzialam ze jestem od tego pecherzyka z krwią na macicy to odrazu dla mnie miejsce znalazla i powiedziala ze musi to obejzec ) zapisała mnie na 14:45 chociaz normalnie przyjmuje dopiero od 16:00 ( ciesze sie ze trafilam do dobrego lekarza, watpie czy inny byl by taki i przyjechal przed czasem do pacjetki ) tak to dopiero za tydzien bym poszla bo w poniedzialek tez jej nie ma bo wyjezdza - a przyjmuje tylko w czwartki i poniedzialki. Trzymajcie kciuki zebym, tylko nie miala torbiela ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chwale sobie swojego lekarza. Równiez nornalnie przyjmuje od 16:00 (wtorki i czwartki),wcześniej nie może bo pracuje jeszcze w szpitalu.,ale jak było trzeba to i po 22ej przejeżdżałam.
Adatka,trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja ginka tez jeszcze w szpitalu pracuje.
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Adatka,wszystko będzie dobrze,dobrze,że udało się umówić już na jutro.
![]() Ja dla pewności jutro zrobię test tak jak radziłaś bo boję się analizować zachowania mojego organizmu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
Cześć. Jestem tutaj pierwszy raz. I mam takie pytanie w ostatni poniedziałek współżyłam ze swoim chłopakiem i doszło do wytrysku a mam dni płodne jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże bardzo bym chciała być w ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() test najlepiej zrobic w dniu spodziewanego okresu, wczesniej to raczej nie bo to roznie bywa - a prawdopodobienstwo ze zajdziesz w ciaze jest duze jesli mialas w tym czasie dni płodne i jest u ciebie wszystko ok ze zdrowkiem. to jest pierwszy cykl staran? bo rozumiem ze planowana dzidzia bedzie ![]() W takim razie zapraszam do mamy z klasą -poczekalnia - watek probować do skutku II - tam jest nasz raj - o wszystkim rozmawiamy - pocieszamy sie i śmiejemy razem - no i płaczemy bo tak tez bywa...
![]() |
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Adatko dziekuje Ci za odpowiedz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
Nioo Adatko 2 dzien @ nie przychodzi...straszni emi niedobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje Ci bardzo za wsparcie - trzymaj kciukaski z calych sil - ![]() ![]() ![]() Wiesz co ja bym na twoim miejscu zrobila jeszcze raz test - (hahah bo ja testomanka jestem ![]() ale tak naprawde to testowac powinno sie dopiero w dzien terminu @ - wiec jeszcze u ciebie jest szansa ![]() ![]() ![]() ![]() Bedzie dobrze ![]() Ja jade za 2 godzinki do ginki - boje sie jak cholera ![]() Buziaczki ![]() odezwe sie jak wroce albo dopiero wieczorkiem ![]() PA pozdrawiam
![]() |
![]() |
#173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ojjj napewno będzie dobrze Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochana
- znalazlam troche czasu zeby wskoczyc napisac ci co u mnie- oczywiscie w ciazy nie jestem ,ale to bylo do przeczucia, na szczescie z moim zdrowkiem wszystko ok. tzn. nie mam juz zadnych torbieli ani nic z tym wspolnego- wszystko jest w normie. Ale znowu przepisala leki na wywolanie jajeczkowania Clo luteine i Estrofem mite jak tym razem nie uda sie zafasolkowac to - wysle mnie do innego lekarza-ma mi dac namiary... to jej jakis znajomy. Na nastepna wizyte ide 23 kwietnia na ocene cyklu - jesli bedzie jajeczko to super jesli nie to wiadomo co mnie czeka... ![]() Dziekuje za wsparcie i wiare ze bedzie dobrze no i kciuki sie przydaly ![]() czekam na wiesci od ciebie - ![]() kiedy masz zamiar powtorzyc tescik?
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Nio nie wiem w sobote powtorze jelsi @ nie przyjdzie, ale coś wątpie, ze to dzidzia....ehh...niooo widzisz zawsze trzeba wirerzyć to pomaga ;* buziaczki ,,napisze jak tylko coś się wyjaśni
![]() Pozdrowionka i uściski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
cześc dziewczęta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Adatko,mialam nadzieje,że wkońcu napłynął tu dobre wieści... Ale cieszę się,że przynajmniej z Twoim zdrówkiem wszystko dobrze
![]()
![]() |
![]() |
#178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Adatko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
byl to 10 dc :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Hmm nie wiem. ale wydaje mi się że nie masz się czym martwić. Jak widać na moim przykładzie, gdzie na 100% mogło dojść do zapłodnienia dzidzi nie będzie dostałam okres ;( Adatko no więc witaj w gronie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.