Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-18, 14:37   #2281
Kociak85
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja Cię bardzo błagam nie kupuj Jedo Fyn
gondola owszem fajna, ale spacerówka to
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Słyszałam o nim duzo dobrych opini. Z tych złych to tylko tyle, że buda w spacerówce jest za nisko i opada dziecku prawie na głowę i że ta buda się tak ładnie nie rozkłada nie napręża (to wzgląd estetyczny, co kto lubi). Tylko mnie się nie podoba wygląd spacerówki, więc raczej się na niego nie zdecyduję.
ano właśnie takie opinie o spacerówce czytałam też. Ja na razie się dopiero rozglądam także na nic się jeszcze nie decyduję Ale np znalazłam tego Judo Fyn używanego u mnie w mieście za 500 zł, to mogłabym się zastanowić, żeby kupić używaną gondolę - mieć dobrą gondolę z dobrymi kołami na zimę i wtedy spacerówkę już jakąś na wiosnę porządną nówkę kupić z innej firmy ale i tak dopiero się rozglądam

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Mój D jak to typowy chłop uważa że wyprasowane rzeczy do szczęścia mu nie są potrzebne i jak mu mówię że coś mu wyprasuję to mi mówi "nie trzeba założe i się wyprostuje, po co masz się przemęczać skoro i tak się pogniecie"
U nas jest na odwrót. Ja koszulki czy czasami nawet spodnie bez prasowania mogę ubrać, a mąż musi mieć wszystko wyprasowane. Dlatego też prasuje sobie sam, bo jak on codziennie nowy t-shirt zakłada to ja bym nic innego nie robiła tylko z żelazkiem w ręku stała.

Matko i córko! W czwartek u nas we Wrocławiu ma być 35 stopni! nie znoszę takiego upału w mieście. Lubię jak jest ciepło, ale tak do 28 stopni max. Przy takich upałach to nawet na balkonie 5 min nie wysiedzę...
Stary 2013-06-18, 14:39   #2282
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Ja z mojego rodzinnego miasta Kołobrzeg przeprowadziłam się do Świdwina, więc teraz nad morze też muszę dojeżdżać
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:40   #2283
Madzik 89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
ooo a można wiedzieć skąd jesteś dokładnie?
Ze Szczecinka (i nie jest to zdrobnienie od Szczecina )
20.08.2016
Madzik 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:41   #2284
89Beatka
Wtajemniczenie

Witam was w upalnym dniu

Domi gratuluję synka

Byłam dziś załatwiać sprawy urzędowe związane ze zmianą nazwiska i nachodziłam się za wszystkim, kolejeczki i takie tam, ale jak usłyszałam cene wymiany prawa jazdy to mnie nieźle zaskoczyło 100 zł. Ciekawe za co taka opłata.

czy tylko jedna wiztya u lekarza dzis? a jutro cisza..... ciekawe
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:45   #2285
Kociak85
Zadomowienie

Beatka, z powodu tej ceny wymiany prawa jazda ja jestem 2 lata po ślubie, a prawo jazdy mam nadal na panieńskie nazwisko. Jakoś nie mogę się zebrać żeby tą kasę wydać
Stary 2013-06-18, 14:47   #2286
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Powodzenia!
Cytat:
Powodzenia
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Anoula
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
i oby Jr nie spał w czasie zaliczenia
Dzięki za wsparcie dziewczyny, udało się na bdb Junior mógłby nawet spać bo u nas zaliczenia to w dużej mierze przegląd prac, które robiliśmy w czasie semestru. Dziś tylko pokazałam zrobione animacje.
Cytat:
mówisz że mogło mu się w tyłku popatatać od nowego tytułu?
to już jest celebryta http://uwaga.tvn.pl/64645,news,,inte...,reportaz.html

Cytat:
Mój D jak to typowy chłop uważa że wyprasowane rzeczy do szczęścia mu nie są potrzebne i jak mu mówię że coś mu wyprasuję to mi mówi "nie trzeba założe i się wyprostuje, po co masz się przemęczać skoro i tak się pogniecie"
Dzisiaj akurat jestem u rodziców w domu i tu sterta prasowania na mnie czeka...
Mój też nie prasuje rzeczy. Wrzuca niewypracowane do szafy albo szuflady i prasuje przed założeniem jak mu się wydaje, że za bardzo pomięte.

Cytat:

Wrzucę i ja mój bębenek

1 fota robiona w 20tyg wieczorem,2 fotka robiona w 21 tyg rano
Ładnie rośniecie i dołączam się do zachwytów nad spódnicą

Biorę się za wpisywanie Waszych wizyt

Edytowane przez Anoula
Czas edycji: 2013-06-18 o 14:51
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:48   #2287
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Witam was w upalnym dniu

Domi gratuluję synka

Byłam dziś załatwiać sprawy urzędowe związane ze zmianą nazwiska i nachodziłam się za wszystkim, kolejeczki i takie tam, ale jak usłyszałam cene wymiany prawa jazdy to mnie nieźle zaskoczyło 100 zł. Ciekawe za co taka opłata.

100zł za wymianę ? chyba ich pogięło

Może któraś jeszcze ma wizytę dziś albo jutro tyle że nie podała .
Ja mam jutro ale to powtórkę usg połówkowego już się nie mogę doczekać

Dziewczyny właśnie się położyłam (prasowanie nadal czeka... chyba jeszcze troche sobie poczeka ) podniosłam koszulkę do góry i patrzę jak mi się brzuch rusza ależ to moje dziecko się dzisiaj rozbrykało
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:54   #2288
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam ponownie

Zaczęłam dziś 19tc ale to szybko leci...nie mogę się doczekac do niedzielnej wizyty

Gratulacje synusia - duży już z niego kawaler

Ja prawie nic nie prasuję a jak już to przed założeniem dopiero. Mój mąż obsługuje się sam

ja mam pieczarkową - krem

a jak sobie radzisz z nosem?? co stosujesz, bo mnie już k*rwica bierze od tego smarkania, nos boli i skóra schodzi

ale śliczny domeczek dla Kamilka

Ktosiula Twój brzusio tez śliczny
za tydzień

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
leczo

bo w 12 tyg u dziewczynek też coś wisi między nogami podobnie wygląda, ale trochę się narządy różnią u dzieciaczków
i nie każdy lekarz dobrze potrafi odróżnić płeć w tym wczesnym stadium

wróciłam z pracy. ściagam pranie i włączam klimę bo się ugotuję
Leczo właśnie o nim dziś rozmawiałam z mamą,zjadłabym,cukinia

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:55   #2289
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asist22 Pokaż wiadomość
Tak. Już w podstawówce wiedziałam, że tak nazwę swojego synka i bardzo się cieszę, że mam taką okazję

Co do empatii Pani pielęgniarki z wczoraj. Ja też nie oczekiwałam, że będą się nade mną rozpływać i och jakaś ty biedna. Ale takie komentarze mogłaby sobie darować bo nie każdy ma do czynienia z ciężarnymi i ich dolegliwościami na co dzień. Ale cóż zrobić
Ja nie rozumiem dlacego wszyscy na mnie dziwnie patrzą jak zadam "głupie" pytanie, alb jak mówie ze to moja pierwsa ciąża ichce wiedzieć WSZYSTKO, a oni patrzą na mnie jak na jakąś dziwna :/

Cytat:
Ja już po wizycie... Lekarz zrobił mi USG na jakimś starym sprzęcie i jutro mam mieć powtórkę USG połówkowego prywatnie.
Maleństwo waży 403g, serduszko ładnie równo bije, na USG ruchliwe ponoć było strasznie (z tego co mówił lekarz bo ja nie widziałam nic)
Wstępnie na 90% będzie chłopak
Gratuluję!!

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
No ja nie wiem, nagle tak... Płakać mi się chce gdzie ten tż

domi gratulacje!!
ja tez tak mam czasem

Cytat:
cukierniczka do maselniczki* na pewno trochę podobna

co robicie na obiad dzisiaj?

Edit: *mydelniczki
spaghetti ale w sumie nie mam ochoty na nie...

Cytat:
Dzisiaj akurat jestem u rodziców w domu i tu sterta prasowania na mnie czeka...

Powodzenia

Robię dzisiaj krokiety ze słodkiej kapusty tylko ta kapusta jakaś dziwna, był cały gar po gotowaniu zostało ledwo na dnie, wyparowało czy co , ogólnie jakoś brak motywacji do czegokolwiek dziś i ten obiad na raty robie
mój mówi to samo

nie pamiętam kto, ale ktoś trzymał kciuki za mje ujawnienie płci, ja byłam tylko na badaniach, krew,mocz,toxo i inne pierdoły i sprawdzenie czy wszystko ok u mnie z sercem i mierzenie ciśnienia.. takie pierdółki.. a płeć przecież znam, będzie KACPER

Trele jak sie czujesz??????????

gratuluje udanych wizyt! Kajtuś wpisany

ale mi słabo.

a kupiłąm sobie tak:
bluzkę i szlafrok bo tmaten juz strry i brzydki
a dla Kacperka - body "little dreamer" zółte
bluzeczkę w paski z dł. rękawem
bluzeczkę z krótkim rękawem w paseczki
i pajaca odrazu z niedrapkami i na tym pajacu mój mąż będzie coś nadrukowywał czy cos tam , bo koniecznie chciał "czyste"
Stary 2013-06-18, 14:57   #2290
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
ano właśnie takie opinie o spacerówce czytałam też. Ja na razie się dopiero rozglądam także na nic się jeszcze nie decyduję Ale np znalazłam tego Judo Fyn używanego u mnie w mieście za 500 zł, to mogłabym się zastanowić, żeby kupić używaną gondolę - mieć dobrą gondolę z dobrymi kołami na zimę i wtedy spacerówkę już jakąś na wiosnę porządną nówkę kupić z innej firmy ale i tak dopiero się rozglądam
no to chyba że tak

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
uuuła szalony
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:02   #2291
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

uuuła szalony
Gdzieś był cały odcinek o nim
Stary 2013-06-18, 15:05   #2292
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Czesio u mnie juz lepiej , w nocy mialam takie trzy silne skurcze zoladka ( mam nadzieje ze to zoladek ) ale ogolnie dobrze spałam wiec I plecy mniej bola . Moj za to wstal dzis z 38 goraczka .. Jakas jelitowka tu panuje , bo znajomi sie skarza. Mam dzis troszke jakby twardawy brzuch ale moze dlatego ze mi tez ewidentnie cos po jelitach jezdzi ..? Zobaczymy , nadrabiac bede pozniej ;D buzka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:07   #2293
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Miki Zdrówka

Jak mnie bardziej nie rozłoży to będzie dobrze. Jutro z rana muszę jechać na uczelnię zawieźć wszystkie dokumenty do obrony.

Cytat:
Ktosiula widać,że już się ładnie zaookrągla

Wrzucę i ja mój bębenek

1 fota robiona w 20tyg wieczorem,2 fotka robiona w 21 tyg rano
Śliczny

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

a jak sobie radzisz z nosem?? co stosujesz, bo mnie już k*rwica bierze od tego smarkania, nos boli i skóra schodzi
Za 19 tydzień

Właśnie nie radzę sobie Nie wiem już co robić Siostra miała to samo, równe 9 miesięcy katar i zatkany nos. Po porodzie jak ręką odjął No ale ile można się męczyć. Nos mam już tak zmasakrowany, cały czas przy chusteczkach. Strasznie uciążliwy objaw ciąży

To i ja pokażę. Jutro będzie 20 tydzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (54,6 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez xxxMikixxx
Czas edycji: 2013-06-18 o 15:08
xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:11   #2294
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To i ja pokażę. Jutro będzie 20 tydzień
super, nie cisną Cię te zwykłe spodnie?
Stary 2013-06-18, 15:16   #2295
Angie_gg
Raczkowanie

Dziewczyny, trzymajcie jutro kciuki, bo mam wizytę u lekarza. Okaże się, jak tam mój wstrętny krwiak i czy nie zagraża już mojej Majuni leci nam już 20 tydzień
Angie_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:17   #2296
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
super, nie cisną Cię te zwykłe spodnie?
Jeszcze nie Bardzo miękkie są, wygodne i o dziwo jeszcze sporo brzuszka będzie można tam zmieścić także pewnie trochę mi jeszcze posłużą. Muszę wybrać się do ciucha, może będą inne kolory. Te udało mi się kupić za jakieś 10 zł w idealnym stanie.

Stary 2013-06-18, 15:21   #2297
lineczka1989
Zakorzenienie

jak ja Wam zazdroszczę, że mieścicie się w swoje ciuchy przed ciążą
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:26   #2298
ryba91
Zakorzenienie

Miki śiczny brzuszek!

