|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
![]() Nie dziwię się Twojemu TŻtowi- jak patrzę na termometr za okno to współczuję wszelakim istotom, a kwiatom w bukietach zwłaszcza Nie denerwuj się tak, spokojnie sobie kompromis wypracujcie Na pewno jest coś, co oboje uznacie za właściwy prezent.
|
|
|
|
|
#2612 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Suknie juz miarzyłas na ostatniej przymarcie? ja w piatek mam... cale szczescie małe, skromne wesele, tak jak chcialam
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj byliśmy na wizycie
Nasza córeczka jest jak to powiedział gin dłuuuga i chuda i ma bardzo długie nogi hehe Ale wcześniej spojrzał na męża który ma 193cm więc musiał o tym wspomnieć :P Powiedział ze sam przyjmie mój poród i żebym się nic nie martwiła nr tel na kom do niego mam to jakby się coś działo mam dzwonić. Teraz idziemy 29.06 czyli w kolejną sobotę na połówkowe 4d z nagraniem a do gina 9.07 kolejna wizyta. Aaaa no i dziewczynka powiedział na 100% Dziewczynki która już z was robiła usg 4d (to na płytce) w którym tygodniu ciąży? Bo ja jestem zapisana za tydzień w sobotę to będzie nasz 19 tc, będzie ładnie widać buźkę?
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi." Jan Paweł II ...bo dobro wraca... Córeczka Nikola ![]() 9.11.2013 godz. 21.30 3KG 54CM |
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby któras była zainteresowana to do 27 czerwca w ross. jest -40% na perfumy dla OJCÓW
hah ;P a tak poza tym to zapisała sie którasdo tego programu rossnę?
|
#2616 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczornie i idę czytać
![]() Kilka stron naprodukowałyście Ja dzisiaj nalatałam się w mieście w tym skwarze,pot mi prostu spływał wszelkimi drogami .Oprócz tego zrobiłam z siostrą 3 godzinną wstępną selekcję ciuchów i padam na ryjek po prostu.Wyciągnęłyśmy wszystkie wory z szafy i dawaj przebieranko.Na pewno trochę rzeczy mi się przyda,przynajmniej do ubrania po domowemu.Cytat:
Też mam żyły na piersiach,swędzi mnie tu i tam i mam wrażenie że każda pierś ( a dzisiaj ją tak pięknie nazwę)waży chyba z kilogram. Szkoda że przy pobieraniu krwi moje żyły zawsze się chowają ![]() Cytat:
![]() A te smyrnięcia to jak najbardziej dzieć się uaktywnia ![]() Beatka Dziękuję Ci bardzo Ryba Gadaniem po prostu nie możesz się przejmować ,innej rady nie ma chyba.Albo po prostu powiedzieć że nie masz ochoty słyszeć takich komentarzy,ale to pewnie jeszcze większą wojnę wytoczysz Masz do tego pełne prawo,dlaczego ktoś ma "jechać" po Tobie.Normalnie![]() A mąż nie staje w Twojej obronie jak Ci takie przykre słowa potrafią powiedzieć ![]() Nie przejmuj się nikt nie jest doskonały Ja mam cellulit na udkach,wylewający się tłuszczyk na plecach,syfki na twarzy i wiele innych kompleksów nie tylko ciążowych ale mam to gdzieś![]() A ja się dzisiaj odpidoliłam na miasto,a co! Ale mi to poprawiło samopoczucie![]() Ktosiula A gdzie bavarię można dostać?W większych supermarketach ?Bo u mnie w jakiś mniejszych sklepach nie widziałam A chętnie bym posmakowała ![]() Domi To się obłowiłaś ![]() Rybka To się Pomadka i Oliwka nam ujawniły ![]() Cytat:
Budowniczka Powiem Ci że od ostatniego razu troszkę urósł ![]() Issia wklejaj foty Cytat:
Nie chcę nic sugerować ale jedna z moich szwagierek miała przesuszone,szorstkie dłonie.Żadne kremy nie pomagały na dłużej.Okazało się że ma alergię. Cytat:
?Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imię macie wybrane?? |
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wesela: ja też małe i skromne!! Ba, nawet nie do końca wesele, bo sam obiad + zimna płyta- o 21 pożegnalny toast Będę wtedy na początku 6tego miesiąca i na bank nie będę mogła za dużo chodzić a co dopiero tańczyć- więc, aby nie było tekstów "Panna Młoda nie może wujkowi tańca odmówić" zrezygnowaliśmy z tej przyjemności [zwłaszcza, ze TŻ to tańczy, jakby deptał kapustę: prawa tup, lewa tup i żadne kursy nie pomogły]. |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nemosek no własnie tez mi się plącze po głowie, że to może alergiczne, bo to tak fazami, raz własnie się już pięknie wygoiło i za jakiś czas powtórka z rozrywki, tylko jakby co nie wiem na co taka alergia. No albo jakoś hormonalnie
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tak samo...a pielęgniarka w polskiej przychodni to zawsze mnie pokłuje kilka razy zanim poleci No i brawo zadbane mamuśki są sexy |
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale TŻ się uparł i musiałam zamowić orkiestrę i inne farmazony, chociaż ślubu regionalnego nie chciałam! Dla rozluznienia w niedziele w nocy wyjedziemy na wakacje ![]() Ale czuje lęk przed tym dniem, powaznie! ja mam suknie z trenem, jak ona bedzie wygladac po I. tancu? hahaha Edytowane przez budowniczka Czas edycji: 2013-06-19 o 22:26 |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała mieć ślub i wesele jeszcze raz
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak pisałam, dodaję
![]() Przepraszam że takie niewyraźne
|
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacjeCytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Taka moja sugestia co do pierwszej strony, różowy TP zlewa się napisem "córeczka" może dobrze byłoby zmienić kolor, żeby na pierwszy rzut oka było widać płeć? |
||
|
|
|
#2630 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
C.D
Cytat:
![]() Szybko te kopniaki poczułaś a to takie już kopy kopy czy delikatniejsze?Cytat:
Anulka A dużą metamorfozę zrobiłaś?Ja miałam dzisiaj się wybrać ale już nie zdążyłam. Paulina Fajne te spodnie,ale raczej na później albo ewentualnie na chłodne letnie dni?ale w sumie u Was chłodniejsza aura niż u nas.No i avatarek zmieniłaś,a ja się zastanawiam gdzie ta kawka? Rybka Może by tak Uderzyć do H&m, ale normalnie mi się nie chce dupki ruszyć zwłaszcza po dzisiejszej wyprawie?Chociaż w galerii klima to aż miło by było pochodzić.Ale mi jest tak ciężko wyjść z domu czasem,nie mam motywacji ![]() Leniuch ze mnie,wolę siąść i kliknąć jakąś okazję na allegro ![]() Miki Ale fajnie sobie pływa ![]() Motylek Ale z cenami to przeginają ![]() Cytat:
To super że Jaś to JaśA jaki wózek?Już doczytałam, a nie Peg Perego Pliko przypadkiem? Bardzo fajne wozy i trwałe Rybko Jak najbardziej tak wpisuj |
|||
|
|
|
#2632 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze Ci się znudzi
![]() śliczny Jasio Nemosek tylko z długości mi pojechała i jestem bob budowniczy
|
|
|
|
#2633 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niunia 32 Ja znam kalafiorka w 2 wersji,polanego bułeczka mniami ![]() Cytat:
Rybka wklejała ten blog Ladygugu chyba się nazywa. Tam jest piękna dziewuszka właśnie i ma takie słodkie opaseczki Dzidzia Ode mnie dla wiewióra (wiem może trochę przesadziłam z ale kocham zwierzaki)Cytat:
Ale nie ciągnie póki co![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje I sympatycznie że Cię tak uspokoił ![]() Cytat:
To pewnie macie już dość mojego cytowania ![]() |
|||||||
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Słodziak
Cytat:
Będzie dobrze Kochana, nie stresuj się tak - to Wasz dzień i macie się z niego cieszyć Nemosku kawka już dawno poszła w odstawkę a jakoś tak mnie naszło dziś na zmianę
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja na Twoim ![]() Domi O jakie piękne jajeczka ![]() Musze oglądnąć te linki do sklepów online. Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2013-06-20 o 00:01 |
|||
|
|
|
#2637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak macie?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2638 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super! ja, ale też nie korzystałam jeszcze a jak to jest te 3% to jest na zakupy dla mamy i maleństwa czy tylko dla maleństwa? Bo gdzieś czytałam o tym, ale mi umknęłono właśnie przy szpitalu te 250 zł koztuje ojj jeszcze trochę i Ty będziesz mężatką, zobaczysz jak Ci szybko przeleci, ja nawet mało co ze śluby i wesela pamiętam ![]() Cytat:
na przysiędze zaczął się śmiać jak głupi i nie mógł się uspokoić bo mieliśmy baaaardzo stresujące przygotowania i chyba ten stres nas opuszczał już na ślubie ;]hejka! ![]() jakieś mnie dzisiaj głupie myśli nachodzą
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||||||
|
|
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym, upalnym dniu! W dodatku od 5 rano za oknem stoi jakaś koparka i coś kopie. W betonie. Gdybym nie widziała, nie uwierzyłabym
Mam pytanie do tych, co miały cc już kiedyś : czy wtenczas jest jakaś inna wyprawka dla mamy do szpitala? Bo nie wiem, czy będę musiała coś ekstra kupić, jakieś opatrunki, podkłady, cuda? I tak mnie w nocy naszło, ze o cc to wiem z książek i internetu :/ Któraś może choć trochę opowiedzieć co mnie czeka? Ale mam ochotę na tego smażonego kalafiora! I do tego ryż z jabłkami Bejbziol to chyba się przegrzał w moim brzuchu, ze takiego połączenia się domaga |
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy Was z Jaśkiem
![]() Miłego dnia życzę ![]() I trzymam za wizyty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

Na pewno jest coś, co oboje uznacie za właściwy prezent. 

.

laski to jakieś tępe dzidy, latają co 2 tyg z nowym, zaciążają - płacz... Rozwody... mam kumpla w moim wieku co ma 2letnią córkę a z zoną po rozwodzie rok... Ma widzenia, ale córki nie widuje, bo ona nie każe, ale jak chcieliśmy z nim do niej jechac tak o bo byliśmy niedaleko "to on to ☠☠☠☠☠☠☠i"
Masz do tego pełne prawo,dlaczego ktoś ma "jechać" po Tobie.Normalnie
?
ja wstaje o 1 i 2 to zasne a potem wstaje między 3-4 i do 6 nie śpię.. :/ a potem chodze jak zombie bo przecież mam taką bladą niewyspaną twarz... a podkładu na takie upaly używać nie zamierzam bo "spłynie" 

o 5 30 w koncu udalo mi sie zasnac.O 6 obudzil mnie moj syn.. Wiec razme 2,5 godziny snu.Do tego mamy prawie 40 stopni w cieniu,rwa po dzisiejszej pracy w ogrodku mnie zaraz wykonczy,peka mi glowa i ogolnie chce mi sie wyc.
zadbane mamuśki są sexy 

klask i:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)