|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją: | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013
|
|
2 | 3,85% |
| Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki |
|
7 | 13,46% |
| Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
|
19 | 36,54% |
| Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci |
|
8 | 15,38% |
| Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego |
|
3 | 5,77% |
| Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę |
|
3 | 5,77% |
| Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi |
|
10 | 19,23% |
| Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
3godziny trzymalam nogi w zimnej wodzie dorzucajac tam lodu, teraz leze z nogami w gorze, wypilam litr naparu z pokrzywy,
pozostaje jeszcze masaz ale nie moge cos tz namowic bo zmeczony. moze za malo dzis pilam, nic to ubieram podkolanowki na obrzeki moze sie nie udusze q nich Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2
Cytat:
![]() Mi z Edim nic nie puchło... Teraz już widzę, ze będzie gorzej, ale na szczęście dramatu nie ma
|
|
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
oj Matal, Matal ty nierozsądna babko
jutro leżing kochana![]() tassia ja ci powiem, że dziś wypiłam te nakazane prawie 4 litry płynów i obrzęków na łapach prawie nie mam, a tez były straszne, może nie tyle samą pokrzywę, co po prostu wody więcej pij to bardziej będziesz płukać komóreczki i takie zastoje nie będą się robić ![]() ja za pół godziny zaczynam 30tc, ale nie wiem czy wysiedzę przy kompie tyle jeszcze
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
ale sie usmialam. tz robil mi drenaz nog i wychichralam sie za wsYstkie czasy. on jest genialnym zartownikiem i nie dalam rady
teraz tz przyszedl i mowi ze masakra ze jest caly online jak o nim pisze powiedzial ze na nastepny seans zaprosi strazakow z osp miechow na odciaganie wody do psikawek
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak ty dajesz radę tyle wypić? Ja się naprawdę staram i ledwo dobijam do 2l (mówimy o samej wodzie mineralnej) a mam wrażenie że piję szklankę za szklanką ![]() Jeśli któraś nie widziała polecam film na 2 "Once" uwielbiam go Muzyka jest piękna, a film kojarzy mi się z jedną z piękniejszych randek z moim Tżtem
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie umiem nie być aktywna Czuję potrzebę robienia ![]() Once też uwielbiam ![]() Leżę grzecznie, ale brzuch mi się spina raz za razem, więc idę po No-spa i spróbuję zasnąć
|
|
|
#2048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, to dwie takie mineralne poszły plus litr w sumie soku i herbaty. Łatwiej tak doić jak są upały, tylko latam co 10minut dosłownie do kibelka....no, a teraz oficjalnie witam w 30tygodniu!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- no i spadam spać poświętuję od rana
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to dużo piję, myślę, że z 4-5 litrów to umiem wchłonąć ![]() Też bym poszła, ale komputer ma jeszcze 30 aktualizacji
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
matal podróż do Irlandii to moje marzenie od dawna
Cytat:
![]() Ja też się kładę i spróbuję zasnąć (u mnie ciągle 30C), dobranoc
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3994 - widziałyście, jak dziewczyna urodziła?? JA TEŻ TAK CHCĘ ![]() Nie mogę spać przez ten brzuch
|
|
|
#2052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2053 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
najpierw nadrobię co tam naskrobałyście, ale widzę, że cos spuchłyście i nie dużo miałam do nadrabiania Cytat:
![]() Cytat:
także na necie można spooooooro zaoszczędzić Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie mogę nie wiem właśnie Matal, ale to tej dziewczyny 3 dziecko (swoją drogą 3 synek ) więc wiesz... ja już miałam nadzieję, że to pierwsze dziecko, patrzę na jej podpis i zonk
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Obudziła mnie sucha burza o 4 i już nie mogę spać. Wysłałam męża do pracy i chyba zacznę pomywać bo cóż mi innego pozostało
![]() Ale swoją drogą mój mąż jest the best. Zrobiłam mu kawkę, śniadanko do pracy a on wstał i tak z uśmiechem do mnie " czy ty coś chcesz?". No i bądź tu miła
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
wchodzimy sobie do IKEI wszystko sobie oglądamy wybieramy, idziemy już na magazyn odebrać łóżeczko podchodzimy do regału- kupa
nie ma mojego ja już rzuciłam łaciną pod nosem ale myślę, gówno! więc małż zapytał czy z ekspozycji można więc tak wzięliśmy, bo były 3 na sklepie jak już wychodziliśmy to małż się śmiał, że zrobiliśmy aferę bo im w systemie też te 7szt. pokazywało, a na magazynie nie ma i nie wiadomo czy ktoś drapnął czy co ale ich problem, grunt, że ja mam co chciałam aha! i jeszcze nie było ręcznika zielonego więc mam tylko biały, ale to już brat mi dokupi przy okazji a kupiliśmy:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00187875/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30194836/ plus w smyku śpiworek do spania ![]() i nie kupiłam ani pół ubranka no i patrzyłam na wózki ostatecznie i ten był też fajny mimo, że klasyczny to mi się podobał http://www.bobas.lubin.pl/userdata/g...50d412b42f.jpg
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
dirtymagic gratulacje 3 z przodu moje banki na koncu lydek zmalaly ale nadal sa opuchniete grrr a w nocy siedem razy sikalam wiec chyba z 3 litry oddalan tego cvolerstwa co zalega w nogach jeszcze naczytalam sie o gastozie bez sensu o Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X
Cytat:
|
|
|
#2058 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść. Jestem zdezelowana, niewyspana...
Ja nie wiem dlaczego,ale ostatnio mnie w nocy często brzuszek kłuje, zwłaszcza jak się przekręcam. Wcześniej aż tak nie miałam, co to?? ![]() ![]() Cytat:
![]() Jaką chustę planujesz?Tkaną, elastyczną? Cytat:
![]() Swoją drogą mi też się ostatnio brzuszek spina. Ale to chyba niemożliwe,żeby sam upał był przyczyną, więc nie wiem... dobrze,że w środę wizyta... Cytat:
Ty to musisz ciągle sikać![]() Cytat:
![]() Mi nikt nie może stóp dotykać, bo bym pokopała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj wyczaiłam komodę do przedpokoju, lampki do pokoju malutkiej,fotel i ramki na zdjęcia więc jeśli pojedziemy do Kato na badania to akurat tam wpadniemy ![]() Co do tego Roana to niby ładny i brałam go pod uwagę, ale słyszałam trochę niepochlebnych opinii. Ale to też Cotka Ci powie, ona go ma ![]() Btw wczoraj na warsztatach widziałam Twoją Murę. Ona ma małą gondolkę, przynajmniej wizualnie ![]() Aaaa dziewczyny a czkawka dzidziusia objawia się tym,że są takie lżejsze ruchy i miarowe, powtarzalne?Bo moja dzisiaj z 30 razy robiła takie puk w mniej-więcej tych samych odstępach czasu i tak się zastanawiałam
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2013-06-21 o 07:31 |
||||||
|
|
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to czuje bo jak robie to bardzo powoli to nic nie kluje, a jak probuje tak jak pare miesiecy temu to jest kiszkaa co do mury to ona ma bardzo duza gondole rozmiarowo, ale czasem montuja do niej gondole od quinni i ona jest rzeczywiscie mniejsza a wizualnie to wyglada jak maciupkie cos
|
|
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaska - swietne zakupy.
Dirtymagic - gratuluje "3" ja sie jutro pochwale, choc niby mamy ten sam TP. Ale nie wdaje sie w debate o liczeniu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X
Cytat:
przeciez jakby ona te skurcze w domu miala - zakladajac ze niespecjalnie sie nimi przejeła to mysle ze przy dobrych wiatrach urodziłaby w samochodzie pod szpitalem (o ile ma niedalek) istne jaja...
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
wstalam
nie urodzilam wiec na szczescie falszywy alarm dzis juz brzunio nie boli ale i tak stwierdzilam ze dzisiaj leze i nic nie robie...chcemy jutro jechac do ikei wiec musze odpoczac....matal to widze ze wczoraj mialas tak jak ja tylko ze ja w odroznieniu od ciebie nic nie robilam...jedyne co to przycisnelam troche z buta, moze z km bo zaczynala sie burza a ja w domu mialam wszystko pootwierane i balam sie ze mi chate zdemoluje....odpoczywaj wiecej zebys znow nie musiala lezec caly czas!Tassia biedna jestes z tymi syrkami mi na szczescie poki co puchna tylko troszeczke...Dirty super ze juz 3 z przodu kaska fajne zakupy my jt idziemy do ikei ogladac kuchnie...i wlasnie zastanawiam sie jak to jest, bo chcemy sobie sami poskladac z szafek, a nie jakas gotowa koncepcje i nie wiem czy to sie zamawia czy przychodze, wybieram jakie szafki, jakie fronty, place i z nimi wychodze? Orientuje sie ktoras z Was? Nie wiem jeszcze czy na bank z ikei bierzemy, musimy je poogladac....---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- a w ogole to u nas pol nocy siarczyscie lalo i teraz jest takie fajne rzeskie powietrze... |
|
|
|
#2064 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dirty gratuluję 30 tc kaska gratuluję udanych zakupów ![]() ja też się czułam wczoraj fatalnie... a dziś obudził mnie ogromny krwotok z nosa... wr.. słuchajcie mam do sprzedania ciuszki NOWE, z USA typowo na chłopca i kurcze tak mi ich żal bo są takie fajne i dobre jakościowo i teraz nie wiem czy je wystawić na allegro czy zostawić... ale po co ja to będę trzymać... po prostu moim zdaniem są za dobre żeby wystawić je tak na allegro i sprzedać komuś za kilka zł. nie wiem sama
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w Ikei wybierasz sobie poszczegolne szafki jakie chcesz, ale z tego co wiem to kolezanka czekala 2 tygodnie na odbior bo nie maja wszystkiego w magazynach z tych kuchni, ale moze wybierala cos nietypowego kto tam wie oki lece do pracy...dzis troszke poprzesuwalam klientow i mam dopiero na 9 30 ![]() normalnie o 6 30 siedzialabym juz w samochodzie... ale jedyne co mnie pociesza to ze pracuje w piwnicy i mam tam 19 stopni hihihihihihi z tego powodu nie moge doczekac sie pracy a piosenka na dziś http://www.youtube.com/watch?v=si8jQCKA_VQ
Edytowane przez tassia Czas edycji: 2013-06-21 o 08:06 |
|
|
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
Myslalam, ze jeszcze pospie, ale w tej duchocie sie nie da.
Do tego kot probuje sie przytulac - nie mam serca go wywalic. A moj TZ pojechal o 4 rano na ryby i bedzie caly dzien siedzial.Ale skoro go to relaksuje, to niech sobie tam siedzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Ja nigdy nie kupowalam takich rzeczy z Ikei. Mnie wlasnie troche przeraza ta ilosc elementow/modulow-jak to w sensowna calosc poskladac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() jeju jak ja się męczyłam by zasnąć... eh wstałam wcześniej by iść na miasto załatwić sprawy jak jeszcze w miarę chlodno... tak tak wiem, łudze się;D wczoraj siedziałam w domu i nijak nei mogłam dojść do siebie mam nadzieje, że dzisiaj lepiej sie czujecie ![]() aha no i zaczynam 28 tydzień - III trymestr nanana
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

[/RIGHT]

ja już rzuciłam łaciną pod nosem
ale myślę, gówno! 
bo są takie fajne i dobre jakościowo i teraz nie wiem czy je wystawić na allegro czy zostawić... ale po co ja to będę trzymać... po prostu moim zdaniem są za dobre żeby wystawić je tak na allegro i sprzedać komuś za kilka zł. nie wiem sama