|
|
#4951 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Witam dziewczyny
![]() Mam do sprzedania Melissy Patchuli IV (zamszo-podobne) w kolorze czerwonym z różowym paskiem z tyłu w rozmiarze 38 (sama nosze rozmiar 37 i te są idealne). Buty są piękne, pachną cudnie ale przy moim wzroście wyglądam w nich jak żyrafa...Ubrane raz na 2 h, cena do uzgodnienia, zakupione na shaffashoes (posiadam paragon). Zanim wystawię na allegro może jakaś wizażomelissomaniaczka będzie zainteresowana ![]() Mogę wysłać zdjęcia na maila. Ps. Wczoraj moje wisienki miały pierwsze wyjście - w pracy zrobiły furrore! Wytrzymałam 9 h, ale co jakiś czas musiałam pod biurkiem je zdejmować, bo mnie w palce uwierały...Macie jakieś metody na rozciaganie oprócz wrzątku?? Bo ten "coś" pomógł, ale jeszcze by sie przydało... Pozdrawiam
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jeszcze mam pytanko o to:
http://www.riccardo.pl/ona/buty-dams...-cacao-ii-navy jak rozmiarówka czy są miękkie?
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo miałam inne z mel i były twarde dzięki! klikam
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was ma toffee apple albo apple II? jaka jest wysokość przedniej platformy ?
|
#4956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak lele napisała, trzeba brać rozmiar większe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Wtajemniczenie
|
Doszły moje serduszka z yoox
Ale słabo pachną tzn. trzeba przyłożyć pod sam nos, żeby coś poczuć, w wiśniach mam tak samo.
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem czy w dobrym wątku piszę - mam nadzieję, że tak
![]() Szykuję się do zakupu Mel by Melissa model Fresh III, długość stopy mam 25cm... mogłaby któraś z Was doradzić jaki rozmiar powinnam wziąć ? czy 39 będzie dobry ??
Edytowane przez Vegetka Czas edycji: 2013-06-18 o 12:58 |
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4962 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki wam zdecydowałam się na Mel Ice II przeźroczysto-białe i oczekuję na paczkę z Riccardo Jak przyjdą postaram się zrobić fotki całej mojej kolekcji Meliss bo trochę się tego nazbierało.
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
o, na zdjęciach wyglądają że jest
![]() http://www.butsklep.pl/foto/ME18/a/1m.jpg
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: ale widzę, że nie doprecyzowałam w mojej odpowiedzi, że piszę o apple II Any_a, ja moje ice właśnie sprzedałam, dla serc niebieskich jakoś nie mogłam się do nich w końcu przekonać i ubrałam ze 2razy... ostatnio kupuję tylko buty, a w połowie nie chodzę Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2013-06-18 o 12:36 |
|
|
|
|
#4965 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mel Apple to te:http://www.butsklep.pl/foto/ME11/a/1m.jpg Nie mają żadnej platformy ale są super wygodne, choć z tego co tu czytałam to nie wszystkie dziewczyny były z nich tak zadowolone jak ja. Mnie natomiast nigdy nie obtarły i to jedne z moich ulubionych butów od Mel.
|
|
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze nie próbowałam z wrzątkiem- choć jak się rozejdą to po prostu stopa może wyjeżdzać do przodu... Problem jest w tym, że krawędź buta bardzo ociera się o palce i wrzyna wręcz po czasie w skórę i rany, pęcherze gotowe. Ale poza tym, gdyby nie to, są wygodne w chodzeniu |
|
|
|
|
#4967 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A co do sprzedaży baletek by kupić serca to rozumiem Cię, szczególnie jeśli nie byłaś do nich przekonana. Mam nadzieję że ja swoje polubię bo na zdjęciach prezentują się ładnie na nodze
Edytowane przez Any_a Czas edycji: 2013-06-18 o 12:47 |
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- no przecież pytałam o nie:
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że wsadziłam w nie wkładkę z innych balerin.
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Doszły moje serca szare z yoox,to serce jest bardziej fioletowe niż różowe,ale są śliczne.Przyszły takie ciepłe,rozgrzane,aż lepiej się w nich chodzi
|
#4971 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam źle zrozumiałam pytanie. A co do Twojego pytania o wysokość znalazłam info o Toffee Apple w 2 sklepach, w jednym podają 2 cm w drugim 3 cm
http://zebra-buty.pl/model/2546-koturny-mel http://www.eobuwie.com.pl/product-po...056-01553.html Na butyk.pl też jest podane 2 cm
Edytowane przez Any_a Czas edycji: 2013-06-18 o 13:33 |
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Bez tej śmiesznej folii
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze dla porównania
.Sama nie wiem,które ładniejsze
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomóżcie mi proszę z rozmiarem bo co strona to podają inne wymiary i już zgłupiałam
stopy zmierzyłam na płasko, wychodzi 25 cm. Interesują mnie te trzy modele, i nie wiem czy brać rozmiar 39 czy 40 ? http://www.zalando.pl/mel-by-melissa...1a00p-704.html http://schaffashoes.pl/product/37683...eige-blue.html http://schaffashoes.pl/product/37731...ack-white.html
|
#4977 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
mam dosprzedania nowe melissy model jason wu kupione na nonnon.co.uk rozmiar 40\41 buty nidy nie byly noszone, dostalam je wczoraj i okazaly sie byc za duze, gdyby ktoras z was byla chetna wysle wszykie fotki na meila , polecam bardzo, bo butow tuch nie nosilam maja wszystkie metki i sa piekne .Oto te buty http://www.nonnon.co.uk/sale/jason-w...gon-putty.html Edytowane przez victoria_shrtw Czas edycji: 2013-06-18 o 15:30 |
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
mnie się podobają wszystkie serca z tej kolekcji oprócz orange ![]() Cytat:
natomiast te baletki peep toe przymierzałam rozmiar większe (czyli dobre na długość) i to przy palcach nie za bardzo trzymało mi stopę ale nie chodziłam w nich po sklepie więc nie wiem. byłam dzisiaj w kulkach u taty w pracy i wszyscy je oglądali ![]() niektórzy śmiali się, że może te kulki są do samoobrony albo jeśli są metalowe to można je zezłomować |
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
Typowe Ważne, że my je doceniamy, przynajmniej nikt nie powie, że są to kolejne zwyczajne i nudne buty
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Babka z ebaya wysłała mi te mango dopiero wczoraj, zgodnie z moją prośbą. Mam nadzieję, że będą czekać na moją kumpelę na poczcie i że wszystko będzie z nimi ok, bo długa droga jeszcze przed nimi... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

dzięki! klikam
tak jak lele napisała, trzeba brać rozmiar większe 

i rany, pęcherze gotowe. Ale poza tym, gdyby nie to, są wygodne w chodzeniu