Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-20, 11:36   #1831
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Cześć
O masakra, dzisiejszego dnia chyba nie przeżyje, jest tak gorrrrąco

Mnie też dzisiaj z rana złapał skurcz w łydce.
Chociaż mnie to dziwi bo łykam 6 tabletek magnezu dziennie

Ja biorę 10 i też mnie łapią i to coraz częściej

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:37   #1832
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

A ja tak się zastanawiam, dziewczyny można leżeć/spać na brzucho-boku? Bo ja uwielbiam tą pozycję i jest mi najwygodniej, ale czy ja nie gniotę Małego? Wiem mniej więcej gdzie ma nóżki, gdzie główkę i jak leże na tym boku to zaczyna się ruszać jakby było mu niewygodnie
Może głupie pytanie, ale nie wiem
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:38   #1833
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dla mnie zzo jest spoko i chcę jak idę do dentysty to tez biorę znieczulenie niektórzy może lubia jak ich boli, bo zzo niby nie przenika do układu a tym samym do dziecka więc nie wiem po co się męczyć- mam nadzieję, że zdążą mi podać bo chyba musi być 3-5cm jakos tak

do żydków eee on będzie pewnie w biurze siedział więc spoko
na sztabowej koło powstańców
ja nie lubię jak do mnie ktoś gada sama wiem czego chcę

jak dojdzie to napisz co to bom ciekawa
Minimum 4 (miałam kryzys 3 zamiast 7, więc przy 3 na pewno nie dają ), a max. chyba 5-6, bo musi zejść do partych. Ze ZZO na partych nie chciałabym rodzić

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
no to ja tak ni z gruszki ni z pietruszki fote wrzucam żyć nie umierać i zaraz chyba zamoczę nogi w basenie z Adim

Cytat:
jem sobie te pyszności w kuchni a z pokoju słysze wołanie smutnego głosu : " czy może mnie ktoś przytulić?"--> Adi mnie po prostu codziennie rozwala swoimi tekstami
Słodziak!

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
O tam nie byłam
No właśnie ten gość z Braniborskiej był fajny - odpowiadał ładnie i wyczerpująco na pytania, a nie pitolił o wszystkim
Dowiedziałam się dokładnie tego czego chciałam, poza tym wytrzymał składanie i rozkładanie połowy wózków w sklepie i wpinanie do nich fotelika... i to z uśmiechem

Napiszę, jak odważę się odebrać... i otworzyć
Boisz się tego wąglika?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
OMG http://pudelekx.pl/reklama-tonow-po-rosyjsku-wideo-7116 \

Niech mnie ktoś kopnie w tyłek, bo nie chce mi się iść do sklepu.

Poszłam na chwilę wieszać moskitiery w sypialni, a tu już 2 strony

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:39   #1834
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
miam Kto ci upiekł takie pyszne ciasto?

Ja cie kopać nie będę, bo sama wróciłam ze sklepu tylko 200m, ale w pełnym słońcu i zdycham

Ale mam kwaśne mleko i na obiad będą racuszki z koktajlem truskawkowym
To jest bardzo dobry pomysł na jutrzejszy obiadek! Albo sobotni

Cytat:
A ja tak się zastanawiam, dziewczyny można leżeć/spać na brzucho-boku? Bo ja uwielbiam tą pozycję i jest mi najwygodniej, ale czy ja nie gniotę Małego? Wiem mniej więcej gdzie ma nóżki, gdzie główkę i jak leże na tym boku to zaczyna się ruszać jakby było mu niewygodnie
Ja tak śpię. Opieram się na bananie, prawą nogę przez niego przekładam i wtedy leżę tak pod kątem.Najlepsza dla mnie pozycja {Póki nie mam wielkiego brzucha to ujdzie, nie wiem jak potem...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:40   #1835
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
miam Kto ci upiekł takie pyszne ciasto?
zmajstrowałam wczoraj popołudniu...niestety jak chce mieć to musze sama sobie zrobić a jak inni chca miec to też ja muszę zrobić ale w tym wypadku musze powiedzieć ż ezmarnowałam kilo sera z którego mógł byc pycha serownik a tu mogłam wsadzić śmietane z galaretka i by było dopiero pycha
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:41   #1836
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Ja biorę 10 i też mnie łapią i to coraz częściej
No właśnie, dziwne to bo chyba po takiej dawce magnezu powinno tych skurczy nie być.
Też od czasu do czasu łapie mnie, i to najczęściej w nocy lub nad ranem.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:43   #1837
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Można i na brzuchu dopóki Ci wygodnie
Dzieci są chronione przez wody płodowe, więc krzywdy mu nie zrobisz, co najwyżej może być mu właśnie niewygodnie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-20, 11:44   #1838
butterfly20
Zakorzenienie

Ja się już naprawdę powoli zbieram, zaraz idę się ubierać i malować,tylko włosy podeschną

Stary 2013-06-20, 11:45   #1839
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Można i na brzuchu dopóki Ci wygodnie
Dzieci są chronione przez wody płodowe, więc krzywdy mu nie zrobisz, co najwyżej może być mu właśnie niewygodnie
Dobrze wiedzieć bo ja też łapię się na tym że rano się budzę w takiej pozycji

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:47   #1840
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie chciałam się poradzić w sprawie kombinezonów.
Dziecko rodzi się w październiku (połowa lub końcówka) mam kombinezon od siostry taki stricte zimowy na 68 i teraz co powinnam dokupić?
Czy np. na wyjście ze szpitala szykować coś takiego http://allegro.pl/kombinezon-spiwore...318328270.html od razu w rozmiarze 62 (czy może powinnam mieć coś na 56) czy na 62 tez kupić taki typowo zimowy?

Z góry dzięki
fajny ten kombinezon, zapisałam w ulubionych.

myśle że taki kombinezon się przyda, ja bym wzieła na Twoim miejscu na 62 rozm, oczywiście wszystko zalezy od tego ile centymetrów będzie mialo bobo jak sie urodzi, np matal ma doświadczenie że Edi był maly, ale teraz tez mam takich znajomych ze 4.5 kg i 60 cm i te ubranka na 62 są na styk.. wiec lepiej wiekszy niz za mały a to tylko rozmiar różnicy
Stary 2013-06-20, 11:51   #1841
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

myśle że taki kombinezon się przyda, ja bym wzieła na Twoim miejscu na 62 rozm, oczywiście wszystko zalezy od tego ile centymetrów będzie mialo bobo jak sie urodzi, np matal ma doświadczenie że Edi był maly, ale teraz tez mam takich znajomych ze 4.5 kg i 60 cm i te ubranka na 62 są na styk.. wiec lepiej wiekszy niz za mały a to tylko rozmiar różnicy
Zgadzam się, jakbym pierwszy raz rodziła, to bym brała 62

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-20, 11:52   #1842
shure
Zadomowienie

Cytat:
Tez tak mi nawygodniej i przewaznie tak spie a rano mam wyrzuty sumienia ze mlodego tak cisne a on czuje sie jak sardynka

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:52   #1843
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się, jakbym pierwszy raz rodziła, to bym brała 62
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

Dzięki dziewczyny

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:55   #1844
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Noo Port Aventura to już w ogóle jest super,ale niestety dalej.Moj Tata wymyślił,że w przyszłym roku jedziemy wszyscy do Hiszpanii i też do Portu Aventura, na co my się smialiśmy,że świetnie-my pojeździmy, a on będzie małej pilnował
A tak na serio to nie brałabym takiego małego dziecka w takie miejsce i do takiego skupiska ludzi Także Tata musi jeszcze kilka lat poczekać
No ja mam znajomych co byli z dwulatką,ale teraz tam fajny park dla dzieci jest, takie mini PA.
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Naszło mnie na sentymenty. Pokaże wam moję brzdące sześc lat temu . Zdjęcia robiła moja przyjaciółka. Do dzisiaj te dwie fotki to moje ukochane
kochane
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Wcisnę się gdzieś pomiędzy waszą dyskusję, nie mam zielonego pojęcia o czym rozmawiacie, spróbuję nadgonić. Póki co napiszę trochę o sobie Mam na imię Joanna, jestem mamą 21 miesięcznej Ani, drugie dziecko jest zupełnym zaskoczeniem, choć już złość mi przeszła. Z zawodu jestem logopedą, gdybyście kiedyś potrzebowały pomocy z karmieniem albo nauką mówienia, chętnie doradzę Właśnie korzystam z chwili wolnego, byczę się na kanapie w domowym zaciszu, dziecko w żłobku, kawa wypita, więc dołączyłam i jestem
Hej
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Misia może się szwagierka obawia że sie pod nią trampolina załamie... co za ludzie... mój też chrapie, wyjątek- jest cichutko jak na prawym boku śpi i wtedy bardziej go kocham...

Lolaaa ja bym jej paczkę posłała, by sie zdziwiła...

Badzia toż to szok... myślałam że skoro miałaś do wyboru kilka terminów wizyt to i wizyta w końcu bedzie normalna, a nie pani doktor jakąś manianę odstawia... pewne badania należą się jak któraś z koleżanek napisała "jak psu buda"... ja bym zmieniła przychodnię...

Snow witaj w klubie śnietych...
ja miałam odstawić juniora do przedszkola i spoko, anstawiłam sobei wode na herbatkę, naszykowałam śniadanko i poszłam pod prysznic... i z łazienki do sypialni na czworaka wróciłam bo miałam mega odlot.... dopiero jak na pół leżąco zjadłam to mi się polepszyło
hiehie, mój też nie chrapie na prawym boku i wtedy kocham go 100 razy bardziej.

boja nie cudzołoże, bo to moje łóżko jest

Zrobiłam te pulpety i dałam jeszcze paprykę, więc surówki nie będzie.

Kaska Twoj TŻ moze sobie z moim rękę podać na punkcie roweru. Masakra jakas jest z nim.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Ja też spię bo boko-brzuchu.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:56   #1845
butterfly20
Zakorzenienie

Juuuż prawie idę

Stary 2013-06-20, 11:57   #1846
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:

Poszłam na chwilę wieszać moskitiery w sypialni, a tu już 2 strony
Ja też mam moskitiery i to był rewelacyjny pomysł
Cytat:
No właśnie, dziwne to bo chyba po takiej dawce magnezu powinno tych skurczy nie być.
Też od czasu do czasu łapie mnie, i to najczęściej w nocy lub nad ranem.
Może też ci spada, tak jak mi. Bo ja mam coraz niższy poziom mimo że tyle biorę. jak tak dalej pójdzie to czeka mnie kroplówka

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2013-06-20 o 12:01
Stary 2013-06-20, 12:01   #1847
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Juuuż prawie idę
A ja już prawie sprzątam,
Odkurzacz wyciągnęłam

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-20, 12:02   #1848
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Mi ostatnio znajoma tłumaczyła, że na pogotowiu, izbie przyjęć itd mają obowiązek przyjąć ciężarną bez szemrania - czy to jeśli już rodzi, czy ma jakieś bóle, czy coś ją niepokoi. Nawet nie trzeba być ubezpieczonym, nie sprawdzają tego, bo Konstytucja gwarantuje kobiecie opiekę w ciąży.
eeee no niekoniecznie przynajmniej 3 lata temu tez to obowiazywalo, a co z tego jak w 18 tc wyladowalam w szpitalu i chcieli ubezpieczenie, musialam im RMUA faxem przesylac. a jak szlam rodzic to tez chcieli aktualne. teraz jest o tyle latwiej ze EWUŚ srewuś jest.
to tak samo jak dzieci do 18 roku zycia powinny miec za darmo opieke lekarska, a ostatnio mnie pediatra poinformowala ze mloda nie jest zgloszona do ubezpieczenia

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
mam ochotę na wakacje nad morzem
hehe w takich momentach ciesze sie ze pochodze z nad morza i kiedy mam ochote to jade, bo jest sie gdzie zatrzymac tyle ze mi morze zbrzydlo juz na tyle, ze w ogole nie chodze jedynie ze wzgledu na Blanke sie zmuszalam by isc, bo ogolnie to nie lubie tego tloku i piachu w tylku

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Witam....wczoraj miałam wizytę u gina no i Julka nadal pozostaje Julką Waży 977 g - w 27 tc 2 d. Wszystko z nią w porządku, jedyne co może martwić to to , że jest ułożona miednicowo, ale lekarz powiedział, że jeszcze może sie przekrecić.
Kurcze zrobiła mi się jakaś ranka w miejscu gdzie miałam kiedyś wyrwanego zęba i boli jak nie wiem.........nie da się gryść po jednej stronie
A co do cukrów moich to zazwyczaj mam tak do 87 po jedzeniu....wczoraj co prawda zjadłam spory kawał arbuza no i trochę sie podniósł do 95. Ja już nie wiem jak to z tą moją cukrzyca jest.
super ze u gina wszystko dobrze a co do cukrzycy, to przebiegla menda z niej, juz pisalam ze moze byc wszystko fajnie pieknie, a nastepnego dnia moze byc pierdut i znowu jakies kosmosy ty sie kobito ciesz, ze mozesz ja wyregulowac sama dieta bez wspomagaczy na kazdego dziala co innego, cos komus cukru nie podniesie a tobie moze w kosmos wystrzelic. nie boj sie tez eksperymentowac zreszta tobie to juz niewiele zostalo i nie wkroczylas w diete w kryzysowym momencie. a co ja mam powiedziec jak jestem na diecie od 13 tc ? juz mis ie rzygac chce na wszelkie warzywa

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

u nas po wczorajszej wizycie wszystko ok, mam dalej brać żelazo... i powtórzyć znowu badania... synek dupkę ma po prawej stronie pod żebrami a głowę w dole po lewej stronie
super

Cytat:
Nocą lepiej jechać z małym dzieckiem. My do Włoch i Chorwacji mamy mniej więcej tyle samo. Chociaż w sumie do Chorwacji teraz fajną autostradę puścili, mój mąz ostatnio jechał tylko 9 godzin, ale z dzieckiem wiadomo-wolniej się jedzie
to zalezy w jakim wieku jest dziecko ja w zeszlym roku jechalam ze szczecina do hrubieszowa z mloda. w jedna strone jechalismy na noc... masakra. to byl czerwiec, ale jej tak bylo niewygodnie spac ze po 2 h kiedy zazwyczaj tyle spi w foteliku podczas trasy bez zajakniecia, pozniej zaczela sie co chwila przebudzac, bo chciala zmienic pozycje. aa droge powrotna jechalismy juz w ciagu dnia, tym razem my sie meczylismy a ona zniosla podroz super.

Cytat:
Hmm przeglądam koszule nocne, bo w końcu coś trzeba kupić.
Mam jedną na ramiączkach już i cienki szlafroczek. Myślę,że kupię jeszcze jedną na ramiączkach a dwie z krótkim rękawem z kopertowym dekoltem pod którym jest jeszcze warstwa materiału do odsuwania jak się chce wyjąć pierś.
No i kurcze z jednej strony w szpitalu mogę się upiec, więc się przydadzą, ale potem ne jesień i zimę po domu to już nie będą zbyt funkcjonalne, bo zamarnzę w tych 19-20 stopniach. I bądź tu człowieku mądry...
ooo fajna ta na ramiaczkach co ja pozniej wstawilas ja ostatnio kupilam dwie na jakims ryneczku, oczywiscie widze ze przeplacilam taka http://allegro.pl/koszula-kopertowa-...333422528.html
druga tez z krotkim rekawkiem, tyle ze rozpinana prawie ze do pepka na guziczki ale chyba kupie jeszcze jakas na ramiaczkach

witam sie z "rana". jestem poprostu swietna obudzilam sie dzis po 4 przez burze, budzik dzwonil o 7, zebym wziela leki i zmierzyla cukier. wylaczylam i obudzilam sie o 11 normalnie spalam jak dziecko jak by moj naturalny budzik nie zostal u dziadkow to juz dawno bylabym na nogach
oczywiscie nie napisze nic nowego... goraco, umieram! a dzis jeszcze wizyta u gina no roztopie sie do tej 16 a jeszcze bede musiala sie spieszyc, bo tz wlasnie pisal ze mam go odebrac o 15:30-16 zdrugiego konca miasta i ciekawa jestem czy zdarzymy do lekarza na 16:20
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 12:07   #1849
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
eeee no niekoniecznie przynajmniej 3 lata temu tez to obowiazywalo, a co z tego jak w 18 tc wyladowalam w szpitalu i chcieli ubezpieczenie, musialam im RMUA faxem przesylac. a jak szlam rodzic to tez chcieli aktualne. teraz jest o tyle latwiej ze EWUŚ srewuś jest.
to tak samo jak dzieci do 18 roku zycia powinny miec za darmo opieke lekarska, a ostatnio mnie pediatra poinformowala ze mloda nie jest zgloszona do ubezpieczenia

hehe w takich momentach ciesze sie ze pochodze z nad morza i kiedy mam ochote to jade, bo jest sie gdzie zatrzymac tyle ze mi morze zbrzydlo juz na tyle, ze w ogole nie chodze jedynie ze wzgledu na Blanke sie zmuszalam by isc, bo ogolnie to nie lubie tego tloku i piachu w tylku

super ze u gina wszystko dobrze a co do cukrzycy, to przebiegla menda z niej, juz pisalam ze moze byc wszystko fajnie pieknie, a nastepnego dnia moze byc pierdut i znowu jakies kosmosy ty sie kobito ciesz, ze mozesz ja wyregulowac sama dieta bez wspomagaczy na kazdego dziala co innego, cos komus cukru nie podniesie a tobie moze w kosmos wystrzelic. nie boj sie tez eksperymentowac zreszta tobie to juz niewiele zostalo i nie wkroczylas w diete w kryzysowym momencie. a co ja mam powiedziec jak jestem na diecie od 13 tc ? juz mis ie rzygac chce na wszelkie warzywa

super

to zalezy w jakim wieku jest dziecko ja w zeszlym roku jechalam ze szczecina do hrubieszowa z mloda. w jedna strone jechalismy na noc... masakra. to byl czerwiec, ale jej tak bylo niewygodnie spac ze po 2 h kiedy zazwyczaj tyle spi w foteliku podczas trasy bez zajakniecia, pozniej zaczela sie co chwila przebudzac, bo chciala zmienic pozycje. aa droge powrotna jechalismy juz w ciagu dnia, tym razem my sie meczylismy a ona zniosla podroz super.

ooo fajna ta na ramiaczkach co ja pozniej wstawilas ja ostatnio kupilam dwie na jakims ryneczku, oczywiscie widze ze przeplacilam taka http://allegro.pl/koszula-kopertowa-...333422528.html
druga tez z krotkim rekawkiem, tyle ze rozpinana prawie ze do pepka na guziczki ale chyba kupie jeszcze jakas na ramiaczkach

witam sie z "rana". jestem poprostu swietna obudzilam sie dzis po 4 przez burze, budzik dzwonil o 7, zebym wziela leki i zmierzyla cukier. wylaczylam i obudzilam sie o 11 normalnie spalam jak dziecko jak by moj naturalny budzik nie zostal u dziadkow to juz dawno bylabym na nogach
oczywiscie nie napisze nic nowego... goraco, umieram! a dzis jeszcze wizyta u gina no roztopie sie do tej 16 a jeszcze bede musiala sie spieszyc, bo tz wlasnie pisal ze mam go odebrac o 15:30-16 zdrugiego konca miasta i ciekawa jestem czy zdarzymy do lekarza na 16:20
Fajna ta koszula. No i powodzenia u lekarza

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-20, 12:08   #1850
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Cotka tyż fakt

Ja tam jednak wolę koszule, nie chcę się nikomu narażać
Poza tym w tych temperaturach jak tam panują koszule są ok.

Ewacia mniamuśnie
Jakie koszule masz na myśli? Bo widziałam że na porodówkach królują te sztuczne żyrafki sama zresztą miałam tak, ble ;p

A jak przypomne sobie te babeczki po porodzie ... jak po cc snuły się pod ścianami jak zombie... Bez make upu w większości, poczochrane, zmęczone , obolałe... i te brzucholce, cycolce zalane ... im bliżej, tym bardziej się boję

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 12:09   #1851
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
dziękuję, byle nie za gorąco

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

ja robię klopsiki w sosie pomidorowym z ryżem, ale nie wiem czy jakaś sałatka pasuje do tego...
ja ostatnio do tego samego dania podałam mizerię...

litości...

nie nadrobiłam wszystkiego...... nie jestem w stanie... a za 20 minut wychodzę do przedszkola na zakończenie roku mojego 6- latka... zapewne mi się łezka zakręci, a całkiem niedawno go tam zaprowadziłam...

Edytowane przez Asiek84
Czas edycji: 2013-06-20 o 12:11
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 12:10   #1852
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jakie koszule masz na myśli? Bo widziałam że na porodówkach królują te sztuczne żyrafki sama zresztą miałam tak, ble ;p

A jak przypomne sobie te babeczki po porodzie ... jak po cc snuły się pod ścianami jak zombie... Bez make upu w większości, poczochrane, zmęczone , obolałe... i te brzucholce, cycolce zalane ... im bliżej, tym bardziej się boję
Normalnie jak tam opowiadasz, to ja się chyba na ten poród nie zdecyduję

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2013-06-20 o 12:17
Stary 2013-06-20, 12:13   #1853
t_89
Zakorzenienie

Hej

Ja juz powrocilam , ale upal ............
kupilam bluze w lumpku dla dzidzi i sobie bluzke biala z koronka.
Jadlam pierogi z truskawkami, chce ktos ?
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 12:14   #1854
ladanseuse14
Zakorzenienie

przysnęło mi się

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jestem zupełnym laikiem w korzystaniu z forum przyjmiecie mnie? jestem październikową mamusią, chętnie dołączę do dyskusji. Wytłumaczcie tylko co mam robic?
witaj z nami

Cytat:
http://allegro.pl/letnia-koszulka-no...335451324.html fajna, ale może za sexy do szpitala
zaje.ista!!!!!!! chyba zgapię i też ją kupię ale to chyba w nastepnym miesiącu

Cytat:
no to ja tak ni z gruszki ni z pietruszki fote wrzucam żyć nie umierać i zaraz chyba zamoczę nogi w basenie z Adim
Stary 2013-06-20, 12:16   #1855
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
ja ostatnio do tego samego dania podałam mizerię...

litości...

nie nadrobiłam wszystkiego...... nie jestem w stanie... a za 20 minut wychodzę do przedszkola na zakończenie roku mojego 6- latka... zapewne mi się łezka zakręci, a całkiem niedawno go tam zaprowadziłam...
Oj bo my mamusie strasznie emocjonalnie takie momenty przechodzimy. I dobrze. Takie chwile już się nie powtórzą

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-20, 12:17   #1856
misia332
Zakorzenienie

jesstem ciu****lem roku, wzięłam do mokrych rąk z blatu mokrą wielką pokrywkę szklaną, sekunda minęła i była na podłodze, jak pierdzielło... to ino roz.

bajka dupa Cię nie boli od spania ??

Stary 2013-06-20, 12:20   #1857
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Oj bo my mamusie strasznie emocjonalnie takie momenty przechodzimy. I dobrze. Takie chwile już się nie powtórzą
na pierwszym Dniu Rodziny to nawet mój tż siedział z mokrymi oczami...

zbieram się...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 12:21   #1858
misia332
Zakorzenienie

http://allegro.pl/komplet-pizama-kos...292485081.html

A do szpitala pójdę w tym, zrobię furorę...

Stary 2013-06-20, 12:21   #1859
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
jesstem ciu****lem roku, wzięłam do mokrych rąk z blatu mokrą wielką pokrywkę szklaną, sekunda minęła i była na podłodze, jak pierdzielło... to ino roz.

bajka dupa Cię nie boli od spania ??
oj
na pocieszenie Ci powiem, że też jestem niezdarą

za miesiąc wesele
Stary 2013-06-20, 12:22   #1860
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Normalnie jak tam opowiadasz, to ja się chyba na ten poród nie zdecyduję

trochę po nie w czasie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości