Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-18, 21:26   #961
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Marysia wspolczuje gradobicia

ale duchota...dzis chyba nie usne
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:30   #962
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Mnie boli glowa, tz dopadła alergia, a Edi też ma katar i chyba też alergiczny :/

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:34   #963
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
http://www.pudelek.pl/artykul/56132/..._wasniewskiej/ chyba mu się nie uda zostać sławnym. Wręcz studenci go zjedzą

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Ale obora http://www.pudelek.pl/artykul/56126/...tylek_zdjecia/

Wstyd się przyznać,ale cukinii i bakłażanów też nie lubimy.

Ja lubię prawie wszystkie warzywa,ale akurat te trzy + papryka są u mnie na zakazanej liście.

Pamiętam jak byłam mała i rodzice mi wpychali cukinie i bakłażany,a nie mogłam jeść bo miałam odruch wymiotny:/

I pamiętam jak we Francji tata mi wpychał hiszpańską szynkę parmeńską, a dla mnie była paskudna i nie chciałam jej jeść.

Z cukinią i bakłażanami nic się nie zmieniło, na szczęście parmeńską teraz lubię
A ja uwielbiam cukienię i paprykę i bakłażana
Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Liczyłaś może ile mg potasu i magnezu dziennie łykasz?

U mnie chyba też się zbiera na burzę, bo już ciemno się zrobiło :/
Ciężko powiedzieć, bo wszystko ma inne jednostki, ale po przeliczeniu biorę biorę: 6x48 jonów magnezu (magne B6) i 3x 17jonów magnezu A9aspargin) - czyli w sumi wychodzi 339 jonów magnezu. A w miligramach - 1000 mg
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
mam wyniki glukozy
na czczo 71,3..................... ......................... .................... normy 70 -99
po 2h 88,7 ......................... ......................... ..................... <140

nie za mało po 2 h ?
Ja miałam 69 i podobno też było ok

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2013-06-18 o 21:37
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:35   #964
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Matal, ja po maturze miałam taki miesiąc, że przeczytałam 30 ale w tym cała Jeżycjada. noooo, to był intensywny rok, przeczytałam ponad 100. A teraz... od początku studiów po 20-30... Małooooooooooo. Wiem, że to nie wyścigi, no aleeeee...
kocham Jeżycjadę zbieram całą serię do domowej biblioteczki ale jeszcze wielu części mi brakuje. A jak kiedyś byłam w bibliotece miejskiej i wzięłam kilka książek Musierowicz to mnie bibliotekarka przy wszystkich ludziach wyśmiała, że to dla dzieci jest. Odpowiednio odpowiedziałam i zmieniłam bibliotekę.
Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
hej
Czy u Was też były takie burze????
U nas padał grad wielkości kurzych jaj
W samochodzie mam potłuczoną przednią szybę i karoserię jak po wietrznej ospie
Jak żyję 30 lat czegoś takiego nie widziałam Myślałam że umrę ze strachu...
u nas duchota straszna, mam nadzieję, że burzy nie będzie, bo ja się boję

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:36   #965
Brydzia_
Zakorzenienie

zasnęło mi się na 2h i obudziłam się jeszcze bardziej ugotowana niż się położyłam
grzeje nam od dachu i mamy istną saune nie wiem jak przetrwam te upały w tym domu.... i chyba mi spuchły nogi

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:38   #966
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Poczułam się wywołana
Szkoda,że różowa

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
mam wyniki glukozy
na czczo 71,3..................... ......................... .................... normy 70 -99
po 2h 88,7 ......................... ......................... ..................... <140

nie za mało po 2 h ?
No i bardzo ok. Ja po dwóch godzinach miałam 92

Cytat:
hej

O rety masakra...
U mnie leciutko popadało, zanosi się na burzę,ale póki co nic się nie dzieje.
Nie pamiętam,żeby był kiedyś u nas taki duży grad,żeby poniszczyć tyle... tfu tfu tfu
Cytat:
Nie polecam. Dziwny jakiś.

Moim zdaniem bób jest ohydny, ale spróbować wypada ja muszę wypróbować szparagi, bo zacofana się czuję

Pochwal się zamówieniem, bo też się przymierzam do zakupów.

O qrde! słyszałam w radio i widziałam na necie zdjęcia. Szczerze współczuję. Ja raz przeżyłam podobny grad, ale deczko mniejszy i myślałam, że umrę ze strachu. Trzymajcie się
A ja skończyłąm właśnie oglądać i mi się podobał. Z serii tych przegadanych Ale wciągnął mnie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:41   #967
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

my mamy w domu 30 stopni...rozwazam nocleg w piwnicy
Stary 2013-06-18, 21:43   #968
kaska87
Zakorzenienie

wróciliśmy od rodziców- mam pierogi z truchawami a drugie z jagodami i dostaliśmy tez ciacho na wynos
Cytat:
Rukola,pomidorki koktajlowe, czerwona cebulka+ sos vinegret. Ot wsio

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
babka powiedziała, że muszę chirurgicznie wyciąć kawałek dziąsła coś tam coś tam i ogólnie mam to zrobić najlepiej po ciąży

Cytat:
Fajne zakupy dziewczyny, ja na razie z ciuchami raczej stopuję, mam teraz do ogarnięcia tyyyyle zakupów,że masakra.
co kupujesz

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ale małż, by nie zbił, gdybym kupiła coś większego niż 62, góra 68
ja dzisiaj do mojego zagaiłam, że w 5-10-15 wyprzedaż, a on na to "Kochanie otwórz szafeczkę Mikusia przecież on i tak tego co ma nie znosi" no i lepiej nie wchodzę
Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Goopol, nie wolno ciężarnej stresować
A dlaczego miałabyś nie mieć?! Będzie dobrze
zbić go ale nie chciał źle tak pewnie walnął
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Czy wasze dzieciaczki też są leniwe w ten upał? Bo mój taki niemrawy jest.
mój tak, ale dziś wyjątkowo szalał nawet na SR
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Brzuch mnie boli masakrycznie.
mnie właśnie też, chyba przegięłąm bo małż miał wolne i łaziliśmy cały dzień
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
ah, i nie myślcie, że znów chcę wspołczucia.
raz, że nie mam o tym z kim pogadać, bo mąż ciągle pracuje i nie ma czasu na rozmowy tel., poza tym ja i tak tu nie jestem sama, więc jakbym nawet z nim mogła pogadać, to by mi te żandarmy musztre zrobiły niezłą.
dwa, te kwestie ubraniowe pomieszały mi w głowie. za bardzo nie wiem czy te jej body przydadzą się w zestawieniu z pajacami...
i trzy, może jak zacznę z Wami gadać, to przynajmniej przestanę ciągle mysleć o tym wszystkim, sluchac matki i kisić sie w tym sosie.
kochana to już lepiej siedz z nami, pogadamy a nie słuchaj narzekania mamy
Cytat:
Moim zdaniem bób jest ohydny, ale spróbować wypada ja muszę wypróbować szparagi, bo zacofana się czuję
nie lubię ani bobu a ni szparagów blee za to małż fan jednego i drugiego

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:46   #969
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
hej
ojej! współczuję to straszne

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
zasnęło mi się na 2h i obudziłam się jeszcze bardziej ugotowana niż się położyłam
grzeje nam od dachu i mamy istną saune nie wiem jak przetrwam te upały w tym domu.... i chyba mi spuchły nogi
rozumiem Cie doskonale u mnie to samo, dom stary nieizolowany nagrzewa się z każdej strony, mam w domu saune Nie wiem jak mam funkcjonować, spać.

Ja oglądam thriller na 2 "Złodziej marzeń"

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:46   #970
teacherka
Zakorzenienie

Marysia, współczuję przejść pogodowych!
Ja Jeżycjadę skompletowałam całą Parę lat temu kupowałam używane/tanio na stronie wydawnictwa.

Inwersja, o matkoooooooooo! współczuję Długo zostajesz? Tymi ubrankami się tak nie zamartwiaj, pójdziesz parę razy do lumpków i nadrobisz, zbliżają się też wyprzedaże... Musisz sobie upatrzeć jedną firmę jakąś i do niej dostosowywać rozmiary, ja tak na oko oceniłam te najmniejsze na 50-56 i potem co większe to uznawałam, że to kolejny rozmiar/2 wyżej. A i tak nie mam gwarancji, jak to będzie leżalo na małej...

Motylek, nooo Minnie jest ekstra bo na czerwono.. choć ja ostatnio w HM kupiłam białe body z niebieską Minnie. Był piękny komplecik półśpiochy i bluzeczka - czerwony, w kropeczki. Cuuuuuuuudo, ale został rozmiar 50, więc sobie odpuściłam.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:48   #971
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wróciliśmy od rodziców- mam pierogi z truchawami a drugie z jagodami i dostaliśmy tez ciacho na wynos

co kupujesz

ja dzisiaj do mojego zagaiłam, że w 5-10-15 wyprzedaż, a on na to "Kochanie otwórz szafeczkę Mikusia przecież on i tak tego co ma nie znosi" no i lepiej nie wchodzę

zbić go ale nie chciał źle tak pewnie walnął

mój tak, ale dziś wyjątkowo szalał nawet na SR

mnie właśnie też, chyba przegięłąm bo małż miał wolne i łaziliśmy cały dzień

kochana to już lepiej siedz z nami, pogadamy a nie słuchaj narzekania mamy
nie lubię ani bobu a ni szparagów blee za to małż fan jednego i drugiego
To co ty. Przecież:P

Stary 2013-06-18, 21:49   #972
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ojej! współczuję to straszne

rozumiem Cie doskonale u mnie to samo, dom stary nieizolowany nagrzewa się z każdej strony, mam w domu saune Nie wiem jak mam funkcjonować, spać.

Ja oglądam thriller na 2 "Złodziej marzeń"

u nas to samo do tego jest czarny i drewniany
okno na oścież otwarte wentylator chodzi na dworze fajny chłodek a tutaj dalej duuuuuszno

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:50   #973
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Marysia, współczuję przejść pogodowych!
Ja Jeżycjadę skompletowałam całą Parę lat temu kupowałam używane/tanio na stronie wydawnictwa.

Inwersja, o matkoooooooooo! współczuję Długo zostajesz? Tymi ubrankami się tak nie zamartwiaj, pójdziesz parę razy do lumpków i nadrobisz, zbliżają się też wyprzedaże... Musisz sobie upatrzeć jedną firmę jakąś i do niej dostosowywać rozmiary, ja tak na oko oceniłam te najmniejsze na 50-56 i potem co większe to uznawałam, że to kolejny rozmiar/2 wyżej. A i tak nie mam gwarancji, jak to będzie leżalo na małej...

Motylek, nooo Minnie jest ekstra bo na czerwono.. choć ja ostatnio w HM kupiłam białe body z niebieską Minnie. Był piękny komplecik półśpiochy i bluzeczka - czerwony, w kropeczki. Cuuuuuuuudo, ale został rozmiar 50, więc sobie odpuściłam.
Chciałabym,chciaaaałaaaa. .chciałabym!,chciałaaaa!: brzydal:

Inwersja
miałam Ci pisać,że to chyba fajnie,że mama coś kupiła?Przecież nie musiała. Zużyjesz lub nie, a zawsze coś możesz dokupić do kompletu, najważniejsze,że się starała.

Stary 2013-06-18, 21:54   #974
Aaamelkaa
Zakorzenienie

dziękuje za odpowiedzi odnośnie glukozy,jestem już spokojna ,buziaki dla was

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:57   #975
teacherka
Zakorzenienie

Motylku: http://www.hm.com/pl/product/16174?article=16174-A ale to nie to co widziałam/mam.

A mnie się podoba: http://www.hm.com/pl/product/13166?a...rticle=13166-C tania ale ja mam już tyle ciuszków na następne lato.. :mdeje:
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 22:02   #976
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku: http://www.hm.com/pl/product/16174?article=16174-A ale to nie to co widziałam/mam.

A mnie się podoba: http://www.hm.com/pl/product/13166?a...rticle=13166-C tania ale ja mam już tyle ciuszków na następne lato.. :mdeje:
Słit

Ja nie kupuję jeszcze nic na przyszłe lato, bo w sumie czasu jeszcze dużo

Tu o tym gradzie http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html

Stary 2013-06-18, 22:02   #977
dirtymagic85
Zadomowienie

heloł, też macie taki apetyt, a miejsca wam w żołądkach nie starcza? normalnie jadłabym więcej, ale się nie mieści, bo mi macica chyba zaczęła juz wyżej na żołądek podpierać
z innej beczki to odebrałam wyniki i są git

kupowała któraś ciuszki z f&f w tesco? jak one jakościowo? bo strasznie mi się spodobało parę rzeczy, ale się wstrzymałam na razie, bo i tak nie mam gdzie trzymać już, ale może po wypłacie symbolicznie bym coś wzięła
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 22:03   #978
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

To będzie okrutne co teraz powiem ale... kłuje mnie odbyt...:banghead: mam nadzieję że nie oznacza to niczego poza hemoroidami...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 22:06   #979
karolson
Zakorzenienie

heloł!
co za dzień byłam na wizycie u gina i znow mi dal skierowanie do szpitala i nastraszył strasznie , wiec pojechałam do domu spakować torbe i pojechałam na izbe przyjęc zgodnie z sugestia lekarza na karową i juz jestem w domu...
generalnie masakra z tymi izbami przyjęć i ginami, byłam skłonna zostać, ale szyjka wg usg ma 28-29 mm, miekka, zewnetrznie niedomknieta, wewnętrznie zamknieta.. i niema wskazan do hospitalizacji
w badaniu ginekologicznym coraz krótsza z 2.5 na 1.5.. niewiem czy ten mój gin panikuje czy o co biega?? nastraszył mnie dzis okropnie, rozrysował na karteczce, i siedziałam u niego 40 minut...

generalnie jak to pani powiedziała wody moga mi odejsc nawet jutro- pocieszające nie i że wtedy mam przyjechac i jak bedzie się coś dzialo...

i pytała kiedy mam wizyte wiec mówie ze za 2 tyg i sie pytam czy jak znow mi da skierowanie na ip to mam przyjechac i ona do mnie ze tak bo przez 2 tyg duzo moze się zmienić i że to z lekarza troski o mnie...

generalnie w czwartek zapisałam się na usg zeby pomierzyli małego i zrobic fotki i film bo to 30 tc a ja w sumie niemiałam 3d i niemam filmiku ani zdjęc a później bedzie coraz mniej wiadac
Stary 2013-06-18, 22:10   #980
butterfly20
Zakorzenienie

Ooo właśnie się zastanawiałam jak to możliwe,że nigdzie nie ma fot ze ślubu Lewandowskiego, a teraz czytam,że to podobno była ściema:confused : Pewnie będzie w innym terminie

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
heloł!
co za dzień byłam na wizycie u gina i znow mi dal skierowanie do szpitala i nastraszył strasznie , wiec pojechałam do domu spakować torbe i pojechałam na izbe przyjęc zgodnie z sugestia lekarza na karową i juz jestem w domu...
generalnie masakra z tymi izbami przyjęć i ginami, byłam skłonna zostać, ale szyjka wg usg ma 28-29 mm, miekka, zewnetrznie niedomknieta, wewnętrznie zamknieta.. i niema wskazan do hospitalizacji
w badaniu ginekologicznym coraz krótsza z 2.5 na 1.5.. niewiem czy ten mój gin panikuje czy o co biega?? nastraszył mnie dzis okropnie, rozrysował na karteczce, i siedziałam u niego 40 minut...

generalnie jak to pani powiedziała wody moga mi odejsc nawet jutro- pocieszające nie i że wtedy mam przyjechac i jak bedzie się coś dzialo...

i pytała kiedy mam wizyte wiec mówie ze za 2 tyg i sie pytam czy jak znow mi da skierowanie na ip to mam przyjechac i ona do mnie ze tak bo przez 2 tyg duzo moze się zmienić i że to z lekarza troski o mnie...

generalnie w czwartek zapisałam się na usg zeby pomierzyli małego i zrobic fotki i film bo to 30 tc a ja w sumie niemiałam 3d i niemam filmiku ani zdjęc a później bedzie coraz mniej wiadac
Skoro tak to wszystko wygląda,to czmeu nie zostawili Cię w szpitalu?Może jedź do innego?Chore...

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-06-18 o 22:08
Stary 2013-06-18, 22:11   #981
kaska87
Zakorzenienie

szwagierka kupiła cos dla Mika i nie chcą mi powiedzieć co to a mnie aż skręca może małż się zlituje i mi zdradzi

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 22:11   #982
dirtymagic85
Zadomowienie

matal GASTROFAZA to idealne określenie dla mojego apetytu ostatnio

marysiu współczuję z tym gradem, bryka mam nadzieję ubezpieczona

Rusałko twoje dziecko leniwe powiadasz? moja daje dzisiaj równo, wczoraj też tańcowała, ja jestem zamulona, przycinam komara tak z 1,5 godziny w ciągu dnia ze zmęczenia chyba tą pogodą, ale ona wręcz przeciwnie, szaleje aż brzuch faluje
Stary 2013-06-18, 22:12   #983
butterfly20
Zakorzenienie

Dubel

Stary 2013-06-18, 22:16   #984
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
heloł!

kurcze, jest poważnie widzę, ale skoro masz leżeć w sumie tylko to lepiej w domu, tylko kochana TYLKO LEŻEĆ, z resztą kurcze widzisz, ze jest powazna sytuacja...trzymam kciuki, żeby synio siedział jak najdłużej u ciebie

butterfly Lewy dopiero wczoraj chyba robił wieczór kawalerski w Cannes dziś sie natknęłam na takie info
Stary 2013-06-18, 22:18   #985
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
kurcze, jest poważnie widzę, ale skoro masz leżeć w sumie tylko to lepiej w domu, tylko kochana TYLKO LEŻEĆ, z resztą kurcze widzisz, ze jest powazna sytuacja...trzymam kciuki, żeby synio siedział jak najdłużej u ciebie

butterfly Lewy dopiero wczoraj chyba robił wieczór kawalerski w Cannes dziś sie natknęłam na takie info
W piatek robił lub w sobotę i w sumie się zdziwiłam jak on będzie się czuł na ślubie

Stary 2013-06-18, 22:19   #986
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Karolson masakra z tym szpitalem...skoro wody moga odejsc nawet jutro to powinni cie tam polozyc i obserwowac...a nie ze masz siedziec w domu i jakby niedaj Boze odeszly przyjechac...ja mam wizyte w poniedzialek i juz sie boje co tam u mojej szyjki slychac...oby tylko byla bez zmian...
Stary 2013-06-18, 22:21   #987
butterfly20
Zakorzenienie

O bosh ale Joanna Moro zafałszowała na tym festiwalu w Opolu,słuchać się nie da

Stary 2013-06-18, 22:22   #988
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
heloł, też macie taki apetyt, a miejsca wam w żołądkach nie starcza? normalnie jadłabym więcej, ale się nie mieści, bo mi macica chyba zaczęła juz wyżej na żołądek podpierać
z innej beczki to odebrałam wyniki i są git

kupowała któraś ciuszki z f&f w tesco? jak one jakościowo? bo strasznie mi się spodobało parę rzeczy, ale się wstrzymałam na razie, bo i tak nie mam gdzie trzymać już, ale może po wypłacie symbolicznie bym coś wzięła
Wielokrotnie polecalam, do pół roku mialam 90% z tesco i są świetne!

Cytat:
heloł!

O rany, byle młody jak najdłużej siedział w brzuszku!! Ty się oszczędzaj, najlepiej nic nie rób, lez i pachnij a jak coś to wiesz, od razu na ip

W ogóle widzę, ze w Wawie średnio chcą do szpitali przyjmować...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-18, 22:23   #989
83monia
Zakorzenienie

piszecie ze to kiepsko miec dziecko male latem... ja artura mam z kwietnia, kinge z lipca i bardzo dobrze to wspominam. moze tez dlatego ze nad morzem wcale takich upalow nei ma i jak jest 28 st to jest wieeeeelkie swieto. wiec dla nas idealnie, maluchy lezaly sobie w bodziakach, majtaly nogami po trawie, bylam z kilkutygodniowa kinga nad morzem w chuscie. tak wiec dla mnei bomba. ja tam gorzej wspominam wlasnie slotna jesien czy zimna i sniezna zime, bo nie ma jak wyjechac w deszcz czy mocny mroz/snieg, a ja jak wyjade to lubie godzinami krazyc a nie na 15 minut...

wiecej nie nadrabiam bo zwyczajnie nie dam rady. jesli macie do mnie czasem jakas sprawe to lepiej na pw piszcie tak w razie czego...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 22:25   #990
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
piszecie ze to kiepsko miec dziecko male latem... ja artura mam z kwietnia, kinge z lipca i bardzo dobrze to wspominam. moze tez dlatego ze nad morzem wcale takich upalow nei ma i jak jest 28 st to jest wieeeeelkie swieto. wiec dla nas idealnie, maluchy lezaly sobie w bodziakach, majtaly nogami po trawie, bylam z kilkutygodniowa kinga nad morzem w chuscie. tak wiec dla mnei bomba. ja tam gorzej wspominam wlasnie slotna jesien czy zimna i sniezna zime, bo nie ma jak wyjechac w deszcz czy mocny mroz/snieg, a ja jak wyjade to lubie godzinami krazyc a nie na 15 minut...

wiecej nie nadrabiam bo zwyczajnie nie dam rady. jesli macie do mnie czasem jakas sprawe to lepiej na pw piszcie tak w razie czego...
Nad morzem to inaczej, ja po południu mialam nieraz 40 stopni w domu, bez rolet, jeden wiatrak. Cierpielismy oboje!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości