Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-20, 23:22   #2041
tassia
Zakorzenienie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

3godziny trzymalam nogi w zimnej wodzie dorzucajac tam lodu, teraz leze z nogami w gorze, wypilam litr naparu z pokrzywy,
pozostaje jeszcze masaz ale nie moge cos tz namowic bo zmeczony.

moze za malo dzis pilam, nic to ubieram podkolanowki na obrzeki moze sie nie udusze q nich

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:24   #2042
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
3godziny trzymalam nogi w zimnej wodzie dorzucajac tam lodu, teraz leze z nogami w gorze, wypilam litr naparu z pokrzywy,
pozostaje jeszcze masaz ale nie moge cos tz namowic bo zmeczony.

moze za malo dzis pilam, nic to ubieram podkolanowki na obrzeki moze sie nie udusze q nich

Współczuję
Mi z Edim nic nie puchło... Teraz już widzę, ze będzie gorzej, ale na szczęście dramatu nie ma

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:31   #2043
dirtymagic85
Zadomowienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

oj Matal, Matal ty nierozsądna babko typowa kobieta w sumie jesteś, nie próbujesz udowodnić sobie, ze możesz odpuścić, tylko udowadniasz ile to ty dasz radę zrobić, mam czasami tak samo jutro leżing kochana

tassia ja ci powiem, że dziś wypiłam te nakazane prawie 4 litry płynów i obrzęków na łapach prawie nie mam, a tez były straszne, może nie tyle samą pokrzywę, co po prostu wody więcej pij to bardziej będziesz płukać komóreczki i takie zastoje nie będą się robić

ja za pół godziny zaczynam 30tc, ale nie wiem czy wysiedzę przy kompie tyle jeszcze
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:46   #2044
tassia
Zakorzenienie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

ale sie usmialam. tz robil mi drenaz nog i wychichralam sie za wsYstkie czasy. on jest genialnym zartownikiem i nie dalam rady
teraz tz przyszedl i mowi ze masakra ze jest caly online jak o nim pisze

powiedzial ze na nastepny seans zaprosi strazakow z osp miechow na odciaganie wody do psikawek

[/RIGHT]
Stary 2013-06-20, 23:51   #2045
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Opowiedz co tam mówili

To by nie było zaskoczenie gdyby z NFZetem praktyka nie szła w parze z teorią
Przy czym u mnie w mieście mam tylko jedną Położniczą Izbę Przyjęć. Jakoś sobie nie wyobrażam żeby rodzącą czy panikującą ciężarną odsyłali gdzieś 20 - 40km dalej. Może u mnie akurat nie mają wyjścia i się stosują.
No, ale jak coś, to oni i tak karetką przewożą, a zazwyczaj jest czas, więc nie byłabym taka pewna. Spytaj w szpitalu, jaką mają politykę tam, gdzie chcę rodzić podobno nigdy nie odsyłają

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
oj Matal, Matal ty nierozsądna babko typowa kobieta w sumie jesteś, nie próbujesz udowodnić sobie, ze możesz odpuścić, tylko udowadniasz ile to ty dasz radę zrobić, mam czasami tak samo jutro leżing kochana

tassia ja ci powiem, że dziś wypiłam te nakazane prawie 4 litry płynów i obrzęków na łapach prawie nie mam, a tez były straszne, może nie tyle samą pokrzywę, co po prostu wody więcej pij to bardziej będziesz płukać komóreczki i takie zastoje nie będą się robić

ja za pół godziny zaczynam 30tc, ale nie wiem czy wysiedzę przy kompie tyle jeszcze

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-20, 23:56   #2046
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
a to tak dla pokrzepienia i dla smiechu moje stopki slonia, czuje sie jakby to jakis obcy byl a nie moja czesc ciala

masakra pokrzywa wymiekla
przepraszam ze takie okropienstwo zalaczam ale w sumie troche mnie to bawi bo powazbie czuje jakby z marsa mi te nogi przylecialy

dla porównania powinnam wam dac moje normalne zdjęcie stopek gazeli ale nie mam...dobre czasy minęły
A ja myślałam że mi nogi puchną, ale widzę że jeszcze wiele przede mną. Współczuję

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie cytuję, bo tylko przelecialam, co pisalyscie...

Boli mnie brzuch, spina się masakrycznie kilkanaście razy to na pewno. Chyba temperatura, za dużo dziś robiłam, chyba z 8 razy dziś płakałam, denerwowałam się i w ogóle jestem be mam za swoje...

Jak to się dzieje, ze nadal mam wiatrak i nadal mi gorąco?!
eh matal kiedy ty w końcu odpoczniesz

Cytat:

Jak ty dajesz radę tyle wypić?
Ja się naprawdę staram i ledwo dobijam do 2l (mówimy o samej wodzie mineralnej) a mam wrażenie że piję szklankę za szklanką

Jeśli któraś nie widziała polecam film na 2 "Once" uwielbiam go
Muzyka jest piękna, a film kojarzy mi się z jedną z piękniejszych randek z moim Tżtem

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 00:03   #2047
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
A ja myślałam że mi nogi puchną, ale widzę że jeszcze wiele przede mną. Współczuję

Ja się naprawdę staram i ledwo dobijam do 2l (mówimy o samej wodzie mineralnej) a mam wrażenie że piję szklankę za szklanką

Muzyka jest piękna, a film kojarzy mi się z jedną z piękniejszych randek z moim Tżtem
Odpoczywałam przez miesiąc leżąc
Ja nie umiem nie być aktywna Czuję potrzebę robienia

Once też uwielbiam Zawsze czuję po nim sentyment za Irlandią... Heh, chciałabym tam kiedyś jeszcze pojechać

Leżę grzecznie, ale brzuch mi się spina raz za razem, więc idę po No-spa i spróbuję zasnąć

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-21, 00:08   #2048
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:

nie wiem jak, bo ogólnie ja zawsze mało piłam płynów, dla mnie 1,5 l butelke wody wypić to był zawsze wyczyn, a od dziś sie zawzięłam, postawiłam sobie pod nosem dzbanek z wodą schłodzoną z cytryną i miętą i nalewam tak co chwilę do szklaneczki No, to dwie takie mineralne poszły plus litr w sumie soku i herbaty. Łatwiej tak doić jak są upały, tylko latam co 10minut dosłownie do kibelka....

no, a teraz oficjalnie witam w 30tygodniu!!!

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

no i spadam spać poświętuję od rana
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 00:12   #2049
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem jak, bo ogólnie ja zawsze mało piłam płynów, dla mnie 1,5 l butelke wody wypić to był zawsze wyczyn, a od dziś sie zawzięłam, postawiłam sobie pod nosem dzbanek z wodą schłodzoną z cytryną i miętą i nalewam tak co chwilę do szklaneczki No, to dwie takie mineralne poszły plus litr w sumie soku i herbaty. Łatwiej tak doić jak są upały, tylko latam co 10minut dosłownie do kibelka....

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Ja za to dużo piję, myślę, że z 4-5 litrów to umiem wchłonąć

Też bym poszła, ale komputer ma jeszcze 30 aktualizacji

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-21, 00:13   #2050
rusałka_1
Zakorzenienie

matal podróż do Irlandii to moje marzenie od dawna

Cytat:

gratulacje za 30

Ja też się kładę i spróbuję zasnąć (u mnie ciągle 30C), dobranoc

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 00:41   #2051
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
matal podróż do Irlandii to moje marzenie od dawna

gratulacje za 30

Ja też się kładę i spróbuję zasnąć (u mnie ciągle 30C), dobranoc
Ja byłam w 2008 roku i od tamtej pory tęsknię

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3994 - widziałyście, jak dziewczyna urodziła?? JA TEŻ TAK CHCĘ

Nie mogę spać przez ten brzuch

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-21, 01:50   #2052
Fikusek82
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3994 - widziałyście, jak dziewczyna urodziła?? JA TEŻ TAK CHCĘ

Przeczytałam ten opis porodu i aż mi oczy z orbit wyszły że tak można. W sumie mnie mama urodziła w dwie godziny od pierwszego skurczu więc ja naiwnie myślałam że po rodzinie a tu bum pięć dni z bólami jak cholera i nic. Aż się dziwili co niektórzy że zdecydowałam się na drugie. Jakbym miała poród jak ta dziewczyna to bym z radości chyba płakała.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 05:41   #2053
kaska87
Zakorzenienie

hejo najpierw nadrobię co tam naskrobałyście, ale widzę, że cos spuchłyście i nie dużo miałam do nadrabiania
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Mnie też dzisiaj z rana złapał skurcz w łydce.
Chociaż mnie to dziwi bo łykam 6 tabletek magnezu dziennie
to była chyba noc pod wezwaniem skurczybyków- bo ja też miałam z tym, że ja biorę magnez 2x dziennie
Cytat:
ja polecam sztabowa - bylam tam i naprawde ekstra sklep i fajna obsluga
mówisz o askocie we Wro? byliśmy wczoraj sklep fajny można pomacać, ale kupić i tak kupię na necie bo na samym foteliku 150zł mniej, butelka ta co kupiłam np tam 31zł, a ja dałam 18,90zł także na necie można spooooooro zaoszczędzić

Cytat:
Minimum 4 (miałam kryzys 3 zamiast 7, więc przy 3 na pewno nie dają ), a max. chyba 5-6, bo musi zejść do partych. Ze ZZO na partych nie chciałabym rodzić
ja jeszcze głupia i nie świadoma jestem

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Kaska Twoj TŻ moze sobie z moim rękę podać na punkcie roweru. Masakra jakas jest z nim.
nawet mi nie mów, ludzie kupują rower cały za tyle co ten głupie amortyzator nie ogarniam
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Normalnie jak tam opowiadasz, to ja się chyba na ten poród nie zdecyduję
its tu lejt
Cytat:
http://allegro.pl/komplet-pizama-kos...292485081.html
A do szpitala pójdę w tym, zrobię furorę...
i te cyce ciążowe w tym
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
No pewnie u ortopedy mnie jeszcze w ciąży nie było
nie mogę
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
co tu tak cicho dzisiaj?
nie wiem właśnie

Matal, ale to tej dziewczyny 3 dziecko (swoją drogą 3 synek ) więc wiesz... ja już miałam nadzieję, że to pierwsze dziecko, patrzę na jej podpis i zonk

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 05:45   #2054
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dzień dobry. Obudziła mnie sucha burza o 4 i już nie mogę spać. Wysłałam męża do pracy i chyba zacznę pomywać bo cóż mi innego pozostało
Ale swoją drogą mój mąż jest the best. Zrobiłam mu kawkę, śniadanko do pracy a on wstał i tak z uśmiechem do mnie " czy ty coś chcesz?". No i bądź tu miła

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 06:16   #2055
kaska87
Zakorzenienie

wchodzimy sobie do IKEI wszystko sobie oglądamy wybieramy, idziemy już na magazyn odebrać łóżeczko podchodzimy do regału- kupa nie ma mojego a na necie pokazuje 7 dostępnych ja już rzuciłam łaciną pod nosem gościu przybiegł też szukał nie ma ale myślę, gówno! ja chcę łóżeczku już zaraz! więc małż zapytał czy z ekspozycji można więc tak wzięliśmy, bo były 3 na sklepie nic mu nie było jak już wychodziliśmy to małż się śmiał, że zrobiliśmy aferę bo im w systemie też te 7szt. pokazywało, a na magazynie nie ma i nie wiadomo czy ktoś drapnął czy co ale ich problem, grunt, że ja mam co chciałam

aha! i jeszcze nie było ręcznika zielonego więc mam tylko biały, ale to już brat mi dokupi przy okazji a kupiliśmy:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00187875/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30194836/

plus w smyku śpiworek do spania ale nie ma na necie
i nie kupiłam ani pół ubranka

no i patrzyłam na wózki ostatecznie i ten był też fajny mimo, że klasyczny to mi się podobał granatowo-biały
http://www.bobas.lubin.pl/userdata/g...50d412b42f.jpg

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 06:33   #2056
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Obudziła mnie sucha burza o 4 i już nie mogę spać. Wysłałam męża do pracy i chyba zacznę pomywać bo cóż mi innego pozostało
Ale swoją drogą mój mąż jest the best. Zrobiłam mu kawkę, śniadanko do pracy a on wstał i tak z uśmiechem do mnie " czy ty coś chcesz?". No i bądź tu miła
co to jest sucha burza?

dirtymagic gratulacje 3 z przodu

moje banki na koncu lydek zmalaly ale nadal sa opuchniete grrr a w nocy siedem razy sikalam wiec chyba z 3 litry oddalan tego cvolerstwa co zalega w nogach

jeszcze naczytalam sie o gastozie bez sensu
o

[/RIGHT]
Stary 2013-06-21, 07:03   #2057
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X

Cytat:
co to jest sucha burza?

dirtymagic gratulacje 3 z przodu

moje banki na koncu lydek zmalaly ale nadal sa opuchniete grrr a w nocy siedem razy sikalam wiec chyba z 3 litry oddalan tego cvolerstwa co zalega w nogach

jeszcze naczytalam sie o gastozie bez sensu
o

Ja tak mówię na grzmoty i błyski bez deszczu

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-21, 07:30   #2058
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeść. Jestem zdezelowana, niewyspana...

Ja nie wiem dlaczego,ale ostatnio mnie w nocy często brzuszek kłuje, zwłaszcza jak się przekręcam. Wcześniej aż tak nie miałam, co to??

Cytat:
ja będę kupowała, bo nie chcemy nosidełka.

Ale mieliśmy dzisiaj akcje w supermarkecie, biegała dziewczynka ok.5 lat, i nagle kucnęła przy regale i się smiała i cieszyła.

Znalazła ją chyba matka i podeszła do niej i prosto w twarz jej przymuciła z otwartej ręki. TŻ stanął jak wryty i zaczął się wydzierać do niej, co ona robi, babka poszturchała TŻ i ciągła za koszulkę, az ochroniarz przybiegł.
Masakra.
Omg hiszpański temperament
Jaką chustę planujesz?Tkaną, elastyczną?

Cytat:
Nie cytuję, bo tylko przelecialam, co pisalyscie...

Boli mnie brzuch, spina się masakrycznie kilkanaście razy to na pewno. Chyba temperatura, za dużo dziś robiłam, chyba z 8 razy dziś płakałam, denerwowałam się i w ogóle jestem be mam za swoje...

Jak to się dzieje, ze nadal mam wiatrak i nadal mi gorąco?!
Oj kochana, dzisiaj daj sobie na wstrzymanie
Swoją drogą mi też się ostatnio brzuszek spina. Ale to chyba niemożliwe,żeby sam upał był przyczyną, więc nie wiem... dobrze,że w środę wizyta...

Cytat:

Gratuluję 30 tc Ty to musisz ciągle sikać

Cytat:
ale sie usmialam. tz robil mi drenaz nog i wychichralam sie za wsYstkie czasy. on jest genialnym zartownikiem i nie dalam rady
teraz tz przyszedl i mowi ze masakra ze jest caly online jak o nim pisze

powiedzial ze na nastepny seans zaprosi strazakow z osp miechow na odciaganie wody do psikawek
Hehehe fajny jest
Mi nikt nie może stóp dotykać, bo bym pokopała

Cytat:

Nooo widziałam już, poszło pędzikiem

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

aha! i jeszcze nie było ręcznika zielonego więc mam tylko biały, ale to już brat mi dokupi przy okazji a kupiliśmy:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00187875/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30194836/

plus w smyku śpiworek do spania ale nie ma na necie
i nie kupiłam ani pół ubranka

no i patrzyłam na wózki ostatecznie i ten był też fajny mimo, że klasyczny to mi się podobał granatowo-biały
http://www.bobas.lubin.pl/userdata/g...50d412b42f.jpg
Śliczne zakupy
Ja wczoraj wyczaiłam komodę do przedpokoju, lampki do pokoju malutkiej,fotel i ramki na zdjęcia więc jeśli pojedziemy do Kato na badania to akurat tam wpadniemy

Co do tego Roana to niby ładny i brałam go pod uwagę, ale słyszałam trochę niepochlebnych opinii.
Ale to też Cotka Ci powie, ona go ma

Btw wczoraj na warsztatach widziałam Twoją Murę. Ona ma małą gondolkę, przynajmniej wizualnie

Aaaa dziewczyny a czkawka dzidziusia objawia się tym,że są takie lżejsze ruchy i miarowe, powtarzalne?Bo moja dzisiaj z 30 razy robiła takie puk w mniej-więcej tych samych odstępach czasu i tak się zastanawiałam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-06-21 o 07:31
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 07:36   #2059
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Przeczytałam ten opis porodu i aż mi oczy z orbit wyszły że tak można. W sumie mnie mama urodziła w dwie godziny od pierwszego skurczu więc ja naiwnie myślałam że po rodzinie a tu bum pięć dni z bólami jak cholera i nic. Aż się dziwili co niektórzy że zdecydowałam się na drugie. Jakbym miała poród jak ta dziewczyna to bym z radości chyba płakała.

Tez bym chciala...

Stary 2013-06-21, 07:43   #2060
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeść. Jestem zdezelowana, niewyspana...

Ja nie wiem dlaczego,ale ostatnio mnie w nocy często brzuszek kłuje, zwłaszcza jak się przekręcam. Wcześniej aż tak nie miałam, co to??

Btw wczoraj na warsztatach widziałam Twoją Murę. Ona ma małą gondolkę, przynajmniej wizualnie
Kłucie brzuszka tez mam jak sie przekrecam, ale to ewidentnie przelewaja sie wszystkie narzady na druga strone tak to czuje bo jak robie to bardzo powoli to nic nie kluje, a jak probuje tak jak pare miesiecy temu to jest kiszka

a co do mury to ona ma bardzo duza gondole rozmiarowo, ale czasem montuja do niej gondole od quinni i ona jest rzeczywiscie mniejsza a wizualnie to wyglada jak maciupkie cos

[/RIGHT]
Stary 2013-06-21, 07:44   #2061
Snow_White1
Wtajemniczenie

Kaska - swietne zakupy.

Dirtymagic - gratuluje "3" ja sie jutro pochwale, choc niby mamy ten sam TP. Ale nie wdaje sie w debate o liczeniu

Stary 2013-06-21, 07:47   #2062
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość

wlasnie to przeczytalam i juz sie nie dziwie ze mozna na ulicy urodzic...
przeciez jakby ona te skurcze w domu miala - zakladajac ze niespecjalnie sie nimi przejeła to mysle ze przy dobrych wiatrach urodziłaby w samochodzie pod szpitalem (o ile ma niedalek)
istne jaja...

[/RIGHT]
Stary 2013-06-21, 07:58   #2063
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

wstalam nie urodzilam wiec na szczescie falszywy alarm dzis juz brzunio nie boli ale i tak stwierdzilam ze dzisiaj leze i nic nie robie...chcemy jutro jechac do ikei wiec musze odpoczac....

matal to widze ze wczoraj mialas tak jak ja tylko ze ja w odroznieniu od ciebie nic nie robilam...jedyne co to przycisnelam troche z buta, moze z km bo zaczynala sie burza a ja w domu mialam wszystko pootwierane i balam sie ze mi chate zdemoluje....odpoczywaj wiecej zebys znow nie musiala lezec caly czas!

Tassia biedna jestes z tymi syrkami mi na szczescie poki co puchna tylko troszeczke...

Dirty super ze juz 3 z przodu

kaska fajne zakupy my jt idziemy do ikei ogladac kuchnie...i wlasnie zastanawiam sie jak to jest, bo chcemy sobie sami poskladac z szafek, a nie jakas gotowa koncepcje i nie wiem czy to sie zamawia czy przychodze, wybieram jakie szafki, jakie fronty, place i z nimi wychodze? Orientuje sie ktoras z Was? Nie wiem jeszcze czy na bank z ikei bierzemy, musimy je poogladac....

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

a w ogole to u nas pol nocy siarczyscie lalo i teraz jest takie fajne rzeskie powietrze...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:03   #2064
ladanseuse14
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Co do fenka - info dla Ladan - ja będę brała do ok 36 tc, póki co w tej samej dawce, 4xdziennie, luetinę też mi zostawiła 3xdziennie.
dzięki za info

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no i ja po ginie. nie jest rozowo. szyjka zaczela sie skracac i mam juz zewnetrzne rozwarcie. ile ma szyjka dokladnie, nie wiem, bo badal na samolocie. w karcie mam wpisane 1,5-0,5-0 a wczesniej pisal 2-0-0. powiedzial ze tragedi nie ma, ale mam sie oszczedzac na maxa, nie stac przy garach, nie sprzatac, nie jezdzic samochodem, nie dziwgac... to co ja moge? tzn lezec plackiem nie kazal, ale chodzenie mam ograniczyc. nie brzmi to fajnie tym bardziej ze wiekszosc tygodnia jestem sama plus Blanka zrobil szybkie usg, mloda w 29/30 tc ma 1390g znaczy sredniak ale widac bedzie wielkosci Blanki przy urodzeniu. no i banka znowu tydzien starsza a juz myslalam ze chociaz ona nie bedzie miala duzej glowy przy porodzie wszystko inne w normie no i poki co glowka do dolu. do asparginu 3x1 dorzucil mi asmag 3x2 i tyle. 5 lipca ide na usg III trymestru jak bede miala dodatkowe dolegliwosci to dodatkowo zbada na samolocie. a tak to wizyta normalnie 19 lipca. i chyba tylle...
o kurcze, nie za dobrze... odpoczywaj póki możesz...

Cytat:
no a co do wózków właśnie, Ladan jak sie pojawisz to mi napisz, ty brałaś może tako lareta? czy która to brała?
tak, ja mam Tako Laret

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
uciekam dziewczęta z forum na kilka dni, jutro rano mam wizytę i od razu po niej jedziemy do naszej rodzinnej miejscowości do rodziców na weekend , także odezwę się dopiero w poniedziałek , trzymajcie się , wypoczywajcie i oszczędzajcie się w te upały
udanego wypoczynku

dirty gratuluję 30 tc

kaska gratuluję udanych zakupów

ja też się czułam wczoraj fatalnie... a dziś obudził mnie ogromny krwotok z nosa... wr..

słuchajcie mam do sprzedania ciuszki NOWE, z USA typowo na chłopca i kurcze tak mi ich żal bo są takie fajne i dobre jakościowo i teraz nie wiem czy je wystawić na allegro czy zostawić... ale po co ja to będę trzymać... po prostu moim zdaniem są za dobre żeby wystawić je tak na allegro i sprzedać komuś za kilka zł. nie wiem sama
Stary 2013-06-21, 08:04   #2065
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wstalam nie urodzilam wiec na szczescie falszywy alarm dzis juz brzunio nie boli ale i tak stwierdzilam ze dzisiaj leze i nic nie robie...chcemy jutro jechac do ikei wiec musze odpoczac....

matal to widze ze wczoraj mialas tak jak ja tylko ze ja w odroznieniu od ciebie nic nie robilam...jedyne co to przycisnelam troche z buta, moze z km bo zaczynala sie burza a ja w domu mialam wszystko pootwierane i balam sie ze mi chate zdemoluje....odpoczywaj wiecej zebys znow nie musiala lezec caly czas!

Tassia biedna jestes z tymi syrkami mi na szczescie poki co puchna tylko troszeczke...

Dirty super ze juz 3 z przodu

kaska fajne zakupy my jt idziemy do ikei ogladac kuchnie...i wlasnie zastanawiam sie jak to jest, bo chcemy sobie sami poskladac z szafek, a nie jakas gotowa koncepcje i nie wiem czy to sie zamawia czy przychodze, wybieram jakie szafki, jakie fronty, place i z nimi wychodze? Orientuje sie ktoras z Was? Nie wiem jeszcze czy na bank z ikei bierzemy, musimy je poogladac....

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

a w ogole to u nas pol nocy siarczyscie lalo i teraz jest takie fajne rzeskie powietrze...

no w Ikei wybierasz sobie poszczegolne szafki jakie chcesz, ale z tego co wiem to kolezanka czekala 2 tygodnie na odbior bo nie maja wszystkiego w magazynach z tych kuchni, ale moze wybierala cos nietypowego kto tam wie

oki lece do pracy...dzis troszke poprzesuwalam klientow i mam dopiero na 9 30
normalnie o 6 30 siedzialabym juz w samochodzie...

ale jedyne co mnie pociesza to ze pracuje w piwnicy i mam tam 19 stopni hihihihihihi

z tego powodu nie moge doczekac sie pracy

a piosenka na dziś http://www.youtube.com/watch?v=si8jQCKA_VQ

[/RIGHT]

Edytowane przez tassia
Czas edycji: 2013-06-21 o 08:06
Stary 2013-06-21, 08:07   #2066
Snow_White1
Wtajemniczenie

Myslalam, ze jeszcze pospie, ale w tej duchocie sie nie da.
Do tego kot probuje sie przytulac - nie mam serca go wywalic.
A moj TZ pojechal o 4 rano na ryby i bedzie caly dzien siedzial.
Ale skoro go to relaksuje, to niech sobie tam siedzi

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Ja nigdy nie kupowalam takich rzeczy z Ikei. Mnie wlasnie troche przeraza ta ilosc elementow/modulow-jak to w sensowna calosc poskladac.

Stary 2013-06-21, 08:07   #2067
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cześć laseczki

jeju jak ja się męczyłam by zasnąć... eh wstałam wcześniej by iść na miasto załatwić sprawy jak jeszcze w miarę chlodno... tak tak wiem, łudze się;D
wczoraj siedziałam w domu i nijak nei mogłam dojść do siebie

mam nadzieje, że dzisiaj lepiej sie czujecie

aha no i zaczynam 28 tydzień - III trymestr nanana
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:14   #2068
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Stary 2013-06-21, 08:18   #2069
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć laseczki

jeju jak ja się męczyłam by zasnąć... eh wstałam wcześniej by iść na miasto załatwić sprawy jak jeszcze w miarę chlodno... tak tak wiem, łudze się;D

Gratulacje

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-06-21, 08:24   #2070
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć laseczki

Super gratulacje

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości