Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-19, 21:34   #2041
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Jejku jakie one są śliczne noo

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Właśnie do rajstop wydaje mi się, że będą za krótkie

Piękne , zdradź proszę ich cenę

[/B]

Właśnie mam identyczny tok myślenia

Dziękuję Wam za pomoc , w takim razie wezmę białe

te udało mi się kupić za 305zł
Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
mój dzisiejszy zestaw (all zara)
ślicznie
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41398091]cudowne [/QUOTE]

Dziewczyny, weszłam do mango odebrać kasę z reklamacji i kupiłam trzy bluzki i czerwone woski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 81205255_10_B.jpg (21,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 81205352_02_B.jpg (14,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 81328070_03.jpg (32,4 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-06-19 o 21:37
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 23:11   #2042
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
idealnie
Stary 2013-06-20, 11:40   #2043
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak zwykle świetnie. Po prostu klasyka zawsze się sprawdza

Dziewczyny, apel i prośba do Was. Czy któraś z Was miała kiedyś problem z taką sytuacją? http://internet.gadzetomania.pl/2011...-kaze-placic-2
Moja siostra ostatnio będąc w USA została obciążona mega rachunkiem. Ma Samsunga Galaxy Ace. Dane mobilne wyłączone. Przez cały pobyt w USA a także wcześniej w różnych innych krajach i na innych kontynentach korzystała z internetu w telefonie przez Wifi. Nagle nie wiedzieć czemu w ciągu jednego dnia ma pobrane wiele MB danych (w tym czasie siedziała w samochodzie i jechała przez jakieś pustkowia stanu Nevada czy Bóg wie gdzie). Nawet zasięgu nie było. Plus każe zapłacić 1863 zł i twierdzi, że smartfony same włączają dane mobilne, bez naszej wiedzy, ale oczywiście jest to wina użytkownika. Telefon zablokowany dopóki się nie zapłaci, reklamacja zgłoszona, ale jeśli odrzucą to co robić? Miałyście kiedyś taką sytuację? Będę bardzo wdzięczna za radę
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 15:04   #2044
kobea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, apel i prośba do Was. Czy któraś z Was miała kiedyś problem z taką sytuacją? http://internet.gadzetomania.pl/2011...-kaze-placic-2
Moja siostra ostatnio będąc w USA została obciążona mega rachunkiem. Ma Samsunga Galaxy Ace. Dane mobilne wyłączone. Przez cały pobyt w USA a także wcześniej w różnych innych krajach i na innych kontynentach korzystała z internetu w telefonie przez Wifi. Nagle nie wiedzieć czemu w ciągu jednego dnia ma pobrane wiele MB danych (w tym czasie siedziała w samochodzie i jechała przez jakieś pustkowia stanu Nevada czy Bóg wie gdzie). Nawet zasięgu nie było. Plus każe zapłacić 1863 zł i twierdzi, że smartfony same włączają dane mobilne, bez naszej wiedzy, ale oczywiście jest to wina użytkownika. Telefon zablokowany dopóki się nie zapłaci, reklamacja zgłoszona, ale jeśli odrzucą to co robić? Miałyście kiedyś taką sytuację? Będę bardzo wdzięczna za radę
Mojej znajomej też kiedyś przyszedł rachunek na ponad 1000zł, oglądała seriale jak była w szpitalu i nie przyszło jej powiadomienie o limicie. Złożyła reklamacją do sieci- bo powiadomienie musi przyjść i nie musiała płacić
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 15:29   #2045
mi.a
Zakorzenienie

Cytat:

ja miałam podobną sytuację. zależnie od modelu telefonu trzeba samemu wyłączyć transfer danych, bo inaczej telefon będzie się łączył sam (np. skrzynka mailowa) niezależnie, czy tego chcemy czy nie.
miałam taką sytuację i jedyne wyjście to przesunięcie winy na sprzedawcę, jeżeli telefon pochodzi z salonu operatora - on powinien powiadomić o tym jak korzysta się z telefonu i jakie konsekwencje niesie za sobą niewyłączenie transferu danych (szczególnie przy wyjazdach zagranicznych)
u mnie na szczęście rachunek nie wyszedł bardzo wysoki (chyba 250zł), ale dlatego, bo bardzo szybko się zreflektowałam, że coś jest nie tak, kiedy byłam za granicą.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Dziewczyny, potczebuje bardzo pozadnej niebieskiej koszuli do pracy, dluzszej (moze byc drozsza, do 300 zl). zara odpada, jakosc koszul tam nie powala, mam biala z massimo dutti (typu oxford) i jest super, taka gruba bawelna. ale w tym sezonie nie ma takich niebieskich.
moze hilfiger?
ktos mial? jak sie nosi?
tu można zajrzeć
http://www.davinci.pl/

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 17:29   #2046
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mi.a Pokaż wiadomość
ja miałam podobną sytuację. zależnie od modelu telefonu trzeba samemu wyłączyć transfer danych, bo inaczej telefon będzie się łączył sam (np. skrzynka mailowa) niezależnie, czy tego chcemy czy nie.
miałam taką sytuację i jedyne wyjście to przesunięcie winy na sprzedawcę, jeżeli telefon pochodzi z salonu operatora - on powinien powiadomić o tym jak korzysta się z telefonu i jakie konsekwencje niesie za sobą niewyłączenie transferu danych (szczególnie przy wyjazdach zagranicznych)
u mnie na szczęście rachunek nie wyszedł bardzo wysoki (chyba 250zł), ale dlatego, bo bardzo szybko się zreflektowałam, że coś jest nie tak, kiedy byłam za granicą]

Ale napisałam, że transfer był wyłączony wszystko w telefonie było ustawione tak aby dane nie były pobierane. Siostra jest wyczulona pod tym względem bo już raz tak miała ale to akurat z własnego przeoczenia. Teraz sytuacja jest dość dziwna, bo dane zostały pobrane szybko, dużo i o dziwnej porze.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 17:43   #2047
mi.a
Zakorzenienie

Cytat:
Ale napisałam, że transfer był wyłączony wszystko w telefonie było ustawione tak aby dane nie były pobierane. Siostra jest wyczulona pod tym względem bo już raz tak miała ale to akurat z własnego przeoczenia. Teraz sytuacja jest dość dziwna, bo dane zostały pobrane szybko, dużo i o dziwnej porze.
jeżeli transfer był wyłączony, to na pewno jakiś błąd
sprawdźcie bilingi i koniecznie do operatora, bo to niemożliwe, żeby samoistnie się coś ściągało
innej rady niestety nie mam

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 18:58   #2048
nikisa
Zakorzenienie

Migotko bardzo fajna ta torebka z Re Kupiłabym, tylko ostatnio na chwile zmieniłam torebkę na taką z dłuższymi uszami, że można nosić na ramieniu i tak mi dziwnie było... oduczyłam się tak nosić.

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 21:59   #2049
Phoebee
Zakorzenienie

Wrzucam trochę letnich inspiracji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (88,7 KB, 150 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07fd050220596f672bc27e05ac4e93a4.jpg (55,8 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 58a040856654ed4457e448e30739183d.jpg (15,7 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 167f96bdf0c1160caf3b72584590ea5d.jpg (99,4 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2097e130f0557489c0f6bd4fa062e8b9.jpg (39,9 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8793779966_62ccae2de1_b.jpg (68,9 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eda1d62d4d3b9c7994130c1108120e22.jpg (40,9 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bf948d3f64436b6f2c1b9bdb0ac302ed.jpg (64,6 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a3d7c71079ffc33d4367817a0ed17d43.jpg (34,9 KB, 162 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9088277378_342c8ace86_b.jpg (85,7 KB, 105 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:20   #2050
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
super
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:13   #2051
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
świetne inspiracje
Stary 2013-06-21, 08:24   #2052
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
ja byłam wczoraj w H&M i RE i przymierzałam parę rzeczy, ale nic mnie nie urzekło na szczęście, bo zamówiłam kolejne serca () i dzięki temu po licencjacie coś tam pewnie sobie kupię jak przeceny będą większe...

Ale jesteś usprawiedliwiona, są bardzo ładne!

Cytat:
ąbsolutnie świetny letni zestaw!!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:46   #2053
justytynka
Zadomowienie

Dziewczyny jak tam, przygotowane do wyprzedaży?
Stary 2013-06-21, 12:58   #2054
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
fajne stylizacje szkoda, że bozia nie dała mi takich nóg
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Ale jesteś usprawiedliwiona, są bardzo ładne!
Dzięki
wklejam ich zdjęcie + mój dzisiejszy zestaw...

jestem po ostatnim egzaminie, teraz czekam na jego wyniki i jeszcze poniedziałkowego egzaminu... zostały 2 tygodnie do licencjatu, a facet od dzisiejszego egz. oblewa bardzo dużo osób w pierwszym terminiez poprawką wyjdzie aż tydzień na naukę do lic. chciałabym mieć to już za sobą...

ale za to dzisiaj w Poznaniu Noc Kupały, wybiera się któraś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00939.jpg (110,8 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00945.jpg (66,8 KB, 290 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:27   #2055
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Dawno nic nie pisałam Sesja mi się zaczęła i każdą wolną chwilę poświęcam teraz na naukę. Na szczęście teraz w weekend mam ostatnie dwa egzaminy. Mam nadzieję, że zdam, bo jak nie...
Wczoraj i dziś nawet sobie wolne w pracy wzięłam, żeby się lepiej przygotować, bo po pracy za dużo czasu na naukę nie miałam.
Z rzeczy mniej przyjemnych od soboty jestem bez telefonu Przechodziłam tego dnia do play'a, a mój telefon był z orange. Mało, że miał simlocka, to jeszcze dodatkowo był zablokowany jakimś kodem. Kiedy zaniosłam do odkodowania okazało się, że mój małżon wprowadził 5 raz błędy kod przy odkodowywaniu i zablokował mi sieć Na szczęście znalazłam paragon zakupu oraz gwarancję telefonu i dzięki temu babeczka z punktu zechciała podjąć się odblokowania go, ale i tak czas oczekiwania- najkrócej tydzień
Pogoda jest tak piękna, a ja z niej nawet korzystać nie mogę, cały czas zakuwam Byle tylko zdać

Olcia, pięknie wyglądasz W ogóle masz super nogi
A melisski cudowneeee Gdyby nie to, że mam niebieskie z czerwonym serduchem, to bym się na nie skusiła A doszły już te mango?
Ja czekam za wiśniami, już do mnie idą Kumpela jednak nie podała mi, ile mnie będzie kosztowała wysyłka do Polski Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu do mnie dojdą, bo wysyłane były w poniedziałek
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 15:34   #2056
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak tam, przygotowane do wyprzedaży?
dla mnie wyprzedaże już zostały zakończone
Stary 2013-06-21, 15:52   #2057
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedys podawalas adres stronki (bodajze jakis tumblr) z minimalistycznym stylem - moglabys wkleic raz jeszcze? Nie moge tego znalezc...

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 16:00   #2058
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Czemu? co się stało?
Chciałam Ci podziękować... Dzieki Tobie, że nie ma woskow w Bonarce i Kazimierz. Udało mi się dzisiaj w Zarze kupić jedne - jedyne 36 w cenie 149zł
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 17:20   #2059
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Kiedys podawalas adres stronki (bodajze jakis tumblr) z minimalistycznym stylem - moglabys wkleic raz jeszcze? Nie moge tego znalezc...
Hmmm, mam zapisane dwa. Ten :http://v--oguecity.tumblr.com/ i ten : http://vogue-ciity.tumblr.com/. To na pewno któryś z wklejonych
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 17:55   #2060
201606210931
Konto usunięte

a pro po mellisek, czy są dostępne jeszcze gdzieś lady dragon ? czy już nieosiągalne?
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 18:37   #2061
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Migotko bardzo fajna ta torebka z Re Kupiłabym, tylko ostatnio na chwile zmieniłam torebkę na taką z dłuższymi uszami, że można nosić na ramieniu i tak mi dziwnie było... oduczyłam się tak nosić.
Mnie takie długie uszy bardzo pasują, bo zarzucam na ramię i wio. Wygodniej mi.
Cytat:
Świetne!
Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
fajne stylizacje szkoda, że bozia nie dała mi takich nóg

Dzięki
wklejam ich zdjęcie + mój dzisiejszy zestaw...

jestem po ostatnim egzaminie, teraz czekam na jego wyniki i jeszcze poniedziałkowego egzaminu... zostały 2 tygodnie do licencjatu, a facet od dzisiejszego egz. oblewa bardzo dużo osób w pierwszym terminiez poprawką wyjdzie aż tydzień na naukę do lic. chciałabym mieć to już za sobą...

ale za to dzisiaj w Poznaniu Noc Kupały, wybiera się któraś?
Bardzo fajny zestaw

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:31   #2062
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
a pro po mellisek, czy są dostępne jeszcze gdzieś lady dragon ? czy już nieosiągalne?
a dokładnie o który model Ci chodzi? serca, kulki, jaki kolor...?
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:45   #2063
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, mam zapisane dwa. Ten :http://v--oguecity.tumblr.com/ i ten : http://vogue-ciity.tumblr.com/. To na pewno któryś z wklejonych
O tak, tak, ten pierwszy. Dzieki

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 21:16   #2064
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
a dokładnie o który model Ci chodzi? serca, kulki, jaki kolor...?
serca lub wisienki, kolor bez różnicy byle był jasny
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 21:55   #2065
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Czemu? co się stało?
Chciałam Ci podziękować... Dzieki Tobie, że nie ma woskow w Bonarce i Kazimierz. Udało mi się dzisiaj w Zarze kupić jedne - jedyne 36 w cenie 149zł
Już kupiłam wszystko co chciałam, niestety większość rzeczy z Zary przeszła do nowej kolekcji, ale i tak je kupiłam Super, gdzie udało Ci się dorwać białe woski?
Stary 2013-06-21, 21:57   #2066
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
serca lub wisienki, kolor bez różnicy byle był jasny
serca tak-niebieskie, żółte, jasnoróżowe, sporadycznie czarne i czerwone, na allegro są jasne perłowe z czerwonym sercem tylko z cenami różnie. natomiast wisienki to już tylko allegro czy ebay i to przeważnie używane
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 22:47   #2067
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość

Kochane powodzenia w sesji, bo ja się jeszcze nie chwaliłam ale od wczoraj mam wakacje. Nie było jeszcze wyników ostatniego egzaminu, ale to raczej formalność... Mam przynajmniej taką nadzieję

Pochwalę się swoimi zakupami

P.S. Ostatni to prezent od rodziców z okazji ostatniego roku studiów i tego, że taka jestem pilna Mam nadzieję, że się nie pogniewacie na mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130621_125750.jpg (78,9 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marynarka.jpg (22,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baleriny.jpg (15,8 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sandaly.jpg (14,4 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg woski.jpg (19,7 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (15,1 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130621_125519.jpg (93,0 KB, 306 załadowań)
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 22:54   #2068
LadyI
Zakorzenienie

I jeszcze kilka drobiazgów z allegro

1. sukienka Zara
2. bluzka w grochy Zara
3. spódnico-spodnie Zara
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mint.jpg (17,8 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg grochy.jpg (48,4 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szorty.jpg (31,1 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez LadyI
Czas edycji: 2013-06-21 o 22:56
Stary 2013-06-21, 23:52   #2069
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że się nie pogniewacie na mnie
za co?

super zakupy jak zwykle bądź częściej aktywna na insta aż się chce zobaczyć te zakupy na Tobie
dzisiaj dopiero odgadłam, że Ty to Ty
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 00:07   #2070
LadyI
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41435473]za co?

super zakupy jak zwykle bądź częściej aktywna na insta aż się chce zobaczyć te zakupy na Tobie
dzisiaj dopiero odgadłam, że Ty to Ty [/QUOTE]

za to, że zrobiłam off-a tym autem

teraz wakacje to się postaram . Dla mnie to szok, że w ogóle na coś się odważyłam . Ale trzeba iść do przodu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości