|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3782 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Idziemy na spacerek. Mam nadzieję że się nie rozpłyniemy, i że w cieniu jest znośnie, bo jak nie to długo nie pobędziemy. Do wieczorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czika bomba z nią! ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ja czekam az słonce zajdzie, bo nie mam nigdzie cienia zeby się schowac.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nawijko ![]() ![]() Gojka, TRZYMAM KCIUKI za usg główki. Daj znać jak będziecie po badaniu. Yellow, jaki śmieszek kochany ![]() ![]() ![]() ![]() Lady, myślałam że słowo "zgodne" to wszyscy znają ![]() ![]() Aśka, ![]() ![]() http://www.lasy.gov.pl/zubr charlizz, super że Ola tak długo spała ![]() trzymam kciuki aby jednak udało Ci się obronić w lipcu cała, widzę że żyrafa się podoba ... i smakuje ![]() ![]() Aśka, Daria jest drobniutka ![]() ![]() ![]() Cała, właśnie Daria śpi,ale jak się obudzi to od razu dam jej czopka. Wolę nie przeżywać tego co ostatnio ![]() idę robić obiad. Dziś zupa koperkowa na szybko. Skończę nadrabiać potem ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-19 o 13:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomnialabym - Kuba wazy 6410g ![]() Chyba przecietnie, co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | ||||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() no troche jest ale juz sie przezwyczaila Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
By bylismy rano na spacerku, teraz poczekam jeszcze chyba troche bo najwiekszy upal i pojdziemy jeszcze raz ![]() ![]()
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
Eff wcześniej pytałaś o przyrost wagi, nie wiemy, jeszcze nie byliśmy na ważeniu, po 28idziemy
![]() Ewik ,chyba Ty wklejałaś tą wypowiedź Szajki odnośnie glutenu? Dziękuję ![]() ale ja chyba zacznę od razu, w końcu i tak trzeba będzie podać i tak, a kp chcę do 8go miesiąca maks.... Więc chyba nie mam wyjścia ![]() Silver bidulka z Darunii ![]() ![]()
#3788 |
Zakorzenienie
|
Lady nie, to nie ja wkleiłam wypowiedź Szajki, ale Nawijka pewnie pamięta, która z dziewczyn to zrobiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | ||
Zakorzenienie
|
Ewik, co zrobie, ze glupoty swietnie zapamietuje?
![]() A jak pojde do sklepu np po jogurt to wychodze z ciastkami, a w domu przypomina mi sie po co poszlam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jakbym chciala zebrac do pojemnika to ma byc taki, jak dla doroslych? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Pierwsze słyszę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nawijko, ![]()
![]() |
#3791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
#3793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
mam pytanko do mam ktore podaja juz regularnie obiadki?
jak czesto podajecie miesne obiadki? bo ja daje codziennie tyle ze po pol sloiczka i tera mam stresa bo tepa dzida dopiero doczytala ze powinno sie podawac 1-2 razy w tyg ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-06-19 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kubus jest dlugi, ale szczuply raczej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze, że w ogóle Ci je, Julka cały czas strajkuje, dzisiaj ugotwałam jej sama ziemniaczka i marchewke to pluje i odruch wymiotny. nie wiem co sie dzieje... mam zrobić przerwę czy co? co mi radzicie?
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
http://www.klubmamgdynia.pl/index.ph...dnik&Itemid=60
znalazłam coś takiego, jeżeli ja zaczynam rozszerzać dietę PO 6.miesiącu, to mam sobie wszystko przesunąć o miesiąc tak???
#3799 |
Zakorzenienie
|
witam was...córka marnotrawna zagląda choć na chwilę...mąż śpi...... a mały własnie odlatuje na hustawce..
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
Tak Was czytam...a mój Antoś skończył wczoraj 4 miesiące i dokłądnie nie wiem ale miesiac temu ważył 7500 więc teraz pewnie z kg więcej... :/
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- to kto mi powie co ja mojemu maluchowi mogę już dac poza mlekiem (dostaje też już sok z jabłka i kilka razy dostał sok z marchwi).
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam wprowadzalam na oko... niby kp ale rozszerzam od 4,5 miesiaca i lece po sloiczkach. najpierw dawalam te po 4, teraz daje te po 5 a jak wyjjemy te to bede dawac te po 6 i tyle... za niedlugo bede podawac jajko i ten gluten bo coraz wiecej rzeczy z glutenem zaczyna sie pojawiac... a kiedys wprowadzic i tak bedzie trzeba a wole jak jeszcze to bedzie gdy karmie piersia... ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() lo matulu, pieknie wazy. to moj przy nim to chucherko ![]() a ty kp czy mm? a musisz rozszerzac diete? wracach do pracy? pracjesz juz? bo jesli nie to ja bym nie rozszerzala diety na twoim miejscu. widac ze mleczko sluzy wiec potrezby na gwaltu rety nie ma. bo zdecydowana wiekszosc z nas rozszezra bo musi - albo powrot do pracy albo zbyt mala waga... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- niezawodną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Zakorzenienie
|
ja karmie mm...ale mały wciąż ma problemy z kupą..co 3 dni czopek...potem następnegpo dnia ładna kupa i znów mu się jakiś zator robi...znów czopek..nie dopuszczamy więcej dni niż 3 bez kupy bo potem jest tragedia...zmiana mleka nie pomogła..i boję się że nastęna zmiana również nie pomoże...
Jak włoże mu czopek to nie daję rady mu przytrzymac i zaraz wylatuje z powrotem..ale to wsyatrcza bo zaraz potem idzie kupa..najpierw ciemnawa twradawa...potem już ładna...musztardka tak jak powinno być..następnego dnia jest ładna kupa a potem znów nic..aż do 3 dnia..czopek...i tak w koło
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-06-19 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
Aha
![]() ![]()
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, szkoda ze bidulek sie tak meczy. ale uwazaj z tym czopkiem bo on uzaleznia, w sensie ze dziecko nie bedzie potrafilo samo sie zalatwic tylko bedzie czekac na wspomagacza ![]() ![]() w sumie jablko i marchew masz juz jakby wprowadzona tyle ze w soczkach wiec mozesz cos wiecej. marchew z ziemniakiem, jablko z bananem itd. popatrz na sloiczki po 4 miesiacu, do wyboru do koloru jest tego. i albo podawaj te sloiczki albo ""gotuj" na ich wzor. ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- neti, poniewaz nie wiadomo kiedy znow sie pojawisz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
własnie Pstryczku ..wykrakałaś..mały się obudził... i tylko" eee...oo...uu....eeee"..i dę pędze do kólewicza..śmieje się wiecznie..wstawiam fotki ..niektóre z Was znają je z FB..ostatnio mieliśmy sesyjkę z naszą Panią fotograf ze ślubu...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój myślę waży podobnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.