Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-19, 01:17   #1021
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
to jest inwersja wasza wyłącznie sprawa jak sobie meble poustawiacie i jak tym bardziej synek będzie sie nazywać, weź to mamuśce przetłumacz...i napisałam ci coś jeszcze

spałam w dzień a teraz siedzę tu widzę sama, spadam w takim razie tyż, do jutra
Ja nie śpię
Dopiero serial skończyliśmy

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

No i wszystkie sobie poszły

Idę spać, bo znów jutro nie wstanę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 01:36   #1022
dirtymagic85
Zadomowienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Ja dalej nie spie..tzet obok chrapie i wez tu człowieku zaśnij...poza tym mam mini głoda i mam nadzieję zasnać póki nie przerodzi się w maxi głod,coś córa chyba szybko rośnie skoro potrzebuję dorzucać jej paliwa średnio co trzy,nawet dwie godziny
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 06:03   #1023
tassia
Zakorzenienie

Dzień Dobry - w mieszkaniu upał taki ze nie spie od 4 30, wiec was nadrabiam co tam wieczorem pisałyście... ja wrocilam do domu ok 22 z pracy wiec udalo sie chwilke wczesniej niz sie spodziewałam... tż chodzi zestresowany nadmiarem obowiazków, strama sie mu pod nogi nie wchodzić bo wiem jak to jest, ale z drugiej strony ja do potulnych owieczek nie naleze wiec czasem sie potykamy o siebie... on nie spal cala noc ze stresu wiec pewnie dlatego i ja tak wczesnie wstałam

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
mam wyniki glukozy
na czczo 71,3..................... ......................... .................... normy 70 -99
po 2h 88,7 ......................... ......................... ..................... <140

nie za mało po 2 h ?
piekne wyniki

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 06:22   #1024
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Dzień dobry:p ale mniw biodra naparzają... spać nie mogę przez to... poduszka w kolanach nie pomaga już. I w ogóle jak co rano mam brzuch twardy jak kamień. .. byle do połowy września chociaż

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 06:54   #1025
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
heloł, też macie taki apetyt, a miejsca wam w żołądkach nie starcza? normalnie jadłabym więcej, ale się nie mieści, bo mi macica chyba zaczęła juz wyżej na żołądek podpierać
z innej beczki to odebrałam wyniki i są git

kupowała któraś ciuszki z f&f w tesco? jak one jakościowo? bo strasznie mi się spodobało parę rzeczy, ale się wstrzymałam na razie, bo i tak nie mam gdzie trzymać już, ale może po wypłacie symbolicznie bym coś wzięła
Tesco polecam- dzieciowych nie używałam ale kupowalam chrzesniakowi i jego mama byla zachwycona..
ale kupuje dla siebie czesto tam ciuchy - z ciekawostek - projekty robi ta sama grupa projektantów co do HM i Zary / cena niższa, jakość momentami nawet lepsza niz w wymienionych sklepach wiec chyba warto...

ale moge byc nieobiektywna bo mam sentyment do tej firmy

[/RIGHT]
Stary 2013-06-19, 07:17   #1026
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

oja...obudzilam sie cala spocona jak po walce :P pizamka sie na mnie lepi bleee trzeba pod prysznic dzis juz moze nie bedzie tak cieplo...na razie chmury burzowe i chlodek...oby tak zostalo :P
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 07:29   #1027
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim.
U mnie od rana upalnie. A teraz zmykam do szkoły mojego pierworodnego syna w celu wysłuchania jego nauczycielki odnośnie wczorajszego olania lekcji z angielskiego. A mój syn będzie miał w tym czasie lekcję pokory
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 08:01   #1028
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
może będzie miała, ewentualnie pożyczę od kuzyna na ten jeden dzień.
nie zrobi się głupio zadzwonię jak nie będzie słyszała, bo mnie zrąbie jeszcze to nie jest osoba, której kiedykolwiek z jakiegokolwiek powodu zrobiło się głupio.

np. jutro dopołudnia z ojcem jedziemy zamawiać kanapy, no pewnie trochę zejdzie, bo będę wybierała tapicerki, a że producent to wybór duży (na szczęście mniej więcej wiem jak ma być kolorystycznie). matce w ogóle nie mówiłam i ojcu mówić zakazałam, bo by się z nami wpakowała i rządziła. już z resztą nie podoba jej się to jak chcemy meble w pokoju ustawiać, a do mojego dziecka (jak ma lepszy humor i się nie drze), to mówi "Igorek kopie" (nasze imiona, które rozważamy zbeształa). to jej w końcu powiedziałam (żeby jej dogadać chyba), że nazwę synka Belzebub, w skrócie Belzebubek, albo Bubek przynajmniej od tej chwili (póki co) o tym nieszczęsnym Igorku zapomniała...
ejj tylko nie nieszczęsny ja tu ciężkie boje toczę z tż żeby był Igor

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 08:12   #1029
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Tesco polecam- dzieciowych nie używałam ale kupowalam chrzesniakowi i jego mama byla zachwycona..
ale kupuje dla siebie czesto tam ciuchy - z ciekawostek - projekty robi ta sama grupa projektantów co do HM i Zary / cena niższa, jakość momentami nawet lepsza niz w wymienionych sklepach wiec chyba warto...

ale moge byc nieobiektywna bo mam sentyment do tej firmy
Ja kupowala dla malego i siebie. Uwazam, ze sa naprawde ok.
O, a to ciekawe, ze ci sami projektanci-ale wlasnie tam sa ladne rzeczy, mimo ze to market.

Stary 2013-06-19, 08:22   #1030
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Tak zachwalacie te ciuszki z Tesco a ja mam daleko i nie jezdze tam w ogole

Wczoraj pisalam ze macica chyba nie chce mi przekroczyc linii pepka a teraz sobie leze w lozeczku a maly kopie mnie jakies 4cm nad pepkiem Moze mam taka budowe ze trudniej ja tam wyczuc A wlasnie - macie juz wystajace pepuszki? Moj jest wklesly jeszcze ale bardzo napiety wiec pewnie lada moment sie uwypukli
Stary 2013-06-19, 08:33   #1031
butterfly20
Zakorzenienie

Jak gorąco...
Pomimo moich przypuszczeń nie było burzy,nawet nie polało. Umierałam w nocy z ciepła.
Rano jest zawsze fajniej i myślałam,że pośpię to ktos nastawił koguta na pianie i najwyraźniej głupi się nie chciał uciszyć

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
ja mam tego świadomość, że i tak pewnie będzie mnustwo rzeczy, których nigdy nie założę (bo albo okażą się zbędne, albo nie zdąrzę z rozmiarem albo co innego). no i to, że pewnie będe miała jednych rzeczy stanowczo za mało, a innych za dużo. ale tak teraz to nie mam nawet orientacji w tym wszystkim.
ona chyba w ogóle nie kupowała 57rozm., bo kupiłam bawełniany pajacyk, który ma na metce 3-4kg to zaczęła się ze mnie śmiać, że to dla lalki chyba. więc jej powiedziałam, że nawet jakby pochodził w tym pare dni to wielkiej straty nie będzie, bo nie kupiłam tego nowego i kosztowało nie więcej niż 5zł, a jest łądne. poza tym cokolwiek muszę mieć na sam początek. no i jednego pajaca welurowego zdjęłam jej z lalki (tak, tak.. jej z lalki,bo ma mnustwo takich pierdół, a pajac, w który była lalka ubrana był ładny), to uznała, że nie zdąrze dziecko ubrać w to. co do mnie też nie trafia, bo nawet jeśli okaże się to prawda, to nic nie strace, bo ani grosza na to nie wydałam.

a co do zostania, chciałabym spotkać się z kuzynką. wcześniej matka mówiła, że będzie u nas w pon 24.06, a teraz mówi, że nie wie (ewidentnie chce żebym tu była, lubi kontrolę nade mną i jest zazdrosna, że pomimo wszystko dogaduję się z mężem i ufam mu). nawet mojemu tż'towi nagadała, że nie wiadomo kiedy ja do domu wrócę, bo tam taki bajzel i na początku spanie na materacu i to nie są warunki. i potem on do mnie to mówi, że niby zmieniłam zdanie, bo wcześniej mówiłam, że chce w przeprowadzce uczestniczyć, gdzie ona w ogóle ze mną nic nie ustalała tylko decyduje za mnie. powiedziałam mu tylko, że ma jej nie słuchać. że ja mam 27 wizytę u alergologa i mimo, że wujek poradził mi lek, to chcę tam iść, bo czekam na te wizyte od lutego i byłabym durna gdybym zrezygnowała i dalej chce choć nadzorować te przeprowadzkę i poprać rzeczy, bo w wynajmowannym mieszkaniu zimną wodę mamy za darmo, więc można choć kapkę oszczędzić.

normalnie najpóźniej wróciłabym najpóźniej w czw 27.06 rano, bo alergolog popołudniu. tylko nie wiem co z tą kuzynką robić, bo widzę, że ona używa tego jako karty przetargowej żeby mnie tu zatrzymać. a wie, że zalezy mi na tym żeby się z nią zobaczyć.

fajnie gdyby ona tak reagowała na to jak Ty. ale ona uważa, że ona kupiła wszystko co potrzeba i ja nie mam prawa nic dokupować, bo to oznacza, że mam za dużo pieniędzy i szastam kasą na rzeczy niepotrzebne. (no bo na pewno są niepotrzebne jeśli ja to kupuję) i mało tego, jak ja nie założę czegoś od niej albo uznam za nieprzydatne, to jestem niewdzięczna, nie szanuję jej i ona mi już w życiu nic nie da. przy czym pomimo to ciągle wciska jakieś g... dajmy na to ciągle kupuje jakieś szmaty dla mojego M., i na 7 koszul jedna może nadaje się do użytku (bo dla niej jak coś jest rozmiar za ciasne albo za luźne to nie szkodzi, ważne, że ksoztowało tanio - ogólnie idzie w ilość, a nie w jakość i funkcjonalność). mój M. czasem nie ma sumienia odmawiać, bierze to i zalega to nam na półkach. a jak już ja przy tym jestem, ma moje wsparcie i każe odmówić, to ta się obraża, że jesteśmy burżuje, nie szanujemy tego co ona daje i jeszcze przyjdzie czas, że nie będziemy mieli co do garka włożyć, albo, że z płaczem do niej przyjdziemy a ona się wypnie.

no ogólnie wypisz wypaluj, tak jak ta sytuacja, którą tassia w K opisała...
Ale może po prostu kupuj, nie przyznawaj jej się, a jak coś to powiesz,że dostałaś od kogoś?

Śliczne Poszłaś w morskie klimaty

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

Wczoraj pisalam ze macica chyba nie chce mi przekroczyc linii pepka a teraz sobie leze w lozeczku a maly kopie mnie jakies 4cm nad pepkiem Moze mam taka budowe ze trudniej ja tam wyczuc A wlasnie - macie juz wystajace pepuszki? Moj jest wklesly jeszcze ale bardzo napiety wiec pewnie lada moment sie uwypukli
Ja też nie umiem wyczuć...
A pępek zawsze miałam ładnie wklęsły, póki co trochę go uwypukliło i mam nadzieję,że nie będzie wystawał

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 08:33   #1032
ja-ika
Zakorzenienie

Mój pępuch też jest wklęsły, ale wczoraj jak mała kopała to podnosił się
Stary 2013-06-19, 08:38   #1033
ewacia85
Wtajemniczenie

witam Wczoraj sie szybko emigrowałam z neta bo była okrutna burza a jak się rozkręcała to ja głupia z kom na balkonie nagrywałam błyskawice Pewnie dlatego miałam straszny sen ze rodzę w 29 tc czyli teraz. Aż sie wystraszyłam i chyba zacznę o siebie bardziej dbać. Biorę sie za nadrabianie

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:

mi troszkę wystaje a w poprzedniej ciązy tego nie robił
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 08:38   #1034
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:

moj tez napiety ale daleko mu do wypuklosci mam chyba na ponad centymetr dziurke

jejku przez ta poranna pobudke nastawilam juz 3 pranie, a pierwsze prawie wyschło przez te upały- kosmos

[/RIGHT]
Stary 2013-06-19, 08:45   #1035
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Wiecie co, byłam tylko w szkole u syna i z powrotem weszłam po zakupy i mam dość. Ciepłoooo.
Stary 2013-06-19, 09:05   #1036
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Skoro tak to wszystko wygląda,to czmeu nie zostawili Cię w szpitalu?Może jedź do innego?Chore...
no właśnie 2 tyg temu bylam w innym, który uważam za dobry, wiec mój gin mówi żebym pojechala do innego i tam napewno mnie przyjmą, ale niewiem czy olewają, czy ten gin przesadza.

Cytat:
kurcze, jest poważnie widzę, ale skoro masz leżeć w sumie tylko to lepiej w domu, tylko kochana TYLKO LEŻEĆ, z resztą kurcze widzisz, ze jest powazna sytuacja...trzymam kciuki, żeby synio siedział jak najdłużej u ciebie
jak zapytałam tej laski czy mam leżeć powiedziała że prowadzić wypoczynkowy tryb życia... nie powiedziała że tylko leżeć i siusiu

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Karolson masakra z tym szpitalem...skoro wody moga odejsc nawet jutro to powinni cie tam polozyc i obserwowac...a nie ze masz siedziec w domu i jakby niedaj Boze odeszly przyjechac...ja mam wizyte w poniedzialek i juz sie boje co tam u mojej szyjki slychac...oby tylko byla bez zmian...
w sumie u mojej dobrze słychać bo się nie skraca w nadaniu USG wiec sobie leże... i mam nadzieje że u Ciebie też będzie długa

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
O rany, byle młody jak najdłużej siedział w brzuszku!! Ty się oszczędzaj, najlepiej nic nie rób, lez i pachnij a jak coś to wiesz, od razu na ip

W ogóle widzę, ze w Wawie średnio chcą do szpitali przyjmować...
No niech siedzi tak do sierpnia później może juz się ukazać światu - płakać nie będe...

A no coś w tym jest.. Byłam na Karowej Ty chcesz tam teraz rodzić, czy w końcu na Inflanckiej?? mój lekarz wiele lat pracował na Inflanckiej czyli visavi medicoveru w ktorym teraz pracuje wiec go zapytałam dlaczego mnie na Inflancką teraz nie kieruje a on na to że nie mają tam neonatologi dla noworodków i zawsze dzieciaczki gdzies przewoża..

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ojej uwazaj na siebie bardzo

misia nie nerwuj sie

inwersja Ty sie lepiej szybko ewaukuuj od Mamy
Dzięki.

Misia dobrze Lola mówi nie stresuj się

Inwersja
- Tobie to współczuje szczerze

Cytat:
A wlasnie - macie juz wystajace pepuszki? Moj jest wklesly jeszcze ale bardzo napiety wiec pewnie lada moment sie uwypukli
ja mam wklęsły chodź napięty i mam nadzieje, że tak zostanie
Stary 2013-06-19, 09:08   #1037
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

a u nas wlasnie troche popadalo i jest przyjemny chlodek...oby juz tak zostalo...
Stary 2013-06-19, 09:10   #1038
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Wiecie co, byłam tylko w szkole u syna i z powrotem weszłam po zakupy i mam dość. Ciepłoooo.
i jak poszlo w szkole?

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

u mnie był masakryczny upal, a teraz nadciagneły czarne chmury, nie pada, ale jest chłodek - w sumie fajnie, ale poprałam poduszki i liczylam ze mi szybko wyschna, a tutaj chyba dwa dni bedą schły

[/RIGHT]
Stary 2013-06-19, 09:11   #1039
Brydzia_
Zakorzenienie

1016104_585110651529625_7009217_n.jpg

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:14   #1040
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Kaśka jak było w szkole ?

Motyl morskie klimaty, ale polowałam na te ciuszki, a wkurzałam się, że takie drogie.
Boże jeszcze 3 dni i będę się tym jarać wszystkim. Nikt i nic nie zniszczy mojej radości

a ja spałam spokojnie, koło TŻ, przytulona nawet do niego. Bo u nas po wczorajszej ulewie chłodek.

Musze isc zaraz w poniedziałek po przyjeździe na badania krwi, bo co chwilę leci mi krew z nosa.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:14   #1041
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

[/RIGHT]
Stary 2013-06-19, 09:15   #1042
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

dzis zaczynamy 29 tydzien jeszcze tylko 12, a moze nawet 10 i maly bedzie z nami chociaz powiem Wam ze im blizej tym bardziej sie boje jak podolamy zadaniu ktore nas czeka...w sumie to czasami sama czuje sie jak dziecko, a tu trzeba bedzie przejac cala odpowiedzialnosc za ta mala istotke...
Stary 2013-06-19, 09:16   #1043
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
i jak poszlo w szkole?

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

u mnie był masakryczny upal, a teraz nadciagneły czarne chmury, nie pada, ale jest chłodek - w sumie fajnie, ale poprałam poduszki i liczylam ze mi szybko wyschna, a tutaj chyba dwa dni bedą schły
Poszło dobrze. Jak do końca roku szkolnego nie wywinie żadnego numeru to zachowanie będzie bardzo dobre i obroni swoje świedectwo. Szkoda by było żeby przy jego tak wysokiej średniej (coś około 5,1) nie otrzymał świadectwa z paskiem przez zachowanie. Myślę że moja wczorajsza rozmowa z nim strasznie go zmobilizowala. Zawsze mu powtarzałam że ma się uczyć tak żeby sam był z siebie zadowolony.
A swoją drogą uwielbiam nauczycieli. Czasami są tacy wyrozumiali że mam ochotę ich wyściskać

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-06-19 o 09:18
Stary 2013-06-19, 09:17   #1044
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Misia kiedy wyjezdzacie?
Stary 2013-06-19, 09:17   #1045
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
ziało.
U mnie dziś też było gorąco i co najgorsze duszno jak w piecu. Od 2 dni mam straszne koszmary No i się podłamałam wchodząc na wagę +7 kg A co najgorsze pojawiło się kilka rozstępów mimo smarowania i cudowania
mi też się śniło, że byłam u rodziców i 3 młodych się włamało z bronią i zabrali mi wszystkie rzeczy dla Mikusia ale płakałam w tym śnie, tak się bałam, że mnie zabiją
Cytat:
Ja dalej nie spie..tzet obok chrapie i wez tu człowieku zaśnij...poza tym mam mini głoda i mam nadzieję zasnać póki nie przerodzi się w maxi głod,coś córa chyba szybko rośnie skoro potrzebuję dorzucać jej paliwa średnio co trzy,nawet dwie godziny
o tej samej godzinie sie obudziłam na siku

Cytat:
ja miałam od nich stanik- był super w promo za 20zł, ale za mały teraz
Cytat:
mój nadal wklęsły sporo
ogólnie to podoba mi się mój brzuś

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:17   #1046
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-19, 09:19   #1047
kaska87
Zakorzenienie

weszłam na 5-10-15 ale na szczęście nic mnie tak nie urzekło, żeby kupić jestem z siebie dumna

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:20   #1048
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
weszłam na 5-10-15 ale na szczęście nic mnie tak nie urzekło, żeby kupić jestem z siebie dumna

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-19, 09:21   #1049
nena_milka
Wtajemniczenie

Oglaszam koniec aktywności fizycznej na dzień dzisiejszy wyszorowałam łazienkę i kuchnie i mam w nosie resztę podłogi się aż lepią ale do jutra wytrzymają

Kurde nie wiem co robic z tym facetem co tej faktury nie zapłacił. .. chyba zadzwonię do niego wieczorem jak nie będzie przelewu do 14... ale mi głupio tak dziadziusia starego 90 lat nękać...

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:23   #1050
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

mnie urzekaja te szare spodenki dresowe...i sie lamie czy robic zamowienie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości