|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s
Hej dziewczynki
Dawno mnie nie było Ale niestety nie miałam wogóle czasu na nic... Jeśli chodzi o moje dietowanie to całkiem grzecznie się trzymam Staram się przestrzegać godzin, o podiadaniu wogóle już zapomniałam Czy to czekoladki czy kawałeczek ciasta ale chyba znów sobie zrobie jakiś tydzień "abstynencji" od słodyczy,bo nawet polubiłam udowadniać samej sobie że mam silną wole i potrafie wytrzymać Kusicielom grzecznie mówie nie! Ostatnio niestety przez szkołe nieregularnie jadam obiady...Ale obiecuje popraweA jak rezultaty? Otóż przed śniadaniem wielkanocnym zmierzyłam się poraz pierwszy od dłużego nie sprawdzania, bo chciałam się pocieszyć na wypadek gdybym potem po wielkanocy troszke sie poszerzyła iii....6 cm mniej! w najszerszym miejscu na brzuszku![]()
|
|
#572 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s
Cytat:
stesknilam sie za toba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oby tylko tak dalej,a pewnie juz neidlugo bedziesz chwalila sie wynikami i slicznymi zdjeciami z wymarzona figurka... a co do prawka, no coz, powodzenia ![]() Cytat:
hihihi Rozumie jak sie czujesz, jesli wygladasz tak jak ja przed odchudzaniem... tzn powiedzmy,ze rozumie, bo jesli czujesz sie tak jak ja, no to kapa. U mnie byla tragedia. Ale udalo sie i to jest najwazniejsze,i z tego sie ciesze ogromnie. Ten watek dlatego tez wlasnie powstal, by pokazac ze jest to wszystko mozliwe. Naprawde.. i zdjecia sa tutaj dowodem.Ja rowniez mam nadzieje,ze i ty niedlugo bedziesz mogla sie pochwalic takim efektem, w razie czego zaparszam do mnie sie chwalic. Dziekuje za gratulacje, nadal lubie je otrzymywac hihihi A i za szczescie z ukochanym mezczyzna dziekuje... wkoncu niedlugo slub ![]() Cytat:
kurde powiedziec musze szczerze, jestem z ciebie dumna, narpawde i gratuluje ci serdecznie... pokazujesz innym,ze naprawde mozna i nie trzeba sie glodzic, ze mozna rozsadnie i najedzonym zyc... i chudnac ![]() ciezse sie i powdozenia zycze
|
||||||
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu - wiem wlasnie.. i mnie to smuci.. na wizazu mozna znalezc tyle osob ktore sie zdrowo odzywiaja i walcza z kg ale tez tyle niedoinformowanych osob, ktorym nawet nie chce sie czytac nic na tym foruma chca kg zgubic w ciagu sekundy.
Zalozylam moj wlasny watek by prowadzic zdrowe odchudzanie i by przekonac do niego takze inne osoby. Mam nadzieje, ze uda sie mi i innym tez ![]() A teraz zycze juz dobrej nocki
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Basieńko!
Miło mi, że się cieszysz razem ze mną i że dumna jesteś![]() ![]() Strasznie dobrze jest Was tutaj mieć,bo wszystkie możemy się wspierać i cieszyć się wspólnie Chyba musze zopatrzyć się w wage, żebym mogła się bardziej motywować![]()
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
Basieńku Kochana! Zauważyłam dopiero! gratuluje kilogramów na minusie!!!
|
|
#576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
innej opcji nie ma. Ja kupilam swoja wage elektroniczna za 45zl i jestem bardzo zadowolona. A co do bikini, to wierze,ze bedziesz chodzila bez krepacji w tym roku. buzinki i dobranoc
|
||
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje raz jeszcze i powodzenia |
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
No pogada też pomaga w niejedzeniu, a przeszkadzaja najbardziej znajomi, co przychodzą na piwko i po piwku są głodni to zamawiają pizzę. Bleeee.
Ta głodówka to za karę, że wczoraj zjadłam 2 kawałki pizzy, ale się cieszę, bo po głodówce łatwiej mi będzie poradzić sobie z mniejszymi porcjami. Też sobie kupię wagę elektroniczną jak wrócę do Polski, fajny pomysł i dokładnie waży, dzięki za podpowiedź Basiu. A i tak wogóle to miałam Ci powiedzieć Basia, żebyś się zważyła, bo jakoś mam przeczucie, że na pewno jeszcze coś kilogramów Ci spadło.... |
|
|
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
Mcdulka Jejku
Ja bym się zaczęła martwić Jesteś bardzo chudziutka, nie wolno jeść tak mało kalorii dziennie, bo to bardzo nie zdrowe Uważaj na siebie kochanaDZIEWCZYNKI Ja zauważyłam, że czasami mam taki dzień, że mogłabym się zamknąć w lodówce, a czasami... Na nic nie mam oczoty... Tak jak dziś. Na śniadanie zjadłam 3 tosty, później około 14 sałatke owocową... I do teraz nic... Ech... chyba ta tęsknota tak na mnie działa Zmuszę się chociaz do marchewki... Nie można przecież tak się głodzić ![]() Zaraz przystępuję do mierzenia... Kutro pyknę parę fotek... Przybliżę Wam bardziej moja sylwetkę BuziaczkiZAPOMNIAŁAM NA POCZĄTKU DODAĆ że choruję na zespół jelita nadwrażliwego... niestety... ech
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 Edytowane przez sieweczka Czas edycji: 2007-04-15 o 00:03 Powód: zapomniałam dopisać czegoś |
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz niestety wzywają mnie obowiązki Wczoraj kupiłam sobie herbatkę pu-ehr i wypiłam póki co dwa razy po jedzeniu. Zobaczymy, czy będzie na mnie działała Dzisiaj mija 3 tygodnie mojego odchudzania Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i motywacja coraz większa ![]() Ach, i za chwilę testuję po raz pierwszy serum Eveline
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie umiem sie do tego zastosowac, bo po jedzeniu ja lubie zawsze sie czegos napic
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, przyznam się... Nie wytrzymałam i się zważyłam... och jak ja lubię oglądać efekty... No i jest 0,5kg mniej dzięki głodówce
Miłego dzionka!!! |
|
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
Basiu ze mną teraz tez jest tragedia i czuje sie fatalnie
![]() ![]() Nawet jak widze pikne słoneczko to nic tylko uciekać bo jak ja włoze zwykłą podkoszulke ? bedzie widać moj big brzuch grube łapy i w ogule;/![]() ehh ![]() Jeszcze mam takie pytanko ile poświęciłaś na to wszytko czasu??i co ewentualnie ćwiczylaś ? przepraszam ze zadaje takie pytanie bo juz pewnie pisałam w tym watku lecz ja nie jestem w stanie przesuzkać całego i czytać ale przeczytałam twoje długie 2 pierwsze wiadomości ![]() Buuziaki ![]() ojojojj ależ ja Ci zazdroszczę
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
NoLQa, ja też słyszałam, że nie powinno się pić bezpośrednio po posiłku, a już na pewno nie w trakcie, ewentualnie przed. Przed jakieś 10 min piję, bo popijam Aplefit i później jakiś kwadrans po właśnie albo jakąś herbatkę owocową albo pu-ehr. Tylko nie wiem, czy to nie za wcześnie. Mam wystrczające problemy z metabolizmem, żeby go jeszcze dodatkowo spowalniać
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po to dopiero 30 min po ja zwykle STARAM sie pic.. chociaz nie zawsze mi to wychodzi! A ile razy dziennie spozywasz aplefit?
|
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
moim zdaniem od plefitu lepszy jest blonnik. a ocet jablkowy najlepiej samemu zrobic, bo wiadomo,ze naturalny i smaczniejszy
.i z wag polecam wagi firmy beurer. fakt- sa dosyc drogie, ale sie nie psuje i na pewno waza dobrze (na poczatku myslalam,ze moja zepsuta o tak duzo pokazywala, nawet wiecej niz u lekarza, ale okazalo sie, ze jest jednak ok). te takie tansze elektronczne dosyc szybko sie psuja i nie sa dokladne. w wage chyba warto zainwestowac
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
NoLQa, jem Aplefit 3 razy dziennie: przed śniadaniem, obiadem i kolacją.
mcdulka, mówisz, że sam błonnik? Być może spróbuję
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!!
Widze że wasz watek jest żywy, nie to co inne:P Czy mogę się do was dołaczyc?? Mam problem z udami i łydkami. Łydka :41 cm uda : 69 cm:/ od 4 dni skacze na skakance z łydkami owinietymi folią i spadł mi juz 1 cm w łydkach ;D chciałabym popracowac także nad brzuszkiem kiedys miałam idealny ale przez zime mi przybyło od dzisiaj zaczynam od nowa A6W ( poł roku temu przy tych ćwiczeniach wyrzeźbiłam sobie doskonake brzuszek ) a takze bede robić ćwiczenia na ngi i posladki ze stronki http://www.bstok.pl/fitness/?t=tydzien20POzdrawiam gorąco * A czy znacie moze jakies inne ćwiczenia na łydka i uda?? oraz co nalepiej jeść by ujędrnic ciałko
|
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy kawa pomaga wam czy przeszkadza w odchudzaniu?
|
|
|
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
nie
Edytowane przez Lolitaa Czas edycji: 2009-10-01 o 10:23 |
|
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
lolitaa - glodowka jest dobra, lecz jednodniowa i raz na jakis czas!
Co do kawy to naprawde rozne sa opinie
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
po glodowce uda tyja 5razy szybciej. kawa zatrzymuje wode w organizmie (podobnie jak czarna herbata), tlumi uczucie glodu na krotko poprzez podwyzszenie cukru we krwi, ktory baaaardzo szybko spada i jest sie wyczerpanym i cholernie glodnym- tak wyczytalam w jakims magazynie o zdrowiu. poza tym kawa sprzyja powstawaniu cellulitu i utrudnia usuwanie toksyn z organizmu.
Monicka na nogi lydki najlepsze sa cwiczenia na rowerku stacjonarnym tak po 15min dziennie na kazdym z tych urzadzen. przy okazji wyrzezbisz posladki i dolne miesnie brzucha, a jak na steperku bedziesz cwiczyc z ciezarkami to jeszcze ramiona. dodatkowo mozesz posmarowac sie jakimis zelami wyszczuplajacymi i obwinac folie przed cwiczeniami i tak 'obwinieta' cwiczyc. byle nie za duzo tych kosmetykow ![]() i sacery, spacery, spacery....
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
sam blonnik. ja mam z humavitu. z wallmarku jest drozszy ale bardziej dostepny. dobry jest tez chudeus syt
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
mcdulka - ja wczoraj przeczytalam caly watek o kawie w ktorym rowniez wypowiadala sie dietetyczka i napisane tam bylo, ze 1 kawa dziennie.. ebz cukru i mleka nawet pomaga przy dietce. Ale ja tam nie wiem
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
Moje dzienne ćwiczenia to napierw A6W, poxniej ćwiczenia ze stronki która już podałam są znakomite na uda i posladki, poxniej ok 15-20 minut na skakance z folią. Czasami dochodzi jeszcze trening w siatkę 2 godziny. MOim najwiekszym problemem jest cellulit na udach i posladkach ( nie jest zbyt duży, ale starsznie sie czuje kiedy mam sie rozebrac na treningu w krótkie spodenki
)dwa razy w tygodniu robie peeling kawowy na całe ciało, czytałam że właśnie pomaga zwalczyc cellulit oraz ujędrnić skórę, a także po tym peelingu skóra jest aksamitnie gładka. Jutro kupie sobie jakiś fajny żel albo krem wyszczuplający i antycellulitowy, polecicie mi jakiś dobry?? KIedys uzywałam z Garniera taki zółty ujędrniający...
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
Nolqa jedna, a nie jak czasem na glodowce pilam po 6- 7kaw, bo gdzies wyczytalam,ze wsapaniale oszukuje glod. nieprawda- jest odwrotnie.
Monicka chyba niestety najlepszy jest zel z vichy, tylko ta cena... ale te balsamiki z dove tez dzialaja
|
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
...potrafilam 4 razy- nie ma sie czym chwalic :/
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Dawno mnie nie było
Ale niestety nie miałam wogóle czasu na nic... Jeśli chodzi o moje dietowanie to całkiem grzecznie się trzymam
Staram się przestrzegać godzin, o podiadaniu wogóle już zapomniałam
Czy to czekoladki czy kawałeczek ciasta ale chyba znów sobie zrobie jakiś tydzień "abstynencji"
od słodyczy,bo nawet polubiłam udowadniać samej sobie że mam silną wole i potrafie wytrzymać

O MY GOD!!!!To dopiero bedzie