Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 07:55   #4201
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Silver jak nocka ?

Fewcia współczuję

Illusion my włączamy klime w aucie, tylko ten nawiew taki średni ustawiamy. Na Zuzia i tak nie dmucha bo jedzie tyłem do kierunku każdy i jest na tylnym siedzeniu. A wydaje mi się że trzeba trochę przyzwyczajać, teraz taki gorąco jest.

Yellow baty dla tzta :banghead: trzymaj się kochana

Gojka to super z pracą teraz masz dylemat, poczekaj chwilę do września masz czas na przemyślenia:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-06-21 o 08:03
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:17   #4202
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Lady dzięki za takie pierwsze miejsce

Yellow już trzy noce były w miarę,miałam chciał nadzieję że będzie już lepiej,ale
Współczuję kłótni z tz,mam nadzieję że się opanuje na weekend specjalnie dla niego

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:19   #4203
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Hej Laseczki,

ja wczoraj nie pourzędowałam (meduza), bo miałam w chacie taki skwar, że nawet sobie tego nie wyobrażacie. Julka była w samym pampie, a dzisiaj tak to przemyslałam i stwierdziłam, że ja wyrodna matka jestem, bo kurde okna pootwierane troche przeciągu było i teraz sie boje, że mogło ją zawiać.... Bo znów tak jak wczoraj rano lekko pokasłuje.

Wiecie ile miałam stopni w sypilani? 37!!! czy ktos mnie tutaj pobil? :brzyda l:
No nie dało się żyć, już później to wyłączyłam laptopa i tv zeby dodatkowego ciepła nie wydzielały, bo normalnie umieralismy.
Niech juz lunie tak fest to nam się chawira wychłodzi. Sie pytam JAK ZYC?!?!?!?

Nadrobiłam wsio, ale ze względu na wczorajsze lasowanie mózgu nie bede cytować, bo czesc na pewno ominę

Black
, widziałam, że tam wczoraj sie lekki bałaganik na stryszku zrobił mam nadzieje, że już go ogarnęłas i nie bedziesz nam tutaj takich njusów o odejsciu sprzedawać

ja też robię przewiew w mieszkaniu, to jestem wyrodna matka może kaszle bo się śliną zakrztusiła?
Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Mały nie śpi od 5,30

Fewcia kiedy się to u Was poprawi, mam nadzieję że jak najszybciej.

Mój też taki chichrołek

Co do tż to nie wiem co mu odbiło... Od rana zdążył mieć pretensje że nie zrobiłam prania, nie ma w czym iść do pracy, że koszula pognieciona, że chusteczki się skończyły, że musi iść do mojej pracy która jest 2 minuty od domu zanieść wniosek o macierzyński a mogłabym iść sama (dobrze wie czemu nie chcę tam iść), że cały dzień nic nie robię bo siedzę na wizażu, że nie zajmuję się dzieckiem bo on nie jest absorbujący (...) muszę być naprawdę beznadziejna mam dość, zapowiada się świetny weekend...
współczuję sytuacji z tż, może do wieczora mu przejdzie a jak nie to

ahaaa i dodałam zdjęcia mej gęby do k (Debrah co byś mnie nie przeoczyła, chociaż się nie da)

Edytowane przez nancykenator
Czas edycji: 2013-06-21 o 08:21
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:22   #4204
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

zapomniałam zdjęcia wam pokazać SAMA siadła w bujaku....

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Usypiałam moje dziecko 2 h !! Mam dosyć tego dnia i boję się że nocka będzie wyglądać tak jak poprzednia

Dobranoc.
Jak mała?

Cytat:
fajnie sobie śpi

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Nadrabiałam I udało mi się! Miałam jakieś 40-50 stron Jesteście ze mnie dumne? TŻ stwierdził że jestem od Was uzależniona tak samo jak od ciuchów

Na szczepieniu oczywiście się spłakał trochę jak zwykle ale po chwili już ok było. Waży 8200. Następne szczepienie dopiero w lutym
Jutro znowu jedziemy na wieś i wracamy w niedzielę. Znowu będę miała dużo nadrabiania ale dam radę!
Ło rany! Chyba jakiś kurs szybkiego czytania czy coś zrobiłaś
Brawa za wagę, Igi dzielny chłopak Miłego pobytu na wsi.

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Strasznie zabiegany dzień dziś miałam, jutrzejszy nie lepszy.. Pewnie jesteście ciekawe jak poszła mi rozwmowa w sprawie pracy...Bo wierzę, że pamiętałyście O 12 miałam tą rozmowę.. zachodzę i czekam grzecznie przed pokojem dyrekcji.. wychodzi dyrektorka i od razu z tekstem, że my się znamy, że chyba pytałam o pracę.. no to mówie, że owszem, rok temu starałam się o pracę w tym przedszkolu... zaprasza mnie do środka i zaczynamy rozmowę... pada kilka pytań po czym pytanie czy mam zdolności plastyczne.... no to mówię, że jak najbardziej, że bardzo lubię tego typu rzeczy... że na wolontariacie u nich w przedszkolu często robiłam pomoce czy dekoracje...no i chyba to mi pomogło, bo dyr skojarzyła moją osobę i od razu inna gadka... powiedziała, że będą dzwonić do końca czerwca... ale dała mi do zrozumienia, że mam tą posadę
A najlepsze.....po 17 dzwoni do mnie znajoma za którą czasem w weekendy pracuję, że kierowniczka ich sklepu chce ze mna pilnie rozmawiać... no to ja od razu bigiem na sklep (2 min drogi od domu mam), zachodze a ta czy bym nie chciała pracowac na 1/2 etatu... czyli od 16-20... oczywiście się zgodziłam... bo akurat mama moja pracuje po drugiej stronie ulicy do 16, ale zawsze wychodzi troche wcześniej i będzie z małą te pół godz zanim mąż wróci... tak więc od 1 lipca zaczynam pracę a jak dobrze pójdzie to do września mogę pracować w przedszkolu...
no i teraz mam dylemat... co mi sie lepiej opłaca... praca w przedszkolu, w zawodzie i dziecko w żłobku lub z niańką czy praca w sklepie na 1/2 etatu w godz popołudniowych, gdzie opieke nad dzieckiem mam za free.. ech.... może coś doradzicie??

jutro mamy szczepienie i aż boję się pomyśleć co się będzie działo... do jutra....
To już musisz sama przemyśleć. Trzymam kciuki za szczepienie!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Nadrobilam!!!
Ale ledwo na oczy widze bo bez breli i na tym malusim ekranie koszmar

Black, kopa w doopke chcesz chyba! Zgadzam sie w 100pr z laskami

REMONT OFICJALNIE ZAKONCZONY!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Ja pierdziuuuuuuuu nie wierze
Super! Na zdjęcia czekam!

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Moja noc na granicy nerwów. Mała o 22 się obudziła i nie mogła zasnąć do 3! Zasnela o tej 3 i już wyspana,gotowa do zabawy. więc w sumie Spalam 2h. Dziękuje.
.
Oj, na pewno tęskni. Trzymam kciuki za unormowanie tego snu. Dużo cierpliwości kochana, po takich nockach to ja Cię podziwiam że funkcjonujesz jakoś w dzień.

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
to było 4 szczepienie

Tak, właśnie to mieliśmy teraz.

Aaaa nie napisałam jeszcze że w poniedziałek byliśmy na 3 wizycie z usg bioderek. Na szczęście wszystko pięknie i Iguś ma wzorowo wykształcone bioderka
Muszę umówić Misia na usg bioderek. Tylko innego lekarza muszę znaleźć bo ten ostatni mnie wkurzył, jak przyszliśmy na usg brzuszka a ten się o napletek pyta!

Cytat:
Hej Laseczki,

ja wczoraj nie pourzędowałam (meduza), bo miałam w chacie taki skwar, że nawet sobie tego nie wyobrażacie. Julka była w samym pampie, a dzisiaj tak to przemyslałam i stwierdziłam, że ja wyrodna matka jestem, bo kurde okna pootwierane troche przeciągu było i teraz sie boje, że mogło ją zawiać.... Bo znów tak jak wczoraj rano lekko pokasłuje.

Wiecie ile miałam stopni w sypilani? 37!!! czy ktos mnie tutaj pobil? :brzyda l:
No nie dało się żyć, już później to wyłączyłam laptopa i tv zeby dodatkowego ciepła nie wydzielały, bo normalnie umieralismy.

Nadrobiłam wsio, ale ze względu na wczorajsze lasowanie mózgu nie bede cytować, bo czesc na pewno ominę

Black
, widziałam, że tam wczoraj sie lekki bałaganik na stryszku zrobił mam nadzieje, że już go ogarnęłas i nie bedziesz nam tutaj takich njusów o odejsciu sprzedawać

O jesiu chyba bym zeszła w takiej temperaturze Dało się jakoś spać? My mamy 25 stopni i młody ma problem z zaśnięciem.

Cytat:
Mały nie śpi od 5,30

Fewcia kiedy się to u Was poprawi, mam nadzieję że jak najszybciej.

Mój też taki chichrołek

Co do tż to nie wiem co mu odbiło... Od rana zdążył mieć pretensje że nie zrobiłam prania, nie ma w czym iść do pracy, że koszula pognieciona, że chusteczki się skończyły, że musi iść do mojej pracy która jest 2 minuty od domu zanieść wniosek o macierzyński a mogłabym iść sama (dobrze wie czemu nie chcę tam iść), że cały dzień nic nie robię bo siedzę na wizażu, że nie zajmuję się dzieckiem bo on nie jest absorbujący (...) muszę być naprawdę beznadziejna mam dość, zapowiada się świetny weekend...
Weź mu pieprznij w łeb, może coś tam zaskoczy, co za dupas
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:22   #4205
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cała w dzień zamykaj okna i rolety jak macie. Ja tak robię w te największe upały i jest lepiej. Bo nie wpuszczam tego gorącego powietrza.

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:24   #4206
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Cała w dzień zamykaj okna i rolety jak macie. Ja tak robię w te największe upały i jest lepiej. Bo nie wpuszczam tego gorącego powietrza.

ooo też tak robię
Stary 2013-06-21, 08:34   #4207
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:

Też tak robię

Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:35   #4208
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej.
ja pierdziu, 11 stron do nadrobienia, dzieks!
za nami masakeros noc. po poludniu maly zaczal marudzc, jakis taki rozpalony, zmierylam temp - 37.0. niby ok ale on ma przewaznie 36.1 wiec to juz duzo jak na niego, w najgorszym momencie mial 37.5 juz chcialam mu podac ibuma ale czekalam, mierzylam i tak w kolko. nie spal w nocy 3 godz, padam. potem zasnal ale budzilo go doslownie wszystko, najmniejszy dzwiek... nie wiem o co kaman, zeby? przewialoo go wczoraj czy jak ajdontnol

Aha, i dzis moj Kubus konczy 6 miesiecy!

spylam do mojego jeczydla...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:39   #4209
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
A co do szczepien my musimy po 6mscu na wzw typ B wy nie?

idziemy po 28.07 i koniec na razie Hanul pięknie śpi Dawid ostatnio na brzusiu śpiocha

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Taką miałam refleksję dziś - ty chciałaś dawidka przenieśç do jego łóżeczka po przeprowadzce? a czemu dopiero wtedy? jak cię czytałam to mi się pomyślało mimochodem, że to może być dla niego za dużo jednak - nowe miejsce + jednocześnie nagle samotne łżeczko..ale ot to taka refleksja moja.
a no ale prrr!!! JA go nie mam zamiaru do łóżeczka wpierdasić i nara do innego pokoju. Tylko chcemy zrobić tak jak MArsi polecala. Ściągniemy jeden boczek i przy naszym łóżku..

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość

Strasznie zabiegany dzień dziś miałam, jutrzejszy nie lepszy.. Pewnie jesteście ciekawe jak poszła mi rozwmowa w sprawie pracy...Bo wierzę, że pamiętałyście O 12 miałam tą rozmowę.. zachodzę i czekam grzecznie przed pokojem dyrekcji.. wychodzi dyrektorka i od razu z tekstem, że my się znamy, że chyba pytałam o pracę.. no to mówie, że owszem, rok temu starałam się o pracę w tym przedszkolu... zaprasza mnie do środka i zaczynamy rozmowę... pada kilka pytań po czym pytanie czy mam zdolności plastyczne.... no to mówię, że jak najbardziej, że bardzo lubię tego typu rzeczy... że na wolontariacie u nich w przedszkolu często robiłam pomoce czy dekoracje...no i chyba to mi pomogło, bo dyr skojarzyła moją osobę i od razu inna gadka... powiedziała, że będą dzwonić do końca czerwca... ale dała mi do zrozumienia, że mam tą posadę
A najlepsze.....po 17 dzwoni do mnie znajoma za którą czasem w weekendy pracuję, że kierowniczka ich sklepu chce ze mna pilnie rozmawiać... no to ja od razu bigiem na sklep (2 min drogi od domu mam), zachodze a ta czy bym nie chciała pracowac na 1/2 etatu... czyli od 16-20... oczywiście się zgodziłam... bo akurat mama moja pracuje po drugiej stronie ulicy do 16, ale zawsze wychodzi troche wcześniej i będzie z małą te pół godz zanim mąż wróci... tak więc od 1 lipca zaczynam pracę a jak dobrze pójdzie to do września mogę pracować w przedszkolu...
no i teraz mam dylemat... co mi sie lepiej opłaca... praca w przedszkolu, w zawodzie i dziecko w żłobku lub z niańką czy praca w sklepie na 1/2 etatu w godz popołudniowych, gdzie opieke nad dzieckiem mam za free.. ech.... może coś doradzicie??

Gratulacje

Hope szkoda Twojej koszatniczki.. ile miała??? może na cukrzyce zdechła, bo one mają skłonności do zapadania na tą chorobę.. nie wiem czy wiesz, ale na tych zwierzaczkach robią badania dot. cukrzycy.... Ja też mam kosza... mój wiewiór żyje ze mną 5 lat, ale jak go zaadoptowałam to miał już rok, więc ma już ponad 6 lat dziedeczek i chyba nie planuje umierać... pieszczoch mój kochany
wiem, że chorują na cukrzycę, dlatego jadł to co królik, bo króliki też są cukrzycowe odpadają im ogony jak się je za nie złapie, jak poczują się zagrożone - dużo wiem, bo tyle gryzoni ile ja miałam to masakra. nie wiem czemu padł. Może mu było za gorąco? tutaj przecież wentylator niewiele nawet daje..ALe Tż mówi że ostatnio zauważył że np on zaczynał piszczeć i się po ziemi tarzał albo po prostu kładł. Może u coś było? U nas był z rok? a ile miał jak go brałam ze sklepu to nie wiem. Ale Stefcio o mój sukces gryzoniowy był, bo dzikus przeokropny był a szybko go oswoiłam, podchodził pod rękę żeby go głaskać, orzechy nam po pokoju upychał... No biedny, ale trudno
Jedyny plus że Dawida nie upierdasi jakby paluchy mu w klatkę pchał.

Cytat:

WTF?! Mój takie coś odwalił w sobotę!

Cytat:

ja też tak robię, ale i tak niewiele daje

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:42   #4210
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

tak dzisiaj zrobiłam, ale rolety mamy tylko na dole, wiec na górze od dachu i tak się grzeje. MASAKRA.

laurko, nie spie w sypialni bo tam sie żyć nie da, no ewentualnie od 5 do 7 rano jak sie w nocy wychłodzi, ale w dzien jest afryka i wszystkie inne ciepłe kraje świata razem wzięte
znieślismy łózeczko na dół do pokoju dziennego i spie tutaj z Julką, bo chociaż troche wieczorem sie robi lżej.. tż tam sie w tej saunie kisi
hmmm kisi ogóra

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:42   #4211
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam i idę nadrabiać
Stary 2013-06-21, 08:43   #4212
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
wydało się

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

no to gratulację, że się tak fajnie poskładało no ale co do decyzji, to sama wiesz najlepiej, co Ci bardziej pasuje i gdzie będziesz się czuła lepiej, bo pracować w miejscu, którego się nie cierpi, to męka
tam gdzue idena 1/2 etatu ostatnio pracowalam dorywczo na weekendy i czulam sie swietnie, w przedszkolu bylam na wolonratiacie i tez mi sie tam podobalo... trudna decyzja. Wiem, że nikt jej za mnie nie podejmie,ale poprostu zapytalam co byście doradziły, może łatwiej byłoby się zdecydować. Jednak praca w zawodzie jest lepsza, jakieś doświadczenie i wogle.. ale tak mi szkoda malej zostawiać, choć z drugiej strony gdybym pracowala przed ciaza i byla na macierzyńskim to przeciez tez musialabym kiedys wrocic do pracy.. dzis ide Paulina do żłobka zapisać tak na wszelki wypadek gdybym poszla do tego przedszkola i jk wrazie bede u rodiców to zapytam ich sąsiadki ile by chciala za godz bo szuka pracy jako nianka. ma doświdczenie a ja zaufanie do niej...szkoda, że moi rodzice pracują... i nie mogą a teściowa niepracująca wnuczką sie nie interesuje
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:50   #4213
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej.
za nami masakeros noc. po poludniu maly zaczal marudzc, jakis taki rozpalony, zmierylam temp - 37.0. niby ok ale on ma przewaznie 36.1 wiec to juz duzo jak na niego, w najgorszym momencie mial 37.5 juz chcialam mu podac ibuma ale czekalam, mierzylam i tak w kolko. nie spal w nocy 3 godz, padam. potem zasnal ale budzilo go doslownie wszystko, najmniejszy dzwiek... nie wiem o co kaman, zeby? przewialoo go wczoraj czy jak ajdontnol

półrocza

Stary 2013-06-21, 08:51   #4214
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

dla Kubulka, jaki już duży chłopak
Stary 2013-06-21, 08:51   #4215
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
półrocza

no właśnie klask i: dla Kubulka, pstryku a jeszcze niedawno, żeś zakupy ciążowe na all poczyniała

tż dostał na @ komunikat
Witaj,
Na punkt o współrzędnych 51.04N 16.53E, wydano komunikat:
Wysoka temperatura, stopień I - maksymalna temperatura od 30 do 34C.
Burze, stopień I - opady deszczu od 15 do 40 mm. Wiatr w porywach od 60 do 90 km/h. Grad poniżej 2 cm.

jest nadzieja ze dzisiaj nie bedzie kisił ogórysława

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-21 o 08:59
Stary 2013-06-21, 09:01   #4216
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie klask i: dla Kubulka, pstryku a jeszcze niedawno, żeś zakupy ciążowe na all poczyniała

tż dostał na @ komunikat
Witaj,
Na punkt o współrzędnych 51.04N 16.53E, wydano komunikat:
Wysoka temperatura, stopień I - maksymalna temperatura od 30 do 34C.
Burze, stopień I - opady deszczu od 15 do 40 mm. Wiatr w porywach od 60 do 90 km/h. Grad poniżej 2 cm.

jest nadzieja ze dzisiaj nie bedzie kisił ogórysława

a gdzie jest meneq?
Stary 2013-06-21, 09:02   #4217
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

a gdzie jest meneq?
nie bedzie jej narazie, pisała w k.

Stary 2013-06-21, 09:03   #4218
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
nie bedzie jej narazie, pisała w k.
a to tam jeszcze nie dotarłam
Stary 2013-06-21, 09:07   #4219
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee, nie wytrzymałabyś z moim
To dla Ciebie

Szkoda, ze sie nie dogdujecie

Cytat:
Harce trwały do 3!!
Podziwiam Cie, ze jakos funkcjonujesz!!!

Cytat:

dla Kubulka!!
Duzy chlopak

Illusion, dzielny ten Twoj synek

gojka, ja bym poszla na wakacje do tego sklepu, a od wrzesnia jednak do przedszkola. To w koncu praca w zawodzie, nabierzesz doswiadczenia.
I tak, jak piszesz - jakbys pracowala wczesniej to tez bys juz musiala niedlugo wrocic do pracy...

Nie wyobrazam sobie tych wakacji.
W mieszkaniu skwar, Kubus sie przez to budzi co 1,5h.
I tak ma byc przez cale lato???
Wykonczymy sie oboje!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:10   #4220
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2793.jpg (99,0 KB, 39 załadowań)

Stary 2013-06-21, 09:13   #4221
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Hej Mamusie
Cytat:
moja też własnie śpi na macie, ostatnio to jej ulubione miejsce do spania tyle, że u niej nie da rady na brzusiu, nigdy nie lubiła...

ale gorąąąccccooooooo

Dziewczyny, mam pytanko do tych ćwiczących jakie ćwiczenia robicie, ja mam metr od siebie rowerek spinningowy i tak...stoi hihih

Edytowane przez antoinette
Czas edycji: 2013-06-21 o 09:14
antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:14   #4222
s i l v e r
Zakorzenienie

onaella, bardzo ładna spódnica pokaż ją potem na sobie

Bokeh, ale Hanulka słodko śpi Moja Daria uwielbia tak na boczku zasypiać (ale ona na brzuszek nie potrafi się jeszcze obrócić)

Illusion, oczywiście że jesteśmy z Ciebie dumne
mój też mi mówi że jestem od Was uzależniona Ostatnio jak miałam 15 str do nadrobienia to powiedział żebym przeczytała tylko 2 ostatnie. Taaaaa pffff

dla Igorka za wagę i że dzielny był

Bokeh, my też musimy jeszcze szczepić na wzw typ B po 6 mcu. Mamy termin na 31 lipca.

Gojka, ale super że rozmowa o pracę udana
A którą masz wybrać? Ciężko doradzić. Napewno praca w przedszkolu bardziej by Ci odpowiadała. Więc może lepiej wybrać to co będzie Ci sprawiać przyjemność? napewno dokonasz dobrego wyboru.

Lady, gratuluję skończonego remontu!!

Yellow, przykro mi że nie układa Wam się z Tz
Stary 2013-06-21, 09:17   #4223
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Brawa dla Kubuleslawa pol roku to juz naprawde nie przelewki,powaznie brzmi
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:18   #4224
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
było było a raczej ciągle jest
jak siedzę i Niunio mnie zasłania to po prostu nie widać

musisz przymierzyć
ja ze swoją chyba się polubimy

znalazłam jeszcze taką na chrzciny ale boję się, że będę w niej wyglądała jak pączek w maśle

i do niej koralowe buty na mega szpilce i kolczyki w podobnym odcieniu
Piekna! Lubie taki fason, rozkloszowany na dole.

Cytat:
Usypiałam moje dziecko 2 h !! Mam dosyć tego dnia i boję się że nocka będzie wyglądać tak jak poprzednia

Dobranoc.
Jak mialam problem z mala, chcialam ja uspokoic/ uspic to bralam ja na rece, blisko siebie i robilam takie szszszszszszsz, jak glosniej jeknela ja glosniej szszszszszsz i bujanie. Pomagalo, probowalas cos takiego?

Cytat:
Nadrobilam!!!
Ale ledwo na oczy widze bo bez breli i na tym malusim ekranie koszmar

Black, kopa w doopke chcesz chyba! Zgadzam sie w 100pr z laskami

REMONT OFICJALNIE ZAKONCZONY!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Ja pierdziuuuuuuuu nie wierze

Dobranoc lejdis

No to czekamy na zdjecia efektu koncowego Moze zainspirujesz mnie do dokonczenia naszego mieszkania w koncu

Cytat:
Hej Laseczki,

Black

Zartujesz? My tu mielismy maksymalne 27 stopni- rekord. No ale my mieszkamy w kamienicy to chlodniej

Yellow a moze to przejsciowy kryzys? My tez sie zarlismy, czepialismy o wszystko, a teraz pogadalismy szczerze i jest super.

Nie ogarniam, mam wysypke na rekach i nogach! Malej nic nie jest no procz moich podejrzen AZS ale wysypki zadnej nie ma! A ja mam na rekach i dzis dostalam na nogach ;/ Chyba nie musze mowic JAK TO CHOLERNIE SWEDZI w taki upal ....

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:19   #4225
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
ojacieniemogę
Cytat:
onaella, bardzo ładna spódnica pokaż ją potem na sobie

Bokeh, ale Hanulka słodko śpi Moja Daria uwielbia tak na boczku zasypiać (ale ona na brzuszek nie potrafi się jeszcze obrócić)

Illusion, oczywiście że jesteśmy z Ciebie dumne
mój też mi mówi że jestem od Was uzależniona Ostatnio jak miałam 15 str do nadrobienia to powiedział żebym przeczytała tylko 2 ostatnie. Taaaaa pffff

dla Igorka za wagę i że dzielny był

Bokeh, my też musimy jeszcze szczepić na wzw typ B po 6 mcu. Mamy termin na 31 lipca.

Gojka, ale super że rozmowa o pracę udana
A którą masz wybrać? Ciężko doradzić. Napewno praca w przedszkolu bardziej by Ci odpowiadała. Więc może lepiej wybrać to co będzie Ci sprawiać przyjemność? napewno dokonasz dobrego wyboru.

Lady, gratuluję skończonego remontu!!

Yellow, przykro mi że nie układa Wam się z Tz
co do pogrubionego to dla tżcika
Stary 2013-06-21, 09:20   #4226
LadyWhisper
Zakorzenienie

Pstryniu, pol roczku, ja pierdziu!!! KIEDY to zlecialo???!!! Az sie wzruszylam..... Takie nasze dzieciaczki duze.... A jeszcze niedawno psioczylas na sklep myszka

Maz przyniosl mi swieze sniadanko przed wyjsciem do pracy <3 kochany moj.... Powiem wam, ze wczoraj i dzisiaj obylo sie bez pretensji, klotni, dogryzania jeszcze tylko cholerna przeprowadzka i wsio

No i musze pochwalic mojego menza i tescia booooo zrobili mi w przedpokoju zabudowana szafe - sami!!! A M.powiedzial, ze to bedzie garderoba na moje buty! I sami przepiekne przesuwne drzwi do sypialni zrobili i zabudowana spizarke w kuchni <3 widzialam na zdjeciach tylko, ale musi wygladac przepieknie.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:21   #4227
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Pstryniu, pol roczku, ja pierdziu!!! KIEDY to zlecialo???!!! Az sie wzruszylam..... Takie nasze dzieciaczki duze.... A jeszcze niedawno psioczylas na sklep myszka

Maz przyniosl mi swieze sniadanko przed wyjsciem do pracy <3 kochany moj.... Powiem wam, ze wczoraj i dzisiaj obylo sie bez pretensji, klotni, dogryzania jeszcze tylko cholerna przeprowadzka i wsio

No i musze pochwalic mojego menza i tescia booooo zrobili mi w przedpokoju zabudowana szafe - sami!!! A M.powiedzial, ze to bedzie garderoba na moje buty! I sami przepiekne przesuwne drzwi do sypialni zrobili i zabudowana spizarke w kuchni <3 widzialam na zdjeciach tylko, ale musi wygladac przepieknie.....

dla męża i dla teścia
Stary 2013-06-21, 09:22   #4228
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Nie wiem co jest mojemu dziecku, chyba upał bo usypiałam ją 2,5 h gdy normalnie zajmuje nam to do 10 min. Raz trze oczka, raz jak 5zł. Raz się śmieje za chwilę płacze. Rozebrałam ją już, nie przykrywam. Masakra, 29'C w pokoju.
Miałam wczoraj wieczorem dokładnie to samo. Biedne dzieciaczki męczą się w ten upał.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ej no, nie odzywałam się od popołudnia i nikt nie zauważył mojej nieobecności

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
to jeszcze Wam pokażę buty na które zachorowałam

http://www.newlook.com/shop/shoe-gal...orms_276481247

tylko czy będę miała gdzie w nich chodzić na spacery z wózkiem chyba nie bardzo...
Ulala. Piękne!! ale ja w takich nie umiałabym chodzić.

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
chrzciny

a pozniej na sex sie przydadza
dobrze napisane
Stary 2013-06-21, 09:28   #4229
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
STANDARD!!!

Stary 2013-06-21, 09:30   #4230
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:

o wow, ale to zleciało

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości