Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-19, 22:06   #2611
nasturcja7667
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
Zaczynam schizować
Przez te podziekowania dla rodzicow, wzielam sie dzisiaj i musiałam zamowic winietki na ślub, zamowilam te: http://allegro.pl/winietki-podziekow...333872265.html
a teraz mysle, co tak naprawde kupic rodzicom najgorsze, ze tż chce coś innego... np.: chce zrezygnować z kwiatow!!!!!!!!!!

jutro jade zamowic bukiet, butonierke i kwiaty do włosów... zaczyna sie napieta atmosfera. ja juz chce byc po
Ja też nie chcę dawać rodzicom kwiatów, bo uważam, że zanim powrócą z nimi do domu- zwiędną. Rozważałam takie w doniczkach - niektóre są piękne, ale w sumie stworzymy [dzięki pomysłom kochanych mamuś z tego wątku], własną kompozycję rzeczy w koszu: wino, kawa, filiżanki, słodycze i nasze zdjęcie w ramce

Nie dziwię się Twojemu TŻtowi- jak patrzę na termometr za okno to współczuję wszelakim istotom, a kwiatom w bukietach zwłaszcza Nie denerwuj się tak, spokojnie sobie kompromis wypracujcie Na pewno jest coś, co oboje uznacie za właściwy prezent.
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 22:10   #2612
budowniczka
Rozeznanie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Ja też nie chcę dawać rodzicom kwiatów, bo uważam, że zanim powrócą z nimi do domu- zwiędną. Rozważałam takie w doniczkach - niektóre są piękne, ale w sumie stworzymy [dzięki pomysłom kochanych mamuś z tego wątku], własną kompozycję rzeczy w koszu: wino, kawa, filiżanki, słodycze i nasze zdjęcie w ramce

Nie dziwię się Twojemu TŻtowi- jak patrzę na termometr za okno to współczuję wszelakim istotom, a kwiatom w bukietach zwłaszcza Nie denerwuj się tak, spokojnie sobie kompromis wypracujcie Na pewno jest coś, co oboje uznacie za właściwy prezent.
Własnie tez chce, maly bukiecik i taki kosz, z filizankami, winkiem... ale on stwierdził, ze nie idzie na grzyby
Suknie juz miarzyłas na ostatniej przymarcie?
ja w piatek mam... cale szczescie małe, skromne wesele, tak jak chcialam
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 22:12   #2613
iguana333
Rozeznanie

Wczoraj byliśmy na wizycie Nasza córeczka jest jak to powiedział gin dłuuuga i chuda i ma bardzo długie nogi hehe Ale wcześniej spojrzał na męża który ma 193cm więc musiał o tym wspomnieć :P
Powiedział ze sam przyjmie mój poród i żebym się nic nie martwiła nr tel na kom do niego mam to jakby się coś działo mam dzwonić. Teraz idziemy 29.06 czyli w kolejną sobotę na połówkowe 4d z nagraniem a do gina 9.07 kolejna wizyta.

Aaaa no i dziewczynka powiedział na 100%

Dziewczynki która już z was robiła usg 4d (to na płytce) w którym tygodniu ciąży? Bo ja jestem zapisana za tydzień w sobotę to będzie nasz 19 tc, będzie ładnie widać buźkę?

Córeczka Nikola
9.11.2013 godz. 21.30
3KG 54CM
iguana333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 22:13   #2614
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Popatrzcie jakie cuda znalazłam http://artillo.pl/shop/myszkowska-art.html zawsze mnie rozczulają takie malutkie dziewczynki w opaskach
słitaśne, jak się córcia u mnie potwierdzi to będę ja w takie cudeńka stroiła

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Przeczytałam wszystko, ale dziś się nie odnoszę, Przepraszam.

Od rana w locie. Zwierzak mi mało nie padł na rękach (wiewiór). Bieganie, szukanie specjalisty itd. A tu auta ni ma, bo Ł. w delegacji. Ciężki dzień .
Zwierzak ma bardzo silną infekcje płuc; konieczny antybiotyk, był rtg itd. Mam nadzieje, że się wyliże bo jeszcze mu trochę życia zostało.

Apropos zwierząt, maomami co tam z psiakiem?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No to zdrówka dla wiewióra
Stary 2013-06-19, 22:13   #2615
ryba91
Zakorzenienie

gdyby któras była zainteresowana to do 27 czerwca w ross. jest -40% na perfumy dla OJCÓW hah ;P

a tak poza tym to zapisała sie którasdo tego programu rossnę?
Stary 2013-06-19, 22:14   #2616
nemosek
Zakorzenienie

Witam się wieczornie i idę czytać
Kilka stron naprodukowałyście
Ja dzisiaj nalatałam się w mieście w tym skwarze,pot mi prostu spływał wszelkimi drogami.Oprócz tego zrobiłam z siostrą 3 godzinną wstępną selekcję ciuchów i padam na ryjek po prostu.Wyciągnęłyśmy wszystkie wory z szafy i dawaj przebieranko.Na pewno trochę rzeczy mi się przyda,przynajmniej do ubrania po domowemu.
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Magalska też coś ostatnio milczy, kochane meldować się

Ja się właśnie wykąpałam w letniej wodzie od razu mi lepiej...

Co do mojego biustu to ja się nie wypowiadam bo już mam go serdecznie dosyć...nie dosyć że rośnie, jakiś taki nie zgrabny jest,żyły mi po bokach biustu widać to jeszcze swędzi

W jakiś dzień też bym musiała się wziąść za porządki ale przez ten upał mam totalnego lenia...
No właśnie Magalska jeszcze
Też mam żyły na piersiach,swędzi mnie tu i tam i mam wrażenie że każda pierś ( a dzisiaj ją tak pięknie nazwę)waży chyba z kilogram.

Szkoda że przy pobieraniu krwi moje żyły zawsze się chowają
Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Siemeczka

ja zaczynam odzyskiwać wiarę w ludzi, bo jak widzę co wyprawiają moi znajomi laski to jakieś tępe dzidy, latają co 2 tyg z nowym, zaciążają - płacz... Rozwody... mam kumpla w moim wieku co ma 2letnią córkę a z zoną po rozwodzie rok... Ma widzenia, ale córki nie widuje, bo ona nie każe, ale jak chcieliśmy z nim do niej jechac tak o bo byliśmy niedaleko "to on to ☠☠☠☠☠☠☠i" ale wieszać się chce, bo dziecka nie widuje...

Mnie boli, ale nie że czuję nacisk, tylko mam nabrzmiale i wrażliwe baardzo... I łatwo podrażnić. nie mówiąc o sutkach, zwłaszcza tym z którego czasami coś tam leci, bo jak mam miękki stanik to kaplica...

Dziewczyny ile cm mierzy dzidziuś w 17tc?

Ja to chyba czuję lekkie smyrnięcia, znaczy wczoraj, jakby pukanie w dwóch miejscach - tam gdzie główka była na usg i gdzie nóżki, aler to akurat mogło się zmienić bo maluch jak wariat lata po tym brzuchu.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Basiula przecie wczoraj pisała

No Magalskiej nie widać

Kochana, u mnie żyły widać wszędzie, na dłoniach - gdzie nigdy nie bylo widac, stopach, udach,ramionach , piersiach. Masakra. ja zawsze miałam pochowane a teraz pińćset żył...
To Basiaaaaa była
A te smyrnięcia to jak najbardziej dzieć się uaktywnia

Beatka Dziękuję Ci bardzo

Ryba Gadaniem po prostu nie możesz się przejmować ,innej rady nie ma chyba.Albo po prostu powiedzieć że nie masz ochoty słyszeć takich komentarzy,ale to pewnie jeszcze większą wojnę wytoczyszMasz do tego pełne prawo,dlaczego ktoś ma "jechać" po Tobie.Normalnie
A mąż nie staje w Twojej obronie jak Ci takie przykre słowa potrafią powiedzieć
Nie przejmuj się nikt nie jest doskonały
Ja mam cellulit na udkach,wylewający się tłuszczyk na plecach,syfki na twarzy i wiele innych kompleksów nie tylko ciążowych ale mam to gdzieś
A ja się dzisiaj odpidoliłam na miasto,a co!Założyłam sukienkę,koturny,ładny makijażyk i czułam się mega kobieco wreszcie! od jakieś paru tygodni przynajmniejAle mi to poprawiło samopoczucie

Ktosiula A gdzie bavarię można dostać?W większych supermarketach ?Bo u mnie w jakiś mniejszych sklepach nie widziałam
A chętnie bym posmakowała

Domi
To się obłowiłaś

Rybka To się Pomadka i Oliwka nam ujawniły

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaale Ci dobrze też bym chciała chodzić na szkołę rodzenia, ale 250 zł kosztuje ta przyjemność kosztuje
A przy szpitalu nie masz bezpłatnej?

Budowniczka Powiem Ci że od ostatniego razu troszkę urósł

Issia wklejaj foty
Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
=

chyba picie nie ma nic do rzeczy, ja tez pije jak smok, a nie chciałabyś zobaczyć moich dłoni, ranka na rance- takie popękane i przesuszone, a ostatnio się chwaliłam, ze wyleczyłam
A od czego tak masz?
Nie chcę nic sugerować ale jedna z moich szwagierek miała przesuszone,szorstkie dłonie.Żadne kremy nie pomagały na dłużej.Okazało się że ma alergię.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
dosłownie tak się nazywa "asystent ciąży"

uciekam na ten skwar i w ogóle muszę się pożalić na swojego TŻ bo mi napisał smsa że mnie już nie kocha bo zrobiłam kalafiorową na obiad, a on twierdzi że kalafior to tylko się je smażony
Smażony?

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
przyzwyczaić? jak ja wstaje o 1 i 2 to zasne a potem wstaje między 3-4 i do 6 nie śpię.. :/ a potem chodze jak zombie bo przecież mam taką bladą niewyspaną twarz... a podkładu na takie upaly używać nie zamierzam bo "spłynie"
To może kup sobie krem z podkładem.Jest leciutki akurat na lato a daje ładny koloryt na buźce

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 22:15   #2617
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iguana333 Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy na wizycie Nasza córeczka jest jak to powiedział gin dłuuuga i chuda i ma bardzo długie nogi hehe Ale wcześniej spojrzał na męża który ma 193cm więc musiał o tym wspomnieć :P
Powiedział ze sam przyjmie mój poród i żebym się nic nie martwiła nr tel na kom do niego mam to jakby się coś działo mam dzwonić. Teraz idziemy 29.06 czyli w kolejną sobotę na połówkowe 4d z nagraniem a do gina 9.07 kolejna wizyta.

Modeleczka
Imię macie wybrane??
Stary 2013-06-19, 22:18   #2618
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Własnie tez chce, maly bukiecik i taki kosz, z filizankami, winkiem... ale on stwierdził, ze nie idzie na grzyby
Suknie juz miarzyłas na ostatniej przymarcie?
ja w piatek mam... cale szczescie małe, skromne wesele, tak jak chcialam
Ostatnią przymiarkę mam tydzień przed ślubem Co do wesela: ja też małe i skromne!! Ba, nawet nie do końca wesele, bo sam obiad + zimna płyta- o 21 pożegnalny toast Będę wtedy na początku 6tego miesiąca i na bank nie będę mogła za dużo chodzić a co dopiero tańczyć- więc, aby nie było tekstów "Panna Młoda nie może wujkowi tańca odmówić" zrezygnowaliśmy z tej przyjemności [zwłaszcza, ze TŻ to tańczy, jakby deptał kapustę: prawa tup, lewa tup i żadne kursy nie pomogły].
Stary 2013-06-19, 22:19   #2619
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Dobijcie mnie.. Zasnelam o 23 30,o 1 30 obudzil mnie moj syn i juz nie moglam zasnac.Sprzatalam,gotowal am,porzadkowalam akwarium,nawet chwasty nad rane wyrywalam o 5 30 w koncu udalo mi sie zasnac.O 6 obudzil mnie moj syn.. Wiec razme 2,5 godziny snu.Do tego mamy prawie 40 stopni w cieniu,rwa po dzisiejszej pracy w ogrodku mnie zaraz wykonczy,peka mi glowa i ogolnie chce mi sie wyc.
ja Cie rozumiem .. Nie ma nic gorszego niz niewyspanie

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 22:20   #2620
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczynki która już z was robiła usg 4d (to na płytce) w którym tygodniu ciąży? Bo ja jestem zapisana za tydzień w sobotę to będzie nasz 19 tc, będzie ładnie widać buźkę?
gratuluję długonogiej modelki

Nemosek no własnie tez mi się plącze po głowie, że to może alergiczne, bo to tak fazami, raz własnie się już pięknie wygoiło i za jakiś czas powtórka z rozrywki, tylko jakby co nie wiem na co taka alergia. No albo jakoś hormonalnie

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 22:20   #2621
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie i idę czytać
Kilka stron naprodukowałyście
Ja dzisiaj nalatałam się w mieście w tym skwarze,pot mi prostu spływał wszelkimi drogami.Oprócz tego zrobiłam z siostrą 3 godzinną wstępną selekcję ciuchów i padam na ryjek po prostu.Wyciągnęłyśmy wszystkie wory z szafy i dawaj przebieranko.Na pewno trochę rzeczy mi się przyda,przynajmniej do ubrania po domowemu.

Szkoda że przy pobieraniu krwi moje żyły zawsze się chowają

A ja się dzisiaj odpidoliłam na miasto,a co!Założyłam sukienkę,koturny,ładny makijażyk i czułam się mega kobieco wreszcie! od jakieś paru tygodni przynajmniejAle mi to poprawiło samopoczucie
Topochwal się zdobyczami

U mnie tak samo...a pielęgniarka w polskiej przychodni to zawsze mnie pokłuje kilka razy zanim poleci

No i brawo zadbane mamuśki są sexy
Stary 2013-06-19, 22:24   #2622
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnią przymiarkę mam tydzień przed ślubem Co do wesela: ja też małe i skromne!! Ba, nawet nie do końca wesele, bo sam obiad + zimna płyta- o 21 pożegnalny toast Będę wtedy na początku 6tego miesiąca i na bank nie będę mogła za dużo chodzić a co dopiero tańczyć- więc, aby nie było tekstów "Panna Młoda nie może wujkowi tańca odmówić" zrezygnowaliśmy z tej przyjemności [zwłaszcza, ze TŻ to tańczy, jakby deptał kapustę: prawa tup, lewa tup i żadne kursy nie pomogły].
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 22:25   #2623
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
ja w dzien ślub bede dokladnie w 6 miesiącu!
Ale TŻ się uparł i musiałam zamowić orkiestrę i inne farmazony, chociaż ślubu regionalnego nie chciałam! Dla rozluznienia w niedziele w nocy wyjedziemy na wakacje

Ale czuje lęk przed tym dniem, powaznie! ja mam suknie z trenem, jak ona bedzie wygladac po I. tancu? hahaha

Edytowane przez budowniczka
Czas edycji: 2013-06-19 o 22:26
Stary 2013-06-19, 22:25   #2624
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję dziewczynki
Stary 2013-06-19, 22:26   #2625
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale TŻ się uparł i musiałam zamowić orkiestrę i inne farmazony, chociaż ślubu regionalnego nie chciałam! Dla rozluznienia w niedziele w nocy wyjedziemy na wakacje

Ale czuje lęk przed tym dniem, powaznie!
Będzie pięknie

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-19, 22:28   #2626
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Będzie pięknie
Jak ja bym chciala byc na Waszym (mężatek) miejscu
Stary 2013-06-19, 22:29   #2627
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
A ja bym chciała mieć ślub i wesele jeszcze raz
Stary 2013-06-19, 22:38   #2628
domii29
Zakorzenienie

Tak jak pisałam, dodaję
Przepraszam że takie niewyraźne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dfgh.jpg (53,3 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0001.jpg (49,1 KB, 45 załadowań)
Stary 2013-06-19, 22:41   #2629
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje

Cytat:
U mnie tak samo, co prawda mój TŻ tancerzem jest niezłym to ja powiedziałam, ze nie zamierzam się męczyć na całonocnym weselu.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Taka moja sugestia co do pierwszej strony, różowy TP zlewa się napisem "córeczka" może dobrze byłoby zmienić kolor, żeby na pierwszy rzut oka było widać płeć?
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 22:42   #2630
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
A ja bym chciała mieć ślub i wesele jeszcze raz
ja bym chciała, gdym była 100 % pewna ze stres nie zaszkodzi nikomu, procz mnie
Stary 2013-06-19, 22:43   #2631
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

C.D

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny !

Gratulacje !!! i to podwójne !! klask i:

Mnie też mój maluch zaczął kopać od 2 dni :love :

Szybko te kopniaki poczułaśa to takie już kopy kopy czy delikatniejsze?

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość

Mi TŻ tak często to powtarza, że stwierdziłam, że chyba się naczytał poradników/artykułów o konieczności wspierania przez partnera kobiet w ciąży
E szczery jest po prostu

Anulka A dużą metamorfozę zrobiłaś?Ja miałam dzisiaj się wybrać ale już nie zdążyłam.

Paulina Fajne te spodnie,ale raczej na później albo ewentualnie na chłodne letnie dni?ale w sumie u Was chłodniejsza aura niż u nas.No i avatarek zmieniłaś,a ja się zastanawiam gdzie ta kawka?

Rybka Może by tak Uderzyć do H&m, ale normalnie mi się nie chce dupki ruszyć zwłaszcza po dzisiejszej wyprawie?Chociaż w galerii klima to aż miło by było pochodzić.Ale mi jest tak ciężko wyjść z domu czasem,nie mam motywacji
Leniuch ze mnie,wolę siąść i kliknąć jakąś okazję na allegro

Miki Ale fajnie sobie pływa

Motylek Ale z cenami to przeginają

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
No więc jestem...
Chłopak potwierdzony, nawet nam siusiaka pięknie pokazał.
Jak dotrę do domu to wstawię zdjęcia
Także Rybko możesz mi wpisać Jasia

Dziewczyny u nas jest 37 stopni o maaaaamoooo, ugotować się można.

I mam ofertę kupna nowego wózka za 400zł bo jakaś tam znajoma mojej szwagierki go kupiła i w ogóle nie używała
To super że Jaś to Jaś

A jaki wózek?Już doczytałam, a nie Peg Perego Pliko przypadkiem?
Bardzo fajne wozy i trwałe

Rybko Jak najbardziej tak wpisuj

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-19, 22:54   #2632
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze Ci się znudzi

Cytat:
Tak jak pisałam, dodaję
śliczny Jasio

Nemosek tylko z długości mi pojechała i jestem bob budowniczy

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-19, 23:04   #2633
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu tez tak zostalo
DZis mnie ta rwa dobije.Nie moge chodzic a tu trzeba za synem biegac.Do tego zmecrzenie,niewyspanie i marudny maz. Pogryze zara.

To moj brzuch z 19 tygodniu.Zdjecie sprzed tygodnia.I tez juz spuchlam.Uda jak wieloryb.A zaczynalam ciaze z 57 kg przy 170.

Uploaded with ImageShack.us
OOO taki naprawdę już typowo ciężarówkowy

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
cześć dziewczęta Przepraszam, że piszę tak rzadko ale jakoś tak czasu brak, a wieczorem to już tylko z mężulem się kładziemy i o bożym świecie zapominamy...
Dziś byłam u doktorka i oto fragment rozmowy:
Dr: No serduszko pięknie miarowo bije, wszystkie struktury prawidłowo wyglądają, nie widzę nic co mogłoby nas niepokoić...
Ja: Ehem....
Dr : O co chodzi?
Ja: A coś tam widać jeszcze?
Dr: No przecież ładnie po kolei opisałem, wszystko pięknie, jeszcze zajrzymy do malucha na kolejnej wizycie dla dokłądniejszego obrazu niektórych części ciałka, ale jest bardzo dobrze... A co by Pani chciałą usłyszeć?
Ja: No... może dziewczynka albo chłopiec?
Dr: Hmm...
Ja: Bo ja się nawet założyłam, że dziewczynka będzie, a mąż, że chłopiec....
Dr: No cóż, powiem jedno: przegrałaś kochana
.......
No to nie będzie Laury Synuś będzie Już powoli się z tą myślą oswajam Mężul z radości aż krzyczał Będzie Kubuś, Kacperek albo Filipek

GRATULACJE

niunia 32 Ja znam kalafiorka w 2 wersji,polanego bułeczka mniami

Cytat:
Popatrzcie jakie cuda znalazłam http://artillo.pl/shop/myszkowska-art.html zawsze mnie rozczulają takie malutkie dziewczynki w opaskach
No fajne na sesję na przykładalbo do chrztu

Rybka wklejała ten blog Ladygugu chyba się nazywa. Tam jest piękna dziewuszka właśnie i ma takie słodkie opaseczki

Dzidzia Ode mnie dla wiewióra (wiem może trochę przesadziłam z ale kocham zwierzaki)

Cytat:
Nie wiem czy Wy też tak macie ale mnie jest coraz trudniej leżeć plackem na plecach, tak całkiem płasko bo mam takie straszne uczucie ciągnięcia brzucha jakby mi go zaraz miało rozwerwać
Na plecach jeszcze mogę leżeć, tylko w ostatnich 2 tygodniach widzę że brzuszek już nie płaski tylko tak słodko ciążowo wystajeAle nie ciągnie póki co

Cytat:
Zaczynam schizować
Przez te podziekowania dla rodzicow, wzielam sie dzisiaj i musiałam zamowic winietki na ślub, zamowilam te: http://allegro.pl/winietki-podziekow...333872265.html
a teraz mysle, co tak naprawde kupic rodzicom najgorsze, ze tż chce coś innego... np.: chce zrezygnować z kwiatow!!!!!!!!!!

jutro jade zamowic bukiet, butonierke i kwiaty do włosów... zaczyna sie napieta atmosfera. ja juz chce byc po
Fajne
Cytat:

Ja zamierzam w 24 tygodniu iść.
Gratulacje
I sympatycznie że Cię tak uspokoił

Cytat:
gdyby któras była zainteresowana to do 27 czerwca w ross. jest -40% na perfumy dla OJCÓW hah ;P

Ja mam dawno tą kartę ale jakoś nie korzystam.Tam jest chyba 3% rabatu.

To pewnie macie już dość mojego cytowania

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-19, 23:08   #2634
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak pisałam, dodaję
Słodziak

Cytat:
ja bym chciała, gdym była 100 % pewna ze stres nie zaszkodzi nikomu, procz mnie
Ja się przed ślubem wogóle nie stresowałam a w trakcie to tylko w momencie przysięgi
Będzie dobrze Kochana, nie stresuj się tak - to Wasz dzień i macie się z niego cieszyć

Nemosku kawka już dawno poszła w odstawkę a jakoś tak mnie naszło dziś na zmianę
Stary 2013-06-19, 23:10   #2635
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
No więc jestem...
Chłopak potwierdzony, nawet nam siusiaka pięknie pokazał.
Jak dotrę do domu to wstawię zdjęcia
Także Rybko możesz mi wpisać Jasia

Dziewczyny u nas jest 37 stopni o maaaaamoooo, ugotować się można.

I mam ofertę kupna nowego wózka za 400zł bo jakaś tam znajoma mojej szwagierki go kupiła i w ogóle nie używała
Gratulacje

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-19, 23:14   #2636
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję długonogiej modelki

Nemosek no własnie tez mi się plącze po głowie, że to może alergiczne, bo to tak fazami, raz własnie się już pięknie wygoiło i za jakiś czas powtórka z rozrywki, tylko jakby co nie wiem na co taka alergia. No albo jakoś hormonalnie
Moja szwagierka na nikiel,detergenty,kosmety ki.
Cytat:
Topochwal się zdobyczami

U mnie tak samo...a pielęgniarka w polskiej przychodni to zawsze mnie pokłuje kilka razy zanim poleci

No i brawo zadbane mamuśki są sexy
Wszystko zostało u siostry bo ja nie mam gdzie trzymać, a poza tym to taka wstępna była selekcja.Mniejsze do mniejszych,a większe do większych

Cytat:

Ale czuje lęk przed tym dniem, powaznie! ja mam suknie z trenem, jak ona bedzie wygladac po I. tancu? hahaha
Podepniesz tren i będzie dobrze

Cytat:
A ja na Twoim

Domi O jakie piękne jajeczka

Musze oglądnąć te linki do sklepów online.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Edytowane przez nemosek
Czas edycji: 2013-06-20 o 00:01
Stary 2013-06-19, 23:54   #2637
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu tez tak zostalo
DZis mnie ta rwa dobije.Nie moge chodzic a tu trzeba za synem biegac.Do tego zmecrzenie,niewyspanie i marudny maz. Pogryze zara.

To moj brzuch z 19 tygodniu.Zdjecie sprzed tygodnia.I tez juz spuchlam.Uda jak wieloryb.A zaczynalam ciaze z 57 kg przy 170.

No szalejesz ;D ale Wiem co czujesz .. Ja sie ciesze ze moj juz troche przystopował .. Na szczescie !! Zauwazylam ze jak siedze to w to rozkroku szerszym niz facet z porzadnymi jajami tez tak macie?

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Zapewne: panierką z mąki, jajka, bułki tartej i na tłuszczyk na patelni! Mniam
Normalnie panierowany? Jak kotlecik? Ale wczesniej gotowany czy nie ? Ale mi slina cieknie .. Nigdy nie jadlam ale sprobuje w najblizszym czasie ..

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Mnie tez ślicznosci .. Juz nie długo maomami

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-20, 07:43   #2638
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

jakie fajowy

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Smazony ?? Jaki to jest

ja gotuję kalafior aż będzie miękki, później na patelni smażę bułkę tartą i dorzucam kalafior i już
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
cześć dziewczęta Przepraszam, że piszę tak rzadko ale jakoś tak czasu brak, a wieczorem to już tylko z mężulem się kładziemy i o bożym świecie zapominamy...
Dziś byłam u doktorka i oto fragment rozmowy:
Dr: No serduszko pięknie miarowo bije, wszystkie struktury prawidłowo wyglądają, nie widzę nic co mogłoby nas niepokoić...
Ja: Ehem....
Dr : O co chodzi?
Ja: A coś tam widać jeszcze?
Dr: No przecież ładnie po kolei opisałem, wszystko pięknie, jeszcze zajrzymy do malucha na kolejnej wizycie dla dokłądniejszego obrazu niektórych części ciałka, ale jest bardzo dobrze... A co by Pani chciałą usłyszeć?
Ja: No... może dziewczynka albo chłopiec?
Dr: Hmm...
Ja: Bo ja się nawet założyłam, że dziewczynka będzie, a mąż, że chłopiec....
Dr: No cóż, powiem jedno: przegrałaś kochana
.......
No to nie będzie Laury Synuś będzie Już powoli się z tą myślą oswajam Mężul z radości aż krzyczał Będzie Kubuś, Kacperek albo Filipek

gratuluję synka!

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Taszanta nie dziki. Hodowlany. Burunduk, kuzyn chipmunk'a Amerykańskiego.
Jest z nami 4 i pół roku.

jaki fajoooowy

Cytat:

kolejna modeleczka super!
Cytat:
ja, ale też nie korzystałam jeszcze a jak to jest te 3% to jest na zakupy dla mamy i maleństwa czy tylko dla maleństwa? Bo gdzieś czytałam o tym, ale mi umknęło

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

A przy szpitalu nie masz bezpłatnej?
no właśnie przy szpitalu te 250 zł koztuje

Cytat:
ojj jeszcze trochę i Ty będziesz mężatką, zobaczysz jak Ci szybko przeleci, ja nawet mało co ze śluby i wesela pamiętam

Cytat:

Ja się przed ślubem wogóle nie stresowałam a w trakcie to tylko w momencie przysięgi
ha,mój TŻ przebije wszystkich na przysiędze zaczął się śmiać jak głupi i nie mógł się uspokoić bo mieliśmy baaaardzo stresujące przygotowania i chyba ten stres nas opuszczał już na ślubie ;]

hejka!
jakieś mnie dzisiaj głupie myśli nachodzą
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 07:53   #2639
nasturcja7667
Zadomowienie

Witam w nowym, upalnym dniu! W dodatku od 5 rano za oknem stoi jakaś koparka i coś kopie. W betonie. Gdybym nie widziała, nie uwierzyłabym

Mam pytanie do tych, co miały cc już kiedyś : czy wtenczas jest jakaś inna wyprawka dla mamy do szpitala? Bo nie wiem, czy będę musiała coś ekstra kupić, jakieś opatrunki, podkłady, cuda? I tak mnie w nocy naszło, ze o cc to wiem z książek i internetu :/ Któraś może choć trochę opowiedzieć co mnie czeka?

Ale mam ochotę na tego smażonego kalafiora! I do tego ryż z jabłkami Bejbziol to chyba się przegrzał w moim brzuchu, ze takiego połączenia się domaga
Stary 2013-06-20, 08:05   #2640
domii29
Zakorzenienie

Witamy Was z Jaśkiem i uciekamy pracować, mój syncio zamiast spać jeszcze w najlepsze to wstał razem ze mną i mnie ugniata co chwile

Miłego dnia życzę
I trzymam za wizyty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości