|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Silver jak nocka ?
Fewcia współczuję ![]() Illusion my włączamy klime w aucie, tylko ten nawiew taki średni ustawiamy. Na Zuzia i tak nie dmucha bo jedzie tyłem do kierunku każdy i jest na tylnym siedzeniu. A wydaje mi się że trzeba trochę przyzwyczajać, teraz taki gorąco jest. Yellow baty dla tzta :banghead: trzymaj się kochana Gojka to super z pracą teraz masz dylemat, poczekaj chwilę do września masz czas na przemyślenia:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-06-21 o 08:03 |
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Lady dzięki za takie pierwsze miejsce
![]() Yellow już trzy noce były w miarę,miałam chciał nadzieję że będzie już lepiej,ale Współczuję kłótni z tz,mam nadzieję że się opanuje na weekend ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
może kaszle bo się śliną zakrztusiła?Cytat:
![]() ahaaa i dodałam zdjęcia mej gęby do k (Debrah co byś mnie nie przeoczyła, chociaż się nie da) Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-06-21 o 08:21 |
||
|
|
|
#4204 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
fajnie sobie śpi ![]() Cytat:
Brawa za wagę, Igi dzielny chłopak Miłego pobytu na wsi.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dało się jakoś spać? My mamy 25 stopni i młody ma problem z zaśnięciem.Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Cała w dzień zamykaj okna i rolety jak macie. Ja tak robię w te największe upały i jest lepiej. Bo nie wpuszczam tego gorącego powietrza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
ja pierdziu, 11 stron do nadrobienia, dzieks! ![]() za nami masakeros noc. po poludniu maly zaczal marudzc, jakis taki rozpalony, zmierylam temp - 37.0. niby ok ale on ma przewaznie 36.1 wiec to juz duzo jak na niego, w najgorszym momencie mial 37.5 juz chcialam mu podac ibuma ale czekalam, mierzylam i tak w kolko. nie spal w nocy 3 godz, padam. potem zasnal ale budzilo go doslownie wszystko, najmniejszy dzwiek... nie wiem o co kaman, zeby? przewialoo go wczoraj czy jak ajdontnol ![]() Aha, i dzis moj Kubus konczy 6 miesiecy! spylam do mojego jeczydla... |
|
|
|
#4209 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawid ostatnio na brzusiu śpiochaCytat:
Cytat:
odpadają im ogony jak się je za nie złapie, jak poczują się zagrożone - dużo wiem, bo tyle gryzoni ile ja miałam to masakra. nie wiem czemu padł. Może mu było za gorąco? tutaj przecież wentylator niewiele nawet daje..ALe Tż mówi że ostatnio zauważył że np on zaczynał piszczeć i się po ziemi tarzał albo po prostu kładł. Może u coś było? U nas był z rok? a ile miał jak go brałam ze sklepu to nie wiem. Ale Stefcio o mój sukces gryzoniowy był, bo dzikus przeokropny był a szybko go oswoiłam, podchodził pod rękę żeby go głaskać, orzechy nam po pokoju upychał... No biedny, ale trudnoJedyny plus że Dawida nie upierdasi jakby paluchy mu w klatkę pchał. Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
laurko, nie spie w sypialni bo tam sie żyć nie da, no ewentualnie od 5 do 7 rano jak sie w nocy wychłodzi, ale w dzien jest afryka i wszystkie inne ciepłe kraje świata razem wzięte ![]() znieślismy łózeczko na dół do pokoju dziennego i spie tutaj z Julką, bo chociaż troche wieczorem sie robi lżej.. tż tam sie w tej saunie kisi ![]() hmmm kisi ogóra
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
półrocza
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie ![]() ![]() klask i: dla Kubulka, pstryku a jeszcze niedawno, żeś zakupy ciążowe na all poczyniała ![]() ![]() tż dostał na @ komunikat Witaj, Na punkt o współrzędnych 51.04N 16.53E, wydano komunikat: Wysoka temperatura, stopień I - maksymalna temperatura od 30 do 34C. Burze, stopień I - opady deszczu od 15 do 40 mm. Wiatr w porywach od 60 do 90 km/h. Grad poniżej 2 cm. jest nadzieja ze dzisiaj nie bedzie kisił ogórysława
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-21 o 08:59 |
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie jest meneq? |
|
|
|
|
#4217 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
To
dla Ciebie ![]() Szkoda, ze sie nie dogdujecie ![]() Podziwiam Cie, ze jakos funkcjonujesz!!! dla Kubulka!!Duzy chlopak ![]() Illusion, dzielny ten Twoj synek ![]() gojka, ja bym poszla na wakacje do tego sklepu, a od wrzesnia jednak do przedszkola. To w koncu praca w zawodzie, nabierzesz doswiadczenia. I tak, jak piszesz - jakbys pracowala wczesniej to tez bys juz musiala niedlugo wrocic do pracy... Nie wyobrazam sobie tych wakacji. W mieszkaniu skwar, Kubus sie przez to budzi co 1,5h. I tak ma byc przez cale lato??? Wykonczymy sie oboje! |
|
|
|
#4220 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
|
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Mamusie
moja też własnie śpi na macie, ostatnio to jej ulubione miejsce do spania tyle, że u niej nie da rady na brzusiu, nigdy nie lubiła...ale gorąąąccccooooooo Dziewczyny, mam pytanko do tych ćwiczących jakie ćwiczenia robicie, ja mam metr od siebie rowerek spinningowy i tak...stoi hihih
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-06-21 o 09:14 |
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
onaella, bardzo ładna spódnica
![]() Bokeh, ale Hanulka słodko śpi Moja Daria uwielbia tak na boczku zasypiać (ale ona na brzuszek nie potrafi się jeszcze obrócić)Illusion, oczywiście że jesteśmy z Ciebie dumne ![]() mój też mi mówi że jestem od Was uzależniona Ostatnio jak miałam 15 str do nadrobienia to powiedział żebym przeczytała tylko 2 ostatnie. Taaaaa pffff dla Igorka za wagę i że dzielny był ![]() Bokeh, my też musimy jeszcze szczepić na wzw typ B po 6 mcu. Mamy termin na 31 lipca. Gojka, ale super że rozmowa o pracę udana ![]() A którą masz wybrać? Ciężko doradzić. Napewno praca w przedszkolu bardziej by Ci odpowiadała. Więc może lepiej wybrać to co będzie Ci sprawiać przyjemność? napewno dokonasz dobrego wyboru.Lady, gratuluję skończonego remontu!! Yellow, przykro mi że nie układa Wam się z Tz
|
#4223 |
|
Rozeznanie
|
Brawa dla Kubuleslawa
pol roku to juz naprawde nie przelewki,powaznie brzmi
|
|
|
|
#4224 | ||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
Jak mialam problem z mala, chcialam ja uspokoic/ uspic to bralam ja na rece, blisko siebie i robilam takie szszszszszszsz, jak glosniej jeknela ja glosniej szszszszszsz i bujanie. Pomagalo, probowalas cos takiego?Cytat:
Moze zainspirujesz mnie do dokonczenia naszego mieszkania w koncu Cytat:
Zartujesz? My tu mielismy maksymalne 27 stopni- rekord. No ale my mieszkamy w kamienicy to chlodniej ![]() Yellow a moze to przejsciowy kryzys? My tez sie zarlismy, czepialismy o wszystko, a teraz pogadalismy szczerze i jest super.Nie ogarniam, mam wysypke na rekach i nogach! Malej nic nie jest no procz moich podejrzen AZS ale wysypki zadnej nie ma! A ja mam na rekach i dzis dostalam na nogach ;/ Chyba nie musze mowic JAK TO CHOLERNIE SWEDZI w taki upal ....
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
ojacieniemogę
![]() Cytat:
dla tżcika
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu, pol roczku, ja pierdziu!!!
KIEDY to zlecialo???!!! Az sie wzruszylam..... Takie nasze dzieciaczki duze.... A jeszcze niedawno psioczylas na sklep myszka Maz przyniosl mi swieze sniadanko przed wyjsciem do pracy <3 kochany moj.... Powiem wam, ze wczoraj i dzisiaj obylo sie bez pretensji, klotni, dogryzania ![]() No i musze pochwalic mojego menza i tescia booooo zrobili mi w przedpokoju zabudowana szafe - sami!!! A M.powiedzial, ze to bedzie garderoba na moje buty! I sami przepiekne przesuwne drzwi do sypialni zrobili i zabudowana spizarke w kuchni <3 widzialam na zdjeciach tylko, ale musi wygladac przepieknie.....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla męża i dla teścia
|
|
|
|
|
#4228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ja w takich nie umiałabym chodzić.
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

teraz masz dylemat, poczekaj chwilę do września masz czas na przemyślenia:p

może kaszle bo się śliną zakrztusiła?
O 12 miałam tą rozmowę.. zachodzę i czekam grzecznie przed pokojem dyrekcji.. wychodzi dyrektorka i od razu z tekstem, że my się znamy, że chyba pytałam o pracę.. no to mówie, że owszem, rok temu starałam się o pracę w tym przedszkolu... zaprasza mnie do środka i zaczynamy rozmowę... pada kilka pytań po czym pytanie czy mam zdolności plastyczne.... no to mówię, że jak najbardziej, że bardzo lubię tego typu rzeczy... że na wolontariacie u nich w przedszkolu często robiłam pomoce czy dekoracje...no i chyba to mi pomogło, bo dyr skojarzyła moją osobę i od razu inna gadka... powiedziała, że będą dzwonić do końca czerwca... ale dała mi do zrozumienia, że mam tą posadę
Dało się jakoś spać? My mamy 25 stopni i młody ma problem z zaśnięciem.

odpadają im ogony jak się je za nie złapie, jak poczują się zagrożone - dużo wiem, bo tyle gryzoni ile ja miałam to masakra. nie wiem czemu padł. Może mu było za gorąco?
tutaj przecież wentylator niewiele nawet daje..ALe Tż mówi że ostatnio zauważył że np on zaczynał piszczeć i się po ziemi tarzał albo po prostu kładł. Może u coś było? U nas był z rok? a ile miał jak go brałam ze sklepu to nie wiem. Ale Stefcio o mój sukces gryzoniowy był, bo dzikus przeokropny był a szybko go oswoiłam, podchodził pod rękę żeby go głaskać, orzechy nam po pokoju upychał... No biedny, ale trudno

klask i: dla Kubulka, pstryku a jeszcze niedawno, żeś zakupy ciążowe na all poczyniała 

Jak mialam problem z mala, chcialam ja uspokoic/ uspic to bralam ja na rece, blisko siebie i robilam takie szszszszszszsz, jak glosniej jeknela ja glosniej szszszszszsz i bujanie. Pomagalo, probowalas cos takiego?
ale ja w takich nie umiałabym chodzić.