|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Dziękuję bardzo. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się poprawić.. Niestety ostatnio czytuję głównie po angielsku, książki które u nas nie zostały wydane, nawet w necie nie widziałam nieoficjalnych tłumaczeń.. Nie wiem czy jest sens Wam o nich w ogóle pisać.. Swoją drogą.. Mam tyle pozycji na "pilnej" liście, że chyba oszaleję.. Mam do dokończenia serie: The Dark Duet, Masters of Shadowlands, sportowców, Sparks.. O tych polecanych przez Was jako rewelacyjne, już nawet nie wspominając.. Totalnie na nic czasu nie mam.. Sypiam po 5 godzin, pracuję, czytam, albo ćwiczę.. Masakra jakaś. nawet TV prawie już nie oglądam, bo nie mam kiedy
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2013-06-18 o 21:24 |
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Szkoła żon II na walentynki
![]() Magdalena Witkiewicz Właśnie podpisałam dwie umowy z Wydawnictwo FILIA )) Szkoła żon II na Walentynki, a Czereśnie zawsze muszą być dwie na jesieni 2014![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Co mi powiesz o Captive In The Dark ? ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- ![]() http://lubimyczytac.pl/ksiazka/183173/reguly-uleglosci 2013-08-14 Maxwell Gina L. REGUŁY ULEGŁOŚCI Tom 2. gorącej serii Walka o Miłość rozpoczętej EDUKACJĄ KOPCIUSZKA – bestsellerem nr 1 Amazonu i Top 10 „New York Timesa”
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-06-18 o 21:47 |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazuje świat seksualnych niewolników, handlu ludźmi.. Nie wiem jeszcze co myśleć o głównym bohaterze i tym co go łączy z Olivią. Facet porywa Livvie, "tresuje ją" i ma zamiar sprzedać jako niewolnicę.. No a ona się w nim zakochuje.. Syndrom sztokholmski? Pewnie trochę tak.. Jeszcze nie wyrobiłam sobie jednak o nim zdania tak do końca, bo mimo tych wszystkich okropnych rzeczy których się dopuszcza Caleb troszczy się o Kitten.. Sama nie wiem.. Pewnie jak skończę całość, będę mogła powiedzieć coś więcej.. A drugą częścią Kopciuszka kusisz mocno.. To to pewnie krótkie, więc może tak na szybciutko pochłonę
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci że ja bym chetnie przeczytała cos mocniejszego chociazby dla wybadania samej siebie.
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do "mocniejszych" książek to ja po Comfort Food miałam ochotę na więcej, a tę serię bardzo chwalą więc postanowiłam spróbować.. No i w sumie mi się podobają.. Ale tak raz na jakiś czas, jako odmiana od tych "romansidłowych" erotyków ![]() Ps. Gdyby ktoś gdzieś znalazł książkę The Tied Man autorki- Tabitha McGowan, to byłabym wdzięczna.. Szukam i szukam i nic, a oceny i recenzje ma bardzo dobre, więc chcę przeczytać.. |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skończyłam te dwa opowiadania, które przesłałaś i też uwielbiam Irene. W końcu charakterna postać , a nie jakaś sierotka Marysia.
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam Seduced in the Dark. Dla mnie nawet lepsza od pierwszej części.. Bardzo fajnie stylistycznie napisana, a opowiedziana historia.. Mega wciągająca.. Szczegółów podawać nie będę, ale moim zdaniem warto przeczytać
|
|
|
|
#1089 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kitty Kitty wysłałam Ci wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Napewno, tylko kochana zdobadz nam po Polsku
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Czy ja mam to Kitty Kitty, bo nie kojarze. Podsylalas mi to moja droga?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Eh. Chcialabym, ale obawiam sie ze wiele fajnych pozycji do nas jednak nie dotrze, a mi tlumaczyc sie nie chce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie że tak, ale przesłałam Ci jeszcze az na wszelki wypadek ![]() Co do Captiv.... miej to na uwadze, ksiazka napewno w Polsce bedzie widziałam na stronach naszych więc moze niebawem ktos przetłumaczy......
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Dzieki za maila ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Ciebie wszystko
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odbieram dzis z Empiku ksiazeczki ![]() Mroczny Sekret i Szczesliwe Poszukiwania
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mmm. To koniecznie podziel sie opinia jak skonczysz czytac. A jak tam czekanie na Crossa? Pewnie lekko Was nosi co dziewczynki? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytam jedną książkę po drugiej żeby jakoś zająć myśli ![]() ![]() ![]() Przeczytałam Wallbangera- REWELACJA!! Dołącza do moich ulubionych książek Jak któraś jeszcze nie czytała to polecam!
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odkad zamówiłam juz jestem spokojniejsza , poniewaz wiem ze juz go prawie mam Jak tylko odbiorę z Empiku to wsiąkam......
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszke mnie stresujesz ....... ![]() Daje mi to do myslenia, ze jest w niej cos co Cie niepokoi.... albo coś co Tobie sie nie podoba.. Umówmy się - drazni mnie juz fakt ,że bedzie kolejna część. Uważam że , żeby ksiazka pozostała dobra musi sie w odpowiednim momencie skończyc. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Trzeciego badz czwartego lipca jak zginiemy to na dwa dni
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
To nawet nie to. Przeczytalam z przyjemnoscia, na pewno przeczytam kolejne. Po prostu mnie nie powalila. Tyle.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Będę wdzięczna za przesłanie
-Wallbanger Alice Clayton w polskiej wersji, z zamienionymi imionami (Nie Edward i Bella )- When he was bad -Gracze Renaty Chaczko -Anders Karen - Naga prawda -Bacarr Jina - Perfumy Kleopatry -Mąż, którego nie znałam, Autor: Sylvia June Day mail: wertka71@gmail.com W zamian mam i chętnie się podzielę: Trzy oblicza pożądania Zakon pocieszenia Sprzedana.Moja historia. Przeznaczona do gry Seria Play by Play (sportowcy) Szkoła żon Przystań posłuszeństwa Edukacja kopciuszka Mistrz Na każde jego żądanie Szczęśliwa Zamiana Pozdrawiam
|
#1107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:-Gracze Renaty Chaczko -Anders Karen - Naga prawda -Bacarr Jina - Perfumy Kleopatry -Mąż, którego nie znałam, Autor: Sylvia June Day reszty nie posiadam
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie poproszę jeszcze o -Wallbanger Alice Clayton w polskiej wersji, z zamienionymi imionami (Nie Edward i Bella )- When he was bad Aktualnie czytam Szkołę Żon- polecam
|
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, podłączam się do prośby o szkołę żon
Jak któraś ma to bardzo proszę halszka.c@wp.pl - w necie za Chiny Ludowe nie widzę
|
|
|
|
#1110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tego 2 nie mam.---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Jakiś czas temu też szukałam tego w necie i były odnośniki do na strone chomika ale chomiki były zablokowane...ktoś chyba bardzo nie chciał żeby książka rozchodziła się w necie ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- nie ma mowy! w między czasie jak już zaczniecie czytać musicie zdać RELACJE! (o ile do tego czasu też nie dorwę się do tej książki ale zapewne będą też inni zainteresowani
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

Skończyłam te dwa opowiadania, które przesłałaś i też uwielbiam Irene. W końcu charakterna postać
, a nie jakaś sierotka Marysia.

w między czasie jak już zaczniecie czytać musicie zdać RELACJE!