Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-18, 11:51   #4081
Agnexx
Zadomowienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Dziękuję bardzo stenka30
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:15   #4082
mamaAmelka
Zakorzenienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Dzwonili dziś do mnie w sprawie wymiany SEP i dostanę w zamian TJ Cieszy mnie to bardzo, ale też i dziwi, bo TJ nie jest w promocji za 89 zł jak była SEP w zeszłym miesiącu, kosztuje 125 zł
Szkoda, że wybiórczo traktują klientów jednym uznają wymianę z inną kwotą, a innym karzą dopłacać
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:18   #4083
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Dzwonili dziś do mnie w sprawie wymiany SEP i dostanę w zamian TJ Cieszy mnie to bardzo, ale też i dziwi, bo TJ nie jest w promocji za 89 zł jak była SEP w zeszłym miesiącu, kosztuje 125 zł
Szkoda, że wybiórczo traktują klientów jednym uznają wymianę z inną kwotą, a innym karzą dopłacać
Gratulacje a mi nie wymienili
Stary 2013-06-18, 13:09   #4084
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Yo !
Oj Kobitki- poległam.
Mimo tego, iż prezenty w sklepie internetowym nie przypadły mi do gustu, z obawy przed nagłym zniknięciem kodu - 50 zł oraz zanikiem limitek, postanowiłam czym prędzej złożyć zamówienie
( nooo może trochę przesadzam, albowiem ze trzy dni zajęło mi pakowanie koszyka)

Aż w końcu, zdecydowałam się na:

- żele z limitki
* mango i marakuja- ulubieniec poprzedniego roku, miło mi było do niego wrócić. Wydajny, kremowy, wprowadzający w fantastyczny nastrój. Orzeźwiający, kwaśno- słodko- cierpki. Owocowy. Naturalny.
* owoce leśne- kupiłam z ciekawości, gdyż zdania na jego temat były zgoła odmienne. Owszem zgodzę się z tym, że jest trochę landrynkowaty, ale absolutnie nie jest to landryna ulepkowata. Wyczuwam w nim świeżość soczystych owoców. Najmocniej jeżynę i malinę. Bardzo ładnie rozwija się na skórze.
* monoi de Tahiti- wylądował w koszyku z sentymentu. Będąc nastolatką użyłam go po raz pierwszy i przepadłam, ale z różnych przyczyn dopiero po 10 latach kupiłam go ponownie. Od lat niezmienny zapach. Bardzo intensywny, egzotyczny. Przywodzący na myśl olejki do opalania, sól morską, słońce, piasek, miód, olej arganowy i ... chlor basenów miejskich. Faktycznie użyty w zbyt dużym stężeniu może być męczący. Bliźniaczo podobny do Gardenii z Polinezji, jednak bardziej intensywny, oleisty. Jak to się mówi, tylko dla orłów
Bohatera nie ma na zdjęciu, albowiem pod prysznicem bajerował inne żele i balsamy

- żele Ogrody Świata
* cytryna- Żele JdM bardzo lubię, mimo swojej dosyć niskiej wydajności Uwielbiam je za zapachy, kolory, różnorodność. Pewnie każda YRmaniaczka miała i ma , nie jeden lecz kilka żeli z tej kolekcji. Ja wiem, że Wy po prostu wiecie o czym ja mówię
Po pytaniu jakie rzuciłam w stronę swojego mężczyzny, które brzmiało, jakie zapachy ci się podobają?w koszyku znalazła się cytrynka. Kiedy podsunęłam mu żel pod nos pytając co czuje, odpowiedział, że pokrzywkę ( taka już jego właściwość, że większość zapachów YR identyfikuje jako pokrzywę). Ale faktycznie coś w tym jest. Żel ma cytrynowo- trawiasty zapach. Bardzo przyjemny.
* granat- zakupiony po raz pierwszy, delikatnie słodki, orzeźwiający, przyjemny.

- maseczki 3 minutowe ( idealne pod poranny prysznic)
* winogronowa
ładnie pachnie, łagodzi, nawilża, relaksuje, wyrównuje koloryt,
jedyny minus ma dziwną konsystencję, którą ciężko zmyć z buzi
* z granatem
ładnie pachnie, orzeźwia, relaksuje, poza tym mało co robi, przynajmniej na mojej twarzy

- peeling do stóp lawendowy
To był zakup nad którym najdłużej się zastanawiałam. Przeczytałam wiele opinii na jego temat i główkowałam, czy tak naprawdę jest mi ten produkt potrzebny, ponieważ równie dobrze mogę użyć peelingu kawowego, bądź też samego pumeksu. Ale, jako, że czegoś takiego nie miałam, postanowiłam zaryzykować. Polubiłam go i ja i mój mężczyzna. Można używać po pumeksie dla doszlifowania dzieła i w formie bardziej rekreacyjnej, relaksacyjnej, do masażu stóp a nie ich peelingu ( taką formę preferuje mój chłopak) Ma postać gruboziarnistych cząstek, gęsto usianych, skąpanych w żelowo- oleistym płynie. Pozostawia stopy nawilżone, ładnie pachnące i zrelaksowane. Zapach miło mnie zaskoczył. Jest uroczy, słodko a nie gorzko lawendowy. Jeden z ładniejszych zapachów u YR.

- szampon rumiankowy
chyba 5 raz ląduje u mnie w łazience, mój ulubieniec, o fenomenalnym zapachu, wspaniałej konsystencji, i dobrym działaniu. Lubię efekt rozświetlenia jaki daje.

- mydło jeżyna
leży i czeka
Desing ma uroczy.

Gratis : dezodorant MdB, wydał mi się najmniejszym złem z możliwych do wyboru.

Wszystko za powalającą cenę 60 zł i 10 groszy ( wysyłka gratis)

No i niech ktoś mi powie, że nie potrafię robić zakupów.

Przy okazji podzielę się z Wami dobrą nowiną.
Za pośrednictwem BOK, poprosiłam o kilka próbek produktów YR- Neroli i kremy pod oczy, które obiecano mi dorzucić do mojego zamówienia. W paczce nic nie znalazłam i już miałam się wściekać, gdy postanowiłam zajrzeć do skrzynki. A tam... pękata koperta, którą ledwo co dałam radę wyciągnąć.
Neroli nie było, ale wybaczam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0087.jpg (153,5 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0097.jpg (306,2 KB, 126 załadowań)

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2013-06-18 o 13:40
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 13:36   #4085
xxxescapismxxx
Pani Pech

czekaja na dostawę wody kokos 100 ml i pompki , nic nie było owy o miskach ;d a produktem calkowicie niedostepnym jest krem z limitki pure calmille pewnie odlicza jego wartość od zamówienia.
Stary 2013-06-18, 14:29   #4086
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

a moje zamówienie podobno już spakowane i czeka na wysyłkę, a też miałam pompkę

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:32   #4087
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 14:45   #4088
2hot4you
Raczkowanie

Do mnie dzwonili, że nie ma jednego z szamponów...
a reszta leci.
2hot4you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:42   #4089
lychie
Raczkowanie

Przed chwilą sie dowiedziałam przez telefon, że niestety miski się skończyły i nawet do tych zamówień realizowanych w ciągu weekendu dołączać będą krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Riche Creme
Stary 2013-06-18, 15:47   #4090
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lychie Pokaż wiadomość
Przed chwilą sie dowiedziałam przez telefon, że niestety miski się skończyły i nawet do tych zamówień realizowanych w ciągu weekendu dołączać będą krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Riche Creme
Nieładnie A tak dziewczyny liczyły na miski
Stary 2013-06-18, 15:48   #4091
Marigold19
🦄

Lychie, ale sami do Ciebie dzwonili czy Ty dzwoniłaś? Bo bez misek to ja nie chcę...

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 15:50   #4092
trisse
Rozeznanie

hahaha ale jazda, w zeszłym miesiącu zamówili tyle kosmetyczek, że dorzucali je dodatkowo, albo dawali zamiast niespodzianki (mi próbowali wmówić że to jest mój prezent niespodzianka o wartości 75zł - czyli zamiast 3 maseczek CS wysłali mi 3 kosmetyczki...) a w tym miesiącu miski skończyły im się w połowie miesiąca... oj chyba muszą zmienić również pracowników od prognozowania
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:51   #4093
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

a ja specjalnie dobijałam do 100zł, żeby mieć miski...
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 15:52   #4094
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Lychie, ale sami do Ciebie dzwonili czy Ty dzwoniłaś? Bo bez misek to ja nie chcę...
Ja mam miski, jak chcesz zamienię się za krem pod oczy Mam dwa komplety, jeden nie rozpakowany
Stary 2013-06-18, 15:56   #4095
lychie
Raczkowanie

Cytat:
Nie, ja zadzwoniłam i przy okazji się dowiedziałam.
Stary 2013-06-18, 16:01   #4096
Agnexx
Zadomowienie

Już misek nie mam. Właśnie uzgodniłam wymianę
Stary 2013-06-18, 16:06   #4097
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
Ja mam miski, jak chcesz zamienię się za krem pod oczy Mam dwa komplety, jeden nie rozpakowany
Agnexx, chętnie bym się zamieniła, ale przez te kilka minut napisałam do nich maila, że jak nie ma misek to proszę o anulowanie. W nosie mam takie akcje. Jak czegoś nie mają to powinni mnie poinformować i żebym sobie mogła wybrać gratis, a nie mi zamienią na krem, który już dostałam przy zamówieniu z wysyłkowej i już przetargowałam ;p
Kiedyś już mnie tak oszwabili, więc niech spadają... Zła jestem.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Już misek nie mam. Właśnie uzgodniłam wymianę
Ty przekupo Tyyyy

Stary 2013-06-18, 16:10   #4098
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
...

Ty przekupo Tyyyy
Ała za co
Stary 2013-06-18, 16:13   #4099
Marigold19
🦄

Cytat:
Ała za co
Za handel bez pozwolenia baciki Żartuję

Ale skubańce mają refleks- napisałam im, że bez misek spadajta to mi odpisali w 5 minut, że już wysłali, ale o gratisie- mimo że pytałam też o to- cicho sza. Jak nie dostanę info to nie odbieram.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 16:14   #4100
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Yo !
Oj Kobitki- poległam.
Mimo tego, iż prezenty w sklepie internetowym nie przypadły mi do gustu, z obawy przed nagłym zniknięciem kodu - 50 zł oraz zanikiem limitek, postanowiłam czym prędzej złożyć zamówienie
( nooo może trochę przesadzam, albowiem ze trzy dni zajęło mi pakowanie koszyka)

Aż w końcu, zdecydowałam się na:

- żele z limitki
* mango i marakuja- ulubieniec poprzedniego roku, miło mi było do niego wrócić. Wydajny, kremowy, wprowadzający w fantastyczny nastrój. Orzeźwiający, kwaśno- słodko- cierpki. Owocowy. Naturalny.
* owoce leśne- kupiłam z ciekawości, gdyż zdania na jego temat były zgoła odmienne. Owszem zgodzę się z tym, że jest trochę landrynkowaty, ale absolutnie nie jest to landryna ulepkowata. Wyczuwam w nim świeżość soczystych owoców. Najmocniej jeżynę i malinę. Bardzo ładnie rozwija się na skórze.
* monoi de Tahiti- wylądował w koszyku z sentymentu. Będąc nastolatką użyłam go po raz pierwszy i przepadłam, ale z różnych przyczyn dopiero po 10 latach kupiłam go ponownie. Od lat niezmienny zapach. Bardzo intensywny, egzotyczny. Przywodzący na myśl olejki do opalania, sól morską, słońce, piasek, miód, olej arganowy i ... chlor basenów miejskich. Faktycznie użyty w zbyt dużym stężeniu może być męczący. Bliźniaczo podobny do Gardenii z Polinezji, jednak bardziej intensywny, oleisty. Jak to się mówi, tylko dla orłów
Bohatera nie ma na zdjęciu, albowiem pod prysznicem bajerował inne żele i balsamy

- żele Ogrody Świata
* cytryna- Żele JdM bardzo lubię, mimo swojej dosyć niskiej wydajności Uwielbiam je za zapachy, kolory, różnorodność. Pewnie każda YRmaniaczka miała i ma , nie jeden lecz kilka żeli z tej kolekcji. Ja wiem, że Wy po prostu wiecie o czym ja mówię
Po pytaniu jakie rzuciłam w stronę swojego mężczyzny, które brzmiało, jakie zapachy ci się podobają?w koszyku znalazła się cytrynka. Kiedy podsunęłam mu żel pod nos pytając co czuje, odpowiedział, że pokrzywkę ( taka już jego właściwość, że większość zapachów YR identyfikuje jako pokrzywę). Ale faktycznie coś w tym jest. Żel ma cytrynowo- trawiasty zapach. Bardzo przyjemny.
* granat- zakupiony po raz pierwszy, delikatnie słodki, orzeźwiający, przyjemny.

- maseczki 3 minutowe ( idealne pod poranny prysznic)
* winogronowa
ładnie pachnie, łagodzi, nawilża, relaksuje, wyrównuje koloryt,
jedyny minus ma dziwną konsystencję, którą ciężko zmyć z buzi
* z granatem
ładnie pachnie, orzeźwia, relaksuje, poza tym mało co robi, przynajmniej na mojej twarzy

- peeling do stóp lawendowy
To był zakup nad którym najdłużej się zastanawiałam. Przeczytałam wiele opinii na jego temat i główkowałam, czy tak naprawdę jest mi ten produkt potrzebny, ponieważ równie dobrze mogę użyć peelingu kawowego, bądź też samego pumeksu. Ale, jako, że czegoś takiego nie miałam, postanowiłam zaryzykować. Polubiłam go i ja i mój mężczyzna. Można używać po pumeksie dla doszlifowania dzieła i w formie bardziej rekreacyjnej, relaksacyjnej, do masażu stóp a nie ich peelingu ( taką formę preferuje mój chłopak) Ma postać gruboziarnistych cząstek, gęsto usianych, skąpanych w żelowo- oleistym płynie. Pozostawia stopy nawilżone, ładnie pachnące i zrelaksowane. Zapach miło mnie zaskoczył. Jest uroczy, słodko a nie gorzko lawendowy. Jeden z ładniejszych zapachów u YR.

- szampon rumiankowy
chyba 5 raz ląduje u mnie w łazience, mój ulubieniec, o fenomenalnym zapachu, wspaniałej konsystencji, i dobrym działaniu. Lubię efekt rozświetlenia jaki daje.

- mydło jeżyna
leży i czeka
Desing ma uroczy.

Gratis : dezodorant MdB, wydał mi się najmniejszym złem z możliwych do wyboru.

Wszystko za powalającą cenę 60 zł i 10 groszy ( wysyłka gratis)

No i niech ktoś mi powie, że nie potrafię robić zakupów.

Przy okazji podzielę się z Wami dobrą nowiną.
Za pośrednictwem BOK, poprosiłam o kilka próbek produktów YR- Neroli i kremy pod oczy, które obiecano mi dorzucić do mojego zamówienia. W paczce nic nie znalazłam i już miałam się wściekać, gdy postanowiłam zajrzeć do skrzynki. A tam... pękata koperta, którą ledwo co dałam radę wyciągnąć.
Neroli nie było, ale wybaczam.
o ja ale sie oblowlas super !
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:14   #4101
Hedonistka
Zakorzenienie

Dlaczego dopiero dzisiaj odkryłam ten wątek?

W weekend skusiłam się na moje pierwsze zakupy w YR, online, korzystając z rabatu 50%- co podobno wcale nie było aż taką szaleńczą okazją długo wybierałam wśród produktów, nie wiedziałam na co się skusić... W końcu do koszyka wpadło:
1. Maseczka rewitalizująca z owocem granatu z Hiszpanii
2. Odżywka odbudowujaca
3. Olejek odbudowujący do włosów
4. Płukanka octowa z malin
5. Spray do układania włosów zwiększający objętość
6. Szampon-żel pod prysznic Monoi de Tahiti
7. Szampon do włosów brązowych
8. Smoothie kremowy żel pod prysznic i do kąpieli Owoce Leśne 50ml
9. Dezodorant antyperspirant w kulce Bawełna z Indii
10. Żel pod prysznic Gardenia Z Polinezji
11. Pianka peelingująca do demakijażu
12. Pieczone jabłko w karmelu Żel pod prysznic 50 ml

i dwa gratisy: pojemniki + prezent niespodzianka Nie mogę doczekać się przesyłki, ale narazie nie pisali mi żadnego maila o wysyłce..

Mogę się dołączyć?
Stary 2013-06-18, 16:17   #4102
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Za handel bez pozwolenia baciki Żartuję

Ale skubańce mają refleks- napisałam im, że bez misek spadajta to mi odpisali w 5 minut, że już wysłali, ale o gratisie- mimo że pytałam też o to- cicho sza. Jak nie dostanę info to nie odbieram.
Jadą po bandzie Jak można wysłać zamówienie z innym produktem, przecież wiele dziewczyn dobijało do setki dla misek, a nie dla kremu

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
...
Mogę się dołączyć?
Witaj
Stary 2013-06-18, 16:19   #4103
mamaAmelka
Zakorzenienie

Moje zamówienie z piątku ma status "wysłane", ale ja też chcę miski
Jak dostanę krem, to od razu do nich dzwonię z bluzgami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 16:23   #4104
Marigold19
🦄

Cytat:
Jadą po bandzie Jak można wysłać zamówienie z innym produktem, przecież wiele dziewczyn dobijało do setki dla misek, a nie dla kremu

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Witaj
Nawet mi nie mów- na co mi krem, ogólnie rzadko używam kremów pod oczy, a jak już to lekkie. Ten jeden jak dostałam to jeszcze ok, bo to miała być niespodzianka, ale tu już były pojemniki i mało mnie interesuje, czy im się skończyły czy nie. Na drugiego maila na razie brak odpowiedzi. Nie będę tam dzwonić, bo jak mi jakaś pindzia wyskoczy z hasłem, że "gratis to gratis" albo coś w ten deseń to zamorduję

(przepraszam za pindzię, ale ostatnio tak niemiło mi się gadało z konsultantkami tam, że szok, miałam wrażenie że siedzą tam za karę i naprawdę teraz kiedy tak trudno o pracę dziwię się, że ktoś jej nie szanuje...)

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2013-06-18 o 16:31
Stary 2013-06-18, 16:27   #4105
eternitymoment
Zadomowienie

zauwazylyscie ze w mleczku pure calmille jest bardzo wysoko paraben :/ ???
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:28   #4106
Marigold19
🦄

Oooo, a drugie bez maila zwrotnego anulowane. Rewelacyjni są... Bez dzikiego promo tam więcej nie zamówię... Do pierwszego mam miski

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2013-06-18 o 16:29
Stary 2013-06-18, 16:28   #4107
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość

Mogę się dołączyć?
Witaj
Na mejla dostajesz potwierdzenie zamówienia, a na stronie YR w historii zamówień możesz sprawdzić status swojego zamówienia
Stary 2013-06-18, 16:29   #4108
Yohanka
Raczkowanie

Cytat:
Nawet mi nie mów- na co mi krem, ogólnie rzadko używam kremów pod oczy, a jak już to lekkie. Ten jeden jak dostałam to jeszcze ok, bo to miała być niespodzianka, ale tu już były pojemniki i mało mnie interesuje, czy im się skończyły czy nie. Na drugiego maila na razie brak odpowiedzi. Nie będę tam dzwonić, bo jak mi jakaś pindzia wyskoczy z hasłem, że "gratis to gratis" albo coś ten deseń to zamorduję

(przepraszam za pindzię, ale ostatnio tak niemiło mi się gadało z konsultantkami tam, że szok, miałam wrażenie że siedzą tam za karę i naprawdę teraz kiedy tak trudno o pracę dziwię się, że ktoś jej nie szanuje...)
Włączam komp a tu takie kwiaty.... w sumie dwa zamówienia popełniłam a misek nie ma?. Zaraz napiszę do nich. A jak nie będzie odpowiedzi to zadzwonię. W kulki lecą z tym kremem. Nie ma misek nie ma zamówienia. Niech się wypchają
Yohanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 16:33   #4109
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Oooo, a drugie bez maila zwrotnego anulowane. Rewelacyjni są... Bez dzikiego promo tam więcej nie zamówię... Do pierwszego mam miski
No to super. Jeden komplet musi Ci wystarczyć
Stary 2013-06-18, 16:35   #4110
pysiak103
Zakorzenienie

Ja na szczęście z wysyłkowej zdążyłam zgarnąć miski
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości