|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
perfumowe ADHD
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
dzień dobry
![]() oby w weekend tak było , ale z moim szczęściem to pon-piątek pogoda a weekend leje ![]()
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
#2613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad zarobków to my też nie mamy kokosów- ja zarabiam najniższą, tż ma około 1800 do ręki. Mieszkanie (de remontu) mamy ale będziemy mieszkać wspólnie z moją mamą, tzn niby osobno ale jednak w tym samym domu. Nie wiem kiedy będzie nas stać na własny domek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
A ja kolejny raz zmieniłam pracę. Mam nadzieję, że teraz zostanę dłużej, bo jak na razie podoba mi się
![]() Przez to wielkie zamieszanie ślubne sprawy utknęły gdzieś na szarym końcu "ważnych spraw". Bogu dzięki, że zdecydowaliśmy się na wrzesień i jeszcze tyle czasu...
#2615 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
![]() |
#2616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziwiły mnie zawsze te opinie, bo tak naprawdę ludzie którzy to mówili nigdy nie byli w NP.
![]() |
#2617 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() jestem zła, nie wyspana i lepiej do mnie dzisiaj bez kija nie podchodzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
No cóż, ja też wiem, że od czekolady d**a rośnie i tez nie jest jakaś super zdrowa, a też jem
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie no, ja oczywiście nie mówię, że Huta to oaza spokoju i och ach jak tu jest super, nic tylko mieszkać ![]() Ale prawda jest taka, że dresy są wszędzie, nie zauważyłam żeby specjalnie bezpieczniej było na Prokocimiu czy Kurdwanowie, na Prądniku też bywają napady. No i tak, jak mówię: na Rynku to chyba najłatwiej po gębie można dostać, a jakoś nikt się tam nie boi jeździć ![]() BRY! Witam się z rana znad kubka Yerba mate i talerza z omletem ![]() Zbieram się na uczelnię do jednej babeczki po wpis, zrobię zakupy na obiad, podjadę do Rossmanna no i cóż, zrobię obiad i troszkę odpocznę, a popołudniu jade z psiną do weterynarza, potem z TŻtem do banku,a wieczorem idę z kumplami z LO na piwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Wtajemniczenie
|
Energetyki - piję rzadko ale jeśli się zdarzy to tylko Adrenalinę lub Green Zone. Nie smakują tym chemicznym dziwnym czymś co Red Bulle czy Tigery
Lakier - ja odradzam Wibo, tak polecane na blogach. Jest beznadziejny. Mam miętowy od Siouxie, brzoskwiniowy od Oleeeski i jakiś niebieski ze święcącymi drobinkami. Miętowy kryje słabo, trzeba nawalić 3 warstwy ale wtedy robi się skorupa, brzoskwiniowy podobnie, natomiast niebieski jest półprzezroczysty... Chciałam zaoszczędzić a tymczasem straciłam. Bardzo polecam lakiery Essence. Są tanie, ja maluję rzadko paznokcie więc po paru miesiącach nadal mam ponad pół flakonu i mi wysycha więc nie szkoda wyrzucić. Lakiery dobrze kryją, ciemne kolory wystarczy maznąć raz.
#2620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Wtajemniczenie
|
Usnęłam koło pierwszej bo jakiś sąsiad z na przeciwka uskuteczniał swój talent wokalny podczas słuchania (non stop) "Polska biało czerwoni" i tak wkoło Macieju
![]() ![]() ![]() Pobudka o godz. 6.00 - sąsiadki plotkujące pod blokiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Hej!!!
praca mnie pochłonęła i dziś mam wolne po dłuższym maratonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż u mnie było podobnie - zasnęłam po północy, czytałam książkę i wpadłam w pułapkę "jeszcze jednego rozdziału" ;-) a o wpół do siódmej zaczęła po mnie skakać moja kotka, miaucząc, że miska pusta... lepsza jest od budzika, bo robi to dość regularnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
A u nas słonka nie ma
![]() ![]() Ehh... Wczoraj rozmawialiśmy z TŻ... Czerwiec napewno odpada na nasz ślub ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam ten brzoskwiniowy od Oleeeski i chwalę ![]() ![]() Ja się tylko witam i zmykam do notatek ... Obrona za pasem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
Skoro nie mam pieniędzy na wesele, nie mam później perspektyw wspólnego mieszkania, obawiam się, że nie będziemy mogli się sami utrzymać to wstrzymajmy się ze ślubem i dążmy do tego aby zmienić coś w życiu. Użalanie się nad sobą w niczym nam nie pomoże. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Ja jestem uzależniona, piłam od 2 roku studiów do początku 5 (najpierw sporadycznie a potem regularnie), w grudniu 2012 przestałam i wytrzymałam do końca maja 2013, teraz znowu zaczęłam ;-/
Mam wyrzuty sumienia, że to piję ale jak jestem w sklepie to sięgam po to cholerstwo ![]() Nie wiem jak się oduczyć, czuję potrzebę wypicia jednej puszki codziennie...i to nie dlatego, że jestem zmęczona i potrzebuję powera ![]() Kiedyś paliłam, zaczęłam przez towarzystwo, wszyscy palili to ja też (tak wiem jakie to głupie ale wtedy no cóż...byłam głupia ![]() Z tymi cholernymi energetykami tak nie umiem. W grudniu odstawiłam i nie czułam potrzeby sięgania po nie a teraz znowu odczuwam potrzebę. Męczy mnie to :-(( tym bardziej, że wiem jaka to chemia, jakie to niezdrowe....i właśnie jak silnie uzależnia. Cytat:
![]() Moja kumpela miała taką sąsiadkę, dzień w dzień sprowadzała znajomych i imprezki były, wkurzyła się zadzwoniła raz, potem drugi i właściciel mieszkania wyrzucił babkę w końcu, od razu mieli ciszę w bloku. Ja rozumiem, można raz, można dwa ale codziennie tak komuś życie uprzyjemniać ?
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pieniądze na wesele uzbieramy sami, nie chcemy nic od rodziców. Jeśli mają nam coś dać, niech dadzą jako prezent ślubny - będzie na mieszkanie ![]() ![]() Nie użalam się nad sobą, dziś już jest dobrze. Poprostu wczoraj mnie to już wszystko zmęczyło. Generalnie stanęło na tym że będziemy szukać sali na wrzesień na jakiś piątek. Zawsze to są 3 miesiące więcej na uzbieranie kasy. Czyli 2-3 tysiące więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
ale czemu tak właściwie ?
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Kasa
![]() Jak ja lubię na niego patrzeć... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Ja dziś od rana na pełnych obrotach, niby wolne, ale tż dziś robi imieniny więc jest co robić ![]() Rano wstałam to czyściłam dywany gumową szczotką to czesania psów ( fajnie usuwa sierść z dywanów ![]() Posypać szczypiorkiem, solą, pieprzem i ciasno zwinąć w rulonik. Rulonik pokroić w kawałki (2 cm) i ukladać na talerzu.) fajne szybkie i efektowne, teraz piję kawę, zaraz odkurzę, skoczę do miasta a potem będę robić tort rafalello ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ps. napisałam abyś nie brała moich słów do siebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
moj tż jak śpi robi... dzióbka xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
nie obraxs ię, ze to napisze ale dla mnie głupotą jest w takim wypadku robić wesele
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2635 |
Zadomowienie
|
Mój ma półotwarte usta...
![]() Kocham moją pracę! Przed chwilą kurier przywiózł 70 kg paczkę dla mojego szefa, odmówił jej wniesienia do biura (mamy na pierwszym piętrze) i zostawił ją przy wejściu... szef kazał mi siedzieć obok niej i jej pilnować przez godzinę ![]() Szkoda tylko, że w biurze jest klimatyzacja, a na zewnątrz nie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic spadam szykować śniadanko i budzić mojego księcia ![]() A potem na plażę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie wiem czy uda nam się zebrać kasę czy nie trzeba będzie przesuwać planów, mam nadzieję że rodzice się dołożą i wszystko będzie ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Kroliczku z tym piatkiem to fajny pomysl
![]() A napisze jeszcze, ze np nam rodzice organizuja wesele. Ja moglabym go nie miec, ale rodzice chca. Jak decydowalismy sie na ślub, to mielismy gdzie mieszkac, ale sie zesralo.. Zostalismy z powplacanymi zaliczkami, umowami.. I brakiem pomyslu na lokum. Nie decydowalibysmy sie na slub gdybysmy nie mieli tej perspektywy mieszkania ale tak sie potoczylo i teraz jestesmy w dupie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Mój ukochany komp umarł ![]() Nie cytuje, ale odpisuje na kilka spraw ![]() energetyki jabteż lubie ![]() ![]() ![]() ![]() marzenie o własnym domku, my na szczęście nie mamy takich kosztownych marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() bezpieczeństwo na osiedlach, nie będę pisać o Krakowie bo nigdy tam nie mieszkałam, ale w Katowiach jest bardzo niebezpiecznie ![]() ![]() Z tego też względu ja nie wychodzę ani nie wracam znikąd sama po ciemku. Jak mieszkałam w Katowicach i pracowałam do 21 to wracałam do domu taksówką bo nawet nie miał kto po mnie wyjść na przystanek bo Mama i Siostra się bały. Teraz mieszkając w Tychach staram się nie wracać poźno a jak już to TŻ po mnie przychodzi mimo, że mam przystanek pod blokiem prawie ![]() ![]() ślub, a kiepska sytuacja mieszkaniowa i/lub finansowa- może nie powinnam się wypowiadać w tym temacie, ale jednak się wypowiem ![]() do Misi- kochana, ja rozumiem, że chcecie wziąć ślub, kochacie się przecież itd. I wiem po kiedyś pisałaś, że zaczęliście planować ślub jak mieliście jeszcze inną sytuację, ale teraz macie taką a nie inną. Może nawet będzi ecie musieli mieszkać osobno po ślubie... To czemu go nie przełożycie? Gdybym ja była w takiej sytaucji wolałabym już stracić jakąś zaliczkę niż na siłę brać ślub, a potem mieszkać osobno... Czemu nie przełożycie ślubu? Może przez kilka miesięcy sytuacja troche by się Wam polepszyła i byście na nowo zaczęli planować. Nie wiem, takie jest moje zdanie. Oczywiście każdy ma jakieś inne priorytety, ale dla mnie jednak jest najważniejsze to, żebyśmy po ślubie mogli razem mieszkać i mieli co do gara włożyć ![]() ![]() króliczku u Was jEst chyba trochę inna sytuacja. Gdzie Wy będziecie mieszkać po ślubie bo nie pamiętam? ![]() ![]() ![]() My z TŻ dość często ostatnio rozmawialiśmy, nasze relacje troche się poprawiły ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-06-20 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Moj tata jest bardzo surowy. Jesli teraz przelozymy slub, uzna ze TZ jest jakas ciapa itp. Zacznie robic problemy.. Bedzie sie czepial ze TZ przyjezdza.. Itp
![]() Pozatym tata moj zalatwia prace dla TZ.. moze sie uda ale to sie okaze okolo kwietnia, jak przesuniemy ślub- nie zalatwi tej pracy. Ciezko jest - patowa sytuacja. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.