Trele- uważaj, miałam jelitówke na początku ciąży, masakra jakaś!

chyba kupuje ten wózek Tako Jumper

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Kochana, ja kupiłam miesiac temu spodenki sobie, dzisiaj tkai upał to mowie a ubiore je bo w sumie 2 razy w nich wyszlam ( a fajne, chabrowe ) i co? brakło mi 10 cm w brzuchu i po spodniach... na za rok i poszłam dzisiaj połazić po sklepach i nie ma takich co by mi w brzuuchu były ok i w d.upie, no chyba ze ciążowe.. i musze jechać do pepco bo tam nie dość ze tanio to fajnie
Stary 2013-06-18, 15:28   #2299
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
heh, ja to mam ostatnio taką chcicę na keczup, że mogłabym pod taką spać

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

chyba sobie nabiłas do głowy, że nie pogodzisz dziecka i prowadzenia punktu i teraz wychodzi wszystko z Ciebie ale spoko, pogodzisz wszystko, no kto da radę jak nie my?
Chyba tak, wgl jakas dziwna jestem Wiem, że damy radę, kobiety są najlepsze
Cytat:
A czy któraś jest z nad morza?
Dokładnie mam właśnie 50 m do plaży
Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Ze Szczecinka (i nie jest to zdrobnienie od Szczecina )
Moj brat z rodziną tam mieszka, ładne miasteczko

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:31   #2300
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Jeszcze nie Bardzo miękkie są, wygodne i o dziwo jeszcze sporo brzuszka będzie można tam zmieścić także pewnie trochę mi jeszcze posłużą. Muszę wybrać się do ciucha, może będą inne kolory. Te udało mi się kupić za jakieś 10 zł w idealnym stanie.
Ja się w swoje już raczej nie mieszczę brzuch mam nisko i nie chcę się tak ściskać
Stary 2013-06-18, 15:34   #2301
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Beatka, z powodu tej ceny wymiany prawa jazda ja jestem 2 lata po ślubie, a prawo jazdy mam nadal na panieńskie nazwisko. Jakoś nie mogę się zebrać żeby tą kasę wydać
a to tak można? myślałam że jak masz w dowodzie inne nazwisko to i prawo jazdy ma być zmienione,
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:36   #2302
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie jeszcze trochę i ja nie będę się mieścić

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Miki śiczny brzuszek!

chyba kupuje ten wózek Tako Jumper

Bardzo ładne te wózki Ogólnie wózki Tako chyba najbardziej mi się podobają.

Cytat:
Ja się w swoje już raczej nie mieszczę brzuch mam nisko i nie chcę się tak ściskać
W niektóre niestety też już nie wchodzę, ale to przeważnie z ciucha, bo tam często kupowałam dziecięce rozmiarówki. Przed ciążą leżały idealnie, a teraz już ciasno.

Stary 2013-06-18, 15:40   #2303
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was w upalnym dniu

Domi gratuluję synka

A to prawko trzeba wymienić?

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

nie pamiętam kto, ale ktoś trzymał kciuki za mje ujawnienie płci, ja byłam tylko na badaniach, krew,mocz,toxo i inne pierdoły i sprawdzenie czy wszystko ok u mnie z sercem i mierzenie ciśnienia.. takie pierdółki.. a płeć przecież znam, będzie KACPER
To ja byłam Ale nie przejmuj się ja mam taki głupi dzień,to już moja 3 wpadka dzisiaj także wiesz
Naprawdę zaczynam się martwić że ze mną coś nie tak

To widzę kompletowanie ruszyło pełną parą

Anoula Lecę oglądnąć celebrytę

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-18, 15:44   #2304
domii29
Zakorzenienie

Mam pytanie do dziewczyn które mają kolczyk w pępku, macie go jeszcze czy wyciągnęłyście ?
Ja wyciągnęłam w 11 tygodniu bo mnie ciągnął jakoś tak dziwnie. I choć miałam w domu kolczyk ciążowy to nie zakładałam go bo mi się wydawał mega długi i dzisiaj coś mi się umyślało i założyłam ten ciążowy, okazało się że dziurka po części mi się zarosła i musiałam ją delikatnie przebić kolczykiem, też się Wam tak szybko dziurki zarastaja ? Bo mi koleżanka mówiła że rok nie nosiła kolczyka i nic się jej nie działo

Rybko widzę że zakupy udane .
Ja się wybieram od kilku dni na zakupy i dojść nie mogę . Odłożyłam sobie całą sterte bluzek na czas ciąży, teraz okazuje się że w cyckach się nie mieszczę ;/

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-06-18 o 15:46
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:51   #2305
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Czesio u mnie juz lepiej , w nocy mialam takie trzy silne skurcze zoladka ( mam nadzieje ze to zoladek ) ale ogolnie dobrze spałam wiec I plecy mniej bola . Moj za to wstal dzis z 38 goraczka .. Jakas jelitowka tu panuje , bo znajomi sie skarza. Mam dzis troszke jakby twardawy brzuch ale moze dlatego ze mi tez ewidentnie cos po jelitach jezdzi ..? Zobaczymy , nadrabiac bede pozniej ;D buzka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O mamo jelitówka Oby Cię nie dopadło

Anoula Taki skromny,niepozorny ten doktorek

Miki

Cytat:
Napisane przez Angie_gg Pokaż wiadomość
Dziewczyny, trzymajcie jutro kciuki, bo mam wizytę u lekarza. Okaże się, jak tam mój wstrętny krwiak i czy nie zagraża już mojej Majuni leci nam już 20 tydzień

Cytat:
Kto się mieści to wiesz...się mieści
Ale w parę spodenek jeszcze wchodzę,ale są w miarę rozciągliwe także spoko
Ale w żadne jeansy,spodnie lniane

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-18, 16:00   #2306
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Anoula Taki skromny,niepozorny ten doktorek
Ma tylko zbyt duże ambicje także w stosunku do nas
Stary 2013-06-18, 16:12   #2307
Kociak85
Zadomowienie

Cytat:
a to tak można? myślałam że jak masz w dowodzie inne nazwisko to i prawo jazdy ma być zmienione,
No pewnie nie można i pewnie powinnam wymienić. Ale od tego czasu nigdy żadnej kontroli nie miałam nawet, więc nie było to istotne. Ale muszę w końcu się zebrać i wymienić coby kiedyś kłopotów nie mieć.

Cytat:
Mam pytanie do dziewczyn które mają kolczyk w pępku, macie go jeszcze czy wyciągnęłyście ?
Ja jeszcze mam wsadzony a to już 16 tydzień.
Generalnie jak zapytałam mojego lekarza o kolczyka czy muszę wyciągnąć to on mi na to: "No na porodówkę to będzie Pani musiała wyciągnąć, bo się będą czepiać" Będę nosiła jak najdłużej, żeby mi nie zarosła. A z tym zarastaniem to chyba zależy od człowieka niektórym dziurki zarastają bardzo szybko, ale są też takie, którym prawie w ogóle nie zarastają.
Stary 2013-06-18, 16:13   #2308
kyte
Wtajemniczenie

Często robicie sobie sosy np. pieczeniowe z torebki?Musze coś zrobić jednak jeszcze do tego ryżu z warzywami bo za suche jest..a tak miałam dbać o diete
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:16   #2309
maomami
Wtajemniczenie

Hej hej wracam do świata żywych, został jeden egzamin na lipiec i koniec później tylko wrześniowa obrona. Nadrobiłam Was, przyznaję tak po łebkach.
Witam kolejne mamusie
Gratuluję wizyt, ale nam ładnie rosną te nasze bliźniaki i ujawnienia maluszków, doczytałam też o zmianie płci u maluszka Aż się boje czy z mojej małej Zuzi nie zrobił się chłopczyk, mam nadzieję że nie bo sterty dziewczęcych ubranek już przywiezione.
W czwartek mam wizytę ale zapewne doktor nie zrobi USG bo mówił że tamten lekarz bardzo rzadko się myli co do płci.

Ja dzisiaj umieram wybrałam się na spacer o 9 rano i nie mogłam wytrzymać, wracałam szybciej niż wyszłam, dramat!!! Mam nadzieję że lato będzie ciepłe ale nie tak upalne bo inaczej wyzionę ducha wcześniej niż urodzę.

Trele oby nie złapała Cię ta jelitówka.

Na razie zmykam coś zjeść bo się brzuszek dopomina o jakieś jedzonko

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:25   #2310
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Często robicie sobie sosy np. pieczeniowe z torebki?Musze coś zrobić jednak jeszcze do tego ryżu z warzywami bo za suche jest..a tak miałam dbać o diete
Rzadko, ale nie zaszkodzi od czasu do czasu na szybkiego.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości