|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Onaella, jak dobrze,ze ten koszma juz za Wami
![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() A my dziś jedliśmy marchewkę ![]() i Piotrek sam podczas zabawy usną na podłodze ![]() ![]() Yellow, ale przystojniaka z Olusia ![]() ![]() Marsi, Leo jest przecudny i jak opalenizna piękna ![]() Bokeh, piękna Hania ![]() Delicjanka, w oczyskach Amelki można się utopić ![]() Pstryczku, Kubulesław jest superowy, nic tylko całować ![]() Lady, no to Cię dzieć wyrolował, fajowo śpi ![]() Onaella, strasznie się cieszę, że wszystko wróciło do normy ![]() Silver, biedna Darunia ![]() ![]() Pstryczek, pamiętasz od kogo zamawiałaś te puzzle piankowe?
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale temat nadałam koleżance więc jutro dam ci odp ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
Marsi, wiesz, że ten atykuł co wklejałaś rano skasowali go ze strony onetu? Chciałam teraz sobie obejrzeć i ni chu chu
#3845 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ooo ja siedzi ! ![]() kurde dziwne że takiego pojęcia nie znacie u Was ![]() CHICA dziś była potwierdzam ![]() ja już zamknęłam dzień ![]() ![]() Hania na szczepieniu nawet nie jęknęła teraz też grzeczniutka poszła spać i wszystko ok mam nadzieję że tak zostanie ![]() Byliśmy nowym wóżeczkiem Hani sie podobało wydaje mi się też że chłodniej jej było mi też wygodniej bo jak gdzie się nie dalo wjechac to se go chyciłam i podniosłam, albo po schodkach do lekarza wniosłam ![]() ![]() ehhhh tyle miałam pisać a zapomniałam ![]()
![]() |
#3846 |
Lurker ;)
|
Zapomnialam sie pochwalic, ze dorobilam sie miksera
![]() ![]()
#3847 |
Zakorzenienie
|
Cudne dzieciaczki: Deli, Pstryku, Lady (Pietraszko jakie serdelki juz ma
![]() Moj dziec padl o 21, podejrzanie wczesnie jak na niego. Przeniose go do lozeczka jak zasnie, a do pierwszego nocnego karmienia wezme do siebie i zostanie z nami do rana... A teraz ide robic kompot z rabarbaru ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-19 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe po kim ma to myślenie ![]() aha i zapomniałam Hania waży 6600 troche mało przybrała ale lekarka powiedziała że niby nie ma się co martwić i że widać że zdrowo rośnie i pochwaliła jej udziki..... hmmmm no nie wiem sama ![]()
![]() |
#3849 |
Konto usunięte
|
Akuku
![]() Dorwałam neta. Żyć bez Was nie mogę ![]() Upał nieziemski. Miejsce dla dzieci - raj. Wszystki co na dworze dzieci właścicieli - dostępne, dzieciaki fajne, bawią się razem (3,5 i 5,5). Właściciele BARDZO fajni. Warunki również - Lady, nastaw się na wysokie schody ![]() Agatka daje popalić ![]() Minus - druga rodzina z dziećmi, BARDZO głośni. Co z tego, że np. synka uciszają bo śpi Dorotka, jak tatuś robi to masakrycznie głośno? :/ Spróbuję was doczytać. Trochę chociaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Wtajemniczenie
|
Zbieram się od dwóch dni na cytowanie i pisanie i d.pa blada, cały czas coś;/ i jeszcze myszka mi się zepsuła a tak nie lubie używać tego czegoś na laptopie
![]() ![]() ![]() Szkoda tylko, że Black nie wstawi na forum zdjecia z nosidełkiem ![]() ![]() Jak wrażenia?? nada się? ![]() Coś jeszcze miałam.. Aaa Kija moj z 12.02 i jeszcze soczkow nie dawałam. Podawanie soczków jest równe rozszerzeniu diety czy mozna je ot tak o sobie dac??? U nas chyba ząbki pełną parą. W nocy mały się kręci, często budzi, w dzień maruda straszna. Dziś zostawiłam go z tż dosłownie na 40 min i poszłam do dentysty. Wychodze a tu 10 połączen od tż, jak odebrałam to słychać było tylko płacz małego. Ale się przestraszyłam ![]() ![]() ![]() Aaa Hope, u mojego małego też się pojawiły krosteczki na buziaku. Podejrzewam, że to z potu albo ze śliny bo ślini sie masakrycznie. Szaja ale Ci fajnie, bawcie się dobrze ![]() Ile ja bym dała, żeby się trochę oderwać, odpocząc. A tż urlop może wziąć dopiero koniec lipca/sierpien ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-19 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić, tyle produkujecie! My ciągle poza domem, upały dają się we znaki. Michaś kochany, ale bardzo absorbujący, dwa dni temu skończył 5 miesięcy. Powoli załatwiamy chrzciny w restauracji. Mamy już nowego chrzestnego! Uff przynajmniej on się ucieszył, tylko nie wiedzieliśmy że Michaś będzie jego.... 4 chrześniakiem
![]() ![]() Z tego co mi wpadło w oko Authentic GRATULACJE! Zdjęcia dzieciaczków przecudne Poszczepienne przytulasy od Nas Wszystkim dzieciaczkom które skończyły 4,5 i 6 miesiąc 100 lat! Wybaczcie ale nie cytuję, nie mam sił nadrabiać, idę zaraz spać bo miś się dość często przez te upały budzi i jestem padnięta. Mam nadzieję że niedługo będę na bierząco. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
Hejooo.
![]() Wróciliśmy z pięknym zaświadczeniem o ukończonym kursie, po drodze kupiłam te siateczki na żarełko dla małej w Biedrze (niektóre z Was chyba mają?), no i przed chwilą wstawiłam obiecane zdjęcie nosidła do klubu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W zwiazku z czym jesli juz koniecznie musisz mnie krytykowac, rob to uczciwie. Wisiadlo wyjasnione dawno, wkleiłam zły link/cytat, nie pamietam juz. NIGDY nie polecalam pentelkowej tkanej, za to nieraz pisalam, ze mam pozyczona pentelke elastyczna i ze na poczatek moze byc, chociaz dupy nie urywa ![]() Tyle. Czlowiek na wakacjach musi sie wkurzac, ehhhh... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
Szajek, nie przejmuj się, przecież i tak wiesz, że wszystkie Cię uwielbiamy.
![]() ![]() Jak pisałam, każdy może mieć swoje zdanie, ja nie widziałam wyjaśnienia dotyczącego mojego nosidła (nie wiem w końcu, czy o to chodziło, czy o inne), ale to nie ma znaczenia, jest fajne i w zasadzie tyle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam pytanie jeszcze. Czy Wasze dzieci śpią w nocy na brzuchu?? Bo moj tak usnął, przekreciłam go na plecki i kręci się strasznie. Jakoś tak boje się go na brzuszku zostawić na całą noc.... śpi sam w łózeczku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Scotasia, a może go o coś oprzyj? Moja śpi w wałeczkach, ale na pewno by próbowała się przekręcić na brzuch, gdyby nie one - bo jak ją kładę i zasypia, to czasami kombinuje, jakby tu się obrócić właśnie na brzuszek. Też bym się bała na całą noc tak zostawić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
black jakie masz to nosidło...bo my własnie szukamy i nie mozemy sie zdecydowac
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
Mięso podajesz normalnie codziennie tylko 1-2 razy w tygodniu rybę zamiast mięsa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Neti, mam takie - http://allegro.pl/ergonomiczne-nosid...323066279.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41400587]Guzik wiesz, czy fajna jestem, za krótko i za mało tu siedzisz.
W zwiazku z czym jesli juz koniecznie musisz mnie krytykowac, rob to uczciwie. Wisiadlo wyjasnione dawno, wkleiłam zły link/cytat, nie pamietam juz. NIGDY nie polecalam pentelkowej tkanej, za to nieraz pisalam, ze mam pozyczona pentelke elastyczna i ze na poczatek moze byc, chociaz dupy nie urywa ![]() Tyle. Czlowiek na wakacjach musi sie wkurzac, ehhhh... ![]() masażyk? ![]() nowy serial tworcy gtowych na wszystko http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/devious-maids/ ide ogląda ć ![]()
#3862 |
Wtajemniczenie
|
Black dzieki za odp, wlasnie go na boczku ułożyłam i mu pasuje, bo się nie wierci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze was zapytam czy wybór łyżeczki do szamania....jest istotny..tzn. sa lepsze gorsze???
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny które zaproszenie, wkleiłam Niunke ale nie wiem ktore wybrac, prosze o glosy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, oho, dzięki za linka, uwielbiałam GNW.
![]() ![]() Neti, na razie nie wiem, czy jestem zadowolona, bo dopiero dziś zaczęłam go używać, ale zapowiada się fajnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Szczerze mówiąc żadne nie jest w moim guście
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
Sarah, jeśli mam być szczera, to... żadne...
Bokeh - w ogóle zazdroszczę Ci, że Hania nawet nie jęknęła, zuch dziewczyna. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, żyję i nadrabiam. Jestem właśnie na stronie gdzie silver i elllmi psioczą na mnie że nie napisałam jak na weselu było. No więc napisze w skrócie i idę spać.
Młody w końcu na weselu nie był. Ślub był na 17 w naszej parafii kilka kroków od domu więc z nim poszliśmy,w połowie zaczął marudzić, trzeć oczy aż wreszcie histeria mimo że chodziłam z nim na podwórku. Usnął na jakieś 3 minuty tylko. Uznaliśmy że nie ma sensu go wlec na to wesele i zaprowadziliśmy do domu (teściowa przyjechała do nas). Nakarmiłam go i pojechaliśmy. Za jakieś 2 godziny TŻ zadzwonił, teściowa mówi że wszystko ok. Za jakieś pół godziny dzwoni żebyśmy przyjeżdżali bo Igi ryczy aż się zanosi. W ciągu 10 minut byliśmy w domu. Dziewczyny myślałam że mi serce pęknie,wzięłam go,momentalnie przestał płakać i tylko tak wzdychał biedny. Okazało się że mimo że była godzina 20:30 to teściowa go nie usypiała a wręcz zabawiała,zagadywała. Powiedziała że przecież gdyby chciał spać to by zasnął ![]() Zdjęcie mam jakieś samego młodego jak go ubrałam już. Wspólne mieliśmy zrobić na weselu a aparat został w torbie od wózka jak młodego zawieźliśmy teściowej a później już nie myślałam o tym i nie wzięłam. W poniedziałek pojechaliśmy na wieś. Ale było suuuuper. A młodemu jak się podoba, praktycznie całe dnie na podwórku spędzamy. Pierwszego dnia siedzieliśmy przy grillu do północy a on spał w wózku pod moskitierą mimo że bardzo głośno było. Wróciliśmy dzisiaj wieczorem, jutro mamy szczepienie i wieczorem znowu jedziemy na wieś. Nie będziemy się kisić w bloku jak mąż ma urlop no ale na to szczepienie musieliśmy wrócić. Kilka stron Was podczytałam dzisiaj przy okazji jak wzięłam laptopa tej "ciotki" pod pretekstem żeby jej tam cos poaktualizować bo ona nie ogarnia tego, teraz w domu jak młody zasnął znowu kilka stron przeczytałam ale jeszcze mi zostało trochę. Poddać się nie zamierzam ![]() Aaa młodego wysypało na brzuszku, nie wiem co to może być. Mam trzy podejrzenia, ciekawe co jutro na szczepieniu lekarz powie. Obstawiam że to albo z gorąca bo upał straszny, albo woda tamtejsza mu nie pasuje albo od poziomek bo dałam mu z ogródka takie rozgniecione (jadł aż się uszy trzęsły). Ok dobranoc. Odezwę się jak nadrobię ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.